But neither one knew where Alices house could be

Rubriklåt: Alices house med Paul Roland, som jag har tyckt om i många år och som var med på gästskivan igår
 
Alltså jag är så trött. Seriöst jag kan knappt tänka en enda tanke. Är detta resultatet av att gå i skolan och sen mgås med folk? Seriöst är mina energinivåer så hääär fucked up? Det är ju sorgligt. Men jag måste blogga, även om jag inte orkar, och igår var ju Robert här. När han kom pratade vi om synestesi och "vita gitarrer", att metal-texter ofta är totalt nonsens ("de målar en film..." okej that's a thing) och musiknyheter, och sen åt vi kött med gallerpotatis. Gallerpotatis är life dammit.
 
Och sen var det gästskivor! Först hade vi Paul Roland från pappa och där hade vi riktigt kul. Vi utnämnde oss till polle-rolles försvarare, undrade mycket om berättelserna i låtarna (framför allt vad som hände med drottningen...) och blev hela tiden förvirrade av låtarna. Mycket kul life. Sen hade vi fått Brian Falon av Stella och well, Falons försvarare blev vi inte kan jag ju säga. Vi var djupt skeptiska och ville ge honom hostmedicin. Men vi åt också väldigt god hallon-chokladpannakotta och det var så gott! Vi hann också prata om hur svårt det är att inte ha något mål, obehagliga böcker och annat ganska hemskt, och när han åkte sov jag nog efter nån timme tror jag. Och idag...nä ni. Har varit uppe typ fem timmar ur sängen idag. Men jag och Lilla löste p3 krysset och var bäst! Jag slaktade. Så that's one thing? Resten av dagen är helt meningslös. Och jag borde bli pigg nu åtminstone men I'm truly not? Jag vill

Det är för mörkt, så mörkt

Rubriklåt: Mörkt med Veronica Maggio, ganska basic rubrikrad men den gör sig bättre sjungen lol
 
Jag undrar helt seriöst när det ska bli bättre. För det måste det ju bli? Inte för mig, för mig går det helt okej antar jag, men för alla andra. När ska den här nedåtgående spiralen ta slut undrar jag? Undergångskänslan måste måste måste försvinna snart. Hur kan den inte? Sure, vi är literally i en pandemi. We're all miserable. Men någonting måste ju bli bra för att väga upp? Alltså jag inser mer och mer att jag typ tror att världen funkar så. Att om saker är dåliga tillräckligt länge måste det vända till slut. Men så funkar det ju inte på riktigt-riktigt.
 
Men världen sure makes me feel that way. För person efter person lir sjuk eller ledsen eller något annat mörkt händer med dem. Det bara fortsätter! Och det kan det ju för fan inte göra? Något måste få världen att kännas okej igen. Och jag är inte ens särskilt deprimerad för närvarande! Om jag hade varit det hade jag på riktigt storgråtit varje dag. För mörkret bara fortsätter och jag väntar på att det ska ljusna men tills dess måste jag hantera mörkret. Sak efter sak efter sak. Och det är inte synd om mig, vill jag understryka, tvärtom. Men jag får så jävla ont i hela kroppen när jag ser alla falla ihop. Och det kan bli värre. Jag vet att det kan bli värre. På så många sätt. Men måste det bli det? När når vi rock bottom? Finns det ens? Eller måste vi på riktigt ta oss upp steg för steg fast allt drar ner oss? ...tydligen. Tydligen måste vi det. Och det är så läskigt :( och vi måste hela tiden tänka på allt mörkt för annars är vi in denial. Det är ju friskt. Så...Imma do that. nä jag tänker köpa godis istället fuck allt det här. blä.

Cause he's here right now, standing in my house, funny how it all works out

Rubriklåt: Touch med Natasha Bedingfield, en festlig låt vi hörde igår och som vi dessutom blev mycket förvirrade av för den har en så bananas storyline. Så här: Natasha fixar inför sitt party, hennes klack går av så hon ramlar och spiller kaffe på en dude. Duden blir pga detta sen till jobbet (huh?) och ringer för att ställa in ett möte med en kille som väntar på honom. Den här killen har blivit inbjuden till Natashas party och tror att han inte ska hinna, men nu hinner han. Men...det är ju på arbetsdagen och partyt är å kvällen? Så varför skulle han inte hinna? Natasha är ju på stan och gör ärenden så han skulle ju lätt kunnat ha mötet och sen ha party? Snälla förklara :(
 
Okej det var ju den längsta rubriklåt-grejen ever, så att säga hej känns överflödigt va. Men här är jag, tittandes på videor och drickandes cola så jag getar my shit together inom kort. Och jag ska prata om igår, och när jag lämnat er hade jag lektion i coachning. Så vi testade på varandra och det resulterade i att jag fick jättemycket oväntad hjälp med min bok! Hypen är här! Så det var svinkul, och sen åkte jag hem till Lilla vilket var ännu kulare. Där fick jag öl och berättade en thrilling tale vilket resulterade i mycket diskusioner om consent och sånt, och sen lagade hon mat. Korv och mos woop! Jag fucking älskar potatismos yall.
 
Vi drack sammetsvin ur fina glas, lyssnade på brittiska listan som är bäst och lekte lekar för jag tvingade henne mohahaha. Vi ringde Sam och pratade om låtar som diskats ur melodifestivalen (vi blev alla arga) och allt var en gosig tid, men vi var tvungna att gå och lägga oss i tid för vi skulle vakna på morgonen. Sjukt beteende. Och vi vaknade kräk-tidigt och pratade om klimatskam (nåt vi borde ha mindre av in my opinion) och Lila gjorde äggröra och bacon, livet rulade! Och nu är jag här, har sovit några timmar (med en dröm om att jag var gravid och snart skulle föda och försökte hitta vem fan jag hade legat med...paniken var total!) och vaknat till. För nu är det dag har jag hört, och snart kommer Robert! Kul life!

Det borde va ren nostalgi, borde vara som kärlek, men det blev aldrig så för oss

ubriklåt: Hela Gråbo e sån ångest med steget, som jag nynnade på hela dagen igår
Tilda: Flåt! Har antagit att alla mina läsare hatar när jag ordar om gilmore girls pga ingen har sett den, men ska nu cater to my gg crowd of one! Vi såg 513 wedding bell blues, när Christopher kukar ur och Emily och Richard om-gifter sig. Sjukaste goddamn avsnittet
 
Hej från lunchen! Jag börjar snart igen men just nu tittar jag på reddit youtube och äter city gross-chokladbollar. rekommenderar dem för de är bäst. Men ja, jag går i skolan för närvarande. Igår pratade vi jättemycket om dikter och det var ganska kul. Vi läste en dikt som jag hade läst på författarskolan, dikten som jag började storgråta efter att ha läst om ni minns detta depressionsvrak. (är det nu jag borde berätta vilken dikt? Well jag kommer inte ihåg så Imma not do that.) Det var en upplevelse, men jag insåg att jag mår bättre nu så woop. På eftermiddagen hade jag respons-grejs vilket resulterade i att jag fick prata mycket med valpen (bra namn för lärare: nä) och annat kul som hände. Men jag var helt slut, så jag var i princip helt okontaktbar resten av dagen.
 
Idag har vi lärt oss en massa om handledning! Vi pratade om arvodering och sånt fancy och genomgången var så bra och pedagogisk och eh ja jag gillade den. Lol. Och här sitter jag nu och börjar om några minuter. Undrar om vi ens har fått en länk till eftermiddagen? Sjukt oklart. Men det ska jag kolla nu hursomhelst, så vi ses imorgon ungdomar!

The first things that she took from me were selfishness and sleep

Rubriklåt: The mother med Brandi Carlile, från veckans cirkelskiva och dessutom lyssnade jag på den låten idag i min countrylista woop
 
Hej och hallå! Här sitter jag och lyssnar på gilmore guys och dricker cola och har det bra. Jossan stör mig i allmänhet, men det är okej för inatt dörmde jag att hon var helt förstörd för att hon var ensam så mycket. Sorgligt ju! Men drömmen betyder ju att jag sov, and so I did! Massor! Men till slut vaknade jag och åkte him för jobb. Jag läste en massa blaj (viktiga texter blabla) och skrev en jättedålig text, men jag lyssnade på country så livet var ändå helt okej. Vi åt semmelbullar utan semla (det var weird) och på kvällen åt vi lasagne och tittade på vad som en gång kallades mushmushmush. Men! De har fucking tagit bort introlåten! Alltså jag är så arg! Men också kär i min tjej för hon skrev upprört till mig när hon såg det. <3 så ja, vi såg mästerkocken I guess och jag var nervös för min program-tjej men hon åkte inte ut thank god. Jag blir engagerad i det här programmet fuck all yall. Vi såg också ett avsnitt av helt lyriskt, som var långrandigt men helt okej, och ett dramatiskt gilmore girls-avsnitt. Men nu är jag hemma och ska snart sova, för imorgon ska jag gå i skolan! Som en stor tjeja...som Harry! Lol, ni fattar inte det där. Men vissa fattar. Okej godnatt hejdå.

Det finns ingen hejd på en kvinna som mig

Rubriklåt: Ingen hejd med joy, för det är en skrytig låt och jag är fett cool...det är dessutom en sjukt konstig låt och jag är väldigt konstig för närvarande
 
Hej hej från sömnlös i Lund! Jag sparkar sönder resterna av ett dygn för vafan är ett dygn. Men snart tänker jag sova och faktiskt sova hela natten fy fan vad jag är hype! Och jag ska berätta om igår, för då jävlar skulle jag ju prata bok! Exakt vad det är nämner jag inte nu, för att undvika googlingar i förtid (det är en grej lol), men jag var i Malmö och hade panelsamtal med andra författare som debuterade förra året. Det var så sjukt kul! Vi pratade om det litterära jaget (mer kul än vad det låter) och jag klickade riktigt bra med en annan av författarna. Så vi superbondade och efter samtalen drack vi lite (gratis!) öl / vin och pratade om Landskrona (nu vet jag att man kan äta god äggakaga där och att de har en fotofestival) och våra relationer till våra förläggare. Sååå kuuul att få träffa andra med liknande (och helt andra) erfarenheter! Också kul att en av dem som höll i det är en person jag och framför allt Lilla har hört mycket i radio. Kul flex att ha träffat henne.
 
Jag åkte hem från detta och blev så hype att jag faktiskt läste boken som hon jag klickade med hade skrivit. Hela boken, läste jag, woops. Jag hann också prata med Kiti om vilka sorters trekanter vi tycker är rimliga och vad som är talang och övning när man kan nåt. Och så läste jag och läste och så blev det jättesent! Men det gör inget tänkte jag, för jag hinner sova ett gäng timmar. ...woops nä det blev inget sånt. Så jag såg alla vakna och efter några timmar stapplade jag till stan och träffade Alex (hen måste alltid träffa mig på mina sömnlösa nätter...eller alltså dagarna efter...). Vi fikade och pratade om idioter som vanligt, och sen åkte jag hem...eller försökte. Jag gick av bussen och gick rakt åt fel håll. Men det fattade inte jag, alltså inte på lååång tid. Jag pratade med mamma och försökte reda ut var jag var och till slut sa jag "gatan är fortfarande till höger om mig". "det ska den inte vara", sa hon. Och nej, det ska den ju verkligen inte. Så jag försökte gå hem igen, men jag hade villat bort mig, så mormor fick till slut köra hit och hitta mig. Herrejävlagud, snälla Emma gå inte ut när du inte har sovit du är en aktiv fara för dig själv och andra. Seriöst jag gick i slow motion och höll på att ramla hela tiden jag är ej bra på life!
 
Jag föll till slut ner i min säng och fick ta en underbar nap med gilmore guys, och sen åkte jag och pappa och handlade. Vi åt mat på mc donalds (pappa har en tendens att föreslå detta och sen klaga på hur det inte är så gott...det är det bästa alternativet nära affären men ändå upprörande) och sen handlade vi jättelite saker tyckte vi själva. Lame. Och nu sitter jag här och har pratat med min tjeja om till exempel hur sexiga donuts är, lyssnat på flashback forever och ätit choklad. Och nu jävlar i gatjäveln ska jag soooova! Hoppas jag.

I hear the wicked get no rest but when you do, I hope you dream of me

rubriklåt: I'm not mad med Halsey som vibeades till i lördags (åtminstone av mig och Skogis)
 
Hej från en något ångig och stressad Emma, som dessutom är utan sin tjeja :( sorgligt är det! Men jag ska blåga om tiden sen sist och mest om i lördags när vi hade partaj. Hela fyra personer var vi! Lilla och Skogis kom alltså hit, och först spelade jag in podd med Skogis. Det blev ett ovanligt glatt avsnitt och jag är peppad på att ni ska få höra det! Sen kom Lilla och vi lagade mat, drack vin som alla trodde skulle vara äckligt men som inte var det, pladdrade om allas liv och ex-historier och Skogis lyckades tappa sin telefon i springan mellan diskbänk och frys, så det såg hopplöst ut tills Lilla kom på konceptet vit käpp, så denna användes för att rädda den. Genialiskt ju! Vi åt lax med bollar och alla var super-hype på att äta mat, vilket alltid är coolt när det händer.
 
Senare åt vi väldigt chokladig tårta (som var så goood) och lekte two truths 1 lie. Då lärde vi oss om när jag spelade in ett band till en kille jag inte kände, Lillas skam under en skridsko-föreställning, konstiga ställen att ha sex på och att Stella tydligen försökt få min uppmärksamhet genom att twittra om Florence när jag inte svarat på ett tag (jag såg aldrig dessa tweets woop). Det var en helt jävla underbar kväll och innan vi sov berättade jag om marauders map för Lilla, för det visste hon inte vad det var. Vi sov och igår började vi dagen med att försöka lösa p3:s melodikryss! De har startat ett eget och det är så kuuul! Och det är jörgen Lötgård som har det, och jag älskar honom!
 
När Lilla hade åkt hem hade vi en super-mysdag. Vi sov, åt upp tårtan, tittade på kitchen nightmares och mitt i allt kom pappa för att fixa mina spolknappar. De hade totalt havererat, så nu har jag nya och det utan att behöva ringa Kjell, eller Kjells son, som vi pratade mycket om att jag skulle behöva göra. På kvällen åt vi maxmat vilket var underbart och sen typ tittade vi på felix tror jag. Vi var båda lite ångiga i omgångar, som ni såg i mitt mush (förvirrande att såna inlägg kallas mush och så tittar vi på mushmushmush...klurigt!), men sen sov vi och imorse åkte hon hem. Så jag sov mer och vaknade av att mamma ringde. Hon undrade när jag skulle till malmö och prata bok. För det...var tydligen idag jag skulle göra det och jag hade helt glömt! Men det är lugnt, för det hade inte hänt än. Jag åker om typ 40 minuter. Tur att mamma kollar mig alltså verkligen. Så, vi ses när jag bokpratat!

Vet inte vad som är vad, illusion eller inte va fan är på allvar

Rubriklåt: Röster med djurparken och Ayla
 
Fan vad det är tråkigt att inte veta vad man håller på med hörni. Det stämmer ju rent i allmänhet, men jag tänkte nu i synnerhet på hela min erfarenhet med osdd-1b, den diagnos som antagligen stämmer bäst in på mig och Emma Black. Det tråkiga är att jag måste (och vill!) utbilda alla omkring mig, men...jag vet ju inte egentligen. Jag kan ganska mycket om sjukdomen i sig (men tydligen använder jag ändå ordet sjukdom...lol), men om mig själv? Nah dude. För allt är ju så blurry. Vi är ju inte två helt separata människor i en kropp, utan två personer som är del av samma. Vi har ju dessutom helt delad minnesbank så det blir extra mycket så. "Hur kan EB veta detta om jag inte har sagt det till henne?" kanske ni frågar och det är klurigt att helt förklara att hon vet allt för vi har samma minnen. Det är admirable att försöka prata med henne om allt hon ska höra, men ibland går inte det och då kan man prata med mig.
 
