God is great, beer is good, and people are crazy

Rubriklåt: People are crazy med Billy Currington, en redig systerdänga som sjöngs i bilen och Sara hävdar att jag är kristen nu för att jag vill gifta mig i en kyrka så jag kunde relatera tyckte hon
 
Hallå och hej gänget! Nu ska jag försöka blogga lite bättre än jag gjort på sistone, men det återstår att se. Och igår var det dags för sommarens årliga roadtrip med Sara! Vi hade ingen aning om vart vi skulle, men Sara hade sett något om ett café i vittsjö ovanför hässleholm så vi styrde oss dit. Så kan det gå. Vi lyssnade på vår 2021-lista (vi lägger in en ny låt och en gammal låt som vi kan koppla till den nya varje vecka, två låtar var alltså) och sjöng otroligt mycket. Ibland kastade vi oss ut i stämmor vi inte alls var säkra på, ibland sjöng Sara falskt med flit, ibland glömde Sara helt bort vad hon lyssnade på samtidigt som hon sjöng med i det, allt var som vanligt. Och sen var vi framme i vittsjö! Sjönn i fråga var väldigt fin hörde jag och sen landade vi på café sjöstugan. Alltså det här är väl lite larvigt men rekommenderar det! Det tog visserligen tid, men till slut fick vi en helt underbar broccolisoppa och sen sviiingod våffla med sylt och grädde. Då mår man fan. Bredvid oss satte sig ett helt gäng mycket gamla tanter som hade väldigt trevligt, förutom när en av dem ramlade. "Det måste vara så tråkigt", sa Sara, "det är ju kul att träffas men så trillar folk hela tiden!" Sant. På vägen ut hörde vi också en tjej prata om att hon hade firat midsommar på något ställe hon hatade och åtgärdade detta med att "dricka så mycket alkohol att jag glömde att jag var där". Hon nämnde också någon Anton, så vi började skämta om Anton och att han är bra att ha på fest. Fun times ni fattar inte men ni skulle vatt där.
 
Vi styrde kursen vidare mot bjuv, för de hade ett konditori såg vi, men när vi väl sjungit oss dit (och kört bort från den blå himlen konsekvent) upptäckte vi att det var stängt. Men vi fick se lite av bjuv ändå, innan vi tog oss vidare mot ljungbyhed där de hade ett café som också var en diner! Jag älskar diners! De hade en oerhört god damn sucker (eller """punchrulle""" som jag var tvungen att säga usch), men deppig chailatte. Snälla Emma sluta köpa chailatte på mindre ställen det kommer vara äckligt! Lär dig! Men det var en upplevelse i alla fall och Sara blev kär i alla ställen vi var på och ville bo där. Fast egentligen vill hon ju bara bo i Lund, trots hur fint det var och att vi spenderade för mycket tid med att komma på alla 33 komuner i skåne. Vi kom på 30 själva utan att googla faktiskt! Men jaja, sen åkte vi hem till Lund under mycket feta hiphoplåtar och sånt, och kom fram till lägenheten som mamma och pappa nu flyttat in i. Det var så fint där nu aaaaa! Och vi fick uppleva den första matlagningen i lägenheten! Det blev supergod kyckling med mos och sen glass de hittat längst in i frysen himma, men den var ganska god ändå. De flyttade hyllor och gafflade, men jag var oerhört trött så jag fattade inget. Så jag kom hem (efter att jag och Sara försökt lära oss rappa "cappuccino" alltså min bästa låt) och tog det väl lugnt och sov. Och nu är det fredag och jag ska ta mig iväg till den oerhört märkliga orten kvarsebo!

Och det luktar från bespisningen av halvhjärtad husmanskost och löven ligger klistrade mot marken

Rubriklåt: Söndermarken med Lars Winnerbäck, vars enda egentliga koppling till gårdagen är att jag var hos Robert och han gav mig den skivan i cirkelen förra veckan
 
Hallå hej här blire stressbloggning! För jag var jättetrött och sov istället för att blogga innan. Men skitsamma jag hinner blogga om igår när jag var i osby! Taxin var jättesen, så det var nästan att jag lät bli att åka, men jag gjorde det till slut och när jag kom fram fick jag köttbullar och makaroner. Mums! Ja det är en grej lol. Vi pratade såklart oerhört mycket om musik, men också helt sjuka priser att betala för saker, att gå på krogen utan att beställa något och en oerhörd mängd annat jox. Vi grävde oss djupt ner i cirkelens definitioner och etablerade hur de faktiskt fungerar (vad är en gröt och var är ett hopkok...egentligen?), pratade om hur den ska sluta (inte, är svaret lol) och ja, vad mer pratade vi om? Jag minns inte riktigt. Men trevligt var det, för jag och Robert har det alltid så jävla bra ihop. Mindre kul var väl hemresan, när jag mådde illa och taxichauffören valde att höra pojkvän varje gång när jag sa flickvän. Färdtjänstchaufförers homofobi är inte lätt, det kan jag ju säga. Men när jag kom hem pratade jag med Linus och hans tjeja! Vi pratade om sjuka grejer man är med om, när små personer har starka åsikter, judendomens för- och nackdelar och en hel massa annat. Men nu hinner jag inte blogga mer! Påminn mig om att jag imorgon ska berätta om den andra homofobiska chauffören jag hade häromdagen, för det borde ni få höra. Eller äh fuck it jag berättar nu! Han försökte förstå att jag gillade tjejer, så jag sa att det gör ju han också. "men plus och minus går bra, inte plus och plus!" tyckte han. Idiot. "jag vill inte göra sex med kille!" nä inte jag heller that's the point. Nä okej nu har jag panikbrottom hejdå!

Time is contagious, everybody's getting old

Rubriklåt: Coconut skins med Damien Rice, en supersomrig låt vi hörde igårkväll
(japp två inlägg nästan på rad så kan det gå när inte blogghaspen är på)
 
Hallå hörni! En lite mindre varm emma idag, så det är ju tur. Också ganska mycket en emma, till skillnad från igår. Att co-fronta och umgås med folk är svårt, kan jag säga, men vi träffade Alex och fikade och pratade om flytten i alla fall. Men klurigt var det.
 
Men lik förbannat åkte jag på quiz i malmö på kvällen, och konstigt nog funkade det bättre. Miss Black chillade en del och jag hade en bra tid med Lilla och hennes familj. Det var en annan quiz-man än det brukar, och en mycket sämre sådan, men vi hade kul i alla fall (förutom kanske Johanna som var sur för att alla frågor handlade om svenska saker...). Jag ropade åt de andra att de borde kunna vilka som är med i triple and touch (det borde ingen...) och hade rätt fast vi skrev fel, så jag var uppenbarligen on top of things. När quizet var slut umgicks vi lite mer och svarade på svåra frågor, åt konstiga kakor (inte jag men ändå) och skrattade, och sen åkte jag och Lilla hem till henne. Hon blandade svinkonstiga groggar och vi lekte mer gissa fråga tänka, för det är en sån period nu tydligen. Det var jättesvårt tyckte vi båda, men vi gissade på och skrattade och lyssnade på bra låtar och hade det bra tills jag åkte hem. Idag har jag och mamma fixat lite här, jag har ätit glass och snart ska jag iväg, eller ja typ nu. Hmm jag bloggar fortfarande tråkigt, men aja, så får det bli!

