Vem fan är Emil?

Haj från sängen! Jag ska strax ta mig upp för att fixa och dona, men först blåga såklaaaart. Och igår vare blindkackel! Jag åkte till us-kansliet, eller ja det är ju srf-kansliet, så jag stod som en idiot i entren och hade ingen aning om vart jag skulle. Till slut kom jag rätt i alla fall. Jag skulle nämligen skriva årets krönika med Tova, Dess och Angelina (som jag inte träffat innan). Vi åt pizza och blindkacklade loss om störigt folk, att inte ha några filter och allt möjligt annat. Vi satte oss sen för att skriva och jag sa rubriken när vi skulle ringa sagda Emil för att kolla vad han skulle skriva om...han svarade såklart när jag sa det. Well done. Så inte en så jättebra rubrik, men kul med kontext tyckte jag. Men ja vi skrev och jag och Tova tramsade en massa när hon gjorde fransk research. Vi kom till exempel fram till att franska hemsidor borde ha croissants istället för cookies. Det borde de!
 
Så det var en väldigt myslig tid, och idag har också varit det. Jag och Lilla har jåbat ihop, eller alltså hon jobbade hemma och jag skrev och så bräkte vi i telefon till varandra. Så jag skrev om en svensklektion och hon skrev diktat, det var gosligt. Jag fick också det bästa meddelandet ever från Dess, med jättetydliga instruktioner till hur jag söker ledsagning i Stockholm och vad de vill ha osv. Det var det legit finaste jag sett blev: rörd. Så livet är bra, och nu ska jag väcka Leo så vi kan börja fixa middag. Hon är äntligen hemma och fullkomligt slut i hela systemet stackaren. Så, ses imorgon I guess!

Before it's even begun I'm the only one at the finish line

Rubriklåt: Fireworks med first aid kit, en sarig låt
 
Haj! Hur fan är läget bloggisar? Bra hoppas jag. Det är så vansinnigt roligt att låtsas som om jag har mer än fem läsare det är mitt bästa skämt. Det sjuka är dock att vem som helst kan sitta hemma och läsa om mig exakt nu? Typ som att Tilda läste min blogg on and off i alla år vi inte pratade. Sjukt i huvet. Om nån tänker "jag undrar hur Emma mår, henne har jag inte pratat med på flera år" så kan de ba gå in och kolla läget med mig. Läskigt. Anyway...jag har mest drällt sen sist ja. Sovit, tvättat och haft det bra. Vi lagade nån lax-kokos-gryta igår, som var god faktiskt (just det Lilla håll käften med ditt negativa anti-kokos-prat), och sen kom Sara. Hon behövde nånstans att sova inatt, så hon fick sova på hotell stemma. Hon var jättesen så hon kom hit när vi skulle sova basically, men imorse hann vi frukosthänga lite. Vi pratade om poddar och våra bästa pedofildokumentärer, spännande grejer på Saras jobb, musik vi lyssnar på nu och lite sånt, och sen åkte hon. Sen dess har jag läst och hängt, och om ett tag ska jag åka på äventyr. Med fäääärdis which I can do hur sjukt som helst. Varje färdisresa är en liten fest helt ärligt. Vad som inte är fest är att min hälsporre, som jag fick 2020, började act up igen idag. Vad har jag nu gjort för fel vafan? Aja det var allt från maj och mina krämpor, vi ses imorgon!

Det fanns en tid jag gömde ansiktet i mina händer, men nu vill jag va där det händer

Rubriklåt: Leva längre med o-hund, en otroligt reggaebanger som vi lyssnade på och sjöng med i igår (mest sjöng vi med i blåsorkestern haha)
 
Haj haj mitt i natten! Japp det blev sent inatt men det är skönt, har lite alone time med flädercider och youtube. Ska absolut skärpa mig och sova snart, men ändån. Men jag ska blåga om resten av helgen, och vi poddade ju som jag sa. Det blev nog helt okej tror jag, lite svårt att dela mick med Stella, men annars bra och Robert var en kingig gäst obviously. Sen hängde vi och lyssnade på musik och så, och sen skulle vi ut och äta. Stella tog sig ur en fickparkering i uppförsbacke (!) och vi åkte till Spånga, för det var den enda restaurangen jag kom på för vi var där i somras lol. Tydligen var det inte riktigt lika festligt när man inte kunde sitta ute, för därinne var det fullständigt dött. De spelade inte ens musik lol. Vi blev lite ställda men tänkte att aja, vi gör det bästa av det här. Jag och Anna beställde varsitt glas bubbel för lite lyx-känsla, och vi fick bubbel...vatten. Vi blev helt ställda och sa inte ens något, vi bara drack vårt äckliga bubbelvatten och lät det vara lol. Absurt. Men, maten var jättegod (!) och det var ju tur det.
 
Vi kom hem och hade en myslig kväll. Jag och Anna drack rom och cola (amamam), vi lekte gft (Anna är alltid jättemotvillig att leka det och sen inser hon att det är hennes favoritlek lol) och Stella var så övertrött att hon sjöng en sång om Jossan och alla hennes kroppsdelar. Hon är: Störd i huvuet och också: Jättegullig. Men ja, det var en väldigt bra tid. Vi sov och imorse åt vi frukost och lyssnade på kafferepet och babblade, och sen åkte de till centralen. Jag la mig direkt i sängen och, förutom att gå på toa och fixa tvätten och sånt, stannade där till sju. Sååå sju timmar. Den där meningen höll inte ihop men ändå. Vi sov och vilade och kramades och hade det ba, och på kvällen bara drällde vi och tvättade typ. Och ja, det är ett bra och trött liv, och nu ska jag sova. Det kommer bli: life.

You can be the sun or the moon or the stars, the bass or the drum or the lead guitar

Rubriklåt: Rock paper sissors med katzenjammer, en dänga som vi lyssnade på igår i cirkellistan
 
Haj från maj! Vi ska snart podda är planen, men först ska jag blåga om gårdagen. Stella lagade fancy kött och vi åt detta medans vi pratade om de tråkigaste människorna vi träffat, föräldrar som gav upp och sålde sitt barn (det gjorde de inte), båtbyggare och sånt rimligt. Och sen var det på spåret-final! Vi kämpade ihop 33 poäng, men jag vill hävda att inga av dem var min förtjänst för jag kunde inte ett skit lol. Sen var det vindrickning och musiklyssning som vanligt och vi försökte komma ihåg styrelsemöten för hundra år sen, åt glass, skrev mordsånger och hade det bra. Det blev sent, så som det ofta blir, och både jag och Stella var helt slut.
 
Men nu har vi friska gäster, så vi gick upp en någorlunda rimlig tid och har ätit både frukost och lunch. Sjukt beteende. Vi har också skrattat jättemycket åt vad vi gjorde på valborg 2004 och hur ointressant det var, vad som hände i oktober 2006 och en massa annat tramsigt. Så vi har det bra och nu pågår fix för att i sinom tid kunna spela in lite piddelipodd. Party!

För dig ställer jag mig öppen

Rubriklåt: Flyttblock med Annika Norlin, från veckans cirkel-hopkok
 
Halloj från maj och team osby! De sitter just nu och förfasar sig över att stava namn hemskt, som Råbert med å. Det borde Robert byta till tycker jag. Men jag ska snabbblogga om min dag igår och hittills idag, och igår efter blogget tror jag väl att vi vilade typ. Vi åt sedermera äggmackor och tittade på mushmushmush, men det var tråååkigt för de var i jävle. Det enda som var kul med det var att alla ba "äntligen är vi i gävle!" och jag tyckte att det borde vara en reklam för staden i allmänhet. Sen på kvällen fixade jag mitt manus och Leo tarot-läste folk, och sen tröttnade vi på vår snaxlösa tillvaro så vi gjorde chokladbollar. Då lyssnade vi på en brittisk podd som gjort ett avsnitt om Tomas Quick, vilket var starkt. "Hannes Råstam did not fuck about!" jävligt sant hörni. De kunde inte uttala namn for shit såklart, men det var starkt ändå.
 
Idag åkte Leo på morgonen och sen sov jag och Stella hämtade en liten bil till oss över helgen. Vi tog denna till Barkaby för att handla och alltså, ica maxi en fredagseftermiddag ska ingen behöva uppleva. Jag höll på att dö. Men vi lyckades ta oss hem med allting somehow och nu har som sagt team osby dykt upp. Så nu ska det bli partaj, eller ja lite partaj i alla fall. Jag ämnar gå och öppna vinet nu bannemig. Ses imorgon!

He said "Oh my god, you look just like Shakira, no no you're Catherine Zeta" actually my name's Marina

Rubriklåt: Hollywood med Marina, hade glömt vilken bop det är
 
Haj haj! Leo har jobbintervju i köket och slaktar (låter det som), och jag samlar kraft för research-marathon ikväll. Har nog aldrig varit såhär sen med min poddresearch lol. Then again, jag vet ish vad jag ska leta efter och skriva och så, så det löser sig nog. Och jag ska först blogga om igår, och det var en bra dag. Det var lite miserabelt med avstängt vatten på morgonen, men det kom igång igen och vi städade en massa med vikarie-boendestöd. Sen åkte jag och Leo till stan och skrivfikade med Manja, på lilla caféet (det är inte jag som har döpt det till det, det heter så) så jag fick äta bananchokladkaka amamam. Vi pratade om våra skrivprojekt, örter (som Leo skrev om) och en massa annat, och jag skrev mer om mina stackars skrivbebisar. Vill krama sönder dem. Och ja, det var ett bra skriv, om än lite kort.

Vi åkte hem och lagade lasagne, eller ja Stella och Leo lagade lasagne och jag fixade i köket. Vi lyssnade på Marina och pratade och sånt, och lasagnen var amamam som vanligt. På kvällen lyssnade vi på mord och drällde, och sen har jag sovit hela dagen idag för jag var ju uppe hela natten lol. Men nu har Leo som sagt en superhype intervju och jag ska skärpa mig och researcha. Skärpning Mem!

Vi rörde oss närmare varann, jag gick alltid för nära

(Det är ingen bokstavlig rubriklåt för det är en av mina osläppta låtar. Mängden makt heter den.)
 
Ligger här och tänker på alla människor som funnits i mitt liv. Okej okej inte alla samtidigt men ändå. Laddade ju hem alla mina messengerkonversationer och alltså...alltså. Det är så många människor som funnits i mitt liv, som jag varit nära, och som inte är där längre. Jag vet inte ens hur jag ska hantera det? Det är ju liksom min vanligaste grej att babbla om men just mängden chockade mig lite. Det mesta är ju blaj-människor, typ folk jag haft ett samtal med, men förvånansvärt många konversationer är med människor jag stått väldigt nära. Och jag vet inte hur jag ska kunna lita på att mina vänner finns kvar, för de flesta gör ju inte det? Ska man liksom acceptera att de flesta inte stannar mer än några år? Är det normalt och bra och rimligt? För jag trodde fan att de flesta relationer man skapade, som verkligen var viktiga, skulle vara livet ut. Jag trodde på riktigt det. Men jag vet inte varför jag fortfarande blir ledsen för liksom de här människorna sitter inte och läser våra messengerkonversationer som en loser. De klarar sig alldeles utmärkt. Utan mig. Och jag klarar mig också utan dem men jag borde inte behöva! Det är inte rimligt att livet är såhär! Jag vill stampa i golvet och skrika som ett barn för jag vill inte! Särskilt när inget har hänt, när man bara glider ifrån varandra. Att glida ifrån varandra borde verkligen genuint vara olagligt! Hur ska man liksom hantera det? Det g å å å å r inte! Så ja, jag saknar vissa specifika människor från mitt förflutna och så kan det vara. Godnatt.

I used to believe no one could love you like I do, now I'm starting to think that it might be impossible not to

Rubriklåt: Voyager med boygenius, som vi hörde idag och raden känns lite som jag mår nu
 
Hej från känslostorm-memma! Seriöst jag går igenom hela känslospektrat på en dag nu och det är väldigt oklart. Och ja nä, idag...har väl funkat. Stella var i skolan hela dagen (!) och Leo sökte en massa jobb, jag...gjorde typ inget. Har mest suttit i fåtöljen, läst / lyssnat på musik och drällt. Och gått från jätteglad till irriterad till gråtig till ångig...väl kämpat. Men jag läste klart boken jag började på igårkväll, så det är kul att jag läser igen I guess. Läser och skriver, som 1 king. Och nu ska jag väl sova men jag är stressad över att vattnet är avstängt imorgon. Ja, det är tydligen något att ha ångest / stress över. Så ja det var inte så muntert idag, men jag är i alla fall fortfarande i ett bra skriv-headspace tror jag. Det känns...väl okej.

Jag orkar inte tänka på att vi har inälvor!

Tänk om man kunde ha ett rättvänt dygn nån gång va. Det kommer så att säga inte hända. Men här ligger jag och har konstiga känslor, som en vanlig natt med andra ord, och idag har varit en bra dag. Först försov jag mig jättemycket, men jag läste hp och hade pottersnack. Det var det näst näst sista, rip! Vi konstaterade att Rowling fullständigt skiter i oss läsare at this point, obehagades av greyback och hade det bra, så ska det va.
 
Efter pottersnacket bestämde Leo och jag oss för att åka iväg på skrivfika. Hon ville ha cigg, så det var lite därför, men ändån. Vi satt på espresso house och pratade om skriv och skrev, och jag hamnade i lite flow...precis när vi skulle gå lol. Så jävla störigt. Men iiiiii jag har saknat caféskriv! Vill göra det jämt! Vi åkte hem och när vi kom in var maten klar, hallå vad har jag för housewife plötsligt? Hon har pluggat en massa idag också wiiii. Vi åt soppa och lyssnade på ett mörd, där rubriken upprört sades av Elinor. Jag håller fan med! Det var ett sjukt mörd, måste jag säga. Sen ikväll har Leo haft en tarot-live (hon är queen!) och jag har läst och ätit chips. Och haft konstiga känslor, men det är ju inget nytt. Men det här har varit en bra dag, och nu ska jag sova. Godnatt från humörsvängningarnas drottning!

He told me he loved me while he laughed in my face, he just led me astray

Rubriklåt: Caged med within temptation, som vi hörde igår och också jag och Onna har bokat biljetter till dem i oktober meeeep
 
Haj från natten och min konstiga ångest! Eller ångest vetefan, jag är stressad på nåt konstigt sätt. Mår jättedåligt och blir orolig att Stella är arg på mig hela tiden samtidigt som jag är arg på allt och alla. Stabilt. Men ja, igår efter blogget åt vi maxmat, men den var jättekall :( ovärt. Och sen kom Leo hem! Med en massa grejer, eller ja nä rimlig mängd men det står i kassar i hallen nu. Jag får stress över dettaaaa men vi ska fixa det imorgon. Vi drack shakes från max såklart, lyssnade på musik och pratade, och sen gick vi och la oss. Fast jag var vaken till 04 och läste ut min bok och pratade med Tilda. Så kan det gå.
 
Idag träffade Stella tvillingbebbarna, så hon vinner i livet, men jag sov i hundra år istället. Och sen har jag mest mått piss hela dagen men vi har tittat på en mord-dokumentär, vilat och chillat I guess. Hoppas jag mår bättre imorgon men är skeptisk. Vi får väl se, men ja det var nog allt. Just det jag hade bokklubb med Sara också. Jag älskade boken, hon var mer skeptisk. Hon hade: Fel. Nästa gång ska vi läsa Annika Norlins bok meeeep! Så, det var allt på riktigt. Godnatt!