...tror jag. Men jag vet fan inte yall. Jag gissar mig fram och yoloar men jag har 0 hjälp av någon som kan mer än mig och det märks. Jag kanske har helt fel! Eller så har jag bara fel om vissa saker, men jag vet verkligen inte. Och då är det svårt. Alltså, jag älskar folks frågor, det är typ det bästa i hela världen. Men när allt kommer omkring är vi bara en rädd blobb som inte kan förklara ett skit. För det är så mycket som inte är logiskt. Vad är mina trauman ens som fick detta att hända? Idk man. Hur borde jag hantera mina relationer i förhållande till EB? Fan vet jag. Och alla vill göra sitt bästa men jag kanske ger helt fel råd! "talk to your therapist", säger alla videos, men...eh hej jag bor i Sverige ingen tror att detta ens finns! Och om de tror det så kan de inget! Jag vill inte lära min terapeut nåt, jag vill att hen lär mig saker. Och ju mer jag tänker på det desto mer tänker jag att jag bara hittar på. För jag känner folk med trauman, folk som dissocierar. I'm not like those people at all. Jag har koll på tiden hela tiden (lol bra skrivet) och kommer ihåg och håller koll. Jag borde inte kunna göra det! Det borde inte gå men det går och jag fattar inte! Men det är bara jag som kan fatta för ingen kan hjälpa mig. Och det är väldigt ensamt. Och ja jag förstår också att det finns folk nånstans som kan nåt, jag är inte helt uniiiik som en snööööflinga. Men nu känns det så ändå. För jag fattar inget. Och jag är jättetrött på det.

Cause all I ever wanted, all I ever wanted was you

Rubriklåt: All I ever wanted med Kelly Clarkson, från veckans cirkelskiva
 
Hej hej på dagen! Hur är det möjligt? Ingen vet! Stella duschar och jag pausar i min ""städning"" för att blåga. Det är många pauser när jag städar yall. Men igår var det fredag och jag klippte mitt hår! Äntligen har jag kortare hår igen wooop. Jag måste komma ihåg att man måste klippa sig mer än 1 gång i halvåret när man har kort hår.
 
Sen tittade jag och Stella massor på kitchen nightmares och sen åkte vi him. Där åt vi pizza från vespa (en lite mer fancy pizzeria) och tittade på sista slutkvalet i mushmushmush, där vi mobbade stockholmaren ("inte ens jag pratar sådär!" sa Stella) och hypade olika snygga tjejer. Stellas gäri gick inte vidare :(( men min gjorde! Fuck yes! Och sen var det på spåret och vi var ganska on fire måste jag säga. Mamma var helt off ("jag tänkte mer...musik. Och sen tänkte jag: undrar vad frågorna var?") och jag kunde saker ibland sjukt nog, och vi åt drömtårta och glass som vi hade fått från vespa för det får man när man hämtar mat där. Wooop. Efter på spåret försökte vi titta på talang och jag höll på att dö av cringe, men Stella uppskattade hur gulligt det var, så vi hade tydligen bytt personlighet lol. Vi hade en trevlig tid och Stella hotade med att köpa allt pappa ägde på blocket (först hans mobil, sen hans skor, pappa brydde sig: inte men det var jättekul) och sen åkte vi hem. Där pratade vi om important shit och sen sov vi i en miljard timmar, tills Lilla väckte oss för nån timme sen lol. Nu säger Stella att vi måste städa ännu mer, så det ska vi göra nu. Jag har cola som hjälper mig det är bra. Fast det är en sån dålig flaska. Ibland får man dålig cola, det är en grej, jag vet inte varför eller hur det blir så men så är det. It weird. Så, vi ses imorgon!

Koltrast

(Uppgiften var att skriva en dikt utifrån ett konstverk. Jag har lide svårt att hitta konstverk ute i världen, sååå jag skrev om ett på min vägg...)
 

Du målade en koltrast till mig. Du hade inte råd med färgerna men tänkte aldrig längre än diagnosen räckte. Vi drack rom och cola ur tekoppar och sjöng med känsla. Jag hade blekmedel i håret och färgerna sprakade i lukten. Jag hade aldrig funnits men nu fanns jag i färger. Vi var fucking oslagbara.

 

Koltrasten hänger på väggen. Bredvid det som gör ondast. Du förstod, du höll oss i handen, du målade våra färger och klippte vårt hår och gav oss ett rum i huset du aldrig kommer köpa. Vi älskade dig och höll dig hårt som en hemlighet. Vi kan inte hålla hemligheter. Vingarna slog.

 

Glaset på tavlan är sönder. Iskalla skärvor som ingen ser. För den är inte sönder, jag kan inte ljuga, kan inte slå. Du skriver god jul på messenger och skärvor är svåra att skriva ner. Här finns inget att laga. Vi klarar oss, du klarar dig. Jag ligger vaken och hör koltrastarna kvittra. Vingarna slog oss.


Valium said to me, I'll take you seriously

Rubriklåt: Give me some love med James Blunt, som vi lyssnade på idag i vår Stemma-lista. Seriöst jag älskar att jag har fått Stella att gilla inte bara en, utan två låtar med James Blunt. Victory dammit
 
Hej och hallå! Stella har ett snark-marathon just nu. Hon är söt. Jag kommer inte tycka det när jag försöker sova och hon snarkar i mitt fejs, men det gör inget för jag snarkar en miljon gånger värre än hon någonsin kan försöka. Nu slog Jossan sönder en skål så jag fick gå ut och slänga den. Det var lyckligtvis i två stora bitar så inte en massa porslin överallt. Hon har inte slagit sönder nåt på svinlänge (typ mer än ett år? två år?) så jag blev inte så upprörd. Hursomhelst, idag är en dag har jag hört och vi sov jättemycket. Det var mycket gosligt. Men till slut släpade vi oss upp och efter lite lunch och plugg och sånt gick vi och köpte godis och tittade på dokumentären om Jipsy Rose. Alltså det är så sjukt. Läs om det om ni inte vet vad jag pratar om nu, för alltså hjääälp. Jag visste redan det mesta, men att höra henne prata var så jävla läskigt. Och såklart slängdes lite skit på ""multiple personalities"" sååå det var kul! Seriöst det här är så vidrigt. I am so done. Men vi hade i alla fall en cosy tid och tittade på en massa felix och hade ett bra life. Okej det här var ju inte en bra dag att blogga om...så det var ju kul! Men nu lyssnar jag på gamla skamkalas och det kan jag blogga om, för alltså det är så spännande att höra vad jag tänkte för två och ett halvt år sen! Tydligen hade jag en längtan sommaren 2018 efter att flytta till Stockholm? Kommer ni ihåg det? Jag hade helt glömt det! Fan vad bananas att jag skulle få en tjej från stockholm mindre än ett år senare. Och alltså så dåligt jag mådde yall! Jag hade så mycket tjock-ångest och bara så mycket ångest? Can't relate! Så alltså jag mår på riktigt bättre nu för tiden det är inte bara nåt jag har fått för mig. Wow. Med det sagt ska jag sova nu, godnatt!

Jag borde veta hur du har det och vem som torkar dina tårar nu, lyssnar ni på Tame Impala

Rubriklåt: Tame Impala med Klara & jag, för det är en låt jag har nynnat på mycket lately och som ba är en jam idk
 
Hej från natten! Jag är trött. Det är bra för jag ska sova när jag har blågat woop. Men det är inte konstigt att jag är uppe så här sent för wow vad jag har sovit idag. Medans jag sov var Stella på en rättegång (inte sin egen, alla har fått slag när vi har nämnt det lol, det var till skolan!) och när hon kom hem ville hon sova mer, så jag...gjorde också det. Fan vad bra jag sov. Men till slut vaknade vi på riktigt och vi åt köttbullar och felixade loss och hade ett väldigt bra life. Och på kvällen åkte vi him! Där fick vi soppa med bacon i ("skulle man göra den helt vegetarisk? Tråkigt!") och sen såg vi mushmushmush. Jag och mamma supermobbade en stockholmsk tjej, jag och Stella spanade på tjejor (säg nåt sexigare än att spana på tjejer med sin tjej nä just det you can not) och Stella kände av folk metoo-vibbar. Rimligt. Och sen åt vi semlor och Stella och pappa superbondade om skräckfilmer vilket var det finaste. Och sen har vi varit här och gosat och pratat om vårt inneboende klasshat (typ det bästa samtalet ever för båda var superrimliga) och jag har skrivit med Tilda om den bästa chokladen och att alla bra borde bo på månen. att det inte går att bo där behöver vi inte bry oss om. Men nu ska jag sova om jag så ska dö på kuppen dammit! Undrar om Stella kommer vakna och tro att jag varit utomhus igen. Det gjorde hon igår för det är så kallt här. Hon kommer inte ihåg det. Hallå vet ni vad jag är så sjukt kär i henne hon är så söt. Nu vet ni det godnatt

But she got through to me and I'll never see her again

Rubriklåt: Shameika med Fiona Apple, som vi lyssnade på idag och som lowkey funkar med dagen faktiskt
 
Hallå från natt-Emma! Stella söt-snarkar och det är bra för hon ska vakna tidigt. Det ska inte jag. Tur det. Så jag äter chips istället (sjukt att hon inte vaknar av chipsätning tbh) och ska blåga om till exempel igår fast vafan hände ens då? Vi handlade och sen typ åt vi chips och tittade på Felix tror jag. Och sov, till och med jag somnade innan midnatt tror jag!
 
Idag har Stella skolat massor. Så jag sov och ibland väckte hon mig med gos. Fast det blev jätteförvirrande för jag drömde att hon kom tillbaka flera gånger när hon inte gjorde det. Jag drömde också om nån ung tjej som sjöng "independent women" och jag tyckte att hon inte kunde ha köpt allt hon sa för hon hade inte ens flyttat hemifrån än (hur fan jag visste detta vet ingen). Som tur var vaknade jag på riktigt till slut och vi köpte lunch från kryddan woooop. Det var: gott, men de har börjat med nån ny varm vitlökssås till nuggetarna? What the fuck. Sen fortsatte hon skola och jag lyssnade på cirkelskiva (en bra sådan woop!) och pratade med Tilda på messenger! What! Är så glad över dettaaaa <3 att få catcha up med någon man kände för så länge sen är helt sjukt. Måste också be om ursäkt, för enligt henne skriver jag för lite fakta om Stella i bloggen. Det var dåligt av mig faktiskt!
 
Sen var Stella klar och vi tog en lyssna på musik-nap (bästa grejen) och på kvällen tittade vi på Todd in the shadows, åt chokladpudding och pratade en massa om lesbiska fandoms för heteros (mest Taylor Swift) och hur de ofta inte funkar, att gen z är coola och försa gången Stella var här. Så gosligt <3 och ja nu sover hon som en bäb och jag ska också sova som en bäb mycket snart har jag tänkt. Är ändå hype på det. Ses imorgon säkert!

hon hade blå jeans och läderjacka och en halmhatt med fjäder upp

Rubriklåt: Alice med Loreen (original av eldkvarn), som jag lyssnade på igår och alltså wow the lesbo vibes! Mums!
Tilda: Jaaa let's! Har tänkt skriva till dig massa gånger men har för mig att du har haft två fb-konton eller nåt sånt förvirrande
 
Hej och hallå! Stella är här och har möte bredvid mig, men hon deltar inte så mycket. I don't blame her för det verkar supertråkigt verkligen. Och jag ska blogga om mitt life, och igår efter blogget kom mamma hit. Vi städade och ordnade och jag försökte tömma en frusen askkopp och sånt där (det var en mardröm) och sen åkte vi him. Där pluggade jag en massa och mamma bakade semlor! Så gosigt! Och när vi åt dem tittade vi på ett av de nya avsnitten av helt lyriskt! Jag blev orimligt hype på detta men jag hade jobbat med dikter jättelänge då, så det passade.
 
Vi åt sen varma mackor och tittade på mushmushmush, jag kommer inte förklara det fler gånger men det är Sveriges mästerkock, och min hjärna var fried så vi tittade på gilmore girls. Jag hade faktiskt gjort en skrivuppgift och en vanlig uppgift hallå! Men livet var bra och jag drack julmust och somnade typ i tid, och imorse var jag mer smart och skrev en andra uppgift. Woop! Och sen fikade jag med Alex och jag fick veta exakt hur...orimligt lite hen vet om alkohol. Hen trodde att vin och sprit var kolsyrat. Tänk på detta. Hur det skulle fungera. Tääänk på detta. Men ja, vi mötte Stella vid tåget (men hon ba gick av och dissade oss? jag blev arg för det var kallt lol) och nu sitter hon och mötar och vi har ätit olika matar. Ses när vi ses gänget!

You're the party girl, you're the tragedy

Rubriklåt: My own dance med Kesha, definitivt en av de bästa låtarna lately, hade absolut varit med på 20 låtar-listan om den inte kommit ut i slutet av 2019.
 
Hej och hallå hoppas jag hinner blåga innan mamma kommer! Spänningen är olidlig. Not really. Men vad som har varit olidligt är att inte träffa Skogis på tre hela månader, så det gjorde jag igår! Woooohooooo! Och jag fick se hennes hem där hon bor med sin vampyr-pojkvän nu. Där det finns högtalare och sånt fancy! Det har varit en grej att hon aldrig skaffade en fucking högtalare och jag har skällt på henne om det. Men ja vi drack bubbel och catchade up och sen beställde vi mat, som inte kom på hundratusentals år så vi höll på att dö. Men till slut fick vi ätaaaaa! Och som vi kacklade. Till exempel om ageplay (många måste tyvärr skärpa sig), true crime och vilka triggers vi har när vi lyssnar på mordpoddar (älskar att få veta vad folks jobbigaste är, liksom vi lyssnar på gross ass mord men just detta klarar vi inte av), systemfrågor (bästaaaa) och bara så mycket trams och kackel. Vi hyllade extroverta, åt chokladpudding såklart, suckade över mammor och alltså åh allt var så gos. Är så tacksam för henne! Det blev jättesent och jag vacklade hem i en halvmärklig färdtjänst, och så föll jag i säng och tittade på amazing videor och somnade. Och vad bra jag mår idag! Att träffa folk hörni, det är bra för en. Och jag hann klart innan mamma kom woooop!

De som skulle vara fredssymboler skiter på perrongen och jag förstår, jag skulle själv gjort samma sak om jag kunde flyga härifrån

Rubriklåt: Rusningstrafik med Lars Winnerbäck, för...vi pratade om den skivan igår åtminstone. It kind of sort of works.
 
Hej från mig! Jag sitter precis som sist och äter sombreros och dricker cola zero i väntan på att åka iväg. Standard. Eller nä inte riktigt men själva setupen är standard. Och igår åkte jag ju till Osby! Sååå lääänge seeeen! Jag åkte dit i en enorm bil och det blev något awkward, för när han frågade när jag skulle åka hem (de gör ofta så) och jag svarade sa han "min kollega har bokat din resa nu så han hämtar dig". Svinkonstigt verkligen. Men jag kom fram och vi halkade fram till hotellet för att äta. Det var bara vi där, nästan iaf, men vi åt god mat och fick märklig service. Servitören frågade Robert hur han hanterade att vara gift...för han hade blivit sambo och behövde råd. Robert gav inga. Men vi pratade och skämtade och var konstiga och åt efterrätt och hade oss, och sen halkade vi hem igen. Det var en struggle.
 
När vi kom hem såg vi på spåret och jag bara såg de andra kunna saker. Jag var helt i chock och kunde inget (jo men inget de andra inte kunde). Och sen spelade vi in en podd! Som blev jättebra tror jag! Förutom den jättekonstiga hanteringen av snacks...blänger på Robert nu. OBS skojar. Sen drack jag och Anna rom & cola (som hon fick i presang av mig, är mycket nöjd) och lyssnade på musik och babblade. Det var en mysig tid <3 jag och Robet pratade om musik för mycket, men lyssnade ändå på Annoushka (fast hon inte trodde det) och livet var allmänt bra. Jag har inte så mycket att blogga om, märker jag?
 
