Inte som en slägga utan som en svagt upplutande backe

Hej från almåsa! Här sitter jag i vårt kursrum och snart ska vi prata om folkbildning. Det har vi i och för sig gjort jättelänge, men nu heter det tydligen det. Ledarhundar pågår och nu fick Mickaela (mickis som hon kallades innan) en stor jävla kartong med punktskrift. Lycka till, sa han som gav den till henne. Känner typ likadant.

 

Men hur har jag hamnat här? Ja, först var det fredag. Då sov jag på morgonen (<3) och sen var det duschande och packande och sånt innan vi åkte till farsta. Där försökte vi köpa mina berömda klackskor, men de hittade inte den andra skon! ☹ så vi gick till espresso house, där vi mötte upp Onna och hade ”islattefika”. Det heter så, även om man inte dricker islatte. Jag skulle till exempel aldrig drömma om något sådant, så jag drack chailatte istället. Och när vi stod i kö ringde skoaffären, så jag köpte skorna! De var dyra, jag kan knappt gå i dem och jag bryr mig inte ens lite. De är ju så snygga!

 

Efter detta mellanlandade vi hos Onna och sen åkte vi till centralen där jag mötte almåsa-gänget. Vi åkte dit och jag mådde riktigt jävla vidrigt, men när vi kom fram träffade jag min roomie Marianne och hon var trevlig så det blev lite bättre. Vi åt middag och sen körde vi lite precentationsövningar och sånt, och sen sov vi.

 

Igår åt vi frukost och sen jävlar hade vi kurs. Ja, alltså, jag går en kurs i cirkelledning i helgen, så ni vet. Och vad vi lärde oss om cirklar alltså! Allt om abf, studieplaner, ledare och norrmän som solar fötterna lärde vi oss och däremellan fikade vi och åt lunch och hade oss. Om vi var slut när dagen var slut? Eh, ja. Vi åt middag och jag köpte vinpaket, vilket definitivt inte var värt pengarna eftersom jag inte kunde äta förrätten, och sen stapplade jag och marianne till vårt rum och sov som jävla stockar. Just det, i fredags natt drömde jag att jag fick en ledarhund som jag inte ville ha och att folk försökte få mig att vilja ha honom. Han hette Ture, tydligen. Och nu ska arne prata, så jag ska sluta. Men! Grattis bloggen på elva-årsdagen!


You know the good die young, but so did this, and so it must be better than I think it is

Hej från onna! Vi hänger här alla tre nu, och luna sover. Lägenheterna är literally så nära att man kan ha baby monitor. Sjukt. Vi lyssnar på musik och sjunger och har ett bra liv. Hannah skriksjunger symphony, fast tyst. typ. Det var tydligen en referens till klara henry.
 
Idag har varit en mysig dag, fast jag har haft ångest. Förvirrande. Jag och Onna åt grillade mackor (så goooda) och sen lyssnade vi på musik och Onna sökte jobb. Vi trodde att hon skulle söka jobb på ett ställe som hette "storyshots", så vi hamnade i en diskussion om shots och hur man dricker alkohol egentligen. Hannah skrek nu "jag måååå!" som den söta sak hon är. Hon skrev i alla fall ansökan till dem och vi skrattade länge åt "ljud i olika former" och att hon tyckte att det lät som formar. Som pepparkaksformar med ljud i! Sen läste vi böcker, jag åt upp hennes godis ("du måste bidra till hushållet!") och vi var väldigt lättroade och märkliga, innan Hannah och Luna kom och vi alla åkte till farsta. Där åt vi på bun meat bun! Det är det godaste stället! Luna var uttråkad och söt och vi sjöng fint för henne (lol) och nu är vi här. De sjunger Linnea Henriksson just nu och det är väldigt fint. Jag älskar er, Hannah och Onna. Nästan orimligt mycket, faktiskt.

Jag ska äta upp alla dina center och skicka bilder på fula precidenter

Hej och hå nu är jag hos Onna! Vi lyssnar på hennes boklista, så vi lyssnar på olika böcker på shuffle. Det är...en grej hon gör. Vilket är märkligt, men ganska fint. Just nu lyssnar vi på molly moon. Det var inte igår, eller ja, den här har jag inte ens läst men ändå.
 
Igår efter blogget...vad gjorde vi då? Just det, Hannah och barnen var på syncentralen och jag chillade själv och sen på kvällen lagade vi lax och när barnen sov poddade vi. Så mysigt! Och Hannah hade köpt chokladmousse så vi åt det igår igen. Gott och bra, och sen sov vi.
 
Idag vaknade vi till trötta barn och jag diskade innan Lee gick till förskolan. Efter ett tag och lite ätande och sånt åkte jag, Hannah och Luna till farsta för att shoppa. Luna sov i vagnen och jag provade högklackade skor (som jag inte köpte :( :() och köpte en fin klänning, så livet var bra. Vi åt på subway, Hannah köpte en kopp och sen lekte Luna i ett jättefint lekrum. Med en massa andra söta barn! Jag älskar baaarn! Och på vägen hem råkade vi träffa Fredrik, så vi följde med honom till förskolan för att hämta Lee. Där hittade en liten tjej min käpp och lekte med den <3 så söt! Vi gick hem och jag har spenderat kvällen med Onna-quality time. Vi har lyssnat på boklistan, ätit fancy kött och pommes, ätit konstigt godis och skrivit diss-rapptexter (se: rubriken). Jag blir så himla lugn av att hänga med Onna you guys have no idea. Älskar henne <3 Stockholm är fan the place to be just nu. Och ja, nu ska vi antagligen sova snart. Brukar vara så här.

