she leads a lonely life

Rubriklåt: All that she wants med ace of base, för man kan inte fucka med ace of base hörni. Nä men den har lyssnats och sjungits på och att brista ut i rubrikraden är en väldigt rolig sång-grej.
 
Haj haj från maj! Nu har jag faktiskt tid att blogga ordentligt, eller snarare, nu bloggar jag faktiskt inte när jag ska springa så jag kan unna mig lite mer bloggtid. Och sist jag sprang iväg sådär var det ju för att åka till Lilla! Taxin var dock en halvtimme sen, så jag hade ju lätt hunnit blogga bättre egentligen. Men det visste ju inte jag! När jag väl kom fram hälldes finet upp i de fina glasen och musiken startades, så allt var braaa. Det är ju det jag behöver: Vän, dryck och musik. Sen är jag alltid nöjd med tillvaron. Lilla inledde projekt laga lax, för hon vet hur man skämmer bort mig minsann, och när vi hade ätit den kom Sam! Det var inte planerat att Hen skulle komma, men när hen ringde och frågade ropade vi "jaaaaaaa!" så eh ja. Vi sjöng såklart en massa stämmor och oktaver, åt chokladbollar med nougat i (!) och pratade om barn med funktionsnedsättningar, musiklärande, konstiga klipp och annat jag inte minns. Mycket kramar, en del rökande och mycket skratt, och till slut var jag trött och sa att vi nog borde sova. Då var klockan...halv fem. Yeah. That happened. Hur vet verkligen ingen.
 
Så vi sov till 13 igår. Lilla var stressad över detta, så jag skrattade åt henne såklart. Välkommen till mitt liv, liksom. Vi åt äggröra och drack te, och när Sam hade gått hade jag och Lilla jättemysig syster-tid. Som vanligt pratade vi om musik och hur den funkar egentligen. Solen strålade in genom fönstret och vi kände livet i oss! Jag kan typ inte minnas när jag mådde så bra senast. Jag åkte him och chillade himma, sov, åt och var ointressant. Jag är ofta väldigt ointressant. Oj, nu ska det tydligen drickas kaffe. Tur jag slipper. Men ja, nu ska jag överge er igen, så även när jag har tid blir inte mina inlägg jättelånga. Så kan det gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0