Men idag var det såklart frukost och sen fixade Robert en massa med min dator. (Jag: Han går in i inställningar överallt! Annoushka: Neeeej!) Så nu gör den en massa andra saker än vad den gjorde innan, basically. Och nu är jag hemma och har vilat och spenderat tid med min nya fina data så vi är homies nu. Måste säga att jag gillar att skriva på det här tangentbordet quite a lot. Det ville ni veta. Så, vi ses imorgon!

I know you've had a rough time, but here I come to hijack you

Rubriklåt: Making the most of the night med Carly Rae Jepsen, en mysig och snygg låt som beundrades igår
 
Hej från en stressad memma som snart måste gå, woops! Jag ska ta några klunkar äcklig cola zero för att lugna mig. Blääää men it does the trick ändå. Och igår igår vet ni vad som hände dååå? Dååå fick jag äntligen träffa min lillasyster igen! Jag kan knappt fatta det! Det hade gått en månad :( men vi träffades igår bannemig och såklart blev det bubbel för att fira. Vi lyssnade på lesbiska dängor och beställde maxmat och hade det underbart, och sen hade hon till och med köpt öl till oss. Riktigt god öl faktiskt! Vi drack den och pratade med Kiti om livsval och moral vs lagar och annat serri, och med varandra om bikinitrauman och andra läskiga saker vi varit med om när vi var små. Vi sjöng några favoritlåtar och lyssnade på snygga beats, kramades (no shit) och skrattade åt knäpa saker som ut- och invända nuggets...hon trodde att nån sjöng "crispy inside" och vi undrade hur fan det skulle funka. Det vet: ingen.
 
Sen skulle vi sova och det blev äntligen saga! Jag berättade om that moment när trolldomsministern hälsade på under julmiddagen och hur steeelt det var. Lilla var fucking hilarious:
-Vet du vad det blir om slughorn har ett party och det blir fight?
-Hornslagge!
Vi fnittrade sen om att räkna får och jag berättade om min rädsla för att får kanske kommer spy i min närhet nån gång (mina två rädslor ju) och sen funderade jag på om de ens kan det. "Det finns många djur som inte kan spy! Kiti till exempel!" ropade jag då. (hon kan inte spy pga gastric bypass alltså.) Lilla försökte sen låta som en björn genom att bara säga "böööörn!", så allt var på topp och vi skrattade alldeles för mycket. Sen sov vi, åtminstone jag, Lilla hade svårt att sova blä. Men jag sov wooop! Och idag har vi haft country-förmiddag med sombreros och cola zero blä, och snart ska jag åka till Osby! Serri det är årets första färdtjänstresa hur fucking sjukt? Can not handle dammit. Så, vi ses när jag varit där!

Mamma sa det kommer gå, ingen bryr sig om din svenska 2

Rubriklåt: Svenska 2 med Laleh, från den faktiska veckans cirkelskiva
 
Haj från nya Ingmar! Så det kan vara så att styckeindelningen här är upfuckad, ber om ursäkt i så fall. Det har varit bråk med andra webbläsare en explorer och det...har jag inte längre lol. Men vet ni vad, enligt den här datan har jag bytt namn! Hej, numera heter jag Emelie. Det står i alla fall så. Kul för mig! Det låter typ mer gay än Emma på nåt vänster. Men jag fortsätter nog heta Emma va. Vad sjukt om jag hette Emelie, så fick Emma Black vara enda emman! ...nä.
 
Så, sen sist har jag mått mycket bättre faktiskt. Igår sov jag först från och till under konstiga drömmar och förvirring (jag hörde pappa fråga mamma var farinsockret var och jag kunde inte förstå vad i hela helvete han skulle med det till...han skulle ha det i sin slow kooker) och på eftermiddagen var jag hemma. Då togs min gamla ingmar ifrån mig, så jag lyssnade på poddar och chillade typ, och sen åkte jag och handlade. Fast det känns som att jag inte köpte något lol. Jag följde med him igen och åt det slowcookade köttet med pommes och tittade på mästerkocken aka mushmushmush! Wooo! Hittills hejar jag på den skånska tjejen som gillar snabba bilar. That's gay yall.
 
Sen åkte jag hem och åt polly och lyssnade på en massa dålig stämning. Vilket var dumt för jag belv så förbannad att jag knappt kunde sova när jag lyssnade på den. Det kommer nog några arga rants i blogg eller podd om olika ämnen relaterat till feminism och blindhet och övergrepp, så ni vet. Men jag lyckades ändå ta mig upp idag och träffa Alex. Först gick vi till en tatueringsstudio och kollade hur Alex ska fixa sin ledsna tatuering, vilket var kul för mig för 1) tatueringar rular och 2) de kunde inte svenska så jag fick prata engelska wooop. Men Alex måste vänta jättelänge på att fixa det :( men, sen satt vi på espresso house som vi ofta gör och pratade om att bo på 26 kvadrat ("Du kan inte bo så litet! Eller vänta, du är Alex...") och folk som inte gillar livet och sånt. Och nu är jag hemma, med Ingmar den nionde! Jag tycker han ska sluta läsa upp alla tecken jag skriver snart. Ja, Robert, jag gjorde exakt som du sa men han brydde sig inte :( vi får kolla imorgon. Så, nu slutar jag blåga, hejdå från Emelie!

And I grinned at you softly cause I'm a fucking wild card

Rubriklåt: The outsider med Marina, från förra veckans cirkelskiva
Tilda: That's scary. Alltså också superkul såklart men jag vet inget om dig och du vet allt om mig lol? Är nyfiken på ditt life hallå
 
Hej från himma-soffan! Här sitter jag och ska väl "sova" snart, I guess...kul skämt jao. Men detta är sista inlägget från den här datorn kan jag berätta! Jag ska få en ny på torsdag och this crazy boy flyttar till Jonas och gänget imorgon. Ja, hela 24 timmar ska jag vara utan en såndär datamaskin! Gasp! Seriöst, folk som gillar sina telefoner mer än datorer (lilla...), I have beef with yall. Jag fucking älskar datorer.
 
Med det sagt, idag var en dag. Jag sov såklart nästan hela dagen, för hallå, men sen kom jag hit basically. Då åt vi middag och jag och mamma tittade på masssor av gilmore girls. Vi led när det var pinsamt, blev allmänt hype, åt daim och till och med pappa tittade en stund. Han var inte så imponerad. He never is. Vilket är rimligt men ändån. Och nu sitter jag här och har lyssnat på countryskivor, för det är något jag gör nu för tiden tydligen. Och så har jag lagt ut en podd, och varje gång jag gör det blir jag lika superglad. Jag älskar min podd <3 den är så rolig att göööra! Och ja, sova vare ja. Jag är hungrig. Undrar om jag kan hitta nåt att äta tro? Förmodligen inte. Jaja, ses från min nya dator som förhoppningsvis inte kräver att man har en sten under strömsladden! (ja, en sten. De "hade en sten liggandes" här. De är sjuka i huve

Bakom husen försöker solen gå ner, men det är svårt att gömma sig när man vet att andra sir

Rubriklåt: Balladen om brunnsparken med Alice B, en vintrig och glitter-gay låt som jag har hört idag
Tilda: Haha, för henne var du väl lite löst folk? Kanske? Älskar dina random inhopp här i blågen <3
 
Hej igen hörni, här är er klump-Emma. Jag sover på orimliga tider (orimliga!) och äter knappt och mår röv i allmänhet. Och pluggar inte och samlar damm typ. Men just nu mår jag helt okej, så jag bloggar. Jag går runt i nattlinne och skräpar och lyssnar på poddar, just nu singelrådet för Matilda Berggren är life. Hon pratar jättegullig fake-stockholmska med o-flit i detta avsnitt om ni undrar. Just det imorgon ska jag lägga upp podd! Då är det jag som pratar med cringe-stockholmska lol. Det kan ni njuta av då.
 
Meeen vad mer har hänt? Jag har drömt cray drömmar så som att Alex hade glömt att vi skulle ses (detta skulle aldrig någonsin hända!) och att Stella blivit r & b-sångerska som lät som Justin Bieber (hoppas hon hade sin Bieber-frisyr då också). Det är orimligt. Jag har bråkat med Ingmar ännu mer än vanligt, så nu står han helt snett med en borste under sladden för att det ska funka, dignified af. Hoppas Jonas ringer snart och räddar honom eller ger mig en ny data. Helst det senare tbfh. Höjdpunkten idag har annars varit att köpa pizza, men det blev drama för 1. mamma ringde och sa att de skulle köpa asian express och frågade om jag ville ha, två sekunder efter att jag hade beställt. 2. Budet hade lämnat min glass till någon annan så han fick komma tillbaka med den. Och 3. Han gav mig cola zero :((( seriöst vad fan är det för dryck? Fuck off cola zero. Ska hälla ut den. (skoja)
 
Just det, en social sak har jag gjort, jag tittade på en (gammal) livestream med Sara. Då skrattade vi mycket åt folk som utsätter sig själva för fara och tror att alla gör så, Sara andades in ingefära (det är tydligen en grej) och det var en gosig tid. Men ja mest ligger jag i sängen och äter inget nästan jämt och sånt. Meh. Så, nu är ni up to date, harebra!

Take me to the lakes where all the poets went to die

Rubriklåt: The lakes med Taylor Swift
 
Hej från min egen säng! Det var ett tag sen jag bloggade hemifrån lol. Men här är jag och jag mår ganska bra skulle jag säga. Lyssnar på gilmore guys och har ont i mitt ben, alltså det är rygg-ontet som går ner i benet, och bloggen funkar igen så allt är guld och gröna skogar. Det är det kanske inte men ändån. Och när jag hade bloggat kunde jag inte somna, först av ångest och sen bara allmänt, så jag somnade vid 06 kanske. Great. Jag blev väckt och fick ägg och macka med goood marmelad, och när mamma och pappa åkte iväg föll jag i dvala pretty much. Det var life. De kom hem igen och jag vaknade och hade nåt slags business meeting med en klassis. Så det kanske blir...nånting.
 
Sen åkte jag hem och vilade och pratade med Lilla, och efter någon timme var det dags för taylor (gaylor) swift listening party! Några gays samlades på messenger och lyssnade på folklore och evermore och kommenterade. Saker som "nu gänget, nu blir det gay", olika random reklamer i pausen mellan skivorna ("coca cola, nu med exakt lika mycket socker som innan!"), "hon kan inte ha ett så snyggt piano och sen en jävla man!" och en massa gos var höjdpunkterna, och att se Alexander gå loss över rubriklåten var också härligt. Livet var bra och sen pratade jag om viktiga saker med min tjeja, så som hur man inte kan älska distraktioner (att inte vilja bli glad när man är ledsen är det sjukaste jag vet) och läskiga saker i den snara framtiden, och här ligger jag nu och funderar på om jag pallar duscha innan jag sover. Det är väldigt oklart. Så, det var ett litet inlägg från maj. Ses imorgon säkert!

Svär ni gör mig galen, varför ge mig tips när ni har fucking svaren

Rubriklåt: Vem kan ta den med Jelassi och Lina
 

Sååå hela fucking blogg.se är nere, alltså man kan inte ens se själva bloggarna at this moment. Det är natten från fredag till lördag och jag har lite panik va, men vi hoppas att ni läser detta imorgon va. Seriöst om min blogg försvinner går jag sönder. Sönder I tell you! Så nu ska jag låtsas att allt är luuugnt och skriva ett vanligt blogginlägg va. Så, igår (torsdag) hände typ ingenting. Jag pluggade här himma (ja jag är här igen) och hade det bra, och sen när jag kom hem sov jag i fyra timmar och sen hade jag en lugn kväll. Och vid midnatt fick jag veta att Jacob Hellmans skiva hade kommit ut! Så jag lyssnade såklart på den. Den var spännande, och jag tror att en del kommer växa på mig, vi får se.

 

Idag sov jag jättekonstigt och såklart jättelänge, och sen var jag hemma och chillade ett tag. Jag var allmänt hängig och Emma Black var…också det, men vi åkte him ändå och där fick jag (förvirringen är total) tacos. Det var goooottt. Vi tittade på song exploder, vilket gjorde mig sjukt invested i dua lipa, och sen på spåret. Vi fick 40 poäng woop! Fast jag kunde nästan inget. Förutom vem Sune var kär i. Det kunde varken mamma eller pappa, vilket var töntigt. Men efter programmet åt vi fudge-kladdkaka, och det var o-töntigt! Muuuums! Jag och mamma tittade på exciting gilmore-avsnitt och typ pep av lycka, och sen har jag pratat med Stella om vad våra framtida katter ska heta och att mitt love language är spellistor, och lyssnat på Jelassi för Kiti påminde mig om att she does good fucking shit. Och nu ligger jag här och försöker kväva min panik. Webbsidor är nere ibland. Det händer. Fine, exakt detta har inte hänt mig de senaste tretton fucking åren, men ändå. It has to work tomorrow. It has to.

(it did! Ursäkta dramaqueen...)


Winter has come for me

Rubriklåt: The swan song med within temptation, från förra veckans cirkelskiva och jag hörde att det var snö i förmiddags också så wooop! För er som gillar snö. (psychopaths every single one of you)
(skrivet igår på natten, bloggen bråkar igen)
 
Nu är det kväll, natt, igen och jag ligger i "den lilla lilla sängen" himma. Jag har provat konceptet propavan, så snart hoppas jag att jag somnar, och tills dess ska jag blogga. Nej alltså jag ska inte blogga tills jag somnar, det vore märkligt. Men ja, idag var en dag, och på dagen sov jag som en bäb naturligtvis. Helt knäpp är jag ju inte liksom. Men på eftermiddagen var jag up and about och pratade med till exempel min tjeja, om vilka möbler vi ska ha när vi flyttar ihop (är det värt att flytta upp en soffa till stockholm eller inte tro?) och annat trams, och med Sara för en allmän catchup. Om att umgås på distans sa hon: "Du brukade ju prata jättemycket telefon när du var liten. Du borde ta fram den skillen! Du pratade i timmar och timmar med...löst folk." yeah, löst folk var fan ordet. Skäms lite för hur mycket pengar jag slängde på telefonsamtal tbh.
 
På kvällen åkte jag him och åt middag. Pappa gjorde biffar på vildsvinsfärs och det var gott, men mamma tyckte att det luktade helt vidrigt. Jag och pappa kände inget alls, alltså inget, men mamma var tvungen att hålla för näsan hela tiden när hon åt. Weird af. Och när vi åt tittade vi på song exploder, som finns på netflix nu? Så glad för Rishi! Han var med i gilmore guys-familjen, så jag känner mig invested i hans liv lol, och song exploder är dessutom amazing! Så vi såg lite på det och sen tittade jag och mamma på gilmore girls. Vi hann också prata om begravningar och vår släkt och sånt, och gg var roligt ("varför blev det här roligt nu? Är det för att vi är roliga?" ja. Och de pratade om den tyska kanibalen! Det har jag inte hört innan! Ja, även på den miljonte tittningen (that's a word) hör man nya saker. Vi hann också gå igenom en massa porslin och sånt som mamma vill bli av med (vill ni ha tallrikar? Vinglas? Ljusstakar?) och alla konstiga läsker de hade hemma sen jul. Jag hittade en fruktsoda och var väldigt nöjd med vinterkall rare-läsk. Och nu tittar jag på musikkritiker och chillar

det var en sån där kärlek som man skriver om, ringer till sitt ex och fucking skryter om

Rubriklåt: Lycka till med Beri, som jag hör nu och som är en bra lesbisk fest-dänga
 
Hej från fyllebloggsmemma! Er favorit-memma, låtsas vi. Och det är tisdag natt och jag ska blogga om min eminenta dag idag. Den började med att jag föll ur sängen typ fem minuter innan bussen gick och tog mig till stan, där jag träffade Alex. Det var jättelänge sen! Vi fikade på espresso house såklart och pratade om vad som hänt sen sist basically. Hen frågade "hur har Emma Black mått nu med jul och nyår och allt?" fattar ni hur bra Alex är eller? Okej det blev weird nu pga hen läser, men ändå. Ni borde fatta.
 
