Ta en dusch, tänk inte efter, ta en dusch tills huvet håller käften

Rubriklåt: Ta en dusch med Marcus Krunegård, för...jag tog en dusch precis och det är en väldigt underskattad låt. eller inte underskattad, vad heter underrated på svenska lol?
 
Hallå hej från inte natten! Vänj er: inte. Det har varit en liten söndag och en halv måndag, och detta har hänt:
-Igår morse när jag inte kunde sova pratade jag med Lilla. Vi berättade hypiga nyheter av varierande grad och bebbade för vi har bebbat för lite.
-Sen lyckades jag slockna nån gång vid 07, rimligt va.
-Så igår gjorde vi inte så mycket, men vi lagade carbonara och lyssnade på jenny Almsenius. Jag sjöng jättedramatiskt vilket hjälpte med lökhackarmojängen kan jag berätta.
-Stella har ärtor i carbonara är detta en grej? Det är inte en grej va? Det var helt okej men också wtf?
-Vi tittade på euphoria, för vi vill se de nya avsnitten och då måste vi se om de gamla för vi minns inget. Tänk hur ny-ihop vi var när vi tittade på det! Hon bodde i akalla, liksom!
-Och sen på natten läste jag gamla inlägg, som det står i mushet. Fast jag kallar det väl inte mush längre men ändån.
-Jag fick många känslor som ni kanske såg.
-Det är tyvärr inte mer som har hänt, vilket jag tycker är tråkigt, för nu vill jag ut! Så vi ska gå ut har vi bestämt. Det behöver vi.
-Vi ses när jag...har varit ute I guess!

I made you my temple, my mural, my sky, now I'm begging for footnotes in the story of your life

Rubriklåt: Tolerate it med Taylor Swift
 
De senaste dagarna har jag gått tillbaka och läst i den här lilla bloggen jag har. Målet från början var att minnas hur jag mådde när jag var kär i...vänta vad ska jag kalla honom? Han från gymnasiet i alla fall. Och det var en resa i sig, och mycket hade jag glömt, men sen gick jag vidare och läste om mitt senaste ex. Och mycket mindes jag ju. Rädslan när han somnade, hur jag fick panik om han pratade svenska, hur arg han blev när jag mådde dåligt. Men det jag inte kom ihåg lika bra var nog hur mycket allt betydde. Det låter lite knäppt men jag hade glömt att jag verkligen tänkte att vi skulle vara för alltid. "jag gav allt", skrev jag 2017, "mina läskigaste och viktigaste tankar." och det var nog så. Det känns inte så nu, inte alls, men jag tror att det var precis så. Eller snarare tror jag att jag trodde det. För det fanns mer, det finns alltid mer. Och jag minns inte det bra så mycket som jag skulle vilja, men jag minns att allt kretsade kring dig och att jag gick sönder dagligen. Alla timmar jag spenderade med att vänta på dig, undra när du skulle komma, undra när du skulle vara redo. Jag trodde att det var the end of the world. Och det var det väl, då. Men det blev inte så. Du visste det hela tiden (ja jag vet att jag har bytt pronomen från han till du jag fick feeling), du sa att jag skulle kunna ha en relation på svenska. Du hade rätt. Nu har du en dotter på tre år och jag ligger bredvid min flickvän i sängen. Hon sover och jag är inte rädd. Hon skrämmer mig inte. Det är inte perfekt men det är bra och tryggt. Och jag vill skrika från en bergstopp att jag klarade det. Jag måste inte be om lov för att älska någon längre, och allt kretsar inte kring henne. Jag försöker inte med allt jag har för att hon ska älska mig, för det gör hon även när jag ligger i sängen och inte har duschat på tre dagar (jag kanske borde gå upp och duscha hmm) och är ett haveri. Och grejen är att det gjorde du också. Men det hade aldrig gått. Vi hade aldrig gått för jag gjorde dig till min mittpunkt och det ska inte vara så. man ska vara sin egen mittpunkt men det visste jag inte. Det är ganska magiskt att jag vet det nu tycker jag.

Och han kanske svarar att du är ute och cyklar, han kanske säger att du borde nyktra till och det är ju inte så kul

Rubriklåt: Det är farligt att prata med Jenny Almsenius, för jag har nynnat på den mycket i huvet lately och vi lyssnar på en annan jenny-låt nu
 
Hallå gänget! Det är dag! Eller kväll eller nåt k bry men det är inte mitt i supernatten iaf! Det är mest för att jag inte orkade blogga mitt i supernatten igår. Och jodå, vi tog oss ut igår! Inte förrän på kvällen, men ändån! Vi åkte till solna för där fanns det ett hemköp. Varför är hemköp så viktigt då? Jo för vi ville ha hallon- och päronsoda och det finns inte på ica eller coop! Så det var hela vårt mål, men vi åt också middag och hade intensiva samtal om hur mycket budskap böcker ska ha och om det är rimligt eller orimligt att skriva böcker utan att vilja förmedla något. Det är ganska svårt att bestämma, kom vi väl fram till, men Stellas opappa borde inte ha skrivit några böcker öht konstaterade vi. Blärk. Men vi köpte läsken och lite annat, och på vägen hem stod husby kyrka-folk och delade ut gratis våfflor! Så vi stod där och åt våffla och pratade med de jättehypiga personerna där, vilket var hur fint som helst och våfflorna var så gooooda. Stella välte dock hela min första så jag fick en ny. Väl kämpat av henne.
 
Sen kom vi hem och såg på spåret! Jag var ett jävla geni, typ såhär:
Jag: Kanske båstad?
Ledtrådarna fortsätter: Du kan stå utvisad i ortens inledning...
Jag: Jaha men man kan inte vara utvisad i ett bå!
...nej, Emma, men kanske i ett bås? Du är för fan dum i hela huvet. Men vi fick åtminstone 30 poäng, så det var inte helt förjävligt, och sen såg vi alla mot alla och hade en bra tid medans jag skrev med Tilda om idolvinnare / tvåor och hur man inte märker att någon är bi när hen sjunger "I wanna kiss a girl, I wanna kiss a boy"...det är ändå starkt jobbat av henne att missa tycker jag. Och idag, ja vad har hänt idag? Inget, såklart, förutom att Stella just nu ringer polisen för hon är en såkallat bra medmänniska. Så nej det har inte hänt oss någonting obs! Bara någon helt annan som vi inte känner. Polisen har väldigt lång kötid vill jag berätta, men päronsoda är väldigt gott vill jag också berätta. Och våfflor från kyrkor, var avundsjuka tack. Så, det var allt från mig, ha det bra gänget!

If I've no one to fight, then how will I know who I am?

Rubriklåt: One foot in front of the other med Emilie Autumn, en helt jävla otrolig låt som har med dagen att göra, kanske med en podd att göra who knows
 
Hallå gänget! Dags att spotta ur sig lite blobb i min blogg igen. Blobb-blogg, är detta. Jag kan ju inte säga att det har hänt något idag nej, jag har mest legat i sängen och sovit, tittat på mentalist och skrivit trams. Jag och sherlock hade sängdag delux för det var vi fan värda. Stella tittade på mordgrejer tror jag, så vi var inte så produktiva någon av oss. Men på kvällen spelade vi in poddddd! Och alltså jävlar hörni, det var some dark shit Stella hade att bjuda på. Det visste jag, men jag blev genuint supertriggad på ett sätt jag inte helt hade räknat med. jag lyckades hålla ihop dock och det blev ett bra avsnitt, tycker jag. Men ni får fan hålla i er på onsdag. Och alltså den här podden gör mig så lycklig! Jag spenderar så mycket tid med att googla queera artister och lägga in dem i en lång lista ni anar inte. jag pratade med mamma igår och hon ville väldigt gärna komma på en artist jag inte hade kommit på, vilket jag var övertygad om att hon inte skulle lyckas med för min lista har snart 150 namn. Men hon kom på två faktiskt! Jag var stolt över henne! Och det är fint att hon bryr sig tycker jag, att hon är intresserad liksom. Hon är: Bra. Men ja, det var nog allt för idag? Imorgon ska vi gå ut, jag lovar!

Jag lärde mig krypa, lärde mig gå, jag lärde mig springa ifrån platsen jag kommer ifrån

Rubriklåt: Kullaviks hamn med Alice B, från veckans cirkelskiva och en så orimligt vacker låt
Tilda: Haha, störiga bröder ska man ha. Stella har ju fem så har börjat lära mig
 
Hallå ni, här ligger vi och Stella är på väg in i sov-landet. Det ska jag också vara snart men det är ju inte en otroligt sen natt utan ett blogginlägg om ingenting! Idag har varit en goslig liten dag, som för mig började med att Stella sa "vi har ingen lunch hemma, kan vi köpa pizza?" det kunde vi tyckte vi, så det gjorde vi och det var mycket gott. Stella skolade lite mer och jag la upp podd (iiiii!) och lyssnade på cirkelskiva och pågick, och på kvällen lagade Stella en mycket god paj. Hon är fucking drottning av paj bara så ni vet. Så den var orimligt god såklart och sen har jag tittat en massa på the mentalist. Det lät typ såhär:
Jag: Neeej, någon har kidnappat patric!
Stella: Taskigt!
Jag: Ja, det är av nån gäri som är helt psycho i huvet!
Stella: nice!
...hon är inte så rimlig men hon gillar psycho gäris. Jag var i och för sig inte så rimlig innan idag heller. Då lät det såhär:
Stella: Tänk att du har bröst och så är du ihop med mig, som också har bröst!
Jag (sjunger): fyra bröst och en coca cola...
Starkt sjunget, emma. Jag är en rolig person. Sen har vi hypat podden allmänt idag, för vi älskar vår lilla podd-bebis så otroligt mycket. Nä vad fan, har det hänt nåt mer idag? Det verkar inte så, nej. Men lite knäppheter från oss fick ni i alla fall. Godnatt!

Oh my love, I'm never gonna know for sure, you won't leave my side for a girl who's pure

Rubriklåt: Goldmine med I draw slow, en bluegrass-dänga vi hörde idag
 
Hallå från snart-sovande-emma! Det är som vanligt nowadays, men idag har jag gjort saker! ja, jag har varit hos onna, det kunde man gissa på bluegrassen eventuellt fast nä kanske inte. Där var jag i alla fall och vi pratade om terapi och skrattade en massa åt att hennes terapeut skickade en spontan grod-emogi till henne. Vi undrade varför och hon sa att hon tycker de är söta. Fucking ikon är hon! Det kanske inte låter så coolt men det tyckte vi okej. Onna jobbade, jag researchade lite till podden och skrev lite, vi åt god färdig-chokladmousse (jag var hype!) och sen berättade jag sagor om vad som hänt sen sist och vi skrek när vi insåg hur bra mina gamla låtar passade in i sagorna. Geni var jag när jag var ett låtskrivande barn.
 
Sen åkte vi hem till mig för att äta middag och hänga mer. Lite knäppt, men då åkte vi båda från våra hem och det behövde vi! Vi åt grillad kyckling och pommes och tsatsiki, som var fucking delikat för jag var jättehungrig, och lyssnade på stråklistan och hade det bra. Vi pratade mer om märkliga emogis, nu från Stellas förflutna, och skrattade och hade det bra (när jag inte fick veta sjuka saker för då blev jag upprörd). När Onna åkt hem researchade Stella en jävla massa och vi drack jul-te som vi fick av Jonas och kramades. Så ska det va! Och jag är jättetrött så jag ska slockna som ett jävla ljus nu, och superkrama min sovande tjejbo för hon är 1 gosedjur. Ska också krama an actual gosedjur för det är vi värda, att ha gosedjur alltså. Så, godnatt gänget!

Jag tänker att kanske kan det finnas ett värde i allting ändå, ja det måste va så

Rubriklåt: Nån slags verklighet med Daniel Lindström, it just had to be
 
Jag är en sån som aldrig släpper taget. Jag är fysiskt inkapabel. Jag minns allt, håller fast vid allt, framför allt alla. Det brukar inte gå så bra för mig. Jag spenderar långa kvällar med att sakna folk som inte saknar mig, håller fast vid dåliga relationer alldeles för länge och behöver folk som kanske aldrig behövt mig. It's not a good thing. Men så ibland är det precis det. A good thing. A great thing. Och när man minst fucking anar det får man tillbaka för allt det där hårda jobbet genom åren, allt det där saknandet efter alla man någonsin brytt sig om. För plötsligt har jag någon att skriva till varje dag. Någon som bryr sig om vad jag drömmer, vad jag äter till middag, vem jag har blivit. Och som vet vem jag var. Som minns att jag åt sirapsmackor för att min morfar gjorde det, som minns detaljer om mina fanfics, som minns hur jag lät när jag var elva och att jag låter likadant nu (I disagree!). Och någon som jag känner utan och innan utan att känna alls. Vi får lära känna varandra utan att vara främlingar och jag tror helt seriöst inte att det går att förklara hur jävla fint det är. Första gången vi pratade på internet var snart sjutton år sen. Jag minns din lillebror som ett störigt barn och nu är han en hel person. Jag minns dina vänner och vissa har du fortfarande kvar. För du är som jag, håller hårt i allt. Vi har inte pratat ordentligt på mer än tio år, vi har aldrig träffats irl (hur fucking sjukt är inte det?) men vi vet varandra. Och nu skriver vi med varandra varje dag och jag kan nästan inte tro att det är sant men det är det. Jag vet inte hur länge det kommer vara så, men oavsett, this is genuinely magical. Fittingly enough.

Yeah and maybe Stevie Nix really drove him out his mind, but maybe Lindsey should've gone his own way too

Rubriklåt: No woman ever wants to be a muse med Grace Petrie, som vi har hört idag och alltså det är jävligt sant. Fast också inte. Är mycket kluven till texten så ni vet ni undrar säkert
 
Hallå från natten! Sherlock tar enorma mängder plats vid mina fötter atm, för det är klart hon gör. Hon kämpar på. Och idag har varit en goslig liten dag. Vi vaknade ytterst motvilligt och släpade oss upp, men efter ett tag kom boendestödet så då blev det ordning. Rent som fan blev det! Vi är bra! Sen åkte Stella för att ta blodprover (men det fick hon inte fuck off vårdisar) så jag åt godis och lyssnade på goblet of wine och skrev på min tramsiga terapi-grej. Det blev heavy shit som vanligt.
 
Men när Stella kom hem blev det pannkaksmiddag! Wooop! Vi lyssnade på brittiska dängor och tryckte i oss pannkakor med nutella och banan as it should be. Vi pratade också om Stellas ex och lägenheter, vitt vin på sommaren, låtar jag relaterat till olika boys och annat jox, och nu på kvällen har jag väl chillat och skrivit lite med Tilda som jag gör nästan jämt nowadays. Det är: en bra grej, detta nästan-jämt-skrivande, tycker jag. Men ja, ett litet hej-inlägg från mig blev det, men nu ska jag sova! Fuck yeah sömn!

Svär det slöseri varje gång vi textar, ingen annan snackar som du gör

Rubriklåt: Konsekvens med newkid, mest en vibig låt jag hört idag
Tilda: Eller hur! Ska fan åka dit och köpa jeans jag med, kul att ha ett par ju
 
Hej hallå, jag dog inte av tredje dosen. För...jag tog inte tredje dosen. För vi försov oss igår. Japp, vaknade 45 minuter efter att jag skulle varit i Täby. Grattis till oss! Så vi hade en deppig sovdag igår, men vi åt också maxmat och jag lyssnade på song exploder en jävla massa. Jag älskar song exploder men jag har en tendens att glömma bort det. Så jag hörde st vincent prata om hur mycket hon älskar svordomar, Julien Baker slakta på piano och Lucy Dacus prata om chosen family. Så många känslor hade jag, på denna ointressanta dag.
 
