så mycket som jag fått kan jag aldrig ge tillbaks

Rubriklåt: Min familj med general knas

 

Okej jag ligger här och har haft superångest men nu börjar jag lugna ner mig, tyyyp, så ska försöka blogga så jag kan sova. Men ja jag är i forsa nu! I forsaaaa! Hos Annas familj! Vi kom igår (måndag) och då satt vi på altanen och åt middag, tittade på felix och chillade, och sen såg vi hemvideos från när Anna var liten. Gustav, hennes lillebror som inte ens var född at the time, var supertaggad och typ sa alla repliker innan de blev sagda. Adorable. Men läskigt att vara i ett helt annat hus! Där man ba...inte bor! Japp Emma så funkar det.

 

Idag vaknade jag av att Anna lyssnade på general knas så basen dånade. Så jag gick upp och hon stod och kokade rabarberkräm som en sötis. Hur kan man inte bli glad? Vi köpte tekakor och åt dem med krämen till frukost och livet var så jävla braaaaaaa. Sen chillade vi en stund, tvingade upp gustav och åkte in till stan. Nu har jag sett hudik! och jag köpte en klänning! bara sådär! den var billig och fin! Jag provade en bikini (blä) och sen satte vi oss på möljen (en jättttefin uteservering) och åt glass. Där jobbade en redig pudding, tyckte anna, så hon stirrade loss på honom och vi andra bara kände livet i oss. Sen döpte vi om honom till möljen-måns. ingen aning om vad han heter. Vi hämtade annas mamma på jobbet, kaos-handlade på hemköp och när vi kom hem var fanny där! det är annas syster! Iiiii!

 

Vi lagade tunnbrödrullar och alla var adhd-iga som fan, men också söta. Vi tittade på salve (det är tydligen viktigt) och alla eltade töntiga saker, för det måste man. och nu ligger jag här och har ångest som nu har lugnat sig, och känner mig som en sopsäck full av tvivel och oro. blääää. men serri emma du måste sova nu. okej. godnatt emma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0