Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash

Rubriklåt: Arsonist's lullaby med hosier, som vi hörde precis och jag skrek att det är en så bra låt att jag får ångest
 
Hallå töntar hur mår ni? Bra hoppas jag! Det blev lite onödigt hårt här va, men jag fick feeling. Skyller på ebba grön som just nu spelas. Jag älskar Stellas musik för det kan bli seriöst vad som helst. Just idag har den spelat nästan bara låtar som jag kan och gillar, och det tycker jag är lite sexigt av listan faktiskt. Och först av allt kan jag berätta hur det går för katterna! De har nu tillgång till hela lägenheten och har typ inte bråkat! De undviker varandra, men ändån. Och jossan får ha sin torrmat ifred, hur sjukt är inte det? Vi var säkra på att sherlock skulle äta upp den på dirren. Vi får väl...se hur det går.
 
Igår var vi hursomhelst på kräftskiva med Stellas familj! Alla barn (på mamma-sidan) och flickvänner var där, vilket var historiskt. Folk åt kräftor och pizza med svamp (denna åt även jag) och annat kul, och vi pratade om spannien och student-sekter och en hel jävla del annat men jag kommer inte på så mycket. Vi fick också äppelkaka med sprit-grädde (Stella var enormt kränkt) och med oss hem fick vi både äpplen och björnbärsmarmelad, så ändå drömigt liv. Sen kom vi hem och då var det kändis-mushmushmush! Och Maja Ivarsson var med! Satan vad sexig hon är, det borde typ vara kriminellt. Men jag älskar att konceptet kramas ur, för jag vill se mer mush ju! Så det var en goslig tid, och idag har vi också haft det. Vi har tvättat och jag har lärt mig hur maskinerna funkar (hoppas jag), super-veckohandlat i kista, ätit korv stroganoff med diverse pasta (pasta-slattafton) och generellt haft det bra och försökt lära oss hur fan man bor ihop. Det är så mycket vi inte vet än! Vi fattar ingenting! Men vi har kul på vägen så vem bry inte vi i alla fall.

Verkligheten är som konsten bara lite grövre

Rubriklåt: Spring med timbuktu, joy, lilla namo och några boys, som vi precis hörde i flyttlistan
 
Hej och hå! Vi ska snart gå, men man kan ju inte gå utan att blåga, så jag blågar nu. Och ni undrar säkert hur det går med kattorna? Det går bra med dem, de är fortfarande åtskiljda men morrandet har lugnat sig och inatt vaknade jag inte av jossa-jam så det var ju bra. Och för oss då? Jo, för oss går det också bra tycker jag. Igår efter blåget packade vi upp mer tror jag, jag minns inte riktigt, och på kvällen kom mamma och Sara och vi åt goood mat från gallerian. Lax med pommes och aioli <3 då pratade vi mycket om konstiga kollegor och rasister och skrattade oförskämt mycket åt "sträck på er och skaffa ett gymkort" vilket tydligen är vad man ska säga till svenska våldtäcktsmän. Istället för att typ låsa in dem. Starkt. Sara hade köpt kontrollerade päron (konserverade för er noobs som använder rätt ord) och de åt vi med grädde, fast Stella lärde sig traumat att min familj gillar ovispad grädde. "Måste vi vispa den verkligen?" eh ja. De åkte igen och vi tittade på mord-dokumentärer, till vilka jag åt mängder med polly för ni vet väl att kanibaler och polly går utmärkt ihop?
 
Idag har vi sovit riktigt jävla mycket och sen chillat och fixat. Jag pratade ett bra tag med Lilla, för det behövde vi, till exempel om att lärare faktiskt måste göra sin undervisning tillgänglig även om man känner sig som en sämst när man ber om det. Det är nämligen deras jobb! Sen har vi packat upp och typ alla mina kläder är på plats nu! Hur sjukt är inte det? Jättesjukt! Och nu åt vi kladdkaka på mina tallrikar och drack flädersaft i mina glas, hur jävla sjuuuukt! Älskar mitt liv faktiskt <3 och nu ska vi åka iväg på kräftskiva!