Och jag vet att såna chanser kommer en gång bara, aldrig igen

Rubriklåt: Helvete med steget
 
Alltså det här att jag ska flytta? Till Stockholm? Kan vi...kan vi prata om det? Det blir så absurt när det går så här sakta, det blir mest något man pratar om, men liksom det ska hända! Jag pratar med en kanske-hyresgäst! Och liksom, det här är en stor grej. Det är inte bara något att prova. Det är det största jag kommer göra. För liksom, målet är att jag inte ska sluta bo ihop med Stella. Att vi ska leva iho. Och ja alltså jag fattar att folk gör sånt här hela tiden, men jag tror aldrig att jag helt har trott att det ska hända mig? Att jag ska stadga mig och bo ihop med en tjeja! Och tänk om jag inte klarar det hallå? Tänk om vi bråkar och blir ledsna och typ börjar hata varandra? Folk gör ju sånt! Här har jag gått och pratat om att jag ska bo i stockholm och tänk så failar jag med hela grejen? Tänk så blir jag helt ensam där uppe och en börda för Stella och sämre i huvet och aaaaaaaaaa! Hur vågar folk göra allt de vill? Hur vågar folk satsa allt såhär? Hur vågar jag? För det gör jag ju! Jag kommer våga! Jävla gryffindor är jag, men det känns inte direkt så just nu. Så eh ja det här var lite flyttpanik såry, är också hype såklart.

I could skirt around the issue, or I could just kiss you

Rubriklåt: Real talk med Angie K, en supersomrig dänga som vi lyssnade på igår
 
Hej från vääärmen! Serri jag dör värmedöden idag. Oklart varför det är extra jobbigt idag, men nåt är det och jag håller på att bli alldeles gaaalen. Jag är också väldigt trött och hängig så kan vara det också. Men igår var ju också en dag, eller ja åtminstone en kväll, och då var Lilla och Annoushka här! Vi räknade orimliga saker (jag och Annouhka bör inte få vara i samma rum egentligen...), åt mat från kryddan och sen poddade vi. Vi svarade på en massa kul blindfrågor som folk hade ställt! Det var riktigt kul och spännande och blev ett bra avsnitt tycker jag. Sen sjöng vi blindlåtar med liv och lust, diskuterade allt möjligt och lekte en massa gissa fråga tänka vilket var hur kul som helst. Många random blindfolk avhandlades där kan jag säga. Vi var otroligt varma men också glada och mycket knäppa, och när Lilla åkt hem sa vi "sanningar" (lol) och sen sov vi. Såry för ospännande blogginlägg.
 
Idag vakndevaknade vi och åt ägg och hade det bra, men när Annoushka åkte sov jag bara och vilade hela dagen basically. Satan vad slut jag är, lite oklart varför men det är jag. Längtar redan tills jag sover igen. Friskt osv men ja annars mår jag bra tror jag! Ses imorgon, förhoppningsvis liiite svalare!

Rektorsvägen 12

(Jag tror det här är någon flödesskrivning om en plats vi känner till? Hittade den igår och satan vad deppigt det var...)
 

Rektorsvägen 12

 

Grinden är svår att få upp.

Man måste använda kroppen och liksom tvinga upp den.

Lukas skäller när jag följer muren upp på altanen.

Upp tre trappsteg eller egentligen bara två

Sen in genom dörren.

Där har Sara skrivit något med krita men jag vet inte vad.

Det ligger papper på krokställningen och jag råkar stöta till dem så de ramlar ner för trappan.

Det hänger en bilnyckel på min käppkrok.

I köket luktar det lök och mammas lista står på.

I’m a ruin går över i take you dancing.

Toadörren är tillstängd men jag stänger den helt, som den ska vara.

Sätter mig på en stol och rättar till fårskinnet som alltid ligger snett.

Får veta att vi ska äta i loungen, så går in i mitt gamla rum.

Min säng är i källaren och jag minns inte att jag har bott här.

Men väggarna är likadana.

Det går att trycka in fingrarna lite i tapeten.

Numera finns en soffa och en tv.

Som innan vi flyttade hit.

Här har jag skriksjungit och bråkat och det känns inte alls.

Mitt avtryck här är minimalt.

De slänger saker nu

Gör sig redo för att flytta.

Jag är inte redo fast jag flyttade för fem år sen.

De kommer ge bort pianot Sara spelade all I ask på.

Soffan vi tittade på så ska det låta i.

De kommer slänga telefonen med nummerskiva som ringer så att det gör ont.

Någon annan kommer slåss med grinden på vintern.

Det går ju inte, fattar ni inte det?

Det finns inget jag utan det här.

Det finns inget vi.

Jag satt på trappan när mormor bodde här

Och nu ska jag inte kunna göra det?

Det går inte.

Går inte.

Går inte.


I'm not upset, I'm fucking pissed, I spelled it out you're illiterate

Rubriklåt: Did you come med girl in red, definitivt en av de bästa låtarna från i år
 
Nämen hallå igen! Hoppas att ni har det bra denna lördagskväll. Blev nu oerhört osäker på om det var lördag, men det var det visst. Och igår var det ju fredag och sommarquiz! Som vanligt hade Saga, Oskar och Elias fixat quiz. Vi var dock inte så många deltagare, så det var två mot två, och jag tävlade med Elias tjej som jag aldrig träffat innan. Vi hade väldigt trevligt ("är ni klara med frågan?" "ja förlåt, jag fastnade i Ellens hår!") och trots att vi konstant kände att vi sög så vann vi! Quizet var eminent (även när jag pajade alla deras fråge-uppläsningar...förlåt) och jag slaktade eurovision-frågan, så jag hoppas att Annoushka var stolt över mig. Min lagkamrat ville mer ha frågor om black metal men det fick hon inte. Däremot fick vi champagne för att vi vann! Japp, jag drack faktisk champagne två gånger igår. Vet ni vad? Det är inte så gott. Prosecco är godare. Hot take. De flesta gick men jag, Saga, Oskar och deras vän August stannade och vi åt snabbmat med god aptit. Seriöst mycket goda pommes rekommenderar att äta pommes. Återigen, hot takes. Vi pratade om vilken av mina och stellas katter som skulle vinna i en fight, hur stockholm fungerar ("vad är en husby? Vad ääär det?" hur svarar man) och annat trams, och sen åkte vi hem till våra hem och jag tror typ jag sov?
 
Idag har jag sovit massssor, alltså verkligen massssor, och då såklart drömt. Till exempel om den där jävla jäveln från gymnasiet (seriöst what's up with alla drömmar om honom lately? Emma Black är det du för i så fall let's fight) och om konstiga konserter där jag hela tiden glömde bort vad jag såg. Men jag har också haft det bra. Suttit i solen och berättat mörka saker för Lilla, skrattat med mamma åt mitt nya uttryck "har du somnat på mute-knappen eller?" (tänker att man kan säga det när någon blir sådär chock-tyst, eller till en blyg om man är taskig) och köpt chips och glass på internets för jag har rich girl summer den här helgen tydligen. Kan ha poor girl summer på måndag och typ...äta nudlar och sälja konst kanske. Det blir ju iaf poor dyke summer. Okej nu svamlar jag bara, så hejdå ha det bra!

Och det är enkelt att förstå att vi var lyckliga, att vi var lyckligare då

Rubriklåt: Sunnanvind med Mares, från veckans cirkel-hopkok och också såklart en sommardänga
 
Hallå från nu friska Emma! Okej jag hostar liiite men det gör jag ju för fan jämt så I'm gonna be fine och ni med. Men varm är jag, och jag dricker avslaget bubbel och ska snart ta mig iväg på oklart sätt. Så hur fan mår ni gänget nu ska jag berätta om mitt lelle life! Igår var jag ju lite ynklig, men jag pratade i alla fall med Onna och försökte muntra upp henne genom att...berätta hemska saker. Det råkade bli så! Vi suckade åt världen och drömde om pooler och sånt, ändå rimligt. Sen gick natten och jag lyssnade på jacob hellman och allt sånt där.
 
