all the things she said running through my head

Rubriklåt: All the things she said med t.a.t.u, som spelades på bitter pills och hemma innan vi åkte in
 
Hej jag är i Stockholm! Jag åkte upp hit igår och det var en högs märklig resa, för vi var tvungna att åka buss mellan älmhult och alvesta. Det var totalt kaos med min ledsagning, fast den var bokad hela tiden, men det visste varken jag eller tågpersonalen. Men den funkade och bussresan spenderade jag med att höra en kvinna prata non stop med en lady hon just träffat om sina två döttrar och hur snål den ena är. Väldigt spännande ändå, om än lite märkligt att prata så med en främling utan att få något direkt tillbaka. Sen var det i alla fall ett vanligt jävla tåg, thank god, och sen kom jag fram!
 
Kitiara mötte mig vid tunnelbanan och efter ett tag kom Felicia också. Då blandade vi groggar, dansade (jag fick en lektion i sensuell dans av oklar anledning), sjöng med olika inlevelse, provade kitiaras kläder och peppade sådär allmänt som man gör. Onna kom också förbi och hängde ett tag (stackars henne med tanke på vårt tillstånd) och till slut åkte vi in till bitter pills. ...för att få veta att ingen av de som skulle komma faktiskt skulle komma. Så det blev ett massivt antiklimax och vi var bara där i typ en timme, men på den tiden hann både avril lavigne och tatu spelas, så kände ändå att jag vann. Vi kom hem, Kiti la sig och jag och Felicia satt uppe lite längre och lyssnade på rihanna. Det måste man ju också hinna med!
 
Idag har varit en bakisdag. Har fortfarande nattlinne på mig och har mest skräpat runt i lägenheten, men vi har haft det väldigt mysigt. Felicia åkte hem igen och snart ska vi äta pizzaaaa vilket jag är: väldigt taggad på. Det här blev inte så spännande i skrift nej, men alla kvällar är inte så jättespännande. Det gör inget. Ses imorgon, då förhoppningsvis med mer spännande saker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0