I wonder what you look like under your t-shirt, I wonder what you sound like when you're not wearing words

Rubriklåt: Work your way out med ani di franco
 
Hej frrån mig, alltjämt sjuk men kämpandes på! Snart lär min ipren verka och då jävlar blir jag unstoppable. Eller kanske inte, men lite bättre kan man ju önska sig. Och igår tog jag mig i alla fall hemifrån, för att umgås med min andra syster! Systrar är bäst när man är sjuk. Så jag hängde hos Sara (jag skriver aldrig ut hennes namn? why?) och Benjamin, fast hade höll mest på att spela med några störiga bollar han hade köpt.
-Benjamin, kan du steka korv?
-Ja, jag ska bara lära mig spela det här instrumentet först!
...okej, då äter vi ingen korv då. ;) Men det gjorde vi, samtidigt som jag agerade ut en intervju Sara skulle ha idag. Så jag spelade en skeptisk man från göteborg som skulle intervjua henne och ställde jättesvåra frågor. Hon var duktig! Hoppas the real life M*cael var mindre göteborgsk och att han gillade henne!
 
Sen var vi tydligen tvungna att titta på love island, för hon hade börjat följa det. So we did. Jag var såklart involved från sekund 1 och försökte hitta en snygg tjej, vilket inte fanns. rip. Men vi hade kul ändå, och efter att det tog slut åt vi glass och såg pitch perfect 3. Lol att ettan och trean finns på netflix, men inte tvåan? Svara på det tack. Det var en riktigt konstig film där det plötsligt ingick en fkn båtjakt, det vanligaste jag sa var "Ingen sjunger, I'm bored!" och inget i filmen makade sense in the slightest. Men vi hade trevligt och sen åkte jag hem och sov som en sten såklart. men bara i 9 timmar! det var liksom typ nästan morgon när jag vaknade? Off brand, Emma.
 
Idag har jag mest känt känslor om 90-talet och att jag vill ha levt då. Tänk att kunna vara i lilith fair-scenen, att se Ani och Tori och Tracy när de var som bäst, aaaaaa! typ lite så, ja. Därav ani-rubriken, för jag låg och halvsov till hennes låtar en lång stund. Rekommenderar detta till alla för det var amazing. Och snart ska jag...till osby. hjälp hur ska jag orkaaaa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0