So if the chain is on your door, I understand

Hej från barnkaoset! Fast just nu är det inte kaos, utan lunch. Lee äter mat och Luna ammar, för hon tröttnade. Söta ungar är de. Snart ska Lee till syncentralen och få glasögon! Jag är väldigt taggad på detta pga så nostalgiskt. Anyhow, igår var en mysig dag. Jag orkade inte gå upp med barnen, så jag sov några timmar till och sen klippte jag och Onna podd. Den ska jag lägga upp sen, just det. Hannah och Luna kom tillbaka från öppna förskolan och vi hängde hos Onna ett tag och lyssnade på musik och kramades och hade det bra.
 
Sen skulle jag och Onna passa Luna! Helt själva! Och...det gick bra! Vi lekte med hårborkstar och ljus och ibland leksaker, lyssnade på barnsånger och hade det bra. Onna lagade mat (vilket involverade en krossad pepparkvarn, men maten klarade sig från att bli peppar) och vi åt middag där allihop. Lee kallar henne för övrigt för "oina". Sötaaaa. Bfarn somnade och jag, Hannah och Onna åt den godaste chokladmoussen i hela världen. Typ. Hannah var märklig och det tolkade vi som ett tecken på att vi nog också borde sova. Och idag har jag skrivit och nu ska vi snart äta när barnen sover middag. Konstig rytm och så men det makar sense.

Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort var du bor

Har jag helt slutat med rubriker som inte är låter? Alltså...kanske? Eller nej, men typ. Det är ju typ...tolv på rad just nu? Det är definitivt rekord. Men folk säger inget kul, och ja jag ar nog nästan helt slutat med rubriker som inte är varken låter eller citat. När skulle man behöva en sån, liksom? Nej exakt.
 
Herregud vilken lång och bra dag det har varit idag! Luna sov till sju (längre än vi trodde) och efter ett tag gick vi över till onna. Alltså de bor så nära varandra! Jag gick legit i bara handduk mellan lägenheterna idag! Men ja, väl hos onna (lol nu lät det ju som om vi typ åkte tåg dit ironiskt nog) började vi med dagens projekt: pannkaksfrukost! Rakel var också där och alla hjälpte till efter bästa förmåga: stekte, dukade fram, höll koll på Luna, fixade i allmänhet. Och så gott det var! Vi åt så vi knappt kunde röra oss, lyssnade på musik och sjöng, lekte med Luna och hade det så himla bra. Vi hängde där i ett antal timmar (Luna kan literally sova middag här och Hannah kan vara hos onna med baby monitor, så nära är det) och sen gick jag, Hannah och Luna till affären. Där såg vi först ett par som kramades så engagerat att de inte märkte att vi ville gå förbi (<3) och sen ear kassörskan jätterolig och charmig och söt. Hannah (och Isa på twitter) tycker att jag ska ask her out. Vi får väl se.
 
Sen vi kom hem har vi ätit baconpasta och sen kom Lee hem! De somnade och jag och Hannah tittade på lite gravidprogram och sen två avsnitt jane the virgin. Så taggad på att äntligen börja se den serien! Och den sparkade mig i magen redan från början, så...ja. Det kommer bli en grej. Och nu måste jag sova det gör ont i kroppen att inte.

In the night I hear them talk, coldest story ever told

Herregud vad trött jag är. Det gör ont i kroppen. Jag orkar inte mer. Varför är jag vaken då? För er skull såklart! Jag måste ju blogga innan jag sover, förstår ni väl. Jag är ju i Stockholm nu, och hos Hannah. Igår när jag kom dit gick vi och handlade och sen hämtade vi Lee på föris. Alltså de här barnen, vad jag älskar dem. Vill bara krama dem hela tiden. Och Lee är så duktig! Hon kan maaaaassaaaaa ord på engelska! Blev helt chockad. Vi gick hem och efter ett tag kom Fredrik och hämtade barnen. Vi skulle ha barnfri kväll! Vi gick och hämtade mat och sen drack vi en massa vin, det var pretty much det. Vi sjöng the fray som på den gamla goda tiden, pratade en massa, kramades och var oerhört förvirrade. Hannah fick för sig att duscha av någon oklar anledning, så vi hängde i badrummet väldigt länge och Hannah fick för sig att bästa sättet att värma mig när jag frös var att spruta vatten på mig. Ja, jo, det är ju varmt, men inte i särskilt många sekunder. Sen...blev det kallt. Smart enough. Till slut sov vi, alldeles för lite, och sen åkte Hannah för att hämta Luna (som hade sovit utan sin mamma för första gången! Och det gick bra!) och jag mådde svindåligt. Det var en vidrig upplevelse. Det är fan inte värt det, det här drickandet.
 