Idag har nåt stort hänt! Mamma och pappa fick sin nya lägenhet! Så vi har sett den! Vi har suttit på dess golv och skålat i champagne och woooo! Det stod också en kaffe-bil utanför för att välkomna de boende, så jag drack varm choklad med stark pasion. Och där kommer bli så mysigt och fint och bra! Hype! Vi gick sen och åt lunch på ett konstigt ställe där jag tyvärr fick bränd mat, men god aioli. ändå vinst. Och nu är jag hemma och svinjävlavarm och har pratat med Kiti ("du är så söt idag!" sa hon, knäppiara) och nu ska jag iväg. Med vanlig taxi för idag är jag tydligen champagne och taxiresor. En rikdag har jag tydligen. Så, vi ses!

You wanted my heart but I just liked your tattoos

Rubriklåt: On my mind med Ellie Goulding
Annoushka: Nej eller hur! Lekar är inte farliga!
 
Hallå från tråkiga symptomstugan! Jag har haft ont i min lilla hals, men den börjar skärpa sig, och nu är det bara slem i hela min hals. Alltså mängden slem yall! Slemma kan jag heta nu. Också tmi-Emma lol. Men innan jag blev semiförkyld hade jag damhäng med Saga (hon smittade mig inte)! Vi sågs i stan och hängde en stund på botulfs, där jag mest gnällde om hur annorlunda det är, men ändån. De hade okej-gott vitt fortfarande. Vi skrattade alldeles för mycket och högt, lärde varandra uttryck vi kommit på sen sist och konstaterade att vi hellre vill ha projekt än hobbys. "Men man måste etablera reglerna!" nej inte alltid tydligen, ibland ska man bara...ha kul säger folk. Tråååkigt!
 
Vi köpte subway och åkte hem till mig, och där drack vi rosa bubbel i en glittrig flaska! Vi döpte henne till sylvie, vilket jag tyckte lät som en dansk bordellmadam. Hon var god i alla fall och vi pratade såklart massor om vem som sjöng låtar i glee, bland annat rubriklåten i en märklig mashup, och mycket skratt hände. "jag har en bra idé! Okej det kanske är en dålig idé..." var ungefär vårt mood. Vi provade suröler, bondade över kompisar som gör dåliga beslut, spånade idéer till vår fiktiva sitcom och generellt var jävligt konstiga som vi ofta är. Mycket ny musik hann också lyssnas på, vilket var bra för vi har varit dåliga på att lyssna på ny musik.
 
Och efter detta hade jag varit hemma och tyckt synd om mig själv. Igår skulle jag ha ätit bär på en bär-bufé (yes really) och ikväll skulle jag på humorterassen, men nähä. Hoppas jag mår bra imorgon så jag kan gå på sommarquiz. Jag hoppas. Så, vi ses väl när jag är muntrare, nu ska jag äta ett päron! #PäronbloggenReturns

Vi körde på en fågel och begravde den nånstans vid en sjö

Rubriklåt: Sista morgonen med Niklas Strömstet, som vi hörde igår och team osby sjöng fint till <3 kul när de bondar över musik tycker jag!
 
Hej och hallå! Här sitter jag i soffan, trött som fan, men ska äta en glass så jag vaknar till. Hoppas det funkar. Och jag ska berätta om igår när jag hängde med team osby! Vi beställde maxmat under mycket förvirring, men åt den med stor pasion, och jag fick höra sagor om sängar i olika rum och annat knäppt. Vi pratade om allt som hänt och händer, åt glassar, skrattade mycket och sen lekte vi bokstavsleken. Ja, utanför en bil, sjukt! Det blev mycket random låtar, typ evert taube, men också rubriklåten och en del metal och annat kul. Och det var inte läskigt eller hur Annoushka? <3 Vi gjorde imitationer av folk jag inte känner, sjöng (ibland i läskig falsett) och hade det bra, och sen åkte de hem och jag föll väl i dvala. Och jävlar vad trött jag har varit alltså! Hela dagen har jag typ släpat mig runt. Men jag har ätit och lyssnat på en bra cirkelskiva och klarat mig, och nu ska jag iväg på äventyr woooop (zzz)!

I've been meaning to tell you, I think your house is haunted, your dad is always mad and that must be why

Rubriklåt: Seven med Taylor Swift
 
Hej från Lund igen! Jag är tillbaka hemma och har det bra, och ska berätta om min söndag. Det jag skrev om den igår verkade försvinna, tack blogg.se, men det var typ bara att vi åt kräm och sånt. Vi åt rester från gårdagen (chips och delikatobollar), lyssnade på folklore och sen girl in reds senaste och hade det så mysit. Hen visade mig en tavla hen gjort om allt hens ex ogillade (älskar! Hen sa i lördags att "det är det bästa med dig Emma, du är så bra på att hata folks ex" yes) och jag lärde hen en massa knäppa uttryck. Okej nu ringde mamma och frågade om jag hade en vinbox hemma, för "vi har ett projekt". Ooookej.
 
När vi vilat klart åkte vi för att träffa Finn och gå på Bengans, ett alternativt och gosligt fik. Men också dåligt! Jag beställde en chailatte och vad jag fick var chai-te i påse, mjölk som väl iofs var lite skummad och socker som man fick ta själv. Wtf is wrong with them? Den hade nog varit godare vegansk för det smakade mkt komjölk men ändå bläää. Men de spelade kul musik och vi fick höra allt om Finns äventyr på halloweenfesten och sånt. När de stängde på tönt-bengans (nä förlåt) gick vi och åt mat istället som duktiga personer och det var gott om än weird, för de la vitlökssåsen på pommarna så man blev jättekladdig. Dåligt tyckte jag. Sen hann jag med mitt tåg med 0 marginal och åkte hem, tyvärr med en creepy man. Han ville hjälpa mig med att lägga ner datorn i väskan (?) och sen sa han ungefär fyra gånger att han bara ville vara artig "och det tackar man ju inte nej till" (vad händer annars?) samt att det är synd att jag är synskadad. Svårt att helt beskriva men blev mycket creeped out. Men hem kom jag och sen har jag sovit och laddat batterierna som jag ju måste göra, men nu ska jag åka him och fortsätta plocka! med en vinbox tydligen, weird.

Ibland har man ihjäl de man dödar

En rubrik om död, har jag varit i osby och är det 2017? Nä, jag är i göteborg och det är 2021 fortfarande faktiskt. Jag är hos Henrik och vibear i hens mormors jättefina lägenhet, alltså serri det är så fint här. Synd att hen flyttar snart fast också thank fucking crist hen måste få bo i ume för fan. Aja, igår kom jag hit efter blåget och när vi kom fram väntade Finn. Men hen kunde bara vara här en timme, för hen skulle på...halloweenfest. japp, corona makes weird shit happen, som halloween i juli. Men vi hann babbla lite om hens cray skador och sånt jox och sen kom daisy! Henne hade jag inte träffat och hon var så braaa! Och kort därefter välde det in folk, bland annat Lo och hens bästa vänner Karolina och Alex (Alex hade jag som elev i våras woop). De hade inte varit i samma rum på två år, så det var...en upplevelse haha.
 