Gör det värre på dig själv, annars gör nån annan det

Haj haj! Här sitter jag i soffan och läser bok och peppar Leo i hennes lååånga väntan på färdis. Det är dåligt tycker jag för hon ska ju komma hem! Men sist vi hördes hoppades jag ju att jag skulle överleva min andra resa med sagda färdis, och shockingly enough gjorde jag det. Den kom precis i tid och chauffören var mycket trevlig. Jag lärde mig att taxiverksamhet klassas som "slumpmässigt intensiv", vilket såklart är mitt twitternamn nu lol, och vi pratade mycket om hur färdtjänst funkar och sånt. Just det, rubriken fick jag från Onna, det var i på minuten när de skulle skriva en anti-självhjälpsbok. Världens bästa motto. Hursomhelst kom jag hem och chillade med min tjeja, tittade på på spåret och var orimligt sur, verkligen åskmoln utan anledning. Mens yall. Men jag muntrade upp mig och vi poddade, det blev ett riktigt bra avsnitt tycker jag personligen. Det kan ni se fram emot på onsdag kanske.
 
Idag hade vi en utflykt på gång. Vi skulle nämligen till stan och se en föreläsning om Kaj Gulmar! Gullmar? Jag blev osäker nu lol. Bra fan är jag. Det var vår favorit Ingela, som skrivit en bok om Kaj och som följer vår instagram meeep, och hon var så fucking duktig. Vi fick så himla bra ny fakta om Kaj och våra minds var konstant blown. Och hon blev jättehype av att vi har köpt Kajs rita-låt! Wiii! Vi flippade en massa och fikade, så jag fick dricka varm choklad och julmust och vara lycklig. Jag älskar att fika det är verkligen peak liv. Och att det finns queers och gamla queers och att jag kan gå på dagsdejt med min tjej och meeep! Så jag är glad idag, och nu är Leo på väg. Och maten, så det är bara bra saker nu!

saw the ambulances on the shoulder, I didn't even think of pulling over

Rubriklåt: The 30th med Billie Eilish, som vi hörde idag och wow underrated creepy ass låt
 
Hej från mensvärksmemma och första inlägget från Onnas Rågsved-hem! Jag ska åka ganska snart, men ska försöka blogga för att förhindra att jag dör av mensvärk. För det gör jag. Jag kom hit igår, med min allra första färdisresa. Den blev fullkomligt kaos, men jag kom fram till slut efter att ha väntat i hundra år och suttit i massa trafik. Hoppas detta inte händer idag för då kommer jag inte öeverleva. Anyway...jag kom fram och Onna lagade fläskkaré under mycket kämp. Vi pratade om hennes fruktansvärda (fysiska) mående, för det är det sämsta ever, men lyssnade också på bokar och hade det mysligt. Onna gick och la sig rätt tidigt, så jag satt och läste thursday murder club och åt choklad-julgransprydnader. Så jävla trevligt, och framför allt behövde jag det för det var livskris och drama in the life. Fuck allt.
 
Fuck även att jag inte kunde somna förrän 05, så jag har sovit tre timmar woooop. Men jag fick onna-gröt (amamam!) och hon har jobbat och jag har skrivit. Det blev mycket tonårskärlek och kaos i detta kapitel and I love it. Vi åt också chokladfondanter (frysta obs) och grädde med creme brulée-smak, och det var jättegott om än väldigt mäktigt. Bra lunch jää. Och Onna kunde äta det fuck yeah! Men nu sitter jag här och håller på att dö som sagt, och snart ska jag förhoppningsvis åka. Ska be Stella vänta vid vägen med en ipren lol. Det ska jag inte men nästan. Så vi ses när jag har tagit mig hem! Hallå jag har färdtjänst were yall aware? Och jag bloggar jättedåligt nu jag vet, men det har inte hänt nåt så jättespännande. Jag och Onna har mest pratat om vilka jävla fittor vi är och att vi borde vara kompisar med alla standupkomiker. Så, det var mitt tillägg, ses sen!

Ta mig till möglet!

Hej det är jättejättesent och jag måste sova men ska blogga om mitt totalt händelselösa liv. Det händer inget i det. Jag har ont i ryggen. Det är dåligt. Jag och Stella har gjort broccolipaj och jag gjorde paj-gojset. Det var kul. Jag har laddat hem hela min messenger-historik och det är lite sjukt att det går men nu kan jag läsa jättegamla meddelanden det är coolt. Så det är därför jag inte har sovit än. Vad har mer hänt...jag har klättrat på väggarna av uttråkning wooop. Och jaha nähä det var typ det? Rubriken är en direktöversättning av vad gordon ramsay ropade i hotel hells som Stella tittade på och jag ropade det på svenska för det var kul. Så eh ja, livet är tråkigt. Men mina föräldrar åker till Chile imorgon och min mormor har fått tid för att fixa sitt hjärta så det går bra! och nu ska jag fan sova! Är detta mitt kortaste inlägg någonsin? Ja typ!

I never cared for the stories they tell, I never thought about heaven and hell

Rubriklåt: Reincarnation med beyond the black, en riktigt country-metal-banger som jag hörde idag i cirkelen (fast jag kunde den innan alltså)
 
Halloj från natten! Här ligger jag och ska sova, och ska som vanligt först blogga. Nu om två dagar, på vilka jag inte har lämnat mitt hem. Jag skulle faktiskt gjort det idag, men Linus ställde in buuuu. Fast det var jätterimligt av honom obs. Men detta har hänt:
-Stella har börjat sin nya kurs! Det verkar jättekuuuul! Hon hade sin sammetskavaj så jag förstår inte varför inte alla kastade sig över henne. Sexy lady var hon.
-Vi har läst massor i vår nya dåliga bok, som alltså är en bra bok tydligen. Fast den har såklart stora flaws. Och författaren har döpt en viktig karaktär efter sig själv? Det är jättejättejättekonstigt!
-Jag har stekt bacon för första gången i mitt liv. Det var: läskigt och svårt.
-Det har varit lite kaos som ni såg i förra inlägget. I'm fine now. Hanterade kaoset med att städa, väldigt otypiskt mig.
-Jag har skrivit och fått lite skrivflow faktiskt! Det var coolt tycker jag!
-Det var ungefär allt som har hänt i mitt lilla liv. Vi ses väl imorgon, då händer inget heller men får väl göra något kul av det ändå lol.

Tolv år senare

Jag hade tänkt skriva om det här ändå, men jag kom precis ihåg vilken dag det är idag. För mååånga år sen brukade jag kalla den "independence day". Jag gjorde slut med K för 12 år sen idag, helt enkelt.
Och såhär, ingenting som händer nu och ingenting jag känner nu har egentligen med den tiden att göra. Jag tänker inte jätteofta på det. You know why? För det är så jävla mycket annat som har hänt sen dess. Och det enda som den här dagen har med saken att göra är att jag verkligen vill be om ursäkt till Emma för tolv år sen. You did the right thing. I should have trusted you.
 
Jag har inte pratat med henne på nästan ett år nu. Jag behöver aldrig göra det igen. Och jag borde kunna sluta tänka på det, men: Under de här åren har två barn fötts. Och jag älskar dem så fucking mycket. Och det vet de inte, för jag har inte träffat dem på ett och ett halvt år. De har ingen aning om att jag saknar dem och vill skydda dem från allt. För det kan jag inte göra. och jag ser barnens liv bli mer och mer kaotiskt och jag kan inte göra något. Och såklart kan jag träffa dem och det ska jag, men jag är livrädd för att de inte ens ska vilja träffa mig. Jag betyder liksom ingenting för dem. Det är så jävla läskigt.
 
Och jag är så arg. Jag är arg på någon det är synd om och det känns fel. Jag är arg för att hon konsekvent släpper in sjuka människor och situationer i sina barns och sitt eget liv. Och det får jag inte vara arg på. Men alltid är det något och när det alltid är något går det inte att tycka synd om. Except I do. A lot. Och egentligen vill jag höra av mig och kolla om hon mår bra. Det ska jag inte göra. Men lite, lite vill jag.

Inget av detta har ju egentligen med mig att göra. Men det är mycket och alla känslor spretar åt alla håll. Jag vill inte tänka på det här. Men jag måste. Det är ett lifelong commitment tydligen. Förlåt, Emma för tolv år sen. I owe you everything.

Down on the west coast they've got a saying, if you're not drinking then you're not playing

Rubriklåt: West coast med Lana del rey, som jag påmindes om på youtube precis, men alltså...jag lyssnade på en helt annan version av west coast som lät heeeelt annorlunda och hade många andra lyrics och den finns inte på spotify? Men om man söker på lyrics får man den versionen! Det är ett hatbrott!
 
Haj haj från supernatten! Vi har pajat dygnet fullkomligt. Men dygn är ändå gay sååå. Vi har följaktligen chillat mycket idag, och jag har inte skrivit bok som jag skulle ha gjort buuuu. Får göra dä imorgon. Vi goslade och hade oss, men på kvällen tog vi oss ut för att äta på sunkhaket. Vi skulle ju ha gjort det på julen, så vi tog igen det idag. De spelade massa 2014-2016-hits och det var vibes, så jag var lycklig med min aioli-burgare. Stella fick ångest, men vågade sitta kvar, så jag är stolt över henne! Vi pratade därför om ångest en massa, men också om musik och en massa annat. Och väl hemma började vi läsa en ny dålig bok, som...var ganska bra? Sjukaste jag hört i livet! Den har ju problem såklart, men ganska bra grejer. Vi får väl se om den totalpajar det på slutet som den förra. Vi har ätit lösgodis (när man är i Kista kan man köpa godis det är bra) och haft det bra, och snart ska vi väl sova antar jag. Dygn är väl nåt man ändå ska försöka med, kanske.

Hellre vila med hela ben än motionera med brutna

Halloj nu är det tydligen natt! I had no idea lol. Och jag ska berätta om vad jag trodde skulle bli min opera-debut, men det var det inte. Det var en musikal, men den var på dramaaaten så det var ändå fancy. Först träffade vi Stellas mor och åt asiatisk buffé (varför man nu vill att jag och en illamående Stella ska äta buffé) och catchup, och jag fick räkchips vilket var så jävla gott. Fast ingen av oss vet vad det är gjort av insåg vi. Aja, sen gick vi till dramaaaten och såg tolvskillingsoperan! Detta var Stellas specialintresse som tolvåring och nu fick jag se det. Den var märklig och rolig och mycket fattigdom-missär som Stella gillar, och bra låtar såklart. Fast det var otroligt lite handling och väldigt mycket filler. Det kunde de ha tänkt på där i tyskland när de skrev den tycker jag. Stellas styvpappa hatade huvudroll-skådisen vilket ju alltid är underhållande, och det var mysligt och bra helt enkelt. Och på vägen hem hörde vi rubriken sägas av en random dude, jag gillar mottot. Stella tyckte att jag istället skulle ha "jag är så jävla irriterad på de här jävla tvättpåsarna!" som rubrik för det hörde vi på vägen dit. Men nä benen var bättre.
 
Idag vaknade vi av att Leos färdis ringde, så jag höll på att stressa ihjäl för att hon aldrig kom iväg lol. Men hon hann med bilen och är borta i några dagar nu. Vi har chillat och så, men jag har också skrivit nästan ett helt poddmanus och på kvällen spelade vi in sagda podd. Vi pratade mest om sviniga män nästan helt utan anledning. Vi såg på spåret och Stella fick flexa med sina flaggkunskaper (jag älskar henne), och nu i natt har vi bakat chokladbollar...som vi inte har ätit än. Jag längtar tills vi vaknar för då ska jag äta! Och det var allt för idag, godnatt ungdomar!

You don't have to be a mozart if you just play it from the heart

Rubriklåt: No Mozart med Natasha Bedingfield, från veckans cirkel-hopkok
 
Haj haj snart ska vi gå! Fuck om typ tio minuter eller en kvart typ ajaaaa. Jag ska bara blåga lite om life, och igår hade vi en sovdag och lära sig vara roomies-dag. Stella mådde kris-illa men var ändå tvungen att vara i skolan, så det var lite kaos, men hon klarade det! Så om allt går bra är hennes kurs slut nu och på måndag börjar nästa kurs. så kan det va. Jag låg i sängen typ hela dagen och prokrastinerade som fan, men sov inte på dagen vilket både Stella och Leo gjorde. Så såhär var mitt liv:
Jag: Sover du?
Stella: (sover)
Jag: (Går in till Leo): Haj sover du?
Leo: Nä, men jag har sovit.
Jag: (sätter mig i fåtöljen)
Leo: zzz...
Så det var starkt, men på kvällen gjorde vi hamburgare och jag stekte. Det var dramatiskt, men till slut lyckades jag få upp en burgare ur pannan på andra försöket utan hjälp! Som en king! Det var gott hursomhelst och på kvällen försökte jag skrolla tillbaka två år i en messengerkonversation (det gick: Inte) och tvättade och sånt, och sen sov vi till halv ett idag alla tre lol. Och idag har jag researchat och ätit äggmackor och haft det bra, och snart ska vi alltså iväg på galej. Nä kanske inte galej men ändån. Undrar om Leo hinner hem innan vi går? Det är på sekunden i så fall tror jag. Detta ville ni verkligen veta. Så, ses imorgon efter min opera-debut!

Nyårsförhoppningar för 2024

Vi kör förehoppningar istället för föresatser i år också. Så, i år hoppas jag:
-Att jag skriver jättemycket!
-Att jag håller kickass kurser
-Att Stella får ha det lite jävla bra äntligen
-Att jag steker något helt utan Stellas inblandning
-Att jag träffar mina kompisar jättemycket
-Att min elektronik inte pajar snälla
-Att jag har roligt, helst jämt!

Sometimes you get the girl, sometimes you get a song

Rubriklåt: The bomb med Florence + the machine, en underrated fin låt
 
Haj från den tröttaste memmen i exakt hela livet! Seriöst jag har kraschat ordentligt och har konstant mental trötthet som trycker i mitt huvud och gör alla sysslor / uppgifter / intryck till slag i ansiktet. Det är faktiskt fysiskt omöjligt att finnas hallå. Men en del har ändå hänt sen sist, så det ska ni få höra om:
-Viktigast av allt: Leo har spontant flyttat in. Hon kom hit idag och vi fick veta ännu mer om hennes boendesituation och alltså nope. Vi hade krissamtal och kom fram till att nej, hon kan inte bo där, hon måste bo här. Så så blir det nu. Det blir nog mysligt, om än lite klurigt.
-Jag har pottersnackat med Robert. Vi konstaterade att Rowling, the queen of foreshadowing, faktiskt missat en jätteviktig och jättelätt foreshadowing hon borde gjort, och hatade Harrys instinkter.
-Vi har ätit sushi / friterad kyckling och det var faktiskt ett bra ställe den här gången. Vi har försökt hitta ett bra ställe länge nu så yay us.
-Vi har läst klart ännu en dålig bok och alltså slutet var så mindfucky! det var absolut hennes bästa bok, men slutet var...så unhinged. Jag blir upprörd bara jag tänker på det.
-Men jag mår genuint så obra och förstår inte varför. Ska lämna huset imorgon men det kommer nog inte gå. Jag måste ligga ner typ arton timmar om dygnet nu minst. Väl kämpat.
-Så, jag ska försöka sova nu. Godnatt från min konstiga lilla värld.

