She's up all night for good fun, I'm up all night to get lucky

Rubriklåt: Get lucky med daft punk, en bop som spelades igår på partyt
 
Hej från nyårsafton! Under detta ligger musik-inlägget och nyårslistejäveln kommer väl imorgon, men vill ju säga hejdå till 2022 i blågen också. Och igår var vi ju faktiskt på partaj, nämligen på Rasmus 30-årsfest! Han hade ingen aning och blev properly överraskad (och sur), men vad trevligt det var. Vi var serri på en båt (det borde inte gå!) och åt godare mat än vi hade trott, yay! Vi pratade med folk om tinder ("nej Lotta men du swipeade på killar och de vet ingenting!" ropade jag) och annat jox, och sen fick vi en lång och omständlig redogörelse för Rasmus (ointressanta) 30-årsdag hittills. Vi fick riktigt god prinsesstårta och sen åkte vi hem, köpte massor med chips och gosade. Idag har jag sovit tolv timmar och vi har varit helt döda, men ska ändå lyckas laga lite mat...nej det har inte hänt än men it will! I believe in us! Så, hejdå och gott nytt år, ses 2023!

22 låtar jag gillat under 2022

Nu jävlar är det nyårsafton och dags att utvärdera musikåret! Så här kommer 22 låtar som har kommit ut i år och som jag har gillat, i bokstavsordning som vanligt (vore tråkigt att börja med ettan annars).

 

1.       Heritage of arrogance med Adeem the Artist

Fan vad jag inte var redo för det här när Adeems nya skiva kom i början av december. Det är en redig rock-banger där Adeem rantar loss om rasism och framför allt hur vita amerikaner, särskilt i södern, tror att de vet allt om historien men de vet ju ingenting. ”I’ve been learning our true history and I hate it” sjunger hen och medger sen att nej, hen har väl inte varit den mest rasistiska hen vet, men det är ändå upp till hen och alla andra vita att fucking skärpa sig. It’s on us to make it right.

 

2.       Fuck dig med Alva

Att välja en låt från Alvas otroliga debutalbum var faktiskt riktigt svårt, men det måste bli den här. Alva beskriver en komplicerad och frustrerande relation till musik som jag skulle beskriva som en blandning mellan Hurula och Alice B. Refrängen gör att det suger till i magen och melodin är så catchy att det känns som om den alltid funnits. Blir så glad av denna helt enkelt!

 

3.       Hawk for the dove med Amanda Shires

Såklart behöver vi en countrydänga i d-moll här. Jag älskar atmosfären, gitarrerna och spänningen i den här, man vågar knappt andas genom verserna. Amanda ler genom hela låten och när hon sjunger ”you can call me serious trouble, just admit I’m what you want” vill man fan hålla med. Och sen bryter hennes fiddle ut i ett vrål och man vill ha allt hennes serious trouble oavsett hur jobbigt det blir efteråt.

 

4.       Avtryck med Annika Norlin

”Av alla som jag träffat lämnade du minst avtryck” måste vara årets jävla burn. Annika förklarar i detalj hur jävla ointressant den här killen är och att han, han av alla, utgår ifrån att låtar handlat om honom. Han nämner honung, hennes allra mest passionerade låt och det här är en så brutal hämnd för det. Trummorna är dessutom helt jävla otroliga och Annika visar att jodå, hon har det fortfarande när hon säger ”här är en låt till dig” med ett nöjt leende.

 

5.       TV med Billie Eilish

Nä nu har vi mått bra för länge, vad sägs om lite förlamade depression? Billie lyckas i alla fall med att gestalta den otroligt bra, när man sitter uppe hela natten och tittar på ”survivor just to watch somebody suffer”. Hon refererar till nutidshändelser som abortlagen och depp vs heard-rättegången och ändå kommer hon fram till slutsatsen ”maybe I’m the problem.” och här går låten från bra till magisk, när en hel publik stämmer in och sjunger att de är problemet. Det blir verkligt och nära på ett sätt väldigt få saker blir. Just listen to it.

 

6.       Family line med Conan Gray

Jag är ju svag för låtar om dåliga familjer och det här är en otrolig sådan. Conan går in i detaljer om sina föräldrar och vad det har gjort med honom att växa upp i ett dysfunktionellt hem. Han vill komma ifrån generna men han lyckas inte riktigt, det sitter för djupt. Sticket är det absolut bästa, med det ropade ”someone who loves you wouldn’t do it!” som ger mig rysningar varje gång. För han har ju rätt och det sitter ofta långt in att erkänna det.

 

7.       Psychofreak med Camilla Cabello och Willow

Okej det var inte meningen att den här skulle hamna här. Det är ju Camilla Cabello, vad fan. Men jag älskar hur manisk Camilla är när hon ramblar om en massa kaostankar hon har, om allt från fifth harmony till sex, och sen slaktar Willow allt. Hennes desperata belt om att vara ”not like anyone” och toms diner-nynnandet gör låten märklig på helt rätt sätt, särskilt när hon skriker ikapp med Camilla på slutet.

 

8.       29 med Demi Lovato

Visste ni att jag fucking hatar åldersskillnader och vidriga groomers? Jag tror ni visste det faktiskt och i år kom två riktigt bra sådana. Would’ve, could’ve, should’ve med Taylor hamnade precis utanför listan, men Demi är fan otrolig. Hen berättar att hen nu är 29, lika gammal som killen hen var ihop med som 17-åring. ”Seventeen would never cross my mind” sjunger hen och måste inse att det var hans fantasi och inte hens. Sen är låten en redig pop punk-belter också och det tackar jag fan inte nej till. Fuck you, 29-boy.

 

9.       Built on bones med Emily Scott Robinson

Emily som häxa i makbeth är kanske det bästa konceptet jag någonsin har hört. Gitarrer, cello och pedal steel lägger en matta av iskall magi och Emily väver sina trollformler med sina två häxmedhjälpare. Låten byggs upp och när hon sjunger ”seek to know no more tonight” tror jag på henne. Det är svårt att beskriva men satan vad det fungerar.

 

10.   Esther, Ruth and Rahab med Flamy Grant

Som tur är har Adeem en liten gästvers i den här låten, för annars hade jag nog inte hört den och den är så otroligt bra. Flamy Grant går igenom kvinnorna i bibeln och hur otroligt kickass de egentligen är, till gitarrplock och lagom mycket banjo. ”The only reason we have Moses is cause Miriam was there, to keep his petty ass in line” alltså ja. Flamy berättar om kyrkan hon (?) växte upp i och hur ingen kvinna fick prata där och hur jävla vidrigt det är. Alla kristna borde lyssna på den.

 

11.   King med Florence and the machine

Definitivt årets grower. Förstod inte grejen med denna när den kom, men satan vad den har vuxit. ”I need my golden crown of sorrow, I need my bloody sword to swing” är det jag mest av allt har velat sjunga i år och ”I am no mother, I am no bride, I am king” är fan årets könsidentitet. Det finns en hopbiten sorts ilska i det och hon sjunger det så otroligt vackert. Florence för alltid, she is king.