Vi gick ut på innergården (älskar innergårdar) och hade en så bra tid. Folk rökte gärnet, jag råkade göra en sketch om Beethoven, de tre vännerna mindes sin kaos-tonårstid och vi jämförde konfirmationer och frikyrkoerfarenheter. Jag och Daisy hann bonda över Taylor Swift, mycket chips och delikatobollar åts (det finns över woooop) och generellt var livet så jävla gosligt. Och när vi gick in igen lekte vi maffia! Det var så länge sen jag lekte det! Vi hade konstiga karaktärer, Alex var berättare och sa rubriken (det skulle vara ett "inte" där nånstans lol), Lo blev väääldigt into it (som hen alltid blir tho) och jag råkade bli någon slags diktator...men hade ändå alltid fel. Typan. Men kul vare! Folk började droppa av och vi pratade en del om siffror vi älskar, jag räknade ut folks nummer med sifferalfabetet (har saknat!) och Daisy gissade allas fölsedagar med stor talang ("det känns bara rätt!" rropade hon över vidderna) och sen var det bara jag och Henrik kvar. Då efterfestpratade vi lite (typ kollade om våra sociala ångestmoments var rimliga, det var de inte), kollade på fanatical fics och sov. Och nu är det

But youth isn't sacred and time isn't wasted as long as I spend it with you

Rubriklåt: Loaded guns med Lucy Spraggan, en härlig låt som vi sjöng till igår och det är en rad jag rellar mycket till
 
Hallå från öresundståget! Tänk att det tåget kan man också blogga från. Jag är på väg mot göteborg för en minitid där, och ska berätta om min gårdag som seden kräver. Nu stannade vi i Halmstad, där har jag inte varit på fem år. Om nån undrade.
 
Igår skulle jag plocka vibären himma. Lilla kom för att underhålla mig och vi fick fläskpannkaka (!) och sen skulle jag plocka. Well jag fick plocka i kanske tjugo minuter, sen öppnade sig himlen och det blev superregn. Men jag hade i alla fall plockat till en paj! Denna gjorde mamma och när vi åt den kom mormor så det var ju extra härligt. Regnet gav aldrig upp, så jag och Lilla åkte hem till mig, efter en intensiv debatt om vilka poddar som är bäst. Snackepoddar forever! Så lite klipp som möjligt! Mycket detaljer om folks liv!
 
Väl hemma hos maj satte vi igång good life, dog av den fuktiga luften och hade det utmärkt. Vi ställde frågor som ni såg och det resluterade i en massa prat om olika böcker och framför allt bredov-böcker. Det borde vi prata mer om! Vi drack mängder med vin, åt fryspizza (Lilla fick en pizza med köttfärs på? Var fan kom den ifrån?) och efter några timmars kackel hamnade vi på den nu något svala balkongen. Där lekte vi gissa fråga tänka och Lilla hade oerhört svårt att minnas vad hon hade fått reda på och frågade saker som "har vi båda den här artisten i listelina?" listelina är alltså hennes spellista. Den kan inte jag ha saker i. Knäppunge <3 hon var ganska full by that point. Vi pratade knäpp engelska, deeptalkade en hel del mellan varven om en massa mörka saker som vi ofta gör, köade konstiga låtar och hade en bra och härlig tid. Jag berättade en knäpp saga som bara var helt hittepå (det var valpar i den!) och sen sov vi. Idag har vi bara typ vaknat och jag har ordnat inför min miniresa, och ja nu är jag på väg. Nu blir det queerfest för hela slantjäveln!

Party-frågor

Hallå hej, jag ska jämna ut rubrikerna här (sök hjälp Emma) och istället för bräk om hur jag mår ska ni få nåt helt annat. Partyfrågor! Alltså frågor du kan ställa för att få igång ett samtal. Dessa är de vi ställde igår, några som jag och Alex har använt och säkert nån skogisfråga:
1. Om du fick åka på en gratis resa var som helst (allt ingår), var skulle du åka och vilka skulle du ta med?
2. Om du visste att det inte var farligt, vilket vilt djur skulle du vilja hänga / gosa med?
3. Vilken bok skulle du vilja hände dig, alltså att handlingen var i ditt liv?
4. Vilken nöt skulle du vara?
5. Vilka tre artister skulle du välja till en konsert hemma hos dig?
6. Hur skulle din drömdejt se ut?
7. Vad är det läskigaste du varit med om?
8. Om du skulle vara ihop med en karaktär från en bok, vem?
9. Vad skulle du helst av allt jobba med?
10. Om du skulle ha ett sommarhus, var skulle det ligga / hur skulle det se ut?
 
Det var några frågor som ni kan ställa när ni är på partaj! Nöt-frågan är Stella, haha. Snart kommer ett vanligt inlägg (hoppas jag)

No I won't let you down and run, cause I could be the one

Rubriklåt: Be the one med dua lipa, men mycket somrig låt från veckans cirkelskiva
 
Hallå från ännu en stupidly varm sommarnatt! Önskar att jag kunde sova med bara påslakan på sommaren. That's right my dudes, jag sover med duntäcke året runt. bara tanken på att sova med påslakan ger mig krypningar i hela kroppen. Uuuuusch. Fattar inte hur tyngdtäcke-folket gör det? Det är ju som att sova med...en fjäder på sig? eller typ ett stycke luft? aaaaa! sjuka är ni, särskilt om ni också har förmågan att ta kalla duschar. yeah no. Så ja jag är varmare än ni, men också inte helt cray.
 
Nu har ni hört mina tankar om värme, så nu får ni läsa om hur jag har hanterat den. Jag har varit och badat med Alex! Fucking äntligen har jag badat. Vi gjorde en massa ärenden och Alex berättade om sina thrilling tales i sjukvården och sen gick vi till kjellbybadet. Vilket har resulterat i att jag har oerhört vidrigt ont i ryggen nu. Tack kropp för att du suggr :( Vi kom hursomhelst in på badet, åt vår medhavda lunch (jag fick vitlökssås över i princip hela kroppen...) och sen badade vi. Det var oerhört skönt, men barn barnade mycket runt oss tyvärr. Kan det inte finnas ett 18+-bad? Det vill jag ha! Med pool och allt sånt alltså. Lös det, businesspeople! Det var hursomhelst en trevlig tid, men sen sa Alex att det blev kyligt (kyligt! snälla hur är det möjligt) och det var ändå lagom att gå. Så nu är jag badad <3 och sen dess har jag chillat, försökt stretcha ryggen enligt instruktion från familjen (vi har samma ont allihop), tvättat lite och försökt hitta artister från husby eller andra ställen i närheten. men det finns inga! :( så, det var min dag. nu ska jag...sova under mitt duntäcke. pray for my soul.

So if I lose my mind och vill hoppa från balkongen, kommer du fånga mig då?

Rubriklåt: Lose my mind med Myra Granberg, som jag valde i bilen idag och alltså det är en så konstig rad insåg jag idag. Liksom, ska hennes kompis stå nedanför balkongen så hen kan fånga henne? Ifall hon losar sitt mind? Eller ska hen hinna fånga innan hon hoppar somehow?
 
Hallå från den oerhört varma sommarnatten! Det är absurt varmt, men det gör (nästan) inget, för jag är i min egen säng! Jag älskar min säng och mitt hem hallå! Och nu ska jag berätta om slutet på vår semester. Jag skrev ju bok som jag sa igår, och det gick helt okej tycker jag. jag vill skriva mer bok snart! Hmm ska jag försöka få nåt skrivet imorgon kanske? Oklart hur, men ändå! Längtar tills jag bor någonstans där jag (förhoppningsvis!) kan få lite skriv gjort. Hursomhelst, sen fick jag göra det bästa jag vet, alltså plocka vinbär! Och de var så oerhört fina och mogna och i stora fina klasar! Jag mådde underbart och farmor satt bredvid och vi pratade om böcker och sånt. Men jag fick bara plocka två kannor typ, för sen var det nässlor i busken :( jättetråkigt ju! Men vi åt korv med bröd (vi kom inte på vad vi skulle äta, men jag tänkte på korv med bröd utan att säga det, och sen sa pappa det, stark manifestering) och sen spelade vi kanasta. Jag älskar att spela kanasta! Jag och mamma tramsade om "jag slänger en knäkt" till boten anna-melodin och jag och pappa matchade varandra jättedåligt men vi kämpade på. Hallå ni borde spela kort med miiig :( jag bara säger!
 