2023: jag har...

firat nyår med min tjeja
sett på spåret med team osby och lilla på distans
ätit nyårsmiddag vid 23
sett den "nya" eva och adamn-filmen
ätit pavlova efter tolvslaget
skålat i rabarber-lemonad på balkongen till alla fyrverkerierna
skrivit nyårsförhoppningar istället för föresatser lol
sett marks best songs-lista (längtar efter årets)
därmed upptäckt Ethel Cain <3
haft Britt som boendestöd (saknar)
ätit middag på bastard burgers med Stella
börjat göra "fyra-grejer"
haft #äppelbloggen lol
totalflippat över snedtänkts ulla-avsnitt
haft Lilla här!
blinninghängt med henne, onna och tova
fått otrolig apelsinchokladmousse
såklart musikteori-tramsat
berättat hela sagan om baklängesjesus för tova
sjungit passenger tillsammans så gott vi kunde
tryckt i oss Onna-kyckling
beskrivit min switchyhet som att jag hade sprak-godis i huvet
gissat på ett band jag inte kunde något om i på spåret och haft rätt
blivit överlycklig när Stella hade köpt choklad och sen förkrossad när det var lakrits i
fått lilla-äggröra yay
sett vad blir det för mord-livestream och druckit bubbel
sett Stella totalt förälska sig i persiko-bubblet under året
mandolinat jordärtskockor och svurit långa ramsor
ätit en massa vitlöksbröd
haft hot takes om toapapper i podden
vinat och lyssnat på brittiska listan med lilla som det ska va
vrålat om dursleys och ätstörningar till Robert
ätit massa chokladpudding som man bör
försökt läsa av vilka som var queer i mushmushmush
också försökt förstå vad som är lesbiskt och vad som är norrländskt
skrikit för att Stellas pastasoppa var så god
bakat kristårta (eller stått bredvid)
träffat Leo för första gången!
pratat massor om blindböcker och våra skrivprojekt med henne
ptyckt att man ska vara kluven till etablisemanget
skvallrat om blindbekanta
druckit espresso house-chailatte
haft Stellas mamma här på fika och catchup
berättat för henne hur aktivitetsersättning funkar och att jag inte har någon
drömt om min farfar och becky från glee (what)
lärt mig konceptet badrumsstädning
haft onna på besök och fått höra om hennes dåvarande flickvän
lyssnat på och skrattat åt diggy diggy hole
haft ett kingigt skrivflow
läst den lååånga systemstoryn och fucking levt
analyserat hur systemet funkar och hur verklighetstroget det är
tagit mig till Lund trots 0 sömn
blivit lycklig över bk-mat på burlöv center
undrat hur många Peter Gabriel det finns
missförstått vad krim-lingvistik är och skrattat ihjäl mig
varit hos skogis <3
ätit extra perfekt chokladpudding
poddat med henne
älskat att Stella sa att hon blev glad av att vara där
ramklints-fikat med mormor
syntolkningshängt med team osby, stella och helena
hört att det är en mänsklig rättighet att fiska ål
lärt Stella vad langos är
pratat en massa med helena om blindismer och hennes stockholmska alterego
fått en ny handväska ur mammas "låda med väskor"
fått bubbelplast som pappa hade sparat till mig
firat pappas fölsedag
druckit champagne och ätit tunnbröd-ostchips
ätit torsk och pratat om eva rydberg
spelat hitster och älskat det
druckit gammal bayleys som vi sen fick slänga
fått alla att skratta med "sscchh!"
druckit guld-vodka med mormor
velat starta ett feta vader convension
varit bästa hitster-laget med Sara och dansat till alla bra låtar
skrivit år genom åren för andra året
hängt med Lilla i Lund och ätit mystisk kola-kladdkaka
fått mer bubbelplast av henne what
lyssnat på stråklistan och babblat
ätit pappas biffar och mos fuck yeah
ätit natt-prinsesstårta
råkat bli bästis med en alkis på tunnelbanan
upplevt den stora dagen när Stella tog körkort!
verkligen inte fattat att hon blev godkänd först
direkt efter körkortsbeskedet sett att Florence skulle spela i Malmöööö
sagt att gud hade vaknat efter en väldigt lång nap
väckt Stella med min hosta så hon sa "herregud" och somnade om
trott att jag hade ett tredje alter fast jag bara hade glömt mina meds
bakat hallonpaj
varit hos Onna på middag och flickvänsträffande
blivit highkey roastad av hennes terapeut
pratat om flator vi vill lära känna
ätit blåbärspaj och pratat om mina gamla filmer
skrattat åt att Vendela hade kunnat spela bebis i dem
älskat när mamma och pappa skickade massa lakrits till Stella i körkortspresang
hängt i Uppsala med Linus
glömt när systemet stänger på lördagar som en idiot
tyckt att jag skulle bli "flatpastorn"
druckit märkliga drinkar och minttushots
berättat för Sofie om Linus sämsta beslut
diskuterat om jag varit elak mot Linus eller inte (det har jag)
gått på efk-gudstjänst för Linus uppsats
chockats av en tungotalande man
också chockats av att de säger att man flyttat hem till himlen
fått vintersol och subway efteråt
sett den tråkiga glee-dokumentären och blivit sur
testläst Saras kompis bok vilket var liiivet
fixat nytt pass
fikat och studerat alla crazypeople runt oss
trott att ett par var på tjejdejt för att den ena hade kort hår och den andra visade en bild på en katt
crushat gärnet på en tjej i mushmushmush
skrattat åt "jag kan laga mat, det är otroligt!"
skrattat orimligt mycket åt att Onnas terapeut skulle fastna i en korv-sekt i tyskland (sen fastnade hon ju typ i en sekt lol)
hittat på sms hon skulle skriva om det
sen skapat en hel story där Onna skulle rädda henne men sen också fastna i sekten
skrattat så högt att Kiti skrev och frågade om det var jag som ylade
fått ägg och bacon och varm choklad som en jävla prinsessa
haft extremt explicita sexsamtal med Onna som ofta
hängt med Onna och Tova (sak vi borde gjort mer av fan)
ätit Onnas amazing kola-chokladkakor
trott att vi sa roliga skämt som vi inte ens sa
sett Tova försöka komma på vilken fågel jag hörde baserat på mina imitationer
bestämt hävdat att ingen får säga något negativt om Jesper i mello även om han är dålig
haft Stellas mamma här på middag
fått äppelkaka och citronkaka av henne
ätit lunch på en jättebra grill i Solna
haft pottersnack och skrattat åt "den franska fransyskan från frankrike"
försökt göra smores
meeegafikat hos Skogis
pratat om alla vi störde oss på
köpt sushi / friterad kyckling med henne och pratat om lolita
fått hjälp med att förstå anorektiska tankemönster
sett en tre timmar lång video om jk rowling
haft quiz-kväll med team osby, olle och hans fru sara
älskat en king på polisen
haft ett jätteambitiöst quiz som Robert hade gjort
hört honom förklara quizet med "ingenting har med någonting att göra"
svarat med hjälp av en kortlek
sagt att the police aldrig ringer
skrattat mycket (mest åt Olle)
fikat med Sara (på förmiddagen som ett straff)
sett mitt ex och hans barn lol
hängt på family pub med Lilla
blivit bästisar med de som satt bredvid oss
ätit pizza och druckit white russian och tramsat
hört Lilla säga att tjejen vi hängde meds skratt var det bästa i hennes liv
ätit bayleys-chokladbollar
haft actual terapi med Lilla där jag helt kopplade bort mig själv
sett Lillas fylleförvirring om Miley Cyrus
hängt i Lund med team Osby
pratat om låtar som är helt unika
fått riktig söndagsmiddag
sett mamma göra créme brulée med mycket känslor
skrattat åt mina föräldrar som sa att de skulle ringa mig och fråga hur deras brännare funkar fast jag inte visste
sökt ett jobb sjukt nog
hämtat ut mitt pass och ätit på vår grill igen
gjort vårterminens föreläsning på socialhögskolan
varit snällare än jag brukar
fått frågan om folk reagerar olika på min blindhet i Lund och Stockholm
haft Henrik hääär
fått snigel-koppen av hen!
oooch fått mini-katterna!
varit otroligt dåliga i på spåret-finalen
varit "genomlycklig" för att Henrik var här <3
gästats av inte bara henrik utan också oliver, ellie och alice!
haft tacos- och mellotimes med dem
hypat över the melloflata
ätit marängsviss med gänget
poddat med Oliver och Alice
skrattat massor åt Eddie på instagram i podden
fixat och donat innan de andra vaknade som en hemmafru <3
känt livet i mig i vintersolen på balkongen
halvsovit i fåtöljen när alla gjorde sig i ordning <3
poddat med henrik och ellie
döpt allas stilar
pratat länge om vem Oliver skulle ringa för att få pistagenötter
gått på äventyr till husby gård med gästerna
ätit "punchkaka" där
hittat kattskålen
fått håret klippt av Alice
blivit rörd av Alices kommentar om att jag har podd istället för barn <3
konstaterat att det är Henriks podd också faktiskt
gjort en lista med låtar där artister sjunger sina egna namn med Henrik <3
kommit fram till att Ludo Bagman är pedofil (jag har fan inte fel)
haft konspirationsteorier om Draco som verkligen inte höll
haft skrivdag med Stina, Cecilie och Frida
pratat en massa om skrivprojekten <3
skrivit om ikea och sen ätit köttbullar
älskat en förrätt-kycklingsoppa
firat Stellas kompis Olivia med fancy middag
inte kunnat hantera att folk äter middag ute halv nio
hypat fläsk som koncept
ätit bun meat bun (jag saknar deras milkshakes nu)
sett mello med onna och rakel
haft questionable takes med Rakel (som jag inte kommer ihåg)
hjälpts åt alla tre för att slå in ett enormt paket
varit förste tejphållare och tejpvaktare
fått paketet starkt syntolkat av Stella
ätit toast och sjungit Onnas frukosthits 2.0
varit på kyrkoäventyr med Linus
utropat att det "luktar myskyrka"
älskat stämningen på första gudstjänsten
vallfärdat för att äta en särskilt pizza Linus ville ha
upprörts över hans sjuka pizzabeställning
råkat träffa us:are på pizzerian, till exempel Tova
skrattat mycket åt "vi kör!"
fått höra allt om love island
besökt hillsong
fascinerats av pastorn
förvånats av deras chipsvanor
konstaterat att frikyrkor har mycket snygghet och celibat
sagt väldigt dumma saker till Linus uppsats
varit peak sarkastiska när vi tittade på mushmushmush
undrat vad Stella skulle med ost till (äta tydligen)
inte kunnat tänka i omkrets tydligen
hängt på husby gård med Stella
gömt kattskålen på en låg hylla så ingen skulle köpa den
hittat the queer kiwi och bingeat hennes content
ätit på brödernas och blivit lycklig
älskat söta barn på hemmakväll
sett en dokumentär om en vidrigt abusive tjeja
drömt en uppföljare på en flera år gammal dröm
plötsligt läst böcker out of nowhere
bakat chokladbollar med min tjeja
ätit upp allt pärlsocker som blev över till Stellas förvåning
ätit nutemlor wooop
av Robert lärt mig att voldemort sannerligen inte har några skrupler
velat rita fanart av en norrländsk bög
haft Jack här på middag
hypat när Stella kokade sylt
sagt att vi skulle göra scones att ha den på (det hände aldrig)
skrivit ett sifferinlägg som jag nu legit inte förstår
mellohängt hos Onna
haft krismöte mitt i mellomyset
ätit chips med vitlökssås och roastat alla
gjort en ligg-dans när jag fick veta att Henrik och Elin blivit ihop <3
åkt på bilutflykt i snöslasket
lärt känna Stellas gulliga bilkörningspip
chockat Stella med att äta en fiskburgare
skrattat mycket åt mördares bortförklaringar
skrattat när veterinären sa att Ester var tjock (hon borde sett sherlock)
sett Stellas resonemang om graviditet
också hört hennes förvirring om friterade ägg
haft Tova här (sjukt)
pratat om alla vi vill mörda
insett att våra bebis-blindupplevelser var väldigt lika (jag minns inte hur dock)
tyckt att Stella borde jobba i Stränenäs
skrattat mycket åt ikoner i systemfältet
haft superfixarhelg med mamma och pappa
tyckt att pappa och Stella skulle starta en byggfirma
skrattat åt att vara i olika eras
ätit middag i stan med dyra drinkar och allt
fått grillad ananas till maten
haft matlagardag med pappa
skurit en sjuhelvetes massa korv och sjungit bra låtar
skrattat åt mammas svar på min sång när hon tappade grejer
shoppat i stan med mamma och pappa
ätit lunch på ett fancy fiskställe
drällt och vinat på en pub som spelade country
jämfört kyrkliga upplevelser med mamma
fikat på goood mousse-kaka
haft en perfekt dag enligt mamma
skaffat ny tvättmaskin
skrattat åt att förebygga framfall (i podd)
vrålat "spärra in snape!" om kapitel där han inte ens var med
äcklats över att Voldemort är naken när han återföds blä
tramsat om ost med Stella en massa <3
velat kula av glädje för att det var vår
rantat om hur rik familjen i petrinideckarna är
ätit riktigt fancy chokladfondanter med Onna
vaknat halv sju och inte ens vilat efter frukost
skrivit bok när Onna jobbade
skrivit om scones för att Onna sa det till mig
läst om en tjej som fått 64 orgasmer i rad
poddat om det actual psykfallet amanda palmer
haft skogis här innan hon flyttade <3
fått höra allt om och trösta henne i hennes breakup
delat sjuka saker från reddit med henne som alltid
hypat hennes irländska liv
tränat på min trampmaskin (wow det måste jag göra mer ja)
hört översättningen "what kind of murder is this?" och skrattat mycket åt det
hört mark och todd prata tillsammans om musik iiiiii
pratat i ekot om färdtjänst
flippat över att Stellas kompis skulle få tvillingar
spontanåkt till us kansli för att skriva krönikor
fått gratis mat där amamam
babblat och skrivit med Tova och Dess
undrat hur en bögbuske låter
ätit fancy tårta som Stella bakade för att bli glad
dansat till la roux och varit hyper
firat att Stella fick a-kassa
chockat Tilda med min okunskap om svenska skådisar
välkomnats till Onnas hem med bluegrass
läst skämmerskans dotter med onna, rakel och vendela
försökt coacha vendela i emetofobi galore
försökt prata om kärleksrelationer med Rakel (klurigt och kul)
fått päronsoda vilket gjorde mig överlycklig
haft en ren kyl sjukt nog
blivit roastade av Stellas mamma lite hela tiden
firat påsk i Lund <3
bestämt att alla måste sluta gå omkring på tåg
mobbat dumplings
"hittat på nåt" med pappa
därför fikat på ramklints och tjuvlyssnat på folket bredvid oss
lyssnat på konstig ny metal med pappa
sett en dokumentär om ossy osbourne
tittat på quizar och druckit sammetsvin med mamma och pappa
tyckt att mamma borde göra ett quiz där hon sjunger låtar som hon tror att de går och så ska man gissa vilka det är
sjungit wicked med mamma och kunnat alla låtarna
haft lit påskbrunch som vanligt
bråkat med sara om ifall glurr och vaniljkräm är samma sak (det är samma sak)
gått på äggjaaaakt
googlat allt i hela lund (mest Sara)
försökt förstå de konstiga ljuden Benjamin sjöng om ledtrådarna
fått hjälp av Benjamin att köpa godis så det blev jättemycket
lärt mig att vi bara äter tall i det här hushållet
lyssnat igenom blandskivor Sara ville gå igenom
spelat hitster med rävås-regler
ätit en stooor lax hos mormor som vanligt
ätit märklig drömtårte-tårta
helt snöat in på skräckfilmer under firandet
sett Amandas pojkvän övertala henne att ta en uber hem
invigt good life-listan med Lilla i vårsolen <3
druckit äppelöl som man bör
ätit "allt gott på en tallrik" till middag
skrivit på en låt med henne bara sådär
berättat en tramsig bebbesaga om en kattunge
ätit fläskpannkaka yay
påskhängt i osby
skrattat åt deras samtal om bibeln
lärt mig vad "bibelgrejer" är enligt Robert (jag hade glömt detta och skrattade mycket nu)
lyssnat på påskskivan som man bör
teamworkat med att hälla upp vin
arg-kommenterat alla radioreklamer
åkt tåg med en hund och en katt
sett "chansa inte!"-killen på tåget (och försökt få någon att förstå hur kul det är)
åkt till en möbelaffär med mina föräldrar och blivit kompisar med killen som hade den
fikat hos Rolle och Malin <3
hört Rolles beskrivning av hur han hörde mig på ekot (det var starkt)
fått höra jättegamla jobbdraman
premiär-balkongbloggat
undrat hur p3 dokumentär hittar så random folk att intervjua
hypat att våra mush-flickvänner vann hela tävlingen respektive efter stängning
tyckt att man ska bränna alla sina bröder (det var ina i flashback forever men ändån)
ätit på texas i gamla stan med onna och hennes ledis
blivit placerad vid ett annat bord och inte med den andra blinda direkt, sjuuukt
hypat de enorma glasen där
sett Ellen Krauss!
fascinerats av hennes röstkontroll
älskat hennes mellansnack
djublat när hennes mormor inte hade somnat lol
tappat det när hon körde on the bus
shufflat hjälpligt i april
myntat "for the country!" i podden
börjat läsa order of the phoenix med Robert och hypat mina favoritscener
skrivfikat i stan med Leo och Manja
hamnat helt åt helvete men hittat rätt till slut
jämfört upplevelser av blindvärlden
pratat om absurda skrivlärare och våra ångestar
passivrökt i vårsolen
blivit skjutsad hem med deras färdtjänst <3
haft glass på bänk i solen-dag wiiii
skrattat åt flashback-Mias prat om mellangårdar
tydligen skrattat åt nåt med ensamstående mammor med Stella
upplevt kantonesiska versioner av svenska bangers
skrattat åt Stellas absolut bästa felsägning
rullat chokladbollar och rantat om spån-poddare
flippat när Florence släppte mermaids
firat Stellas mammas fölsedag
fått höra en otrolig historia om biluthyrning
åkt till skåne för att gå till tandläkaren lol
haft ett redigt sjöslag med Lilla <3
fått äppelöl och nötkräm-glass på balkongen
dansat till flo rida
barhängt på ved
blivit väldigt varmt mottagna där
undrat om alla basister är jungfrur
druckit drinkar och pratat om musik som man bör
fått choklad av servitrisen what
haft galej till 02 som kingar
ätit glass till frukost
lundahängt med team osby