 

12.   Punches med Frank Turner

Ibland behöver man en riktigt catchy pepplåt om de där dagarna när allt funkar. ”Fuck last year I’m glad it’s done” säger Frank och vet ni vad jag håller med. Men ibland känns allt som refrängen i punches, ibland funkar allt och då vinner vi. Då sjunger jag och Stella tillsammans och lagar mat och känner att vi klarar allt. De dagarna är värda det andra, det måste de vara.

 

13.   Will my alters go to heaven? Med left at london

Jag kan fortfarande inte ta in att den här låten finns. Att jag hittade den och att den faktiskt handlar om vad det låter som. Det är en systemlåt. Av ett system, men en person jag hört talas om ändå. Hon säger att himlen förtjänar hennes alters och jag vill gråta varje gång jag hör den. Vi är inte ensamma. Det finns fler. Det finns sånger om oss trots allt.

 

14.   Not another rockstar med Maisie Peters

Det finns för få låtar om oss som blir kära i dåliga gitarrister hela tiden. Så Maisie skrev en och det är fan tur det, för vilken banger det är! Bryggan med trummor och rop är otrolig och refrängen är så catchy att man nästan glömmer vilken tönt killen är. Men jodå, en till störig rockstjärna som hon måste rädda och hon kan inte sluta leta upp dem. Bli lesbisk Maisie, det funkade för mig. Skoja obs.

 

15.   Dimma med Maxida Märak och Melissa Horn

Den här låten kom ut precis i början av året och har bara blivit bättre. 6/8-beatet är lugnande och peppande samtidigt, Maxida kör hårt och jojken är kickass…men helt ärligt Melissa skäl showen. Hennes refräng är så mjuk och framför allt, hon sjunger stämmor på sig själv! Det har typ aldrig hänt och nu gör hon det så fint att man får rysningar. Nytt Melissa-album 2023 tack, gärna med lite colabs med kvinnor!

 

16.   Så blåögd är jag med Moa Lignell och Ane Brun

Sa jag nåt om colabs med kvinnor? Vad sägs om en tender lesbisk duett? Ane gör sig alltid så otroligt bra på svenska, och sorgen i låten är så mjuk och innerlig. Nynnandet, hur lång tid det tar för Moa att komma in, hur det görs tydligt att båda är musiker … så mycket är så bra. Och såklart passar deras röster skrämmande bra ihop.

 

17.   Du förtjänar det med Myra Granberg

Ni vet ibland när man känner att någon är smutsen under ens skor och inte är värd ett skit men man är ändå lite glad? Då finns fan Myra för en! Här kommer hon på allt jävligt hennes ex förtjänar, som att jämt ha huvudvärk och att ingen ska lyssna när han pratar. Den är så catchy och snyggt gjort och ja ibland vill man bara att någons sämsta ska bli lite sämre.

 

18.   Love / hate letter to alcohol med Post Malone

Ibland är det orättvist och det märks redan på titeln. Det är klart jag skulle gilla den här. Dånande trummor, fleet foxes-bakgrundssång och posty himself som vibratoar loss gör det inte sämre. Ångesten och rädslan går igenom i hela låten och refrängens ”you’re the reason why I got my ass kicked, but you’re the only way to drown my sadness” känns lite för starkt. 2022 var mitt nyktraste år på länge men old habits die very hard osv.

 

19.   One man’s prayer med Regina Spector

Jag hade inte väntat mig en insel-låt från Regina, men det funkar oväntat bra. Över en överraskande funky rytm med piano, gitarr och lite random stråkar sjunger hon om att vara en kille som bara vill bli sedd och tilltalad av en tjej. Det eskalerar sakta tills han vill att tjejen ska avguda honom och settet Regina sjunger ”I want her to be afraid of me” ger mig fan chills.

 

20.   Längst bak i publiken med Steget

Ett tema i år verkar vara låtar där artisten medger att hen är musiker och ja, det älskar jag ju. Den här låten handlar om att tro man ser en viss person i publiken när man spelar, men såklart är det någon annan. Pianot är ödesmättat och när bandet väl kommer in mår man lika dåligt som Matilda när hon så jävla gärna vill att just han ska dyka upp men han vill inte se henne igen. Att se den live var också fucking otroligt, särskilt den långa ”och jag förstår dig”-raddan i slutet.

 

21.   Anti-hero med Taylor Swift

En lista utan Taylor? Såklart inte. Och det här är en catchy, väldigt tydligt Antonoff-producerad banger om att vara en riktigt jobbig person. ”I’m the problem it’s me” sjunger Taylor och ger röst till så mångas rädsla att de är så mycket. Sen vill jag ge en shoutout till versionen där Jack himself har en vers och hur han sjunger ”taylor you’ll be fine” vilket fan är det finaste jag vet.

 

22.   The funeral med Yungblud

Vi avslutar årets musiklista med en av de mest oväntade bangers jag hört på länge. Jag beskrev den som ”bleachers och Billy Idol typ” för pappa, men ingen av dem hade haft samma nerv som yungblud har här. Det är ångest på ett skämtsamt sätt, depression som dansas bort och skriks fram till sprakande synthpop. Äntligen har yngblud hittat rätt och satan vad det paid off!

 

Det var alla årets 22 låtar. Nästa år blir det såklart 23 och jag hoppas på paramore, marit och många randoms!


Cause I promised I would constantly love you until the day I die

Rubriklåt: No smile med I blame coco, från den ultimata nyårsskivan för maj
 
Hej hallå jag mår: obra. Men vi ska gå ut ikväll och det ska bli kul. Det blir kul för det måste! Men igår tog vi oss också iväg och till Onna för middag. Vispen och Rakel kom också dit och det var så mysligt! Vi åt goood lax och potatisgratäng (note to self: ät mer potatisgratäng) och pratade om livet och väldigt mycket npf-grejor. Rakel har tydligen highkey nördat ner sig i det och hade myyycket kunskap vilket var kul. Vispen var lika frank som hon brukar vara och vi fick en kladdkaka med kola som var så gooood! Livet!
 
Vi åkte hem och hade lite gråtstund som man har ibland, men vi åt paradischoklad och gosade och sov. Och idag har väl ingen av oss varit på topp men vi har spelat in podd (väldigt oklar sådan) och kämpar väl på. Jag tröskar med årslistan i slow motion och mår röv men det blir kul med fest! Jag gillar fest och min tjej har en sexy black dress och glittrigt ögonsmink så det blir kul!

Jag känner mig som Kalle Anka på syra

Rubriklåt: Aldrig vart i Malmö med maskinen, från veckans cirkel-hopkok
 
Hallå här sitter jag och väntar på att Robert ska ringa för pottersnack. Men han ska ""ta emot en tvättmaskin"" som en tönt och jag tycker att han ska sluta med det för det är töntigt! Det är det kanske inte men ändån. Och jag ska berätta om igår, den långa långa dagen! Jag hade ju inte sovit särskilt mycket som jag sa, men jag kämpade på och det var värt det för Skogis kom hiiit! Blessed! Vi åt korvlunch ("så gott med cola och korv!" välkommen hit) och sen donuts (!) och pratade om våra mest red flags, pink room-pojkvänner och ännu värre reddit-pojkvänner, våra jul-upplevelser och en massa annat. Vi drack lite eftermiddagsvin och hatade på svinen som sa upp Stella och hade det bra, men sen var vi tvungna att skiljas åt.
 
