Tystar de oss nu så tystnar allt

Rubriklåt: Så tystnar allt med hurula, för att fuck you that's why
 
Hej hej it's been a while! Sjukt vad två dagar kan kännas som va? Men ja, hej, här skare bloggas. och i lördags träffade jag...Anna H! It happened! Hon finns på riktigt och jag blev så glad att se henne! Vi gick till john scott ("ansiktspuben") och där kostade vinet 49 kronor (!) och vi hängde där. Vi catchade up, Anna pratade massor om mello (jag hade inte jättemycket att komma med), vi gjorde dramatic readings av låttexter med ljudeffekter av mig, jag kände igen en i hennes klass från flattwitter (såklart...) och stora nyheter berättades eftersom vi inte har setts på hundra år. En trubadur med en jävligt cool basist-homie började spela och jag roastade honom (han märkte inget obs!) och vi skrev om walking in memphis till vandrar i malmö. Festligt ändå. Bra och lagom kväll <3
 
Igår var the main event afternoon tea med mamma och syster! Det var vår julklapp till mamma och det var så mysigt. Vi köpte bubbel, fick gooootttt te och åt scones, minimackor och kakor. Afternoon tea är amazing. Vi catchade up, mobbade pappa (man måste ju mobba den som inte är där) och uttalade saker fel (mest Syster). när vi var klara åkte jag hem en stund och sen him för att äta korv med mos (det är tydligen en konstig sak att äta? Why?) och tittade på mästerkocken. Nu har båda mina favoriter åkt ut, så jag hejar på grisbonden. Hon har lowkey lesbian energy ändå. (väldigt low key men ändå)
 
Idag har jag mest tvättat och städat lite. En riktig hemmadag. Så himla mysigt ändå. Har inte jättemycket ångest heller, vilket jag hade igår, så yay I win at life. Så, det var allt kära ni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0