what have I done to fall so hard for you?

Rubriklåt: What have I done med Anna ternheim
shass, min enda kommenterare: Alla dina tummar? Wow!
 
Så. Kära blogg, som redan vet detta: Jag är med flickvän. hur detta kommer gå? ingen vet. men vi är flickvänner nu. Vi bestämde det idag, när hon var på tåget hem. Japp, själva ögonblicket hände i skrift. lev med det.
 
Så...hon kom någon minut efter att jag skrev mitt förra "inlägg". Det kändes inte alls stelt och vi lyssnade på bra musik och åt kladdkaka och hon vispade grädde när jag inte orkade och var bara the fucking shit. Allt var lugnt på kvällen, mest kramande i soffan, och sen sov vi. Eller stella sov, jag var inttryckt mot väggen och kunde inte sova på hundra år. Jag har definitivt blivit bortskämd med lilla, som vänder sig efter mig oavsett om hon sover eller inte. Men vet ni vad, det gör inget faktiskt.
 
Igår vaknade vi och hade världens mysigaste dag. Vi åt frukost (älskar att ha en teaholic till flickvän (flickväään) så man får te på morgonen) och sen frågade hon om jag ville visa henne vad jag brukade se på youtube. Så vi tittade på reddit-videos i sängen. Och sen åt vi kladdkaka till lunch. Yeah. Fattar ni vilket fucking kap hon är elller? Och sen åkte vi in till stan och höll hand på bussen (!) och där träffade vi Anna och Lilla. Vi åt middag på tugg och milkshakarna hatade oss, så jag fick ingen, men de hade suröl så det gjorde inget. Vi fick veta sjuka faktan (seriöst det var så sjukt!) och tydligen lyste det om mig och Stella. Fan vet jag men lilla sa det. Hon fick träffa botulfs (viktigt ju!) och där läste Anna en text hon hade skrivit och jag var mest en tönt för alltså jag är en sån tönt när jag är kär det hade jag glömt.
 
Och när vi kom hem såg vi livet enligt rosa! liiiveeeet! Jag ylade om Rosa och Pamela, vi hatade på dudes och allt var så himla fint. Och vi somnade i samma högst obekväma ställning för mig, och vaknade hundra år senare, och åt basically bara frukost innan hon åkte til sitt tåg. och vi blev ihop. Jag skriver dåligt om detta, jag vet, men hur skriver man om att kramas i soffan och känna glitter i hela kroppen och bara...inte ha ont? Det är känslor men det gör inte ont. Får det vara så? Det får fan tydligen det. wow. jag är i chock. och nu ska jag nog sova bort chocken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0