Vi åkte till Stellas mamma för julfirande med alla tillhörande barn och flickvänner / fruar (sjukt att folk är gifta I can not). Vi fick svingod jordärtskockssoppa och sen en massa olika smörrebröd. Det var gott och kul och vi pratade om Elis sjuka växthustatuering, cola på olika sätt och thåström (när halva bordet pratar om cola och halva om thåström huuuur hantera!), och sen fick vi riktigt god pannakotta med apelsin som var såååå goood. Så det var trevligt, men satan vilken ångest jag hade. Det var absurt. Så när jag kom hem var jag en liten frusen boll, så jag läste harry potter och sen sov jag som en liten bebi. Jag är fortfarande jättetrött trots hundra års sov och vafan Robert har inte ringt än! Snart hinner jag ju inte prata med honom ens! Aja, ses väl imorgon när vi har varit borta igen god save us från allt hem-lämnandet.

Like it or not I am coming up the mountain

Rubriklåt: Up the mountain med Regina Spector, som jag lyssnade på igår bara
 
Satan i gatan vad trött jag är. Och vad länge jag har skjutit upp att blogga nu! Vi är, som ni nog förstår, hemma. I förrgår åkte vi hem, med Stellas mamma och hennes dude i bil. Och alltså...inte en ton musik hördes på sex timmar. Hur? H-u-r? Tänker liksom mest på Peter som körde, tänk att köra utan musik? En dokumentär lyssnade de på, och ekot i typ fem minuter, de fem andra timmarna var helt tysta. I can not imagine. Men vi lyssnade på mord och grejer i baksätet, jag åt polly och Stella åt lakritsremmar och vi åt lunch på en klassisk vägkrog. "vi har gett upp och embraced the vägkrog", sa Anja. Som om vägkrogar inte skulle vara det bästa ever? Den var enorm och hade helt okej mat, och cola på glasflaska! vad mer kan man önska?
 
Sen har vi chillat här hemma. Stella har haft ont i sitt huvud, jag har årslistat gärnet (deppigt är detta i år) och allt har väl varit okej. Förutom då att jag inte somnade förrän typ 05 eller 06 imorse. inte okej. Och jag kan inte sova nu för skogis kommer any second now! Vilket ju är jättemysligt men eeeeh I am dying :( ni vet när man fryser av bara trötthet? Yeah. aja det är väl som vanligt i mitt jävla liv, vi ses imorgon eller kanske till och med ikväll vem vet.

mini-nyårslistan 2022 (it's pretty sad)

Gjorde du något 2022 som du aldrig gjort förut?

-Gick på fyra bröllop på två månader, det var också en upplevelse.

Bästa köpet?

-Vår nya soffa! Och min sammetsmorgonrock men det var tekniskt sett i slutet av 2021.

Vad var sämst?

-Ensamheten.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

-Ledsnare tror jag. Det har inte varit lätt.

Vilka länder besökte du?

-Belgien, i 24 timmar lol

Favoritprogram på tv?

-Alla mot alla har vi sett otroligt mycket.

Vad önskar du att du gjort mindre?

-Suttit hemma själv.

Vad önskar du att du gjort mer?

-Levt! Och skrivit.

Bästa minnet från 2022?

-Det är nog när vi sjöng kör på Saras och Benjamins bröllop och de hade gift sig. Pretty iconic.

Vilken var din största karriärsmässiga framgång?

-Homohits är väl ingen actual framgång men vadå jag gjorde 51 avsnitt podd! Och min bok blev översatt!

Största framgången på det privata planet?

-Inte nåt särskilt tror jag, det har inte hänt så mycket lol

Vad spenderade du mest pengar på?

-Ubers till blindhuset och beställmat som vanligt. Och en soffa dådå.

Något du önskade dig och inte fick?

-En bok…I guess.

Största misstaget?

-Hmm, kan inte komma på några direkta misstag. Klurigt, det handlar ju mer om vad jag inte gör än vad jag gör tycker jag.

Mest stolt över?

-Att jag har försökt en del med matlagningen, och podden! Podden är jag jävligt stolt över!

Vad ser du mest fram emot under 2023?

-Spela in mer podd, kanske må lite bättre who knows

Vad önskar du dig av 2023?

-Liv. Att kunna vara i världen, det är mest det helt ärligt.


There's only so much wine that you can drink in one life

Rubriklåt: So much wine med Phoebe Bridgers, som nämner juldagen so it works och också jag har druckit vin idag så eh ja lite rimligt
 
Haj haj från snart sovande memma! Hoppas jag, får igår slocknade jag väl vid 03:30. orkar inte. Men jag tog mig upp för macka med julskinka och ägg och en varm choklad, för att sen sova som en sten igen. Andra gången tog jag mig upp för att researcha gärnet till podden, tittat på hela england bakar och ätit mandelmusslor as one should. Och på kvällen kom Stellas mamma och hennes man hit på middag! Vi åt kyckling i sås (oväntat gott) och sen kladdkaka med lingonfrosting som var ännu mer oväntat god. Vi pratade om Stockholm vs världen, det svenska försvaret, hur kids skriver nowadays och annat jox och det var trevligt. De åkte hem och vi spelade besservisser yaaaay! Stella blev rasande som vanligt och jag och pappa kingade gärnet och vann. Och nu är skåne-julen slut! Vi ska åka hem imorgon och det kommer fan bli nice. Men nu ska jag sova. I truly hope I will.

På den tredje dagen uppstod rulltårtan

Hallå från julen! God jul ungjävlar och vuxenjävlar det är en otroligt trött memma här. Jag ska snart sova som en jävla sten, men först väl berätta om julen. Jul är så svårt att blogga om tycker jag, det händer ju samma skit varje år. Men vi började med chill och pappa spelade r.e.m och alphaville när han gjorde den sista julmaten, så ska det va! Vi åkte till Malmö och Amanda kusin som hostade julen i år, alltså när den yngsta är värdinna vet man fan att vi är vuxna. Det vill jag inteeee! Men vi åt julmat så det stod härliga till och jag snapsade till och med för varför inte. Framför allt åt jag otroliga mängder äppelsallad. Det var gott och sen var det kallejäveln, som jag fick syntolkat för typ första gången ever? Vem fan visste att husvagnen var så trippy inte jag i alla fall!
 