I'll let it pass and hold my tongue, and you will think that I've moved on

Rubriklåt: White flag med dido, kanske inte den bästa "woop jag har flyttat"-rubriken lol men vi hörde den i bilen och det var nice
 
Hej från mitt nya hem! Där jag bor nu! Det känns ju verkligen bara som samma hem som jag alltid har kommit till, men lite mer som mitt hem känns det ändå. För mina saker är här, och viktigast av allt, Jossan är här! Vi lämnade Lund med en totalförvirrad jossa och letade oss genom obyggden till svalöv där vi hämtade Sara. Då lyssnade vi på slutet av mammas jättespännande bok, där jag först blev lesen för det var en dödsscen som påminde jättemycket om matte och sen hype för det var gay solidarity mellan gaypojke-huvudpersonen och en snel lesbian. Jag ropade av lycka över detta rimlig som jag är. Kanske måste läsa klart hela boken japp eventuellt. Men sen var i alla fall roadtripen igång, men Jossan jamade non stop de första två timmarna eller nåt så jag undrade hur fan det skulle gå. Lyckligtvis lugnade hon sig och vi lyssnade på quiz-podd och sen en massa random musik. Lite country, lite musikal, lite knäpp hiphop, lite weird shit som Sara valde, allt var som det skulle. Vi stannade på max och åt i bilen (den var nystädad...flåt pappa) och på rasta där jag och Sara kände oss attackerade för det lät som nån skrek på oss, så vi antog att det var för att vi hade för roligt och man får inte skratta på rasta. Det blev en grej. Och plötsligt, efter mörkerkörning som ingen uppskattade, var vi framme!
 
Vi lyckades få in katterna i olika delar av lägenheten, vilket hittills har funkat helt okej, men med en del morrande. De kan också se varandra genom en glasdörr, vilket har resulterat i många mördande blickar, förutom från Sherlock för hon vill bli kompis med alla. Biggest extrovert mood. Så vi satt med Jossan och såg hur det funkade, åt chips och lyssnade på några av de äldsta flashback-avsnitten (hej, team osby, jag har inte hört veckans än så ni vet) innan vi sov. Det fick vi göra en del faktiskt, men jossan väckte oss (eller ja det var bara jag som vaknade) med enträget mjauande vid 05. Så då satt jag uppe en timme och tog hand om henne efter bästa förmåga, och sen sov Stella på soffan ett tag för att hålla henne sällskap (bättre att hon gör det pga kan så att säga se vad hon gör). Och idag kom mamma och Sara med en byrå från ikea, som de fixar med nu, och vi har packat upp en massa glas till det fina glasskåpet och en massa köksgrejer i allmänhet. My things live here now. I live here now. Det är helt och fullkomligt jävla sjukt i det lilla huvet. Och också väldigt rimligt, känns det faktiskt. Så, nu ska jag se om jag kan vara till nytta, men det kan jag nog inte för närvarande.

Flyter runt i folkhavet men ni har redan drunknat i varandra

Rubriklåt: Nån annan nu med Molly Sandén, en bra låt men också för att den spelas hundra gånger om dan på radion som mamma har på när hon jobbar
 
Hej hej snaaaart går flyttbilen! Eller ja den helt vanliga jävla bilen, haha. Men jag flyttar i den så då blir det en flyttbil. Men ett sista inlägg hinner jag få iväg, till exempel om igårkväll när jag träffade Anna H. (hahaha, nu började rubriklåten spelas, orimligt!) Vi träffades efter hundra års uppehåll för att äta middag på tugg och catcha up, och att vi gjorde alltså. Jag berättade om flyttkaoset och fick höra om cringey allsång, stilleståndsromaner och väldigt små bebisar bland annat. (hon hade inte fått en bäb obs) Vi bondade över hatet för "bandet" Lukas Graham, jag lämnade över ödlan harry (japp, den finns kvar) och sen gick vi till bishops arms för suröl och mer prat. Då handlade det mycket om comphet, vad sjuka transfober säger, vad sjuka flator säger och att vi med ångest och ängslan aldrig kommer känna oss hemma någonstans. Anna berättade om en bok hon hade läst och hatat, men jag blev mest förbannad på att boken hade tre huvudpersoner och två berättare. Så kan man ju för fan inte göra! En eller tre, det är ju uppenbart för fan. Jag blev arg. Men det var en jättebra kväll, så himla glad över att ha tagit upp kontakten med henne! Och idag har jag gått igenom mer band (är klar nu wooop!) och preppat lite, och nu åker vi om bara en liten stund. Ses från mitt nya hem!

