Ingen är kär i år, verkar bara va vi två

Rubriklåt: Ingen är kär i år med hurula, bara en låt jag hörde idag
 
Hallå från natten! Är du nöjd nu, Tildajävel? Obs skojar. Jag sitter i soffan som vanligt och dräller, och helt ärligt det är det jag har gjort sen sist. Typ i alla fall. Förutom detta drällande har följande hänt:
-Stella har bakat rabarber- och jordgubbspaj, vilket var spännande för vi hade glömt köpa mjöl. Så det blev paj-ish, men hon var nöjd i alla fall. <3
-Jag har gjort en hel del research, vilket i det här fallet mest betydde att lyssna på olika dokumentärer från sveriges radio. så kan man fan ha det när någon har gjort research åt en.
-Jag har haft ont som en tönt på min rygg :( skärp dig huden, dags att läka nu! Jag vill leva life!
-Livet har tagit otroligt konstiga vändningar för folk omkring mig. Jag är lite i chock ska jag säga. Men livet ska väl bara fortsätta pågå I guess?
-På tal om sämre saker, nu har Billy somnat in. Det är så sjukt att billy the gangsta cat inte ska vara i lägenheten nästa gång jag kommer ner till Lund. "det känns så konstigt att inte ha ansvar för någon", sa pappa om det. Tur att Haddock är där så ofta. Han var hos pappa som emotional support ikväll.
-Nu tänker jag äta mjölkchoklad, dricka leftover boxvin och lyssna på lorde när hon pratar om melodrama. Fan alltså melodrama är mitt bästa album, eller kanske tvåa efter how big how blue how beautiful. Det finns inget bättre. Och så pajade hon allt med solar power som är typ 5/10 vad faaaan ella! you break my heart young lady!
Med det vrålet lämnar jag detta lilla inlägg.

But I am ready for the storm, ready for the storm

Rubriklåt: The storm med Calaisa, ett band ingen tänkt på på tio år lol men jag älskar den låten och hörde den igår när vi åt lunch
Tilda: Meh, 0 morgonperson around here! Långt ifrån!
 
Hallå från en sönderbränd Memma! "Men du skulle ju låna solkräm", tänker ni kanske om ni läst gårdagens inlägg. Det gjorde jag, men jag smorde jättedåligt! Så min rygg och mina knän är totalt paj och har jätteont. Det är dåligt, men fan vad värt det var! Efter blogget åkte vi till Sickla och blindade oss ut på bryggan. Det var lugnt alltså, Onna har full koll och hittade allt, så vi satte oss på bryggbänkarna och ja alla käppar var safely tucked away. Ni kanske inte minns men sist jag var på den bryggan hade jag inte tänkt på att bänken liksom var kanten på bryggan, så jag la ifrån mig käppen under bänken just for a second och lyckades få ner den i vattnet. rip blenda du är saknad <3 tänk ändå att hon ligger där, det är så sjukt!
 
Onna och Tova badade loss och vi satt i solen och pladdrade på om insatser man behöver, vilken perfekt brygga det är och vilket jävla drömliv vi hade. Jag trodde att Onna sa "life-liv" och Tova sa då att det var ett life-liv på en pinne, men jag rättade dem med att det är ett life-liv på två pinnar. Då menade jag handtagen (eller vad fan heter det?) på stegen, för jag lyckades bada lite genom att hålla i stegen. Så jävla oklart egentligen varför jag inte vågar bada på djupt vatten, men så är det och då funkade det med stege-dopp. Truly ett life-liv på två pinnar! Och vi fortsatte life-livet med att gå till onnas föräldrars lägenhet som var sval och lövly. Där köpte vi hem lunch från bun meat bun, alltså milkshaaaake! Mummms! Vi lyssnade på d-moll-listan och åt med stor pasion och sen kom föräldrarna hem med dunder och brak as they do. De hade varit på ett amazing glass-place, dit vill jag ocksååå! Det måste jag fan lösa nu i sommar!
 
Tova åkte hem och jag chillade hos Onna en stund, men sen åkte jag hem till min tjejbo. Då var jag totalt sönderbränd och helt slut, så jag kollapsade basically och vi åt ägg och kramades och höll på. Och sen har jag sovit och vilat upp mig och lagt upp en ordentlig jävla superpodd! Den borde ni lyssna på tycker jag. Men nu ska jag ta ut soporna och sånt tråkigt innan min tjeja kommer, vi ses imorgon!

Men Luna menar alltid allvar, dammit

Hallå från onnas varma hem! Här sitter jag och blågar medans onna och tova far omkring och packar grejor och sånt. Jag känner mest att jag kommer dö soldöden så måste nog låna solkräm av någon men äsch det tar vi när vi kommer fram till bryggan. Men igår var en så myslig liten dag! Vi sammanstrålade här och läste i vår bästa fanfic vilket gav oss rubriken. Vi tramsade mycket och skrattade åt att författaren verkligen är som oss, och sen lagade Onna kött med pommes och aioli vilket var liiiiveeeeet. Vi pratade en massa om blindgrejer och problem med att ha barn som blinda, och sen bakade Onna en eminent blåbärspaj som var så gooood. Kingen är hon! Nu hävdar hon att hon såg ut som om hon var täckt med mjöl pga fjällande solbränna. Kämpa unga dam. Men ja, vi läste lite till och sjöng sanna carlstedt, så hon hade absolut varit rubrik om hon inte varit det nyss. Typan. Och sen sov vi eller jag drällde mest, men sov sen också. Och nu förbereder oss för att bada i sickla! eller jag vet inte hur jag ska kunna bada, men jag ska försöka liiite i alla fall för jag dör värmedöden. Men jag har det också bra med mina blindos, särskilt när vi misslyckas med saker. Jag har redan misslyckas med att få ihop min bikini och Tova har varit nära att misslyckas med hundra grejer men sen löst det. Kingen är hon, kingar är vi. Så, nu ska vi snart gå, vi ses!

Devils roll the dise, angels roll their eyes, what doesn't kill me makes me want you more

Rubriklåt: Cruel summer med Taylor Swift, för jag påmindes om vilken otrolig! banger det är igår och det är ju så att säga en cruel summer idag. 30 motherfucking grader what the actual fuck
 
Hallå från soffan och fläkten! Eller ja mest från mig men ändån. Jag har egentligen inte så jättemycket att säga, men ville blogga innan jag åkte så jag hade ett clean slate då. Och ja, jag bloggar mitt på dagen, jag fick en ordentlig utskällning för det av Tilda innan. "det blir tidigare och tidigare blogginlägg och du gillar saker på twitter mitt på ljusa förmiddagen!" jag ber om ursäkt kära du, jag lovar att jag inte är en morgonmänniska!
 
Men ja, igårkväll efter att jag bloggade åt vi pizza och försökte hantera värmen. Vi åt jordgubbar med grädde och lyssnade igenom senaste homohits (som kommer bli otroligt rörigt men ganska kul tycker jag), och när Stella gått och lagt sig satt jag uppe och tittade på två australiensiska tjejor som babblade om taylor swift. as one should! Men stellabella hade jättesvårt att sova :( jag kände mig verkligen som en mamma när hon kom ut igen och ba "jag kan inte sova" <3 men hon drack äckligt örtte och lyckades slockna. Det gjorde jag också till slut och idag har jag sovit och sånt, men boendestödet var också äntligen här igen. Det är rent nu wooop! Vi är oerhört hype över renheten i detta hem. Och nu tar jag sats för att släpa mig ut genom dörren, vilket är jättejobbigt för det ääär sååå vaaaarmt! Men det ska hända kul grejer så det är ändå rimligt. Okej, ses imorgon igen med mer actual content, förmodligen på morgonen hemska tanke!