Vi fikade och mormor sa rubriken, för hon hade försökt baka samma drömtårta i tre dagar. men hon lyckades på den tredje dagen. Sen spelade vi julklappsspel och alla blev besatta av att få ett paket som var en påse, så alla ropade "påsen!" hela tiden. Rimligt. Jag minns inte ens vad som var i påsen nu lol. Sen fick vi våra riktiga paket, med rim-läsning och allt som brukligt, och vi fick bra saker! Jag fick till exempel en trampmaskin (som man sitter ner och tränar med), coasters som var som katter (det behövde vi till podden), presentkort, en rygg-rulle (bra när man har ont) och lite annat. Stella fick dessutom en ljusstake med bröst! "Sara såg in i min själ och såg: bröst." exakt så. Efter klapparna var det gröt, snack och häng, och sen åkte vi hem trötta som spillror. Sorry för ospännande berättelse va. Jag kan berätta att Stella slogs med ett nagellack som hängde i ett snöre och att jag och Benjamin hade dragkamp med ett annat snöre. Fast han hade lindat det runt fingret och jag drog med två händer så det var lite rude av mig. Det visste ju inte jag! Men nu vill jag soooova you can not stop me.

tequila and vodka, girl you might be a problem

Rubriklåt: Take you dancing med Jason Derulo, en redig dansdänga som jag och mamma vibeade till idag
 
Hallå från skåne! Jag och Stella sitter i varsin soffa och ska nog snart sova. Vi kom hit igår efter att ha väntat på centralen i en timme utan att veta när vi skulle åka. Men vi fick gå på tåget till slut och kämpade oss genom resan, mest med att hata pappan till de tre små barnen som mamman fick kämpa gärnet med. De små barnen var kaos och vi trodde att hon åkte ensam, men det fanns en pappa! Som bara inte var med sin familj for some reason! Vi hatar honom. Vi kom hursomhelst fram och chillade i rävås-lägenheten, och sen sov vi...eller ja jag somnade vid 04. sååå ja.
 
Idag fick vi perfekta ägg och sen gick jag och mamma för att handla lite sista minuten-klappar på stan. Det gick väl okej och jag hämtade ut nya venla (<3) och sen vilade vi en del för det behövde vi. Stella övningskörde med pappa och jag fikade med mamma och Cia, och sen gjorde vi julgodis och hade det bra. Det blev cornflakeskakor och en variant på mozartkulor, så nur är emma-godiset fixat! Vi Sjöng med till låtar av varierande kvallité och sen kom Sara och Benjamin. Vi åt sushi, pratade om mlm-idioter och allt möjligt annat, och sen såg vi på spåret. Vi fick 41 poäng! Kingar! Och vilken banger-version av circles de spelade! We stan! Så det var min dag, det har varit bra men nu mår jag sämst. Det kommer nog hjälpa att sova för imorgon blir det jul! Just det vi fick några julklappar ikväll också: en kalender med fina bilder som mamma har tagit och en leksak var till katterna. Det stod deras namn på paketen det var gulligt! Och det var allt, ses när julen har julat!

Ett år genom åren: december

Dags att avsluta året genom åren! Om jag kommer köra en vända till nästa år: ja kanske. Men så länge får ni hålal till godo med en liten julsaga.
 
 

December

Eller ”diamond heart”

 

Det här går bra. Det gör faktiskt det. Jag har haft rimstuga och skrattat med S som jag brukar och nu är släkten här men det känns bra ändå. Jag och A är ”pk-maffia” under Kalle anka och försöker få de andra att skärpa sig. Jag var beredd på att julbordet skulle ge mig fruktansvärda mängder ångest, men jag förvånar mig själv och allt blir perfekt. Jag äter bara precis det jag vill ha och framför allt mängder med av pappas äppelsallad. Dessutom var mamma ett geni några dagar före jul.

”Jag har tänkt på en sak”, sa hon. ”Öl bubblar ju, och julmust bubblar…”

”Ja?”

”Vi kan dricka prosecco till julmaten! Det bubblar också!”

Så jag dricker bubbel och äter bara snälla saker, så allt är som det ska. J och hennes kille P är här och han tar minst lika mycket plats som jag, så jag kan slappna av i axlarna lite. Jag som fått flytta hem till mamma och pappa över jul för att jag mått för dåligt och var övertygad om att julen skulle vara en enda lång ångest-strapats … jag kanske faktiskt klarar det här!

 

Julklappsutdelningen går också bra. Jag får nya klänningar och bra skivor, alla skrattar åt tramsiga rim och mormor blir som vanligt förbluffad när hon inser att hennes barn skriver ”mamma” på paket och menar henne. Det är inte för inte som alla mina kompisar också kallar henne för mormor. Men krypet i kroppen kommer, nästan utan att jag märker det, och när vi ska äta gröt har det nått en punkt där jag måste fly undan. Det blir nog bra, intalar jag mig, bara jag får några minuter själv.

 

Jag går på toa och tar några djupa andetag. Kanske räcker detta, att få tystnad i en minut eller två inne i badrummet? Fast nej, jag borde nog ligga ner ett par minuter. Få rätt på tankarna och den molande värken som jag känner igen som ångest. Jag möter pappa utanför toadörren och försöker säga att jag lägger mig i soffan en stund, men så fort jag öppnar munnen märker jag att jag underskattat situationen. Fuck, fuck, jag kommer börja gråta mitt i julen. Släkten får inte se det här. Jag hasplar ur mig att jag måste vila och dyker in i mitt gamla flickrum så fort jag kan. Tårarna är snabbare och rinner fast de inte får. Jag vill egentligen gå ner i källaren och bädda ner mig i gästsängen, men jag vill inte skapa en scen och folk kommer undra om jag går i trappan. Så jag ligger här på soffan och gråter utan någon som helst anledning. Gröttallrikarna skramlar och mormor frågar ”var är Emma?”. Jag hör mamma ge en snabb ursäkt och på tonen hör jag också att hon kommer att komma in till mig väldigt snart. Det är inte bra för då kommer jag gråta ännu mer.

”Hur går det?”

Jag hade rätt. Den mjuka mamma-rösten får gråten att ta ny sats.

”Jag ska ut med Lukas”, säger mamma och menar vår gamla labrador, ”vill du följa med?”

Och det trodde jag inte att jag ville, jag vill ju bara ha det tyst och lugnt, men jag märker att jag nickar och reser mig upp. Flyktinstinkten är starkare. Så jag, mamma och Lukas går ut. Jag andas genom gråten och mamma pratar på så gott hon kan. När vi har gått in i rastgården och Lukas springer fritt, eller snarare nosar på grejer i maklig takt, stannar samtalet vid vår nya favoritlåt diamond heart med Alan Walker. Vi pratar om hur svårt det är att sjunga rätt text i det snabba partiet och mamma tar fram telefonen.

”Du kan ju inte spela låten nu”, säger jag och skrattgråter.

”Klart jag kan”, säger mamma och låten går igång på telefonen. Så vi står i en hundrastgård, på julafton och sjunger diamond heart. Vi skrattar åt rader vi inte förstår och tungvrickar oss igenom refrängerna och jag slutar gråta. Det går kanske ganska bra ändå.


