That's how we know we fucked up

Rubriklåt: That's how you know med nico & Vinse (eller hur det stavas), för den sjööngs glatt igår och påminner om Annas episka dröm som avslutas med "who's a fuckup? I'm a fuckup!"
 
Okej okej okej jag ska blogga sätt er ner i stolarna. (skoja ingen bry.) Jag ligger i min säng och ska sova och zombie cow spelar gitarr. Han pratade med pappa häromdagen. Under de fyra år jag ha bott här har han sagt typ tre ord till mig, så det är är kanske jag som är läskig?
 
Det "stora" som har hänt sen sist är att sommarbebbarna har träffats! Japp, jag, Lilla och Anna har gett oss själva ett högst cringey namn för vårt sommarhäng. Vi ska hänga hela jävla sommaren och i måndags var första dagen! Vi lagade lasagne under en del blindstress, sjöng och köksdansade, åt sagda lasagne och var extremt bebbiga. Man får prata vilket bebbespråk man vill i sommarbebbarna, faktiskt. Vi bubblade, såklart, och skämtade om Annas relation till ariana grande-låtar, skyddade jossan från fler sjuka katter (så nu kan jag inte öppna här typ alls! jag är varm!), skickade töntiga snaps som vanligt (tänk så skickar man snaps...när man dricker snaps...okej förlåt jag är trött) och hade det jävligt mysigt. Och Anna läste såklart ur jag är ju så jävla easy going när vi skulle sova, vilket är ungefär det bästa. Vill ha högläsning ur bra böcker med anna varje dag, tack.
 
Igår vaknade vi jättesent och åt frukost. Jag älskar att äta frukost, jag borde göra det oftare eventuellt. Vi tittade en massa på Felix recenserar och skrattade massssor, peppade inför sommaren och när de åkt hem handlade jag. Det var typ det som hände? Och idag har jag ätit lunch med pappa, och annars inte gjort något. Japp jag är spännande som fan. Men mycket av mitt häng just nu är så chill, och det andra är ju ensamt. Men jag är ganska chill över lag, så. Det känns typ bra att vara emma? Eller nä nu tar jag i. Bäst att jag sover.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0