Men nu gör han som han vill, och han gör det med sin grill

Rubriklåt: Balladen om en grillbit med Björn Rosenström, en ikonisk tramslåt som vi sjöng igår och det är fan Onnas anthem
 
Hallå från värmen igen! Sjukt nog väntar jag ut att solen på balkongen ska ta slut så man kan vara där, så...ska det ju inte vara lol. Men jag klarar faktiskt värmen riktigt bra, märker jag när jag hör andra. Men ja, igår kom Onna också hit och vi satte oss ute på gården i skuggan och vibeade. Vi bollade isflaskor mellan oss och lyssnade på bra låtar och hade det riktigt bra, fast de andra dog av värmeslag. Efter någon timme gick vi in och åt jordgubbar med grädde vilket var fakking amazing och sen vilade vi i olika omgångar. Alla var helt slut utom jag, när fan hände det senast liksom? Men vi pratade lite ibland, sjöng lite ibland och vilade mest, och sen åt vi nuggets och vitlöksbröd till middag. Mummmms. Onna mådde riktigt värmedåligt då, så det var tur att grillbiten dök upp i listan så vi kunde sjunga den och bli glada. Hon åkte hem och jag, Stella och Lilla vilade mest på kvällen. Mysigaste ever att lyssna på Reginas nya och höra Lillas mini-snarkningar från madrassen. Bästa som finns. Men nu har hon åkt, eller hon åkte imorse och vi har sovit och vilat oss igenom värmen. Men snart är det svalare, jag lääängtar! Jag lyssnar mest på musikdokumentärer idag, kanske till podden vem vet, och nu ska jag tömma diskmaskinen för det måste man faktiskt göra. Tyvärr för jag orkar inte. Men jag kommer må mycket bättre om det blir lite ordning fattar jag ju. Så, vi ses säkert imorgon!

Cocaine and drinking with your friends, you live in the dark boy I cannot pretend

Rubriklåt: Montero (call me by your name) med lil nas x, som vi supervibeade till igår
 
Hallå från midsommardagen! Det är så varmt det är helt sinnessjukt men vi har det ganska bra ändå. Vi sitter i soffan och låter fläkten fläkta våra arma kroppar och Lilla duschar. hon kan duscha kallt vilket jag tycker är coolt, det kan inte jag. Får panik av bara tanken lol. Nu kom hon ut och maoade som hon gör. Och igår var det ju balkongstekning som gällde! Vi lyssnade på good life såklart, drack bubbel och kacklade om allt möjligt. Vi sjöng vackert och switchade oktaver som kingar, tramsade och brände sönder oss såklart, framför allt jag. Men jag har typ inte ens ont idag så jag är: kingen.
 
Framåt kvällen lagade vi lax (Lilla stekte med mycket svordomar) och sen vare podd! Det blev en batshit podd kan jag lova, med otroliga mängder skratt och trams. Ni får ha överseende med vår crazyness. Sen chillade vi mer på balkongen, drack mängder med vin, lekte gissa fråga tänka med mycket svordomar (vi lärde oss att röv var mildare än balle, enligt lilla, sjuk i huvet är hon) och sen blev det lite kaos som det blir ibland. Men alla mår bra nu! Och alla fick sova ordentligt och idag är alla helt lealösa (utom jag typ) men snart kommer Onna hoppandes! Då blir det äkta sommargos! Jag ska bara mobilisera lite ork för att tömma diskmaskinen först, annars blire kaos överallt med disken jao. Så kan det va. Vi ses imorgon med mer somriga små updates!

Vågor rullar in och jag är ute på helt fel kurs igen

Rubriklåt: Vågor rullar in med Sanna Carlstedt, från veckans cirkel-hopkok
 
Hallå och glad midsommar ungdomar! Jag nös precis så det dånade i hemmet, så kan det va. Och Lilla är här! Hon ligger på madrassen och är jättegullig och tittar på nån video om kattungar. Det gör hon rätt i. Stellabella researchar till podden och har det bra, och snart ska vi gå ut på balkongen och baka oss levande i solen för vi är legit sjuka in the head. Och på tal om sjuk in the head, när vi skulle hämta Lilla ringde hon och sa att hon hade åkt till Rissne istället. Ledisen hade lämnat henne på fel tåg. "Men vad fan, hörde du inte att de sa att tåget går till Julsta?" "jo! men jag litade på henne!" hur. h u r. Men ledisen räddade henne och hon kom fram som en liten bolleliboll. Så det var tur det! Vi kramades såklart och lyssnade på gosig musik och babblade om att jag inte gillar när saker händer i böcker, katter med söta / knasiga namn och en massa annat trams. Lilla gick och la sig och jag lyssnade på Conan Grays nya skiva som var seriöst the queerest shit. Jag och Henrik skrev exalterat om skivan och hur otroligt queer den är fast conan inte har pratat om sin queerhet. När är någon tillräckligt queer för att få ett avsnitt utan att ha sagt något undrar vi? Det är klurigt! Men sen sov även jag och idag har vi sovit, vilat, tittat på felix och haft det bra. Och nu är det nog dags att rycka upp oss för att ha ordentligt med sommartider! Såry för tråkiga inlägg lol.

You said I must eat so many lemons, cause I'm so better, I said i'd rather be with your friends mate cause they're much fitter

Rubriklåt: Foundations med Kate Nash, en nice brittisk dänga som jag hörde när jag städade igår
 
Hallå från tropikerna! Här sitter jag på balkongen och fångar de sista minuterna av sol. Det är svinvarmt så jag vet inte helt varför jag gör det, men det är nice så jag inte bry. Och vi har det bra, det har vi. Igår efter blogget körde jag ett städ-ryck, som förmodligen är vad de flesta gör varje dag men jag var ändå stolt. "Finns det nåt mer jag kan göra nu tror du? Jag har skedar kvar!" sa jag till Stella, bara en sån sak! Vi beställde maxmat och hypade vår dokumentär lite mer, men sen slog det över och jag blev jätteledsen istället. Eeeeh okej Emma. Så då låg jag mest i sängen och läste, och sen sov jag väl I guess. Och idag...jag har läst, Stella kom hem tidigt vilket var amazing och nu sover hon som en liten sten tror jag. Jag ska nog väcka henne snart så hon inte blir helt lost. Men just nu sitter jag här, dricker ur min isflaska (det är något så satisfying med att vattnet smälter lite efter hand jag vet inte varför) och läser min bok. Det är en jättedeppig bok om en bebbe som inte reagerar på något. Stackars bebben och bebbens mama! Hon verkar också jätteledsen :( papan är rude af. Vill boxa honom i huvet. Men ja, det här var ju ett tråkigt inlägg, men ikväll kommer lilla hiiiit!

Jag vet att ballett finns, vet att Cardi B finns

Rubriklåt: Om vi får leva med Jonathan Johansson, för alltså what a way to start a song. Bold move av honom.
 
