And just for a second I thought I remembered you

Rubriklåt: Our friends electric med garry numan, för...han är the shit. Doodoo, säger jag bara!
 
Hej och hå från maj! Har egentligen en del ångest, men mår ändå bra, allt makar sense. Men igår var en dag, det ska ni ha jävligt klart för er, och då åkte jag till lilla. Där var det fantastiskt mycket sol! Så vi skrek och ropade av glädje, sjöng en massa och kramades såklart. Jag var extra genial (mina genidrag kommer ni aldrig få höra) och jag mådde väldigt bra faktiskt.
 
Sen tog vi oss iväg och träffade Sam! Vi handlade allt vi kunde tänkas vilja ha och gick hem till hen. Jag hade hunnit få riiiktig ångest eftersom vi skulle äta mat, men vi beställde mat och jag fick i mig en del jäää. Sen hade vi en så mysig kväll! Vi provade öler (en smakade stearin...), åt chokladpudding (!), lyssnade på väldigt olika sorters musik, pratade om väldigt jobbiga saker (tack <3), sjöng stämmor på nonsensord, insåg att under the sea är en lesbisk låt egentligen och bara hade det bästigt. Inte så bloggbar kväll, men fin. Men ni ska få denna dialog från natten, mellan mig och lilla:
L: Tänk om man hade ett hus...med fötter.
J: Fast det blir ju lite instabilt. Kanske bättre med hjul?
L: Ja! Men hur skulle man göra med avlopp och...
j: Paulina...
l: ja?
j: jag tror vi precis uppfann husvagnen.
 
Idag åt vi brunch! Äggröra, frukt, juice, chai-te, allt var så braaaa. Vi lyssnade på christina från duvemåla och kände känslor, och ja alltså ångest har varit en grej hela dagen men är så tacksam för deras vänskap. fuck det här, I'm off again!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0