Och sen var det distansfest med min lallasyrra! Hon och jag kan ju inte träffas än på ett tag, så vi distans-partajar. Vi lyssnade på låtar i varandras partylistor och skrev knäppa saker till varandra, och sen pratade vi i några timmar också. Till exempel om helt sjukt läskiga saker vi ska göra snart. Alltså s j u k t läskiga saker! Men nu har vi gett varandra en deadline, så nu måste vi get it together. Läskligt. Alltså hur sjukt att "läskligt" är nåt Kiti brukade skriva typ 2009 och nu säger jag fortfarande så? Tid vafan är det ens. Så, ja det har varit en bra dag idag och jag är en liten packad person, men jag ska nog gå och lägga mig ganska snart. Ändå hype på detta. Så, vi ses när vi ses!

I lay beside you and pulled you close, and the two of us went up in smoke

Rubriklåt: Burning house med Cam
 
Hallå mitt i natten! Sova ska man göra va, och det ska jag göra snart, men jag ska blogga först bannemig. Jag har knappt gjort någonting, som ni nu kunde ha anat, men så kan det vara. Jag har ju såklart sovit i en miljon år, som jag behövde, men också till exempel lyssnat på jättemycket musik. Spectrum pulse, min favoritkritiker, släppte sin top 50 songs of 2020 och jag åt den med sked kan man säga. Det gjorde att jag dök ner i ett djupt country-hål, där jag fyllde öronen med Kaitlyn Smith, Lori Mc Kenna, Emily Scott Robinson och allra mest Cam, därav rubriken (som dock inte var en av nytillskotten till mitt life utan en jag gillat länge). Satan i gatjäveln vad jag älskar country alltså, särskilt indie country. Vill bo i gitarrerna och fiolerna och vibrato-sångerskorna. Mummms. Så hela min gårdagskväll gick till detta, och idag har jag väl gjort ungefär samma sak. Men jag har också handlat, läst och, alldeles nyss, pratat med Linus. Det var ett tag sen. Vi försökte bena ut absurda liknelser, pratade om så mycket bättre, bondade över tolkningar av låttexter och folk som inte respekterar regler i relationer och en massa annat. Och ja, det är nog det jag har gjort? Så ja, detta är väl ett mellan-inlägg kanske, men jag mår väldigt bra för närvarande. Musik gör mig så jävla lycklig. Vill fan bo i musik. Med det sagt ska jag nu bo i min säng, och förhoppningsvis sova. Det vore bra för jag ska lämna huset imorgon på dagen, sjukt nog. Godnatt, vi ses när vi ses!

nyårsföresatser för 2021

Dags för årets mest onödiga inlägg, nämligen det när jag skriver skit jag vill göra under året för att sen totalt glömma bort vad jag skrev. Så, med det sagt, detta vill jag göra 2021:

-Komma på nya sätt att umgås. Pandemin + förhoppningsvis flytt kommer göra detta extremt nödvändigt.

-Skriva. Skriv för fan Emma detta går ju inte!

-Våga ta några steg mot att laga mat. Du kommer må bättre om du gör det, Emma, jag lovar.

-Lyssna jättemycket på musik. Musik är seriöst det bästa.

-Fortsätta jobba på relationen med Emma Black. Det var lätt det bästa med 2020.

-Hålla podden igång. Att podda rules.

 

Fan vad det hjälper att må bra när man skriver de här. När jag skrev dem förra året mådde jag skit och wow it shows.

 


It's a crime that she's not around most of the time

Rubriklåt: Cherry wine med Hosier, som vi hörde igår och det är sant för nu är jag utan min tjejaaa
 
Hej från Lund what up! Här sitter jag i min lägenhet och dricker lite glyhvein. Det är jag värd. Och nu ska ni få höra vad som har hänt hittills 2021! Igår vaknade vi senare än jag trodde och jag bestämde mig för att åka med Onna hem, för jag hade glömt min inspelare där. Lyckligtvis fanns den där jag trodde och dessutom hade Onna planerat in lunch med Rakel, så det hängde jag med på. Så jag, Onna, Rakel och en ny bekantskap för mig, Olivia, tog oss till grillen och åt ordentlig grillmat. Muuums! Det blev en massa blindskvaller såklart (inget too juicy, men lite), jag skällde ut dem för att de inte kunde uppskatta en god vaniljvodka och när vi ätit upp sa Rakel plötsligt "det finns chokladtårta hos oss, vill ni ha?" eeeeh ja. Så vi gick dit och åt den, lyssnade på mysiga låtar och musikerbondade en massa...stackars Rakel haha. Men det var så himla mysigt! Jag glömmer liksom bort att hela blindvärlden fortfarande finns och hur välkomnande den är. Blir så himla tacksam för det!
 
Sen tog jag mig hem till Stella och var helt utmattad, men det blev en gosig kväll ändå. Vi såg på spåret (och var såklart sämst!), lyssnade på musik och åt gelehallon, i alla fall jag. Jag älskar gelehallon! Det var bra, för jag visste inte vad jag ville ha, i affären, men det visste Stella. <3 oj jävlar, nu flammade mitt ansikte upp. är jag allergisk mot glyhvein? hoppas inte! Men ja, jag var vaken halva natten som vanligt, och idag vaknade vi och släpade oss upp. Vi chillade nån timme och sen åkte vi in till stan, där vi träffade Stellas egenvalda pappa! Vi fikade och pratade om att se ut som gollum, katter och annat, och han köpte en kattklubba för såna fanns tydligen. Och sen åkte jag hem, basically, och alltså shit vad fan händer med mitt ansikte? Det har typ torkat ut? Seriöst jag är typ rädd...hoppas det löser sig snart! Om mitt ansikte dör eller nåt så är ni de första som vet det. Men ja, nu är jag hemma, vi ses när jag har sovit i hundratusen år!

2020: Jag har...