And yeah, it's a war, it's the goddamn fight of my life and you started it

Rubriklåt: Ivy med Taylor Swift, för jag lyssnade på evermore igår och det är den vintrigaste skivan of all time
 
Haj haj snart åker vi till skåne! Här ska det firas jul! Och det är väl en jävla tur för vi mår helt jävla fruktansvärt. Det är bäckmörkt i våra små liv ska jag meddela. Det tar fan emot att säga, men så är det. Efter blogget hade jag såklaaart en vaknatt, så det var okul och jag stapplade till läkaren på morgonen igår som om jag drömde. Men läkaren var jättesnäll och ganska söt måste jag säga, och jag fick nytt venla-recept woop och hade det bra. Vi kom hem och jag sov i hundra år, och sen mådde vi skit. Vi åt gröt och spelade in en nyårspodd som jag knappt vet vad som hände i och alltså vi var såna spillror. Jag somnade före Stella så det säger fan allt tycker jag. Och idag har vi packat och kämpat på, lyssnat på tack för insläpp och eh ja. Det här var inte ett bra blogginlägg. Ses från lund då blir det nog bättre.

Vi är de sista som går hem, vi är de enda som förstår

Rubriklåt: Snö och marsaller med helen Sjöholm, Anna Stadling och Lars Winnerbäck, en otrolig nästan-jullåt jag lyssnade på nyss
 
Hallå det var länge sen tror jag! Lagom länge sen för att vara vanliga tråkdagar. Men det stora som har hänt är att vi såg finalen av alla mot alla som var helt sjuk i huvet! Den hade en massa annat folk och klipp och krunegård och allt möjligt! Det behövde jag för igår mådde jag så dåligt att det typ inte gick att formulera. Liksom det kändes som om ingenting var värt något, allt var helt och totalt meningslöst på en sjuk nivå. Idag mår jag bättre, thank god, och vi har läst klart staffan-boken. Den went hard til the end och vi blev helt shook av den, på flera olika sätt. Stella har kört bil och jag har kämpat på, och börjat på min årslista vilket har fått mig att inse hur jävla tråkigt jag har bloggat i år. Förlåt för att jag gör så tråkiga saker yall. Ska ha roligare 2023...kanske. Man kan ju hoppas i alla fall.

I did not believe that it would end no, everything came second to the benzo

Rubriklåt: Better now med post malone, en jävla banger okej
 
Aj satan sherlock hoppade precis på mitt bröst och försökte stänga datorn. Jag knuffade bort henne för det gjorde ont så nu står hon på sin mor. Är detta det absolut senaste på natten jag har bloggat? det kan det nog fan vara! Eller kanske nåt mush har varit senare...fast typ inte? Jag har råkat verkligen helt vända mitt dygn yay. det är lite läskigt för på onsdag ska jag till läkaren klockan 08. Hur ska jag lösa detta? Får kanske köra medveten vaknatt imorgon för att skaka rätt på allt...vi får se. Men sen sist har följande hänt:
-Vi gjorde midnattskladdkaka! Den blev ganska deppig men vi lyssnade på vårt bästa poddavsnitt just nu och skrek arga verb på göteborgska. Jossan trodde att vi hade blivit galna.
-Jossan har varit så social! Innan ikväll låg hon på mig i typ tjugo minuter, liksom helt lång på mig när jag låg på sidan. Det var tur för Emma Black var jättetriggad så Jossan hjälpte.
-Vi åkte till Kista och åt subwaymat. "det var så sjukt länge sen jag åt en sån här som var varm" sa Stella och det är fan sant.
-Vi handlade och jag köpte 1 julklapp wooop.
-Vi har spelat in den tramsigaste podden of all goddamn time. Rip er på onsdag vad fan pågår.
-Sen inatt har jag ätit godis och lyssnat på p3 musikdokumentär om post malone. Jag älskar den jäveln vet ni det. Det är lite töntigt av mig men fuck it.
-Eh jag borde sova jag är inte trött! Stella ska till npf-specialisten om fem timmar! Inte för att jag måste gå upp då men liksom vad fan är ett dygn? Nu kommer jag ha ångest över att jag ska komma upp på onsdag morgon jag skojar inte! Tre dagar i förväg! Det här är min ångest! Aja...godnatt.

Timmen är tidig och basen är deep, hon viskar I'm not yours to keep så du vet

Rubriklåt: Cissi (Cecilia Lind) med den rimliga artisten Evert Mob, en batshit jävla låt alltså
 
Hallå från Sveriges tröttaste memm! Fan yall ska man byta namn till Memm? Ba klippa aet? Nä kanske inte va men ändå it has some vibes. Kanske. Men aja, igår var det dags att fira jul med Lilla! På distans dessvärre, men ändån. Vi babblade om lite allt möjligt först och sen lyssnade på hiphop för det ska man göra på julen (it's a thing) och jag har saknat att musik-gagga med min lillasyrra! Vi såg på spåret och gissade lagom dåligt på allt, och sen drack jag glyhvein och vi lyssnade på andra bangers så som rubriklåten. Så ska det va! Vi pratade också om sjuka roasts Stella läste upp från twitter och hade det bra.
 
Idag har jag verkligen bara sovit och varit en trött bäb. Så oklart varför för jag sov ordentligt inatt men det hjälpte inte tydligen. Det enda som har hänt är att vi har sett sista så mycket bättre! Så här kommer mina tankar:
-Nordman var faktiskt rätt bra, vem kunde ha anat! vevlyra <3 massa nyckelharpa <3
-Daniela är så cool <3 gillar hennes tolkning men jag kommer nog inte lyssna på den.
-Jonossi var så otroligt underwhelming. De tror de är så coola men så är det så basic.
-Albin gjorde kyss och det var helt okej, men alltså...originalet är det bästa sååå ja.
 
Det var ju inte så spännande, såååry. Men nu ska vi kanske baka midnattskladdkaka så det är ju kul!

In this California king bed we're ten thousand miles apart

Rubriklåt: California king bed med Rihanna, som jag och Stella pratade om nyss bara
 
Hallå jag är hemma igen! Och trött som fan så snart ska jag sova som en liten bebis hoppas jag men jag har sovit så jävla konstigt lately sååå vi får se. Men igår hade vi ju mh-häng och det var jättegosligt. Vi åt kycklingpasta (med jättesmå pasta-bokstäver what's up with that), underhölls av buren och spårade helt ur när det var jullåtstimme. Felis navidad spelades och jag råkade börja sjunga en egen version som hette "skräp på en hög"...tyvärr var jag tvungen att köra hela låten på detta sätt och satan vad enformigt det var. Men jag kunde ju inte bara sluta! Sen gjorde Onna en otrolig tolkning av tänd ett ljus där hon försökte immitera sångarna och det var riktigt likt (och hilarious). Mycket starkt liv. Sen sov hon och jag kunde min vana trogen inte sova till radion, men vid halv fem slocknade jag till slut. Det är ändå nice att kunna kolla på låtlistan exakt när man somnar.
 
Idag fick jag ägg och bacon-frukost och sen har hon jobbat och jag chillat mest. Hon var på terapi och jag sov som en bebis och ganska snart efter det åkte jag hem, eller ja nästan hem, till Kista. Där mötte jag Stella och hennes mamma och vi köpte glyhvein på systemet (av en underbar personal-person) och hängde på espresso house (chailatte mmm!) där vi pratade om mytomaner och andra töntar. Sen åt vi middag på brödernas (älskar deras lokal för det är lugnt och snelt) och vi pratade om julen, skånska tanter och lite allt möjligt, och sen åkte vi hem till oss (utan mamman i fråga). Vi har tyvärr sovit en del på kvällen som idioter, så vi får väl se om vi kan sova nu, men jag hoppas! Sömn är life!

