Men skit i Alfons Åberg, jag vill ha kul!

Hej och hå, nu jävlar är det dags att blogga om resten av min srf-vecka. Hur det ska gå till? Högst oklart. Men nu kör vi, och vi börjar med i torsdags kväll! Vi åt middag som jag inte minns, förmodligen var den ångig, och sen skulle det bli underhållning av en "trubadur". Jag hörde honom soundchecka och sa till Annoushkaatt det här kommer bli vidrigt. "Nä, det blir nog okej", sa hon. "Okej vi slår vad?" "Om en drink", gick hon med på. Om jag hade rätt? Well yes. Jag slår bara vad om jag vet att jag har rätt. Så vi flydde ner på nedervåningen och sjöng joddla med siv (jag sjöng med, whyyyy), drack våra drinkar och pratade. Robert spelade en massa piano, jag försökte sjunga (skammen är total) och vi babblade en massa. Så himla oklart om vad för det dracks mycket, mycket vin.
 
I fredags märkte detta, i alla fall för vissa (inte mig, moha). Vi hade 0 saker att göra på förmiddagen så vi satt mest i en soffa, vilket resulterade i att Anna ropade rubriken. Annat kul utan sammanhang var "var kommer åren ifrån?" och "hej, jag ska döda mina bröder!" rimliga saker. Vi åt knappt lunch och sen var det dags för del 2 av resan! Vi åkte in till Stockholm igen och det skulle bli manifestation på sergels torg. Men det brydde jag mig inte om, för jag hade tre saker jag prioriterade högre. 1) Dricka cola. 2) äta korv. 3) Träffa Kitiara! Så jag gjorde alla de sakerna, i den ordningen. Det var dessutom för kallt för att manifestera, tyckte vi.
 
Efter att ha fått våra rum på vårt hotell gick vi till waterfront, där hela srf skulle samlas. Typ iaf, 1300 människor. Sjukt. Vi fick såklart trerätters och jag blev såklart helt utmattad av alltihop, men vi satt med andra kul skåningar och hade det supertrevligt. Vi skrattade massor åt vad folk gjorde på toaletten och att filma servitörer med sin mobil och allt var väldigt trevligt men vi var sjuuuuukt trötta. Några av oss hängde på mitt rum och drack vin ur kaffekoppar, och sen sov vi Jag sov dessutom ut på förmiddagen istället för att göra annat vi skulle göra, men såååklaaaart hade jag en mardröm om att jag hade en psykos. Fuck you, brain.
 
Jag slöt upp med folket till lunch (och då var det lax! "memma fick laaax!" som Anna sa) och sen gick vi (förutom robert) på ett föredrag om självkörande bilar. Det gav mig 0 ny info, men mycket fnitter med de andra i alla fall. Sen föreläste babben Larsson om friskvård och det var väldigt bra, men usch vilken ångest jag fick av det :( Det blev paus och jag fick en jättttefin klänning av Kitiara, och sen var det middag igen!
 
Vi var lite trötta på fancy middagar, men maten var riktigt god faktiskt. Vi drack "cola" (insmugglat vin) och pratade I guess, och sen var det dans. Med liveband. Vet ni vad jag hatar? Dans med liveband. Men alla ville tydligen inte fly, så jag härdade ut och drack cider. Det var en mysig kväll, men det kändes i hela kroppen att nu fick det väl ändå vara slut på shenanigans och långa middagar. Japp, otacksamt va? Men jag sov ordentligt i alla fall.
 
Igår (äntligen är vi vid igår!) var projektet att åka hem. Alla var kaotiska som vanligt, men vi kom hem och det var fan amazing. Jag åkte him, för hela min lägenhet är balkong-kaos. Jag gick ner i källaren och vilade, fick kalkon och äppelsallad till middag (<3) och sen lyckades jag med konststycket att fastna med tårna under trappan. Yeah. I know. Pappa lyfte upp trappan med verktyg. Help :( men tårna är hela, och idag har jag haft sovdag. Jag fick lunch i sängen, livet var amazing. och nu är det middag, så nu går bortskämda emma iväg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0