Så det var en bra dag. Sen sov jag nästan inget på natten, som en tönt, och idag åkte vi hem. Vi hörde många knäppa låtar i bilen (mamma valde rick astley, taskigt) och åt på spånsta som man bör, och sen kom jag hem. så jag har sovit såklart, men inte överdrivet mycket, och mått bra fast det är orimligt vaaarmt. jag vill fucking bada! hoppas det inte åskar imorgon så vi kan göra det. men nu ska jag sova så det blir imorgon godnatt!

I went to the doctor, I went to the mountains, I looked to the children, I drank from the fountains

Rubriklåt: Closer to fine med indigo girls, som jag valde i bilen igår och en supersomrig låt
 
Hallå från farmors uterum! Eller "kuvösen" som det kallas. Jag sitter här och ska skriva lite bok tänkte jag mig, men först måste jag ju faktiskt blogga för det var fucking eoner sen sist (okej två dagar lol). Och i söndags efter ikeamöbel-äventyret åkte vi från Stockholm och mot Karlskoga! Det var en bra plats att stanna på, det är bara därför. Vi var väldigt förvirrade, för vi trodde att det skulle ta två timmar, men det stod fyra timmar, så vi blev stressade. Men tydligen hade pappas telefon hittat på att den hatade motorvägar? Rimlig sak att hata. Men ja vi åkte dit under glatt quizande och när vi väl kom fram fick vi veta det sjuuuukaste! I Karlskoga finns rävåskyrkan och rävåsskolan! Så vi gick såklart till båda och tog bilder. Vi har en kyrka och en skola! Det är hur fucking coolt som helst!
 
När vi var klara med det skulle jag och mamma gå till relax-avdelningen. Det blev...inte så relaxing dock. Poolen var iskall och vi fick gympa oss varma och ropade "visst är du relaaaaxed?" och skrattade. Ändå mysigt på nåt knäpt sätt. Sen tittade vi på fotboll och jag och mamma tramsade en massa om att italienaren som gjorde mål såg ut som om han sköljde med fluor. Så då sjöng vi floursköljningslåten (från grevelholm, en väldigt klassisk låt i övrigt) och höll på. Mycket bra liten kväll och vistelse i karlskoga. Så nu har jag varit i ett landskap till, woho!
 
Igår var vi...överallt, känns det som. Första stoppet var glass i Kristinehamn, vilket var gott och trevligt, och där fanns en random skulptur som vi också såg. Vi körde på märkliga skogsvägar och hade äventyr och mitt i äventyret hittade vi en sluss som tydligen var ett turistmål. Mamma försökte förklara hur en sluss funkar för mig, men nä alltså jag fattar inte. Det var ju jättekonstigt! Men lite kul att råka hamn där alla andra redan var, tyckte vi, och nästa stopp var lunch i mariestad. (förlåt Tilda, vi var där jättekort tid, det var därför jag inte hörde av mig!) Vi var cranky och hungriga, så det tog ett tag att hitta någonstans att äta, men till slut hamnade vi på ett indiskt place. Det var så gott! Bästa kycklingen ever på riktigt. Jag blev förvånad själv. Men vi var inte klara än, utan hamnade på ett fik till, som var jättefint men inte så goda grejor. Men ändå, älskar stämningen på lantfik, det är så wholesome.
 
Så, till slut kom vi hit till u-hamn (ja Anna jag vet att vi inte är i u-hamn vi är i Dalum). Här har vi umgåtts, pappa har hjälpt farmor med en massa saker (just nu skär han gräs) och vi har det väldigt bra och lugnt. Igår frågade mamma vad farmor ville göra idag och hon sa "så lite som möjligt", I like that idea very much. men om man skulle skriva lite bok nu kanske och inte bara se upptagen ut?

Kanske borde varit mer nykter, aktat mig för trasiga lyktor

Rubriklåt: Åh fan med Klara & jag
 
Det finns en rädsla. En som nästan alla kvinnor har. Den där rädslan när man går hem sent på natten, den som får en att hålla nycklarna mellan fingrarna och prata i telefon på vägen hem. Det kan ju hända vad som helst. Plötsligt kan någon dyka upp och, som annika säger, ta allt som är ditt. Du kan komma ut på andra sidan som en annan person. En söndrig person.
 
Jag var aldrig rädd för det där. Jag vet inte hur man håller nycklarna mellan fingrarna. Jag är aldrig nervös när jag går hem på natten, oavsett hur lite kläder jag har på mig. För jag fattade inte. Jag fattar väldigt sällan saker som inte handlar om mig. Men folk tycker att jag borde vara rädd, särskilt nu när jag ska flytta till husby. Detta läskiga läskiga ställe! Jag och Stella brukar skämta om det där, hur otrygga vi känner oss, hahahaha. Det är ju bara barnfamiljer här, ingen fara alls!
 
Nyligen fick jag veta att en överfallsvåldtäckt skett utanför vårt hus. Literally, ute vid vägen där vi bor. Och det känns som om jävlarna inte bara tagit allt som är hennes, eller något som är hennes, utan något som är mitt. husby. Jag har inte flyttat dit än och jag känner mig otrygg. Precis som de sa. Det är så larvigt, för det kan ju hända var som helst...men det känns inte så. Det känns som om alla har rätt. Att det är farligt. Jag kommer väl över det, men ändå, det är så mörkt. Att det händer. Att det hände. Precis där jag fucking bor. åtminstone ska bo.

I don't wanna survive, I want a wonderful life

Rubriklåt: A wonderful life med Brian Falon, en låt från stemma-listan som vi nyss hörde
 
Hallå hallå det blev ett inlägg från husby till ändån! Alla håller på och monterar ikea-skåp för glatta livet och jag är mest ur vägen. Mamma tyckte att jag skulle underhålla dem men jag blågar istället. Det verkar väldigt svårt det här de gör, tycker jag personligen, men de verkar ha jävligt bra koll. Men jag ska inte bara prata om deras montering (eller?), utan också om igår. Då åt vi alla fyra middag på o'learys och det var himla mysigt även om servicen var sådär (och jag fick ingen milkshake jag var kränkt). Men maten var god, särskilt aiolin, och vi pratade om tandvård, pösiga män, folk som dricker mjölk framför folk och folk som hatar mediciner. Stella drack fancy mocktails och allt var nice, men vi var varma för det är man typ jämt. Väl hemma såg vi väl lite todd, men sen slocknade vi båda.
 
Idag släpade vi oss upp (vi fick hålla koll på varandra så vi inte somnade om, det var svårt) och pappa hämtade oss för vi skulle få hotellfrukost! Yaaaay! Jag åt äggröra, bacon, prinskorv, massa melon och sen pannkakor såklart. Muuuuums. Mådde fan prima. Och sen var det ikea times! Vi provade sängar, bestämde oss för en byrå som sen inte fanns (homofobi ju), jämförde tusen skåp och var väldigt förvirrade. Min höjdpunkt var när Stella plötsligt utbrasst "allting här är fult!" jag skrattade åt henne och hon sa med sin sötaste röst "men det var ju det!" bästa sötla. Och både ett badrumsskåp och ett "glas och jox-skåp" inhandlades och blir nu monterade! Fatta att vi bor typ en kvart med bil från ikea? Ändå väldigt dope. Så mamma och pappa körde hem grejerna och jag och Stella drack cuba-cola på en stenbänk (vi var flickorna vid stenbänken). Och nu är det typ klart lät det som, i alla fall det ena skåpet! Eller nä de ska skruva i mer skruvar hörde jag nu skoja. De är bäst och våra skåp är bäst och allt är bäst! Ses imorgon, kanske i u-hamn?