Idag var väl lite mer av en dag, åtminstone en kväll, för då åkte vi till Kista och åt middag med Stellas mamma. Vi åt på o'learys och alla blev faktiskt nöjda med sin mat, sjukt! Vi pratade om alla bröllop vi förhoppningsvis ska på (usch tänk om det blir mer kaospandemi och inga av dem blir av fy fan!) och alla absurda teckningar stella och Jack ritade som barn, och när middagen var klar gick vi minsann på bio! Westside story såg vi, och den var väl...okej. Nä den var bra, men alltså kan vi sluta med stories om jättestark kärlek vid första ögonkastet? Det är ju jättekonstigt! Men allt skådespel osv var bra, och vi blev lagom ledsna av allt det deppiga i slutet som man bör. Och ja, nu är klockan halv tre och jag lyssnar på snedtänkt, men Stella sa försynt "nu är jag lite sovig" (jo tack klockan är som sagt halv tre!) så vi ska sova nu. Det är bra för jag har haft konstig ång hela dagen och det vill jag ju inte, så jag ska sova bort den. Godnatt och förlåt för tråkigt blågande!

Until tonight I only dreamed about you, I can't believe I ever breathed without you

Rubriklåt: Heartbeat song med Kelly Clarkson, från veckans cirkel-hopkok
 
Hallå jag borde sooova! Jag ska upp kräktidigt imorgon :( men nu blev det inte så nej, så jag ska blåga. Vi sov lääänge idag och efter frukost, dusch och annat sånt trams gick vi på utflykt. Vi skulle först och främst hämta ut mitt id hos polisen, vilket vi gjorde (knäppt att man ska skriva sitt namn på själva kortet? that just feels wrong) och sen åkte vi in till stan för att kolla efter jeans till Stella. Vi kollade på bikbok, men de passade inte, så vi vandrade genom kylan till ett café och fikade istället. Det var ett helt random ställe vi inte kände till sen tidigare, men deras varma choklad var gooood och de hade choklad-semlor (fast jag åt en vanlig men ändån)! och teet kom i en gullig liten tekanna! <3 Vi tänkte åka hem, men såg ett cubus, så Stella provade jeans där med och de passade! Du hade rätt, Tilda!
 
Sen åkte vi hem och gosade och lyssnade på flashback ett jävla tag, men sen ringdes jag med Lilla och team osby så vi kunde berätta saga för dem för herregud alltså shit has gone down. Så kan det va ibland, men kul att prata lite med mitt skåne-gäng! Jag saaaknar er! Sen tittade jag och Stella hursomhelst på på spåret, men det var bara tråkiga frågor tyckte jag :( jag kunde knappt ens musikfrågorna vad fan! Sen mådde jag inte så bra, men jag pratade lite med Linus och sen gjorde jag och Stella chokladbollssmet som vi åt medans vi såklart tittade på Walter. Han har gjort många nya videos i veckan det tycker vi om! Men herregud vad är klockan nej Emma nu får du ta mig fan sova! Ses imorgon, när jag är tredje-dos-sprutad!

Du kan aldrig låtsas va nån annan, jag vet exakt vad som är sant

Rubriklåt: Den sista med Annika Norlin och Mathias Alkberg, för skivan kom idag eller ja nu inatt iiiiii och det är en bra låtjävel
 
Hallå ni! Sjukt att blåga när Stella fortfarande är vaken. Då mår man ju ändå. Och det har varit en okej dag, som började med att Sherlock var alldeles batshit av hunger. Hon slickade på mig lite överallt och var allmänt jobbig, men till slut fick hon mat så hon chillade. Stella åkte iväg för att föreläsa för Jonas elever (gymnasiet) om hur hennes kvinnojour funkar. Hon slaaaktade! Det gjorde inte jag, för jag tittade mest på mentalist och kattgosade och åt ingen mat för jag klarar tydligen inte av att hålla en enda rutin om ingen säger till mig. Hur överlevde jag i sex år som ensamboende? Så jävla weird.
 
Sen kom hon hem och vi fixade hamburgare och lyssnade på halsey. Jag var switchy af men vi kramades, pratade om lolita (sak som ej hjälpte mot swishigheten lol) och såg svt:s serie om hudvård. Det blev mest att vi gallskrek åt sjuka priser, undrade vad fan glow är och törstade efter en finlandssvensk hudvårdsexpert som vi vill ta bakom laggårn. Det får vi tyvärr inte göra. Men vi fick spela in podd istället! Det blev ett ganska bra avsnitt tycker jag, med många takes om religion. Så det blir inte så tramsigt, utan mer serri, men så äre ibland. Och när podden var klar hade klockan blivit midnatt och Annikas skiva kom ut! Jag var otroligt hype och blev inte besviken, kanske inte typ den bästa skivan i hela världen men ändå många bra låtar. Särskilt de svenska såklart, älskar henne på svenskaaaa, men ett par av de engelska var bra. Sen såg vi todd in the shadows best hit songs-lista och den var både bra och jättekonstig, och nu ska vi sova. Tjejorna får kvällsmat i denna stund, så då äre sovdags. Godnatt!

And now my future gleams with colors bold and bright, in a home that's filled with love and hope and a life that just feels right

Rubriklåt: Flowers med Marina, som vi lyssnade på när vi fixade mat och den är så jävla fin
 
Hallå från sängen! Jag ska sova alldeles snart, men vill såklart säga hej till mitt blogg-gäng. Idag har väl inte varit en superspännande dag, kan jag inte säga, men helt okej. Stella har skolat och jag sov såklart, och sen lyssnade vi på poddar och kramades massor. Kramas med min tjejbo=bästa jag vet. Vi la upp avsnitt 2 av podden (iiii!) och alltså podden är det bästa jag vet! Den gör mig så orimligt glad <3 vill spendera all min tid med den! Den, bokskriv och kramar. Det är typ det.
 
På kvällen lagade vi korvstråg och vi lärde oss äntligen hantera lökhackaren satisfactorily. Bäst ju! Vi åt denna och sen skulle vi kolla på mushmushmush (sveriges mästerkock), som började idag...trodde vi. Vi såg första avsnittet och sen fortsatte det, det fanns tydligen tre avsnitt lol. Vi är mycket hype och gillar hittills gayboy (ännu ej bekräftat gay men det behövs knappast), jättelånga mannen och bebis-adam. Detta skriver jag bara för min egen skull ifall jag undrar senare. Men det sjukaste jag hört hände i slutet: De spelade live tomorrow, men inte med laleh utan med lena fucking ph från så mycket bättre 2011! Ursäkta förlåt men varför och vem hittade den och vaaaarför? Jag kan genuint inte släppa detta för liksom varför kommer ens musikläggarna ihåg den tolkningen? Ingen borde! Men ja, sen ringde Lilla och vi pratade om hennes otroligt kaotiska liv. Det var en saga kan man säga, men förvånad är jag inte. Mest trött. Också bokstavligen, så jag ska sova nu. Godnatt hörni!

Min mamma hade loco svart hår

Rubriklåt: Kvinnosak med Maxida Märak, som jag hörde precis och dessutom är mitt hår brunt och deppigt och jag måste färga deeet vad är det för fel på mig
 
Hallå från sängen! Jag ligger obekvämt för Stella kan inte sova på sin sida av sängen tydligen. Jag har i alla fall inte en tung sherlock-klump på benen vilket är ganska trevligt. I love her men ibland vill man kunna röra sina ben yah know? Så, nu har hon vänt på sig, så jag har det bra. Och det har varit en bra dag idag, för jag var ute! Men först sov jag och Stella skolade och sen gjorde jag klart min podd-research. Men sen gick vi hemifrån och åt middag med Stellas pappa (inte opappa alltså)! Vi åt på ett sushiställe som han älskar och de hade kycklingspett, okej det funkar väl tänkte jag. Men alltså woooow jag vill gifta mig med de kycklingspetten! De var så gooooda fattar inte vad de gjorde ens! Blev typ yr i huvet av det lol. Vi pratade såklart massor om katter och deras konstiga beteenden, men också insels, perfekta offer, en väldigt god pizza som han tydligen ätit, att lura sig själv och annat trams. Mycket bra tid var det och när vi kom hem fick vi äntligen höra nytt flashback forever! Det slutade med att jag skrek för full hals om att blickar är för konstiga och att ingen borde titta på någon annans skrev i onödan. Stella försökte pedagogiskt förklara allt det här, för när hon skämtade skrek jag "sluuuta jag undrar på riktigt!" då är det serri vet ni. Jag lugnade ner mig och vi såg ett program om plastikkirurgi som vi mest tyckte var märkligt, och sen har jag skrivit med Tilda om livet enligt rosa och bröllop och sånt, och nu ska jag sova för jag är trött kom jag på. Jackpot ändå att vara trött på natten.

I could get by the days just fine but the nights, I sit alone and wonder why

Rubriklåt: The nights med neon trees, en redig banger som kanske varit relevant i min research
 
Hallå från vårt lilla bo! Här sitter vi och tittar på tv och dricker te, som vi gör. Vi har haft en goslig liten tid sen sist, och framför allt har jag researchat som fan. Jag har blivit oerhört kär i huvudpersonen i avsnitt 3, som vi ska spela in snart, och dessutom lyssnat på avsnitt 2 som blev klippt igår. Riktigt bra skit och alltså Onnas klipp är superba! Seriöst ni hör inte hur snygga klippen är, för ni vet inte vad som klippts bort, men det är så snyggt hon borde vinna priser. Och nu kan ni höra homohits på spotify! Grattis gänget, och grattis till oss! I min research har jag också hamnat i djupa kaninhål om svenska sångerskor som absolut inte är queer men samarbetar med flator till höger och vänster, lyssnat på jazzlåten lush life (Lilla kan fnittra lite åt detta) och haft det så jävla roligt för jag älskar det här. Det här är mitt bästa i livet.
 
Förutom poddgrejs har vi goslat, städat och lagat mat, typ. Jag har lärt mig hur spisen funkar, vi har ätit pastasoppa igår och köttbulalr idag och jag har tränat på den konstiga lökhackarmojen som ingen av oss riktigt förstår men båda gillar. Så, vi har det bra, det är mycket podd i mitt huvud men jag ska get some writing done också jag lovar. Inte bara trams-skriv heller. Det ska bli ordning på mig nån gång jag lovar. Okej lovar inte men det är min plan i alla fall. Vi ses när något har hänt!

Dra upp ditt nattlinne, sätt dig på mitt ansikte

Rubriklåt: 4 h med Silvana Imam, fricky och jireel, den objektivt mest lebbsexiga låten fast det är två män med på den det makar ingen sense
 
Hallå gänget! Nu har jag fått bort all ångest jag känt det senaste dygnet, så nu kan jag blåga om igår, och då var onna här! Vi hade köpt chokladtårta från tårtstället i kista, för det måste man ju, och det var dags för lesbiskt häng. Vi skulle ha gått på lesbisk fest igår nämligen, men corona pajar allllt, så vi åt tårta och såg lesbisk serie istället. Ligga, heter serien, och handlar om två flat-bästisar och att den ena ska komma över sitt ex med att ligga runt. Den var oerhört cringe (det visste jag att den skulle vara men ändån) och slutet var fullständigt batshit, men så kul att den finns och många starka gay vibes hade den. Och på 8 avsnitt var det 7 män som hade speaking roles, hur sjukt? Ingen man återkom i mer än en scen! Har detta någonsin hänt jag vet på riktigt inte? Ändå en upplevelse. Jag och Onna diskuterade vilka vi helst skulle ligga med i serien och vilka vi verkligen skulle säga big no no till, vi funderade på vad som skulle hända om vi dejtade vårt exs terapeut (detta hände i serien) och skrattade mycket såklart.
 
När serien tog slut (serri sjukaste slutet) lyssnade vi på en massa lesbisk musik (mycket gitarrbrudar fanns det där) och pratade om hur man tar upp saker man inte kan formulera alls, tåg på verandan (en konstig rad i rubriklåten), vad vi skulle jobba med om vi var hästar (det var mest jag och Stella som spårade om det) och annat trams, och sen åt vi svingod fläskfilé med bollar. Då mår man ju! Nä, varken jag eller Stella mådde så bra, så när Onna hade åkt hem försökte vi göra så lite som möjligt. Jag orkade inte ens tömma kattlådor lol. Vi sov otroligt mycket, och idag har vi lyssnat igenom avsnitt 2 av podden (som är riktigt bra!), ätit mer tårta och haft det bra. Och nu ska jag researcha till avsnitt 3 så det stänker om det!

You're trailer park pretty but you're never gonna be Jolene

Rubriklåt: Geraldene med jack ingram, miranda lambert och jon randall, en redig countrydänga som passar till dagen igår
 
Hallå gänget! Jag ligger i sängen och är trött, men jag måste skärpa mig snart, så jag blågar. Och igår var så bra, för då var vi på utflykt! Vi åkte in till stan och gick på en jättecool affär där det till exempel fanns cowboyboots! Så jag kände på varenda jävla par de hade och dessutom hattar, skjortor och allt möjligt annat fint! De spelade bra musik och jag sjöng med och vi höll på att svimma av all gay energi i affären. Sen provade jag ett par cowboyboots med nitar och alltså seriöst de var så sköna. Har typ aldrig haft så bra skor på mig. Så vi kollade vad de kostade, och de kostade...tiotusen kronor. Jag skojar inte. Sååå det var kul att prova dem? Det var det, men still sad. Vi gick till vetekatten och åt bakelser (tyvärr lite besvikande bakelse tyckte jag) och åkte hem och jag var fortfarande lite hög på allt fint. "Jag vill att du ska kunna klä dig hur du vill", sa Stella, "för det är den bästa känslan." hur fin är min tjejbo that's right 10/10 fin!
 
På kvällen såg vi såklart på spåret, men det gick absolut inte bra för oss. mycket svåra frågor och grejer. Men det var kul ändå och sen hade Stella och EB lite häng-tid och jag / vi drack lite vin och det var en bra liten kväll. Och vi har sovit som stockar och nu är det lördag, somehow, och snart kommer Onna för lesbiskt häng! Hype-liv!

Det händer närsomhelst och kommer göra så jävla ont

Rubriklåt: Beach house med nadja evelina, för jag och Tilda pratade om svenska ladies nyss och jag nämnde henne...starkt va
 
Hallå det är natt, som det ofta är, och en dag till har gått. Nej, jag har inte lämnat huset. Men imorgon ska jag det, tror jag! Så vad har hänt? Jag har sovit såklart, när Stella gjorde viktiga saker, vilket var life. Vi har babblat en massa i sängen, för det bästa vi vet är att ba ligga och prata om grejer, idag till exempel om vad som är lyx när man är barn, att vara en babydyke som älskade kulla-gulla (ikoniskt), folk som äter elg jämt och annat trams. Emma Black fastnade out front i flera timmar, så hon och Stella fick hänga och äta kit-pizza och titta på en otroligt dålig dokumentär om att johanna möller skulle vara oskyldig. De hade seriöst inget case det var så jävla korkat! "det finns ju frågetecken i det här fallet" absolut, lös det då eller håll käft? lite så. Men det var bra att stella och eb fick hänga, även om båda var ledsna vid olika tider. Vi kämpar på här. Vi har ätit chokladmousse mitt i natten och tittat på walter-videos (Stella är besatt av honom nu och det uppskattar jag) och nu ska vi sova jag är otroligt hype. Fast vi har ett te nu som smakar pina colada, vem fan kom på det? Vi fick det i presang så det var inte vårt val. Så, det här var ju totalt nonsens, men nu ska vi sova hejdå! Nej just det, jag hade tydligen inte förklarat om fiskpinnarna. Såhär, vi köpte såna i måndags, men någon jävel hade öppnat och tejpat igen paketet? Vem fan? Så vi fick köpa nya, det var det jag sa igår i blågen. så, godnatt!