I remain, I am remembered

Rubriklåt: One foot before the other med Frank Turner, från veckans cirkelskiva och en riktigt jävla bra låt
 
Hallå från mig, igen. Japp, still me, förvånande va. Men jag har mycket att berätta om! Som att igår var jag på digital träff med förlaget. Vi pratade en del, men mest lyssnade vi på hur det går under pandemin och sånt, vilket väl var mottligt spännande. Men tänk att jag har ett förlag och att de gillar mig! Det är så sjukt!
 
Sen kom Sara, Benjamin och mormor och vi åt hejdå Emma-middag. Det blev lasagne (jag älskar lasagne) och sen en underbar efterrätt bestående av chokladbollssmet med chokladmousse i. Skojar inte det var det sjukaste och godaste aaaaa tappar det. Det finns fortfarande kvar <3 och det var fint att träffa hela familjen. Mormor hade med sig massa flyttgodis till oss (<3) och vi hade en bra tid och pratade om allt möjligt men jag var så mentalt trött att jag inte kunde tänka. Idag mår jag bättre kan jag säga. Och idag har jag gått igenom en massa fler band. Jag har träffat Emma 4 år (som var jättesöt) och Kiti 10 år (som jag knappt kände igen), och en jävla massa annat. Men mest damm tbh. Damm överallt! Men det har varit kul att gå igenom och ibland får jag ropa in mamma så hon får höra nåt extra precious. Men nu är nästan allt slängt! Sara tycker detta är hemskt men jag vill inte ha möget. Then again, hon frågade "var är ditt hår?" istället för "har du klippt dig?" igår så hon är en speciell sorts person. Och ja, det är allt jag har att berätta för er idag, tror jag. Ses imorgon, min flyttdag!

Tänker lady sings the blues igen, hon tar mig genom dagen

Rubriklåt: Sitter tyst med Billie Holiday med Pernilla Andersson, rubrikraden är väl inte så relevant men låten har helt rätt känsla
 
Jag har ju pratat en del om att jag ska flytta. Men väldigt lite om att flytta ihop. Jag ska liksom bo med en annan person och det har jag inte gjort på sex år. Och alltså, hur läskigt är inte det? Det kommer bli magiskt, men också...hur gör man? Hur ska mitt hem vara någon annans hem? Jag älskar att ha ett hem. Att vara ensam. Att stänga dörren och inte ha någon annan omkring mig. Att lyssna på poddar och musik och vad jag vill, sjunga nonsens ut i luften, plötsligt börja prata om något med mig själv eller Emma Black eller valfri sak i hemmet. Hur gör man det om man är med någon annan? När är jag ensam då? Jag märker det nu när jag inte är ensam någonsin. Jag sitter bara här och försöker hantera att andra människor är omkring mig hela tiden och att jag inte har något eget space alls. Och det är ju bara tillfälligt, men wow vad jag behöver det. Jag behöver stänga av och bara höra saker jag själv har valt. Jag vill, så att säga, sitta tyst med billie holiday. Försvinna in i mig själv. Inte svara på frågor eller vara en människa. Jag fattar inte hur folk som bor ihop gör sånt? Jag och Stella är ju bara på att göra ingenting, men jag har ett större behov av att stänga av henne, så att säga, än hon har. Det är klurigt. Det är alltså inget egentligt problem, det kommer lösa sig, men jag inser mer än någonsin hur mycket actual ensamtid jag behöver. Folk verkar inte behöva det på samma sätt? Konstigt. Men nu är jag nästan ensam och det är underbart. Ska njuta av det en stund till innan jag somnar.