Idag har vi släpat oss runt i lägenheten, tagit oss till apoteket för att köpa salva till Luna och sen ätit pizza hos Onna. Så mysigt! Dess (en jag halvt känner) var där och det var en mysig stund. Vi hatade på alla våra ex (nu när jag tänker på det, verkligen allas ex) och åt vår mat och lyssnade på Onnig musik. Vi undrade vad som finns på hemsidan stelt.se (det stod bara "under konstruktion"), förstod inget av vad någon annan sa och hade det bra. Och nu är jag här, helt utmattad och väldigt otrygg. Jag vet inte varför, dock, så det är ett problem. Nu ska jag sova hejdå.

Jag ba okay jag fuckar up allt twice

Hej från tåget! En riktig snälltågsbloggning, är det idag. Jag har suttit här i ungefär hungra år och försökt sova, lyssnat på podd och ätit macka. Nu ska jag äta choklad. Det är jag värd, säger vi, för jag vaknade klockan 6 idag. Hur ska denna dag sluta ingen vet.
 
Men igår har redan slutat, så jag kan prata om det. Väl formulerat ja. Och då träffade jag Anna (N)! Vi skrev på biblioteket i dalby och jag lyssnade på little Jinder och skrev om en av mina små tonåringar. När jag skulle söka på little Jinder på Youtube sökte jag på karaktärens namn, så jag var stabil, men det känns som om jag börjar få grepp om två av tre huvudpersoner. Den tredje gömmer sig för mig, and it bothers me. Måste väl bara skriva fram honom. Anyhow, när vi hade skrivit klart handlade vi och tog oss hem till Anna. Där färgade vi om mitt hår, så nu är det lila igen! Nästan lite synd, för det blå var tydligen väldigt fint. Fast lila vinner alltid. Vi lyssnade på vår lista och lagade soppa (hon lagade, jag lyssnade) och ibland kom hennes pojkvän in och pratade med oss om musik och annat. Här är ett samtal jag hade med honom:
-Hittar du in?
-Ja, jag hör ju annika.
-Vem är det?
-Hon som sjunger.
-Jaha, jag trodde det var en av våra köksprylar.
Ja, jag döper allt i deras hem. They can't stop me. Vi åt soppan och vitlöksbröd, och sen poddade jag och Anna. Det blev en härlig podd, tycker jag! Juicy och mysig och skamig. Sen lyssnade vi på james blunt och tog det lugnt, och sen åkte jag hem. ...och gick vilse, men en tant ledde mig till min port. Tur det.
 
Och nu är jag alltså på ett tåg. Jag har varit jävligt kaosig (ni vet när man ska gå på ett tåg och inte vet var man ska sitta och inte ens har kollat upp det? Ni vet den känslan? ...nähä) och nu är jag fan i Stockholm om typ en timme. Jag ska vara där en vecka. Vad har jag gett mig in på egentligen? Skriv och barngos och vänhäng, that's what. Ses mitt i det!

We've had a problem with boyfriends, they often faint if they see blood

Hej från en glad Emma! Japp, de glada dagarna fortsätter. Hur det är möjligt vet verkligen ingen människa men så här det! Och igår kom ju Ellinor hit! Vi poddade och hon hade med sig chokladpudding (!) och både vanligt vin och desertvin (!) så det blev såklart en jävla pangpodd. Ni borde se fram emot den, tycker jag. Efter podden lyssnade vi på Taylor swift och Frida Hyvönen (rubrik) och pratade massor om sånt vi pratar om: sex, dejter, män vi hatar (och några vi inte hatar) och en masssa annat. Vi blev kärleksfulla och förklarade hur mycket vi älskade varandra (vi gör typ alltid det...men det är ju sant!), Ellinor skrattade orimligt mycket åt mitt sätt att säga "klurigt" på dalmål, vi lyssnade på en massa flatmusik och sjöng med och jag mådde så jävla bra. Ellinor är bland det bästa 2018, måste jag säga.
 
Idag tog jag mig upp...klockan 8! Jag hade synpedagogtid nemligen, och vi gick vägen till hemköp. Det gick jättebra! Jag kan nästan! Och när vi var klara vågade jag fråga om hon kunde följa med mig in i affären så jag kunde köpa en macka! Jag frågade! Är så jävla stolt över mig själv. Sen jag kom hem har jag diskat, tvättat, pratat med Hannah och hört en Florence-låt som jag aldrig hört innan! Trust me, den hade varit rubrik om den fanns på spotify. Det finns den alltså inte, vilket inte är okej. Och nu ska jag iväg för att skriva med Anna!

Du log som att det var ett skämt

Hej från balkongen! japp, jag fick in en solbloggning till. I win at life. Jag äter popcorn och...vet du vad, jag dricker öl. Det är inte så dekadent som det låter, för Ellinor kommer snart, men...ändå sjukt ju? Jag dricker ju inte öl! Den blev över efter olles podd, så det är mest därför. Hade hellre druckit cola om jag hade sån. But I don't, so.
 