Hallå från sommaren! Fast jag sitter inomhus nu, oklart beteende av mig. Jag har ätit lite korv och sånt där man ska gö och ska snart städa lite, men först blåga om mitt liv. Och i måndags (wow länge sen) åkte jag till Stellas mamma för middag. Vi åt bröd med röror och sen lammfärsbullar med saffransris, fancy enough, och catchade up såklart. Middagen peakade när en i sällskapet sa "han är ju en tönt. Jag kände hans storasyster också...hon var också ett svin." fucking preach. De verkade faktiskt vara riktiga töntar. Vi pratade också om konserter, studentmottagningar, stämmbandscancer och annat man tydligen pratar om, och sen åkte vi väl hem och sov I guess. Fast jag mådde jättedåligt när jag skulle sova det var faktiskt taskigt av kroppen.
 
igår var ganska lite dag generellt. Jag solade en del, vi åt korv med bröd (vi testar korvar på mathem för att hitta några snela men det går jättedåligt!) och tittade på en av våra favoritdokumentärer. Den har en massa dudes som säger kul saker så det fanns mycket att skratta åt. Vi pratade mycket om hur vi ska lösa saker hemma (vi har ingen aning!) och sen var Stella jättegullig när hon sov. Jag kom in och la mig, men hon sov under hela mitt täcke, så jag tog tillbaka det. Hon blev sur och tog det igen, och jag försökte förklara att det var mitt täcke men hon vägrade tro mig. Till slut hittade hon sitt eget täckte och ba "flåt" *somnar om*. Sötaste bollen. Och nu är hon och jåbar och jag ska städa! Fast först ska jag lägga upp podd. Det blir kul för er alla!

That's the kind of love I've been dreaming of

Rubriklåt: Dinner and diatribes med hozier, från förra veckans cirkel-hopkok
 
Hallå från mitt varma hem! Det är inte ens särskilt varmt ute idag, så jag tycker att lägenheten får get a goddamn grip. Jag sitter i soffan och läser och ska snart åka iväg, men jag hoppas att tvätten blir klar först. Fast det kommer den nog inte vara. jävla 60-tvättar som tar hundra årar.
 
Anyway, igår efter blogget var det pannkakstime! Vi var tvungna att dryga ut mjölet med havregryn, så det blev extremt mättande pannkakor, men också goooda såklart. Vi lyssnade på hozier-hopkoket och båda kände rubrikraden, för alltså visst har man drömt om att ha en flickvän att steka pannkakor med? Sen brände sig Stella på stekpannan och hävdade att hon inte hade drömt om det, men "nu har du en flickvän som kan säga åååh naaaaj!" tyckte jag. Hon höll med. Vi tittade på alla mot alla såklart och jag var extra klängig för jag är pms-memma tydligen. Det får man vara. Vi drack te och tittade på Felix, och sen sov vi som bebbar.
 
...tills 04:50 när Jossan bestämde att hon inte hade fått mat sen mellankrigstiden. For some reason. Hon välte allt i sin väg och petade på mig och var helt jävla unstoppable. Till slut fick jag ge upp och mata ungjäveln. Sen har Stella varit på jåbet och jag har läst, tvättat och haft det bra. Och nu har jag brottom, tror jag, så eh ja detta blev ett kort inlägg vi ses!

Förlåt för allt jag skrev men sorgen var mitt enda vapen

Rubriklåt: Dum av dig med Melissa Horn, en så jävla bra version som vi lyssnade på igår
 
Hallå från tröttma! Jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter idag helt ärligt. "men kan vi vakna nån gång!" ropade jag nyss och svaret är nog nej. Men igår hände ju ändå saker, och då kom Linus hit! Vi mötte upp honom och handlade på ica (jag fick förklara att han inte borde köpa äckliga chips för att de "kanske är goda efter några glas" för det är korkat) och sen gick vi hem. Vi lyssnade på country music och funderade på var man skulle lyssna på låtarna för bäst resultat, diskuterade varför Jesus skulle vara trans och hade det bra.
 
Sen beställde vi mat från grill-stället och därför fick vi äta deras goooda lax. Då fakking mår man! Vi tittade på alla mot alla och kunde oftast inga frågor, och sen drog väl kvällen igång ordentligt. Vi drack konstiga blå drinkar, Linus råkade dricka en lakritsshot (trauma!), vi skickade videor till hans kompis Jonny och sa konstiga saker till honom, Linus berättade om sina chokladboll-missöden och såklart sjöng vi våra mest klassiska låtar för det måste vi ju göra. Det är viktigt! Mer än så har jag tyvärr inte att berätta om kvällen, men det var nice och jag har absolut saknat att hänga med honom! Och idag...jag och Linus hann prata kyrkor och sånt innan han gick, och sen har vi verkligen vilat maximalt. För vi är helt slut lol. Och snart blire pannkakstime i detta hem!

cause I was one of me, I could never be one of them

Rubriklåt: I never came out med adeem the artist, en riktigt bra låt som jag vibeade till i solen igår och ja kanske en ledtråd också
 
Hallå från solen! Här sitter jag och dricker cola och lyssnar på musik, och snart ska jag såklart gå. Så kan det va. Men igår var en myslig dag efter bloggandet. Jag sttt i solen en stund och sen kom Stella hem och vi goslade och var lyckliga för hon har tagit exaaaamen! She made it min duktiga tjejbo! Hon tog en välförtjänt nap och jag läste ännu en mörk bok för det tar aldrig slut eller ja typ inte iaf. Efter lååång tid stekte vi hamburgare och sjöng peppiga låtar, och sen spelade vi in podd vilket var superkul! Många märkliga ämnen hann behandlas och jag tror det blev ganska förståeligt i alla fall lol. Sen åt vi g lass och sånt, för att sen försöka sova...men det gick inte så bra som ni kanske ser på förra "inlägget". Så vid 05 gick jag upp, tryckte i mig en massa mer glass och lyssnade på gilmore guys, och sen lyckades jag slockna thank fucking crist. Och det konstiga är att jag vaknade av mig själv och inte ville dö trött-döden? Kan vara att jag sovit så mycket innan i och för sig, alltså de senaste dagarna/nätterna. Men vi har chillat genom dagen och nu dräller jag i solen, men måste snart släpa mig iväg. Måste jag ha bh och strumpor och sånt då? hoppas inte. Eller ja det är väl jag som bestämmer kom jag på nu men ändån. Så, inte jättespännande, men imorgon lär jag ha både det ena och det andra att berätta!

Risifrutti

Konstig rubrik för ett inlägg kanske, men det är en liten text som jag hittade på min data. Den heter risifrutti, inget konstigt alls. Den är från 2020 tror jag.
 

I somras sa jag till min mamma att jag inte vill gå ner i vikt. Att jag är nöjd som det är, kanske inte för alltid, men just nu. Hon säger okej, säger kul för dig, men hon kommer aldrig kunna känna så. Hon kommer aldrig se sig själv i spegeln och se något annat än åren hon förlorat. Jag säger att jag älskar min tjocka mage och hon säger tyst, du är bland folk. Jag vill säga ja, jag vet, det är därför jag säger det! Men man ska hålla tyst om sin skam. Hon säger att vi borde gå på spinning tillsammans och när jag provar en klänning frågar hon om jag är gravid.

 

I julas pratade vi om mat. Folk hade socker i ådrorna och julskinka på gaffeln och de var på gymmet på julafton. Jag säger att vissa dagar äter jag ingenting, men jag blir stolt om jag får i mig en risifruti. Min kusin säger att risifruti är ingen riktig mat och jag vill skrika bitch du kan va riktig mat! För hon har aldrig hållit i väggarna på vägen till köket och peptalkat sig själv för att få i sig en jävla drickyoghurt. Hon har aldrig gråtit över en tallrik, aldrig spottat ut det sega köttet, aldrig fått panik på en restaurang för att en meny inte är en manual. Hon vet ingenting om förvirringen när mormor säger att man gått upp i vikt och sen köper godis till en. Vi har samma mormor, så hon borde veta. Hon äter kvarj till middag, efter att ha tränat, så hon borde veta. Men om hon vet, om hon också gråter över tallriken, hur är det då möjligt att hon på riktigt inte förstår?


