när luften mellan oss blev svår att andas, när vi offrade oss själva för den andra

Rubriklåt: Regnet med Melissa Horn...ja det vore ju nice om det regnade känns det som. Nä okej men det är varmt. Det är i alla fall raden när hon sjunger det högsta hon någonsin har gjort och det är så fint att hela jag blir knottrig!
 
Hej från dödens värme! Jag är så jävla äcklig konstant nowadays blä. Men Lilla håller på med musik och spellistor, som en redig tönt. Söt är hon. Men igår efter blogget skulle jag ju till syster! Det blev så att jag lyckades missa min jävla taxi. Så jag bröt ihop i försent-panik, som den charmiga tjej jag är, men sen körde pappa mig. Han är: Bäst. Väl hos syster åt vi maxmat (jag åt nuggets och vi åt massa dippsåser) och då berättade jag hela sagan om förlaget, för den hade de ju inte hört! När maten var äten såg vi pitch perfect, som jag aldrig hade sett pga kräk-scener. men vi googlade exakt var de fanns, så vi kunde mutea. Benjamin blandade gt åt oss (de hade det att dricka upp innan sin resa och jag tackar ju inte nej lol) och vi skrattade åt filmen, jag mobbade allt töntigt men blev sen jätterörd som den sappy bitch jag är och gissa vad men ja lesbianen var min favorit. Om jag googlade henne när jag kom hem: Eh ja!
 
För sen kom jag ju hem, och försökte sova. men jag...sov inget. På hela natten. Jag slocknade äntligen efter frukost och sov 9-12, och sen kom lilla hit! Vi dör av värmeslag, dricker trokadero och lyssnar på musik och har det bästigt, och jag har saaaaknat hennnne! Men nu ska vi snart åka till malmö, för där ska jag bannemig gå på konsert! Jag älskar mitt liv just nu och är faktiskt inte ens det minsta trött. eller okej då. liiite kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0