I'm like Oh my god I think it's karma

Rubriklåt: Karma med Marina, för den spelas i min sommarlista exakt nu
 
Hej från ett somrikgt Lund! Jag sitter på himma-altanen och dräller och snart kommer taxin för att ta mig härifrån så då bloggar jag såklart. That's how I roll! Jag ska berätta om min sista dag i forsa såklart. I lördags alltså, och efter blogget började jag dagen. Jag, Anna och Gustav körde in till stan för att köpa godis (som jag glömde i forsa när jag skulle hem! buuu!) och sånt, och sen var det sill och nubbe igen. De håller på, alltså. Jag deltog ej denna gång, men skrålade glatt med när jag kunde ändå. Efter bubbeldrickning och pladder, och säkert pilkastning eller nåt, fick vi även grillad lax (!) och sen åkte vi ungdomar (jag, Anna, Johan, Fanny och Fannys kille Budda...han har ett riktigt namn också who cares) tog oss iväg.
 
Vi skulle till delsbo! Vad gör man där, undrar ni? man går på partaj på ljusbacken, mitt i skogen! Fy fan vad mysigt det var! Det är ett kollektiv där folk bor och festar ("alla är barfota och badar nakna", som gustav så) och där fanns en brasa och band spelade! Vi drack vin ur plastglas, jag var lite sådär charmigt arg på alla (folk uppskattar det faktiskt) och sen såg vi ett band. Orkan, hette de (jag och Fanny trodde det var som i orka-n, alltså som i att man orkar...idioter) och fan vad bra de var! Bara tjejer utom gitarristen, coola stämmor, en sjungande trummis och en sax i bandet fast de spelade typ rock. älskar dem! Jag tyckte folkmängden var jobbig och blev ångig direkt, men Anna hittade en vägg att stå mot och det hjälpte faktiskt. Geni är hon. Efter orkan gick vi ut igen, jag och Anna och godishalsband (bästa grejen ju!) och vi babblade väl om en massa mög vad vet jag. Vi startade twitterkontot @onthemomang för allt man vill göra on the momang, så rimlighetsnivån var hög. Men sen fick vi skjuts hem, yay! Efter hundra år men ändå.
 
Igår var jag följaktligen trött. Men iväg till tåget bar det, och sen har jag åkt jävligt mycket tåg ja. I stockholm skulle stella ha mött mig, men hon skulle till barcelona (?!) så jag hade panik. Frågade på twitter och fick över 50 retweets (!), men det slutade med att ingen mindre än den kända twiterflatan Fanny mötte mig. Vi hade väldigt trevligt och pratade såklart en massa om gayness men också om harry potter, och sen åkte jag mer tåg. Blä. Jag kom him och fick mat, och sen sov jag i ett absurt antal timmar såklart. Men nu är jag up and about och ute i trädgården som sagt. Förut kom flera grannbarn in hit och lekte med Lukas. Jag blev...lite ställd, men tydligen fick de det? Times change antar jag. Och nu ska jag till syster så ni får ha det bra och allt sånt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0