If I were a rose, maybe you'd pick me

Rubriklåt: Sunflower med Shannon Purser, en av mina och annas bästa låtar <3
 
Satan i gatan nu blev det länge sen. Vad har jag nu hållit på med? Haft det svinbra, faktiskt! Och i onsdags kom Anna och hämtade mig. Vi åkte in till stan och där var det strålande solsken, tydligen, men vi köpte mat från vårt cheap ass falaffelställe  och åt den på en bänk i solen. Det bästa som hänt. Trodde vi, men när vi kommit hem till mig blev det dags för hårklippning! Anna klippte av en massa hår och nu är det så jävla fint! "Det är sånt här man ska göra med sina vänner", sa hon, och det är fan sant. Och ny-lila är det också!
 
När håret var fixat drack vi vin och lyssnade på en massa musik, såklart. Vi skickade många videos på snapchat, skrev en snapsvisa (den blev jääävligt bra! Kan lära alla den om ni vill), skrattade massor, var lite emotional, smidde sommarplaner och alltså shit vad glad jag är att vi har blivit så nära. Så fucking tacksam för det. Vi tog oss him och där sov vi som stockar i källaren, för Anna skulle ändå till malmö och varför åka till dalby i onödan liksom?
Edit! Nu när jag ändå skulle lägga in annat i inlägget insåg jag: Varför inte bara skriva snapsvisan här? Så here it goes, emnas supevisa (idas sommarvisa-melodin):
Du ska inte tro det blir vinkväll
ifall inte nån häller opp
i glasen så att vi blir fulla
och aldrig ska nån säga stopp
vi dricker tills tankarna stannar
och levern grr upp i misär
för då vet vi att vi haft roligt
och minns inte att vi vatt här
 
 
Igår vaknade vi och var trötta, men Anna åkte och jag vilade och på eftermiddagen åkte jag till styrelsemöte. Där pratade vi väldigt mycket om pengar åt alla möjliga håll och retade varandra som vanligt, och sen åt vi middag på den bästa jävla restaurangen ever. Seriöst. Vi åt salladsbuffé med en svingod äggsallad och vitlöksbröd och sen åt jag lax, pommes och aioli. Så jävla gooootttt! Vi skrattade mycket åt "servitöringspersonal", älskade maten och chockades när en av oss (Annoushka fattar säkert vem...) råkade betala 90 öre istället för kronor för 6 cl sprit. Det var servitöringspersonalens fel! Jag ville prova deras efterrätt men var väldigt mätt, så jag och ombudsmannen delade på en kladdkaka. Så...vi fick en tallrik och två skedar och den stod mellan oss, så vi lady och lufsenade hela grejen. Ändå en härlig bonding exercise. Kul grej som hände var också att jag blev kallad "vänsterradikal" för att jag inte gillar kd. ...hur? Hur i hela fridens jävla namn går det ihop? Liksom, det kanske jag är, men...va?
 
Och idag, idag är en sovdag. En chilldag. En ont i huvet-dag. Kanske lite en dum i huvet-dag dessutom. Men skit samma. Imorgon ska bli en lång dag. Skrämmande i sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0