Igår var en dag, och en väldigt chill sådan. Jag sov lääääänge (jag borde verkligen kolla upp varför jag inte kan sluta sova it's not healthy) men på eftermiddagen tränade jag hemköp-vägen. Det gick bra, faktiskt! Jag kanske klarar att handla någon gång i framtiden, kanske? Vore ju crazy bananas. Efter det åkte jag i alla fall him och jag och pappa åt middag. Vi såg svenska nyheter (älskar Jesper <3) och jag tränade och vi la äntligen in mail på min dator! Och word! I'm saved och kan skriva booook! Och idag...ja, var har hänt idag? Inte särskilt mycket. Har väl mest twittrat. Jag twittrar osunt mycket nowadays. Men ja, nu dricker jag öl och tittar på idol. Solen skiner lagom mycket och snart stänger jaws av sig. Det är sämst men så är mitt liv nu. Och kommer vara för evigt, förmodligen. :( Så nu vet ni att jag lever, att jag är märklig och att jag pågår. Hejdå.

Are you satisfied with an average life?

Haaaajjjj det är er peppade lilla bloggare igen. Jag ligger i min säng och gäspar och lyssnar på podd, och idag har varit en bra liten dag. På förmiddagen tvättade jag och tog det lugnt (=gjorde 0 saker), men på eftermiddagen åkte jag till Malmö och fikade med Zelda! Som jag har träffat på twitter! Och det var amaaaazing! Vi drack vaniljte och pratade om att komma ut, musik (hon älskar Florence och lorde och säkert och typ allt!), böcker (hon älskar också lesbiska ungdomsböcker! IIIIII!) och katter (hon ska få kattungar ooomg). Vi hade en så fin tid och när hon var tvungen att gå drack jag mer te och lyssnade på fin musik i väntan på min taxi. Som kom i tid, och som jag hittade. För jag kan göra vad fan som helst visste ni det? Jag kan göra exakt vad jag vill, och så gör jag bara det. Magic for real. Sen åt jag mat och sånt, och pratade med Hannah om hängningar och män och annat icke-muntert. Det är inte lätt. Alltså mina naglar är cray-fula just nu. Lilla hävdade att de såg straighta ut. Det är en issue. Jag ska ordna detta imorgon. Men ja, god natt.

Årets kvinna är en motståndsman

Nu har ni fått klara er utan mig i...48 timmar? Hur har ni ens överlevt? Jag höll på att säga att "det hade inte jag gjort", men...no shit. Jag hade dött utan mig själv ja. Aaaanyhow...igår var jag i Osby hos Robert! Han fixade mat och vi pratade om alkohol, mat (alternativ rubrik: "det finns inga nyanser i ris") och all mytologi kring den här töntiga bloggen jag håller på med. Efter maten lyssnade vi på musik och det blev väldigt underhållande. Jag gjorde som vanligt dramatiska imitationer, inga sångare hade harklat sig (snälla harkla er :(), vi diskuterade vad som är original och inte på diverse låtar, jag förälskade mig i rubriklåten, vi sjöng somebody that I used to know och andra låtar och jag fick Robert att skratta väldigt mycket genom att ropa "jag gillar en av deras låtar! Undrar vilken det är?". Sen lyssnade vi på en massa parodi-musik och ibland funkade det, men oftast inte. Jag gillar inte larv, hörni. Det är fjantigt och störigt and I don't like it. Men vi avslutade med en sjuhelvetes tonartshöjare till åt (det där makade ingen sense men ni fattar?) och sen åkte jag hem.
 
Idag har jag chillat väldigt länge, men sen åkte jag him och tränade. Mycket stolt över mig själv, är jag. Och sen åkte jag till västris för systermys med Lilla! Jag fick tacos (<3) och sen låg vi i hennes säng, åt mjölkchoklad på rulle (bästa <3), kramades och lyssnade på musik. Så fint och bra <3 jag älskar henne! Hon hörde fel när det sjungs "looking for a place to drown" till "looking for a place to drum", så hon hade en ursäkt att trumma på mig som vanligt. Vi stämmade och bet i varandras händer (what?) och hade det bra, och vet ni? Nästa gång jag träffar henne...har hon flyttat! Då bor hon i en egen liten lägenhet! Jag är så glad för hennes skull! <3 och nu, nu jävlar ska jag sova igen. Jag älskar att sova.

You're the train that crashed my heart, you're the glitter in the dark

Shass: That's true, men det finns rent fysiska skillnader. Then again, jag har ingen koll på strap-ons. Har aldrig provat det.
 
Det ligger en katt på min fot. Hon är varm och mysig. Detta gör att mitt liv är bättre än vad ditt någonsin kommer vara. Just so you know.
 
Jag har fortsatt leva mitt lilla wholesome liv sen sist. Har mest varit hemma och chillat i livet. Och tittat på idol, för idag skulle jag egentligen ha träffat eyva och tittat på veckans avsnitt. Men det blev inte av, så jag har fortsatt vara hemma. Efter att ha tittat på idol har jag följande tankar:
-Hur är det möjligt att söka till idol utan scenvana? Hur kommer man på den tanken? Like what the fuck, bara stå på lite scener innan du söker till ett tv-program?
-Varför söker 15-åringar? De är barn?
-Hur är det möjligt att få en blackout på en hel låt?
-En kille hade aldrig hört fast car :((( I pray for his soul
-Flera killar var bra? Sjukt!
 