You said I'd never have a hold on you, but phantom hearts feel too

Rubriklåt: The constant med I blame coco, från veckans cirkelskiva
 
Emma sov! Du är trött emma soooov! Nä, tänker jag inte, för jag ska blåga först sen blire sov! Fuck dygnet dygn är för suckers! Och det har varit mysligt här, det ska ni veta. Igårkväll (tisdag alltså) lagade vi tacos och lyssnade på magnus uggla för cirkelens räkning, vilket gjorde mig mycket gladare för igår var en dålig dag. Tacosen var god och vi kramade bort allt dåligt, för det måste man!
 
Idag har Stella skolat och jag har researchat till podden. Det blev mycket religion och grejer, det blir kul för er! Och speaking of podden, japp, nu ligger första avsnittet av homohits ute! vi har försökt få ut det överallt, men det är klurigt, men på libsyn ligger den iaf så där kan ni lyssna på vårt haveri. Det blir kul! Idag har vi också ätit fiskpinnar (inte de som någon hade öppnat obs), tittat på våra respektive serier och berättat för varandra om knäppa lekar vi lekte när vi var barn till exempel att jag trodde att vi skulle hitta en äppelunge i ett äpple (!) och att Stella och hennes kompisar sprang efter vita månen. Älskar barnlekar! Och nu chattar jag en massa med tilda om folk vi kände när vi var yngre och trauman och sånt, men vet ni vad gänget this bitch / these bitches are off to sleep now. godnatt!

Vi två är kaos men blir så rätt för varandra

Rubriklåt: Lova ingenting med Melissa Horn, original av Maxida Märak
 
Jag är så trött på att det här är en del av mitt liv. Att gråta och undra om det är mitt fel eller ditt eller kanske ingens fel alls. Jag vet inte vad jag ska säga eller göra. Varför jag har kämpat i femton år för att ändå vara otillräcklig. Ändå vara plan b. Och den konstanta känslan av att jag överdriver, hur tankarna glider undan för jag kan inte formulera mig när jag pratar med dig. Du kan säga nästan vad som helst och i stunden skulle jag hålla med. och jag är trött på känslan att jag inte har ett val. Att jag inte kan vara utan dig. "Så ska det inte vara." that's true men så är det. Och jag säger inte att jag skulle vara utan dig om jag kunde, för jag vill inte det, men det skulle vara skönt att kunna. Att ha valet. Och jag är så jävla trött på känslan av nästan euforisk lättnad när du lyssnar, när du säger att det är okej. Det är nästan mekaniskt, hur inget kan lugna mig lika djupt in i kroppen som när du säger att allt är bra, att jag inte gör fel. Ingen annan hittar in dit och jag vet inte varför det är så men jag är trött på att undra. Trött på att inte få ihop saker, på att det alltid är något som skaver, trött. Men det är som det är. I'm here. That's not optional.

I wanna kiss a girl, I wanna kiss a girl, I wanna kiss a boy

Rubriklåt: Take me on the floor med the veronicas, en bisexual bop som vi hörde igår
 
Hej och hallå från soffan, här sitter jag och kollar mentalist och har precis ätit lunch. Bra lunchtid anser jag personligen. Fast Stella sa att mina pajer låg till vänster när de låg till höger, så jag åt hennes paj nu. Paj-tjuven memma är jag. Men jag ska blogga om igår, och då vaknade jag oerhört tidigt såklart för onna jobbade ju. Jag halvsov och hade det bra, och sen fick jag grötfrukost som var helt jävla perfekt! Off the charts-bra gröt var det! Onna skrev och vi lyssnade på bra musik, chockades över lägenhetsbudgivningar, knäppade oss om halseys och taylor swifts kompisrelation, åt köttbullsmackor till lunch och hade det väldigt mysligt. Jag skrev lite och svor över att svenska språket har för få ord (it does!), vi försökte stava till olika ord utan framgång och när vi hade lyssnat på lite böcker åkte jag mot hemmet. Ledsagaren på centralen var svinkonstig, för han sa att han hade googlat mig för att se hur jag såg ut (ganska smart när man ska hitta någon på tc och hen har ett ovanligt namn tycker jag), men sa inget mer om det, förrän jag gick på tunnelbanan och han ropade "lycka till med skrivandet!" är inte det lite konstigt? Var han nervös för att ta upp det? Jag fattar inte!
 
Jag mötte Stella i kista och vi handlade mat och godis, och mitt när vi stod där på hemmakväll ringde kiti och frågade om hon kunde komma till oss. Det kunde hon, så när vi kom hem dök hon upp med vin och hype. Vi skulle äta fiskpinnar, men någon hade öppnat och tejpat ihop paketet igen (who does that?) så vi fick köpa pizza istället lol. Den var väldigt god, så det gjorde inget. Vi lyssnade på peppig musik, pratade om ganska seriösa saker på bra sätt, sjöng i oktaver (kiti höll på att tappa rösten och jag blev irriterad och sa åt henne att gå ner en oktav, surprisingly that in fact worked), visade varandra låtar och vinet flödade sådär som vin gör. Sen ville Kiti gå ut, så det gjorde hon, och jag och Stella såg en snäll video och gick och la oss. Och nu är hon i skolan, men säkert på väg hem snart eller redan, och jag har sovit och drömt obehagliga saker och haft det helt okej tror jag väl ändå. Snart kommer min tjejbo och vi ska äta tacos, det känns ändå bra. Vi ses imorgon eller när vi nu ses, blogg-gänget!

gränsen till psykopati, ja den är hårfin

Rubriklåt: Tack jag mår bra med Ellen Benediktson, en kickass dänga som jag och Onna älskar och hörde ikväll
 
Hallå från Onnas soffa! Jag ska slockna som ett jävla ljus nu, men först blogga om min lilla dag, och igår efter blogget lyckades jag faktiskt somna. Vi vaknade sakta och fixade och donade lite, och efter några timmar tog jag mig iväg till det blinda huset. Här har vi framför allt klippt podd, och alltså...första avsnittet är verkligen inte bra. Det är objektivt ett dåligt poddavsnitt. Men nu är det så livet är, och avsnitt 2 är typ 50 gånger bättre så det känns ändå okej. Men det var ganska jobbigt, även om onnas masterful klippning gjorde saken bättre. Hon är off the charts bra, särskilt med att klippa in musik, till slut vrålade jag bara "you did that! You did thaaaat!" vilket ju var rimligt. Men lite annat har vi gjort. Vi har ätit pasta med baconsås (jag var så hungrig att jag började äta innan jag druckit något, ni som ätit med mig vet att det aldrig händer) och pratat om sjuka grejer ur Onnas liv, att seende aldrig kommer fatta hur det känns att vara rädd för att dö lite hela tiden pga blindhet, att ens omgivning konstant gaslightar en och lite sånt trams. Vi lyssnade på lite märklig musik och pågick, och nu sover hon såklart och jag har tittat på mentalist såklart. Huvudpersonen var blind i ett avsnitt och kände i folks ansikten. Det var...otrevligt. Men nu ska jag soooova!

Now you're standing in front of my door, like none of this happened at all

Rubriklåt: Bad child med tones and i, en bra låt vi hörde idag och en av Emma Blacks favoriter dessutom
 
Hallå det är mitt i natten igen. Jag vet verkligen inte hur jag ska ta mig till blindhuset imorgon, med helt motsatt dygnsrytm, men det löser sig väl antar jag. Hoppas nästan att jag inte somnar på länge eller alls så jag kan slockna hos onna i rimlig tid imorgon. Men ja, idag var en dag, och Stella bakade bullar! Bullar med hallon och choklad närmare bestämt, för hon är en sån jävla queen. Jag hjälpte till med att hacka choklad, hälla saker och bryta sönder en enorm sockerklump...fast det var inte till hjälp det var bara jag som tyckte det var kul. Jag slängde den sen obs det var ej klumpsocker i bullarna. De blev hursomhelst orimligt goda (jag vill ha en nu jag är hungrig undrar var de är?) och vi åt dessutom mat från kycklingstället så vi mår fan bra. Det gör vi faktiskt, vi må ha pajat dygnet men fan vad bra vi har det. Sen har jag tittat på mentalist och skrivit och Stella har tittat på bake off och broderat. Vi har hittat möjliga flator i bake off som man ska, argumenterat om att ingen borde ha köttfond hemma men vi har det ("men nu har du ätit den, köttfonden är i dig!" I was owned) och diskuterat om vi är för eller emot fotboll som koncept. Och herregud klockan är halv fyra vad fan är det för jävla fel på dygnet :( sov emma challenge! Godnatt ses imorgon, då kanske med lite roligare bloggning.

För det är nånting med dig, och jag måste ha det

Rubriklåt: Nånting med dig med steget
 
Jag vet inte vad jag gör. Jag vet att Emma Black co-frontar flera timmar om dagen och skriver igen. Jag vet att vi skriver om de där karaktärerna som inte lämnar vårt huvud, som aldrig har lämnat oss ifred. Det var mer än tio år sedan jag rörde de där gamla texterna men nu gör jag det igen. Det är som ett gammalt par skor, bekvämt och tryggt. Men det kan vara farligt och det är det jag inte vet. Jag leker med elden. Jag kan fastna i det här igen, tappa bort mig själv, tappa bort oss. Och det är en risk jag tar för det känns så fruktansvärt bra. Det är det enda hon någonsin fick göra, var riktigt bra på. "I don't write books", sa hon till Stella häromdagen och det är sant, det är jag som gör det. Hon skriver bara det här. Det är allt hon vill göra. Och hon vill göra något, så vi skriver igen och det är magiskt. Hon tar mer plats och det är magiskt men fan vad rädd jag är att jag håller på att göra något riktigt dumt. Well, you get to watch me do it. Och det blir nog bra. Vi är ju båda ganska bra på drama om man säger så. Vi löser det. Men spännande är det.

We go to the pub, and I order chocolate cake

Rubriklåt: Thank you med big fox, från veckans cirkelskiva och dessutom en omtvistad textrad, för onna hävdar att den går "we go to the park...". Det går inte att kolla upp heller för hon är så okänd. Jag tror jag har rätt.
 
Hallå från vårt kassa dygn! Vi ska sova nu, men först ska jag blogga, och jag vaknade av att min telefon fick för sig att ringa. Det var Linus som hade lite kaos i sitt life som vi pratade om. Så då var jag pigg och upprörd, men jag la mig för att krama min tjeja lite, och...sen var klockan 15:30. huuuur händer det :(
 
Men vi släpade oss upp, tittade på hela england bakar och sen handlade vi diverse viktiga saker...typ som glass. Vi åt kyckling och pommes och tittade på på spåret, och ina vannnnn! De kommer vidare iiiiii! Vi åt texas pekan-glass (har varit sugen på det jättelänge!), jag lyssnade på ny country med braaa fioler och konstig experimentell rock om certralin, och det var nog den här dagen? Nej just det lol vi spelade ju in en podd! Avsnitt 2 är nu inspelat och det var riktigt bra, med spektakulär ledning av podd-drottningen Stella. I bow down kan jag lugnt säga. Så det var en liten hälsning från mig, nu ska vi sova!

Försöker dölja mina känslor med en basgång, möter andras läppar fast på avstånd

Rubriklåt: Glad då med södra station, för att Tilda föreslog den när jag inte kom på någon låt att ha, men också en bra låt
 
Hej och hallå! Det var två dagar sen sist, och jag har inte gått ut. Väl kämpat Emma! Men jag har gjort annat och annat har hänt, typ, och här är några såna saker:
-Sååå ni vet mina gamla karaktärer och fanfics? Jag har skrivit nya saker om dem. That's a thing. Och det är jättemysigt och kul och märkligt! Allt skriv är bra skriv tror jag? Att bara liksom påminna mig själv om att jag kan få ord att fastna på sidor är ju lite coolt.
-En fotograf var här och tog bilder på Stellabella för hon var med i en artikel om äckliga par på tinder. Så hon fick ladda ner tinder och ta bilder när hon tindrade, eller ja på hennes tinderprofil, annars hade man ju sett folk. Rimligt, men ärligt talat blev det mest bilder på Ester. Hon var en bra fotomodell.
-Vi har spelat in första avsnittet av vår podd! Det var svårt, men också kul, och nu har Stella preppat så mycket för avsnitt två att jag nästan blir lite rädd för henne. Att podda med en ravenclaw är också en upplevelse.
-Jag har också googlat en massa till podden och lyssnat på queera artister för det är ju för fan livet.
-Jag såg äntligen klart nashville, så nu har jag inlett min mentalist-binge! Det är så bra med den serien, för det mesta är inte så relevant, det bara liksom flyter. Och jag vet hur det slutar så jag måste inte oroa mig.
-Nä, det var väl det hörni. Jag måste verkligen gå ut ur lägenheten snart så ni får höra något från mig som åtminstone är liiite intressant!

I am not a woman I'm a god, I am not a martyr I'm a problem

Rubriklåt: I am not a woman I'm a god med halsey
 
Hallå från sängen! Jag väntar på att min tjeja ska dricka upp sitt te och kolla klart på sitt mord så vi kan sova som små stockar. Så då kan jag ju hälsa på er, mitt blogg-gäng! Och vi har det bra, det har vi. Vi har sovit en sjuhelvetes massa (jag vaknade vid elva och gick och la mig igen för det var för tidigt, that did happen) och sen har vi framför allt researchat till podden. Jag lyssnade på långa intervjuer, Stella kollade på en dokumentär, jag hittade en spellista som hette "queer songs that aren't gross" (weird men ikoniskt) och vi lyssnade på skivan rubriklåten kommer ifrån medans vi (hon) lagade spagetti och köttfärssås. Den blev extremt salt, men god ändå, och sen har vi tittat på mord och skrattat och haft det bra. Jag hade inte så mycket mer att säga, men jag ska berätta om en grej jag glömt från lund. Sara berättade om när hon åt glass med massa lakritspulver på och så läste hon nånstans (oklart var) att man kunde dö om man åt mer än 50 g. Så hon sprang in till Benjamin och skrek att hon hade ätit för mycket lakrits och kommer döööö! Stella skrattade så mycket åt detta ni anar inte. Just att ens dödsorsak skulle vara lakritspulver...och att Benjamin verkligen inte kunde bry sig mindre för han vet att she be like that. Hon ska alltid dö av något. Men nu har jag gormat åt min tjejbo att för helvete komma och lägga sig, så vi ses när...någonting har hänt hoppas jag!

Du kan stanna här men jag går vidare, stående ovationer för min sista ridå

Rubriklåt: Vidare med Imenella och Myra Granberg, en jävla banger jag lyssnade på på tåget
 
Hallå från min egen säääng! Jag ligger här och chillar och ska snart sova vilket jag är hype på. För jag har kommit hem och får äntligen trassla in mig i min tjeja och ingen av oss behöver sova på en luftmadrass! Visserligen väcker ingen oss med äggfrukost, men ändå. Det fick vi i alla fall idag och sen gick vi hemifrån och kom ombord på ett snälltåg med alldeles för många människor. Ville mörda alla men lyssnade på min 2022-lista istället. Den är genuint så jävla deppig tho, förutom rubriklåten, har tydligen lyssnat på mycket deppig skit de senaste veckorna som jag har lagt in i den? Ja jag får lägga in i den före nyår, det finns många regler lol. Särskilt låtar om sjukdom har det blivit, så eh...tips på bangers att lyssna på tack? Men förutom det åt jag subway-macka (mummms) och lyssnade på goblet of wine om det läskigaste i hela hp, ni kan möjligtvis gissa vad, men det gick bra för de var totalt packade och mysliga i avsnittet. Men lite jåbigt var det.
 
