Fire

Lyssnar just nu på the sounds med fire, och tänker på livet. Ska ge er en liten resumé, som det stavas kära Ronja, av tiden sen sist.
Onsdagen spenderades tråkigt, tror jag. Bland annat så var jag på sånggrupp, har en sjungvecka, som förra veckan. Jag börjar bli bättre och bättre! :D Sen svek ödet mig. Det var nämligen så att jag och syster glömt pengar och mobil och fick vandra hemåt. Vilket öde! Nu lyssnas cry med james blunt, som den föregående klassiker från sommaren 06. What a summer! However. Vi fick alltså gå, syster var konstig och jag var galen-as usual.
Sedan på torsdagens hell så svek ödet mig once again. För taxi Lund, min älskade vän och följeslagare genom livet, har fått för sig att jag hämtas 14.30 torsdag och fredag. så där stod jag och hängde! Nej, jag satt, men whatever. Jag kände mig som usch, hemskt var det. Men sen fick jag kitkat av syster och då mådde jag bra. Annie med samme manlige underbare artist spelas och skall snart sjungas, jag älskar sjunga. Nu orkar jag inte singa mera om Annie. Jo. Lite hann jag visst med.
Sen igår så höll jag på med mycket nyttigt och onyttigt, som att äta, se på så skall det låta, sjunga, flumma, existera och så lite skola däremellan. xD jag gillar livet jag.

Och så det viktigaste av allt. Manuset är klart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så lycklig. Så jag skulle kunna dö och gråta och bli galen allt på en gång. Nej vänta, överdrev jag inte lite nu? Jo, det gjorde jag. Tydligen;)
Till ljudet av..nej vad heter elendet nu då? don´t tear me down? Äsch, ingen bryr sig, så whatever, en balad All I need! Så var det. Äsch, bye guys och Nessa såklart, kram på dig Nessa! xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0