Firat nyår hos mig med Onna, Kiti, Team Osby och Lilla
tyckt att Lilla skulle sjunga mer när hon lagade soppa <3
ställt tiotalsfrågor till varandra
ätit daim-pannakotta med stor passion
inlett året med att skråla aldrig bli som förr på balkongen
sjungit argt med Kiti <3
fått oväntat besök av en Ylva på nyårsdagen
bondat med henne om bussar och körer
börjat blogg-året med ett jättedeppigt inlägg lol
tydligen haft föresatser om att lära mig vägar…yeah no
hyllat lindex
köpt fina kläder där
jämfört skoköp med att bli ihop med någon
fikat hos Sara och Benjamin och givit dem "en träd"
upptäckt the entropy system <3
därför älskat Lito och känt mig sjukt sedd
ätit stuvade makaroner och chokladpudding hos Lilla <3
druckit goooda drinkar på mello yello
lekt barlekar såklart
börjat berätta om Harry Potter för Lilla!
tramsat massor om tält och varför de campar
lovat att inkludera Emma Black i all fortsatt terapi (som sen inte blev men ändå)!
funderat över vad jag skulle fråga Maria Mena om jag var journalist (tydligen)
bjudit Robert på klurig fläskpannkaka
haft vår första gästskiva i cirkelen
lyssnat på tracks-låtar och varit upprörda med Robert
skrattat åt pappas gissningar om vad som hände i nashville
varit på vuxenpsyk (årets antiklimax)
klarat av att ta urinprov woop woop
fått gad-diagnos på pappret
haft årets första stelg <3
börjat med att ligga i sängen och kramas i tre timmar såklart
sett mamma visa Stella alla konstiga blindgrejer vi har
fått Stella att gilla på spåret <3
retat henne för att hon är kär i Parisa Amiri
skrivit ett utbildande och bra inlägg om Emma Black, äntligen!
lärt mig det nya ordet ansiktsbollar <3
hängt med Stella, Lilla och Annoushka
ställt svinkonstiga frågor till varandra
velat vara en hasselnöt så jag kunde bo i nutella (som svar på en sån fråga alltså)
ätit perfekt pappa-potatismos (alltid en stor grej)
sett mamma glömma att hon inte ska tävla i mästerkocken
fallit ner i Lillas säng som "väntade som en famn" <3
fått lax med tzatziki av henne
berättat riktiga HP-sagor för första gångeeen
skrattat sönder åt "jag har blivit ooond!"
svarat på frågan om vad Sirius gjorde i fångelset
gestaltat Snape mycket sanningsenligt
undrat hur man kan simma i en stuga
skrivit med Anna och analyserat ordet näsborre
ätit tacos med familjen och Stella
hört Benjamins tjat om hans bil
läst barnbok med Stella
skrattat massor åt att man inte kan hitta en tjej man inte vet namnet på
druckit rosa bubbel ur en bebbe-flaska som Stella köpte till mig <3
hittat mina gamla frys-pajer igeeen
bloggat om olika fåglar jag vill och ska äta
firat pappas fölsedag
imiterat femman från vintergatan eftersom han fyllde 55
stört mamma på jobbet genom att titta på nashville
vinkvällat med Lilla och tydligen försökt dansa
lärt mig att Harry är en stor tjeja…
skrivit med Lilla och Anna
superskrattat åt att jag "vältrar mig i tjejer"
också fått ett legit skrattanfall åt "om det är något jag vet om dig Emma så är det ju att du mår bra!"
ätit på tugg och pratat om språk och heterokvinnor med Anna
druckit suröl och visat varandra våra favoritpsykoser med henne
tittat på creepy live streams och fått höra historier om barn med hjärntumörer
försökt få ihop Kajsa med mina vänner
lekt sångpedagog med henne när vi sjöng Shirley Clamp
druckit limoncello och skriksjungit I can do better med henne <3
visat varandra folkmusik (hjälp undrar vad jag visade)
hyllat Emma Blacks skills som memme queen
tyckt att alla män borde vara som Avery i nashville
faktiskt skrivit på nya boken (minns ej hur detta kändes)
lärt Lilla att alla på den onda skolan inte är ondingar
haft årets första damhäng med Saga
tävlat i billboard-kunskaper
hört att saga har "trap queen, bubbel och alla svaren"
pratat om att vara rätt sorts as
varit hos Skogis vilket inte hade hänt på ett år <3
ätit tomatsoppa med henne
lyssnat på Taylor Swift och ätit dillchips i hennes mysiga fåtöljer
pratat om sex och mina likheter med madicken
försökt lista ut vilken Taylor-låt Skogis menade när hon sa "den handlar om ett breakup och det är lite go i den!"…
varit i Stockholm för första gången för året <3
ätit "middag-middag" med Stella
sjungit stång-sånger om sherlock
tyckt att södra station bara kan vara ett band, inte en plats
träffat Stellas styvmamma Helena och tyckt jättemycket om henne
bondat med henne om att vara "gubbar"
försökt lära mig vägen från tunnelbanan (hmm det borde vi ta upp igen ja)
ätit god lasagne med Stella och Angelica
tydligen pratat om folk som älskar skyltar
tittat på #stellodifestivalen
trott att robin sjöng om att gå i träd
ätit chokladmousse med Stella, Onna och Kiti
blivit besatta av att hitta en låt med Kiti
legat i sängen medans Kiti städade
kollat på second hand i farsta
fått omslaget till boken!
skrattat åt vad Lilla tror bollarna i quidditch heter
ätit omslagskladdkaka med henne
lärt mig att nio månader inte är en ålder
hängt hos Robert och berättat sagor om den sämsta familjen vi vet
fått en ordentlig lektion i metal
blivit bjuden på cola av en taxichaufför
varit på lesbisk festivaaal
sett yari blue och förälskat oss i hennes svenska låt som snart borde släppas anser jag
sett Moa Svan åtminstone en stund
varit på fancy bankett med Lilla (tänk att sånt kunde hända 2020 ändå!)
fått mycket god soppa med ännu godare vitt vin
skämtat massor med kvinnan bredvid
varit vansinnigt stolt över Lilla när hon sjöng på banketten <3
surat över att jag inte fick nåt te
efterfestat och lekt "ha eller va" med just Lilla
upplyst henne om att det finns varulvar i twilight
skrattat åt "she wants time with your face" i nashville
sett mamma flippa över familjen hedenhös
haft "barnkalas" med lilla
faktiskt spelat och sjungit med henne (det hade jag glömt!)
skrattat åt när hon förstod en låt efter att ha spelat den en lång stund
druckit rom och cola muuums
sjungit om viggos alkoholtillstånd
skrattat åt hennes tankar om kokta korvar
färgat hår med Stella
druckit bubbel i sängen med henne
ätit på spisen med henne, mina föräldrar och Ia och Jonne
varit sur i Ias dröm
testat friterad nougat
sett miss li med Stella och mamma <3
blivit upprörd över låtar hon sänkte
älskat trummorna
sjungit med i aqualung och andra låtar mycket glatt
ligg-dansat till mellolåtar
ätit massa thaimat med pappa
klippt mig hos frisör
druckit billigt vin på family pub med Lilla
älskat att tjejerna bredvid oss spelade yatzy
lärt mig att om det är nåt lilla vet så är det allt
druckit bayleys och lyssnat på mysiga låtar
tagit pressbilder!
pratat om hammarlunda och tagit bilder på fotografens balkong
sjungit florence och skrattat på bilderna
skrivit mina tiotalsinlägg vilket var superkul
föreläst på socialhögskolan <3
råkat säga att det är lättare att skaffa barn om man är lesbisk
blivit flirtad med (wait what jag minns inte detta!)
varit med när mamma provade en efterrätt hon såg på mästerkocken
ätit semmel-kladdkaka som mamma såklart bakade
ätit afternoon tea med Sara, Amanda, Johanna och mormor
faktiskt inte blivit besviken på vad vi åt och drack
undrat om det ska snöa inomhus nästa vecka…
varit på Skogis fest <3
"gått och skvallrat nånstans" med Skogis och Lilla
skrålat dancing on my own med folk
sagt till en tjej att hon var för snygg för att vara hetero
berättat om läskiga spårvagnar för Lilla
spelat besservisser med familjen
konstaterat att det går dåligt för att vi är dåliga
av sara lärt mig att man inte tittade på tv på 80-talet, för då var man inte född…
skapat good life-listan med Lilla <3
varit på min första lååånga stockholmsresa
haft arg-dag med onna
haft mix i cirkelen yaaay
skrattat jättemycket åt hunden Earl med Kiti och Onna (hade helt glömt)
njutit av Onna-mat som alltid
lyssnat på synth och meg & dia med Kiti och Fredrik
lekt med ritande och lerande barn
ätit middag med Stella och två av brorarna
pratat om drömmar och böcker med dem
haft sherlock på mitt fejs lite hela tiden
ätit goood fiskgryta hos Stellas mamma
förklarat vad grejen med mina föräldrar är
tittat på quick: en humorshow med Stella
blivit lyckliga när push it to the limit var med på på spåret
haft mello-kväll hos Kiti
fått kladdkaka från Onnas kalas
äcklats av Kitis tankar om hur andra kände när de tittade…
fnittrat med Onna åt "we are one"
sett unga Astrid med Stella
därför börjat säga "lassemamma" lite hela tiden
rageat loss på bloggen om Emma Black och hur hon behandlas
lyssnat på boklistan med Onna <3
ätit hennes daim-kladdkaka muuums
sjungit Shirley Clamp jättefint med Onna
skrivit om Billie Eilish till att handla om lesbiskhet på skånska
fått Stella-besök i blindhuset en stund
återhämtat mig med badkarsbad och poddar <3
druckit massa bubbel med Kiti
sett årets sista konsert!
sett Ellen Krauss och varit superhype
råkat stå mitt i hennes kompisgäng
sett estraden och sjungit med massor
shippat sångerskan med Miriam Bryant
skämtat med Kiti på göteborgska (estraden är roligt att säga på denna dialekt)
gått längst bak för att se Miriam Bryant
skrattat åt hennes mellansnack
insett att jag och Onna har sett Krunegård sjunga vi förlorade två gånger, men aldrig med flit
catchat up med Lilla <3
haft partytimes med henne och en massa the weeknd
berättat om hp med hjälp av godis
köpt bikini med mamma och Stella
ätit lunch på ansiktspuben med dem
berättat en saga för team osby som hade undertiteln "dra åt helvete din jävla jävel" (vafan handlade den om?)
haft melloparty med team osby och Stella
twitterflippat om en lesbisk låtskrivare
trott att Annoushka roastade Mohombi
öppnat fir-champagne när pojkar med känslor inte vann
konstant sjungit den låten jättefult med orden "pojkar med känslor, jättemycket känslooor"
fått höra om traktorer som är som sköldpaddor av the old man
haft jättegostid med Stella
haft det enooorma munsåret
mobbat the weeknd och andra män med Saga
druckit märkliga drinkar med henne
bestämt att jag ska göra musik under namnet dj munsår lol
försökt säga saker vi var lite för fulla för att faktiskt säga
skrivit med Anna och fnittrat åt ordvitsar
pratat om att hata drömmar respektive fötter med Anna på tugg
lite för sent insett att det gör ont att äta hamburgare med munsår
trott att jag skulle få åka till chillaland (oh you sweet summer child)
ätit pasta och lyssnat på folkmusik med Sara
ätit marängswiss med Lilla och varit i efterrättshimlen
drömt om att starta en duo med henne
ätit ägg och nutellamackor till frukost vilket life
haft en drömig kväll med Lilla och Sam
ätit chokladbitskladdkaka (mycket gott nu)
varit oense om vad som är melodin och inte
wicked-duettat med Sam och varit Glinda vilket var weird
dansat till 9 to 5
skrivit mycket om DID och sånt med Alice
firat "istället för semester" med mamma och pappa
därför ätit trerätters från klostergatan
tittat på massa musikquiz med dem
skrattat åt "gitarr-orienterad rock"
tyckt att Florence var aggressiv för att hon inte var nykter än
sovit i ett nytt rum himma (man får ju passa på)
sjungit vårlåtar och ätit pizza med Lilla
berättat om malle och lusse
läxat upp alla om att de förtjänar lycka och att sätta gränser i bloggen
sjungit gilmore guys-introlåtar för att orka städa
haft tårtprovning med team osby
gjort fantastiska hp-karaktär-röster med dem, som vi måååste göra på riktigt
börjat säga "det blir la roligt!" på grund av detta
pratat med Kiti när hon upptäckte en bebis-sjö
försökt lyda Felix livestream-order men inte lyckats
sett first aid kits mysiga stream och blivit wooshig av Johanna
trotsat allt och gått på standup
skrattat mycket åt hästar som skulle prylas
sett Felicia Jacksson gå loss
fått pausvin från Sandro för att jag inte kunde gå upp och ner för trappan <3
flipped my shit om tjejen han dejtade
hängt med komikerna efteråt
försökt luska i snygg-Elviras sexualitet till ingen nytta
träffat Alex för första gången :)
varit extra knäppa och lyssnat på min rock-lista med Lilla
lyssnat på "sångar som inte finns"
hypat our solemn hour
ätit på stora hotellet med team osby
älskat deras hamburgare
skrattat supermycket åt Roberts billiga parker
visat varandra roliga saker så som "öppnaaaa!" och "buuu!"
fått en högtalare och en hårddisk av Robert bara sådär
fått kräm och blivit överlycklig
haft en mycket kontroversiell stelg
ätit glass på en bänk <3
hängt med Stella och Skogis <3
lagat lax och sen pudding med dem
pratat om våra bästa och sämsta grejer
siffrat när inget kul hände ändå
mobbat alla i mästerkocken med mamma
fikat med Alex för första gången
invigt uteserveringsåret med hen
distansfestat med Lilla <33
lyssnat på låtar ur varandras partylistor
undrat hur det skulle vara om Marina och fler artister var system
läst dikter och dagboksanteckningar för varandra
inte brytt mig om mästerkokc-finalen, bara om efter stängning
vrålat när min valp inte vann :(
skrattat åt att valpen hette Viktor och att det inte är första gången jag är kär i en sån (valpen är bättre)
trott att jag hade feber när jag bara inte hade ätit på sexton timmar
älskat när Lilla visade låtar för Emma Black <3
stört min familj när de spelade tråkiga spel
undrat om smultron är riktiga bär eller "hittepå-bär" (tack Sara)
hört om ladorna där internet bor av Sara
mått lite extra bra när saker går åt helvete
sett anooushka i smartare än en femteklassare
undrat vem som kan fjärilars munnar
lyssnat på den berömda påskskivan (han är död, han har vart död i tre tusen år!)
hyllat Melanie C lite hela tiden
dömt ut discolåtar
fått moderskänslor för en hårddisk
skapat svordomslistan med Onna <3
haft årets första balkongbloggniiing
vårhängt med Kajsa
beställt mat i förväg så den kom samtidigt som hon
sett vår favoritdokumentär om Avril Lavigne
ätit mini-daimstrutar och druckit bubbel
skriksjungit shirley clamp för kung och fosterland
upplyst henne om vilka trauman som är onormala
lärt henne att DID inte är en psykossjukdom
av kiti hört att "life is good when Emma is good" <3
varit en parodi när jag handlade mat
fått höra att det är kul att jag kan gå ut
gjort massa ärenden med Alex
kämpat mot chips
distansat med Lilla och tramsat
damhängt med balkongbubbel
quizat med vår lista som bas
skrattat åt att det hade blivit bättre med shawn mendes
vrålat av pepp om hittepå-gleescener
undrat om synkoper handlar om löv…
börjat titta på the mentalist med mamma <3
haft hemma-varianten av påskbrunch
därför fått plättar <3
haft äggjakt i himma-hoodsen
varit en ledtråd fast jag äggjaktade
tagit maps till hjälp
köpt glass från glassbilen på vägen
spanat på grundskolekompisars hus
vunnit ett brädspel med Benjamin för att sen omedelbart glömma bort det
flexat mina skills om ryska böcker
gjort en grej av att äta grillchips i sängen (#2020memme)
återsett Lilla efter två långa veckor (lol)
invigit good life-listaaan med henne
delat en cider på balkongen och därmed inlett det stora cideråret
beställt lyxshake på foodora för första gången (det gjorde jag även idag)
berättat om "när min pappa dog" för Lilla när hon nästan sov
ringt Onna med Lilla och pratat om hur sjukt det är att folk är ihop
flippat på zombie cow i bloggen (saknar ej hans skrik)
insett att jag faktiskt inte hatar folk
blivit ropad till från lillas fönster så det var vår på riktigt
ätit chokladbollar och lyssnat på vårlåtar med henne
haft en sopran-dag så jag tog alla höga oktaver
börjat säga "men det vill jag inte!" som navid <3
hört att går går det, men frågan är om det går
börjat babbla om björnar med Lilla vilket så att säga är en grej
fått stekt ägg av min hemmafru-lillasyrra
chockats över att Lukas fyllde tretton år
älskat biffar med mos
tyckt att det är absurt att lyssna på ekot (jag lyssnade legit nyss på ekot)
lagt upp en massa dikter i bloggen
haft en mysig kväll med Lilla och Annoushka
berättat om när jag uppträdde som Ken
sörgt Lillas brist på lesbiska ryska posten-erfarenheter
räknat personer som varit hemma hos oss med Annoushka
berättat om skolgårdsdagar för Lilla och typ låtsats att hon var med
liverapporterat saker ingen ser till Onna
livebloggat ett märkligt party på min innergård
velat fråga om en av dem var Martin
hyllat äppelsallad
sagt att jag föddes med en längtan efter mer äppelsallad
ätit drömtårta och tittat på mentalist
blivit kränkt för att det var handling i serien
testat om jag och Alex är shopping-kompatibla
nästan fått plats i en klänning i storlek m som jag sen var besatt av
köpt en gul och fin klänning
bondat med en främling på bussen om katter
varit tacksam att jag har sol på kvällen när jag är uppe och inte på typ morgonen
bokskrivit på altanen
knappt kunnat hantera att "emma black's saga" faktiskt kommit tillbakaaa
bloggat massa om min konstiga relationsanarki som inte är särskilt anarkistisk alls
med Lilla marinerat oss i fåglar, sol, musik och äppelöl
lyssnat på knäpp musik såklart
worshipat koltrastar
drömt att jag och zombie cow blev homies
tappat det när maria mena släppte nytt (föga anade jag vilken besvikelse detta skulle bli)
druckit "hej-drink" när jag kom till skogis
ätit korv med pommes med henne
traumatiserat henne med reddit stories
pratat om folk som "byter liv"
färgat mitt hår under fullkomligt kaos
inte kunnat förstå grejen med roomies
ätit massssa pudding med skogis
skrattat när hon trodde att hon spillt hårfärg överallt, men det var bara pudding
haft pappa-häng
druckit upp mammas vin moha
sett en dokumentär om kate bush
bondat över långsam metal
hängt med Sara när hon planterade blommor
förklarat att twitter inte är som google
fikat i hennes uterum
sett Sara göra sånt där wipped corona coffee ni vet
provat Klara Henrys sitcom och åtminstone uppskattat the gay
varit hos psykologen för sista gången typ evrr känns det som
upptäckt att man kan köpa snacks på foodora woop
hittat ett nytt system på youtube och blivit nykär
börjat lyssna på flashback forever
flippat the fuck ur när Emma Black kallades symbol
superhostat på stäket så jag såg sjuk ut när jag bara hade fått en paneringsbit i halsen
sneakat in lite höst i våren med Alex och chai latte
diskuterat tekannor med hen mycket intensivt
fått höra om äpplen och gröt…
firat Lilla med henne, Johanna och (hennes) Paulina
ätit sushi och druckit bubbel
spelat knäppa dryckesspel
därför gjort en "sexig dans" till welcome to burlesque
skrålat du måste finnas
skrattat när Paulina lekte blind (huuur förvirrande mening)
ställt frågor som vi inte ville ha svar på
hamnat i hardcore deeptalk mode
halvsovit och ätit bakis-banankaka
gjort maj-shuffles
superhängt med Robert
lyssnat på Grace och skrattat åt dajdidaj
tyckt att ingen borde dansa med någons ben
blivit upprörd av en middagssaga
pratat massor om prostitution med honom under året
hittat blåbär överallt
twittrat öppet om Emma Black
picknickat med Lilla, Matte och Husse <3
ätit husses bröd och kladdkaka
tyckt att original är dåliga för att jag och Lilla inte sjunger i dem
hittat på vad olika artister åt till middag
hatat Bob i mentalist
ätit rabarberpaj så jag inte brydde mig om att folk dog i serien
råkat läsa och bli berörd av en twilight-fanfic lol
pratat med Kiti om spritsorter som hundar kan heta
redigerat bok på altanen med Lilla
stört henne med att ropa om hur dålig jag är
hamnat i en lång diskussion om vad stationen betyder
fått kommentaren "här tycker jag att det funkar bättre med svenska"…no shit
diskuterat vilken den bästa och sämsta chokladen är med mina föräldrar och Lilla
bestämt ansett att Alex borde ha en öppnare
knäckt en tropic thunder (med min öppnare)
varit hos Marie <3
upptäckt att hon hade skaffat en ny katt
älskat deras nya lägenhet / hus / moj
ätit lax och broccoli
fått sagor utan slut
poppat bubbel till en låt om att poppa bubbel
ätit massa kladdkaka och skrattat när Marie trodde att hon inte skulle göra det
pratat om fulla övertygelser vi haft
återupptäckt stjärnspegel AKA bäddningslåten <3
tittat på vad blir det för mord-livestream och druckit "prosetcho"
undrat över hissar i skogen
analyserat varför Sara är socialt inkompetent (enligt henne själv)
ätit vegobullar med goood vitlökssås och lyssnat på svensk reggie
råkat ha en riktig röjarkväll med Sara och Benjamin
fått olika colagroggar av Benjamin
varit hype man till Sara när hon rappade acon
haft ett schlager-moment med Sara
fått höra riktigt cringe norska låtar
haft singalong och falsett-off
lyckats få Emma Black och Kiti att prata nästan helt själva
ätit ungefär hundra chokladbollar på chokladbollens dag
fått mina bokpengar!
meddelat alla att jag var orolig för Lilla för att hon tyckte det var konstigt att nån var det
bloggat om kattbajs och choklad i samma stycke
försökt lära folk i mitt liv att det går att vara kär i någon som är kär i en tillbaka
blivit antagen till skrivpedagoglinjen!
fått veta detta genom att mamma höll fram bubbel till mig
skrattat åt mammas bubbel-snobberi
hyllat svingelskogen med mamma
blivit hype över en valp och en snygg poliskvinna i mentalist
"läst" 50 shades med hjälp av Mark Oshiro
konstaterat att Ana är ett system
tyckt att Christian borde varit submissive istället för då hade allt makat sense
druckit vinbärsbubbel himma
försökt ha skrivdag hos skogis men glömt datorn i taxin
fått den lämnad till slut och redigerat bok
ätit hennes goooda chokladkakor
fått massa Black-frågor <3
undrat vem fan som brinner för bolån
druckit vitt vin med flädersaft och is <3
hört Skogis sjunga fina sånger när hon blandade <3
kacklat och lyssnat på Annika Norlin
pratat om bisexualitet och lyssnat på Taylor Swift