Jag har varit vaken sen igår, nån försöker nå mig men når inte min nivå

Rubriklåt: Aurora med ambivalensen, en så bra låt som vi lyssnade på igår
 
Hej från varma varma husby! Sista inlägget härifrån på ett bra tag tror jag, om jag inte hinner blogga imorgon innan vi åker men det räknar jag inte med. Så, igår skulle vi ju fira maj! Både Emelie och Rasmus (Stellas homies) ställde in, men Kiti och Onna kom hit. Vi skulle grillat men regnet hängde i luften så vi stekte massa gott kött istället (bästa fläskkarén ever) och hade det mycket bra. Till exempel visade vi Onna vad stretch marks är genom att visa på våra kroppar ("oj det är ju jätterandigt!" japp that's the point), vi lyssnade på svordomslistan, Kiti blev lack över töntiga dudes, vi blev ännu mer lack över att hennes kille gillar harley quinn (då är man en töööönt) och vi fick jättegod tårta som Onna hade gjort, för hon är bäääst. Det var massa chokladmousse i den! <3 Onna åkte och jag, Kiti och Stella spårade en del. Hon fick min gamla skinnjacka från tio år sen (det var ett stort moment) och hon sa flera gånger åt mig att aldrig släppa Stella. Det kommer jag inte göra heller. Men det var en så gosig kväll med mina bästa stockholmsgäris!
 
Idag har vi supersovit och ställt in planer i största allmänhet, men sen kom mamma och pappa hit och då tränade jag tunnelbanevägen. Jag var jättebra på dennnnn! Serri jag väg-slaktar <3 så nu kommer jag kanske kunna ta mig härifrån när jag bor här wooop! Och nu har vi lyssnat på mord och skrattat massor åt "everyding are cancel" och konstiga namn och annat trams, och alltså jag är så trött jag orkar inte någonting men snart ska vi lämna lägenheten det kommer bli: jobbigt. Men ändå kul!

Seasons change and our love went cold, feed the flame cause we can't let go

Rubriklåt: Circles med post malone, som vi hörde i bilen igår, en eminent köra bil på sommaren-dänga
 
Hallå från sängen hos Stella! Vi ligger utslagna, men jag måste faktiskt blåga, för I'm a smart woman osvosv. Och igår var en jävla bildag! Vi körde hemifrån supermegatidigt och efter en stund var det dags för roadtrip-leken där man väljer artister på givna bokstäver. Bra förklarat. Det blev allt från arg tjejpunk (inte mitt fel) till hiphop (alltid mitt fel), från metal till crazy frog, standard. Vi fikade på ett väldigt skitigt café för lastbilschaufförer (typ så) och sen åt vi lunch på en vägkrog i Stävsjö. Där fick jag superpanik, sååå panikångest i stävsjö är ju kul ändå. men sjukt nog lyckades jag äta min mat efteråt och det var en så god spetta! Sjukt!
 
Vi lyssnade på lite quiz och sen var vi till slut framme i Kista där de skulle bo. Vi hängde på hotellet ett tag och de fick info av sin bostadsrättsförening i nya huset. Det var serri det tråkigaste jag hört. Dog tråkdöden. Men när de slutat prata om mög kunde vi åka till min tjejaaa! Så nu har de första flyttlådorna hamnat där och de har sett lägenheten <3 och katterna! älskar det! Men satan vad trött jag var igår, så när de åkt tittade vi på todd och sen slocknade vi, efter bra samtal om hur vi mår just nu och hur vi tror att den andra mår och när det inte stämmer.
 
Idag fick jag sova ett tag thank god, men sen jävlar skulle vi träna vägar! Jag och mamma tränade på vägen ut till gatan (ganska långt för att vara ut till en färdis men ändå) och sen lite av tunnelbanevägen men inte hela för vi fattade inte riktigt. Stella ska hjälpa oss imorgon. Pappa kom sen och hämtade oss och vi körde till ett slott för att äta lunch! okej först skrev jag "äta café" hur fan mår jag. Det var jättefint där och jag hinkade i mig hundra liter vatten och åt en kanelbulle till lunch för jag var för död för mat. Rip mig. Sen har vi handlat och nu ligger jag helt jävla utslagen i sängen men snart ska vi ha partaj. huuur ska jag orka :( jag vill orka mer! jag orkar inte orka så här liiiite! okej det var det, jag har det ganska bra så ni vet hejdå.

Jag vet inte vad du ska göra nu, för jag vet vad du gjorde igår

Rubriklåt: I met her in a bar med Alice B, från veckans cirkelskiva och en så oerhört bra låt
 
Ja jag bloggade nyss jag vet, men jag ska upp kräktidigt imorgon (seriöst typ snart känns det som) och vill slippa blogga om ikväll imorgon så det blev såhär. Och idag, eller igår bokstavligen, gick familjen ut och åt. Vi var på ett fancy pizzaställe på "fel sida om stan" (det är en grej i Lund) och satt ute på hårda stolar men det var nice ändå. Vi åt pizza och konstig ost med honung (jag fick panik för att det luktade ost framför mig,healthy) och pratade såklart mycket om flytt. För snart flyttar ju mamma och pappa, iiiii! Benjamin fick en livskris över om han är en ipa-kille eller inte och jag och Sara fick presanger! Vi fick godis (och pengar) från mormor och från mamma och pappa fick vi en fickkniv (Sara), presentkort på ikea (jag) och Helen Sjöholm-biljetter i oktober (båda). De har fattat hur det här med flytten kommer funka, så pro tip till er alla: om ni saknar mig, kom på nåt kul att göra så åker jag ju ner! Det är så det löser sig, jag har för mycket fomo för att inte vara med på kul saker! Anyway, vi åt pizzan som sagt och sen beställde fölsebarnen efterrätt. Jag köpte créme brulée, med otroligt oklar sorbet som vi var tvungna att fråga servitrisen för att få veta. Det var rabarber tydligen. Vi gissade björnbär. Det var en bra fölsemiddag och alltså tänk att vi får träffa mormor igen bara en sån sak! Och nu har benjamin fått sin första spruta, så nu är hela familjen åtminstone delvis vaxxad! Det är ju för fan magiskt! This is really happening yall <3 vi kom him och jag och mamma tittade på gilmore girls (dåliga avsnitt) och jag pratade med Stella om alla draman som pågår. hatar draman och konflikter :( och jag hatar ännu mer att jag måste gå upp imorgon om typ sex timmar! Så eh, kanske borde sova. smart va. Godnatt ses i stockholm!

27 years 27 years done, written 600 songs only 12 get sung

Rubriklåt: 27 med passenger, för jag fyller 27 idaaag!
 
Hallå från fölsebarnet! Japp jag mjölkar min fölsedag forever låt mig va. Och jag borde ha bloggat tidigare men det orkade jag inte, så fuck it nu ska jag berätta om min fina kväll igår! Jag åkte till slottsträdgården och där väntade Lilla, Husse, team Osby och några vänner till Lillas familj som jag inte orkar förklara. De andra åt mat (jag hade ätit innan!) och jag fick en märklig efterrättsdrink, så allt var bra, men plötsligt blev det lugna regnet (vi var under tak) ett fucking skyfall. Vi skrattade och försökte hålla oss under taket så gott vi kunde och det blev absolut inget quiz. Men bästa lagnamn-tävningen blev det och vi, som bara tog ett random namn ("ett glas regnvatten" för vi hade ett tomt glas som fylldes med vatten av regnet), vann! Sjukt! Vi kom också fram till att jag hade retat gudarna med att slänga min regnjacka, så nu var det bara regn hos oss.
 