Igår när jag var ute på krogen så träffa jag Jesus, han satt där och tog en öl helt själv

Rubriklåt: Hälsa gud med miss li som jag hörde på vägen hit och dessutom verkar bli precis så mycket av en mh-banger som Onna trodde
 
Hallå från onnas hem! Japp jag är här igen, man kan tro att jag har flyttat in. Men det har jag inte, jag är bara här för mh-häng för det måste man! Musikhjälpen alltså. Just nu mobbar jag Oscar Sia (oskar? idk bro) för att hans satsmelodi går all over the place. Det får jag säga för det gör min med. Vi pratar om vilka våra bästa låtar med riktigt dåliga artister är, just nu sean mendez och vi har inte samma konstaterade vi. För Onna har fel och jag har rätt. Men ja, vad har hänt sen sist...jag har mått dåligt mest. Igår låg jag mest i sängen och kom typ inte upp förrän på kvällen. Friskt va. Vi tittade på alla mot alla, åt korv som vi ofta gör, kramades och så läste vi i boken om Staffan Hildebrand som vi gör nu. Den är kul, för det är mycket punkgrejer i den och också fuck you Staffan din äckliga pedofil. Det var så många pedofiler out and about hela tiden? Liksom folk visste att de tände på unga pojkar (seriöst om man tog en shot varje gång de säger "unga pojkar" i boken hade man dött) men de fick ändå vara med dem? Sjukt i huvet. Så det är vad jag har tänkt på lol, förutom mitt eget jävla liv, och nu är jag här. Och jag är trött som en anka och det är svinkallt, men jag mår ändå helt okej. Ses imorgon när jag kanske har mer att säga!

I can't turn off what turns me on

Rubriklåt: Masseduction med st vincent, från veckans cirkelskiva
 
Hallå det är natt och jag sover inte. Men snart ska jag prova en vända till. Vi har haft en okej dag idag i alla fall, till exempel hade jag och Robert ett mycket bra och långt pottersamtal. Vi var upprörda över Hermiones skolgång ("det går inte att svälja!"), höll med och tyckte synd om Snape (will not happen again men dude had a point) och var arga på Harry för han var en tönt. Sirius var också en tönt så jag hade många känslor och ett legit citat från mina anteckningar var "Stop choking your godson you absolute maniac!" "mina" anteckningar indeed.
 
Sen på kvällen lagade vi soppa och tittade på en dokumentär om en lady som mördade sina barn. Jag hatar henne men det är väl inget konstigt. Sen har jag försökt skriva (det gick dåligt) och vi har väl drällt, och nu måste jag fucking sova. Jag lovar jag försökte innan men jag var klarvaken. Så nu ska jag prova igen och se om det går.

Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv

Rubriklåt: Lyckligare nu med Linnea Henriksson, som vi sjöng med i under bakandet idag
 
Hallå hej från sova snart-memma! Oj satan i gatan jag visste inte att klockan snart är halv två. Tur att jag ska sova då. Men idag har inte mycket hänt, vi har sovit väldigt länge och varit väldigt trötta och gosliga. Vi försökte få igång oss genom att se så mycket bättre, men vad tråkigt det var! Jag har inte så mycket att säga, men här är det:
-Så mycket strage! Älskar att anne-lie bara inte köper att han är där som alla andra gör. "Strage igen!" this is what we do here ok
-Okej anne-lies dotter måste vara flata. hon måste vara. Hon har skinnjacka inomhus!
-Nordmans tolkning var nice, med massa nyckelharpa och droger och jox. så ska man ha det.
-Albin var nice, med sin homie som sjöng stämmor och grejer. "Det här är så otroligt homosexuellt och samtidigt så otroligt heterosexuellt!" sa jag. idk vad jag menar med det.
-Annas var väl okej, Stella och Robert gillade den, men meh. Tråååkigt.
 
Sen vilade vi ännu mer för vi är töntar, men ikväll har vi bakat lussebullar! De var jättejättegoda! Seriöst de var så gooooda vi åt tre var. Vi tog oss igenom motgångar som att vi inte hade tillräckligt mycket mjöl och sånt, lyssnade på bra låtar och var glada. Vi har faktiskt varit glada hela dagen förutom när jag läste harry potter och Emma Black flippade ur. Jag har undrat när hon ska göra det, men det blev idag. Stackars henne. Men det är typ det som har hänt idag, lussebullar och så mycket bättre, så nu ska vi sova!

Hey, every once in a few months when all the punches land

Rubriklåt: Punches med Frank Turner, en jävla dänga som vi sjöng idag när vi lagade mat och verkligen behöver
 
Såååååå japp. När man tror att livskriserna är slut för tillfället kommer en annan. Så, så här är det: Stella blev uppsagd igår. Efter fem arbetsdagar. De tyckte inte att hon var bra nog. Efter fem dagar. För de är tydligen psykopater. För att nåt sånt ska hända ska man typ ha stulit eller aldrig dykt upp eller nåt men okej. Sinnessjukt och vidrigt är detta. Sååå vi kämpar på och försöker se livet från den ljusa sidan blabla.
 
Men ja, igår hängde jag också med Onna och Tova. Vi åt Onnas amazing havreflarn med smörkräm (!) och pratade om skärmläsartricks jag aldrig hört talas om (mitt mind är blown!), uppsats- och bokskriv och annat trams. Sen fick jag veta vad som hänt och storgrät en stund, såå det var ju kul, men sen åt vi onnas korvstråg och lyssnade på d-moll-listan. Det är en så jävla bra lista, särskilt när trams-låtarna kommer upp. Vi åt fler kakor (som jag saknar nu) och sen åkte jag hem för att krama min stackars tjeja. Och vi har goslat och försökt hantera allt. Vi har ätit tacos som var sviiingott, tittat på videor vi gillar, sovit och bara haft det bra trots allt. Och imorgon ska vi baka lussebullar för det är vi värda!

Den du alltid ville ha, han är med mig nu

Rubriklåt: Han är med mig nu med Peter Jöback och Annika Norlin, en otroligt underskattat queer-banger
 
Hej hej här är jag igen. Optimismen har väl runnit ur mig lite, men nu handlar det mest om isolation och blindhet och all that shit. It's getting to me yall. "jag mår bra tills jag tänker på att jag är blind och då mår jag skit", som jag sa igår. Kul va. Och igår var det ännu sämre för då gick jag till läkaren, men...min tid hade blivit ombokad. Så vi fick gå hem igen och jag sov bort min ledsenhet över att jag hade missat det och är sämst, men sen försökte jag liva upp mig. Vi spelade in podd på kvällen och det blev en lång podd precis som jag förutspådde, men en bra podd tyckte jag! Det kommer bli en vibe för er på onsdag tror jag. Och sen när Stella sov skrev jag bok och det är inte så lätt när man tvivlar på sig själv hela tiden, men jag försöker ändå. Jag tittade på en video om en orimligt dålig bok och hade många känslor (som tur är finns Agnes som kände till boken och jag kunde ranta till henne) och sen har jag sovit. Och det är vad jag har gjort idag. Och jag ska snart åka härifrån men jag mår jättedåligt så det blir väl spännande. Vilket inte borde göra något, för mina vänner är snela, men...ändå.