Oh mummy and daddy why can't you hear our cries

Rubriklåt: Jacob's dream med Alison Krauss, och det är en liten story. I högstadiet spelade min lärare den låten när vi skulle ha avslappning och, som rubriken antyder, är den inte så munter. Den handlar om två bebbar som fryser ihjäl! Så igår när vi hörde den sa Onna glatt "avslappningsmusik!" för det är ju helt sjukt att vi skulle slappna av till döda bebbaaaar!
 
Så, hej och hallå! Det är ohyggligt varmt idag, vilket ju är nice, men också lite töntigt. Jag ska gå ut och slola när jag har blågat dock så är inte ett monster. Om inte solen har lämnat mig tills dess that is. Anyhow, igår var jag ju hos Onna! Jag sov som en sopkvast eller nåt, men vi åt ägg och bacon till frukost och sen slocknade jag som ett jävla ljus och sov några timmar när hon skriv. Skrivsooov! Och när jag vaknade från min nap sa Onna "vill du ha en glass?" så vill man fan ha det när man vaknar. Apelsinkrokant-glass dessutom! Sen jobbade onna och jag pågick väl, Kiti dök upp och pladdrade en stund och sen åkte jag hem. Och det var en resa det. Bredvid mig på vägen till centralen pratade några boys om kändisfester: "alla möjliga var där. Erik Saade var där, och Bianka (stavade fel med flit faktiskt) Ingrosso var där, hon spelade på mina trummor!" Som Stella sa, det är inget att skryta om. Men sen kom the star of the show, en amazing hemlös man som sålde tidningar med en fantastisk sales pitch. Denna innehöll till exempel "det här är inte nordkorea, man måste inte köpa om man inte vill!" och "den kostar mindre än en redbull vodka på krogen!" you're not wrong man.
 
Sen kom jag hem hursomhelst. Här har jag läst bok såklart, sovit, researchat och skrattat mycket med min tjejbo åt till exempel varför jag tycker det är absurt att titta på en tiktok med killar som pratar om glass. Det var inte kul alls tyckte jag men Stella hävdade att det kanske hade varit kul lol. Och nu ska jag se hur solen mår, och hur jossan mår där ute för hon är sneaky och kanske klättrar i nätet vilket hon inte fååår. Det är flarligt men det fattar inte hon. Ses imorgon bloggfolk!

Höj upp volymen så högt att det blir äckligt

Rubriklåt: Höj volymen med lilla namo, en härlig banger från svordomslistan
 
Haj haj från onnas soffa! jag ska sova som en liten bäbi, men först ska jag blåga. På dagen chillade jag i solen på balkongen och hade ett bra litet life, men sen åkte jag hit för häng med Onna och Kiti. Vi åt kycklingpasta som var fakking amazing, lyssnade på svordomslistan med en massa dängor (men för mycket killar tyckte onna) och sen fick vi hennes eminenta chokladbollar. De är världsberömda hävdar hon. Kiti var kaos i sina gruppchatter, Onna hade nya upplevelser från sin lyssning av flashback forever (hon kämpar sig framåt, hon har hört handläggar-avsnittet nu!) och vi pladdrade på om trauma och sånt som vi gör. Det var så gosligt! Jag och kiti hängde lite när onna lagt sig och drack lite vin och sådär, som det ska va. och nu ligger jag här och läser och ska sova som sagt. Rip att jag kommer vakna halv sju imorgon, men också mysligt med en hemmajobbardag. Så, nu ska jag sova på riktigt, godnatt!

Tell me I'm a bad man, kick me like a stray, tell me I'm an angel, take this to my grave

Rubriklåt: House of wolves med my chemical romance, för idag var de i stockholm och det var så att säga a whole thing. Folk köade och hade sig, är myyycket glad att jag lät bli tbh
 
Hallå från natten! Jag sitter och läser en av många fosterböcker, för alltså jag är liiite för hooked. Snittar på en om dagen nu och lever life. Så ni kan väl gissa att inget händer i livet, och det stämmer. Stella kämpar med jobbet som jag skrev igår, och jag kämpar med...livet. Det mest intressanta som hänt är att vi fick en helt sinnessjuk mängd bananer från mathem igår. Vi sa fem bananer, de tog fem enorma klasar. Sååå allt vi äter kommer nu med a side of banana. Igår åt vi till exempel jordgubbar med grädde...och banan. Fast jag har inte ätit någon idag, kanske ska äta en natt-banan. Vi försöker komma på saker att göra med dem, men alla föreslår smoothies och det är ju inte kul! Men kanske ska köpa filmjölk och äta fil med russin och banan? Det är faktiskt en idé. Hej och välkomna till bananbloggen, som ersätter päronbloggen! Ändå valid. Men vad mer har jag att berätta? Inte mycket faktiskt. Jag har bara läst om olika barn och deras hemska liv, men det går bra för de flesta! Stella får sporadiska updates om alla barnar och försöker väl vara intresserad. Men ja, detta var ett litet hej helt enkelt, nu ska jag dricka lite vatten och kanske äta en natt-banan. #bananbloggen out.

Orostankar mitt i natten kul och oväntat va

Det är inte en jättebra period i stemma-hushållet för närvarande. Stella har börjat på svt igen och det går ungefär som vi hade väntat oss. Och det är fan svårt alltså. Det är svårt att se hur ledsen hon är, hur utmattad hon är hela tiden, hur hon inte förstår vad hon ska prata med kollegorna om. Hur liten hon blir och hur lite energi hon har kvar. Och jag kan inte hjälpa henne. Jag kan inte ta hand om hushållet när hon inte orkar, jag kan inte fixa middag. Och jag vet inte hur jag ska lära mig. Seriöst jag har ingen aning om hur jag ska göra! För grejen är ju att jag inte kan lära mig själv, någon måste rent praktiskt lära mig och det kommer ju inte Stella kunna göra. Jag vet, jag är 27 år gammal och borde fucking kunna det här, men jag kan ingenting! Och det är så läskigt för jag vet att jag inte har det i mig. Det där drivet att bli bättre. Jag behöver hitta det men jag vet inte hur. Ibland önskar jag verkligen att vi hade flyttat ihop i skåne, så jag kunde ringa mamma och pappa imorgon och säga "det är lite kaos här. kan ni komma hit nån dag snart så vi kan städa och laga storkok så det finns matlådor?" men det kan jag inte göra. Så vi kämpar dag för dag. Jag ska försöka ringa syncentralen snart och be om hjälp, för jag tror det kommer funka och det fucking behövs, men allt är så too little too late. När Stella kommer hem och är utmattad vill jag säga "jag tänkte att vi skulle äta x idag, funkar det? Vila du så väcker jag dig när maten är klar." Och det är så jääävla långt från var vi är idag. Det är mörkt som fan and I deserve every bit of it. Nu ska jag göra en ansträngning mot sömn tror jag. Det ska man väl.

No longer a danger to herself or others, she made up her mind and lased up her shoes

Rubriklåt: Graceland, too med Phoebe Bridgers, seriöst den vackraste låten jag hört på så länge. Stämmorna och fiolerna och hur mjuk den ääär <3
 
Hallå från sängen! Nu är det sent som fan, så jag ska slockna som en liten bäbi när jag har bloggat klart. Idag hade vi ju tänkt sova hela dagen, men vi vaknade vid tio och kunde inte somna om. Rude tyckte vi. Men vi bingeade vår boy Walters videor om relationer och skrattade mycket åt att ropa "my diabetes!" när nåt chockerande händer och chockades av hur sjuka folk är. Det var gosligt och ibland var det soligt så jag kunde sitta på balkongen och få i mig sol.
 