När jag inte har tittat på idol har jag tittat på dokumentärer om unga mammor. Det är min favoritgrej i hela världen. nej kanske inte, but still. Det var legit en mamma som var tolv? Thtat's just hartberaking! Jossan har älskat att jag är hemma och när hon inte ligger på min fot har hon sovit på min mage och allmänt varit en darling. I love her so muuuuch.
 
Jag har gjort en liten sak ändå, och det är att träffa min synpedagog. Vi gick till hemköp och lärde mig lite av sträckan, men det var jättesvårt. Sämsta vägen, like for real. Och nu sitter jag i soffan och lyssnar på queer as fiction och twittrar med folk typ. I love my twitter people. <3 nu flyttar jossan påsig, så jag avlägsnar mig. jaws håller med.

vi är de vackraste idioterna i världen

Jag är fortfarande så himla glad you guys. Allt känns typ höstglittrigt och hoppfullt. Och igår var en fin dag den med! Jag och Anna N (det är oftast hon numera pga anna h har lämnat mig, men skriver ändå så) (lol nej hon har bara flyttat till en ö, inte lämnat mig som så) på bibblis och "skrev". Vi fikade och pratade om sex och hur traumatiskt det kan vara ("do I like dick too much to be a lesbian?" frågade jag, svaret blev nej efter noga övervägande pga dicks sitter ofta fast på män och där slutar det positiva) och våra böcker, men skrivet gick inte så bra så vi gick runt i stan istället. Hon hittade krukor och en sammetskjol (jag vill också haaaa!) på Erikshjälpen och sen hittade vi massa klänningar på indiska som var hur fina som helst men som var för dyra. Jag blev grinig af och typ stövlade runt och skällde på kläderna ("ursäkta, finns det klänningar som inte är på rea här? Är det lagligt?") så vi fick gå och äta mat innan jag blev argare. (jag är ett litet barn) Vi åt lasagne på ebbas skafferi och pratade om drömmar och att vi vill öppna ett hangout place där man kan dricka gott vin / te, ha spelningar, sälja konst och vara "så hbtq att det gör ont i kroppen". Jag vill göra det på riktigt! :(
 
Efter det åkte jag i alla fall till Hässleholm. Där hade jag möte med kultur och fritidsgruppen (srf alltså) och vi fixade en verksamhetsplan och bestämde allmänt saker. Vi åt middag (jag åt kyckling med pommes och tsatsiki <3) och jag åkte hem under mycket samtal med Britt-Marie (älskar att mina föreningskollegor heter sånt!) (hatar dock ordet kollegor more than anything). Så, ja, det är det som har hänt. Jag saknar min dator you guys. it's very hard for me.

There's no such thing as someone else's war

Gud vad fint och liksom wholesome mitt liv är just nu. Älskar de här första dagarna på hösten. Världen andas och allt är så mysigt varmt fast kallt? Och igår var jag himma och tränade, så sjukt är livet. I mina nya träningskläder från primark (allt jag har på mig är från primark, legit) och allt. Vi åt fisk och goda klyftpotatisar och tittade på svenska nyheter och faktiska nyheter och val-ångesten var total. Därav rubriken. White man's world, heter den. Listen to it. Det gör så ont i mig att vara från Skåne, for real. Och alla de här skämten om att gräva bort skåne? Like...it's not funny. Vi är också otrygga. Behövde bara säga det.
 
Idag väcktes jag av att Hannah ringde. Hon var orolig för sin psykiska hälsa och jag svarade bara "jaha, vadå då?" helt lugnt, nästan uppgivet. Som det ska va. Jag gick upp och kokade ägg (alltid så stolt när jag kan göra frukost!) och sen åkte jag him, typ. På bussen lyssnade jag på ja, jaja podcast och...de pratade om mig! Like...på riktigt de nämnde mig och min podd! Det var det sjukaste som har hänt i hela mitt liv! Men jag kom him och där såg jag Silvana-filmen! Så jävla fin den var. Så många lesbiska känslor och så mycket glädje och typ sorg fast bra sorg. I just can't. Så fin hon var med Beatris och sin familj it's just...too beautiful. Jag hade min nya höstklänning på mig (I still do) och jag och pappa åt makril-mackor och allt var höstigt och fint. Och nu äter jag popcorn och gosar med jossan som är extra sällskapssjuk nu. Och nu säger jaws gååå!

Men du känner ingenting, du som skriver om vad kärlek är

Så...nu har det varit val. Som vanligt fattar jag ingenting. Har någon ens vunnit? I'm so fucking confused :((
 
Igår hade jag hursomhelst anti-valvaka med Lilla. Vi kramades jäääättemycket (det behövdes), åt mat och lyssnade på musik som vanligt. Vi poddade och drack varm choklad och åt kakor (så mysigt) och till slut hamnade vi i ett fin-ledset mode och lyssnade på Melissa horn. Sååå himla fint! Vi analyserade hennes sätt att uttala ord i sång, highlightade fina rader, mindes en massa saker och typ...kände. Jag hade också en låååång utläggning om hur jag mådde hösten 2006. Det var intensivt. Sen åkte lilla hem (:() och jag sov i hundra år och drömde typ en hel familjehistoria? Det var ett jättestort trauma i familjen mellan två bröder och jag spelade in en podd om det. Så jävla obehagligt. :( nu måste jag gå, säger jaws.