Efter lite krångel var vi hemma och lyssnade på ett mord, och sen sov vi. Jag hade vidriga stressdrömmar under hela napen, tyvärr, men sen skärpte jag mig och gick upp. Vi åt då maxmat (mina två bästa snabbmatskedjor på en dag yeah that's right) och hamnade i intensiva samtal om skrivprocesser, hur man hanterar att skriva om folk man känner, hur man inte ska skriva brev och en massa annat trams. Och nu ligger jag här och chillar, men en drömmig grej är att med mina nya lurar kunde jag gå upp och tömma kattlådor utan att det blev tyst i mina öron! Detta är precis så magiskt som jag trodde att det skulle vara! Men nä, ska man sova kanske? Here's to inga fler kaosdrömmar inatt! Och ja mamma (Lilla), jag har visst tagit min venla, jag kan ha kaosdrömmar ändå dessvärre.

Here's to the feeling of failure, ah the rush when you made a fool of yourself

Rubriklåt: Failure med Annika Norlin, från veckans cirkelskiva (som alltså är correspondence med henne och jens lekman)
 
Hej och hallå! Sista inlägget från Lund nu thank god, imorgon åker jag hem. Och igår på kvällen åt vi pizza och tittade på harry potter-grejen som gjorts nu. Det var många känslor, men mest "fan vad konstigt det är att hp finns hörni" typ. Jag vet inte den var välgjord och fint att se gamla bloopers.
 
Idag har mycket hänt, men först sov vi som stockar på förmiddagen som töntar. Men sen kom Sara och Benjamin och vi åt sopp-lunch och babblade och tramsade, men när de skulle spela ett töntigt escape room-spel gick jag och Stellabella iväg för att träffa Skogis! Vi satte oss på ramklints och åt goood chokladtårta och pladdrade om våra familjer på julen, att vi faktiskt har klarat oss bra och ja, jag frågade Stella om det var nåt annat men det var mest det. När ramklints stängde gick vi till botulfs ("jag kan ju inte komma till Lund utan att komma hem!") och där åt vi lyckokakor som Skogis hade i sin handväska (jag älskar henne!) och drack vin / öl / cola. Vi pratade om heterosex och svarade på Stellas frågor om hur kukar funkar och mina om hur sexställningar funkar, mindes sjuka par Skogis haft att göra med och tjejer som ghostat oss. Det var så jävla kul och härligt att gasta opassande grejer med dem in public! <3
 
Sen kom vi hem och de hade slutat sitt spel, så vi åt indisk mat (med bröd, det fanns bröd! det var en grej) och spelade spel. Stella blev väldigt engagerad ("Emma jag har många bröder! Jag måste mörda någon när jag spelar!") och jag och benjamin höll på och kämpade men to no avail. Det var mycket kul och när de gått tittade vi på bake off och la in lite kontakter i min telefon för det är viktigt. Så nu har jag...kanske tio? Vad vet jag. Och nu ska vi snart sova för vi ska upp tidigt. Men just det, jag ska skriva Roberts visdomsord som jag glömde, "om man har ett gemensamt facebook-konto ska man räkna med att ens barn byter namn!" Och vet ni vad, det har ni rätt i.

nyårsföresatser för 2022

Nu ni, nu när jag har maximalt brottom, skriver jag ner mina föresatser för 2022. Det där inlägget jag glömmer hela året men som ändå känns viktigt. I år har jag för avsikt att:
-Skriva en bok. Jag råkade säga att jag skulle ha ett utkast till mellandagarna, vem vet?
-Hitta någon slags jävla inkomst. That'd be cool.
-Lära känna fler nya människor i Stockholm! Det måste ja fan göra!
-Jobba på min ångest kring transporter. Det får inte gå mer över styr.
-Sjunga mer. Det behöver jag för att må bra.
-Gå på åtminstone ett ordentligt äventyr. Prova nåt helt nytt, liksom.
-Våga berätta för alla viktiga om EB. Det måste verkligen hända.
 
Så, jag känner ändå lite hopp. Ses sen, ja jag vet att bloggen uppdateras på en 2007-nivå nowadays men ändå!

Give me to the night, give me to the ages, take me away

Rubriklåt: Give me to the night med unto others, en riktig banger som jag lyssnat mycket på det senaste året och som jag och Robert vibeade till
 
Hallå och gott nytt år! Under detta ligger mastodontlistan, så om ni är crazy kan ni läsa den, annars kan ni unna er att inte. Och jag har firat nyår med mina bästa! Stella såklart, men också team osby och lilla. Så gosligt! Vi började med att alla mobbade mig (jag kanske råkade säga "uträtta arbetskraft") och sen åt vi förrätt vilket var chips med rom-röra. Så gott! Vi skickade runt allt i "flöde" och lyssnade på musik och babblade, och efter riktigt bra samarbete mellan robert och stella åt vi extra gott kött med gallerpotatis och såser. mummms! Vi pratade om kalla sång-ljud (omöjligt att förklara), blindskvaller såklart (och annat skvaller också) och annat trams, och sen var det på spåret! Såklart såg vi det på nyårsafton vadå då? Ina Lundström var med (Stella har nog fortfarande inte återhämtat sig), jag kunde ingenting och hävdar fortfarande att Sara Parkman låtar som bleka greven från månen går med långa ben. Det gör hon och Stella håller med vilket gör henne amazing.
 
Vi åt svingod chokladmousse med hallon och vinbär (!) och mindes bra saker från 2021, alla knäppa häng vi haft och att det inte har varit sååå mörkt ändå. Vi skålade in tolvslaget på balkongen som man ska, pratade mycket om vitaminer och vad de ska vara bra för (jag visste typ inte att folk tog vitaminer de inte fått av vården? jag är i chock?) och säkert musik, tills alla var för trötta och vi sov. Men en annan sak jag inte fattar: Att folk ringer varandra på tolvslaget? Jag förstår verkligen inte? Många är på fest eller med vänner på andra sätt, så varför ringa? "man vill önska gott nytt år" I guess, men det kan man väl göra dagen efter? ja jag fattar att jag har fel men jag fattar inte lol!
 
Idag åt vi frukost, lyssnade på konstiga reklamer på radio och umgicks, och sen åkte vi hem. Här har vi sovit som stockar hela eftermiddagen och nu är pappa och stella ute och kör, men lär snart återvända med pizza. Vi ses och låt 2022 bli ett bra år dammit!

2021: Jag har...