Vi släpade oss iväg till Kista för att göra ärenden, till exempel äntligen fixa min jävla färdis-ansökan. Nu pratar vi aldrig mer om det. Vi åt också max-middag och då blev vi hype, för alltså hur gott är inte max liksom. Oooch på vägen hem såg vi en söt bäb som sov på tunnelbanan! "peak liv att vara en bebis och somna på ett tåg" sa Stella och jag håller fan med. Och ja, nä, det var väl det? Nej just det, ett citat som Robert påminde mig om från i torsdags, från en random kille vi hörde "Kalle, du och jag, vi är bra!" på lagom bred stockholmska. Han och Kalle, de är bra! Igår hörde de tydligen ett gäng som ropade "Göran han är kungen!" eller, som Olle trodde, "mandelkungen". Ni vet, Göran, mandelkungen. Kungen av mandlar. Inget konstigt alls.

Jag skulle aldrig förlåta mig om jag försvann igen och bara lät dig va

Rubriklåt: Så blåögd är jag med Moa Lignell och Ane Brun, för hennes ep kom igår och alltså moa på svenska <3 tjejduett <3
 
Hallå från hemma! Jag sitter i min egen soffa och någon (gissningsvis sherlock) klättrar runt på hyllan över mitt huvud. Mina kattor är här och jag är här och min tjejbo är hääär! Fast hon är i sängen just nu så inte literally här. Och igår kom jag till slut fram till Stockholm och där väntade min tjeja! Vi tog en svindyr taxi hem för det var tunnelbanekaos och sen var vi hemmma. Vi var båda helt jävla slut, men vi firade vår treårsdag på kvällen med lite tårta och fancy äppelcider. För vi har varit ihop i tre åååår!
 
Idag har vi såklart mest sovit och vilat. Det behövde vi båda verkligen. Vi har också köpt stora mängder snacks och spelat in ett mycket knäppt litet poddavsnitt, och det är typ det vi har gjort? Jag har inte så mycket mer att berätta, så jag kan istället säga att igår såg Stella ett dr phil-program om en lady som gjorde sig själv blind. För hon kände att hon borde ha blivit född blind och ville vara med i blind-communityt. Så hon träffade nån cray "psykolog" som hällde lösning i hennes ögon! Och hon hade (har?) en blind pojkvän som typ inte ville springa ifrån henne? Detta är det sjukaste! Liksom hur kan man vilja bli blind? Huuuur? Så det tycker jag ni ska tänka på, och med det sagt går jag och kramar min tjejbo nu. Ses imorgon säkert!

Fuck you with a fucking ancor, you're all cunts so fuck you all

Rubriklåt: Fucked with an ancor med Alestorm, en så jävla bra låt som jag önskar var bättre live men jag är glad att ha hört den iaf
 
Hallå från ett otroligt sent tåg! Jag vill gärna komma hem nu för jag borde redan vara hemmaaaa. Jag vill också gå på toa men jag måste våga fråga om lälp. Men serri nu måste vi vänta på att köra in till plattformen igeeeen jag hatar dettaaaa! Men sjukt nog är det inte tågkaos som är temat för blåget idag, utan min festivaldag igår på sweden rock! Jag och pappa åkte hemifrån och hämtade först Olle och sen Robert, så the boy squad var samlad. Jag kan va både en tjej och med i en boy squad faktiskt. Men vi tog oss till blekinge och festivaljäveln, och efter att ha tryckt in en ganska deppig burgare i käften var det dags för alestorm. Jag var väldigt taggad på dem, så min besvikelse var enorm när ljudet totalpajade nästan direkt. Det hördes knappt alls där vi satt, men vi kämpade på och jag uppskattade deras svinbra cover på hangover med taio crus för det är klart jag gjorde. Sångaren hade också detta mellansnack: "now from a song that everybody seems to love, to a song that everyone's gonna hate. We play this one for us, not you." det var en jättekonstig låt så valid ändå. Och de slutade med rubriklåten, som de bör!
 
Sen gick jag och pappa för att se Lee Aaron, som är en lady som varit med i metalsvängen sen tidigt 80-tal. Pappa hade såklart sett henne för 40 år sen på olympen så allt är som det ska. Hon var bra, men efter 20 minuter gick hon av och vi ba que pasa? men hennes monitor-ljud hade totalt pajat, så de gick på igen efter ett tag och spelade utan monitors. Stackars. Men det viktigaste med den spelningen var att jag åt churros! saaatan vad gott det är! De var helt varma och nygjorda <3 och efter Lee gick vi tillbaka till de andra och såg 10cc, som ingen egentligen ville se. Men det var sol och jag hade cider så jag var nöjd, tänkte jag. Och alltså jävlar vad bra de var ändå! Den äldsta i bandet är 76 år gammal och kan ändå sjunga, och alla hade så bra stämmor och var liksom vi-har-spelat-i-hundra-år-tighta utan att bli tråkiga. Och sen upptäckte jag att dt tydligen är de som har gjort "I don't like reggie, I love it" vilket jag inte hade en aaaning om! Geni är jag.
 
Vi skulle ta en paus, men Devin Townsend brakade loss på scenen bredvid så det blev inte så vilsamt lol. Och alltså that dude is craaazy. "Vad är det för fel på honom?" frågade Robert och alltså I wish I knew. Men han var väl okej, och sen var det dags för accept. Då var Robert och pappa riktigt jävla hype, men inte jag riktigt, förutom att höra prinsess of the dawn live för det är ju ändå en cool grej att ha gjort. Men sen jääävlar blev det dropkick murphys! Vi var så fucking taggade! De spelade för mycket nytt, men vi fick skråla med i rose tattoo och I'm shipping off to boston och sådär åtminstone. Och det var tydligen visiting hours, för först kom Roberts fd bästa vän fram och sa hej (vi var i chock) och sen kom självaste sockenhoran och sa hej till mig! Ni kanske inte vet vem han är, men det måste man inte veta. Olle sa "ni festade väl en del förr?" och jag fick förklara att vi hade festat typ 1 gång. Men han presenterade sig som sockenhoran och det tycker jag är gulligt. Varför skulle han säga sitt riktiga namn till någon han inte träffat på fyra år liksom?
 
Kvällen fortsatte med Volbeat och jag kämpade på. Jag drack äcklig öl ur pappmugg som det ska va, de spelade Lillas bästa låt och jag och Robert blev hype, plötsligt kom en growlare in på scen och i slutet frågade sångaren vad vi ville höra och alla svarade Roberts favoritlåt...vilket han absolut inte hade tänkt för de hade inte repat den. Men de spelade den ändå! Vi blev hype! Och vi var inte klara än, för det var dags för nightwish! Och alltså...sångerskan de har nu är så fucking vacker. Både jag och Robert var mycket hype över hennes snygghet och talang. Vi vrålade med i I want my tears back och sen åkte vi hem, för då var vi helt jävla slut (efter typ halva spelningen alltså). Vi åkte till Osby och där sov jag och pappa på hotellet för att slippa köra ner till Lund. Så jag skulle åka från hässleholm och därför vara hemma redan kvart över två, geni! ...förutom då att jag är hemma om en timme för jävla alvesta spårade ur (typ bokstavligen). Sämst! Men nu har ni hört om festivalandet. Inte så mycket annat kul att berätta, förutom kanske killen som gick förbi och sa "oj vilken bra beskrivning! -var är ni? -på gräsmattan!" eh ja, den är så att säga ganska stor. Hoppas han hittade sina homies. Så, nu ska jag vila lite innan jag tar mig hem, ses hemmaaaaa!