You should take it as a complement that I got drunk and made fun of the way you talk

Hej från en trött liten söndagsmask!
Igår var en så jävla superbra kväll! Jag åkte till Ellinor, som numera bor i malmö, och shit vad jag inte har fattat hur mycket jag har saknat henne! Hon kom flygande ut genom porten och kramade sönder mig <3 så himla fint! Vi gick och köpte snacks och sen satt vi i hennes kök och pratade om dejter, tjejer, dealbreakers (vi hatar båda "spontana tjejer som oftast är glada och gillar äventyr") och dealmakers (det var...svårare). Vi blandade fjortisgroggar, lyssnade på soul och sen mycket Taylor swift, tindrade åt mig (min dreamgirl dök upp och tinder fucking hängde sig så hon försvann? How does that happen?) och sen bestämde vi oss för att gå ut. Så hon sminkade mig jättefint (såklart med glitter <3) och satte upp mitt hår i en jättefin korsfläta-frisyr. Älskar att bli fixad ifall ni somehow hade missat det.
 
Sen gick vi till en bar och där satt vi under värmelamporna  och hon spådde mig i tarotkort. Jag fick en bra spåning den här gången! Älskar henne för att hon tar med korten ut bara sådär. Men när vi hade det som trevligast stängde baren! Och hela möllan stängde! Hur kan hela malmö stänga klockan 1? Det är ju helt sjukt? Men vi gav inte upp, och till slut hamnade vi på moriskan. Där var det tydligen beyonci-tema (varför inte rihanna, undrade jag?) och vi lyckades få stolar ute där vi drack vitt vin, Ellinor rökte, jag körde iväg killar när Ellinor var för trevlig mot dem (jag har aldrig tänkt på att folk kan vara trevliga mot störiga killar på krogen? Just yell at them so they'll leave? Hon ville alltså att de skulle gå) och vi lekte jag har aldrig för det är klart vi gjorde. Vi pratade om sexuella fantasier och skrattade mycket, och hann dansa lite innan de stängde. Sen tog jag en taxi hem whyyyyyy did I do that. Emma du har inga pengar vad faaaan :( men ja, bästa och märkligaste kvällen! Och nu ligger jag i min säng och samlar kraft. Det går sakta.

Man varken ser eller hör eller varken

Shass: Vi kan vara idioter tillsammans. <3
 
Gud vad trött jag är. Och kall. Jag är liksom inte sov-trött, utan kura ihop mig-trött. Så det ska jag göra när jag har bloggat klart. Och jag ska blogga om min gårdag, där jag ju först röstade. Jag och pappa åt thaimat och sen röstade vi på linero, där vi uträttade en massa ärenden och blev störda av tanter. Först en extremt långsam tant på apoteket och sen en i affären som, när jag gick mot pappa som var vid en annan kassa, sa "gå du! Vad är du rädd för?" eh...låt mig vara, weird lady? Sen åkte jag i alla fall him och åt äppelkaka och tittade på lite gammalt Nashville,innan jag åkte hem och fortsatte dagen.
 
Då kom Olle hit! Vi spelade in en podd (en mycket märklig podd) (omg nu kom jag på att jag har chips sen den!) och sen åkte vi in till stan. Då sjöng vi "I am just a lidel görl" (som i little girl som jobbar på lidel!) och var konstiga som fan, och sen träffade vi Annoushka och Robert. Vi gick till meat (och hörde rubriken på vägen) och dit kom också Elin och Rebecka. Vi åt goood mat och god efterrätt och pratade om en massa skit, skrattade alldeles för mycket, försökte bestämma var vi ska resa, skrattade åt Olles fejkspanska ("cinco y seven!") och hade en så himla fin tid. Team Osby åkte hem och vi andra gick till botulfs, där vi drack drinkar och jag fick hälsa på min bästa bartender. Han är så himla söt <3 sen åkte jag hem och sov, pretty much. Idag har jag pratat med Hannah jättelä(<3) men nu kommer snart jaws stängas av på den här skitdatorn så jag måste gå!

Oh lord I'm still not sure what I stand for

Shass: Det var ju bara i mitt huvud! As in, det hände inte på riktigt. Jag blev inte överkörd!
 
Så...idag har jag röstat. Det var visst något jag ville berätta om. Men...är det bara jag, eller är det en ganska konstig grej? Alltså...vi har ett visst antal partier och based on en massa bråk och tjavs ska vi veta vem som ska styra vårt land? Inte jätteny tanke kanske, men det känns så himla märkligt.
 