vunnit mot sara i vår nyårstävling
bfirat nyår med Stella och Onna
lyckats göra en efterrätt som Onna inte tålde
skrattat åt att känna doften av någons röv
druckit oväntat gott alkoholfritt bubbel vid tolvslaget
blivit besvikna på årets första låtar och deras budskap
åkt till blindhuset för att hämta min glömda inspelare
därför ätit nyårsdags-grillmat med Onna, Rakel och Olivia
blindskvallrat som man ska
läxat upp folk om vaniljvodka
musikerbondat och ätit chokladtårta hos Rakel
fikat med Stella och hennes (egenvalda) pappa
pratat om katter för det gör man alltid med honom
livebloggat min absurda reaktion på glyhvein (hoppas det blir bättre i år)
haft en massa peppiga mål för året som jag i alla fall typ höll
lyssnat på en massa musik som Mark rekommenderade
dykt ner i ett djupt country-hål
benat ut konstiga liknelser med Linus
haft årets första fika med Alex
blivit glad när hen frågade om Emma Black <3
distansfestat med Lilla
bestämt oss för att göra läskiga saker som vi sen inte gjorde (men vi fucking borde!)
fått höra av Sara att jag pratade i timmar med löst folk när jag var liten
sett song exploder på netflix <3
druckit vinterkall fruktsoda och varit mycket nöjd
försökt få folk att ta mammas porslin som hon ville bli av med
haft legit panik för att bloggen låg nere
fått otroligt starka känslor för Jacob Hellman
ätit fudge-kladdkaka och pipit av lycka till gilmore girls
haft taylor swift listening party med några gays på distans
skrattat åt knäppa "reklamer"
traumatiserat Onna när det kom en mann och sen varnat henne när det kom andra män
tydligen drömt att Stella sjöng och lät som Justin Bieber lol
fått två liter cola zero och blivit arg
haft sjuka föräldrar som "hade en sten liggandes"
hetat Emelie enligt min dator
sett "mushmushmush" och hejat på den skånska tjejen som gillade snabba bilar
lyssnat på podd tills jag blev för arg för att sova
fascinerats över hur Alex kan…vara Alex
träffat Lilla för första gången på en mååånad
självklart firat med maxmat och bubbel
skrattat åt att vända ut och in på nuggets
berättat saga för Lilla och skrattat åt hennes skämt om slughorn
tydligen tyckt att Kiti är ett djur
skrattat åt när Lilla försökte låta som en björn…
haft country-förmiddag <3
fått min resa bokad av en färdtjänstchaufför vilket var jävligt weird
varit i Osby för första gången för året
halkat till hotellet för middag
fått oerhört merkliga frågor från servitören
spelat in podd med de båda
druckit rom & cola med annoushka <3
fått massa fixat på min dator av Robert
med Annoushka ropat av fasa när han gick in i inställningar överallt
fått se Skogis och vampyrens hem äntligen
uppskattat att hon hade en högtalare after all this time
kacklat om ageplay och true crime
ätit semlor och jobbat med dikter
lärt mig att Alex trodde att vin var kolsyrat…
drömt om en ung tjej vars sång jag hade åsikter om
reconectat med Tilda!
pratat med Stella om lesbiska fandoms och första gången hon var hemma hos mig
skrämt alla när jag sa att Stella var på rättegång
ätit soppa med bacon i som pappa hade gjort
spanat på tjejor med min tjej
mobbat stockholmaren i mushmushmush
haft ett jättebra samtal om klass med Stella
ätit godis och tittat på jipsy rose-dokumentären med Stella
faktiskt insett att jag mår bättre nu för tiden än 2018
skrivit en jättefin och sorglig dikt om min koltrast-tavla
ätit fancy pizza med mamma, pappa och Stella
skrattat åt hur off mamma var när vi såg på spåret
älskat Stellas hot om att sälja allt pappa äger på blocket
spelat in en glad podd med Skogis
haft partaj med Stella, Skogis och Lilla
sett en telefon fiskas fram med en blindkäpp
hypat att alla var så hype på att äta mat
ätit en väldigt chokladig tårta
lekt 2 truths 1 lie och hört om kassettband och skridskor
fått veta hur Stella försökte charma mig
haft "bannemig krysstime" (det måste vi ha igen hallåååå)
fått nya spolknappar utan att behöva ringa kjell eller kjells son
helt glömrt bort ett bokprat (men det löste sig!)
haft sagda bokprat i Malmö
bondat med författar-Sofia en maaaassa
druckit gratis vin och pratat om Landskrona
flexat med att ha träffat Maria Maunsbach
sträckläst Sofias bok
skrivit en konstig "heterotext"
lärt mig att jag inte ska åka iväg om jag inte har sovit…
ätit med pappa på mc donalds fast han klagar varje gång
tappat det för att mushmushmush har tagit bort själva mush-introt
fått kritik för att jag var vag om gilmore girls i bloggen (bästa kritiken!)
haft skola och respons med "valpen"
blivit otroligt förvirrad över storylines i låtar
fått coachning i skolan
fått korv och mos av Lilla
lekt lekar <3
fått besök av Robert
pratat om vita gitarrer och att måla filmer
lyssnat på gästskivor och haft riktigt kul
utnämnt oss till polle-rolles försvarare
café-jobbat med Lilla
lärt oss att lesbisk kärlek har hetat amor imposibilis
skrattat åt mökränkning med henne
insett att en ad block faktiskt…blockar ads
lyssnat på cirkelens sämsta skiva
hyllat "efter stängning"
läst en bok med en ickebinär huvudperson <3
sett Kiti sleva i sig flingor och grädde med stor pasion
sovit till onnas skrivande <3
tröstat Stella efter läskiga grejer
läst bokar och skrattat massor med Onna
tittat på när Onna bakar (det älskar jag)
tyckt att en sångerska gnisslar med pasion
haft tacos- och mellohäng med Onna, Stella, Rakel, Lucy och Olivia
skrattat åt att gubbar är som hundar
roastat nyheter
ätit svingod kolatårta och haft blindsnack
råkat komma ut som system
flexat min polska för Olivia som kan polska
deeptalkat med Onna och Kiti
kämpat med att klippa en podd och faktiskt kommit på vad felet var
lyssnat på hiphop och druckit äcklig läsk med Kiti
skrivit konstiga bars
sett den legendariska "han svor på sin mamma det får man inte göra!"-ungen
också sett en unge på en snöhög som skrek "gimme all your money!"
gosat med Stella och katterna en massa <3
lagat god kycklingpasta med Stella (detta hade jag glömt!)
klagat på bristen på choklad tills jag fick choklad lol
blivit superhype när Johanna i first aid kit sjöng lead på en låt i på spåret
älskat att Robert kallar henne för "rätt syster" <3
superfikat med Stella och Onna
skrattat åt låtar som vill att man ska lyssna men sen inte gör nåt (det är en grej)
sett en otroligt gay deltävling i mello och flippat ur
direkt märkt att flatan var flata (det var Stella men ändå)
hyllat den lesbiska låtskrivaren som sig bör
bakat äppelpaj med Stella <3
ätit den och hängt med henne och Angelica
lärt mig saker om räk-akvarier och bingo-trauman
ätit jättegod mat med Stella och hennes mamma
slevat i mig tsatsiki <3
ätit paj ur formen mitt i natten med min tjeja
haft par-samtal på mica och skrattat åt regler och spelplaner
superhypat att Stella fick sin drömpraktik!
hört låtar i mina drömmar som jag vill höra på riktigt
ätit nutemla <3
sagt att pappa är ett geni för att han åt banan med nutella istället
kämpat för att få med Alex i skamkalas (det gick inte tyvärr)
föreläst på socialhögskolan och märkt hur bra det är att göra det via zoom
fått hjälp att hitta ord av studenterna
spelat in en spontan och knäpp podd med Lilla
ätit "hennes" kladdkakemuffins
berättat om våra relationshistorier och druckit oerhörda mängder vin med Lilla
ätit bakis-maxmat med henne och goslat
sett på spåret-finalen med mina föräldrar och Stella på telefon
svarat "trut" på alla frågor
sett mammas avbrutna victory dance
fått godis av en taxichaufför för att den "liknar mig, rund!"
blivit hotad om att han skulle bita mig…
haft vinkväll med Annoushka
fått höra att "det är så bra hos Emma, man får alltid mat man kan äta!"
blivit totalt förvirrad av Jason i mello
sett fucking åmål och vrålat med Annoushka
ropat "det borde du ha!" åt allt
lyssnat på shirley clamp såklart
sagt att vi har tid, vin och varandra
varit riktigt kränkt över att Stella äter ketchup på pommes
haft sushi-, pudding- och coverkväll med Stella och lilla
fikat i solen med Alex trots att det var februari
förklarat för hen att jag inte har bilder i huvudet
blivit omnämnd i vad blir det för mord!
pratat en massa om harry potter på bussen med stella
ätit köttbullar med gräddsås för det hade jag tydligen längtat efter i en vecka (nu blev jag sugen på det)
ätit kladdkaka bara för att det var mästerkock och då måste man ju äta efterrätt
sett Stella hitta i Lund utan google maps <3
haft musiknörderi-kväll med Robert och Lilla
sjungit wilmer ex med stor glädje
sett Lilla hålla en klaffstol orimligt länge eller så att säga hålla klaffen
haft riktig metal-skola
jämfört black metal med potatismos
haft mellokväll med Sara
haft dåliga åsikter och ätit glass med karamellsås
fått veta att Sara egentligen är white trash
sett systrar i jeans med henne för den är ju bäst
shoppat med Alex
provat ungefär allt som fanns att prova
bråkat om gilmore girls-konflikter med mamma
skrivit två mush-inlägg på samma dag
telefonhängt med en glad och musik-nostalgisk Kiti
fått höra att min huvudperson är "en tjej med ett stort intresse för andra tjejer" lol
distans-damhängt med Saga
pratat mycket om den nya generationens prettyboys
uppfunnit kreativa musiklyssningssätt
tramsat och gosat med Lilla
räknat våra internskämt (tydligen)
ätit prinsesstårta och rådgivit Lilla
skrattat åt harry potter and the magical pandemic
tittat på en did-film <3
verkligen hatat vår hatperson i mushmushmush
fått en medalj-emogi när jag orkade göra basic sysslor
pratat om sångare i olika band och vad fan de heter med pappa
följt Alexs lägenhetsdraman
hävdat att vi var på skansen när jag var liten fast vi tydligen inte var det
sett ett quiz om filmmusik
gjort en tramsig transfobi-cover på lana del rey för varför inte
flippat när Stellas tweet gick viral
druckit milkshake med exakt hela mitt fejs
rivit alla Stellas tomma tablettkartor för hon är bäst <3
ätit pannkakor med Stella och Lilla
bestämt hävdat att man inte ska ha vanilj i smeten för fan
varit med om supertraumat när Stella gick vilse i malmö :(
poddat och ätit godis med min tjeja
haft en bäst tid med stella och skogis
sett skogis försöka gissa hur Emma Black ser ut och misslyckas
varit on fire i samtalet alla tre
sett mello-finalen med Stella och Robert
blivit mindfucked av fanta citron fläder
hatat töntiga pojkar i mello
skrivit shuffles med lilla under mars
café-jobbat med Lilla
skammat henne för att hon äter och dricker i konstiga kombos
läst en teori-bok som bdsm-stories
ätit jättegoda vaniljmunkar
älskat de som jobbade på caféet
synkat dryck med podden jag lyssnade på
hört om hur konstigt Saras jobb är
sett hur stylat himma-huset var till fotandet
sett en dokumentär om vikar of dibley
försökt komma på skådespelare i gossip girl för att flashback forever nämnde det
jämfört gymnasier med lilla
råkat skapa päron-bloggen (jag vill ha päron!)
skrattat åt mäklartexter och hur trevlig en matkällare kan va
undrat vad hästar har med vårt hus att göra
fascinerats av mannen i mushmushmush som var besatt av sin son och jämförde sin fru med pizzadeg
skrivit till en skrivtidning
skrivit om did i min skoluppgift lol
kört ett redigt sjöslag med lilla
pratat med varandra som tolvåringar
pratat mycket om att kärlek inte måste vara kaos och hur fint det är
spelat in en härlig podd med Sam
ätit bullar från ica och druckit öl med hen
tittat på roliga videos om musik med hen
haft starka åsikter om vampire academy fast jag inte kan nåt om det
sjungit om solen som en rimlig person
fyllt alla platser på min skrivkurs <3
gråtit och ätit kanelbullekladdkaka som man gör
varit på lunds bästa tårtställe med Alex
lärt oss att apotekspersonal inte kan läsa
mobbat pappa för att han är en tjuv
testat ett te som hette intense (det var inte intense)
varit överlyckliga när vår hatperson åkte ut ur mushmushmush
blivit fucking förbannad när min lärare "glömde" att jag inte såg
handlett med mycket energi
avslutat en arg rant med att jag ska äta balerina (det gör du rätt i)
gjort konstiga skrivövningar i skolan
druckit bubbel och rantat med skogis
undrat vem fan Peter är
läst konstiga tidningsrubriker med team osby
skrattat åt att vara mord-död
spelat in podd med både Robert och Annoushka fast var för sig
ätit en kaotisk middag med dem
lyssnat på kingiga låtar från 2005
sagt att jag var en skånsk chaufför…
pratat med Linus och hans tjeja
uppskattat att hon roastar honom
pratat om hur tråkigt det är med psykoser med Kiti
haft "kaos-paus" med lilla
berättat om spådomskonst för henne
ätit popcorn och lyssnat på grace <3
balkongbloggat i mars what the fuck
fikat på innergård med Alex
tyckt att de kunde riva bion så vi fick sol
älskat Stellas coola jacka <3
pratat om alla hennes kultur-släktingar
räknat upp allt jag kunde om game of thrones
skrivit ledset om matte :(
kämpat med Robert när spotify bytte hela sin design
varit oerhört korkad om högerpilar
coachat en taxichaufför om diabetes och blindhet
upptäckt att Stella inte hade hört fråga stjärnorna (eller moviestar! Men det var senare)
ätit redi påsklunch
mobbat Sara och lärt mig att det inte är en fight, det är ett hån
sjungit skolsånger med Sara
äggjaktat med Sara, benjamin och Stella
köpt gröna saker att dricka
sett benjamin hänga i olika saker
valt bilar på hans begäran
spelat besservisser och lärt mig att Stella hatar alla länder
ätit kött med goda saker himma
pratat om billys livshistoria och kolonilotter
haft påskmiddag med Stella och team osby
lyssnat på och sjungit jävlaranamma med dem
pratat om ödlor som hette rosilda tydligen
skrivit fruktansvärt sorgligt om döden och hur den funkar
kommit till västris med muffins, vin och kramar <3
tvingats fokusera på klipp Johanna visade
fått frågan hur det känns att säljas till påsk av husse
skålat för att alla lillas syskon var i samma rum
tagit mig genom nätter med Henrik på twitter <3
haft ett hemskt hussäljardrama
kört drinking game till mush-finalen med mamma och pappa
fått mitt vaccinbrev och varit oerhört hype
skrivit med Alex
testat ett till distans-damhäng med Saga
diskuterat skillnaden mellan bangers, bops och jams
myntat uttrycket rogo
fått förklaringen till varför Saga lyssnade på chris brown
firat att huset var sålt!
druckit äkta champagne för detta
sett mamma kämpa med en burk lingonsylt
ätit en massa fudgekaka himma
drömt att potterless hade livepodd i Lund
druckit cider och gormat med lilla
skrattat åt "den kortärmade ben-scenen"
inte velat prata mer med min bok om lilla
hört Lillas grova uttalanden om Ron
ätit ost- och skinkpaj med Onna och Kiti
argumenterat om fantasier och bdsm med dem
drömt en crazy dröm om olika konserter och utflykter i skogen
ätit god mat med onna och Stella
hängt med Kiti och johannes i deras knäppa liv
worshipat Onnas gröt
vrålat heterofobi och druckit svingod milkshake med Onna
testat clubhouse
ställt frågor till seende om bland annat hur de kan bära saker så bra
skrattat massor åt looonely och bennys produktion med onna
ätit bun meat bun med onna, kiti och stella
funderat på hur man vet att någon har en flickvän
sett Stella kick fucking ass på praktiken <3
gjort en fucking absurd vaccin-resa
chockats av att mamma också fick sin spruta precis som hon hade sagt
skålat för våra sprutor med lilla
pratat med varandras tioåringar för att vi ville vara några andra än vi
flyttat in på snälltåget basically
ätit absurt god tårta med onna, rakel och kiti
hävdat att det är mer trashy att röka i bilar än inomhus
trott att Stella skulle baka när hon redan hade bakat för det gick så fort
firat Stellas mammas fölsedag
sett henne försöka skydda mig från att äta memma
lett skrivkurs!
haft så jävla bra elever <3
gett dem en skrivuppgift om en fin spoken word-dikt
skrattat en massa åt olika namn med Stella <3
sett uppdrag granskning om fallet ulf och skrattat åt "det är ju bara…skit!" och sånt
kämpat med henrik för att ge varandra råd i kaos
vrålat synkat till cliffhangers i mord med stella
skrivit ett jättefint brev till mig själv som tonåring <3
superskrattat åt "gissa ordet era svin!" <3
ätit pizzalunch med onna och kiti
pratat om saker man verkligen inte bör prata om på en pizzeria
sjungit till våriga låtar med Lilla så högt vi kunde
lekt gissa fråga tänka och vrålat med henne
skrattat åt att hon frågade om alla män hade en (hår-)man
meddelat att lilla anser att neville är bög (det hade jag inget minne av men okej)
gått på bar med skogis och varit oerhört hype
hittat ett sunkhak med bra drinkar <3
berättat om alla andra innan jag berättade om mig själv
pratat om våra favorit-orgasmer i det offentliga
märkt att vi är totala motsatser när det kommer till att bo på ställen
haft ett fruktansvärt jossan-trauma :((
skrivit en text helt i vi-form <3
haft grillpremiär himma