varit team osbys muntra apendix (för att undvika g)
worshipat ett king-barn i smartare än en femteklassare
lyssnat på en konstig akustisk skiva med team osby
pratat för mycket om cirkelen mohaha
prinsesstårtefikat med mamma och mormor
beställt maxmat delux med Lilla
lyssnat på hennes livslista och berättat minnen för varandra
chockats över att vi är olika åldrar hela tiden lol
skrattat åt "mamma! Och pappa!" när jag berättade saga
condecojobbat med Lilla
blivit grinig av helt rimliga ändringar
ätit lunch med pappa och Sara
tvingat pappa att välja mellan sina tre sämsta band
undrar om bloggläsarna blev solbrända när jag lämnade dem i solen
varit jättestörig när jag handlade men åtminstone lyssnat på pappa ibland
pratat med Linus om den berömda konflikten
uppskattat när låten på en fest i en annan lägenhet gick "don't tell me to shut up" jo håll käft
fått ett geometri-prov av lady dahmer i en dröm
haft #KristiSjöslag med Lilla
kunnat äta middag på balkongen woop
lekt fuck marry kill och tvingat Lilla att välja mellan sina tre syskon moha
sjungit låtar in i den andras hår och försökt gissa
berättat om dumleklubbans bror som gillar getter
följt Lillas uppdateringar från en virtuell konsert
hört hennes sjunga att hon är on a highway from men
druckit äppelte och babblat med Alex
varit på louises mysiga och lesbiska fölsefest
följt ljuden av lesbianer genom bomar och skit
hängt med Zelda, Em och hennes tjej <3
druckit bubbel med hallon i
konstaterat att det sexigaste som finns är tjejer som gör saker
snyltat på Kajsas vin lol
ätit Louises goda kakor
haft grillpremiär himma <3
sett mamma försöka hitta ett program med en kvinna på en kulle
sett ett romcomigt avsnitt av mentalist
skrivit ett jättefint inlägg till Emma 2016 <3
döpt mammas surdeg (rip Kim </3)
sett piloten av mentalist för att kunna se finalen
firat denna final med tårta för mamma råkade ha det i frysen
damhängt och hittat på en sitcom om oss
druckit väldigt random drinkar
förvirrat Saga med att hänga tvätt
skrattat åt att Alex är "en eslövsbo med ansiktsbollar"
fikat på en innergård med hen
skålat på en gräsplätt med Anna
äntligen fått prata om att DID-communityt har sprängts
ätit jättegoda burgare på casual
förfärats när Anna fick en alkoholfri öl
varit hemma hos Anna för första gången ever
fått höra om hennes prisvinnande
ätit köttbullar och makaroner hos Robert
förvånat honom och mig själv med att gilla en wilmer x-låt
fått ett jättefint "emmedley" i d-moll av honom!
spelat och sjungit med honom
gått igenom synthljud
bondat om synthslingor såklart
inte gillat balkong utan sol vilket tydligen är konstigt
haft nostalgikväll med lilla
ätit sombreros och druckit livets liv såklart
hittat på nya knäppa spellistor
ätit kakor som mamma kallade för "någonting…"
varit konstig som pratar med mig själv
berättat masssor om husalfer
pratat om hur det är att vara sjuk som bäb
mors dag-fikat och undrat när det blev en grej
gjort den brittiska listaaaan med lilla
sagt åt henne att släppa loss skinnen, det är sommar (jag är fan inte rimlig nånstans)
skickat meddelanden till folk i bloggen som en tönt
ätit chicken bowl som faktiskt var god
försökt lära mig hur solen flyttar sig…
skrivit mitt "tack" till boken vilket tydligen var det svåraste
berättat om dagis för Lilla
balkongat och pratat om otrohet med Skogis
försökt komma ihåg alla hon har legat med
ätit lax och äppelsallad och sen pekannötkola-glass mummms
hört om världens sjukaste möhippa
tagit kvällen till botulfs
lyssnat på ett weird samtal om att känslor inte är smak
pratat med ett gäng som lekte på spåret på baren
emporia-shoppat med Alex
köpt en kjol och två klänningar yay
varit superstrukturerade när jag provade kläder
lyckats handla på systemet med hen utan att be om hjälp
skrattat massor åt att hen frågade om jag inte gillade vin när hen höll i en vinbox lol
haft en grace-bloggrubrik äntliiigen
druckit päroncider och lyssnat på brittiska listan med Lilla för första gången
skämtat massor om vad som händer i min hjärna
fått Lilla att leka gissa fråga tänka med mig
berättat sagan om voldemor och voldefar
frukostjobbat på condeco
älskat deras frukost och musikval
haft vinkväll med Annoushka
pratat om "hugg" och att många saker är svåra
upprörts av att män aldrig lyssnar på kvinnor
sjungit Shirley Clamp på många dialekter
pratat massor om gud i Malmö
ätit middag med mamma, pappa, Ia och Jonne
lärt mig att nypotatis är ett skånskt ord wtf
haft superstädning med mamma och pappa
blivit beordrad att inte flytta till Stockholm lite då och då
druckit gott vitt vin och sjungit halsey med stor passion med Kajsa
hatat på folk som inte förstår hyperboler
druckit chokladmjölksdrinkar och berättat fun facts om musik
visat klipp fast jag hatar när folk visar klipp
haft slattafton med random box-påsar i min kyl
äntligen åkt till Stockholm igeeen!
firat ettårsdag med Stella!
känt ödet när Stella stod exakt utanför min dörr utan att hon visste var jag satt
skrattat åt att vi ofc bara är kompisar…
ätit jordgubbar och tittat på Felix
ätit riktig middag dagen till ära
fått en träkloss med en spik i (och fler spikar som det stod "jag älskar dig" med) i presang av stella!
vaknat av att Stella kom hem med sol i håret
sett feel good och besvikats av att de inte är snygga
sett en dokumentär om vår favoritsekt
letat upp signaturlåten till "festen" till Stellas förakt
ätit i hipsterkvarteren med Stellas homies
inte haft en aning om varför vi skulle vara där
diskuterat 36-åriga bilmekaniker
hypat donuts till efterrätt men sen inte kunnat köpa det
chillat på ett sunkhak och pratat om tequilafyllor med folk
lärt dem att rom och cola heter rc
sett en intensiv jämförelse av shotglas
ätit pannkakor med nutella och lyssnat på hosier med min tjeja
sett "surviving r kelly" och blivit helt fucked av den
kört runt med Stella och hennes coola moster
fått höra anekdoter om stora huvuden
solat på en gräsplätt med Stella och Onna
ätit donuts till slut
skrattat åt baby vs bebis i låtar
undrat var svordomen är i olika låtar och fått synkade svar
blindskvallrat på grillen i Hökis
skrutit åt Stella när hon klarade sitt teoriprov
varit hos Stellas kurator <3
älskat att hon shippar oss
vågat säga att jag är hungrig när det inte var helt lägligt
tittat på fina kläder och hånglat i stan
druckit milkshake som på vår andradejt
räknat saker i musik med Onna
fått äggröra av henne när hon jobbade hemma
skrattat sönder åt advokat-ungen
gjort svingod milkshake med Onna
blivit upprörd av bokar
ätit choklad-cheesecake till lunch
ätit mat från bun meat bun
diskuterat mindre bra åsikter med Onna när hon diskade
besökt den fina lägenheten Kiti hade i Tyresö
fått hjälp av en prins på systemet
pratat om hur man egentligen kramar ihjäl någon
blivit läkt från min solbränna av barnen med påskägg och klossar
sovit när barnen tittade på tv
firat midsommar med Stockholmsgänget <3
druckit många drycker med is från ismaskinen
haft granndrama of doom :(
lärt mig att jag borde skaffa glasögon…
ätit en tårta som Stella hade gjort
pratat om askkoppar och folk som hatar lax
fått frågan om det är en trekant om jag och Emma Black har sex med nån…
haft krälande barn på mig när jag var bakis och älskat det
velat tillbe potatissallad
lekt knäppa lekar om filmer med Lee
hört om när hon åkte "rakt upp i svart"
tappat bort Blenda och lånat markeringskäppen Fricky
sovit i 16 h
pratat med Linus och spontant tagit avstånd
kommit fram till att han är idiotisk men lite rolig och jag är rolig men lite idiotisk
undrat om man kan ha jobbet "tonåring"
hittat en sommarklänning jag glömt bort helt
hängt med Lilla och visat varandra konstiga låtar
blivit totalt chockad av hennes kunskaper om teleskop i Harry Potter
sagt att man inte kan ha henne i möblerade sängar
av Lilla hört att balkongen heter lillastugan (?)
firat mammas fölsedag
chockat alla med att jag skulle åka till fjällen (tur att jag inte gjorde det då)
testat hemgjord jordgubbsglass
haft hårfärgningskväll med Skogis och Lilla
pratat om folk som vägrar sluta tjata om att de bott i ett land
färgat hår, druckit vin och sjungit tjejiga låtar
lekt en modern version av telefonlistan
sett Skogis själ
undrat hur Hagrid skulle få plats med en jätte i sin stuga
försökt lära Lilla att hold for the text please
varit den enda som mådde bra 2020 lol
fått boken skickad till tryyyck
haft Linus på besök after all these years
masakrerat grönsaker med honom
hört honom kalla låtar han inte kunde för "den här låten"
hört honom utnämna sig själv till "sång- och dansman"
testat ett vin på Linus som han avskydde
hört att sourz är alkoholens dansband
förkunnat att domkyrkan är en lesbisk kyrka
välsignat alla i en video
babblat om kyrkan och spilt vin på botulfs
åkt fel i en förvirrad taxi
pratat om "vaaa-upplevelser"
hört "av längtan till dig" sjungas på finlandssvenska
provat tårta i värmen med Team Osby
pratat om Vernon Dursley i himma-trädgården
blivit "flyttade" eller åtminstone trott det
grillat med team osby och mina föräldrar
ätit fiiinpotatis
skrattat åt pappas väl gömda personlighet
musiknördat lite väl mycket
lyssnat på pappas hatband
hört att det var en bra låt förutom ljuden…
ätit frukost på altanen
ofta hälsat på Jossans true love och hans matte och husse
fått en riktigt bra cirkelskiva och därför lärt mig älska Skyclad
köpt sandaler och därför varit Madicken
hatat att folk har strumpor på sommaren
ätit glass och fått brain freeze i ryggen
ätit kräm <3
åkt till farmor med Sara <3
gjort en roadtrip-lista som hette "resan till farmor"
sjungit för full hals
undrat varför timbuktu sjöng om delfiner
kört min Stevie Wonder-bit
ätit på en amerikansk diner i ljungby
förfasats över att de spelade born to run på repeat
också undrat vafan de tror en sallad är
jammat loss till la camisa negra
spelat kanasta hos farmor
fått fyra röda kanastor wtf
ätit goood lax där
fikat hos Pia och fått höra bra historier om tänder
lärt henne göra potatismos
pratat om att mina kusiner inte är rötägg
hört Sara sjunga sin bästa musikallåt
ätit pommes och lyssnat på gilmore guys i bilen
varit på quiz med Saga och hennes folk
ätit pommes till middag där
både hotat henne om våld och canslat henne
älskat oscars picknick-väska
varit i ett dåligt lag med Nils
studerat ett helt sjukt rave bredvid oss
förvirrats av deras skylt
bubbelhängt hos Lilla
ätit kycklingsallad med för stark vitlökssås
quizat lilla om harry potter
berättat allt jag kan om hunger games
berättat om "råttan" för henne
sagt hejdå till ungdomsmemma
fått uppleva när Alex kom ut som Alex!
hört att Alex tycker att umgänge stavas Emma
gjort reklam för blåbär med Linus ("vi är blåa, vi är bär…"
fyllt 26!
blivit telefonsjungen för av mina systrar <3
fikat och presangat med familjen
sett Sara äta en åttondels chokladboll
fått en vattenfontän till jossebosse
fått skivpengar från team osby (som jag måste använda upp lol)
grillat med jackor på…
ätit upp allt till hundarnas förtret
varit i det objektivt bästa laget (som inte vann)
chockats över hur någon inte kan gullefjun-låten
hjälpt Alex att komma ut och hitta rätt <3
kommit till Lilla lastad med cidrar
försökt sjunga med Kiti över telefon
hört göteborgsvitsar från en skånsk chaufför
druckit drinkar och pratat minnen med Lilla och Husse
blivit utskälld för hur jag hanterar citroner
efterfestat och deeptalkat
tvingat Lilla att säga att hon är en snygg kvinna
skrattat oändligt mycket åt "Vernon drills motherfuck yeah!"
sett gamla hittlåtens historia och känt starka synthpop-känslor
ätit nybakta surdegskanelbullar
gormat saker om ansikten till Stella i telefon (stelefon)
förklarat en grej i bloggen, för att sen säga att jag inte gör det, för att sen göra det…
firat Anna H:s fölsedag
pratat om vad olika matars grejer är
ätit potatissallad för liv och lust
försökt få en queerkodad heterotjej att bli queer hela kvällen
druckit apple bitch
sett folk skjuta med slangbella
nästan inte blivit insläppt för att jag var full (blind kan man också kalla det)
druckit suröl på tap room
älskat att man fick popcorn dääär
inte kunnat betala taxin så jag fick ringa mamma…
druckit prosecco och lyssnat på Halsey med Kajsa
pratat om konstiga vänskaper och sexiga textrader
tyckt att olika saker låter som en traumarespons
blandat sourz-drinkar och sjungit Taylor Swift
haft en intensiv debatt om vokalljud
insett att folk gillar att äta
plockat vinbääär
behövt ha jacka på mig :(
haft Lilla som plocksällskap och lyssnat på svenska dängor
hittat en snigelbebiiis
sett folk slå sönder ett skåp…
ätit rabarbergifflar
haft sagokväääll och berättat om när Harry och gänget campar
chockats över att hon kom ihåg saker
varit kränkt över att Sirius inte lämnade några pengar till mig lol
fått höra om hungerspelen (och Linus Svenning)
läst mina och Lillas gamla meddelanden och skrattat mycket
lärt mig att allt löser sig när man bor i Malmö
ropat wooohoooo så fort det var varmt såklart
hatat buskarna vid team osbys hus
fått moderskänslor för en ful nugget
inte fått några chokladhjärtan i efterrätten :(
lyssnat på absurda låtar som "jag vill dö idag"…
hört viiidriga skivor
lärt känna Annoushkas göteborgska alterego Lotta
pratat massor om blind-livet
haft bullbakarhäng med Lilla och Sam i kollektivet
tittat på greveholm och syntolkat
sjungit wicked med Sam
superälskat kollektivet
blivit besatt av deras glas
lekt massa med kramleror och sett Nihad göra konst
pratat om svimningar i passkontroller och västergötlands kyrkor
visat låtar vi hade skrivit för varandra
varit emotional med Sam
ätit fläskpannkaka och tittat på gilmore girls med mamma
tramsat om "a riiide with a boooy"
fucking älskat the chicks nya skiva
sålt min själ till Jack Antonoff
ätit ägg från tre olika fåglar
fått panik av vaktelägg
plockat mer vinbär och hittat många bra grenar
ätit på surf schack med Saga
hatat deras jävla app
fått höra ett minne om mig som jag inte minns
därför skrattat mycket åt "what are we dooing?"
druckit bubbel och gissat låtar för "när man dricker bubbel ska man leka"
blandat vodka med olika läsker
spårat satan om rapper names
fått mitt broderiii av henne
hittat på ett reality-program med Lilla
druckit hallonsoda och lyssnat på pedofildokumentärer
plockat Saras vinbär woop
lyssnat på santana-låtar och sett henne spela animal crossing
blivit livrädd när hon ropade om bin fast det var i spelet
hört Saras cooking show
rensat bär från kvistar för att mamma plockar som ett monster
försökt övertyga pappa om att jag inte hade sett ett avsnitt innan
haft Stella här en vecka <3
tydligen googlat saker om barnafödande
sett mer om r kelly, uuuusch
sett en black metal-dokumentär och hatat alla
skrattat åt en gubbes sista ord om corona
fått min första bokrecensioooon
ätit kalla köttbullar och tittat på todd in the shadows i sängen med Stella
quizat på ansiktspuben med familjen
skrattat åt Saras minimat
typ inte kunnat nåt
tramsat mycket med mamma
tyckt att passenger borde göra en låt som hette iggy pop
ätit vinbärspaj till Stellas stora lycka
diskuterat vilka kändisar vi skulle gå på middag med
ätit glass i lomma
älskat att det fanns bananchoklad
hängt med Stella och Skogis <3
diskuterat crazy frågeställningar
blivit spådd i tarotkooort
ropat "måste vi ha en rättsstat?" ja Emma
lyssnat på folklore och inte gillat den okej Emma get real
kunnat säga vad vi vill och känner och behöver i förhållandet <3
fått ett random hårstrå av Stella lol
haft ett bra life med Lilla och Stella
diskuterat synonymer för kvinnlig onani
hypat hosier och frank
berättat en bebbesaga för en packad lilla
tittat på jungelgeorge <3 <3
älskat alla fjärde väggen-skämt
Älskat syntolkningen <3
åkt till Emporia (Emporia Emporia Emporia)
lekt Felix-lekar och skrattat orimligt mycket på buss och tåg
velat ha hp-saker i nörd-affären
tittat på paljettklänningar <3
sett Kevin-dokumentären och flippat the fuck ur
superskrattat åt brudjäveln och systerjäveln <3
tagit en natt-cigg och varit djupa
skämtat om Emma Blacks farmor
försökt och misslyckats med att fixa min boklista
pratat med Linus om att vara en buske i någon annans liv
pratat för länge om att strypa lik
druckit varm choklad och bondat om att acceptera premisser med Alex
haft Onna på sommarbesök
ätit "innan vi lägger oss-choklad"
skrattat massor åt scat song
hört onna hitta på ordet mörippa
lyssnat på svordomslistan och hängt med Onna och Lilla
inte blivit såld på satisfier trots deras hype
sjungit undo över ett reggie-beat
ätit mammas magiska muffins
skrattat åt Lillas definition av lyxfrukost
lyckats fylla och sätta igång en diskmaskin utan att bli prompted ens
balkongsolat och uppdaterat listor
sommarhängt med Skogis och Onna
roastat Onnas kollegor
fått höra hur blind-dålig Skogis var i början av vår vänskap
haft lååånga samtal om anknytning och DID
sett Onnas insikter om Emma Black
ätit choklad till frukost och superskrattat med Onna
ätit kött med såser himma
fått vinbärsbubbel <3
imponerats av Team Osbys fancy grill
genomlidit vidriga kärlekssånger
tvingat team Osby att leka gissa fråga tänka
fått ett fett coolt program av Robert
märkt att jag slutar lyssna när någon säger ordet markör
superfikat med Alex
uteserveringsvinat med Saga och roastat las vegas
drinkat och pratat om folklore på ansiktspuben
ätit nåt som ser ut som glass, och luktar som glass, men knappt är det
packat och druckit vin för it's a thing
blivit följd till pendeln av en kingig dude
sett massa knutby-content med Stella
velat starta en lesbisk gos-sekt
skrattat åt "den här kristi brud-grejen"
ätit middag hos Helena
blivit glatt överraskad när hon lyssnade på Iiris Viljanen
pratat om att dejta svartsjuka alkoholister
badat i Sickla med Stella och Onna
försökt faktiskt bada men inte vågat
dränkt Blenda :(
njutit av chokladmousse med grädde och kolasås hos Onna
varit zombie med min tjeja <3
sett och hyllat Tsatsiki med Stella
gått på kattpromenad i sommarnatten
drömt om att mörda en man och sen dricka bubbel…det fanns en kontext typ
fått kommentaren "du är det bästa jag vet" av Stella när jag hade kladdkaka i hela ansiktet
varit supportive möbel på Kitis läkarmöte
lekt en mystisk ägg-lek med Lee
älskat Lees pronomen-förvirring
fått sitta själv på tåget fast jag inte skulle det
poolbadat med Alex
varit motvilliga till solkräm men kämpat på
tyckt att "såna här dagar borde aldrig ta slut"
druckit bubbel ur flaskan och somrat med Lilla
pratat massor om blindhet och hur man pratar om det
berättat sagan om Sirius och hur cray han är
ätit balkongfrukost med kräm och ägg och allt
firat skivcirkelens fölsedag med Robert (utan att lyssna på skivor)
ätit cirkelrund mat såklart
hört sagan om ett band
konstaterat att potterless-mike är den bästa mannen
ätit drömiga cirkelkakor
tyckt att vuxenblinda inte borde prata så mycket
ringt mamma och frågat om det var "bil-service för jättetrötta människor"
haft kalas för Cia och Amanda
druckit aperol sprits
försökt bli skuggade av folk
spanat in det rävåsiska spritförådet
ätit sommartårta
smakat något som Johanna beskrev som hostmedicin (och blivit förvånad när det var vidrigt…)
strandat med mamma
sett mamma bli atackerad av en fisk
fått sand exakt överallt
ätit pannkakor på espresso house
blivit lycklig när mc donalds hade riktiga sugrör (they don't anymore)
med Linus undrat om det är lättare att få en partner eller ett förtroendeuppdrag
blivit ombedd att berätta hur mycket jag hatade en text som Linus skrev
flippat i bloggen över relationer
gått på quiz med Lilla, matte och husse
blivit mottagen med kall sangria
insett att det var samma quiz som på mejeriet och flippat
förhörts på drogslang av Husse
lekt musiklekar och druckit daiquiris med Lilla
skrämt Lilla med att ligga i soffan och itne sängen när hon vaknade
överraskats av Stella som kom en helt annan dag än jag trodde
börjat på skrivpedagogutbildningen!
träffat en gammal klassis direkt
gjort märkliga skrivövningar
råkat skriva att jag inte är så fucked som jag tror jag är
ätit panerad fisk med stor passion
pratat om vad vi skriver och sånt hype
hört om en bäb som väckte sin mamma för att säga "jag läskar dig!"
lärt folk att ljuga enligt en chaufför
fått en ny käpp fast det var ingen käpp i kuvertet
hittat på kul skrivövningar på lektionen
bondat om ungdomslitteratur med en trevlig person
fått höra om hennes dröm att bli nörd
ätit efter skola-sushi
haft en version av "the last bash" (även om de inte flyttar förrän i juli)
bildat ett töntigt barnbord
druckit xante som inte var så god som jag mindes
fått Saras tequila på foten (hon säger att det inte var med flit)
haft quiz om huset
haft mer rätt än alla andra (såklart)
hört Benjamins argument för att abba är en person
skrattat åt att nu kan till och med Martina en fråga
gått in till altanen för "där finns musik"
sett pappas musik-flow
undrat vad som egentligen är Saras favoritlåtar…
hypat att Stella började skolan
fått venla-hjälp och kul information från Kajsa
mobbat killar som har båtar
lyssnat på "det enda albumet som finns" alltså folklore
undrat hur man ser ut som nån med ett kontaktnät
upptäckt fanatical fics <3
haft mer rätt än domaren i ett frågeprogram
varit ett memme som Kiti använder helt utan att någon förstår
gjort meningslösa spellistor såklart
skrivit ett kickass blindinlägg
firat flatelsedag med Lilla
diskuterat vad som gör en låt gay
fått lax <3