Verkligheten verkar olika, men det verkar ändå som vi tänker lika

Rubriklåt: Nåt för dig med Ayla, från veckans cirkelskiva
 
Hallå från morgonen! Jag har verkligen ingen annan anledning att blåga än rubriksymetri, för jag är så jävla captivating don't you know, men jag ska försöka vara lite intressant innan jag drar på festivaaaal. Så, igår var en dag, vad hände då? Till exempel att jag gick och tog foto på mig till dumma färdis-ansökan från the pits of hell. Men nu kommer det gå bra I just know it! skoja I know nothing. Vi gick sen och köpte sallad, mamma och jag, men jag kunde inte äta min sallad för de hade legit hällt drivor med parmesan på den. Serri den var överallllt! :( hatbrott anser jag. Sen satt jag och skrev, åt wienerbröd från willys (satan vad goda de är!) och peppade mamma i tårtgörande, och på kvällen var hon och pappa på studentfesten med sagda tårtor. Så jag var själv! Jag lyssnade ikapp på lite poddar, researchade till podden (Stella har knappt tid så jag gjorde lite basics åt henne), läste en till fosterhemsbok (vill skriva fosterbok hela tiden och det är ju...en annan typ av bok...) och pratade med min tjeja om hur orimligt hennes jobb är (höll på att tappa det), hur vi ska fira vår treårsdag imorgon och lite sånt. Och ja vet ni vad, det är det som har hänt. Så nu jävlar blir det festivaaaaal! Ses på tåget imorgon förmodligen!

But if you have to question is he loyal to me, well then he's probably not and you should probably leave

Rubriklåt: Loyal to me med Nina Nesbith, en myslig låt vi hörde igår och alltså hse's not wrong
(två inlägg på rad så ni vet)
 
Hallå från lilla soffan den här gången! Jag sitter här och pågår och mamma fixar tårtor. Det är ett jävla fixande med de där tårtorna men snart är hon klar säger hon. De är till en studentfest de ska på ikväll. Och jag ska blogga om igår och då hängde jag med Saga! Vi sågs här i stan och gick till botulfs, för det måste man ju. Där drack vi vitt vin och pratade bröllop såklart, för hon är en av alla som gifter sig. Vi hittade ett glee-quiz som jag fick göra och det gick utmärkt, förutom att jag glömde florence och lesbiska duetter! Hur mår jag!
 
Vi gick mellan studentflaken och fascinerades av att de spelade tio år gammal musik (absurt ju!) och sen tog vi oss hem till henne. Där blev det bubbel, donuts och musik, så då mådde man så att säga. Vi pratade mycket om hur folk borde hantera sina konflikter bättre och hur vi gör, hur dåliga låtar är på svensk grammatik och en massa annat. Det var så mysligt där! Känner mig alltid så välkommen hemma hos henne <3 sen åkte vi hem till mig igen (Saga hade sin cyckel där) och pratade om böcker om barn som far illa och folk som inte har en hemstad. Väl hemma åt jag väl middag och läste bok och så, och det var nog det? Det har inte hänt så jättemycket idag, men det lilla sparar jag till imorgon för att det ska vara värt att blogga innan jag åker. eh ja, det...makade sense i mitt huvud. Vi ses då!

Ett år genom åren: Maj

Nejdå, jag hade inte glömt de här. Så följ med på min soliga maj-resa, fast det inte är sol nu (rip)!
 

Maj

 

Det är en sån där dag när allt är möjligt. Jag äter lunch på balkongen och det är så varmt att jag kan sitta där utan att solen har kommit dit. Jag har bara en lektion på eftermiddagen och efteråt ska några från klassen komma hem till mig och dricka upp vinet från klassfesten för två veckor sen. Hela världen luktar vår och det känns som om jag skulle kunna bli kär i vem som helst. Jag skriver det på twitter innan jag åker hemifrån.

 

På bussen inser jag att jag är dum i huvudet. Om man ska gå på textsamtal kanske man ska läsa texterna. Jag har inte bara glömt det, det har inte ens föresvävat mig att jag borde. Men paniken är kortvarig och när jag kommer in i klassrummet är det med samma soliga humör som innan.

”Jag har inte läst en enda text! Jag vet inte vad som hände, min hjärna tappade bort konceptet. Men det är lugnt, jag läser under tiden.”

Alla skrattar åt hur jag är, en storm som vi brukar säga, och vi börjar samtala. Jag sitter bredvid en tjej jag inte känner från andra året. Och jag vet inte vad det är, för jag har ju träffat henne förut och inte noterat henne alls, men det kanske är solen och tweeten jag skrev … för plötsligt ser jag henne. Vi skrattar åt samma saker, fångar upp varandra under samtalet. Det blir inte bättre när jag börjar läsa texten hon skickat in. Jag har inte läst henne förut, så jag är inte beredd på hur bra hon är. Det kan vara det bästa jag har läst, åtminstone definitivt det bästa på författarskolan. Och samtidigt pratar vi om min text och hon förstår allt. Hon ser karaktären lika mycket som jag gör. Vi ler och skrattar och herre fucking gud hon är det vackraste jag sett. Chocken är fullkomlig.

 

I pausen får jag tag i A och vi springer för att köpa cola.

”Jag kan inte andas”, får jag fram. ”Hon är så vacker!”

”Eller hur” A förstår. Hon tycker inte att jag är sjuk i hela huvet för att jag blir blixtförälskad i en random tjej. Colan lugnar och jag pratar snabbt.

”Vad ska jag göra? Hon slutar ju nu, jag kommer aldrig träffa henne igen!”

”Bjud in henne ikväll!” föreslår A. Hon ger mig en kram och vi sätter oss i rummet igen. Jag fortsätter läsa den fantastiska texten och undrar om jag verkligen vågar bjuda henne. Får man göra så? Men jag vet ju själv att jag aldrig haft ett filter. Jag spiller över åt alla håll och berättar exakt hur mycket jag älskar texten. I slutet dricker huvudpersonen bubbel och jag nämner att jag bestämt att det är bubblets år i år.

”Men”, säger hon, ”betyder det att det inte är bubblets år nästa år?”

Jag skrattar och ler för stort och det måste ju synas på mig att jag är på god väg att tappa det. Jag tar en stor klunk cola och försöker få ner luft i lungorna. Jag hade glömt den här känslan. Det brukar inte gå så här fort, jag är inte redo! Men jag kan inte sluta prata med henne, söka gemensamma skratt. Till slut får jag ur mig att några ska hem till mig efter lektionen och att hon borde följa med. Hon säger att hon gärna gör det. Fucking hell.

 

Först tror jag att hon har gått hem, men hon väntar bara en bit bort. Hon går med mig, A, C och D till bussen. Vädret är löjligt fint och någon nämner hur mycket maskrosor det finns nu.

”Dandelion”, sjunger jag. ”Förlåt, det är en låt bara.”

”Kacey Musgraves!” säger hon. ”Jag älskar henne!”

Hon är overklig. Nu är bara frågan om hon är queer, om hon har en pojkvän, om hon känner samma glittrande magi som jag. Det måste gå att ta reda på. Väl hemma hos mig får alla vin och vi sitter i värmen på balkongen. Hon springer in och snart sjunger Kacey från stereon.

”Jag saknar inget i livet just nu”, säger hon och lutar sig tillbaka i stolen. Kaceys mjuka röst och solen gör att allt känns precis så bra som det är, trots att jag knappt kan andas. När ”follow your arrow” börjar sjunger vi med, hon och jag.

”Du borde ha ett tv-program”, säger C, ”som Jills veranda fast Emmas balkong. Så intervjuar du folk och sjunger tillsammans med dem.”

Jag skrattar och säger att de måste sluta tro att jag är bättre än jag är. Sen sjunger vi refrängen och jag ryser när jag hör henne sjunga ”or kiss lots of girls if that’s something you’re into.” But are you? She has to be.