hört Sara förklara för haddock att han är beroende av tennisbollar och inte förtjänar dem
ätit mycket knäckig rabarberpaj
haft en off the rails-lektion med mina elever
fått höra att jag har en melodisk och fin röst <333
hetstränat på begravningslåtar med jättesvåra texter
sjungit på mattes begravning <3 :(
älskat prästens fina tal
bildat barnbord på minnesstunden
förvånats när maten faktiskt var god
mobbat Lilla för hennes nysningar
hört att man måste tänka i kodord när man pratar med mig och lilla (woops)
försökt komma på så många av mattes uttryck som möjligt
ätit äggmackor och druckit vin i västris efteråt
undrat vad som händer på torsdagskvällar
tyckt att det är tråkigt att en inte kan allt
av husse fått höra att jag borde gå en extrakurs i allt
handlat i en ny affär med pappa sjukt nog
lyssnat på witch, please och känt mig sedd och smart
partajat med annoushka
berättat hemska sagor som fick henne att skrika neeej
blindkacklat på clubhouse
skrattat åt att läsa 30 hp systerkunskap
firat lillas fölsedag med henne och Sam
sett Sam öppna bubbelflaskor on beat
köat 22-låtar
beltat ut diane i tid och otid
sjungit trestämmigt på låtar vi hatade
druckit glögg-sour och konstig äppelöl
wicked-duettat med sam
kört ett konstigt dryckesspel och sjungit allt jag sa
försökt förstå hur skelett funkar
kommit fram till att när man varulvar varulvar man och då varulvar man rejält
lyssnat på esbjörn haselius och tramsat bort texter med robert
utropat "happy death men" lite hela tiden när vi lyssnade på echo and the bunnymen
undrat vad fan en power baby är
blandat ihop pizza och text på en lektion
varit stolt över alla elever som skrev fina dialoger
kacklat i lesbisk gruppchatt
barnkalasat med Lilla
lyssnat på låtar som musikkritiker-mark gillat med henne
därför hört mycket country och konstig hiphop
hittat Jossan i mitt köksskåp helt plötsligt
räknat knäppa saker i youtubeklipp med pappa
blivit oerhört kränkt av kylan i maj (usch hoppas det blir bättre nästa år)
poddat och ätit sour cream onion-bufé med skogis
berättat fruktansvärda saker för henne genom kvällen
diskuterat hogwarts-elevhem
ätit wraps med väldigt mycket vitlökssås hos Sara
sett eurovision-filmen med Sara
blivit besatt av båten som sprängdes
sett Saras själsfrände i filmen
ätit citronkladdkaka med mamma och mormor
försökt få dem att förstå att jag faktiskt skulle flytta och ta med mig mina saker
superstädat med mamma och pappa
hållit rum i rätt nivå
äntligen damhängt irl med Saga igen <3
druckit bubbel på balkongen och ställt minnesfrågor om vår vänskap till varandra
blivit investerade i barn som lekte med ett flygplan
lärt Saga hur det känns att veta var jossan är
firat fem år som damhäng med kladdkaka och mojitos
skrattat hysteriskt åt att saga hade glömt hayley kiyoko
skrivit en glad praktikrapport i solen
läst en bok skriven av folk i fängelse
grillat med mamma, pappa, Sara, Benjamin och Stella
kollektivt fascinerats av krusbärsläsk
krävt att alla skulle berätta sin favoritmat
också krävt att benjamin skulle berätta vad han tyckte om våra släktingar
hört Stellas pedagogiska förklaringar om kor för Sara
quizat Sara på huvudstäder
hängt i osby och fått kött från "den coola grillen"
sagt att glassen faktiskt var god och varit en bra gäst
ätit donuts och poddat med min tjeja
försökt påminna mina föräldrar om att vi har haft en roddmaskin
ätit på pinchos med Stella, lilla och husse
druckit sangria ur en skål
flippat om att lilla beställde en langos
sett Stella kämpa för att komma på vad husse heter
upprörts när hon gissade på Börje
sjungit angels mycket fint med lilla
pratat med lilla och stella om brutna kroppsdelar och dagispojkvänner
testskrivit på en barnbok i skolan
sagt hejdå till Lukas :(
försökt lista ut benjamins favoritkakor
fikat på bakelser och tigerkaka för att två personer hade fikxat fika
pratat med Agnes <3
konstaterat att jag är funkophobic
pratat om the ableist community (som vi sen kom fram till är hela samhället)
sett tv-standup och dräglat över min boycrush ahmed
skrattat åt "jag trodde du var tysk!"
babblat med gruppchatten om namn, breakups och det slampigaste vi gjort
haft onna-besök i skåne <3
pratat om de bästa vuxna vi haft och tecken på trauma när hon kom
skrattat åt "russian soul"
ofta brölat att harry potter är ett system
hört en hiphoplåt där de sa "som shirley clamp hög på crack" (wtf vill hitta den!)
uppskattat onnas och lillas totala synk
sjungit tramslåtar med onna och lilla
skapat göteborgska alteregon
glömt berätta vilken bok jag berättade saga om…
sagt att vi var glada som larry
varit i hemmafixar-mode och sagt till alla att inte vänja sig
hängt med skogis och onna och druckit deppiga milkshakes
diskuterat var och hur onna ska träffa en tjej
varit fancy för jag satt i en klaffstol
äcklats av vidriga saker dudes säger
råkat säga att jag skulle bli barista
försökt vispa grädde utan vispar och med en bakis emma
fått manshatarlåtar av spotify
firat Los fölsedag <3
frusit ihjäl men ändå suttit ute
ropat över huvudet på alla för att få veta om lesbiska dängor
funderat på vad vi skulle äta om vi bara fick äta två saker i resten av livet
ätit en underbar salt caramel-chokladtårta som lo hade gjort
fångat sol med onna
skrattat åt "bädda sängen med ronja helt" och "fuckar med samma vattenglas"
bloggat mycket om att man faktiskt får ändra sig
drömt om låtar när de spelades
varit på afternoon tea med alex och lilla
worshipat scones
förbryllats över creme brulée som smakade korv
vilat och goslat med lilla <3
fått min andra dos och varit oerhört hype
pratat om praktiken i skolan vilket var bäst
träffat många spån på väg till vaccinet
äntligen invigt good life-listan med lilla!
totalchockats av vinet som var vatten
spelat in en konstig podd med lilla
ätit lunch på solnäs gård med familjen
tyckt att solnäs lät exakt som ett ålderdomshem
sett livestream och druckit prosetcho med Sara
parkhängt med Kajsa
druckit bubbel ur festis-flaskor
flexat till varandra om våra superbra flickvänner
fått veta att jag hänger på "den ickebinära delen av flattwitter" (damn right)
solat på de bästa bänkarna med Alex
druckit milkshake från glasskulturen
fått veta att sara förlooovat sig!
haft repslag med lilla i sommarvärmen
frågat om hon ville ha tårar eller ko
pimplat vin och testat stämmor och höga toner
ätit varje smula av en kycklingsallad (inklusive sås med fingrarna)
skrattat åt snickare i quidditch
ätit mystiska kakor
kämpat för att köpa grädde med Kiti
älskat Johannes potatis
skrattat åt Lee som inte är en banjo <3
ätit kola-chokladtryffel-kaka med onna och kiti
kommit fram till att alla är korkade, som vanligt
skrattat åt "cows in the house!" med onna
solat på innergård med onna och stella
tyckt att Stella borde göra utropen i tunnelbanan
drömt vad jag skulle skriva och sen skrivit det
solat utanför blindhuset och hängt med random grannar
sjungit shirley-deepcuts med dessa
middagspoddat med onna
åkt till vaxholm med onna, linnea och janelle
sett janelle leka i vattnet och vara söt
fikat på våfflor och hallonsoda
ätit pannkakor och lyssnat på hosier med stella
undrat hur hosier är i sängen
verkligen hatat inglasade balkonger
läst en lesbisk bok och ätit nutella samtidigt
tyckt att man har sjunkit lågt om man dejtar nån som heter christer
haft viktigt samtal med lilla från husby-balkongen
ätit middag hos Helena
vrålat av olika skvaller från kulturvärlden vi fick höra
sett Emma Black titta på felix <3
firat min och stellas tvåårsdag!
ätit mat från kycklingstället och supergoda donuts
druckit äppelmust ur champagneflöjter
superälskat marinas nya skiva
blivit rasande av en knutby-dokumentär
knarkat dorians youtube-videos om goth- och ätstörningslivet
blivit frågad om det var emma black som var skyldig till att jag köpte grönsaker
fått besök av Finn <3
rökt / passivrökt på balkongen en massa
sjungit frank turner i högan sky med finn och lilla
försökt lista ut vem vi tyckte att finn lät som när hen sjöng
hört lilla jämföras med tracy chapman
skrattat åt hur finn pratade med jossan
berättat saga om igelkotten sigrid och kon lena
med lenas röst sagt att feeling är den bästa feelingen
spelat in en kaospodd med Finn
fått lära mig om snigel-kebab och annat traumatiskt under tiden
druckit rom & cola och lyssnat på folkpunk en hel underbar kväll
sagt att finn har game, det löser sig
känt känslor och pratat engelska
skrattat när Finn skulle säga något man inte kan heta och sa sten…
bjudit på mina gamla låttexter i bloggen
druckit bubbel och pladdrat i solen med saga
poddat med henne
druckit mojito och rosé på burk
berättat tre historier samtidigt
skrattat åt post malone och juice wrld som vi ofta gör
hypat att kiti återvände till twitter
råkat förolämpa pappas torskgörande
lyssnat på knäpp musik och bakat rulltårtor med mamma
fascinerats över att pappa inte märkte att hon tappade en hel rulltårta bredvid honom
firat saras och benjamins förlovning!
ätit massa kakor och frukt i deras trädgård
sett haddock älska vattenmelon
tappat det när pappa var nöjd med en svensk mango
sommarhängt med lilla och husse
hört att husse ska bli nyfiken på sitt bröd (men han är det inte nu, okej)
blivit slagen med en pizzaspade
ätit plockmat och druckit lambrusco
analyserat lillas mamma till mycket skratt
varit mitt göteborgska alterego marianne
som henne sagt "den bästa groggen är den man har hemma!"
gjort en knäpp checklista för att få "en fin och våldsam relation"
tramsat om att vara arg på fåglar och att det är "bloood överallt!" med lilla
repat i lillas svinvarma lägenhet
undrat vad fan en forever drum är
druckit eftermiddagsvin och sjungit fina låtar
binge-lyssnat på pang prego
fått kul frågor om Alex
bjudit mina föräldrar på bakelser like an adult
varit hos en fantastisk läkare
blivit tipsad om kokain av henne lol
fått henrik-besök <3
sagt att hen inte får använda fler brasklappar för de var slut
visat hen en amazing norrlandslåt som hen inte hade hört
roastat hens ex jättemycket
sett hela förra årets så mycket bättre för att hen inte hade sett det
ätit kräm med jordgubbar i <3
haft en bäst tid med henrik och lo
ätit sushi som kom en miljon år sent
pratat om all sjuk discourse flattwitter har haft
hört om alla barnprogram jag inte hade sett för jag är en tant
pratat en massa om fåglar och föräldrar med henrik
rep-hängt med lilla och henrik
fikat på delikatobollar och vindruvor <3
argumenterat om hur done deal (låten) bör tolkas
använt henrik som suflör när vi inte kunde texterna
spelat in bondgårdspodd med henrik
firat midsommar med att gosa med stella och se en dålig lesbisk tv-serie
försökt lära mig konceptet hudfärger
haft köttafton med team osby, mina föräldrar, lilla och stella
ätit märklig get och annat gott kött
druckit goda fläderdrinkar
pratat om att dejta sniglar (förkastligt)
sjungit med lilla för alla <3
börjat med balladen om en grillbit
faktiskt kommit ihåg alla ord i nightswimming
haft allsång på yggdrasil
blastat cappuccino-låten hela sommaren
fått höra om ett äckligt par med gris-kink
lyssnat på en massa song exploder
gjort ett queera låtar-quiz med pappa
äntligen haft den översta låten i påminnelsedokumentet som rubrik
chockat Sara med att jag faktiskt ska flytta
fört krig mot folk som kan äta ovispad grädde till saker
gått på riktigt fancy bio
där sett "in the heights"
uppskattat att man fick dricka vin inne på bion
fått starka community feelings av filmen
trott att sångaren i r.e.m var död för att jag hörde dem på två ställen (det var han inte)
sett Saras rimliga planering för vår framtid
haft en mysig ensamnatt med vin och musikprogram
haft skogis-besök <3
skrattat att jag kan ha little a boycrush as a treat
supertramsat om little jinder på amerikanska
börjat lyssna på adeem the artist och varit hype på ickebinär country <3
utövat anti-Felicia med henrik <3
packat de första flyttlådornaaa
slängt en massa gamla klädar
ätit middag hos team osby och älskat en helt vanlig aioli
undrat över Roberts förvirring gällande till exempel diskmaskiner
skrattat åt att "ta en liten tallrik"
vrålat om att analysera musik
lyssnat på mark my words-listan och ätit pudding med lilla
sjungit "running running red light" konstant (åh neeej nu kommer den fastna i mitt huvud igen!)
super-fangirlat över mark
shoppat kjol och klänningar med mamma
varit oerhört kränkt över alla lindex som stängs
varit glad för att Alex började dricka cola zero
försökt gå på quiz med lilla, husse, team osby och några andra
blivit totalt nerregnade istället
sett ett tomt glas bli fyllt av regnvatten lol
vunnit bästa lagnamn-tävlingen i icke-quizet
blindhängt på mello yello
plötsligt blivit slagen med min egen käpp (det var husse som dök upp men ändå!)
fått rådet av husse att "ta hand om dina känslor och tänk på hur du är!"
undrat vad fan god handsprit är
chockats av att Robert inte har ätit en masarin
fyllt 27!
inlett min fölsedag med att leka gissa fråga tänka med lilla
fått god fölsefrukost av lilla
varit skeptisk till hennes val av låtar att sjunga när hon steker bacon
ätit fancy pizza med familjen för att fira
sett Benjamins livskris över om han var en ipa-kille eller inte
fått helen sjöholm-biljetter i fölsepresang
frågat servitrisen vad en oklar sorbet innehöll
roadtripat till stockholm med mamma och pappa
fikat på ett riktigt äckligt café
fått panik på en vägkrog men sen lyckats äta ändå
flyttat de första grejerna <3
tränat vägen till tunnelbanan en del
ätit lunch på ett fint slott
firat min fölsedag med stella, onna och kiti
ätit jättegott kött <3
handgripligen visat onna vad stretch marks är
ätit jättegod fölsetårta som onna hade gjort
givit kiti min gamla skinnjacka <3
blivit tillsagd att aldrig släppa stella
ätit pubmiddag med stella och mina föräldrar
pratat om pösiga män (usch)
fått hotellfrukost <3
varit på ikea och provat sängar
köpt ett badrumsskåp och ett glas-skåp
skrattat åt stellas dramatiska utbristanden om hur fult allt var
varit flickorna på stenbänken med stella
försökt underhålla skåp-monterare
åkt till karlskoga sådär som man gör
sett rävås-skolan och rävås-kyrkan!
därför såklart hävdat att vi startat en religion
varit i en riktigt dålig relax-avdelning med mamma
tramsat om hur relaxade vi var i den iskalla poolen
sjungit fluor-låten när italien gjorde mål i fotbollen (det var typ logiskt)
skrattat åt att mamma inte visste vilka som spelade ens
ätit glass i kristinehamn
försökt förstå vad en vattensluss är
ätit bästa kycklingen i mariestad
chillat hos farmor
gjort så lite som möjligt för det var det farmor ville
undrat hur texten till lose my mind går ihop egentligen
skrivit bok när de andra löste korsord
plockat riktigt bra vinbär hos farmor
skickat telepatiska signaler om korv med bröd
spelat kanasta (det vill jag fan göra snart!)
sjungit om att slänga knäktar
ätit på spånsta woop
badat med alex på kjellby
önskat mig ett 18+-bad
haft mini-vinbärstid med lilla
ätit vinbärspaj
ställt party-frågor med lilla
hittat en mystisk fryspizza med köttfärs i min frys
kämpat oss genom gissa fråga tänka när vi var ganska packade
varit hos henrik i göteborg litegrann
älskat hens mormors fina lägenhet
haft jättemysig och queer fest med alla henriks vänner <3
undrat över att finn skulle på halloweenfest mitt i juli
äntligen träffat daisy
råkat göra en sketch om beethoven
jämfört konfirmationer
vågat använda plurala pronomen <3
lekt maffia
varit domare och influencer i leken
skrattat åt att man ibland har ihjäl de man dödar
bondat om siffror med Daisy
ätit kräm och lyssnat på folklore med henrik
fått höra att det bästa med mig är att jag hatar folks ex
gott på ett mysligt och alternativt fik med henrik och finn
druckit sveriges fucking sämsta chailatte där
flytt från en creepy man på tåget hem
fått höra om sängar i olika rum av team osby
lekt musik-bokstavsleken med dem
obehagats av roberts läskiga falsett
lyssnat på oerhört märkliga låtar
gnällt på botulfs med Saga
hellre velat ha projekt än hobbys
skrattat alldeles för högt på baren
druckit rosa bubbel ur en glittrig flaska
jämfört sagda flaska med en dansk bordellmadam
haft bra idéer som kanske inte var så bra
muntrat upp onna i telefon med…hemska saker
sett mammas och pappas nya lägenhet!
skålat in den på golvet som brukligt
druckit varm choklad från kaffe-bilen som bara stod utanför
haft en rikdag med champagne och taxiresor
pratat med kiti och hört att jag var "så söt idag" <3
gått på sommarquiz som Saga och gänget fixat
fastnat i min medtävlandes hår istället för frågan
ätit pommes i gräset efteråt med stor passion
undrat vad en husby är och vilken av våra katter som skulle vinna i en fight
tydligen sagt "har du somnat på mute-knappen eller?" lol