You're the only one in the world that understands my mind, let's forget about high school cliques and get drunk on cheap wine

Rubriklåt: Isobel med Phoebe Green, min och Lillas saknalåt
 
Hej från en sliten och mensvärking emma-blobb! Blobb-bloggen är det idag. Jag vill bara vara själv och lyssna på poddar i min ensamhet men istället sitter jag här och om typ 20 minuter ska jag ha möte med mitt jävla förlag. Förlåt förlaget ni är bäst men jag inte måååå! Men jag åt i alla fall en god banan nyss och det var nog bra för min lelle hälsa. Något annat bra för min hälsa är att hälsa på Lilla och det gjorde jag igår! Fast först invigde jag den här lägenhetens balkong med sol, cola och att skratta högt till crazy town. Vem fan kunde ana att de nya crazy town-avsnitten skulle vara såhär roliga? Ingen för ingen bry. Men ja, hos Lilla var det bra life och hon stekte kotletter like a goddamn pro. Så de åt vi med stor pepp och sen hade vi en så goslig kväll. Vi pratade om andra kvällar vi haft och varför de får 10 av 10 (det är en grej), vilket var supermysigt, och lyssnade på brittiska listan och hade toppenbra liv. Kladdkaka åts, sånger sjöngs med stark pasion (till exempel rubriklåten woooooääää) och Lilla var både väldigt våldsam (även mot sig själv) och väldigt vitsig. Vi avslutade kvällen med att jag berättade sagan om quirell och voldemort, till mycket fnitter såklart. Den stora frågan blev: Hur andas voldy under turbanen? Hur i så fall?
 
Idag vaknade vi i omgångar och hon lagade äggröra till maj som blev godare än någonsin! Mummmms! Vi slöade ett tag och sen åkte jag hit, men bara i några minuter, för sen träffade jag Alex. Vi avslutade vårt ledsagarlife med varma dryckor och prat om barn och folk som ställer in och annat sånt, och sen har jag varit en jävla spillra. Men nu lät mensvärken mig vara, så nu blir det förlagsmöte! Let's goooo!

God dammit jag är härlig, kolla på mig mannen nu om du ska va ärlig

Rubriklåt: Om jag dör imorgon med ambivalensen, som jag har i mitt twitternamn just nu och som en person på twitter skrev till mig om igår för de är tydligen hens favoritband, random och mysligt
 
Hej från mitt lilla bo! Det är nu också mammas arbetsrum jag är i, så jag får lyssna på riks fm och roasta låtar med henne när hon jobbar. Jag har en känsla av att jag stör henne men vem bry. Och här har jag varit, men det har ändå hänt lite saker, för jag har till exempel köpt en datamaskin! Den heter yoga slim, så jag känner mig attackerad, men är ändå väldigt fin och jag är hype på den. Jag ska testa den snart men är så trött så jag kan typ inte processa information? Då är det svårt att lära sig en ny data tydligen.
 
Jag har också gått igenom en jävla massa band. Jag hittade lite höjdpunkter, så de får ni i en lista, eller mest jag för ni inte bry så mycket:
-Ett när jag är typ fem år och pappa berättar en ""saga"" om de olydiga barnen Sara och Martin som tog av pappas maränger utan att be om lov. Bästa sättet att säga till sina barn utan att skälla ju! Eller ja, Martin är ju inte hans barn men ändå.
-En teaterpjäs som jag var med i när jag var liten och som blivit lite mytisk. Dels var det mitt och Agnes första sammanhang ihop, där hon säger "weeendy, kan inte du berätta en saga för mig?" vilket blivit en grej, dels kastar jag en tidning och skriker, och dels är det en låt med som jag och mamma har sjungit i alla år sen dess fast vi bara hörde den där. Nu fick vi höra den igen och vi (jag) sjöng rätt! Sjukt ju!
-Vi hittade originalbanden till josef och klas klättermus, två av de viktigaste från min barndom!
-Jag fick höra min sorgliga låt om att rowlingfanclub stängde ner, tycker genuint att första versen är...ganska bra? Där fanns också en låt om att livet är bättre på natten och för mig är det mörkt jämt, så mitt liv är bättre...okej...
-Fick också höra gems som när mamma läser hp1 för oss med helt katastrofala uttal och när vår kompis Erik sjöng snapsvisor. Mycket kul helt enkelt!
 
