Vi hade med oss en termos av plast och en extra mugg utöver den som satt fast

Rubriklåt: Sjönn med Frida Hyvönen, för jag pratade om den idag och har ni hört om en roligare låtrad eller? Nä just det! Det är en seriös låtrad om en jävla termosmugg!
 
Hej och hå det var inte igår! Det var...i förrgår! Fast snart är det midnatt, and so, knappt i förrgår. Det har inte varit så spännande, life, och aaaaj mina lungor krampar! Eller...något. Det är fan inte friskt. Men ja, livet har hänt, så det blir listinlägg av hela möget. Gud jag ska upp om sju timmar kill me now. Men ja, dettta har hänt:
-Jag och pappa har lagat matlådor for daaays. Det är viktigt!
-Och vi har tittat på mästerkocken! Jag kan ha stått och dansat till introlåten mycket engagerat. Den är så braaaa!
-Igår var både jag och syster himma, och haddock! Hallå hon är så stor nu yall! Fast han vill sitta på ens axel som en papegoja. So weird.
-Vi åt nutellasemlor, eller nutemlor, och livet var festligt.
-Jag har hittat en ny podcast! om harry potter! så nu mår jag, ska ni veta.
-Idag har jag och mormor städat. Så nu ser här fint ut. Oj nu höll jag på att få en sån där sur uppstötning? I'm falling apart yall jag lämnar mina tillhörigheter till jossan om jag dör. japp, alla.
-Och ikväll kom Robert hit! Vi åt valfri mat från emmas hem, lyssnade på musik och pratade om problem vi har med folk ("det är jobbigt med dig, du vill alltid ha exempel!" well yes), sexnoveller, nojor och annat. Det var länge sen!
-Jag har skaffat spotify! Japp, tio år senare hände det äntligen. Jag har gjort en spellista till och med! Med countrylåtar! Den har 66 låtar just nu. Den ni! Så jag har svurit åt teknik hur mycket som helst men typ fattat nu.
-Nu är jag så trött så jag mår illa. hejdå ses...i en annan stad? whaaat?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0