 

Hon har en pojkvän, visar det sig, men deras relation är skakig. Jag kommer på mig själv med att hoppas att det tar slut. Helst typ nu. D och C har gått, de är gamla och orkar inte mer säger de, men vi andra fortsätter kvällen. Som ofta på fester nämner jag att jag älskar att ha mitt hår i flätor och A säger att hon inte är så bra på det. Så plötsligt har jag stans vackraste tjej bakom mig och hennes händer i mitt hår. Holy fucking shit. Och jag vet knappt hur det går till, men när hon har flätat mitt hår får jag borsten och kammar hennes mjuka hår. Det är precis som jag hoppades att det skulle vara. A byter till en sorglig kärlekslåt och stämningen förändras.

”Förlåt”, hon ler mot A, ”det är en bra låt … men det är exakt så här det känns med mig och J. Jag var bara … inte beredd.”

Och jag reser mig upp och kramar henne. Inte en snabb kram, utan vi bara står och håller om varandra mitt i mitt vardagsrum. Jag vill säga att hon inte behöver den där J, men det går såklart inte, så jag bara håller om henne. Hårt och nära. Om det inte blir mer så räcker det. Det har varit den bästa kvällen och när hon gått står jag bara förvirrat mitt i rummet. Jag vet knappt hur jag ska förhålla mig till världen. Allt har förändrats. Det känns åtminstone så.


Hypnotized by the light, man this must be the life

Rubriklåt: meet me at our spot med the anxiety (fast mest willow ingen bry the other guy), som vi lyssnade på igår i min och Saras lista
 
Hallå hej! Det är lunchtid igen, så vi tittar på um actually, eller nä nu tog det slut lol. Jag dricker påskmust som vi råkade ha här och jag ska snart iväg. Men jag ska skriva ett litet hej här i blågen, och igår fortsatte vara en bra liten dag. Sara och jag babblade om bröllopet och annat som händer i våra lives, hon delegerade uppgifter på löpande band ("då får du skriva en lista till miiiig!") och vi lyssnade på vår systrarna rävås 2022-lista. Mamma frågade om hon kunde få den och Sara svarade "det står systrarna rävås, inte mamma rävås!" jag sa sen att hon kunde det ändå för jag är snelare. ooooch sen fick vi sushi! Laaaaxxxx! Oj jävlar, studenter tar över stan med sina visselpipor. I hate that shit. Ba håll käft studentjävlar. Nä men just visselpipor bothers me lol.
 
Sen på kvällen chillade jag hursomhelst och läste en ny fosterhemsbok. Den är om en jätteung mama, jag älskar såna! Den var dessutom spännande, vilket ganska sällan händer med såna här bokar. Och det var väl det jag gjorde, förutom att prata med min tjeja. Hon inte må :( jag vill alltid att min tjeja ska mååå! Men det blir nog bättre snart hoppas jag. Och idag har det varit morgonkaos (tågen till Svalöv gick inte så Sara fick springa hit och hämta bilen, men bilen kom inte ut ur garaget och mamma skulle till jobbet och ja det var kaos. Men jag, pappa och haddock har tagit det lugnt, och snart ska jag drälla med Saga i stan. Så ska man ha det!

Och nu grönskar det i stadens famn, nu doftar det av damm damm damm

Rubriklåt: Nu grönskar det med Klara & jag, en somrig banger igen som absolut funkar för igår, kanske inte för regnet idag men...regn behövs för grönska!
 
Hallå gänget! Jag och pappa sitter i soffan och tittar på "um actually", ett otroligt nördigt program med en hel massa queers. I can spot them för de har ofta a case of the gay voice. We stan. Men ja, igår var det ju sommar delux och vi firade Johanna som fyllde år! Så hela familjen utom Stella (eller släkten eller vad man säger) samlades på Cias innergård och det var så himla mysigt. Vi drack bubbel och catchade up och fick höra allt om köpenhamnresan dagen innan och allt möjligt. Det pratades också mycket om värme och Johanna sa en alternativ rubrik, nämligen "årtusenden av 50-gradig värme har kokats ner till...Benjamin". Starkt. Vi spelade mölkki (typ finskt kubb som vi spelade en del för några år sen) och jag chockade alla med att dricka öl, eller ja mamma fick en chock iaf. Det var ganska gott. Jag var såklart sämst på mölkki, men vem bry.
 
Sen åt vi middag som jag trodde skulle vara jätteläskig, men den var jättegod! Kyckling med mango och grejor var det. Pladdret flödade (så säger man) och vi pratade om skol-reunions, föreningar, festivaler och en massa annat. Och sen blev det såklart prinsesstårta, för det är Johannas favorit, vilket typ ingen visste utom jag lol. Så, mycket bra dag / kväll! Vi gick hem och jag pratade med Stella och vi läste lite över telefon vilket var mycket gosligt. Det var nog det som hände innan jag sov.
 
Idag har jag mest sovit ska jag väl erkänna, det behövdes. Men nyss var vi iväg för att titta på nationalsdagsfirandet, för Sara sjöng med sin kör där. De sjöng vargsången, bara en sån sak! Och nu har Sara kommit hit, så jag ska vara social osv. Ses imorgon blågisar!

When summers lasted longer than, longer than we do

Rubriklåt: Folkin around med panic! at the disco, en myslig sommardänga från igår
 
Hallå från rävås-balkongen! Jag sitter inte i solen just nu, så det är lite tråkigt tycker jag, men det är fint här ute ändå och fåglar sjunger och jag vilar mellan saker som händer. Och igår var jag hos Lilla! Vi drack bubbel och lyssnade på sommarlåtar medans solen strålade in och sen gjorde hon sin eminenta kycklingsallad. Jag älskar den jävla salladen jag vill äta den typ varje dag. Såklart blev vitlökssåsen för stark, men så ska det ju vara, och vi pratade om katter och möjliga namn på sådana (till exempel potatis, bra kattnamn ju), olika symptom vi dragit på oss på sistone och såklart musik, så det blev en del sång. Vi åt också sombreros och kolabollar, typ chokladbollar med strössel, mummmms!
 
Vi bestämde oss för att gå ut en stund, så vi drog till mello yello och drack drinkar. Lilla fick en märklig drink som hon gillade mycket och vi lekte lekar såklart. Det blev att vi diskuterade vilka vi skulle ligga med av olika alternativ, vilket resulterade i att jag ropade "men jag vill itne ligga med kattungar!" det var så att säga inte det jag menade, utan söta tjejer som ser ut som kattungar enligt oss. Det blev väldigt roligt i alla fall och vi skrattade och sjöng med till alla möjliga låtar som spelades, till exempel the final countdown i höga stämmor och viva la vida med stark pasion. Så ska man ha det! Sen blev vi trötta, så vi åkte hem och sov som stockar.
 
Idag tog vi oss upp och Lilla gjorde äggröra under glatt sjungande på tramslåtar. Den blev såklart god (men hon var inte nöjd) och sen åt vi också kräm, så det var perfekt liv! Jag har saknat min syster så jävla myckeeeet. Och sen kom jag hem hit igen och har pratat om all jävla logistik inför #WeddingTour2022 som ju börjar om ett par månader, och nu sitter jag här och chillar men ska nog gå in och äta en macka ganska snart. Det behövs får jag en känsla av, för vi ska äta ganska läskig mat sen. Men mer om det och andra festligheter imorgon, vi ses!

Adjö till potatisparen

Hallå och hej allesammen! Här sitter jag och dricker te och ska snart åka så då var det bloggtime. Och igår åkte jag till Osby! Jag köpte cola till tåget, så jag var såklart överlycklig, och dessutom var det en annan blind tjej på tåget. Vi vet inte vem och det kommer driva oss till vansinne. Men jag kom fram och vi tog oss hem förbi tusen stolpar (no seriously det är sjukt många) och Annoushka (som jag väl iofs hade kunnat kalla Anna nu inser jag? Hmm nåt att klura på) visade mig en fruktansvärd text som vi skrattade och skrek åt en lång stund. Språket sög och innehållet var nästan värre. Just trust me.
 