skrivit otroligt sorgligt om himma-huset
blindpoddat med lilla och annoushka
avhandlat blindfolk och tramsat med dem efteråt
gått på quiz med lilla och hennes familj
ansett att alla borde kunna vilka som är med i triple and touch
druckit svinkonstiga groggar och lekt med lilla
haft makaroner och musik-kväll hos robert
grävt oss djupt ner i cirkelens definitioner
haft oerhört homofoba chaufförer
roadtripat med Sara genom skåne
sjungit en massa i bilen såklart
ätit amazing broccolisoppa och våffla på sjöstugan
hört Saras reflektioner om att vara gammal
blivit investerade i ett samtal om midsommarfester som vi bara hörde en snippet av
blivit oerhört besvikna på bjuv
fikat på en diner i ljungbyhed
försökt komma på alla skånes 33 komuner under tripen
undrat var Sara egentligen vill bo
upplevt första matlagningen i lägenheten
varit i kvarsebo med Stella och hennes familj <3
äntligen druckit en rimligt chailatte efter en massa dåliga
sett en enorm och porrig squash
tyckt synd om sniglar när anja gick på mördar-spree
hånat anja när hon grillade och ropade "yeah!"
ätit jättegod grillmat <3
funderat på vad vi har lärt oss de senaste tio åren
mobbat Stella för hennes förkortningar och inte-förkortningar
ätit frukost på altanen
försökt förstå allt nytt i tunnelbanan
gått till kvarsebos fik
utrett skillnaden mellan chokladboll och kokosboll
lärt mig att meloner har olika färg utanpå och inuti
inte förstått grejen med bad när det inte är svinvarmt
fått goda och fancy drinkar av peter
velat vara en drinkblandartjej men gjort 0 för att åstadkomma det
plockat vinbär med stella <3
fått anjas rants om linkedin
klurat över vilken den mest lesbiska spriten är
ätit anjas goda blåbärs- och hallonpaj
fått tag på en hyresgäst!
besökts av onna, kiti, lee och luna <3
av lee lärt oss att allt hon lekte med var robotar
hittat kompisgungan med onna
älskat kitis tröst-repliker om att ragequitta allt
ätit maxmat med hela gänget
älskat när lee sa att det var så roligt att vara här
fått linus på besök
ätit mängder med kladdkaka som man ska
pratat mycket om att ladda i sexton år
listat alla sorters fika som finns
skrattat ihjäl oss åt "han kommer väl dö som vanligt" och pluras framtida dödsögonblick
förklarat för linus att låten vi sjöng itne handlade om busschaufförer
upptäckt vad linus vet och inte vet om cancer
försökt lära honom vad schampo och balsam är…
ätit middag med honom och sofie
diskuterat monogami på märkliga sätt
gått igenom gamla barnsånger som till exempel "spränga kloster"
skrattat åt "ulla"
spelat in en riktigt bra podd med linus
lyssnat på och sjungit våra gemensama favoriter som det ska va
druckit konstiga kola-shots
rantat om att synd är ett dåligt koncept
lyssnat på haim och förvånats med robert
skrattat åt hans sorgsna reaktioner
ätit bästa brownien ever
sammanfattat det andra cirkelåret
pratat med fylleringande lilla och annoushka
skrattat sjuka mängder åt "jag är en dansk katt, mjau!"
sagt hejdå till huset <3
räddats av coleslaw när jag ätit jättestark mat
räddat ingmar, iaf nästan
skrivit väldigt upprört om missbrukare
worshipat lillas kycklingsallad
råkat bli hype över maroon 5
traumatiserat lilla med hur grova låtar var
gått igenom en massa kassettband
blivit rörd över min och min lågstadiepojkväns relation
undrat över min journalistiska sida
hört mina gay lekar på banden
haft en härlig utekväll med skogis
fått vin av en tjej med snygg eyeliner
skrattat massor åt att undra om någon varit i varberg
spanat in skogis snygga vän
skålat för att vara psykologfria
lyckats åka färdtjänst när jag inte ens var i kroppen
haft "aw" på järnkällaren med lilla och annoushka
älskat deras vitlöksburgare
hyllat våra bästa gamla män
diskuterat vad det betyder att "göra en anna" och "göra en marie"
tyvärr låtit lilla höra hur jag lät på band
sjungit att batman han bor i london town
haft sista systersovet i lägenheten <3
firat allt som behövde firas med släkten
chockades när haddock rymde
undrat om patrik kände ina lundström bara för att han är från göteborg
undrat om det finns spökhundar
rett ut skillnaden mellan motorsåg och maskete
vaknat av att jossan lyckats sätta igång en spellista jag inte ens hade uppe
äntligen druckit milkshake på ben & jerry-stället
övertygat stella om att hon visst har sett osbys köttgrill innan
roastat aktiva
hört att stella varken är aktiv eller synskadad <3
blivit opåkallat dissad av robert
skrivit konstiga barnböcker med annoushka
fått chai-te i flytt-presang av team osby <3
skrivit fint om huset och flytten <3
sett en upprörande dokumentär om en sjuk skola med stella
frågat lilla om musikteori-mojs <3
lyssnat på konstig progg för cirkelens räkning med stella och lilla
fått panik när en bäb-fågel fastnat i nätet <3
spelat min flyttlista dagarna i enda
flyttpackat järnet
åkt bilhiss wooow
trott att några var flator när de var mamma och dotter
haft hårfärgningskväll med stella och skogis
haft en ren balkong sjukt nog
spelat dealbreaker och ätit kladdkaka
hört om att det är kul med saker som uttalas
superstädat i tusen omgångar
hejdå-damhängt med saga
beundrat hennes klädvikande
druckit apelsinchokladdrinkar
ätit sushi och lyssnat på rediga dängor
haft enormt kluvna känslor om lordes nya skiva
hittat det nya skräpprogrammet bar rescue
klunkat i oss saft när vi flyttpackade
druckit suspekta vinslattar jag hittade
fått balkongsol min sista kväll i lägenheten
fått ett extra meal från max bara sådär
meddelat att jag fick såkallade symptom med exakt de orden
tömt mig själv ur vardagsrummet så att allt var tömt
lämnat lägenheten :(((
fikat med pia, magnus och farmor när vi var döda
också fikat med rolle och malin när vi var ännu mer döda
blivit kontaktad på twitter för att jag hade ett bra band i mitt twitternamn
köpt en dator wooop!
lyssnat på fler band och älskat pappas sätt att hantera sina små barn
tappat det när jag hittade skånska kritcirkeln
hört mitt tolvåriga jag sjunga väldigt märkliga låtar om forum och blindhet
skrattat högt till crazy town i solen <3
avskedshängt med lilla <3
beundrat hennes klotlett-skills
sjungit isobel mycket känslosamt
mints olika kvällar vi haft
varit på digital träff med förlaget
haft hejdå emma-middag med familjen
ätit en himmelsk efterrätt
fått massa flyttgodis av mormor <3
fått frågan var mitt hår är
träffat anna h efter hundra år
catchat up och pratat böcker på tugg
surölat och pratat sexualitet och mer böcker på bishops arms
fucking flyttat till husby och min tjejbo!
myntat ordet tjejbo <3
hypat gay solidarity i mammas bok
ätit i en nystädad bil woops
skrattat med sara åt att man inte får ha för roligt på rasta
skrattat när katterna såg varandra genom en glasdörr
tagit hand om jossan de första nätterna <3
packat upp glas i glasskåpet <3
ätit middag mfrån gallerian med stella, mamma och sara
skrattat åt att sträcka på sig och skaffa gymkort
ätit kontrollerade päron woop
packat upp mina kläder och glas och grejer <3
varit på kräftskiva med stellas familj
varit alla barn och flickvänner på mammans sida för första gången
hetsat folk till att äta kräftor
sett stellas kränkma över spritgrädde
hypat kändis-mushmushmush
lärt mig tvättmaskinen för att bli tvätt-queen
haft pasta-slattafton lol
plötsligt insett att jag inte visste färgen på väggarna i lägenheten
blivit chockad av en kattlåda med trä-pellets i
ätit Stellas berömda kyckling
haft hiphop- och bubbelkväll med kiti och stella
flippat över lunas gulliga mail
spelat in det förmodligen sista avsnittet av skamkalas
älskat att stella gillar stora gurkskivor
också älskat att jossans bästa plats är ovanpå torktumlaren
haft skivfrukost med halseys nya <3
bestämt ändrat ordningen i besticklådan
sett en lars winnerbäck-dokumentär
råkat bli semi-viral på twitter
svarat rasister med "tack för visat intresse"
haft tavel-beef där ramar gick sönder och grejer
hört anekdoter om kaniner i rondeller
kämpat för att få jossan att äta mush vilket aldrig gick
fått jättegod tsatsiki av min tjejbooo
träffat den lilla bäben vega!
hållit henne och blivit sådär töntigt bäb-sugna
ätit tacolunch med stellas homies
ätit spännande bakelser med dem
kämpat när Emma Black plötsligt var tvungen att gå runt i innerstan och sånt hon inte gillar
övningskört med två olika personer på en dag
kört till arlanda för att det var långt
pratat om aborter man inte ångrar och operasångare vi känner
sett en lång video om pedofiler och blivit upprörda
bondat med kiti om att ha för många dörrar i sitt hem
älskat kycklingstället
beställt vår säng!
åkt till blindhuset för första gången sen jag flyttade
blivit övergiven av sl på centralen men sällskapat med en ledsagare ändå
fått höra "men vad gör du här, du ska inte vara på blå!" av henne
blåbärspaj-fikat hos onna
sett Ida och Lee leka häst <3
kramats och pratat om eurovision med Lee <3
ätit pannkaksmiddag på hög nivå
hängt och diskuterat med Kiti, Fredrik och onna
övertygat kiti om att jag inte följer alla homofiler på twitter
förvånats över att det tydligen är kontroversiellt att call out sina vänner
chillat på en bänk vid havet med stella och moster-sara
haft bra samtal om country och politik med Stella
introducerat Stella för walter fate på youtube
ätit goood äppelpaj som hon gjorde
råkat se en drug deal eventuellt
sett mormors bil ha totalt temperatur-kaos
hyllat icke-trevliga ställen
druckit mölkskak i den sista solen med lilla och stella
fått höra om stellas knäppa konsertupplevelser
försökt komma ihåg kungabarn och failat
skrattat när mamma dissade lillas kärleksval
lagt mig när de andra pratade och känt mig som ett barn in the best way
skrivit om låten she till att handla om stellabella
fått mitt sked-halsband av mamma <3
haft århundradets förkylning
fått goooda muffins av mamma
blivit besatt av en flaska juice som räddade mitt liv
börjat använda min nya dator!
kämpat för att inte hosta sönder ett helt tåg
burit ner säng och madrass till grovsoprummet, båda jättesjuka, under dramatiskt mjauande
hört en helt tvåspråkig låt
fått upp vår nya säääng!
vrålat av lycka när jag kom ihåg att vi hade glass
haft sherlock mellan fötterna nästan varje natt
hört en pedofil berätta om sitt life och blivit obehagade
försökt förklara för lilla att folk vill ha barn
"gjort lite jävla arbete" med vårt kaos-hem
fastnat i mardrömsdejter på flashback
alltid fått frågor om Ester ska till rymden när hon är i sin bur
till slut fått "hon jobbar med henne"-kommentaren om stella och mig
druckit hallonsoda bara sådär
försökt rösta men så var kyrkan fkn stängd
worshipat onnas kycklingpasta
druckit okonstiga groggar (ibland med loca crush av misstag)
jämfört chokladbollar (kvinnlig kukmätartävling kallas det)
kommit på smarta saker om hp med onna
upprörts över astrid lindgrens djurhantering
hyllat bra låtar och druckit milkshake med onna
också med onna chockats över att vi är 52 år om 25 år hjääälp
druckit onnas goda varma choklad med grädde
tramsat om "abra kadabra hejdå"
älskat att skriva om blindismer
hypat kärleken med ett random skånskt par på tunnelbanan
hört en bra dokumentär om en tjej som inte visste att hon var gravid
skrattat mycket åt anders och knarket
älskat att knarkpolisen hette lennart
predikat om dealbreakers lite hela tiden
skrattat åt Stellas ursäkter i sömnen
ätit lax / lamm med stella och hennes mamma
supit med kiti och fredrik
skrattat när fredrik glömde spriten i alla mojitos
sett en sjuk video med en tjej som pratade nonsens på alla språk
sett mina bästa videos för att kurera bakfyllan och ångesten
ätit plommontårta med silverskedar
ätit lövbiff med bollar och bästa vitlökssmöret
hittat min podd om twilight woop
varit besatta av lucas werner
vrålat om att man måste veta hur många dagar månaderna har
föreläst på socialhögskolan igen från mitt nya hem
lärt oss att vissa seende inte heller ser i sina drömmar
älskat när Stella tentapluggar med mycket ilska
älskat Stellas broccolipaj
sett en jättemörk dokumentär om sex offenders
startat twitterkrig om drömtårta
irriterat mig på att se någon spela piano men höra gitarrmusik
tyckt mycket synd om estrisen hos veterinären
lärt mig om lettlands cray stavning av namn
älskat när "lasse" förintar töntar
tappat det när jag fick veta att Stella också gillar en justin bieber-låt fast hon mobbat mig för det
ätit färdsnacks på tunnelbanan med min tjejbo <3
haft en myslig kväll med Stella, Olivia, Julia och Lotta
bondat över alla våra smärtor
gillat smörgåstårta till hela världens förvåning
ätit coola sötsaker som Olivia hade fixat
hört sjuka saker om polen
fått skjuts halva vägen hem <3
blivit besatt av en blindskylt och vad den betydde
ätit familjemiddag hos stellas mamma
råkat prata om bröstmjölk lite för länge lol
ätit mycket god plommonkaka
förstört anjas lur om att det var sprit i grädden
lärt mig att södermalm var trashy förr what
ätit polly och varit supportive när Stella pluggade
därför vrålat om olika kuk-lagar för vi är så mature
sett en youtube-tjej och hennes tjej återskapa outfits från my immortal
haft jättesjuka drömmar om alla jag känner typ
till exempel drömt om mitt och roberts bröllop wtf
hackat nötter i en rolig moj
direkt fått veta när ett nytt felix-avsnitt kom ut av henrik
önskat mig bokbål med lilla
fått nutellamackor när jag inte fick i mig mat <3
jämfört silvana-anekdoter med stella
ätit pannkakor och levt life med henne
tyckt en tjej var snygg som sen sa hemska saker
flippat när jag hörde lesbisk musik på svenska
utrett tusen ärenden i kista
haft stor beef med cola-glasen i kista galleria
tvingat stella att köpa sina sprutor
ropat "vad är hon då!" när vi kollade upp queer musik lol
fått kött med pommes och vitlöksbröd av onna
kommit fram till att en man vi ogillar inte får göra nåt kul utan bara plocka riskorn från golvet
vaknat till att onna kom hem med grillmat
pratat i låtsastelefon med luna
haft lilla på besök i stockholm!
skrattat när hon försökte mobba Stella men hon inte brydde
blivit beordrad att dricka lillas cola
druckit cider och diskuterat twittrare
lyssnat på den nya grace-skivan med lilla och stella woop
oktober-shufflat riktigt bra
haft bullbaksdag med Stella, Onna och Lilla
sett lilla träna på att kavla
nästan haft ett helt smörpaket i fyllningen
sjungit stämmor och gjort kingiga mashups <3
ätit de goooda bullarna och lyssnat på bluegrass och country
försökt få lilla att skaffa katt (hon borde!)
undrat varför man har lök i ris
återupplevt det stora traumat glasblåsarns barn
märkt att det är en bra film ändå
fått konstiga insikter om mig själv när vi tittade
hypat när stella var i skolan på plats
skrattat åt hennes knäppa bildtexter om grodan bertil och "en hel grupp sexy ladies"
förvånat stella med att faktiskt ha ätit när jag var själv
bingeat bra country
varit stolt över lilla när hon gjorde coola saker <3
skapat stråklistan <3
superskrattat åt den stora hunden i vårt område
lyssnat på en cirkelskiva med mycket fioler och banjo
snöat in på hur bottom surgery funkar eller "suttit uppe och kollat kukbilder" som man annars kan kalla det
i alla fall varit glada att vi inte har en restaurang när köket pajade
satt ner foten om stellas boendestöd
ätit fucking perfekt lax
haft sara på besök i vårt hem!
fått punchpraliner av henne <3
ätit spännande köttbullar
diskuterat blackfishing
ätit glass och sett chicago
inte gillat en enda karaktär
lärt oss att vi är på andra plats av utsatta områden
varit på skansen med stella och hennes vänner
tittat på djur i höstsolen
älskat jennies renhype och stellas sälhype
sett börnar på en börndag omg
ätit mini-pannkakor ur en strut
sett en massa viltsvinsbebisar
babblat om meetcutes och karaokelåtar mellan varven
råkat gå förbi helen sjöholms soundcheck och flippat ur!
blivit väldigt rörd av en predikan vi hörde på radion
ätit kalkonmiddag hos stellas mamma
gjort henne jätteglad genom att faktiskt gilla maten
uppskattat elis nya tatuering av ett växthus
fått höra att jack förlovat sig!
skrattat massor på tunnelbanan åt att lukta på blommor
uppskattat Saras godis-lek
gått på vad blir det för mord-livepodd med sara, stella och onna
hypat tjejmusiken de spelade innan podden
hypat när Elinor sjöng låtar
skrattat åt smeknamn, fotografer med mera i podden
varit superkränkt över att maja inte vann kändis-mushmushmush
fått diskhon fixad av en mycket snel man
köpt en jättegod fölsedagstårta till min tjeja på ett tårt-place!
älskat att tårtorna var rimligt små där
varit upprörda över att par på tinder tror att de får vara där
skrattat åt att uppdatera min plan
firat stella med middag i hornstull med onna
ätit en magisk fondant
lyssnat på murder ballads <3
ätit en tio av tio korvstråg
fått rabatterat godis för att stella fyllde år
boendestödjat utan stella lol