Så vi tog oss därifrån och vi blindos tog en taxi till lilla torg. Vi blindade oss fram till mello yello och beställde dryck och var allmänt hype. Plötsligt började någon banka på bordet och vi fattade ingenting! Sagda någon tog upp min käpp från bordet och började slå mig på händerna med den och då började jag ana vad det var på gång. Det var husse såklart! Han hade ångrat sig! Och vilken härlig kväll vi hade. Vi drack drinkar, vissa åt efterrätter, ibland sjöng vi med i musiken och vi skrattade en massa. Husse hade svårt att formulera sig ("ta hand om dina känslor och tänk på hur du är!" okej...will do), Lilla sa att husses drink smakade "god handsprit" (hon menade citron-doftgrej och flera sa sen att hon hade rätt...men ändån!), jag och Robert pratade om cirkelen såklart, folk var out of synk lite hela tiden och vi hade så himla kul. Älskar verkligen de här människorna <3 och mello yello älskar jag! Bara bra saker!
 
Jag och lilla åkte hem till henne och efterfestade. Vi åt masariner (Robert sa innan att han inte har ätit en masarin? sjukt!), drack cider och pratade om seriösa saker som ekonomi och sorg och könsidentitet. Men sen blev det min fölsedag och då bestämde jag att vi såklart skulle leka gissa fråga tänka! Lilla har fattat grejen med denna lek nu och det var supermegaroligt! En massa konstiga blindos koms på och vi skrattade såklart en massa. Till slut sov vi (till slut...) och idag gjorde hon frukost till mig! Ägg och bacon <3 och juice och te! Hon sjöng seanfrika-låten när hon stekte (rimligt) och vi hade en bra tid. Och sen åkte jag hem och ja, sov. Som en stenjävel. Woops. Men nu börjar fölsekvällen, hell yeah!

Åtta trappor, tre rum och fyra barn

Rubriklåt: Åtta trappor med Hurula, mest för att det är en bra låt och för att jag precis skrev med Henrik och hen är ju hurulas största fan
 
Hallå hej snart ska jag åka. Sååå imma blåg a little. Fast jag har en massa störig ångest vilket suger. Den bara surrar runt i hela mig :( jag vill ha booort den! Jag har i alla fall försökt. Hmm, vad gjorde jag igårkväll? Jag lyssnade på goblet of wine och fanatical fics, skrev med olika folk och hade det bra i life. Försökte typ trösta Finn som var lesen och pratade med Stella som var söt och hype och vi planerade sommar-aktiviteter. yay!
 
Och idag har jag hängt med Alex. Vi gick till "stället jag inte gillar", för de har en innergård vilket vi ville ha pga blåst, så vi satt i solen och drack cola (Alex dricker cola zero nu och det är braaa) och pratade om våra läskigaste upplevelser och en massa annat. Och på vägen från caféet stötte vi på hens självvalda syskon och syskonets föräldrar! Jag fick se hen after all this time! Ändå coolt. sen fick jag ut nya meds och sånt och nu är jag här och har ångest och sånt. blääää. Men jag ska åka och vara glad och social nu hell yeah! Så ett litet hej från mig blev det idag, kul osv.

Loving you is like a chainsaw to my heart

Rubriklåt: Watching you med Natallia Kills, en mycket bra låt som vi hörde igår och som jag lärt mig av Mark (som ni ska läsa om så börja inte undra vem min kompis Mark är lol)
 
Hallå från värmen! Jag sitter och skräpar bara, inget att meddela om nuet, men såklart om dåtiden. Alltså igår, när lilla var här, som jag sa. Vi hade väl ett vanligt life och kacklade i allmänhet, men sen gjorde vi (hon) chokladpudding och satte igång listan jag har gjort med min favoritkritikers bästa låtar (han gör listor varje år som jag la ihop). Det är så roligt att lyssna på musik vi inte kan och reagera med henne! En av låtarna superfastnade i min hjärna, mycket konstig hiphop ratades (men en del gillades) och framförallt fangirlade jag oerhört över Mark, kritikern i fråga. Jag har aldrig riktigt pratat om honom med någon, men följt honom jättelänge, så Lilla fick se lite av hur han pratar och jag pratade myyyycket om honom. Till slut sa hon "kom ihåg att du är lesbisk", haha. Jag har koll på det, jag lovar! Vi åt puddingen med stor pasion (jag fucking älskar pudding okej fattar ni) och musikade mer, men sen gick vi och la oss i tid.
 
Vi sov konstigt och dåligt och båda drömde att den andra var jättetaskig (det var jättehemskt!) men vi åt frukost och kramades så dröm-oss är förlåtna lol. Och sen åkte jag till stan och shoppade med mamma! Vi var på lindex och indiska och jag köpte en kjol och två klänningar! Wooop! men de ska stänga lindex i stan, så det är mycket sorgligt :( jag och kassörskan bondade mycket över detta och var större personer nu ska handla egentligen. Kränkt är jag. Men vi hade i alla fall en bra tid och åt lunch på ansiktspuben, vilket var väldigt varmt men gott. Älskar när mamma har semester och är sådär allmänt hype på livet <3 och nu är jag här och chillar, och snart kommer min kanske-hyresgäst woop!

Jag vet inte hur man gör för att det ska hända, jag tror inte att den här stunden är den enda

Rubrklåt: Äntligen borta med Jacob Hellman, en oerhört bra låt jag har hört idag
 
Hallå och hej! Jag sitter i soffan och kollar reddit-videor och snart kommer lilla hit. Så såklart är det dags att blåga! Och igår åkte jag till osby. Det var alldeles för länge sen jag var där, tycker jag! Vi åat middag (de hade köpt aioli som var jättttegod <3) och jag berättade en upprörande saga för det är såna vi har att berätta tydligen. Team osby var väldigt lost, särskilt Robert, typ så här: "diskmaskinen är öppen, så du vet" "du har stängt den." starkt kämpat. Jag och Annoushka var istället oerhört tramsiga och superskrattade åt "jag ska ta en liten tallrik till mig" (som Robert sa) och var allmänt fruktansvärda att ha att göra med. Men vi åt efterrätt och babblade, lyssnade på musik från 2009 som åtminstone jag tyckte om och pratade väldigt mycket om musik och hur man lyssnar på den. Annoushka anser att man inte ska och vill analysera den, eller någonting, och det tycker vi är bananas! Så till slut vrålade vi fram och tillbaka och skrattade om vartannat. Det var oavsett en trevlig kväll, för vi är så jävla trevliga nämligen.
 
Jag somnade efter mycket ångest, men på morgonen fick jag ägg och juice och macka och vi lyssnade på radio och hade det bra. Vi hörde fel i låtar och reklamer, jag var otroligt osammanhängande och när jag kom hem sov jag som en stock...och drömde såklart mardrömmar om nåt läskigt spel som tog över ens dator. Sen kom mamma och vi städade och packade och grejade, för det här är fan real, tavlor åker ner från väggar, I'm legit leavning! Och nu är det rent här för den ramtida hyresgästen att se! Och nu är lilla här! Vi tittar på videos som jag sa och har skrattat åt "who? why? adult! Screw ut!" och blivit upprörda, och ska ha en goslig kväll. harebra gänget!