I've got a beach house in Malibu and I'm probably gonna hurt your feelings

Rubriklåt: Beach house med Carly Rae Jepsen, en rolig banger som jag lyssnade på nyss. Den är lite för somrig egentligen men ajaaa
 
Hej hallå det är ingen fara med mig yall. We all good iaf nästan. Och igår hängde jag med Onna. Vi löste lite kriser i livet (okej kan jag vara mer vag än såhär lol cringe-memma) och sen hängde vi här hemma. Vi köpte mat från fancygrillen (mmm jag är hungrig), lyssnade på böcker och det var tryggt alltihop. Vi tramsade en del om vad som är ens "födslorätt" och höll på, och sen sov både hon och Stella och jag började läsa en lång research-bok.
 
Jag var tvungen att gå upp kvart i sex för att lämna Onna vid sin färdis, men sen sov jag som en sten såklart. Sen har jag läst research-boken hela dagen och alltså varning: nästa vecka får ni det längsta manuset ever i era öron. Det går typ inte att klippa i det! Men aja jag kämpar på. Stella kom hem, vi åt en massa gröt och tittade på en dokumentär om en kärring som dödade sina barn pga...mormonism. Vi skrattade en massa åt att Stella hade pratat med alla de utvalda men inte var en av dem och en massa trams. Jag har också skrivit bok ikväll som en king och nu ska jag försöka sova för jag måste gå upp tidigt imorgon. Very exciting.

Se mig, för här är jag

Rubriklåt: älska mig med Melissa Horn, det är såklart inte originalet men det är den versionen jag syftar på. lite lame rubrikrad i text men aja
 

Jag vill att vi ska få finnas. Inte existera, finnas. Välja livet, välja att gå vidare, välja att känna. Läka och ta hand om oss själva och varandra. Jag vill få röra mig genom livet och stå rak, vara den jag är, de vi är. Jag vill att du ska få säga vad du tänker och att folk ska lyssna på dig. Jag vill att du ska förstå dig själv, att andra ska förstå dig, att vi ska fortsätta förstå varandra. Men till vilken pris? Till vilket pris vill jag att du ska välja livet? För vad fan händer om du inte gör det? Vad fan händer om du inte finns? Om vi inte finns? Finns jag då? Jag vill säga ja men jag vet inte hur. Jag vill skrika och trycka på bromsen, men det får jag inte för vi måste få finnas. Vi måste få säga vad vi tänker och känner även om ingen fucking förstår. Jag har aldrig förstått rubriklåten förrän jag hörde den nu och insåg att jo, precis så. Se oss för här är vi. Men det är svårare än man kan tro, svårare än jag vill erkänna. Jag ser dig och du ser mig, mer än vad vi gjort någonsin förut tror jag, men kommer det räcka? Jag vet inte, men jag vill. Hoppas.


But I don't need a perfect mirror, I don't care for queens and kings, we're all free and we're all perfect when lady stardust sings

Rubriklåt: Lady stardust med Lisa Miskovsky, som spelades i alla mot alla igår och det är en så otrolig låt det måste alla veta
 
Hej hallå, det är...mycket nu. Alltså inte egentligen, det händer ingenting, men det är mycket i livet. Det mesta är jobbigt men jag är väl okej efter omständigheterna tror jag. Och det är ju uppenbart att det är mycket för jag glömde berätta mina känslor om så mycket bättre igår! Jag hade för fan en rubrik som refererade till det och så ba sa jag inget? Que pasa? här kommer lite tankar:
-Anne-lie var ju otrolig vad fan är det om? Vem har dålt att hon var punkare för mig? Hennes tolkning var ju fire också, alltså inte nåt jag vill lyssna på men vilken banger!
-Men Danielas vandraren var ju det viktigaste. Och alltså...jag gillade texten massor men vad var det konstiga tekno-breakdownet? såhär, det var en cool idé, men håll då låten i shuffle efter första breakdownet! that's why boten anna works daniela!
-Generellt mycket upptempo i det här avsnittet, ändå festligt. Måns tog i och John...ja alltså heroes var väl nice men jag ville ha upp den lite i tonart.
-Vad fan nordman kan håkan hemlin ba sluta sjunga. Men nyckelharpan är otroligt vacker och älskade Pys story om att anne-lie ringt och sagt "hallå din gamla hora!" icon.
 
Så eh ja vad mer har jag varit med om? Jag frågade Stella nu vad som hänt och hon sa "vi har varit hemma och vibeat och sovit." okej ja. Min highpoint var nog när jag läste högt ur en kostrådsartikel på konstiga dialekter för artikeln var helt jävla batshit. De använde ordet kista istället för mage vad fan? Det kan man ju inte bara göra? Jag har klurat på boksaker och researchat till podden men alltså nästa vecka kommer bli fruktansvärd rent poddmessigt. Ni kommer alla bli wrecked av allt trauma har jag en känsla av, om jag kan läsa en bok jag behöver. Jag jobbar påre. Annars har jag kämpat mig fram, vi har ätit god mat som vi har lyckats laga, vi har ändå haft det rätt bra. Imorgon lär bli...en dag, men vi får väl se då.

Kan vi va oss själva, kan nån annan det?

Rubriklåt: Nala med Daniela Rathana, en melodiskt perfekt banger och vi måste hylla Daniela nu när hon är med i smb
 
Hallå jag är en person igen! Jag har sovit gärnet och vilat ännu mer. "Den här dagen är borträknad", sa jag till Stella innan och hon håller nog med för just nu sover hon. Och jag ska berätta om igår! Jag lämnade ju er i min monsterfylla och ja alltså jag mådde ej bra igår. Vaknade och kände mig off som fan men tänkte ändå att jag skulle klara det, så jag och Onna pratade om tomteboda och lyssnade på julmusik en stund. Sen gjorde Onna grötfrukost och jag var taggad, men när jag reste mig upp blev det uppenbart att kräk skulle kräkas. Men alltså, I recommend that. För direkt efteråt kunde jag äta den godaste gröten i hela världen! Den blev perfekt och Onna borde vinna nån slags gröt-tävling.
 
Vi chillade mer och lyssnade på mycket bluegrass, och sen åkte vi till lesbisk makts adventsfika. När jag gick ut trodde jag att detta var en jättedålig idé, men det var svinkallt vilket typ hjälpte och sen när jag kom in i lokalen utbrasst jag "här är det snällt!" för det är det. Vi fick gott fika och hamnade först med en skånsk tjeja som pratade med Onna om cykling och sen med ett par kompisar som vi fastnade med. Vi hade så mysligt! Vi pratade om dumma frågor normfungerande ställer, vad man kan lära katter, våra specialintressen, hur föräldrar reagerar på utkommanden och en massa annat. Så jävla mysigt var det! Det går typ inte att förklara riktigt men det var så tryggt. Sen åkte jag hem och slocknade ett tag med min tjeja och vi hade en goslig kväll in general. Men jag har varit så trött och off och förvirrad. Men nu ska jag väcka Stella så vi kan laga mat!