Och ja, förutom det har jag mest sovit och försökt kommunicera med mina föräldrar. Och nu ska jag äntligen klippa mitt jävla hår wooohooo!

Baby if I'm half the man I say I am, if I'm the woman with no fear just like I claim I am

Rubriklåt: Proof med paramore, ännu en dänga från flyttlistan som också är en sappy love song för jag är en sån oerhörd tönt
 
Hej från det nya himma! Får jag säga så eller är himma bara huset? Klurig fråga. Jag är utmattad på nivån att jag har ont i halsen ("jag vill meddela att jag har fått ett såkallat symptom", sa jag till mamma precis) och utflyttad från mitt hem. Så nu är mitt hem luftmadrassen bakom mig och datorn på bordet framför mig. Det är mitt lilla bo. Och inte konstigt att jag är jättetrött, för jag somnade inte förrän efter 02, för Stella hade en massa restless legs i armarna (restless arms?) så jag höll i henne och skrapade på hennes armar...lite konstig känsla att aktivt riva på sin tjejs armar men det hjälper tydligen. Och sen vaknade vi 07 och mamma och pappa kom för nu jävlar var det sista rycket! De sista sakerna slängdes och packades och allt städades en sista gång. Typ såhär kunde det låta:
Mamma: Nu tömmer vi vardagsrummet!
Jag: Det är väl tömt?
Mamma: Nej, du är ju här!
...sant. Så till slut tömde jag och Stella oss själva till balkongen och där pratade vi om taylor swift och sånt grejs vi aldrig kommer komma överens om lol. Och sen kom hyresgästen! Hon hade hela sin familj med sig och alla verkade så himla snälla och rimliga. Så nu har hon mina nycklar. Hon är i mitt hem. För det är hennes hem nu. Det är så...sjukt i huvet? Hur funkar det? :( men också skönt att det är klart.
 
Sen ville vi bara sova här i lägenheten, men nej. Först kom farmor, Pia och Magnus för att se lägenheten och fika, på köbekakor till mammas stora skam. Kul att träffa dem, och kul att Stella fick se dem, men kanske inte bästa dagen för just det. Och sen...ja sen kom rolle och malin för att göra samma sak. japp. Så vi fikade mer och pratade mer och jag ville kräkas av tröffhet men att äntligen träffa malin för första gången på flera år var ju det bästa! Hon är så bra vet ni det? Nä det vet ni inte men ni borde. Men sen fick vi typ vila, förutom att äta fisksoppa och när Cia kom med en luftmadrass till maj och för att prata om krämpor och tandläkartrauman. Och nu sitter jag här i mitt bo (mitt i vardagsrummet lol) och ska väl sova, för det behöver jag. Godnatt ses på andra sidan

Det är sjukt när det händer, när allt bara stämmer

Rubriklåt: Vinner med hjärtat med Lune och Silvana Imam, en av mina bästa "dansa runt och flyttfixa och vara kär"-låtar
 
Hej från sista kvällen i lägenheten! Skojar inte, imorgon förmiddag lämnar jag nycklar till en liten tjeja som ska bo här. Det är bananas! Så vi tittar på bar rescue (ett nytt skräpprogram vi har hittat, nytt för oss alltså) och dricker flädersaft och lever life, och vi har kämpat på. Igår skulle jag gå på bokrelease, men min bil dök inte upp, så det blev inget. Istället drack jag en konstig vinslatt jag hittade (den borde inte ha gott att dricka men det gjorde den, sjukt) och passiv-umgicks med min tjeja som inte mådde så bra. Så hon låg i sängen och jag satt vid datan och ibland sa vi nåt knäppt till varandra. Gosligt. Det fick mig att inse att vi måste ha en sitt-möbel i sovrumet i husby, så man kan sitta och hänga med den som inte må och ligger ner. I am a genius. Får se om det får plats.
 