Och jag har ingen aning. Får man säga så? Jag är helt jävla dum i huvudet när det gäller politik. Är jag lat? Är jag en bortskämd borgarunge som inte fattar någonting? Maybe, men jag tror inte det. Jag är bara inte särskilt bra på åsikter. Hur fattar man ens politik? Alla blir ju arga hela tiden? "Röstar du på x? Du lyssnar ju bara på alla andra" "är du inte helt säker på vad du ska rösta på? Har du inte läst på eller?" Holy fuck sätt er ner i båten. Jag vill bara att alla ska ta det lite jävla lugnt? Jag kan typ inte förstå någonting? :( Och jag vet hur viktigt det är, jag vet att hela vårt land kommer fucka ur, men det finns för många lösningar och samtidigt inga alls. Man flippar ju för fan ur! Jag vill bara sova :( nej, alltså, jag förstår att det är viktigt. Men varför förväntas man bara fatta alltihop? Inte ens politikerna fattar ju, så hur kan vi göra det? Och varför är alla så jävla arga? :( det var bara det jag ville säga. Sorgligt liv, detta med val.

Jag var redan överkörd i mitt huvud

Shass: Ja, jag har sånadär ögonblink-påsar. Det funkar faktiskt :)
Tilda: Alltså det är så konstigt att du följer min blogg och twitter osv men jag vet typ inte ens var du bor eller vad du gör? Like, alls? Jag vill veta hur du har det hallå! Men ja, lite freaky var det sammanträffandet ja.
 
Jag är för trött för att blogga, men här är vi nu, and so. Jag vill sova och gosa med någon mjuk person, men det kan jag inte, vilket är sorgligt. Men idag träffade jag gamla klassisar och drack vin! Vi satt på en vegan-bar och åt burgare och pratade om vad vi gör nu för tiden, Gretinjas hektiska planer och en massa annat. Jag, Anna N och Hanna gick till en annan pub och där pratade vi om mörkerskriv, psykoser, konstiga relationer och sammetskläder (vilket är väldigt viktigt). Jag och Anna stressade hem (och hon bytte twitter-url till sammetsanna!) och nu ligger jag här, i min säng. Rubriken kom av att vi stod vid ett rödljus och Anna kollade maps, och i mitt huvud blev det grönt och jag började gå men hon hängde inte med, så jag ramlade och det kom en bil (att det var grönt var tydligen inte relevant?) och körde över mig. In real life skulle vi inte ens gå över den gatan, visade det sig. Min hjärna går väldigt fort ibland for the record. Men jaja, fuck it, nu ska här sovas!

Do you still call for me when she falls asleep, or do we soon forget the things we can not see?

Så gick ännu en dag in the Emma life. Så sjukt många dagar den här bloggen har varit med om egentligen. Får typ panik av tanken? Like...så många dagar och inlägg och liv. Hur är det ens möjligt?
 
Slutfilosoferat, för vet ni? Idag har jag börjat skriva på min nya bok! Den är hur förvirrande som helst (skrivprocessen är så jävla weird, karaktärerna vet mycket mer än jag och så ska det ju inte vara!) men jag har skrivit lite i alla fall. Jag och Anna N hade skrivdag på biblioteket och det var för länge sen tyckte vi. Så mysigt och bra! Vi rageade på alla jävla kurser, planerade våra böcker, skrev, läste upp för varandra, pratade om allt möjligt och hade det så himla bra. Älskar att vara med henne så myyyycket! Och att skriva! Och att lyssna på Tori Amos när jag skriver! Är så kär i allt de här författandet. Och vet ni vad? Anna skulle förklara at jag borde rösta på vänstern och hon sa "tänk på vem du är som person. Du är gay..." sen fortsatte hon men jag började nästan gråta så glad jag blev. Hon bara sa det, helt oprovocerat. Det var så jävla fint.
 
Sen kom jag hem och twittrade massor och lyssnade på poddar. Och drack varm choklad, vilket är viktigt, för att "orka" koka vatten är typ en grej i mitt konstiga ångest-liv så jag är stolt. Och så gick den dagen, som jag sa. Är typ sov-redo nu, wtf? klockan är bara nio?

hemma, var ligger det nånstans?

Inte vart. Var ligger det. men jag tror att helen Sjöholm sjunger vart. Men...hon är liksom Helen Sjöholm så hon får sjunga vad fan hon vill. Enligt mig. Inte enligt min mamma. Hon blir arg.
 
Men...ja. Idag fick jag veta att min utbildning fuckar ur, igen, så after all måste jag läsa på halvtid ändå. Så pengar kommer vara...ett problem. Eller alltså jag klarar mig nog, ni behöver liksom inte bli oroliga, men...ändå. Det är inte kul alls. Men ja, vad fan, det får lösa sig. Jag har hanterat detta under dagen, men också städat med mormor och varit himma. Där åt vi kycklingpasta och sen gjorde jag och mamma äppelpaj och lyssnade på christina från Duvemåla. Vi var jätteförvirrade över vem peter Jöback var och vem han var bror till och vem åsa berg spelade ("hon kanske är roberts syster? Men vem är han bror till?") och att de skulle gräva guld i usa. Mycket skratt och smuldeg hände. Och pajen blev jättegod! Jag provade primakr-klänningar och sen åkte jag hem igen. Nu har jag fått upp första podden på jättelänge (!) och ska sova. Det är jag väldigt taggad på, faktiskt.

you can set yourself on fire, but you're never gonna burn

Nuuu har jag börjat skolan! Eller alltså. Idag gick jag i skolan. Nästa lektion är i oktober. Men you know. Officiellt har jag börjat skolan idag! Det är så jävla nice. Vi hade introduktion idag och träffade varandra igen och försökte förstå vad vi höll på med ens. Så många roliga moment! Typ att vi ska skriva brev till varandra? Jag och Delphine ska skriva till varandra! Och vi ska forska och skriva och ha bästa livet! Men också läsa töntiga ryska författare. Det är mindre kul. Efter skolan åt vi lunch ute och pratade och allt var som vanligt. Och det är ju amazing, but also like, lite tråkigt? Vill att något mer ska hända typ...men ja who gives a fuck. Jag ska läsa mer skrivande. Whatever.
 