skällt ut Robert när han försökte guida mig
ätit havre-sviss
utbytt juicy skvaller
köpt exakt samma skor som jag redan hade
äntligen träffat Saga igen
utbytt jobbtrauman med henne
lärt mig att det är en arbetsmiljöfara att svara alla
ätit middag på surf schack
fascinerats av att stekt ägg räknades som premium-grönsak
blivit berömd för att jag "håller nollan" hos tandläkaren
varit med om ett actual skrikbråk på tåget
hängt med Stellas valda pappa
fått höra allt om bajs-siv
därför skrattat mycket åt "det där är mitt bajs!"
läst en massa sista måltider med min tjeja
blivit shook av fanfics där författaren visste saker som inte kommit fram än (jag vill minnas detta!)
ätit subway för det var den enda maten jag kunde äta
skapat en patreon till podden woooop
sagt på twitter att man kan använda hen-pronomen om mig iiiiii
haft lilla här för fölsedagsfir
spelat in det otroliga r.e.m-avsnittet
skrattat massor åt olika namn som scott lit och annat trams i avsnittet
lyssnat på pedofildokumentärer och druckit vin
varit superhype på första gången någon refererade till mig som hen och sen missat när det hände lol
fölsepartajat på sunkhaket i kista
chockats av att de har så sjukt god mat
fått höra sjuka saker på reddit när vi åt
ätit och blivit lingvistiskt frustrerad av pavlova
föreställt mig en värld utan mig och hur hemsk den vore
diskuterat vad jag tycker om allehanda kinks tydligen
firat Onnas fölsedag med jättegod tårta och blindkackel
haft det bästa skvallret i gänget
skrattat åt Onnas otroliga roasts
sjungit tramslåtar och ätit baguetter med onna och lilla
varit sur på dumbledore trots hans "powerful entre"
gjort märklig tacos med min tjeja
skrattat åt dominatrix-tanten madam kerstin
tyckt att jag borde byta namn till Åsa för att passa ihop med mitt exs andra ex
varit besatt av ben & jerrys banoffee pie
åkt på ikea-utflykt
köpt världens minsta balkongbord
spelat in krönika snabbt som fan
träffat Uni i och med detta woop
åkt till Uppsala för att se Henriks konst
råkat gå in på helt fel galleri och druckit äppelmust
blivit hype av Henriks transmaskar
insett när vi väl kommit att vi inte direkt hade något att göra där i flera timmar lol
kollat på en familj som lekte "gissa djuret"
fikat i Uppsala och fått cola på glasflaska
sett Henrik läsa sin poesiii <3
tagit med oss Henrik hem
sett Henrik lösa en total kris mitt på motorvägen
hittat bandet kentz
börjat leka leken "berätta alla vi känner till som heter ett namn" med Henrik
lärt mig att monchichi inte är riktiga djur…
tänkt på mig själv som en luftmadrass utan luft
tagit emot information från Stella och Henrik om helt olika ämnen samtidigt
haft londonmöte med familjen och hört mycket om winnie the pooh the musical
bakats i solen som ett bröd
balkongsolat med Onna och pratat om glappkäftighetens förbannelse
tramsat mycket om 1,4 liter vodka
haft målet att dricka milkshake i solen och…ish uppfyllt det
upptäckt att dr ötker har börjat med de snälla pizzorna igeeeen
åkt till London med familjen!
kingat oss igenom flygplatsen (det var Stella inte jag)
träffat en liten Stella på flyget
sett Stella försöka prata med främlingar och misslyckas
åkt taxi in till stan jättelänge
konstaterat att korv är ett vedertaget ord
sett mamma hålla upp Saras huvud när hon sov lol
bott på ett absurt hotell och dött i trapporna varje dag
varit på en biblioteksbar what
nästan varit själva på en restaurang (vårt privata rum)
druckit hallonöl när de andra spelade pinball
gått på en blind standup-komikers show
inte vetat detta innan och gått och undrat vad fan vi skulle på
listat ut att han sett tidigare innan han sa det
rellat starkt när han sa att han ofta inte fattar att folk är ickevita
haft en lovely tid i kensington garden
undrat vem princess dianas tredje barn var på en staty
ätit lunch på en känd pub med thaimat
kollat på coola grejer i notting hill
gått på äkta brittiskt pubquiz
kommit fyra whatttt
älskat en round med mashups
varit på ett mall där Stella köpte en grön bh lol
lekt en konstig lek med Sara som ingen förstod
äntligen kunnat bevisa att cola light och cola zero är olika saker
åkt tåg till Bath och tramsat om tågvärden
bott i ett cray hus som jag tyckte kändes som grimmauld place
firat mammas och pappas 30-åriga bröllopsdag
fått höra allt de minns från sitt bröllop
lärt oss att prästen bara pratade om vatten
spelat smart 10
sett Stella bli unhinged om snokar
tydligen skrattat åt Stellas "fågelnytt" vad det nu är
gått på mystery tour genom bath
sett vattenfall och gamla hus och lärt oss grejer om Bath
ätit supergoda paninis när vi var helt slut
varit otrolig på gft när vi väntade på maten
druckit en deppig milkshake i solen
skämtat om "Göteborgspartiet nya fäskekörka" med Benjamin (minns inte detta)
haft ledig dag i Bath
älskat mammas norge-kupp med servetter och muggar och allt
ätit scones med clotted cream amamam
pajat Benjamins bästa liv
beltat ut Josef-låtar
helt tagit över en lokal pub
spelat ett spel som fanns där
gissat på grease lightning i spelet lol
konstaterat att vissa lever kvar i våra hjärtan och andra lever kvar i puerto rico
lyssnat på musik och druckit vin med pappa när alla andra gått och lagt sig
återvänt till london
omringats av tiotusen tyska bögar på hotellet
gått på lesbisk bar med min tjeja omg
druckit gott vin i plastglas och spanat på coola tjejer där
vloggat till våra patrons
hypat bangers från McDonalds
hittat den enda lugna puben i hela centrala London
mött upp cias familj där
köpt en blus till min tjeja i en affär "för konstiga tjejer med konstiga kläder"
ätit på ett mat-torg i soreditch
ätit pizza med masssa mosarella där
sett Sara skratta massor åt att Stella var on fire
fått höra hela handlingen i brokeback mountain
sett heathers
chockats över hur mörk den var
tänkt mig musikalen som ett vad blir det för mord-avsnitt
ätit middag med hela gänget inklusive cias familj
ätit en mystisk chokladfondant med jordnötssmör
krävt att vi skulle till shake schack sista dagen amamam
sett Stella dricka en iste the size of texas
ätit pommes i solen innan vi åkte hem
aldrig fått veta om Sara tryckte in en pommes i Benjamins öra eller inte
hört om att fostret lever och är argt…okej
fått frågan om jag ville ha ett bord för att Stella hade satt ihop balkongbordet
pratat om "Harry Potter och veckan från helvetet" med Robert
läst fosterböcker från en ny fosterbryare woop
ätit pannkakor och sett Daniel Lemusaaris nya film
där hört att det från och med nu råder strikt kontroll av…allt
faktiskt känt mig klar med min mest toxic relation wiiiiiiii
pipit av hype till gilmore girls med mamma
upprörts av meningar om skor i mammas bok
varit i skåne med henrik whaaaat
och också med hens tjeja så, träffat hens tjeja <3
skrattat åt att mamma trodde att hon hette Filippa
ätit på subway och babblat med dem
hört en man säga åt sin hund att sluta sitta där som en jävla gurka
varit på Taylor Swift-fest hos Love aaaaa
klätt mig i min bästa red era-klänning
fått in Lilla där till allas glädje
träffat Ellie, Oliver och Finn på festen <3
förklarat för Oliver att man måste mobba sina vänner
såklart skriksjungit mycket Taylor
pratat med en malplacerad kille
älskat att Finn gick hem till mig på instinkt men så bodde jag inte där längre <3
fått rom och cola av hen
vunnit taylorquiz
lekt en väldigt märklig lek där man skulle räkna med konstiga regler
blivit fullkomligt shitfaced fast ändå stabil
tvingats äta på max vilket räddade mig
vinglat fast jag stod stilla
varit helt icke-bakis dagen efter what
haft årets bästa dag i Malmö med Henrik och Elin
fascinerats av Elins kollegas namnbeslut
besökt page 28 och blivit överlycklig
hängt på skivesset i minst en timme
köpt fyra skivor för jättelite pengar
gått igenom hur många skivor som helst utan att känna mig jobbig
ätit chokladboll-glass
varit besatt av att glassen var kallare än annan glass
flippat när Elin nynnade på en lilla melodifestivalen-låt <3
uppskattat att de ville äta på subway två gånger på en helg
haft ett perfekt gos med Stella, Sherlock och Jossan
sett extremt långa videor när jag mått sämst (och annars också)
varit besatt av lösgodis-punchbollar
blivit tvingad ut i solen när jag mådde jättedåligt
kladdkakefikat och balkongsolat med Onna
hypat hennes lägenheeet
poddat med Onna och rantat om att jobb suger
skrattat åt "släpp min sparris!"
råkat äta gröt istället för köttfärssås
hyllat grubbly-plank the butch icon
sagt bara positiva saker om kapitlen jag och Robert läste och ändå inte kunnat förmedla hur positiv jag var lol
fått en patreon vi inte känner!
varit på jennys baby shower
sett Stella följa efter en tvååring som om det var en kändis lol
fått höra många gånger att Vega inte hade tumpor eller byssor
hittat ett bra band vid 05 när jag inte kunde sova
spontanhängt med Linus i stan
skålat in sommaren
bevisat att det finns en högre makt tydligen
åkt tåg med helt absurda tanter
uteserveringshängt med Saga
pratat om vänner som får en att känna sig som rekvisita och annat dumt
haft fyra-årsdag med min tjejaaaa
ätit glass med henne och mormor
varit på Lillas examensfest <3
babblat massa med Anna på middagen
tagit oss hem till Lilla med mycket dramatik
gjort lilla-quiz och vunnit en utmaning
druckit vin ur de minsta glasen ever
sjungit en massa stämmor med Lilla och Sam
ätit på ett hamburgarställe som ligger jättenära min förra lägenhet buuuu
undrat hur man dammar en mjukglass (det är tydligen ett uttryck)
hängt hos Sara <3
ätit middag med henne, benjamin och hans homies
berättat hela sagan om KR för Stella
plötsligt fått njurstensanfall woop woop
levt i framtiden när min feber mättes utan att något rörde vid mig
gjort konstiga quizar när vi väntade på akuten
undrat över hur de hade google translated frågorna
faktiskt blivit trodd på fast jag mådde bättre sen
lyssnat på lesbisk podd för research <3
haft oklara och många känslor om de nya annika norlin-låtarna
haft Henrik här på sommarhäng wiiii
fått ringar av Jossans päls av hen lol
köpt frukt på torget och tyckt att det var som utomlands
köpt en frukt vi inte visste vad den hette (det var aprikos lol)
skrattat åt låttiteln "du kan va en fors"
ätit Stellas eminenta persikokaka
sagt att jag aldrig skulle förvägra henne en persika <3
distansfestat med Lilla
supit och kacklat som man bör
blivit violated av ett otroligt slampigt plommon
lärt mig att det står "obegripligt god boll" på delikatoboll-förpackningen
därför varit en obegripligt god boll (iaf på twitter)
läst våra äldsta interaktioner på twitter
hittat en konversation vi alla tre (jag, Henrik och Stella) hade innan vi kände varandra och läst den tillsammans på balkongen
gjort en ickebinäri-spellista med Henrik
skrattat åt matcher som är med i 27 club
varit jätteimponerad av Stella som körde till Göteborg
tittat på snygga cowboyboots med henrik
gått från en affär för att jag inte ville ha en ring med ett ankare på lol
varit tour guide på blå linjen lol
superfärgat mitt hår
skrikit i högan sky när vi såg att Taylor kommer till Sverige
vrålat att jag inte kan starta ett system för jag har blekning i hela hååååret
lärt mig hur en banjo kan vara lesbisk
skrattat så mycket att det knappt gick att få i färg i mitt hår
hypat när Sara kom in på ting i Lund
åkt på konsert på grönan med Onna
åkt båt och uppskattat det mycket
sett Maren Morris
blivit överlycklig när hon spelade I could use a love song
sjungit med massor i the bones och my church
sett the chiiicks!
älskat att de öppnade med sin wagon
tappat det när de spelade julianna calm down
sjungit daddy lessons i regnet
helt enkelt älskat setlisten (trots bristen på everybody loves you)
allsångat till wide open spaces
sagt att jag ville gifta mig med martin på sl och bära hans barn
varit i Göteborg en långvända med min tjeja
fått låna Olivers rum hela veckan för hen är bäst
varit hos Ellie och dött värmedöden
fått se en massa av hennes fina saker som alltid
poddat jättelänge om Ethel Cain
firat midsommar med Oliver och Ellie
ätit stekt majs och typ gillat det
worshipat ägg med Ellie
sett alla i one directions auditions till x factor
berättat roliga historier om våra abusive ex
skrattat åt att ta en femhundring som någon tappar i ens lägenhet
plötsligt fått fram otroliga mängder snacks på bordet
ätit bebistårtor i shotglas som Oliver hade bakat whattttt
bingeat trinkets med Oliver
ätit pizza från pizzerian där såklart
gjort milkshake och känt oss som en girl sleepover
förstått Olivers otroligt smala skämt
hypat när Stella kom hem från bruce wiiii
skrattat åt "Börje, ta kort!"
vaknat av att Stella fick en fågel på handen
varit på andra lången med vännerna (Oliver och Ellie alltså)
gjort just det till ett obegripligt och upprepat skämt
hängt på kellys och pratat lore
fått höra att Emma är ett ickebinärt namn <3
älskat att Ellie blandar ihop onna och skogis
bytt drink med Ellie för vi gillade den andras mer
lärt känna varandra fast vi redan är trygga med varandra <3
berättat om det värsta vi gjort och hamnat på platser så att säga
åkt hem genom apokalyptiskt regn
varit jättestolt över min kingiga tjeja som körde hela vägen
pratat med Henrik för att hen skulle läsa upp en lång lista i en bild på twitter
fått ett dm till podden från en liten babydyke som älskar oss <3
fått århundradets sjukdom :(
sett Inas bruce-dokumentär
lagt upp alla mina låtar på spotify igen woop
tvingat Robert och Stella att prata om Bruce
lyssnat på laleh-dokumentären och fått känsloooor
blivit "brödat" av min störda tjej
skrattat åt att det bara är våldtäkt och kryddnejlika kvar
varit så sjuk att jag fick existensiell ångest lol
hört all musik nerpitchad i mitt fuckade öra
råkat gå ut med bettskenan kvar i käften för jag var så febrig
febersovit på soffan i fem timmar mitt på dagen
fått se ett tvilling-körsbär mitt i detta
drömt om den ikoniska margrodio
konstaterat att han är en masspsykos
funderat på hur det skulle bli om jag uppfostrade jesus
åkt till Skåne mitt i sjukan fast jag inte borde
lånat Saras hus vilket var a godsend
lyssnat på och älskat Inas sommarprat
sett Stella prova på rollen som sjuksyrra
skrattat åt "fy fan vad du vätskar!"
inlett min fölsedag med att hosta mig till ett sjuhelvetes näsblod
fyllt 29!
fått en massageboll att ha under fötterna
sagt att det var allt jag behövde i mitt liv fast det var två paket kvar lol
också fått en eltandborste och kompressionsstrumpor
fölsefikat med mormor och cia (och onna och mina föräldrar)
fått drömtårta och faktiskt lyckats få ner det
fått höra Onna säga att hon tror att hon älskar mormor (peak liv)
poddat genom sjukdomen med Lilla
fått kärlek från artisten vi poddade om iiiii
firat fölsedag med stella, onna, lilla, team osby och saga <3
lyckats äta lite av maten i alla fall
druckit ett glas vin under fyra timmar
konstaterat att det inte är nån fest utan mormor
hypat pedofil-börje (han är ingen pedofil obs)
fått höra hishulta-börje för första gången och älskat den
velat göra slut med tre vänner för att de aldrig visat mig den
ätit mammas sjuka chokladbollstårta
försökt räkna ut hur många centiliter femton mililiter är med Lilla
flippat över att when emma falls in love släpptes på min fölsedag
åkt på en liten festival bara sådär!
sett albin li meldau
upprörts när han spelat unchained melody
skrattat när han presenterade sin kompis som "ett äkta socfall"
ätit churros i gräset
sett ett otroligt töntigt band
också sett mamma förfasa sig över att de hade mer än en skiva
hört någon skrika "Abbe, din jävel, har du en cigg?"
sett Florence!
sett en tjej bli helt hänförd av att stå nära henne <3
sjungit med massor trots hostan
sjungit att jag inte är en mother eller bride jag är kiiing
känt att for a moment when I'm dancing I'm free
äntligen förstått June
hört never let me go över vidderna
pottersnackat live med Robert
skyllt på honom personligen för hemska saker i boken
pratat om att idol-konceptet måste dö genast
haft mottot "jag kan svälja vad som helst!" när jag slutade ha ont i halsen lol
fått taylorbiljetter!
haft ett otroligt hetsigt zoommöte för att lösa det med mina besties
firat med cola och sol på rävås-balkongen <3
drinkat på mello yello med Anna och Lilla som man ska
såklart lekt gft
blandat orden häng och fest till häst
lärt mig att pedofiler inte kan prata göteborgska enligt Lilla
shoppat klädar och sandaler och grejer
med mamma blivit besatta av "koktpotatis" ihopskrivet
återupptagit #päronbloggen
firat fölsedag med sara
ätit middag och skålat i cava på john bull
fått höra allt om hennes resa till Canada
märkt att hon är bra på red flags fast hon varit i samma förhållande i över tio år
förstört hennes barndomsminnen
ätit glass på de bästa bänkarna i Lund
panik-hjälpt mormor sätta tillbaka sin badrumsdörr (jag hjälpte inte obs)
åkt till farmor <3
såklart lekt bokstavslåtleken i bilen
ätit på spånsta som brukligt
pajat musiklyssningen med en massa gammal konstig musik
jagat efter punktskriftskortlekar i hela farmors hem
ätit jordgubbar och pladdrat hos Pia och Magnus