fått prinsesstårta och sammetsvin mums
berättat sagan om världens sämsta fölsedag
fått min boook
haft pubkväll med Olle
inte tyckt att biskopsarm låter som en drog, men det tyckte Olle
blivit besviken när ölen milkshake var en öl och inte en milkshake
pratat om folk som verkligen inte har några vänner kvar
umgåtts med ett mycket märkligt par
skrattat mycket åt att vakta en citron, som dessutom var en lime
blivit bjudna på svindyr whiskey av mannen i paret fast han clearly inte hade råd
hört om "varannan vecka ungar, varannan vecka supa!"
haft möhippa för Annoushka!
supermegaöverraskat henne
skrattat åt att hon inte ens visste vilken stad hon var i
ätit möhippelunch på gamla franska
gått till en bar jag inte hade hört talas om
druckit goda bubbeldrinkar
slängt in en skogis i hippandet
lärt Linda vad funkofobi är…
haft bubbelprovning i en hotell-lägenhet
failat massor på detta
skrattat åt att det alltid är nåt blindo som är bättre än alla andra
kallat de seende för "titton"
hört att min bok ser ut som en riktig bok
utnytjat tittona till allt
lyssnat på bfinska versioner av låtar
kommit fram till att vi måste göra exakt som alla andra blinda, så de måste skriva böcker osv
hyllat fanfiction
skrivit på bibblis med Anna och googlat ortnamn med liv och lust
tagit en öl när det var strömavbrott i hela Lund typ
pratat om Annas personliga apokalyps
superskvallrat på tugg
tagit pottermore-sorteringsquizet mycket motvilligt
räknat hur långt ett genomsnittligt förhållande i glee är med Saga
inte delat ut några bebis-ettor, bara sex-ettor
pratat om att vara andrahandsval till ett förstahandsval som inte finns
hyllat den naturliga fyllegråten
haft Linus på besök
undrat vad bankande i väggar och banker har med varandra att göra
skrattat åt sjuka namn
pluggat / jobbat när han hade föreläsning
undrat hur det skulle vara om vi åt glass tillsammans utan att känna varandra
druckit cider och likör och grejs för att fira allt
supersjungit hela kvällen
till och med sjungit / spelat ihop
konstaterat att Gud är ett system
haft svensexa för Robert!
klätt ut mig till butchflata med slips och allt
sagt sjuka burns med Olle på vägen
druckit öl i solen som paus
gått på "disgusting food"-utställning
blivit väldigt äcklad, förvånande nog
ibland snurrat runt av genuint äckel
skrattat åt alla härliga syntolkningar
sett Olle smaka allt han kunde
ätit friterad tjurtestikel
sett Robert undra vart vi var på väg hela tiden
sett folk klättra
ätit texas longhorn-middag som avslutning
pratat massor om att "vilja väl"
sett en gosig livestream hos Lilla
provat mysko ölar med henne
haft kräftskiva himma
hört Sara försvara sina snapsglas som ingen drack snaps ur
råkat bli invested i greys anatomy
jobbat på condeco med Lilla
skrattat åt hennes norska bok och "brännevinsförbud"
lärt mig att Smith and tell är mammas sämsta samhällsgrupp
fått deg helt plötsligt när jag låg i soffan
träffat pappas vinylspelare, men inte fått döpa den :(
gett ut en booook!!!
ätit subwaylunch och hört om träningsformer med Alex
klippt mig boken till ära
skrattat åt Stella som försökte gå in i en random bil
haft bok-party med några av de bästa
ätit lax och kolapaj <3
visat min presang-bok för folk
sett Benjamins fascination för punktmaskiner
skrattat åt Benjamins ordbokande
ätit på en sunkig vägkrog mitt i Skåne
varit på Team Osbys bröllop!!
läst bibelord i kyrkan
sett dem gifta siiig!
älskat när Annoushkas slöja stod rakt upp pga storm
bubbelminglat och mest haft ont i fötterna
spelat in en gosig hälsning till dem där Stella var pro
älskat punktskriftsmenyn
blivit hype på blindskuren mat
varit hon som fick det sista ur alla vinflaskor
skrattat mycket åt talen
hållit mitt taaal
skrivit talet under dagen lol
varit supernervös och sen superglad över mammas tårtor
älskat "brudvalsen"
sjungit massor med brudparet och Lilla
varit tisslig med Stella på natten <3
sett leaving neverland
fått lite sommar mitt i september
sett nya sessongen av trinkets
märkt att stockholmare inte vet vad en fiskbil är
varit sjukt engagerade i trinkets
tyckt att man inte kan titta på frukostrecensioner på kvällen
pratat med Kiti när hon gjorde ett gravtest lite casually
ropat att jag ska äta maxmaten utan att mena det som det lät
obsessat om varför vissa melodier känns så bra i själen
chockats av att jag och Lilla inte är samma person
berättat sagan om "lockis"
skrattat åt detektiven Jalle Fall
bilat till Göteborg med Louise och Ida i en sönderkörd hyrbil
tävlat i musikquiz som Ida hade gjort
kommit fram till att jag och Ida kände varandra när vi var små
skrattat åt "låtens sång"
skrattat åt tyska sångerskor och registreringsskyltar
hängt i Henriks mysiga kollektiv
haft ett eget rum, fast det var ett mansrum
lyssnat på folkpunk och druckit äppeljuice
passivrökt och lyssnat på Hurula
upprörts över tonarter att sjunga ja må du leva i
ätit kräm ur en mugg
firat Henrik med några fina queers <3
äntligen träffat Finn!
passivrökt massa på balkongen
peppat att queerifiera mig
pratat massa om transfobi med Henrik och Ella
fått amerikanska pannkakor till brunch <3
pratat med en person som inte kunde hantera nykterister lol
gjort skoluppgifter på altanen
fått "diverse livskriser"
ätit "kött på moset"
pratat med Linus om saker riktigt kyrkliga människor gör
inte varit uppgiven, utan ledsen och arg
köpt nya bh:ar woop
gastat om min amnings-knowledge med min tjeja
lyssnat på Amanda Shires en hel kväll
avhandlat drama med Linus
hälsat honom med "hej dramaunge"
pratat om stjärnor man kan heta
quizat med matte och husse och Lilla <3
druckit fläder-margheritas som man bör
kämpat med metalband och barnprogram
blivit arg på Lilla för hennes bristande kunskaper
berättat drama-sagor och druckit bubbel med Lilla
försökt få Lilla att hold for the text
hängt med Sara när hon planterade blommor
skrattat åt Benjamins "käften jag steker!"
tittat på half blood prince och ätit glass
skrattat åt det optimala skämtupplägget
lärt henne att det heter horcrux, inte klorofixifux
sett henne komma på att detta var en så bra film
undrat vad snapes grej är…
döpt om Malfoy till malsorg
älskat när pappa trodde att någon var lesbisk för att jag kände till henne
skrivjobbat med Anna och Lilla
lekt barlekar på family pub
skrattat massor åt en dude och vita blad
föreläst digitalt på socialhögskolan
älskat personen som skrev "what the fuck?" i chatten
officiellt bloggat i halva mitt liv
hängt med skogis (för sista gången i år wtf)
druckit suröl och varit sura tjejer
druckit bubbel och färgat hår
hört om en absurt människa och ansiktsrecensioner
förolämpat varandra en massa
kommit fram till att Alex kommer ihåg lika mycket som jag och att jag därför måste avskeda hen
sagt åt mamma att baka för hon hade inte gjort det på länge
gått i skolan på en kursgård i Falsterbo
äntligen fattat grejen med respons lol
jämfört respons med pudding
ätit broccolisoppa och pannkakor med sylt och grädde
yolo-rantat på lektioner
hittat en person som inte tycker att bokshuffle var sjukt i huvet
pratat med en feminist-tant om transpersoner
hört om att skriva på lekland
knappt vetat om jag var i Falsterbo eller Höllviken
ätit nostalgifrukost
blivit kär i en kopp
älskat Joakims valpighet
lärt Lilla att man först måste ta reda på vad man vill och sen göra det
varit dramajour
pratat om vad jag och Lilla ska göra om 30 år
hösthängt med Robert
berättat den mest förvirrande mat-sagan of all time
ätit bröllopstårta och upplevt Navid Modiri
tyckt att om låten tog slut hade den varit perfekt
kastat pärlor åt svin för varför håller vi annars på
åkt hem med en chaufför som ville bjuda på kalla hamburgare och pratade med akuten på högtalartelefon
pratat om "dörrar som öppnas utifrån"
gjort det dummaste jag gjort på länge utan att göra nåt
varit hos Sam på kafferep <3
ätit 8 sorters kakor och en jättegod tårta
tyckt att man borde göra en familj av kokostoppar
skrattat mycket åt Veras alla uttalandet på kafferepet
velat bygga ett altare av kakor
roastat hemska gitarrister
worshipat Nils Landgren och Helen Sjöholm med gänget
haft en brandvarnare som lät som en ledsen mus
upptäckt goblet of wine <3
tvingat Alex att hitta grejer hen hatar i affären
ätit "vuxna korvbröd"
varit rädd för hobbys
druckit varm choklad och höstat med Lilla
lovprisat soppa
tyckt att en kvinna lät som "en uggla i en tecknad film"
sett en anka utanför mitt hus
varit upprörd över sjuka beteenden med Linus
hjälpt Stella att plugga mycket engagerat
haft issues med Passengers tandvård
älskat saker Stella säger när hon nästan-sover
varit på Jennies och Albins bröllop på en mystisk ö!
lyckats klättra ner i en läskig båt
fått vin och varm choklad med grädde vilket var exakt det jag önskade mig
klistrat oss fast på ett mycket queert heteropar
haft en snygg kostym-flickvän <3
älskat vigseln
imponerats av talen
hört Stella säga att hon vill spendera resten av livet med mig <3
nästan lärt mig en helt sjuk familjehistoria
slowdansat romantiskt
sett en bra dokumentär om polisarbete och pedofiler
sagt att jag "ser igen" någon…
varit på mica-mottagningen och känt på varandras händer
skrattat massor åt att säga "dansband" på engelska med Onna
fått slangfrågor när Onna jobbade
sjungit "hans mamma" med Onna och Kiti
festat med Kiti när Onna sov
varit på karaoke med Kiti
träffat hennes dude
upplyst honom om att jag inte bara är aspig, utan blind…
fått syntolkning av en isländsk söt tjeja
också fått glitter av henne
vrålat med till barbie girl
älskat Onnas mat alltid
skrattat åt Kitis tankar om julen
ätit ute med Stellas homies
hört Lotta berätta om sin dejt länge och väl
superbondat med Jennie när de andra spelade boule
fått höra om hennes uppfinningar
fått grillad toast till frukost
äntligen fattat Hosier
musiklyssnat med Stella <3
firat min tjejas fölsedag <3
haft kalas hos hennes mamma
förfasat oss över bröd med läskiga fiskar på
ätit Stellas goda hösttårta
fått sagda tårta på klänningen
sett gamla Felixrecensioner när Stella ska fylla på sin dosett <3
blivit somen på av Sherlock en hel del
äääntligen fått mina fri-ex av boken
roastat Alexs pappa med stor passion
stört mamma  i möten med att berätta hur hennes kollegor lät
intervjuats i Skånes taltidning
firat Lillas flatelsedag
börjat lyssna på ligga med p3 med henne
fått moderskänslor för en gaykille
lärt oss att säga "jag har bajsat, ska vi ses?"
druckit mystisk öl och sammetsvin
lekt "x eller y"
totalt sågat hennes killsmak
undrat om nearly headless nick kan nicka
pratat om min nya bok och druckit chailatte
tydligen drömt om en dement morfar som åt chicken nuggets…
hotat Alex med att kidnappa hen och ge hen socker
haft english night med Annoushka och Lilla!
ätit supergod banoffee-paj
delat ut och fått varningar
svarat på konstiga frågor från internet
sett så mycket bättreee
bloggat mina tankar om detta perfekta program (som jag skrev)
tyckt att plura "känns död"
haft årets sista damhäng (redan i oktober fuck allt)
pratat om hur dåliga folk är på att vara värdar
fått en helt fantastisk lek av Saga
spekulerat i hur det är att ligga med the weeknd
drömt att jag lärde mig rida och fick starka känslor för hästarna
tävlat i syndomtyckning med familjen
skrivit bok om Tracy Chapman
skrattat åt att köpa lägenheter för meloner
hört en kille säga att han skulle klä ut sig till blodig banan
hyllat Katarina Everlöv
älskat att Stella klär ut sig utan att någon ser
tittat på skräck-avsnitt av Felix halloween till ära
jämfört ögontryckserfarenheter med Lilla
ätit chokladmousse med grön grädde och banan
ätit våfflor med mamma och Stella
tvingat Stella att titta på tre avsnitt av så mycket bättre moha
älskat när Silvana gjorde sin lesbiska sexlåt
gosat så mycket att min vänstra klänningsaxel luktade Stella
sett en dokumentär om tolvåriga mörderskor
fått en absurt bra discover weekly som aldrig kommer toppas
fått CSN helt oväntat iiiii
hört Annoushka oavsiktligt skämta om körkort
skrattat åt "blir det nån andra vers eller?"
lyssnat på många 90-talslåtar med team osby
peppat Annoushka till att lyssna på flashback forever
av the old man hört att jag och Lilla borde flytta till systervägen
haft en gosig partykväll med Lilla
druckit varm choklad med bayleys
roastat folk i ligga med p3
hört Lillas fina bebbesaga om årskursbesök <3
blivit bortskämd med potatismos
skrattat åt Pluras segelbåt i smb
älskat att Silvana sjöng
skrattat åt mammas åsikter om fula män
vrålat att jag var ätig
pratat med Kiti om att vi har slutat låtsas bry oss
skällt ut Linus för att han ger folk för mycket saker
pratat massor om religion med honom
insett att jag bodde i en kyrka när jag var liten lol
spekulerat grundlöst om vad som hände på en kristen camping
fått höra om mammas gallsten i ett rör
druckit varm choklad med saltkola
Fått en ny bloggläsare i form av Alex
skrattat åt hens teorier om gurkor
skrattat åt Kiti och "man kan dricka vatten ändå, det bra för den kropp!"
hållit upp högtalaren när basen blev för hög
läst mina allra första blogginlägg
skrattat åt Lilla och popcornen
berättat om flygande bilar
bjudit Robert på korv under mycket svordomar
förvånat honom med att det kan hända nya saker…på en vecka
ätit vaniljhjärtan utomhus för att fira mormor
läst Annika Norlins novellsamling
älskat funkiskaraktären <3
sett Karl stanleys nya special med mamma och pappa
gormat åt Stella att hon måste rättköna idioter
ätit fudgekaka på inkognito <3
chockats av Alex vanor som barn
typ nästan kanske lyckats switcha!
vrålat när jag kände igen en dude i en podd
lärt mig att Hermione är motsatsen till en bläckfisk
tittat på björnstad med mamma
bara brytt mig om mina boooys
velat rufsa newkid i sitt lilla hår
ätit lunch med en sur Sara
rapporterat faktafel i boken björnstad till mamma
pluggat med Lilla och ropat saker om texter
spelat in poooooodd igeeeeen!
sagt åt Kiti att ställa sig i cancer-kön (om hon nu måste)
skrattat med Stella åt att inte ha så många vänner, men även ha rätt
haft zoom-lektion med allt vad det innebär
haft textsamtal <3
reflekterat om könsidentitet och massa sånt
gosat med Stella när jag hade rast <3
mobbat varandra och ätit sushi med familjen
sett på spåret och tävlat mot team osby utan att de visste det
kört en massa quizes på internet med dem
skrattat åt "är det queen?"
sett wicka med Stella och fnittrat massor
ätit crepes på ett glasställe
ätit godis och drägglat över servitriser i kitchen nightmares
blivit lite kär i Tove Styrke
pipit åt Jacob Hellman
älskat hans första tolkning
pratat om bollhav med Alex
guiltats till att köpa pizza
haft brittiskt gos med Stella och Lilla
pratat massor om Stellas familj
velat banka på nästan alla
lyssnat på covers som egentligen var original
drömt om djävulen som kastades från en balkong
reflekterat jättefint om allt skit för ett år sen <3
lekt Gordon Ramsay när vi åt middag
poddat med min tjejaaaa
ätit pepparkaksgifflar
undrat vilken av kakorna mamma skulle baka när hon kom fram till att båda blir lagom
försökt skriva i Osby
fått frågan om jag vill ha kaffe vilket chockade mig
sjungit att alla är dumma i huvudet
sett Robert kunna allt i på spåret
hinkat vin med Annoushka
fått mycket juice för att kurera min bakfylla
hört Matte öppna sin julkalender <3
tryckt i mig bk-mat med Lilla
lekt gissa fråga tänka fast med låtar
pratat med varandras 2014-jag
pratat om Snapes mennen
hört att någon borde skriva en självbiografi om mig…
fyllebloggat
ätit potatismos med bacon i
blivit gråtig över Jacobs gabriella-tolkning
imponerats av newkid
älskat Loreens lesbiska vibbar i första tolkningen
hittat min bettskena!
gjort en coverlista med Lilla
älskat kryddans kycklingsallad
påmint pappa om glöggen
tittat på Walter Fate en sömnlös natt
sett Sverige vakna
köpt bebbe-julklappar <3
skrattat åt Alex när hen skulle syntolka djur
skrattat åt "this is Jason…oo!"
fått äggröra med fancy skinka
haft Onnahäng i Lund <3
sagt att nu skulle man ha en duva (eh nej)
system-skämtat en massa
glömt göra lunch för att vi pratade om system
velat boxa Onna för att hon itne gillar Hellman
sett hennes totala påklädningsförvirring
lyssnat på en ny Taylor-skiva…igen
skällt ut Winnerbäck med Onna
letat efter tjocka sladdar
ätit icke-bambi
älskat newkids loreen-tolkning (är så kär i den nu alltså)
älskat musikvideon till Benjamin
recenserat en märklig men god efterrätt
tvingat alla att köa musik
gillat luciamorgon med folkmusik och allt
haft messenger-trauma :(
åtminstone blivit glad av vampyrsex-trams i boklistan lol
skrivit den spektakulära låten "heterotjej"
haft lesbisk musiklyssning <3
då hört mörkermums och svängiga låtar
fått höra Kitis sick bars
sovit som en prinsessa när Onna jobbar
köpt med mig fika hem till en jobbande Onna
lyssnat på svängiga high school musical-låtar
liggdansat och sjungit bet on it
upptäckt att Onna har blandat ihop arctic monkeys med dance monkey (apa som apa)
haft musikhjälpen-mys <3
varit oerhört oerhört korkad
sett Onna chockas över mammas snabb-bakning
ätit drömtååårta
förfasats över Felixs icke-existerande matteskills i mh
blivit lite kär i publikens ambasadör som var 1 valp
älskat när Jireel och Reyn körde live i mh
också älskat att Onna sa att en låt gick i d-moll och sen somnade
skrattat åt namnet Anna-Sven
älskat att random namn i musikhjälpen-appen
firat jul med Lilla
därför lyssnat massor på svensk hiphop
fått sushi av mamma efter en miljon år
haft julpynt för första gången ever
fnittrat åt arkiv samtal
druckit glyhvein <3
hört om alla lillas puppydoooogs
berättat om dumleklubbans arme
haft myslig juletid med min tjeja
köpt godis två sekunder efter att Stella sa att hon inte ville ha nåt lol
blivit besatt av punchbollaaaar
varit sämst i världen på på spåret
älskat Stellas praying-linne
gjort en Stemma-lista <3
haft deep shit-samtal
fått hjälp med spotify av Robet the tech genius
haft julbaksdaaag
tagit isär formar såklart
skrattat åt att både mamma och Sara gjorde pepparkaksdeg när ingen har gjort det förut
gjort cornflakesgodis som man bör
sett Sara och Stella göra en miljard pepparkakor
beundrat Benjamins pepparkakstärning
tittat på Eva och Adam <3
tagit med Lilla i telefonen ut för att röga så hon fick känna röken lol
älskat att se alla smb-artister i brudklänning
lyssnat på cirkelskiva med Stella
lagat hamburgare med henne och varit superstolta
skurit grönsaker till Frank Turner
lärt mig att kramar är viktigt för matlagning
tittat på Rosa <3
gjort knäppa nördgrejer bredvid varandra
blivit recenserad i fucking DN (har legit glömt när detta hände så bara skriver det här)
ätit ägg och bacon på lillejulafton
tittat på "lasses dokumentär"
ätit glass och varit glassemammor
blivit tysk av ilska
hittat en Felix-recension vi inte mindes att vi hade sett
inte fattat vad Lilla menade när hon citerade min bok
firat jul med min flickväään <3
ätit jullunch utomhus
varit Saras "klo" för att ta öl
sett folk rova weird läsker
skrattat åt Johannas tequiladrickande
druckit äppelöl till julbordet
frågat ut Amandas kille om tomteboda
ätit julgodis och pladdrat istället för att se Kalle
ätit mandelmusslor <3
fått hela leggings som passade, gasp
fått en klänning som jag redan hade provat och glömt
fått en ställning till Jossan <3
fått nya kuddar och en ryggsäck vilket jag desperately behövde
varit stolt över pappas rimmande
freestylat egna rim
sett Karl Bertil Jonsson för första gången någonsin
peppat att Stella fick mandeln
ätit ugnsbakad gröt
spelat en massa spel
varit i det sämsta laget nästan jämt
blivit arg när pappa kunde saker how dare he
ätit middag hos Helena
äntligen träffat den sista broren!
ätit köttbullar och lingon och sånt yay
skrattat åt papegojor i på spåret
ätit pastarullar hos Stellas mamma
pratat om en massa kulturgrejer där
förvånats över att folk skickar in saker till tidningar
ätit saltkola-glass med vinbär
varit i the blindest of houses för sista vändan
fått lax och potatisgratäng hos Kiti
sett Luna sjunga jättttegulligt till en låt hon gillade <3
ätit paradischoklad blinning style
sjungit en massa stämmor med Onna och Kiti
haft Erik Hassle-flow
sett Kiti "freestyla"
haft pannkaksfrukost med Onna, Kiti och barnen
undrat om Luna lyssnar på sin mamma (sötboll)
älskat Lees "du hade otur mamma!"
äääälskat Onnas apelsinkrokantkladdkaka
poddat med Kiti
haft konstiga missöden i denna podd (det har ni att se fram emot)
druckit hallonsoda och lyssnat på hiphop med Kiti
skrivit bars lite hela tiden
tittat på en video om pro ana som inte ens var lite triggig
ätit mannagrynsgröt med russin i <3
vrålat "det är roooligt!" med Onna
ätit kött med pommes och aioli
lagt upp en 1,5 år gammal podd
pratat om att "ha en vikis i sig"
vibeat till d-moll-listan med Onna
upptäckt att han som sjunger elektropop fick göra ett helt fkn album
tappat det när thåström var hilarious
drömt om en episk d-moll-konsert
inte stått för vad jag sa i början av 2019
lekt musikrecensent i bloggen
fått perfekt äggröra av Onna
fått se kanin-momentet i musikhjälpen och därför älskat stampman
blivit ledsagad av en snäll husby-tjeja
sett någon kissa bredvid oss på fridhemsplan…
köpt hörlurar och hårfärg i Kista (på ett köpcenter hjäääälp)
ätit lax med massa aioli (lol vilken matresa detta var)
diskuterat sociala medier-misshandel med Stella
brytt oss om varandras crazy shit
firat nyår med Stella och Onna
haft ett utvecklande och coolt år trots allt, tack alla som var i det!

