Vill lyssna på Rihanna ikväll, bara på rihanna ikväll

Rubriklåt: Rihanna med Mayleen, som jag legit hörde för första gången nyss och är helt blown away by. Så. Jävla. Bra.
 
Alltså gud. Livet. Det är så jävla bra. Är helt slut, typ så slut att jag vill gråta, men också väldigt väldigt glad. Så, igår efter blogget pratade jag och Kitiara en massa om sex, pengar och annat rimligt, och sen gick vi till onna för pizza-häng. Vi åt goood pizza, lyssnade på musik och pratade en massa. Jag och Onna skrattade massor åt joel little (it's a thing), alla sjöng dramatiskt och sen kom Rakel och de spelade prime time. Det är tydligen en quiz-grej. Jag var queen of detta quiz, så de borde ha lyssnat på mig, men det gjorde de inte! Sämst är de. Vi umgicks tills Onna skulle sova och sa saker som "negativ kan du vara när du är död!" och "en trasig käpp och en tårtspade, vad mer kan man begära?" Fint liv ändå. Nu fick vi avbryta allt för en sjuk och ledsen luna, som nu förhoppningsvis ska sova. Vi får väl se.
 
Idag har varit en så jääävla bra dag. Men den började med ångest, så that was fun. Men efter en dusch och mat åkte jag in till stan, för...en dejt! Med Stella! Vi promenerade i supersolen och pratade om katter, lesbiskhet, nördighet, funkofobi och massor med annat. Vi fikade på ett jättefint ställe (med så! goda! brownies!) och sen följde hon mig till rätt tunnelbana. Ja, det var inte mycket jag kunde säga om det, men...wow, det var så fint och bra och jag var så glad. Det går inte helt att formulera sånt.
 
Jag kom tillbaka till hökarängen och möttes upp av Kiti, barnen och till och med Fredrik (som lämnade dem där då, that's why). Vi gick in till farsta och köpte solisar till Lee, åt glass på en bänk och bara...njöt av soooollll. Sen kom vi hem (utan fredrik ofc), åt korv med bröd, umgicks och älskade de nöjda barnen, och nu måste jag verkligen sova I am dying. Men livet. livet hörni. och imorgon...då händer det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0