fått höra pappas och pias historier om att bli erbjudna knark
umgåtts med Ida och hennes familj en stund
sett hennes son kämpa med att äta en macka
hypat Shirley i melodikrysset
ätit glass i medicinskt syfte
hittat på spelet seende-bingo
kommit heeeem efter hundra år
poddat om grisfötter och att bli rånad på dejter
superstädat med mamma och pappa
fått min ethel cain-tröja av Stella!
ätit på ett jättenice ställe i Spånga
ätit en massa kyckling med pommes och tsatsiki
druckit både cola och vin till maten bara sådär
utflyktat till glassvillan med Stella och mina föräldrar
ätit en glass med en chokladboll på
flytt in under ätandet för att det började ösregna lol
ätit endast friterad kyckling och vårrullar till middag
velat ha lintkulor och kränka folk (det var ett poddcitat från början)
filmat vår tavel-tour till våra patreons
eftermiddagsfestat med Linus
ätit popcorn och pratat om våra absurda bilder i huvudena
hatat blindfoba kristna
shottat jättemycket glitterfisk
sett Linus chocka servitören på lord pub
velat bo där (jag har inte varit där sen dess rip)
chockats när Linus trodde att scampi var en svamp
fått en bästis på tunnelbanan
haft queerhet-möte med Robert <3
absolut inte överskattat min egen betydelse i hans liv haha
hypat när det åskat för min åskunge
börjat lyssna på kafferepet och blivit besatt
hört hurulas sommarprat och tappat det fullkomligt
älskat när Stella gjorde lemonad
fått Leo-besök (hon sover precis bredvid mig när jag skriver detta lol)
lyssnat på ett "alternativt sommarprat" och vrålat åt allt sjukt i det
fått respekt för prataren för att hans låtval var så fucking unhinged
visat vad blir det för mord för Leo
blivit mobbade av Stellas mamma för att vi har en "grej" med brödernas
hetsat Stella till att kontakta alla hon känner
varit i blindhuset för sista gången (vad jag vet)
fått en tallrik mat med orden "nu jävlar, nu ska du bli mätt!" av Onna
läst hela vikipedia-sidan för välling med henne
ätit jacky med grädde till förmiddagsfika
sörgt diskmaskinen Vega
drömt en otroligt lång dröm om Julia Roberts fölsedagsfest
hånglat med en otrolig milf på dröm-festen
hjälpts åt att diska när vi var diskmaskinslösa
mottagit den nya diskmaskinen Betty
varit på date night <3
ätit mycket god mat på ölstugan
fått höra en jättefin redditstory när vi åt
ätit världens godaste chokladfondant
hjälpts åt att komma ihåg handlingen i syskonkärlek
fått en helt smält max-shake av Stella när hon varit iväg
skrivit hen om mig själv i bloggen och fått panik
lyssnat på irländsk folk på skånska och levt life
haft första sleepovern med Leo <3
upptäckt hur mycket otroligt random musik hon kan <3
fått hemmagjord tsatsiki bara sådär
slevat i mig tsatsikin efter maten som en king
haft det absolut bästa system-utkommandet of all time <3
fått höra "Emma Black, I aknowledge you" <3
varit på pride wooop
hört sweet jackie spelas live (från kön men ändå)
fått glitter i ansiktena
hängt med Onna i ett tält
blivit glad över att de hade popcorn, saft och bänkar
sett Linnea Henriksson och flippat över hur bra hon var
stått typ längst fram
älskat hur hon öppnade med det lilla
skrikit lyckligare nu med en hel publik
känt många känslor under Halmstad och två delar
hypat när de sjöng halmstad i kanon
ätit churros med chokladsås med Stella och Uni
pratat om att vara jättekonstigt queer på det bästa sättet
fått pigelin kastade på mig
läst bokklubbsbok på ett dygn
på frågan "hur går det?" direkt svarat om boken istället för mitt liv som Stella menade
haft en hetsk diskussion om slutet på en katarina bredow-bok
bokklubbat med Sara och förändrat hela hennes läsning
imponerats av min tjeja när hon lagade mat och bakade och höll på
upptäckt att EB gillar att diska
inte tyckt att Harry borde chilla när Robert tyckte det (jag var upprörd)
velat starta podden "trigger eller flagga?" där jag ger relationsråd
fått en komplimang för mitt hår av en random tjej på centralen <3
sen tvingat henne att stå och prata med mig och ledsaga mig till tåget som en rimlig person
klippt mig som en rimlig person
ätit middag med hela familjen
sett Saras förvirring om kändisar och sjukdomar
bildat fotbollsgängeeet med mamma
därför skrikit "fotbollsgängeeeet!" och låtsats bry oss om fotboll
haft sjöslag i Lund med Lilla
beställt mat från kryddan yaaay
visat varandra låtar och varit hype
hängt med Lilla och Henrik samtidigt <3
tryckt i mig muffins när de bondade om grejer
klänningsshoppat på emporia med henrik och robert
döpt om henrik till "henrik halloj" för att hen sa det så mycket
tyckt att det finns alldeles för många affärer och bebisar
druckit dryck på uteserveringen på folk å rock
pratat om jätteroliga namn som jag nu tyvärr inte kommer ihåg rip
sett mamma beordra Henrik att göra ett djur med lera
därför träffat den fula (jättefina) elefanten
hälsat på Love i Malmö
chockats av att mobilia har blivit a thing
hypat Loves kollegor
fått kladdkaka och drällt där
hört att han haft en Florence-klänning (whatttt)
åkt till Köpenhamn under en massa panik
sett muna!
missat what I want men varit lycklig ändå
skrikit till I know a place och silk chiffon
fått en massa queers syntolkade där
sett flera lesbiska par kyssas när american teenager spelades
sett boygenius!
totalt tappat det när de spelade please stay och graceland too
vrålat med i not strong enough
skrattat massor åt Lucy och "that's kinda gay"-skylten
sjungit cool about it med hela lokalen
blivit funkofobad av en vidrig kille på tåget som vi hatade
pratat med två gitarrgrabbar på tåget hem
skrattat jättemycket åt landskapsblommor med dem
tyckt att jag borde göra en sleeve med alla landskapsblommor
druckit glasskulturen-milkshake med Henrik i solen
köpt hundratusen tågsnacks
tittat på gamla så mycket bättre-avsnitt med Henrik som man ska
sett flicka och hyasinter iiiii
filmat en otrolig reaktion till patreon (och nu för alla!)
hört Stella beskriva det som att bli slagen av en lampa (varför lampa?)
sjungit mood ring jättefult när Henrik köpte en mood ring
äntligen träffat Matilda omg
ätit middag med Henrik, Matilda och Vera
upprörts över att Matilda varken gillar pommes eller drycker
åkt till en liten festivlal i vinterviken
sett boys and ivy och haft det bra
sett Terra och hypat som fan
hoppat och skrikit mer än vanligt
skriksjungit tack och förlåt för det är den bästa låten
stått längre fram än typ någonsin
haft mysig efter konsert-dag med Henrik, smb och snacks
pratat med Lilla och Anna när de var fulla och knasiga
försökt prata om jobb med Lilla när hon inte förstod vad jobb betydde…
fått mini-besök av Skogis <3
ätit jättekonstigt fika med henne
fått höra om hennes irlandsäventyr
haft mamma-besök
sagt att jag borde umgås med henne och fått svaret "neeej låt mig va!"
ätit fläskpannkaka och tittat på gilmore girls med mamma
gått till "den förbaskade gården" (husby gård)
hört att om man tröttnar på gilmore girls kan man lika gärna dö (sant)
fått anmälningar till min kurs wiii
skrivit "avada kedavra på dig själv du!" i mina potter-anteckningar
varit avundsjuk på att Stella såg Billie Eilish blä
välkomnat hem min tjeja från paris <3
fått ett ljus som såg ut som en tjock tjej av henne <3
ropat om att Sajid har börjat cykla
hört ett kafferepet i mina lurar och ett som Stella spelade från sin telefon samtidigt lol
firat två år som tjejbo och fem år som lesbisk
försökt förstå sociala interaktioner i en halvtimme med Stella som tolk lol
åkt till en viss restaurang för att Nisse hade sagt i kafferepet att de hade bäst milkshakes där
druckit banan- och nutellashake amamam
blivit gos-ropad
undrat vad en sexig gärning är
bakat midnattschokladbollar
bloggat från köket what
haft Oliver på besök <3
lyssnat på Conan och pratat om deep shit med hen
försökt lära hen vad en tonartshöjning är jättelänge
sett klart trinkets och ätit pizza
blivit påmind om att jag har sett detta förut för jag var så engagerad
frågat Anna saker om mitt liv i bloggen lol
sett Onnas nya fina lägenhet <3
hypat hennes studsmatta och tomt och iiiii
fått se hennes nya glasdjur (till exempel en snigel)
fått apelsinchokladmousse och vaniljgrädde amamam
pratat om knark under hissar och annat sjukt
ätit kyckling med vitlöksbröd och lyssnat på bangers
chockats av att jag tydligen inte har brunt hår enligt Stella
fått höra att nästan ingen är naturligt blond som vuxen och inte fattat ett skit
välkomnat Oliver hem efter sin konsert (älskar att ha folk hos oss som gör grejer)
gjort milkshakes med Stella och Oliver
poddat om queen och skrattat åt akut kallbrand
upptäckt att Stella inte ville använda högsta värmen på spisen för "det känns lite burdust"
sett Veronica Maggios och Miriam Bryants konsert på svt play
älskat deras duetter
haft starka åsikter om turnéfilmer
fångat sensommaren med Leo
solat på balkongen och lyssnat på good life med henne
lärt mig att Leo gillar James Blunt omg
visat henne Raye som hon älskade
blivit fucking rasande å hennes vägnar <3
pratat om våra böcker och ätit chips
fått bra feedback på några kapitel från henne
mjölkat de sista soldagarna som fan
varit med Stella när hon bakade glurrbullar
fått ett radikalt förslag från Stella (beställmat till lunch)
ätit jättegod röding hos Stellas mamma
hört stories om att dricka myggolja
haft den stora nyckelkrisen
varit överlycklig när vi hittade dem
beställt klänningar med Robert <3
haft den bästa hyrbilen eveeeer
åkt till skansen för att Stella skulle få se sälar
sett en grisbebbe <3
lärt mig hur fucking enorma grisar är
senare fått en ai-förklaring av hur grisar ser ut
sett den berömda järven
bondat med personalen om söta börnar
sett en söt lokatt som tvättade sig
tyckt att Stella var sötare än alla djuren
skrattat åt att Stellas röv återigen var allmängods
drömt att jag sjöng 24 med emmy the great
varit hos Stellas kompis på kräftskiva
märkt hur svårt folk hade att säga att de älskar folk
hört om Bastians starka schlagerkänslor
haft sunkhak-samtal med Emelie och Lotta
börjat titta på mentalist igen
läst fried green tomatoes och blivit jätterörd
fått upp min krönika på the interwebs
gjort en ledsagare jätteglad med att det skulle vara sol i Skåne för hon skulle till Småland
upptäckt att punchpraliner säljs i påse nu
sockerbulle-fikat med pappa i solen
haft bokklubb med Sara och märkt att hon inte alls förstod boken
pratat om hur dum i huvudet hon var hela kvällen för att hon inte förstod slutet
fått mikropannkakor för att pappa fick feeling
skrattat åt att Sara tydligen tycker gubbar är kul
fått höra en insändare i kp som Sara varit besatt av i femton år
vaknat av att det ringde på dörren i en lägenhet där det typ inte ska kunna ringa på dörren
gått till mormor med wienerbröd
försökt peppa henne i hennes missär <3
blivit upprörd när hon glömt säga att en av hennes väninnor var död
sensomrat hos Lilla
chockats av konceptet vitlöksbollar
spelat en massa med lilla <3
spelat en låt jag skrev i fyran (hade glömt detta)
spelat en massa taylor (red, the archer och exile)
velat göra en eras tour-hypekonsert
skrivit en knasig folkvisa med henne bara sådär <3
ätit prinsesstårta och babblat
hängt med Robert och fixat nvda (vilket ju var passande sen)
pratat en massa om språk och ord med honom
fått höra om Lunds onykterhet och djupa kunskap
sett mammas kör sjunga
hypat att hon äntligen är med i en bra kör
gillat körledarens vibe
sett Robert prova klänningar
varit kamera-hållare så Stella kunde se på distans
bevittnat när han trängde in i ett mysterium
visat four blinds för Robert
fått detaljer om den värsta historia jag någonsin hört i hela mitt liv
druckit tre drycker samtidigt som en queen
filmat till socialhögskolan med mamma
nästan ramlat över en cykel på filmen
fått snabb-besök av Henrik och Elin
undrat över att både Stella och Elin åt toapapper som barn
skrattat mycket åt hur Sherlock blockade Henrik och Elin från att pussas hela tiden
firat Henriks fölsedag
ätit amerikanska pannkakor som hen och Elin gjorde
upprörts över efterrätter som aldrig borde lagas
bondat över lilla melodifestivalen
skrattat när Henrik casually frågade Stella om hon ville se en jättejätteful snubbe
ätit jättegod tårta för att fira Henrik
blivit tröstad när mina kurser kaosade
konstaterat att varken Harry (Potter) eller jag hade några fucks to give
fått ett kickass läkarintyg
upplyst läkaren om att jag inte tar venlaflaxin (det borde finnas en flyg-medicin som hette så)
haft en amazing boendestöd-vikarie
sett en efterlängtad livestream från mitt bästa system
ätit jättegod men jättestressig burgarmiddag
sett Eric Sporongs föreställning <3
älskat hans dagbok-högläsning
skrattat åt fuck marry kill-frågan han fick
fullkomligt tappat det över hans låt
gillat när karakou spelade Erics favoritlåtar efter föreställningen
pratat med the famous Basti efter showen
träffat en poddare vi gillar utan att Stella märkte det
fikat med Leo och manja på deras bästa café
älskat bananchokladkakan där
fått höra stories om hundar som äter hundra enkronor och sånt sjukt
visat musik för varandra som man ska
ätit middag hos oss och pratat om trams och djupa saker samtidigt
ätit på kycklingstället och insett att jag inte vet vad det heter
äntligen sett gone girl
gjort Stella arg med att inte heja på crazyladyn
hittat på ett eget mycket bättre slut
haft min första lektion!
gjort min hösttermin-föreläsning på socialhögskolan
haft peak adhd fast jag inte har adhd (och sagt exakt det)
haft första lektionen med andra kursen
pratat om grillad kyckling på lektionen lol
hållit monolog om Jossans plinga för mina elever
skrattat mer i podden än någonsin men tyvärr behövt klippa bort det
åkt ett tåg som inte fanns
fått en hel genomgång av ett realityprogram av Linus
mobbat Linus med Sofie som alltid
sett förrädarna och blivit hooked
druckit moranisse fast som long drink
spelat och sjungit en massa med Linus
spelat cards against humanity
älskat hur Sofie tänkt ut blindanpassningar till maj
försökt fortsätta spelet när Linus bara och endast pratade som Johan Persson lol
argumenterat för att samhället inte borde finnas
förklarat för Linus vad det innebär att bo i en studentlägenhet
fått uppskuret äpple av Sofie när jag dog bakisdöden
bakishängt hos Onna
lyssnat på hundra mord och ätit hennes köttfärssås
haft kickass lektion med flatkursen
hypat när Emelie skrev sin uppgift om somebody I fucked once
kunnat visa exakt vad spegling är genom att ge respons på en jättekort text
skrattat åt "att baka om att skriva"
börjat min stekträning in earnest
pratat mycket om "löövender" med Robert
sagt att nu blommar asfalten på grimmauld place
lyssnat på höstlåtar och haft det bra med Leo
skrattat åt att hon säger att det låter som artisten det faktiskt är
chockats av Lillas oväntade misshandel-skrivuppgift
bakat cookies med Stella och Leo
ibland hällt grejer i den faktiska skålen
sett Leo "älska slabbig bakning"
plötsligt fått höra att vi var de rimligaste av alla Leo kände <3
glömt vad ordet folkgrupper betyder i podden
skrikt till varandra i olika rum att chips är bäst (jag och Stella alltså)
försökt lära Sherlock att solkatter inte lever lol
blivit highkey lurad av Ester när hon tog min hand till sin mun för att bita mig
varit i Jennies fina jättegamla lägenhet
chockats över att den hade två eldstäder
ätit chokladbollar i salongen
varit vegas fangirls som vanligt
sett Stella läsa böcker med henne <3
gosat tremånadersbebis
klappat på hennes små kindar och fotar och iiiiii
pratat om bamse med de vuxna lol
skrivit en rätt bra text om min relation till hushållssysslor
lagat flygande jacob för att vi trodde att vi gillade det (deet gjorde vi)
fått Stella hooked på förrädarna woop
ätit en "fiskajävel" på MCDonalds
gått på standup med min tjeja
sett Jonte Tengvall och konstaterat att han är en introvert-version av mig
undrat över pausmusik-valen
sett Marcus Thapper
skrattat åt hans pappas relation till gäss
älskat hans voice memo-låtar
träffat Sagas kompis Madde på tunnelbanan
älskat att hon först presenterade sig med sitt killnamn och sen kom på att hon var ute som trans för mig
sett Stella skratta hela vägen från plattformen, uppför vår långa rulltrappa och ut utan att veta varför
gjort en canada-spellista woop
fått massa illamående-tips från randos på twitter till Stella <3
mobbat Stella för sin fgf (fitnessgäri-flaskan)
sett min mamma använda en stekpanna what
undrat om två killar i en text är två killar för mycket
älskat Olivers stalkertext
försökt hålla lektion om makt över texten
skrivit ett inlägg om mediciner och kommit på mitt i det att jag inte tagit min medicin lol
firat Stellas fölsedag med min familj
sett hennes förvirring över ordet fölsegrisen
hypat Saras coola jobb
ätit superchokladtårta amamam
spelat besservisser som fan
skrattat mycket åt Benjamins felsjungning av den blomstertid nu kommer
sett mamma skämta fram rätt svar
skrattat mycket när Stella sa att de inte skulle bli så sura över ett spel (för det blir ju aldrig hon)
poddat och druckit suröl med Lilla
åkt till Osby och druckit ""cola"" i bilen
firat Robert <3