God bless the young hearts sipping cheap wine, getting drunk with their friends for the first time, thinking nothing's gonna change 'til everything changes

Rubriklåt: Changes med Cam, en somrig och mjuk låt som jag älskar och också hörde precis, och också everything changes för jag ska flytta aaa
 
Hej från en riktig jävla trött emma! Jag klunkar i mig en äppelcider jag hittade i kylen (tack Robert, för det var din från början, fast det var lilla som köpte den va? tack båda) och tar en liten andhämtningspaus innan jag åker iväg. Så, det var ju ganska nyss jag blågade, men lite har väl hänt. Igårkväll lyssnade jag på pang prego och åt glass och babblade med Henrik på twitter om framför allt att utöva anti-Felicia. Det är det hen gör när hen gör saker som hens ex hade stört sig på, alltså typ allt härligt för hon fucking suger! Tycker jag i alla fall. Så Henrik ska göra ett konstverk som heter så bestämde vi inatt. Natten blev lång och jag försökte sova, men det gick inte så bra, och typ halv fyra skrev Lilla och då gaggade jag med henne och gjorde funny jokes om typ...ankor. Ankor är bra. Men jag var upprörd av vad hon hade berättat, så jag smällde en massa bubbelplast för att lugna mig, och då lyckades jag sova nån gång efter 05.
 
Så jag är ju ganska trött idag. Men jag och mamma har packat och rensat! Vi slängde (inte i soporna obs är inget monster) en jävla massa klädar som jag inte ville ha, men inget sammet för man får ej slänga sammet. Och vi packade fina skor och skivor och böcker och grejer! För vet ni vad jag ska flytta härifrån! Hmm kanske dags att göra min flytt-spellista snart? Det tycker jag! Så det är det som har hänt, och det var underbart! Fan vad lite kläder jag har nu och vad jag älskar det. Här ska det köpas nya woop! Men nu måste jag gå, så det ska jag göra, ha det bra gänget!

Han vill ha nån slags annan tjej, vad för jävla tjej, ful och tråkig tjej

Rubriklåt: Ful och tråkig tjej med little jinder
 
Hej från Sveriges tröttaste Emma! Seriöst jag är knappt en person och idag är ingen dag. Men igårkväll var en kväll och då var skogiiis här! Vi var orimligt hype på att träffa varandra och hade såklart mycket att kackla om. Jag hade många sjuka stories att dra och hon var mycket horrified, som det ska vara. Vi köpte maxmat (älskar att köpa maxmat med folk som inte brukar äta det, de blir så peppade och it cute) och hade en så tramsig tid. Vi skrattade jättemycket åt "I can have little a boycrush as a treat" (Det här är ett halvår gammalt memme men det var tydligen kul när jag sa det), längtade efter att gå på events, pratade massor om att "matcha" varandra i förhållanden och sen totalt spårade vi. Skogis råkade säga "kan du cuea" på amerikanska och vi pratade bara amerikanska sen, särskilt om little jinder och rubriklåten i synnerhet. Att säga "ful och tråkig tjej" på den dialekten är det bästa, och också "men det glömde vi igår" fick mycket skratt. Vi är fan sjuka i huvet.
 
Sen åkte hon hem och jag hade ett chill life. Gruppchatten hade ett intense diskussion om såser och annan mat, jag tittade på youtube och jag hittade en ickebinär countryartist! Vrålade av pepp över detta lol. Hen sjunger en massa om att vara ickebinär och pan <3 älskar det! Och ja, idag...idag är...inte en dag. Har bara sovit och chillat. Så kan det va. Men ja, vi ses imorgon!

I just wanna fall in love, not fuck it up, and feel something

Rubriklåt: Palante med hurray for the riff raff, en jävligt stark låt om puerto rico som passar bra för filmen var också stark och om latinos. Och dessutom är den överst i påminnelsedokumentet! Jag började i januari 2018 skriva ner låtar jag vill ha som rubrik och den andra jag skrev ner var palante, så den har stått överst sen mars 2018. Är så hype på detta! Ja jag är sjuk i huvudet ställ in mig
 
Hallå gänget! Här sitter jag och dricker cola, som vanligt alltså, och är otroligt trött. Så blir det när man är uppe till 04 woops. Men ja, igår åkte jag ju på äventyr! Äventyret var först himma, där familjen åt middag. Sara var ytterst chockad över att jag ska flytta (jag vet inte riktigt vad hon tänkte att jag skulle göra...) och stressad över att tiden går, vi åt mat och jordgubbar (med ovispad grädde, min familj är så konstiga, eller de tycker detta är jätterimligt men naaaaj) och sen åkte vi till bion. För vi skulle gå på bio på spegelen, aka extra fancy bio där man får mat och vin och grejer! Eller ja man köper mat och vin men alltså ändå. Vi såg in the height, musikalen som lin manuell miranda gjorde innan hamilton och som nu blivit film. Den var riktigt bra! Superstarka community feels, kul låtar, en del söta latinatjejer (tyvärr mest biroller dock, tjejerna som var mer i fokus var inte lika söta), kul skämt och easter eggs och annat festligt. Bra första bio-upplevelse på två år!
 
Vi tog oss hem och jag kan nämna att vi hörde "nightswimming" när vi gick förbi nåt ställe. "everybody hurts" spelades på bion (inte i filmen) så jag blev orolig att någon i bandet var död. Det var ingen thank god men ja min reaktion var ju rimlig. Jag kan också nämna Saras rimliga planering: "sen när vi har en sommarstuga tillsammans Emma, och vi har några veckor i stugan, då ska vi se om hela glee!" mycket sunt. Men ja, jag kom hem och som ni såg lyssnade jag en massa på backstage med Marit Bergman. Så orimligt bra det är! Lyssnade på Annika Norlins, Melissa Horns, Loreens och Pernilla Anderssons avsnitt. Det ska finnas fler sessonger, men jag hittar dem inte någonstans :( hur lösa är frågan? Kan man fråga p4 tro? Kanske! Men det gjorde jag i alla fall till efter 04, så jag är ganska sönder idag lol. Starkt Emma. Men snaaaart kommer skogis hit! Jag längtar!

Han säger att jag mår bättre, hur mår du?

Rubriklåt: De två årstiderna med Melissa Horn, som inte har nåt med inlägget att göra men jag hörde den i alla fall nyss i backstage
 
Det är en sån där natt. Ni vet en sån. Okej det vet ni kanske inte men ändån. En sån när alla känslor är större och kroppen domnar bort. Känslorna rör sig runt och runt och försöker få fäste. Det jag förut trodde var inspiration, men som sällan är det. För inspiration innebär någonstans en idé. Nätter som denna rör sig alla ord i kaskader över hjärnan, ner längs nacken och ryggen, men de fastnar inte. De försöker. Hittar en krok till ett ex, någon jag älskat, men känslorna är för stora och för många för en person. Särskilt för en man, om man nu ska vara sån, och ja det är ju just såna känslor vill haka fast i. Så känslorna irrar och letar. De är mina, tror jag, men jag kan inte vara helt säker för jag var på bio idag och det triggar andra. Ja just det det var en sjuk grej förra veckan jag drömde att jag hade en alter till. Tänk om jag har det? Och att han (ja, han) faktiskt sa något till mig i drömmen? I wouldn't know. Men ja, mina är känslorna, tror jag. Och ja, vad handlar de om...jag lyssnar på backstage med marit bergman i p4 och alltså musiker. Att musiker ens får eller kan finnas. Att de får stå bakom mikrofoner och sjunga ens känslor. Sjunga om att jo, jag får säga vad jag vill, fuck all yall, musik är viktigare. för det är det. Eller alltså det är väl sånt gubbar säger, att deras konst är så jävla viktig, men...jag kanske är en gubbe då? För musik alltså. ord. toner som funkar, stämmor som sitter, känslor som når andra. Det är viktigare än att någon blir ledsen i stunden. Tror jag. Hoppas jag. Det här är inget blogg inlägg egentligen känns det som men nu blev det ett ändå så kan det gå

RSS 2.0