Sen åt vi nuggets med gallerpotatis som vanligt och Robert sa rubriken när han separerade tre potatisar som fastnad i varandra och vi tyckte att han var taskig som förstörde deras relation. Men de var goda i alla fall och jag berättade en "saga" jag hört och vi skrattade åt många system-skämt för vi är jävligt roliga. Wow den meningen var katastrof. Sen lyssnade vi hursomhelst på knäppa skivor där Annoushka ibland kunde artister (-jag kunde en artiiiist! -Ja jo men det var Peter Lemark...) och jag ibland ställde frågor till henne om musiken som hon borde kunna. Dessa kunde hon ej. Vinet flödade, min klänning slog sönder ett glas mitt när jag skulle ringa Stella (det blev kaos men inte så jättemycket kaos ändån), vi lyssnade på riktigt metal-bangers (black metal på svenska med fioler och en catchy refräng yes please) och hade det bra till nästan två på natten. Cray liv ändå.
 
Idag vaknade vi alldeles för tidigt och åt frukost till radion som var knäpp som vanligt, och efter lite babbel åkte jag hem...med samma tåg som ungefär alla i Skåne. Men jag fick träffa det gulligaste barnet of all time! Hon lekte att hon skulle "tjäna" med vikter och grejer, för "jag missade min mojontjäning!" ordning och reda ska det va. Och här "hemma" har vi pepplyssnat inför sweden rock (såååå taggade är viiii!) och jag har fixat lite viktiga grejer, och nu är det nog dags att åka tror jag. Jag ska bara dricka upp mitt te för man måste ju för fan prioritera. Men vi ses imorgon gänget!

I'll kiss you once for life, and kiss you twice for death, and hold you close for comfort wearing my best dress

Rubriklåt: My best dress med Florence + the machine, från veckans cirkel-hopkok och jag hör den i denna sekund också
 
Hej från Lund och "stora soffan"! Exakt en sån här soffa vill jag ha, men det är lide dyrt så får väl nöja maj. Och igår var jag ju inte så jävla munter va, men när jag kom hit fick jag stekt ägg och mackor så jag var inte svältig längre. Ja svältig är nu ett ord. Jag och pappa tittade lite på ett program om sjuka musikvideos och sen orkade jag inte sitta upp, så jag tog en fantastisk nap istället. Det var så att säga välbehövligt. Sen åt vi kokt fisk i mystisk sås som jag var beredd på att inte kunna äta, men sjukt nog kunde jag det, och såg ett program som ett gift komiker-par har, om just att leva ihop och sådär, och det var underhållande om än lite skrikigt. Vad gjorde jag sen? Läste ut min hemska bok (den slutade bra!), pratade med min tjeja och sov, tror jag.
 
Nä, idag är det väl inte så mycket att blåga om. Jag fick äggafrukost, jag sov från och till under förmiddagen, det skjuts kanoner utanför hela tiden för folk disputerar (de bor ju literally vid lundagård) och nyss fikade vi på goda brownies för så ska det vara här. Så det är lugnt och snällt här, och om en stund ska jag åka till osby för där ska man va. Jag kan avsluta med att jag idag, från väldigt anonym källa, fick höra att "40 % av alla på film är hbtq." eeeeh jag vill också se de filmerna?

Alla här är spelare, rider beatet jag är seglare

Rubriklåt: Mitt i prick med l1na och jelassi, en banger jag lyssnade på precis
 
Hallå från tåget! Det är fucking iskallt här och jag svälter ihjäl. Det är ganska miserabelt men jag kommer fram om typ en timme och då ska jag få äta maaat hoppas jag. Men det är inte bara misär, för igår var jag hos onna. Då fick jag tillbaka min bettskena! Vad man mår av att inte behöva köpa en ny. Wtf nu står vi stilla igen? Var är vi nu? Jag fattar inget :( kanske alvesta men det känns lite sent för det? Inte vet väl jag. Anyway...vi åt pasta med baconsås (som blev extra supergod) och pratade om hur empatistörda vi var som barn och hur knäppt det är när barn berättar exakt vad de känner men vuxna aldrig lyssnar. De gör ju typ aldrig det! Sen la onna in en massa böcker på min hårddisk (äntligen!) och vi skrattade mycket åt att hon trodde att "du förtjänar det" med Myra gick "vi skulle bada i gurka" istället för "du skulle va the good guy". Hur fan badar man i gurka undrar jag? Ingen vet! När Onna gått och lagt sig kom Rakel, som bor hos henne tillfälligt när hennes lägenhet är i renoveringskaos (så sjukt att hon inte ska bo i blindhuset längre!) och vi pratade lite om hur man hanterar att bo i bostadsrätt (hon tycker att det känns för seriöst) och hur otroligt lite jag saknar us.
 
Jag lyssnade på en bra cirkelskiva (äntligen! det har inte varit lätt) och sen försökte jag sova, men det gick inte så bra. Jag tror jag har sovit en och en halv timme ungefär? Så det är inte lätt, men jag fick frukost och sen hoppades jag att jag skulle hinna köpa cola och mat till tåget för jag hade bra marginaler. Och thank fucking god att jag hade det, för det kom ingen ledsagare. De fixade en ny som kom springande, så jag hann med tåget, men hungrig är jag. Och trött. Men jag läser en jättemörk bok och det är...också mat! Eller nåt, jag vet väl inte. Men ja, det var allt, vi ses i Lund!

You're fucking me a different way, did he show you how?

Rubriklåt: New you med Zolita, kanske en ledtråd woop och också hur fan då? Alltså hur kan en kille lära en tjej hur hon ska ligga med en annan tjej? Sure om han gjorde saker med henne som hon sen gjorde, men hon måste ju ändå lära sig dem? Det kanske var en transkille iofs, det är typ det enda rimliga. hjälp mig förstå denna rad plz
 
Var det den längsta rubriklåt-grejen ever? Mayhaps. Jag mår fortfarande sämst, så ni vet. Men jag kämpar på och det gör Stella också, men hon mår inte heller bra. Hon sa i podden idag att hon är "på gränsen till total härdsmälta" så det är ju ett mood. Men vi lyckades ta oss till Kista på utflykt och testade ett café som hade milkshakes! Det var inte en jättegod milkshake tyvärr, men den kom i ett fint glas med grädde så jag var ändå okej nöjd. Och Stella fick äntligen testa bubble tea! Det är fan det konstigaste som finns och ""bubblorna"" såg ut som grodögon. Jag har aldrig sett grodögon men de ser ut så! Det var ett bra ställe hursomhelst.
 
Vi kom hem och Stella gjorde kyckling med goda saker på (inte den hon brukar göra) och det var svinjävlagott, men hon tyckte det var jätteläskigt och har fått en ångest-hangup på kyckling tror vi. Seriöst det är en sån resa att vara vi, för när som helst kan någon av oss fuckas up av vad som helst. Typ kyckling eller tandborstning eller en video vi sett hundra gånger förut men som plötsligt är läskig eller vad som fucking helst! It's a life. Men sen spelade vi in podd i alla fall och det blev...yall I have no idea vad fan det blev för podd men det blir nog okej tror jag. Det kan inte alltid bli top notch lol. Och nu sitter jag här, skulle lyssna på cirkelskiva men min hjärna är för paj. Förlåt :( imorgon ska jag göra det! Och nu ska jag sova. Godnatt!

RSS 2.0