ätit en eminent middag på hotellet
blivit bjudna på maten <3
pratat mycket om att vara värdig en vildand
blivit mobbad för att jag hör sämre när jag tuggar (det borde alla göra)
worshipat hotellets aioli
ätit otrolig créme brulée
fått veta att sorbeten till den var "röd i alla fall"
försökt reda ut vad olika efterrätter ens är
hypat att Robert hade klänning på festen
också uppskattat hans spellistegörande till sagda fest
skrattat åt formuleringen "alkoholhaltiga alternativ"
sjungit burning churches och varit hyyype
väckt Lilla från sitt halvsovande lite hela tiden under kvällen
hängt med Saga på ansiktspuben
förvånats över och uppskattat att de bara spelade Taylor hela tiden vi var där
fått mina kurser lösta av henne på typ en sekund
älskat att hon beställde en cider för att hon betingat ansiktspuben med det
fått höra thrilling tales om hennes usa-resa
blivit kallad "grabben" av en konstig man på torget i hsuby
haft lektion om lesbisk poesi
läst världens sämsta bok med min tjeja
tyvärr blivit fullkomligt besatta av den på en osund nivå
velat göra en hel kurs utifrån dålig litteratur
firat att min tjeja fyllde 30 <3
rantat mycket om att hjälten har slavar när vi pottersnackade
sett the sixth sense för att fira Stella
gråtit massor åt filmen
ätit midnattsprinsesstårta
peppat Leo i kaos
lärt ut dialog efter bästa förmåga
skrattat åt "avföringssatser"
poddat med Leo
fått prata om mitt bästa youtube-klipp i podden
firat Stella med hennes mamma och den sidan av familjen
ätit kalkon med jättegoda tillbehör
fått veta allt om bögar i operavärlden
undrat hur konstiga maträtter tillagas
ätit jättegod chokladtårta under firet
fått höra vilket operahus tårtan såg ut som lol
varit delaktig i ett samtal om vin what
firat ännu mer hos Helena
fått jättegoda chokladbakelser där
fått veta hur Stella var som liten <3
berättat för Stellas bror vad han sa när han var en bebbe som vi skrattar åt
hört om "vi demonstrerar, vi vill gå upp!"
gått igenom Stellas bruce-tavla som hon fick i presang
sett finalen av förrädarna
blivit jätteglada när vår favorit vann
rört i grytor för att vänja mig vid spisen
bingeat förrädarna uk och haft många känslor
tappat det över en tantflata i programmet
bakat äppelpaj mitt i natten
smält smör och märkt att det typ inte är läskigt
ätit fancy pizza med Jonas
bondat om antidepp med honom (sorgligt nog)
tappat det helt av förrädarna uk
pubhängt med Madde <3
ätit pommes och lärt känna varandra
testat scotch egg
älskat att hon är "dålig på att vara transtjej"
tramsat om att äta icke-matsaker när vi handlade (jag och Stella alltså)
älskat olivers skrivövning om bög-cowboys
sagt åt Lilla att hon skulle "gå in i tacosen!" i sin text
förlängt min skrivkurs iiiiii!
gått på Lottas 30-årsfest
klätt ut oss till Ester och Sherlock lol
haft gay-parmiddag med Rasmus och Bastian på festen
pratat om en massa musik med dem
sett en massa folk spela beer pong
hyyyypat när så mycket bättre började
älskat att Ellen gjorde en lebblåt på svenska
sett sampla second hand för att bli gladare
kokat ägg hemma och varit stolt
försökt köpa vin när ingen förstod den andra
upptäckt att man kan reklamera hörlurar och få nya what
varit ett geni som förstod harry potters konstigaste scen
skrattat åt att människokännaren Ron har talat
ätit traditionsenlig chokladpudding med grön grädde
blivit rörd när Stella först glömde det gröna men sen hällde i det ändå istället för att skita i
gått på pannkaksmiddag hos Onna
älskat att hon har solstolar i vardagsrummet
älskat Unis pannkakor (jag saknar dem)
pratat om allt från trauma till att grilla falukorv
poddat som fan om Keshaaaaa
överraskats av att våra vänner skulle komma en dag tidigare än vi trodde lol
lärt mig att Stella lägger sitt bröd var fan hon vill (till exempel på hyllan över sängen)
haft hatklubb om en specifik person när våra kompisar kom fram
alltid flexat med att jag var först med att ogilla hen
tvingat alla att älska så mycket bättre
älskat att Ellie klädde ut sig till en saw-docka för Stellas skull
sett Henrik och Oliver rita grejer med eyeliner i sina ansikten
varit Stellas spökman när hon var spökbrud
haft halloweenfest för min tjeja <3
fått persikokoppen (via Stella men ändån)
älskat att Stella fick en tråd-låd
spök-gift mig med min spökbrud <3 <3
skrattat för att Rasmus trodde att det var på riktigt
försökt spela quick-spelet så gott vi kunde
druckit bayleys med havremjölk med Ellie
fixat och donat med våra vänner (mest Ellie)
påmint varandra om saker vi sagt som vi inte minns hela tiden
ätit kvällstårta och skrattat med Henrik och Stella
börjat lyssna på tjejtjusarpodden
haft möte om min färdtjänst och kämpat på
haft Sara på besök
ätit Stellas eminenta fisksoppa
sett tick tick boom med Sara
fått höra att jag gör det till min personlighet att gilla sockerläsk (eh ja)
också hört att jag älskat bebisar för mycket vilket inte är möjligt
tittat på ett mysligt kulturprogram
lärt mig en massa buffy lore (som jag sen glömde)
kommit ihåg saker om buffy som Sara inte kom ihåg
äventyrat i stan med Sara
såklart börjat med fika
mobbat Sara för hennes white girl aesthetic med jingerbread latte
blivit otroligt servade på en secondhand-affär
utforskat kungsholmen
hittat det bästa sunkhaket of all time
älskat deras billiga vin
också älskat att de hade hotsnacks
lekt en otroligt lång mindmeld
fått höra att jag skulle gilla en av Saras kollegor för att hon var lesbisk haha
lärt mig att vinter är acceptabelt så länge det inte är sommar
råkat åka buss till Julsta aka bulsta
träffat tvillingbebbar <3
direkt lagt beslag på en bebbe att gosa med (det fanns ju en till!)
fått hela storyn om Erikas förlossning
upprörts över att betala räkningar mitt i
lyssnat på sympathy pains och blivit upprörda
legat i sängen med min tjeja och berättat släktdraman för varandra
peppat Stella i broderande galore
fikat med Stellas mamma
som alltid hört sjuka stories om hennes mormor
flippat totalt över att ordet penetrate användes fem gånger i ett kapitel av hp
pratat om fladdrande zombiekukar och the gap between Hermione and the platform
unnat oss prinskorv
upptäckt att vi kan göra chips med vår nya hack-grej
mandolinat min hand
spånat fram en blind romcom på lektion
blivit överraskade av hantverkare tidigt på morgonen
överraskat tillbaka genom att stå i duschen när de kom in i badrummet
sett en räv från tåget (inte jag då)
varit hos Oliver en helg <3
hängt med Ellie när hon diskade hens disk
firat Olivers fölsedag med bra folk
spelat tp efter bästa förmåga
varit killversionen av Ellie lol
av Ian lärt mig att "det är okej, de är brottslingar"
druckit Alices berömda white russian
lärt mig ordet "eftersalt" av en full Ellie
myntat ordet "nästis"
gett Oliver den bästa presangen alltså Stellas amazing broderi
poddat med Alice <3
mest pratat om en helt annan artists mamma
äntligen sett heartstopper
sjungit med till soundtracket hela tiden
hatat Ben med stark passion
velat gå på milkshake-trippeldejt :(
träffat Olivers mamma och bröder på hens riktiga fölsedag
ätit riktigt god frystårta
pratat om riktigt konstiga katter
sett Olivers otroligt dåliga geografikunskaper
kommit fram till att det finns en cishet karaktär i heartstopper lol
älskat lärar-storyn <3
tappat det när seven spelades
alltid föreslagit mat från pizzerian när jag är hos Oliver lol
märkt att de har jättegoda pommes
ätit stjärnor och levt life
skrivit min egen skrivuppgift (det blev riktigt bra)
försökt hålla lektion om fantastik lol
fått höra Ellies otroliga rants om vad hon tycker fantasy är
i dessa rants lärt mig att man dödar någon i fantasy genom att slänga tre stenar åt vänster
gått på secondhand i högdalen med Stella, Onna och Uni
tittat på jääättemånga glas
sett mini-ölkrus
varit besatta över all turistskit folk lämnar in och velat köpa saker från olika ställen
också undrat över att folk lämnar in medaljer och pokaler
älskat de två slälarna Stella köpte <3
tröstat henne när hon inte kunde köpa en till säl som var ensam
ätit på en pizzeria med jättegoda pommes
köpt mickar omg!
åkt på fölsedagsbrunch för Jennie och Linn
blivit rasande över att brunchen började klockan två
varit disability buddies med Emelie
ätit mozamat på spett omg
också fått nutellapannkakor på brunchen
haft alla rätt på quizet de gjort
ätit de godaste kladdkakemuffinsen ever
pre-konsert-hängt med Alice och hennes mamma <3
älskat mammans kompis jättemycket
fått höra sjuka draman från dem
konstaterat att vi lever i hunger games
sett the last dinner party och undrat vilka som var flator
hypat paret framför oss <3
älskat att de spelade stick season i pausen
sett hozier!
varit vansinnigt kära i körsångerskorna
älskat de akustiska låtarna
älskat att höra en publik sjunga take me to church
hånglat till work song <3
vloggat och ätit nuggets i bilen
fullständigt tappat det över en annan dålig bok
blivit sjuk igeeen
lyssnat på mina trippy feber-nonsenstankar
sett massa gammalt smb för podden
lärt mig att Olle Ljungström var ett komiskt geni när jag tittade
haft lektion om story songs
resiterat "muffins" tillsammans haha
löst två stora mysterier i Harry Potter med Robert
haft årets sista Henrik-besök
sett bob hund med hen
skrattat åt mellansnack om att vika lakan
skrikit med i nu är det väl revolution på gång
firat helgen vecka 48 som man tydligen bör
ätit middag med Henrik, Matilda och Vera
ätit friterad lax
suttit bredvid otroligt wholesome tjejer och följt dramat i deras liv
ätit banoffee pie som Stella kvällsbakade
älskat när Peg Parnevik basically gjorde tänd alla ljus part 2
spelat in homohits avsnitt 100!
skrattat en massa åt knappnytt i podden
slagit låtrekordet med besked
fullständigt tappat det för att Robert köpt en klänning!
sett Stellas Ulla-dvd
berättat om vad jag tyckte var ofarliga saker för Henrik som hen blev upprörd av
trott att vi lyssnade på Kent när det var boygenius lol
inte behövt låtsas att jag inte minns konstiga saker för mina vänner längre <3
sett "väninnor" med Stella och Henrik
spelat in en reaktion till våra patreons (som inte finns än)
tappat det av twisten i slutet på dokumentären
haft en eminent stund med Henrik, snedtänkt, riskakor och äppelcider
sett Henrik bygga ihop en modell av en groda
gjort quiz om folk i våra liv med Henrik <3
gått genom superkylan jättelångt med Henrik
suttit på vip-platser för att vi behövde sitta ner
sett Christian Kjelvander
fått veta att han var upphovet till 14 at 41 och tappat det helt
därför skrikit "he says hello from the kitchen!" i Henriks ansikte hundra gånger
sett Hurula!
älskat att han öppnade med husen här ute
förvånats av Titiyos uppdykande
därmed sett Titiyo sjunga två gånger med Henrik utan att ha bett om det
hoppat oss varma i den kalla konsertlokalen
blivit taggade på hans nya ösiga låtar
skrikit med i alla låtar jag kunde
skrattat åt att Henrik inte tyckte att andra fick gilla hurula
ätit te och druckit mackor (som Henrik uttryckte saken)
fått prinsesstårta från Stellas mamma
inspirerat en lady på tåget att köpa chips och cola
läst saker ingen ser från slutet till början lol
varit på årets sista göteborgsbesök <3
ätit pizza och hängt med Oliver och Henrik
försökt förklara konceptet blinda och datorer för Olivers bror
varit på fest hos Ellie <3
hypat att hennes tjeja hade gjort ett brädspel
älskat alla konstiga rutor i spelet
blivit fullkomligt mindfuckad av att folk tog bort en osynlig tomte från sina glas
gjort orimliga blindskämt hela kvällen
gjort Ellie lore quiz <3
upplyst nya bekantskaper om att jag och Henrik är en enhet
gått på karaoke
blivit jättesura när det var jättemycket folk där lol
sjungit Elois med hela gänget
fått kommentaren "du är den roligaste jag har träffat" från Nicole <3
vrålat att alla som ställer sig själva på en karaokescen utan att kunna sjunga är horungar
blivit hjälpt upp av random killar när jag ramlade
spytt på spårvagnen (det var i alla fall en upplevelse)
blivit försvarad av Oliver mot en jättestörig kille
älskat Henrik som skickade ett meddelande om att hen älskar mig för att jag skulle se det när jag vaknade <3
ätit pommes och sett så mycket bättre för att bota bakisångesten med Oliver
älskat att Marit Bergman sjöng om Husby
sett en flata på trumpet
åkt till Skåne på långbesök
hjälpt mamma att plugga in en jättesvår låttext
umgåtts själv med Annoushka
försökt komma på vilka vi satt bredvid på en buss 2014
pratat om vilka otroligt jobbiga barn vi var
ätit fläskkaré amamam
tvingat mamma att baka för att jag kom ner
gått på livets första masage
blivit besatt av masörens hantverk
blivit tryckt på med en actual träpinne
köpt min nya dator woop
sett Marks lååånga video om bro-country och älskat den
fått fäääärdtjäääänst!
fått superhosta (som sen visade sig vara lunginflammation)
varit på pubquiz på john scott
kommit trea fast vi inte tyckte att det gick så bra
hängt och pottersnackat med Robert
blivit arga över plot holes
tvingats byta skärmläsare after all this time
fått mycket teknisk hjälp av Robert
fått in Ingmar på datorn <3
ätit otrolig daim-kladdkaka
blivit sur över ett julkort från ett matt-företag
skrattat åt att mamma ville säga upp de här mattorna med omedelbar verkan
lärt mig saker om livet på skrivlektion
babblat om ungdomsböcker med mina elever (aka homies)
varit i chock över att jag tydligen inte gnäller för mycket
sett mammas körkonsert
älskat att de sjöng koppången
blivit stärkt av den i mitt host-lidande
varit på fancy vinbar med pappa och Sara
julbakat med familjen
gjort mandelmusslor (utan mormor bu)
haft mottot "snabb och dålig"
ätit Saras jättegoda lussebullar
åkt till Lilla trots sjuka
kramat sönder henne för vi hade inte träffats på två månader
lyssnat på jul-hiphop som man bör
ropat "nu är det jul!" när en "julig" hiphoplåt kom
skrattat åt att julen valar enda in i påska
druckit upp all Lillas läsk med stor pasion
blivit väckt av att pappa satte igång the heart of everything <3
försökt äta middag när all mat blev dålig
därför ätit jacky till middag
fullkomligt brutit ihop en halvtimme innan jag skulle åka hem
blivit insmord med pepparmyntolja av min tjeja <3
varit fastklistrad vid min stora vattenflaska
haft mantrat "hosta, dricka, kissa"
berättat allt om mitt slem för Stella
varit hos en crazy in the head läkare
chockats när han sprang ut ur rummet efter att ha lyssnat på mina lungor
lärt mig att Stella är min syster enligt min journal
fått antibiotika fuck yeah
haft julavslutning med skrivkursen <3
älskat deras sista texter så mycket
lärt dem vad lussevaka var
skrivit en lesbisk text om koppången
fått god choklad från Stellas familj-julfiranden (som jag missade)
hypat hennes brors ickebinära poly-partner
tyckt synd om vårdis för att de har så gamla maskiner
blivit superhype för att mitt crp gått ner massor
lyssnat på det här är min podcast och blivit kär i helena
skrattat åt pommes i fittan i denna podd
försökt förstå ljudinspelning fast vi inte kunde
firat jul själv med min tjeja
haft julafrukost på zoom med mamma och pappa
älskat mammas jul-kit <3
fått kattskååålen från Stella!
beställt maxmat på julafton som queens
ätit mandelmusslor
poddat med våra mickar iiiii
sjungit oss igenom typ ett helt avsnitt
sett marks best hit songs-lista och blivit lycklig
hängt med Leo och Manja
jämfört antidepp-upplevelser
äntligen fått svaret på var ett citat kommer ifrån som jag haft i huvudet i nästan sju år!
därför sett Manja recitera madicken
ätit ischoklad och babblat med leo
älskat hur bra hon är med allt systemigt
åkt till skåne på nyårsbesök
haft Leo som in house-kattvakt och varit supertacksam
fått slag när hon gav Jossan Esters medicin
sett en av våra internetgalningar in real life
researchat en artist som inte ens hade sociala medier
lyssnat på exakt alla hens låtar på grund av det
köpt akut-nyårsklänning med Stella
hittat en otrolig sammetsklänning åt henne för 200 kronor
firat jul med familjen
hjälpt Sara göra ett nyårsquiz till föräldrarnas firande
ätit jul-tacos (vanlig tacos)
bondat med en lagom full benjamin
fått ett trådlöst tangentbord wooop
fått en ny upplaga av mina bästa leggings
fått espresso house-chai och en anteckningsbok med punktskrift på av Sara
gett henne keramik-Haddock som Henrik hade gjort!
spelat hitster
älskat Benjamins djande
fått både Florence och Bruce till vårt lag
vunnit med Jolene
alltid gissat på Eric Clapten
druckit päronsoda och varit superglad
köpt skor med mamma
köpt snälla kängor för 200 kronor wooop
tydligen sett rik ut i dem lol
börjat skriva söndagskapitel i boken
ätit fancy pizza från ved
lärt Stella kanasta yay
försökt lära henne att hon inte kan ta högen direkt när hon har tagit den
skrattat jättemycket åt "lägg ner nian…lägg en nia till…"
älskat att hon sa "läggettkort.se"
blivit glad när mamma sa något som borde kännas blind-dåligt men som inte var det
blivit gaslightad av min dator om ett kapitel som försvann och dök upp igen
poddat med Lilla på nyårsafton
firat nyår i Osby med mina bästa
haft ett tryggt och snällt år, tack alla som var inblandade i det!