You'll see Katy and Rihanna, Elon and Obama, meeting up with Lana just to talk about me

Rubriklåt: Talk about me med Skott, som ni ju såg igår att jag gillar och som vi vibeade till igår
 
Välkomna till Emmas blogg 2021! Ja, den stora listan kommer, imorgon förhoppningsvis. Men nu ska jag blogga om nyårsafton! Kanske om idag också, vi får se. Men igår vann jag först mot Sara (vi tävlar om vem som kan säga gott nytt år först på nyårsafton, ja nyårsafton, och jag vannnnn) och på dagen chillade vi. Jag lyssnade på cirkelskiva och sen färgade vi mitt hår, så nu är det ordning på torpet! Om det nu heter så.
 
Sen kom Onna hit! ...och precis när hon åkt insåg jag att typan, jag har glömt min inspelare hos henne. Jävla skit. Men vi hade trevligt och åt gott kött med klyftpotatis och aioli (!) och sen maräng fylld med grädde och frukt (förlåt Onna för att jag glömde att fråga om dina allergier...det gick bra), så livet var riktigt bra. Ibland chillade vi i tystnad, men vi skrattade också åt att känna doften av någons röv (felhörning...) och att klistra in fel saker i inlägg, så lite kul hade vi sådär årets sista dag. Vi lyssnade på min partylista och hade riktigt list-flow, som vi ofta har, särskilt med fiss-moll som typ alla låtar gick i...men nästan alla låg i listan ändå. Listans skapare, Lilla, ringde sen med dåliga nyheter och vi fick trösta henne, och sen fick de andra trösta mig när jag hade lite gråt-stund över detta. 2020 körde enda in i kaklet, kan man säga, och 2021 jobbar redan på mörkret i just detta fall. Men jag ryckte upp mig till tolvslaget och då daack vi frukt-bubbel (Onna var i chock över att hon gillade det) och var såklart spända på vilka årets första låtar skulle bli. Det blev I will wait och tomma gator. Ja. Om inte det var det mest pandemi-vidriga ni någonsin har hört, vad är det då? Fan vad jag inte hoppas att det blir så. Fulla gator för fan! Men ja, när året kickats igång med en ordentlig tolvslagskyss och dessa sorgliga låtar fick vi se Onna blåsa upp sin höga luftmadrass (hon var helt lyrisk) och vi gick och la oss. Och nä hörni, ni har fått tillräckligt med content, nu ska jag fokusera på min tjeja så vi ses imorgon!

RSS 2.0