Men ja, sen har jag bara typ twittrat och legat i min säng. Jag har twitterstalkat folk en massa och förhoppningsvis varit härlig, men annars typ mest samlat damm. Och ja, jag ska prata om rubriker. Igår hade jag bara en rubrik som vi sa på festen, det var inte så spännande, och idag ville jag ha en panic at the disco-låt efter "bråket" i lördags och dessutom är den så bra för just författare. det var typ det jag ville säga. God natt!

Tid, terapi och en flickvän

Hej från balkongen! Japp, äntligen tillbaka i solen. Kanske sista balkongblogget för i år? Det vet ingen människa. Men jag ska fortsätta blogga om min lååånga, braaaa dag igår! Efter förra inlägget (eller ja, efter att jag skulle ha publicerat det) åkte jag och mamma till stan. Där skulle vi se ja, jaja. podcast livepodda! Jag var löjligt taggad ja. Podden var rörig och jag skrattade typ non stop, och efteråt...pratade jag med dem! Felicia sa att hon ville vara gäst i min podd (????!!!!) och sen pratade vi om botulfsbaren...det är det sjukaste som hänt mig ok. Kan inte smälta det.
 
Sen åkte jag hur som helst till Louise på fest! Vem är Louise, undrar alla (tydligen)? Det är en tjej som går under mig på författarskolan och sen jag bondade massor med i höstas. Så jag blev bjuden på fest! Med alla hennes söta vänner! Som var queer as fuck! Det fanns ett lesbiskt par, en tjej jag typ kände som snart är utgiven författare, en massa fina flator och så emomusik och drinkar i plastmuggar till det. En tjej flätade mitt hår i en sned och fin fläta (den skulle vara sned, alltså), vi hamnade i en lång debatt om brendon uries fuckability (jag tycker han är alldeles för flamboyant), jag requestade att de skulle spela my chemical romance (what?), jag och författaren (Dea) bondade över att typ inte förstå någonting som hände, folk dansade till Hannah Montana, jag och Louise satt på golvet och var fulla (mest hon tbh men ändå), jag var äldst av alla (det har typ aldrig hänt i hela mitt liv) och ja, alltså, livet var bra riktigt fint. Jag stannade till två och tog sen en vanlig taxi hem, för why the hell not, och sov like a stock.
 
Idag har väl mest varit en vilodag. Har försökt skicka en podd (det går inte så bra) och pratat med Lilla och Hannah. Jag älskar dem. Ville bara ha det sagt. Och solen skiner vilket ju är fucking amazing, och det känns typ som...att livet kan börja nu? Som att den här hösten kan bli en bra höst? Ja, det känns faktiskt så.

I came to the conclusion I like girls

(skrivet lördag eftermiddag, typ iaf, hann inte helt skriva klart)
 
Hej nu ska jag blogga jättefort. Det är jag bra på till exempel för att jag berättar det vilket tar tid. Nej, men...igår efter blogget åt jag och pappa mat. Vi tittade på svenska nyheter (programmet alltså, inte själva nyheterna) och hittlåtens historia, och sen lyssnade vi en massa på queen. Vi kom övernes om att de är mycket större än beatles, vilket ju...är sant? Like. fine, hey jude, men. we will rock you? (vilket är av mina sämre queen-låtar for the record) jaja, sen lyssnade vi på en massa within temptation, mer synth och en massa annat. Älskar att lyssna på musik med honom pga så olika men ändå lika smak. Sen åkte jag hem, elelr försökte, men eftersom jag var dum nog att följa utropen hamnade jag en hållplats för långt. Mennnn det kom en snäll gayguy som följde mig hem! Simon, jag älskar dig mest av allt. Eller nä men typ.
 
Idag var tanken att luncha med Embla. Men vi hade missförstått varandra om vilken stad vi skulle vara i, så det slutade med att hon kom hem till mig och att jag bjöd henne på lasagne. Vi bondade över flattwitter och annat fint, och sen spelade vi in ett poddavsnitt! Det blev...intressant. Oj shit, hur ska jag kunna lägga ut det? Fuck, jag har inte tänkt så långt tydligen. Jag måste ju ha min mail for fucks sake. anyway. Hon hade med sig chokladbollar och grejer, så jag älskar henne. Kul grej är ju att min dator läser hen istället för henne pga engelsk röst. Fint ändå. Men ja som ni märker så har Emma vid tre på natten tagit över, och jag orkar inte blogga om kvällen, så...eh...ses sen?

RSS 2.0