I love you I'm not gonna crack, I killed you I'm not gonna crack

Rubriklåt: Lithium med Nirvana, en riktig banger som tyvärr manglades helt i på spåret buuuu
 
Haj från min säng! Jag är helt slut, men såklart har jag inte bloggat än så jag måste göra det nu. Och igår var en så mysig dag! Vi spelade framför allt svinmycket kanasta, som man ska. Jag och farmor var ett kingigt lag och jag gick ut nästan varje runda (alltså slutade spelet). Om det utspelade sig följande:
Mamma: Om du går ut den här rundan tänker jag inte köra dig till Falkenberg imorgon!
Jag: Bra, för jag ska till Falköping...
Mamma: Jaha okej men då kommer jag köra dig till Falkenberg istället!
Så Falkenberg blev ett stående skämt och vi hade det kul. Jag chillade och vilade lite mellan varven, men på kvällen blev jag överlycklig för vi åt scones! De var så gooooda! Vi åt också kokta ägg och det var så peak middag att jag typ höll på att smälla av. Jag älskar scones det är tydligen min grej. Men efter det åkte vi tillbaka till Pia och Magnus, och hängde med dem. Magnus höll koll på en tacka som var på väg att få lamm, som livet är på gården så att säga, och hon fick lammet på natten sen kan jag berätta. Vi pratade en massa om blindgrejer och hur jag har känt över att ha en blind kusin och sånt trams, men också om mina konstigaste karriärplaner (Magnus tyckte de var kingiga) och lite annat jox. Det var så kul att verkligen få hänga med dem den här vändan!
 
Idag vaknade vi och åt frukost och sånt, och efter att ha hälsat på korna åkte jag och mamma mot falköping (inte falkenberg). Vi pratade om riktigt dåliga böcker vi läst, drack varma drycker från pressbyrån på en bänk och hängde, och sen tog jag tåget hem. Älskar mtr är lite kär i dem faktiskt. Och nu är jag hemma och vi har hängt, kramats och lyssnat på snälla grejer. Jag har skrivit bok, Stella har pluggat och allt har varit gosligt. Och nu ska jag sova, men imorgon! Då kommer den superjävlakuksena nyårslistan jag lovar!

Den som viskar är kriminell

Så, nu återkommer jag med mer blogg, framförallt om gårdagen tänkte jag. Bloggfusk är det bästa. Vi satte oss i bilen och körde mot u-hamn, eller ja det är ju utanför u-hamn men ändån. På vägen ut började Sara gagga om mössor och nån ramsa om att om man har mössa blir man sjuk och då viskar man och då är man kriminell. Den gick inte riktigt så märkte vi när vi googlade, men nästan, och sen blev det en grej att vi sa att alla som fiskar är kriminella. Anyway, såklart lekte vi bokstavsmusikleken och det blev många bangers, med många bra stämmor från Sara (till och med understämmor what). Sara var jättehype på att lyssna på Vienna med ultravox, som man ska va, men det visade sig att hon trodde det var en helt annan vienna lol. Besvikelsen var total. Vi stannade på spånsta (matstället vi alltid stannar på) och tänkte köpa kaffe, men det blev korv och pommes till hela familjen istället för det var gott och vi var hungriga. Deras pommes är a++. Jag och Sara tramsade mycket, särskilt om boken sju systrar ("fattar du hur många stämmor man kan sjunga då?" "ja, sju."), och efter ett äventyr på ica maxi kom vi fram.
 
Vi hängde hos farmor en stund och åt gröt och pratade, och sen åkte vi till Pia och Magnus. Vi sover i deras nya coola gäststuga, som är så fiiiin! De har öppen spis och allt där hallå, och ett avlopp vilket så att säga är en fördel...detta är blogg-motsvarigheten till en jävligt arg subtweet lol. Vi satt i stugan med dem och drack vin (och konjak för de lite äldre i sällskapet) och pratade om Sveriges stormaktstid, vad vi gör nu för tiden, deras hund (som har ont i sitt ben rip), att jag inte kan röka (Magnus tycker att jag ska göra det och jag uppskattar en ally i livet) och allmänt jox. Det var så mysigt och kul att få tid att hänga med dem! Vi försökte förstå vad riksfärdtjänst är, vilka låtar bandet erasure har gjort och varför folk krigar ("krig tycker jag är fruktansvärt" /Pia, unik take) och sånt, och sen sov vi. Det var faktiskt inte så kallt, men det var en läskig trappa...japp deras gäststuga har två våningar. Cray. Vi vaknade och åt fil (jag har inte ätit fil på flera år) och kom hit, och vår mysliga dag här berättar jag om imorgon på tåget eller hemma. Vi får se.

I don't feel like carrying all this weight, or being broken around those who can't relate

Rubriklåt: Not ok med Maria Mena
 
Det är så fruktansvärt jobbigt att umgås med friska. Inte för att de friska är elaka eller beter sig på ett jobbigt sätt. De är snälla och roliga och bra. Men fuck jag orkar inte. De kommer aldrig förstå att det som är deras undantagstillstånd är min vardag. Jag är konstant helt slut och har svårt att processa ny information. Jag behöver egentligen ligga ner och vila flera timmar om dagen, särskilt när jag umgås med människor. Och oftast är ju alla rimliga om det, men jag skäms så mycket att det typ inte hjälper. Jag orkar inte säga hur det är hela tiden. Och sen är det alla råd man får, men det vill jag inte ens prata om usch. Och så kommer gnaget...är jag bara lat? Alla kanske konstant vill ligga ner men gör inte det? Eller vill folk helst sitta upp eller stå upp hela dagen? De kanske också känner det här trycket i huvudet och känslan av att vilja fly? Är det så? Jag vet inte men jag vet att jag aldrig mår bättre än med kroniskt sjuka. Det är det tryggaste. Ses i vanligt inlägg efter kortspel!

