I'm going bonnie and clyde without you

Rubriklåt: Without you med avicii
 
Nä, vet ni vad? Jag ämnar fuska i denna blogg. Eh va, tänker ni, hur fuskar man i en blogg? Jo, jag tänker ge den här helgen två inlägg. För det är den värd, och då tappar jag inte tålamodet halvvägs igenom, och ja okej jag vill använda mer än en låtrubrik! You got me! Okej jag måste sluta prata med en osynlig läsare och försvara mig för hen, för ni (mina typ fyra läsare lol) bryr er 0 om huruvida jag ""fuskar"" eller inte.
 
Nu ska jag berätta om i lördags! Då joinades Kiti och jag av Lilla, Anna och Annoushka för världens bästa häääng! Vi fixade en jävligt ultimat sallad vilket involverade mycket förvirring om skärbrädor, sång, blind-hackande och en allmänt lovely team effort där jag "projektledde" genom att mest fråga folk vad fan de gjorde hela tiden. Men sallad blev det, och det var så goooootttttt! Jag tänker fan leva på sallad i sommar. Med massa gott i. Ska typ samla energi och göra en stor jävla skål och sen äta ur den i flera dagar. Påminn mig att göra detta i praktiken okej.
 
Sen bara hängde vi. Massor. Vi klämde ogenerat på varandras bröst under höga hejarop (det är verkligen underskattat att bara titta på folks bröst utan att mena nåt med det!), sjöng våra egensnickrade visor med stor pepp och skrattade en massa åt till exempel t-rex och brännvin, rimligt nog. Annoushka och Anna fick äntligen skälla ut varandra på toaletten, och ja detta är en grej ("neggo-preggo!" ropade de när de kom ut igen), drömtårta åts, folk dansade såklart ("jag är aldrig dansig förutom när jag är det!" tack Emma bra tänkt) och sjöngs masssor (trestämmighet är livet! speciellt när jag vågar sjunga nåt annat än melodin!) och alltså allt var så jävla bra. När vi gick och la oss läste Anna högt ur jag är ju så jävla easy going igen, vilket var fucking amazing. Satan i gatan nu åskar det verkligen i Lund hörni!
 
Igår vaknade vi efter att alla hade drömt om att vi var här utom Annoushka, för hon drömde att hon var på jobbet. Inte lika kul. Och alltså biiiitch det regnar som det aldrig har regnat förut! Men liksom i stötar? Ffs, vädret? Anyhow...när vi släpade oss ur sängarna upptäckte vi en festlig kattspya (tack, kattgräset!) och det resulterade i ett totalt trauma för alla när jag vrålade "jag vill kunna seeeeee!" och Anna till slut torkade, under bestämt sjungande från mig på alla våra favoritlåtar. Vi hade fler issues med sladdar och madrasser, men till slut fick vi i oss frukost och gjorde oss i ordning i sakta mak, när vi inte låg i min säng i en stor jävla hög. Älskar att ligga i högaaar! Mänsklig fucking närhet, hörni. You can't fuck with that shit. Annorna åkte efter ett tag, och där väljer jag att bryta detta inlägget. Fan vilket bra beslut för nu är jag ju helt slut i huvet! Vi hörs när jag har tagit ett litet break, för då ska ni få se på nytt inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0