svarat "kööör" på nästan alla frågor på teoriprovet
haft projektmöte med lesbisk musik, chips och julmust
rimmat på ord för det var viktigt
ätit "kofta" och sett en skolskjutningsdokumentär
grävt ner oss i stellas familjehistoria
skrattat åt att gå hem och svära
sett stellas gudmor debattera på tv
varit hos onna när hon hade ett bra matlagningsflow
blivit ost-förgiftad av onna
råkat lyssna på många låtar om olika boys i mitt life
fått min musiksmak dissad
blivit berörd av min egen bok
engagerats av stjärnor utan svindel
blivit hype om konstiga saker i harry potter
träffat ledsagaren i husby <3
kränkt sherlock med min dator
lyssnat på metal-bangers på norska
ätit spagetti och vinat med kiti och min tjejbo
lärt kiti att hovet och hov1 inte är samma sak
hamnat i diskussioner om samboskap vs äktenskap
sett kiti försöka och misslyckas med att förstå sherlock
skrattat åt stellas choklad-blickar
förklarat varför saker stör mig som inte har med mig att göra
varit på superumgänge-besök i Lund
fått kolasnittar med daim som mamma hade bakat <3
äventyrat på family pub med lilla <3
lekt och sjungit skämtlåtar på baren
blivit ombedd att berätta roliga historier av en random man
haft gosmorgon med äggröra och stråklistan
ätit på osby-hotellet
blivit bjuden för att annoushka fick feeling <3
tyckt att någon skulle bli buksvåger med sin mamma
velat adoptera en gullig tjeja
hållit på tills vi tröttnat med annoushka (enligt robert)
lärt mig om smartphones av robert
hängt på botulfs med saga
diskuterat ed seeran och maroon 5
druckit exemplarisk rom & cola på ansiktspuben
jämfört knäppa röster vi gör med våra partners
ätit sopplunch med hela familjen
föreläst om boken i ystad!
chockats över hur många som jobbade där
ätit prinsessbakelser på ett konditori efteråt med mamma och mormor
firat när så mycket bättre började
flippat totalt av melissas lämna han-tolkning
blivit nostalgisk när sweet jackie tolkade
tittat på kärlek och lavemang <3
beltat ut alla låtar jag inte visste att jag kunde
åkt till nova och köpt en topp
ätit surf schack-lunch med skogis
jämfört snefyllor och sjuka böcker
varit eftermiddags-vinhaggor på botulfs
krattat mycket åt att tyvärr behöva gå hem och gråta
äntligen träffat billy igen för han kom heeeem!
ätit på pinchos med familjen
ätit en barn-efterrätt
fått drömtårta för jag önskade mig det
pratat om min bok med mammas kompis bokklubb
fått en otroligt god laxsoppa där
pratat om sensuella växter där för så gör man visst
sett Stella kämpa med skruven från helvetet
hypat sallad med melon i
ätit chokladpudding med grön grädde som man bör
lyssnat på kesha och ätit stellas berömda kyckling
chockats av meningar om ärtsoppa
gått på dubbeldejt med Filippa och Lovisa på ölstugan
lärt oss allt om lesbiska i damfotbollslandslaget
älskat bartendern som gjorde en drink till stella så hon slapp dricka läsk hela kvällen <3
tipsats om tv med flator i
hört sjuka gay-historier
bondat över otroligt dryga saker vi sagt
varit stolt över min tjeja när hon slaktade körkortsteori
åkt till uppsala och träffat Linus
upprörts över att han bor tio meter från busshållplatsen och ändå aldrig åker buss
druckit glitterfisk-shots
spelat och sjungit en massa
ätit chips och dipp med stor passion
försökt förstå varför bibeln är som den är
bestämt mig för att bli skyddshelgon för lesbiska, system och starka känslor
spekulerat i lesbiskheten i en gul basker med Sofie
läst en jättehemsk bok hos onna
peppat nya spellistor med onna och kiti som vanligt
skrattat åt lees "ge mig mer mjölk jao!"
ätit pannkaksfrukost med barn och allt <3
deltagit i leken "lee och luna hoppar på emma"
lekt "rädda och trösta gosedjurskatten" med luna <3
bedömt relationer efter potatismos
druckit chai-te med honung <3
uppskattat den nya knutby-serien
flippat för att amy diamond var med
mått riktigt dåligt av serien
diskuterat barnuppfostran och sociala medier med min tjeja
ätit hennes berömda fisksoppa
lyckats trampa i två kattspyor på vägen till badrummet (åtminstone en upplevelse)
försökt peppa oss med matlagning och fioler när vi mådde sämst
träffat Stellas nya boendestödjare
fått en vattenfontän av en random tjeja
lyssnat på red taylors version när jag ändå inte kunde sova
utmanat Stella att hitta ett vin med en rolig flaska jag kunde köpa
därför köpt ren-vin <3
äntligen fått dricka chai-latte efter att ha väntat i hundra år
skrattat åt "gamla pojkar"
upplevt staty-gate
inte förstått analsex tydligen
älskat queera tolkningar i så mycket bättre
kört med stellas sara och pratat om att slipsar är jävulens påfund
kämpat med balkonggolvet
överraskningsfirat Linn <3
rollspelat om vampyrer vilket folk kanske inte var så hype på men ändån
varit gay-hörnet med rasmus
skammat honom för att han inte har några transvänner
fått info om hans nya kille
ätit äpple-kladdkaka mums
skrattat när timber spelades i rollspelets klimax
förvirrat stella med låtar om hästar
satt upp taaavlor
aldrig blivit skammad av min tjeja vilket är helt bananas
varit hos jonas och jenny på middag
älskat hur fint de har hemma
klappat deras superjamande katter
hört om bråket med papper och pennor och en massa annat sjukt
såklart känt den blinda de kände
fått glögg och pepparkakor
gjort min tvärbana-debut
försökt förstå sexscener på film
låtit stella hälsa om paradisaskar i bloggen
haft polly- och countrystund på tåget
åkt till lund med min tjejbo
fått köttbullsmackor mums
lärt mig att man är en slampa om man äter en macka och potatismos…
blivit överlycklig över jacky chokladpudding
verkligen varit stolt över emma black <3
gått på fikahäng hos Saga
fått hallongrottor och dumlekakor <3
försökt komma ihåg hur det gick för one direction-killarna egentligen
testat varandra på svåra hp-frågor
sett Stellas stigande missbruk av great british bake off
sett jacob hellman med robert och stella!
faktiskt haft riktiga frågor om cirkelen
fastnat på ett tåg jättejättelänge
hypat när kitok kom och sjöng tusen dagar härifrån med jacob
verkligen avgudat hans mellansnack
lärt oss skillnaden på grattis och tack
hört honom jämföra låtskrivning och avrättning
lärt oss att det är en villfarelse att mellansnack är en villfarelse
tappat det när melissa bytte språk (första gången)
kramat sönder lilla som man måste
ätit pizza med kanel på wtf
lekt gissa fråga tänka med felix-personer
skrattat mycket åt manar
fått veta att Sara och Benjamin har bokat sitt bröllop!
sett the holiday med stella och mamma
fått en whole ass bokidé av filmen
bingeat nashville
ätit goood broccolisoppa som stella gjorde
fått vår router förstörd av sherlock
gått på musikquiz med kiti, stella och en random tjej som hette Eva
blivit hype när de spelade garry numan när jag kom in
flippat när kyss var med på quizet
kommit tvåa!
älskat bordet bredvid och deras konstiga svar
hållit med när de svarade "bra låt"
superdiskuterat hur fan broar funkar med stella
räknat ut statistik på flashback forever som töntar
ätit stellas goda bananbröd
skrattat mycket åt elefantbröd-skämtet
träffat min nya skrivkompis Ella!
fikat på husby gård med henne
träffat hennes bebis <3
skrattat åt jacks teckning och "gnel inte!"
bokat dagsbiljett till sweden rock! (hoppas det blir av…)
firat på spåret med lax och romsås
blivit helt dum i huvet när jason var med woops
berättade om nashville för stella <3
träffat Linus i kista
introducerat honom och stella för varandra
argumenterat om namnet arne
chockat linus med våra kriminella banor
försökt lista ut vilket elevhem linus tillhör
haft sanslös julmust-otur
velat fråga folk om de verkligen tänkt igenom saker utan att känna dem
skrikit när det var lesbians i min och onnas traumabok
sovit och chillat när onna bakade <3
adventsfikat med onna och kiti
ätit svingod apelsinchokladkaka och druckit en massa julmust
råkat ha terapisession för alla tre
ätit adventsmiddag hos stellas mamma
råkat mobba mint-knäck som jag sen älskade
ätit jättegod jordärtskockssoppa
pratat för mycket om rock-operor
försökt förklara min blindhjärna för alla
varit team elis i att det fan skulle vara ljus på tårtan
blivit lite kär i maxida märaks mamma
tappat det över att arvingarna och freak kitchen hade en connection
älskat hur mycket stella älskar barn av vår tid
skrattat mycket åt ägg mästaren, värmlands största knarklangare
ätit stellas eminenta makril-pasta
skrattat åt roliga röda flaggor om papegojor
blivit höga av glädje för att pannkakor är så gott
beundrat Stella när hon höll sitt kickass tal om anti vaxxers
kramats och sjungit grand hotel med stella för många gånger för den är så fin
ropat om att jeff var dum i nashville lite hela tiden
tappat det över staffan hildebrand-avslöjandet
trott att äggen skulle vara stridsbara istället för spritsbara som en jävla idiot
varit superhype över stellas glasögon <3
fikat på nordiska museet med mamma, pappa och stella
flippat över att mamma och pappa såg järven när de var på skansen
köpt duschdraperi äntligen
babblat i en hotellbar med pappa
lärt mig om genren "fusion house" eller "dåligt"
försökt lära folk hur stellas familj funkar
fått höra om alla klänningar mamma och stella såg på en utställning
ätit på texas longhorn <3
ätit salt caramel cake <3
hatat en äcklig kille som sa "work hard, play hard" på riktigt
skällt ut mamma och pappa för att de inte har berättat för oss när lesbiska är på tv lol
druckit jättekonstiga drinkar
sett stor hype över runda isbitar
haft super-fixardag hemma med föräldrastyrkan
äntligen fått allt mög uppackat
äntligen haft synthen ursula uppe <3
rengjort maskiner vilket var en ren jävla njutning
döpt vårt internet till dykenet <3
ätit en supertårta från vår boy i kista
ätit från kolgrillen allihop
förvånats över och sen älskat melissa på engelska
älskat hur snel och söt harpo var
lost my goddamn mind när henrik träffade annika norlin
såklart direkt tagit reda på vad hon köpte på max
fått adventspresanger av mamma <3 <3
hittat en random pinne på en tårtbit
letat väskor och strumpor med mamma och pappa
ätit på bastard burgers
köpt en linne-topp-grej på lindex
övertalat stella att det är okej att köpa en dyr läder-väska (det var det faktiskt)
värmt upp oss på caféer
fikat och vinat jättelänge på ett bra ställe
äntligen fått våra föräldrar att träffas <3
ätit jättegod fisksoppa
försökt få stella att ta med sig te på tåget istället för att köpa det
köpt klänningar på bonprix
kaaanske börjat på en ny bok
ätit kit-pizza och pladdrat med stella och saga
diskuterat en svår fuck marry kill-fråga väldigt länge
spelat ett danskt hp-spel
ofta rättat spelet som den charmiga person jag är
fått höra en stark anekdot om konserthuschefer
sett stellas oerhörda beef med en rondell
hängt med lilla, sara och stella
lyssnat på hiphop för det ska man på julen
älskat pappas snappy comebacks
hört sara läsa högt ur olika dåliga tidningar
bollat bok-idéer med lilla för hon är bäst på det
tagit en tiopoängare i på spåret helt själv
tittat på greveholm med stella <3
lyssnat på vinylskivor vilket är ganska coolt
före-middag-hängt med team osby i lägenheten tm
undrat om vi är människor eller hamstrar
ätit sen middag på gamla franska
varit jätteledsen över att inte få äta deras vallenbergare
skrattat åt att alla lesbiska är kriminella
tyckt att man får döma folk
haft julbaksdag <3
undrat över saras pepparkaksbollar
tryckt ut mandelmusslor med mormor som vanligt
lyssnat på moderna och jättedåliga jullåtar
hållit med qx-ronny om att så mycket bättre bara är en jävla gråtfest
ätit på bulltofta kött med pappa och stella
sett saras luciakonsert i en gammal fin kyrka
fått supermycket bok-inspiration när jag hörde dem
fördrivit tid med att köpa padel-skor när stella körde upp (inte till mig obs)
råkat träffa rolle och malin på nova
hatat alla hörn man ska backa runt
pausat oss genom ett flashback-avsnitt för vi hade så mycket att säga
fucking hatat stellas rude ass lärare
ätit mammas bullar because they rule
haft musikhjälpen-häng med onna
blivit hype och sen besvikna på gay anthems
haft åsikter om bögmusik
ätit pepparkakschoklad och skrattat åt psykolog-memes med kiti
haft vaknatt till mh som jag ofta har
ätit gröt utan russin och därför varit kränkta
följt de sjuka händelserna i buren
råkat sova genom melissas spelning
vrålat över ett lesbiskt par som bara…nämndes
hört fucking james blunt live i buren <3 <3
haft co-fronting december eller nåt
blivit väldigt sur när mamma och pappa fick tre tior i på spåret
älskat sara parkmans crazy version av bad guy
varit en rebell med en jullåt som bloggrubrik
firat för-jul med stella
gjort mozartkulor och lyssnat på jullåtar vi gillar
sett greveholm-reunionen!
ätit stemma-julmat <3
brutit loss tallrikschoklad
hittat en paramore-podd!
gjort underbar nougat-kola och lyssnat på florence <3
äntligen fixat nytt leg
träffat Stellas coola kusin Frida äntligen <3
ätit otroligt god broccolipaj och snackat skit om deras släkt
hållit med frida om att stellas opappa borde sluta skriva sina äckliga böcker
trott att en random fotograf hade dött
varit ett geni som är ihop med ett annat geni
åkt ner till lund för resten av året
sett mamma göra julgodis med fifty shades of choklad
legat på rygg-rulle
fikat med mamma och sara
av lilla lärt mig om samband mellan lana del rey och hunger games
julfikat med lilla och husse <3
ätit hussebullar och mandelmusslor
pratat lite väl mycket om vince clark
efter mycket om och men blivit slagen med en hålslev av husse lol
ätit mammas delikata banankaka
fått klänningarna jag köpte som passade superbra
kommit ihåg våra resor och dagistider med familjen
skrattat åt att slänga respektive
haft julafton <3
äntligen börjat julen i rimlig tid
kallat detta för "tarek-jul"
faktiskt vågat prova på lite snaps
jämfört ferdinand med min tjeja
skrattat mycket åt att johanna hellre hade vunnit färgfemman
fått en fidget toy som ska kännas som bubbelplast i julklapp
fått ett nattlinne vilket jag superbehövde
spelat "när då då?" och frågat mormor om hennes ungdomstider
trott att Patrik pratade om min lesbiskhet när han pratade om mitt författande
kunnat äta alla matar för att de äntligen åts på rimliga tider
haft onna här nere för att hon inte skulle vara själv hela julen <3
fått pringles-choklad av henne <3
superälskat äppelsallad
börjat min enorma mellandagschatt med tilda <3
hört bonusavsnitt av vad blir det för mord woop
skrattat åt konceptet "banjofest"
fikat på ramklints med onna och mina föräldrar
blivit glad för onnas semmel-premiär
haft spelkävll med familjen och onna
hypat när onna kunde frågor lol
försökt #mosaSara
ätit jättegod kyckling
spelat besservisser <3
påmints om vad jag gjorde för att verka cool när jag var liten
följt med på the roller coaster av att tilda läste mina gamla fanfics på en dag
faktiskt chockats av hur mycket skit det var i dem fast jag trodde att jag var redo
försökt förklara saker som var helt ur kontext
skrattat åt oväntade glow ups och knäppa dialoger
ätit mycket god kebab-lunch
hittat casual abortmotstånd i mina fanfics herregud
faktiskt tyckt att det fanns något bra i berättelsen
skrattat åt "jag räddade dig från fängelse nyss, så jag tycker inte att du ska vara så kaxig."
ätit lunch på tugg för att dricka milkshake som vi inte fick
pratat om att utsättas för en sån jävla otrivsel
skrattat åt onna banonna band lol
fått århundradets burn av Stella helt plötsligt
skakat av skratt åt stellas version på sex ed
hittat på konceptet boris och skrattat mycket med stella
researchat till podden <3
undrat vad folks problem på vikipedia är
shoppat upp mina presentkortspengar med mamma
köpt en sammetsmorgonrock!
hittat sammetsbyxor <3
köpt en oerhört fin pliserad klänning
fått höra att Tilda tänker på mig varje gång hon ser en sammetsklänning <33
försökt dricka milkshake igen men de var fucking slut
åtminstone fått chokladkaka när vi kom hem
lyssnat på det mörkaste mordet of all time
lärt mig varför någon trodde att jag var blind från början
lyssnat på en cirkelskiva med låtar om hästar, ägg och lampor
träffat en av mina kusiner för första gången på många år
sjungit abcdefu på brittiska med onna
skrivit mitt musik-inlägg för året vilket är det roligaste jag vet
äntligen bytt telefon!
sagt "it's so pretty, I hate it!" rimligt
fått bluetooth-hörlurar av pappa bara sådär
fått en sladd som faktiskt funkar till min hårddisk woop
varit nervösa när billy sprang bort men överlyckliga när han kom hem
druckit varm choklad från konstiga chokladbomber
lyckats kvadda min luftmadrass bara sådär
vunnit min och saras nyårstävling woop
faktiskt hittat ny musik när jag skrev musik-inlägget
firat nyår i osby <3
haft ett så bra, snällt och glatt år, tack alla som deltog!


RSS 2.0