What if you had it all, but nobody to call, maybe then you'd know me

Rubriklåt: Lonely med Justin Bieber, hans bästa låt! Onna ropade "neeeej!" när den kom upp men jag sjöng / joddlade "loo-oo-oo-oonely" för glatta livet
 
Hej från soffan som nu är helt klar! Skruvarna har anlänt och armstöden är fast! Wiiiii! Och jag är trött och det har hänt en massa så jag tänker fuska och bara berätta om igår. Då åkte jag till Onna och Kiti dök också upp. Vi hade en nice tid, skämtade och missförstod varandra om vartannat as we do och Kiti var överlycklig över att äta choklad. "nu gör jag sånt omvänt gnäll igen!" sa hon och exakt så gör hon. "jag mår braaaa!" på gnällröst, I love it. Hon gick till systemet och jag och Onna hade långa diskussioner om hennes terapi och annat seriöst, och när Kiti kom tillbaka åt vi korv med pommes och aioli. Det var så jääävla gott! Onnas aioli är alltid kingig. Jag och Kiti drack vin i mängder, vi frågade hennes konstiga vänner om de gillade cissi walin (det gjorde de inte), Emma Black hälsade på en stund och Kiti fixade sig under mycket ståhej för att gå ut. Gillar ändå att hon gick ut och jag och Onna somnade. Men alltså yall jag blev så full det var faktiskt obehagligt. Det gick liksom plötsligt över en gräns och jag funkade inte? Jag kunde inte formulera mig eller förstå vad jag läste på datorn och när jag skulle bädda förstod jag inte hur man bäddade ett påslakan. Jag kom på det och gjorde rätt sen vilket nästan var mer creepy. Jag och Onna har skämtat mycket om att alla psykologer och liknande ser mig som sååå intelligent och idag sa hon att jag borde säga "om du tycker att jag är så intelligent ska du se mig bädda en säng!" det ska jag fan säga. Jag är ganska dum i huvet. Så, hörs imorgon för min mysliga lördag! Det blev inte så långt idag inser jag nu men...aja.

En random blogglista från lääänge sen det blir kul

Gillar du blåmögelost?

Naaaaj. Hatar typ all ost. Förutom mozzarella mmm.

Hot dogs eller hamburgare?

Helt olika matar ju! Korv med bröd är ju det bästa men hamburgare mmm…får nog bli hamburgare. Det är svårt detta och tydligen viktigt.

Vad dricker du på morgonen?

Te om Stella är hemma, annars typ cola för jag äter lunch när jag vaknat lol. Men är en juice-gäri egentligen. Saknar juice.

Favoritläsk?

Cola såklart, men älskar så mycket läsk. Julmust, päronsoda, sprite, hallonsoda, älskar läsk yall.

Dusch eller bad?

Var en badtjej under hela uppväxten men nu när jag har badkar igen badar jag inte? Tf is up with that har typ glömt hur man gör?

Har du en pistol?

Gud detta är så 00-tal I love it. Eh ja nej.

Hur många tv finns i ditt hem?

En, tyvärr. Den används inte ens. Vi borde ha en cromecast säger Sara men orka.

Whisky, tequila eller vodka?

Inget av det egentligen men vodka kanske? Jag sa innan idag att jag är ”för bräcklig för tequila” såatteh.

Favoritdag i veckan?

Lördag är det nog nowadays, Stella är hemma och just nu är det smb juuu <3

Kan du göra 100 armhävningar?

Ingen borde kunna deeet!

Favoritfärg?

Liiila!

Tror du på spöken?

Alltså ja tror som i ”seems legit”, men inte som i att det påverkar mig.

Regn eller snö?

Avskyr båda men I guess regn? Inomhus är det nice iaf

Värsta smärtan?

All smärta är ju vidrigt men har inte haft nån sån riktigt hemsk…än.

Piercingar?

Inga. Ska man skaffa en mayhaps? …nä.

Religiös?

Nä. Verkar mest jobbigt.

En sak ni inte vet om mig:

Men hjälp vad svårt! Ni vet ju allt! Okej: Jag har så mycket mer tvångstankar än vad jag låtsas om. Inte på ocd-nivå obvi men måste hela tiden övertala mig själv att jag inte måste följa en massa tramsiga regler.

Gillar du att dansa?

I rätt stämning absolut, men den stämningen är svår att få till.

Gillar du camping?

Nej. Vill vara inomhus goddammit!


They play country songs in heaven, but in hell we play em loud

Rubriklåt: Going to hell med Adeem the artist, från nya skivan men den här har varit ute ett tag och älskar den!
 
Hallå från överdrivet glada Emma! Ibland ska man ha det så och idag är en sån dag. Vet ni varför? Jo:
-Stellabella har börjat på sitt nya jobb! Hon har ett eget kontor! Ett litet rum där hon kan ha saker! Hennes kollegor verkar jättesnälla! Iiiii!
-Henrik har varit på dejt med en söt tjej och hållit hand och sett Emil Jensen! Förstår ni hur fint detta är Henrik deserves the best!
-Jag har skrivit ett typ bra kapitel på boken ikväll! Det gick bra! Jag kan skriva!
-Adeem the artist har släppt sin nya skivaaaa! Och alltså jag var inte särskilt optimistisk, trodde inte det här skulle funka lika bra, men oh fucking fuck. Det här var en skivjävel det med. Jag är helt wrecked.
-Tilda har skickat massa röstmeddelanden hela dagen och vi har pratat om allt från varför analsex är konstigt till vårt framtida mc-gäng. Det kommer bli lit. Fast nu säger hon att hon har näsblodat över hela sitt badrum. Goddaaaamn.
-Sååå jag har haft ett riktigt bra liv! Men jag kanske borde sova? Det ska man göra va?

På kvällen blev det kväll, jag blev inte förvånad

Rubriklåt: Reinkarnerad precis som förut med bob hund, mest för att jag och Stella pratade om reinkarnation innan och för att den raden är så rolig
 
Hallå från natten once more! Jag äter chips och lyssnar på en lady som pratar om dåliga bokar på youtube och ofta också Tilda som skickar ljudmeddelanden, just nu mest om sina stelfrusna fingrar för hon var ute i tre timmar. smart va. Idag har jag annars sovit jättelänge och sen kom Stella hem från sin sista dag på svt! Heeejdå svt! Imorgon börjar nya jobbet iiiiiiii! Vi lyssnade på ett mord och drällde och sen åt vi korv (sjukt) och Tilda började skicka sina ljudmeddelanden. Hon hängde med en kompis jag fick höra deras resonemang om apelsintanter, våra blowjob-skills, koreaner (de vill ha koreaner men jag fattar inte) och varför alla killar i tibro är dåliga. De verkar faktiskt dåliga. Nu ska jag snart sova och försöka att inte sova för länge igen, för nu får jag fan skärpa mig. Rip mitt dygn. Men nu är det december, ändå lite hype!

RSS 2.0