Om du inte kan komma till Ramklints kommer Ramklints till dig

Hej hej nu har jag skjutit upp detta till sista minuten som en idiot. Jag började dessutom må illa nyss what kind of Stella bullshit is this? Jag ska försöka skriva om vad som har hänt innan vi ska åka, och igår var huvudsysslan att gå till mormor. Hon är fortfarande basically fast hemma pga sitt hjärta, så vi gick dit med wienerbröd och varm choklad från ramklints så därför sa jag rubriken. Vi pratade om alla fruktansvärda sjukdomar som folk har, och allt var väl mysligt men hon är så ledsen och jag blir så ledsen av att se det. Hon behöver verkligen få komma ut och vara självständig och inte bara "sitta på en stol och glor" som hon säger. Och det var så jävla gott med varm choklad hallå! Mormor blev glad också och det var ju hela poängen. Sen har jag mest chillat här hemma och sett lite förrädarna uk med mina föräldrar för de har börjat se det. Jag råkade ibland säga "va vem är det?" om folk för då spoilade jag att de åkte ut tidigt. Längtar tills det börjar igeeeen!
 
Idag vaknade jag av att det var svinkallt, på en nivå som knappt går att beskriva lol. Det visade sig att ytterdörren, som går till innergården, stod på vid gavel. Så kan det ju också va. Den måste ha blåst upp under natten eller något. Så vi frös ihjäl tills lägenheten värmts upp igen, och det är typ det som har hänt idag. Men nu ska vi alldeles strax åka mot farmor! Det kommer bli partaj säkert! Ses därifrån hoppas jag!

Walk out of a party, feelin kinda stressed, everyone's too cool everyone's depressed

Rubriklåt: You're so fucking cool med tones and I och blackbear, som jag påmindes om i damhängslistan
 
Fucking hell varför sover jag inte jag håller på att dö tröttdöden! Men jag har bara pliktkänsla av en enda liten sak och det är den här jävla bloggen, so here we are. Och idag chillade jag väl först och klappade på min tjeja som mådde illa, men sen åkte jag hem till Saga. Hon har en ny(ish) jättefin lägenhet!
den är jättestor och fin! Vi drack varma drycker (för det är snöstorm bu) och lyssnade på midnights och pratade mycket om Taylor. Saga sa detta om folklore: "epiphany, pease och hoax ... det låter som en influencers barn." Det är så jävla sant. Sen drack vi lite vin, lyssnade på vår gamla damhängslista och pratade om hur konstiga naturare är ("du gör nåt med en maskin och marsmallows, men i den verkliga världen där jag bor finns det text!" det fanns ett sammanhang), Fredrik Backman och en massa annat. Jag åkte hem igen (det lät som jag var där i fem minuter men eh ja) och hann krama min tjeja hejdå lite snabbt, och väl hemma åt jag kött med äppelsallad (jag älskaaar äppelsallad) och sen har jag bara varit trött. Sååå jag måste fucking sova nu. Genast!

Vaknade upp och var fattig

Rubriklåt: Frero med Jireel, som jag och mamma vibeade till innan idag och den raden är ganska random
 
Innan inlägget börjar: Jag glömde en viktig sak igår. Jag hade ju Roberts klänningslåt som rubrik, men glömde nämna att jag nu har sett hans klänning! Den är flowy och jättefin och superlång! Han hade den på sig hela kvällen och det var så magiskt! Så, nu kommer dagens inlägg.
 
Hej från lilla soffan och min konstiga ångest! Eller ångest kan väl vara att ta i, mår bara lite obra. Känns liksom otryggt och dåligt i kroppen. Och idag har varit en myslig dag. Jag och Stella sov hela förmiddagen som stenar, men sen åkte vi på utflykt med pappa. Vi hämtade upp Sara och åkte till ett café ute på landsbygden. Vi träffade en kollega pappa hade för hundra år sen (vi var hemma hos henne när Öresundsbron öppnades och jag kom ihåg det vilket chockade alla), jag åt en semla (för tidigt hävdar Stella) och vi stirrade ut en kille som tog soppa fem gångar. Han stal också vårt bord så han var en dålig person. Det var en myslig liten utflykt, och sen har jag och Stella läst bok och haft det bra. Jag tror det här är författarens bästa bok? Vilket alltså betyder att den suger men inte lika mycket lol. Och sen fick vi klippt podd för onna, första med mickarna, och det lät bra! Wiiii! Tyvärr hade Onna missat ett klipp (vilket är superförståeligt för hon mår fruktansvärt atm), så Stella snabblärde sig audacity och fixade det. Kingen är hon. Och nu ska jag sova som en sten, om det går...men jag är rätt skeptisk.

I am a warrior and this is my creed, one more flag in the ground

Rubriklåt: One more flag in the ground med Camelot, Roberts officiella klänningslåt
 
Hej och välkomna till bloggåret 2024! Let's hope att det blir ett bra år och inte ett deppigt år som de senaste lol. Och igår var det nyår! Lilla kom hit och vi poddade en massa, med en mick som pappa hade för han är en king. Det blev väl ett okej avsnitt, hoppas jag. Jag skulle byta om, men jag kunde omöjligt få på mig min nyårsklänning tyvärr, så jag fick panik-låna en av amma och så åkte vi mot Osby. Vi lyssnade på son of Sam-mordavsnittet i bilen, som det ska va, och när vi kom fram var det nyårshäng helt enkelt. Vi åt räkröra i tartletter till förrätt (det var sinnessjukt gott och vi kommer lätt ha samma förrätt nästa år) och sen oxfilé med vitlökskroketter amamam. Vi lyssnade på musik vi upptäckt under året, fick höra mini-sagor och hade det bra helt enkelt. Vi såg fredagens på spåret och var riktigt dåliga, framför allt på första resan, men vi kämpade på...mest Robert och Stella dock. Vi andra var spån.
 
Vi åt efterrätt, banoffee pie som Paulina hade gjort och som trots såsighet var jättegod. Då pratade vi om en massa blindstories och berättade dem för Stella, vilket alltid är en resa. Och efter ett tag och mycket trams var det tolvslagsdags! Som jag skrev innan blev det guds bästa barn som fick bli årets inledningslåt, så jag hoppas att det betyder att vi ska reclaima oss själva i år. Det behöver vi. Vi drack bubbel och försökte hjälpa Lilla med kaos-situationen på hennes jobb, som måste ordnas! Så kan hon inte ha det! Vi la oss alldeles för sent och vaknade alldeles för tidigt, men vi tog oss hem med pauser för lite meltdowns och kramar. Så kan det bli. Idag har vi bara vilat, sovit och chillat, och jag har sett Marks best songs-lista! Den var hypig och jag är glad över den! Inte lika bra som förra året tror jag, men ändån. Och nu måste jag sova innan jag kollapsar!

23 låtar jag gillat från 2023

Tyvärr kan det bli så att detta kommer upp på nyårsdagen, men oavsett när ni läser det är det dags att hypa musikåret 2023. Jag har ändrat reglerna liiite i år, så om en låt är med på ett album som släpptes i år och jag inte har hört den tidigare är den eligible även om den släppts som singel året innan. Blasphemy jag vet. Let’s go, i bokstavsordning som alltid:

 

1.       Eve was black med Allison Russell

Allison Russell är en av årets stora upptäckter, men generellt gillade jag inte hennes skiva från i år jättemycket. Men så har vi Eve was black, en magiskt arg låt om att vita egentligen kanske är rasister för att de saknar det svarta de kom ifrån. Hon sjunger ”do you despise or do you yearn?” med en sådan kraft och ändå lekfullhet att jag knappt kan hantera det. I slutet finns det en liten fransk dänga med banjo och fiol som hidden track, som säkert är minst lika mörk men det förstår inte jag.

2.       Dying star med Ashnikko och Ethel Cain

”I want something soft” är det mest impactful jag hört Ashnikko sjunga. Efter ett album av skrik och bratty svordomar (inget fel med det!) kommer istället än stark och otroligt lesbisk ballad om att hen bara vill ha det tryggt med sin tjej. Och Ethel … Ethel känns som Ashnikkos inre röst eller undermedvetande när hon svävar in och sjunger det mest lesbiska hon någonsin gjort eller förmodligen kommer göra. Great work.

3.       Blame brett med beaches

Ibland vill man inte vara vuxen och ta ansvar för sina handlingar. Ibland vill man bara säga ”jag kommer vara ett as och du kan skylla på mitt ex för hen suger.” Det gör beaches på denna otroliga dänga. Rösten är slående och produktionen gör det omöjligt att inte ryckas med, trots att det som sägs egentligen är helt sinnessjukt … eller kanske just därför.

4.       Cool about it med Boygenius

Det här är nog ingen annans favoritlåt från the record. Not strong enough är hittigare, letter to an old poet är en gut punsch och we’re in love är finare, men jag fastnade för cool about it direkt. Om det är banjon: Kanske. Alla tre har varsin vers om att låtsas vara okej med en situation de absolut inte vill ha, men de kämpar på i en Simon and Garfunkel-inspirerad visa som jag älskat hela året.

5.       Dear insecurity med Brandy Clark och Brandi Carlile

När the Brandys teamar upp blir det alltid bra, detta är fakta. Stråkarna i introt är fullkomligt sjuka i huvet, de duettar mer än de gjort tidigare (som i att Brandi får sjunga mer) och i slutet gör Brandy vad jag trodde att hon aldrig skulle göra: Sjunger en rad med kvinnliga pronomen. Jag är så stolt.

6.       Sunset med Caroline Polachec

Jag ändrade reglerna för jag måste få ha med sunset här! Årets sommardänga med en otrolig melodi, vibe och framför allt sånginsats. Caroline låter verkligen som om hon är autotuned när hon inte är det och operan gör verkligen allt.

7.       Never ending song med Conan Gray

Tredje året i rad för Conan och i år är det en riktig bop. Conan sjunger i sitt låga register för ovanlighetens skull och melodin är så hookig att jag blir chockad att den inte fanns redan. Hoppas på mer sånt här synthigt guld på Conans nästa skiva!

8.       Guds bästa ord med Eric Sporong och Karakou

Jag hade aldrig kunnat gissa att Eric ”tack för insläpp” Sporong skulle hamna här, men here we are. Den här låten må vara lite halvkasst producerad, men den komplexa relationen till religion beskrivs skrämmande bra. Eric och Sebastian backar varandra så fint och jag älskar hur de sjunger att de trivs bättre här i helvetet. Det här var första låten vi hörde efter tolvslaget i år och jag tar det som ett bra tecken.

9.       Mermaids med Florence + the machine

Den här låten är bättre än allt på 2022-skivan. Hur låten dundrar igång efter introt, Florences röst och såklart texten om sjöjungfrur som kanske bara är fulla tjejer från England. Skulle kunna ha typ tio rader från den här som bloggrubrik, men ”you haven’t seen nothing til youve seen an English girl drink” är det bästa jag hört.

10.   Stannar du kvar? Med Folke Nikanor och Annika Norlin

Jag har svårt att förklara den här låten. Den är så fin och spännande, men jag kan inte beskriva personen Annika sjunger om. Hen verkar vara fruktansvärd att leva med, men omöjlig att leva utan och jag tycker sällan liknande relationer är bra beskrivna men det här är så jävla bra. Särskilt slutet med alla rim!

11.   Weekends med Freya Ridings

Den här låten slog ner som en jävla bomb i mina öron i våras och satan vad bra refrängen är. Freya berättar om hur hon inte har några vänner, inte går ut på puben på helgerna, bara saknar sitt ex … som träffat någon ny och säger att både han och den nya är så stolta över henne. Damn. Den är så vansinnigt engelsk också in the best way possible.

12.   Deathwish med Jason Isbell and the 400 unit

”Did you ever love a woman with a death wish?” börjar Jason och sen är resan igång. Fucking hell this goes hard. Han beskriver hur han älskar en kvinna som inte vill leva längre och hur han försöker hjälpa henne men inte vet hur. Det gör ont men lyckas vara catchy samtidigt.

13.   Eat the asid med Kesha

När jag hörde Keshas nya album i våras gillade jag inte alls den här låten, men när jag lyssnade igen inför poddavsnittet var jag speechless. Kesha berättar om när hennes mamma sa att hon inte borde ta syra för ”you don’t wanna be changed like it changed me” och samtidigt om hur hon får en andlig upplevelse (eller en psykos, ingen vet) helt utan droger. Låten är hypnotisk och läskig men samtidigt så hoppfull.

14.   Lovar mig själv med Linnea Henriksson

Att välja en Linnea-låt var det svåraste. Jag kunde valt ”två delar” för jag saknar Skåne, eller ”sista vi sa till varandra” som jag har använt som ilskelåt hela året, eller kanske ”du får det att handla om henne” som bara är otrolig. Men jag valde den här, för den är så jävla fin och stark. Linnea försöker bli en bättre person men klarar det inte, och försöker hantera Stockholm fast det är för stort och hårt. Varje gång hon sjunger ”men trycker med pannan och tänker på Halmstad” får jag rysningar.

15.   Manchester med Lucy Spraggan

Bland allt seriöst jox på Lucys nya skiva fanns den här partylåten om hur badass Manchester är. Lucys säregna röst funkar så bra till den här låten om hur chill och härligt Manchester är, och sen kommer ett saxsolo! Dessutom så kul när en nykter person gör en så röjig låt tycker jag.

16.   Plötsligt och långsamt med Marit Bergman

Marit har en förmåga att skriva låtar om upplevelser ingen annan tänker på och den här är inget undantag. Låten handlar om saker vi vänjer oss vid, fast vi kanske inte borde. Detaljerna är otroliga och att det finns en hel del hopp hjälper också, för annars hade den nog varit svårlyssnad.

17.   Nej tack, det är bra med Myra Granberg

Myras disslåtar strikes again! Att sjunga ”spontant är jag toppenmegaklar, du är fan inte normal” har varit så skönt i år och melodin sätter sig på hjärnan som fucking klister. Ibland är det så skönt att inte ha nyanser.

18.   Paul revere med Noah Kahan

Jag var säker på att dial drunk skulle få den här platsen och jag vill vara tydlig med att den hade förtjänat det, men den här blev bara bättre och bättre under året. Frihetskänslan i musiken, den diskreta fiolen, refrängmelodin som är bra på ett oväntat sätt och Noahs text om att han ska fly härifrån och inte berätta vem han är för någon … för att sen inse att om han kunde dra hade han redan dragit. Han är fast här.

19.   Sign me up med post malone

Postys nya album var oväntat bra och den här låten var den första jag verkligen fastnade för. Han sjunger om sin kärlek som om hon var en sekt och fast det är riktigt jävla mörkt är låten så peppig att man knappt bryr sig. Det sjuka ackordet i bryggan och att han ändå lämnar tjejen när hon försöker ta hans sprit skadar inte heller (så länge det är fiktivt…).

20.   Call a cab med Sam Stone

Tack Henrik och tiktok för denna polishatsdänga. Älskar hur han levererar den snabba texten och hur han låter autotuned (fast han nog inte är det) på refrängen. Och han sjunger om blinda personer utan att vi är skämtet! Wow!

21.   You’re losing me med Taylor Swift

Den här är svårlyssnad. Att Taylor visste att relationen skulle ta slut och sen inte släppte låten förrän den först gjort det. Sorgen när ett fantastiskt förhållande börjar ta slut är så jävla svår att hantera men hon gör det flawlessly.

22.   Lilla liv med Terra

”Jag ska sänka mina krav, vara glad när jag är glad” är verkligen mottot jag behövde i år. Att det dessutom är i en hurula-lik refräng som beltas ut av ett av de bästa indiebanden vi har skadar ju inte. Det finns inte jättemycket att säga här, det är en banger och att höra den live var fucking lit.

23.   Borderline med Tove Lo

Tove har inte gjort något jag gillat på många år, men den här Dua Lipa-cowriten är otrolig. Så många snygga melodier och en restrained energi som jag älskar. Jag undrar om den handlar om diagnosen borderline, men det är svårt att säga och spelar väl ingen roll.

 

Så, det var årets skörd. Nästa år (eller ja i år) hoppas jag på Melissa Horn, kanske Halsey och en massa oväntat såklart!


RSS 2.0