Idag har vi superstädat! Mamma och pappa kom vid 9 och vi har fått riktigt bra ordning. Typ allt är nerpackat och i princip all städning är gjord wooop! Satan vad fint det är! Vi hypade oss med flyttlistan, slängde en massa grejer (ibland grejer vi inte skulle ha slängt...), packade grejer (jag har sån jävla ångest för hur det ska få plats i bilen, mamma säger att hon ska lösa det men fattar inte hur) och städade som fan. Sen tog jag och Stella en lång nap (när jag drömde sjuka stressdrömmar) och åt maxmat (vi fick ett extra meal det var weird), och jag fick lite balkongsol på min sista kväll. Det tycker jag är fint. Och nu är det som sagt bar rescue time och snart ska vi sova, för mamma och pappa kommer 07 imorgon fy fan. Så, ses imorgon från en ny bloggplats, mammas och pappas nya lägenhet aka my home for five days!

When you get elevated, they love it or they hate it, you dance up on them haters

Rubriklåt: Tightrope med Janelle Monae, som vi hörde igår och som är en härlig dänga
 
Hej från två ångiga tjejor! Ingen av oss mår särskilt bra idag, men vi kämpar på. Typ. Vi måste faktiskt få ordning på vad vi ska göra, men det gör vi efter blåget tycker jag. Och igår kom först städpatrullen Rävås och nu är duschen, tvättmaskinen och stora delar av köket städat. Mitt i allt kom Saga (det var planerat lol) och hon hjälpte till med att vika tusen klädar och pågå. The shit var hon! När patrullen åkt beställde vi sushi, drack bubbel och pratade om Sagas märkliga studier, popmusik och hur Saga är som person (svår fråga). Vi åt sushin med pasion och lyssnade på nya låtar som kommit ut (och som faktiskt var rediga dängor) och kacklade oerhört mycket om hur långt "my house my rules" funkar, dynamik-humor och mycket annat kul. Jag och Saga drack eminent goda chokladmjölksdrinkar (mummmms) och vi analyserade hur folk försöker vara maskiner och tog bort dåliga låtar ur damhängslistan. Mycket bra och goslig kväll! Och idag, efter en avancerad dröm om en prostitution-ring (ja jag hade tagit min venla), har vi lyssnat på lordes skiva och varit ångiga typ. Men skivan var spännande (min åsikt är oklar) och jag samlar kraft för att bestämma om jag ska gå på bokrelease eller inte. svårt.

Hjärtat är bara en muskel kärlek blott en konstruktion

Rubriklåt: Strategivisa för kärlekskritiker med Maud Lindström, som vi inledde kvällen med igår
 
Hallå från flytt-tjejorna! Stella ligger i sängen och vilar, men ska snart ta upp sofftyget från tvättstugan, och jag bloggar för att sen kunna tömma badrumsskåpet. Viktiga grejor där. Men blogga är viktigt och igår kom en liten Skogis hit! Vi lagade lax med bollar och kacklade om hur vi har det, hur andra har det, idioter i våra liv (särskilt rasister på folks jobb), märkliga allergier och annat trams. Mamma och pappa kom och fixade på balkongen och tog ner nätet, så nu har Jossan lämnat lägenheten. Det är så jävla sjukt hörni. Så vi hängde medans de fixade, lite konstigt ja, men kul ändå. Skogis färgade Stellas hår och när mamma och pappa gott åt vi kladdkaka och spelade dealbreaker. Det är ett eminent spel! Man skriver lappar (nu hade Skogis med sig lappar) som man drar och lappen man får är vad som händer en på en dejt. Då bestämmer man om man vill gå på en till dejt med personen och då får man en ny lapp när det är ens tur, herregud det här går ju inte att förstå! Men kul var det i alla fall och vi lärde oss vad de andra inte stod ut med och kanske framför allt vad de stod ut med. Kul var det och när Skogis sagt "det är så kul med saker som uttalas" och jag berättat om knäppa saker från gymnasiet åkte hon hem och vi låg i sängen och tramsade. Mycket gos.
 
Idag har vi varit döda som vanligt, men jag tog mig iväg och träffade Alex. Vi satt på ramklints och pratade om antidepp, folk som byter namn, andra folk som bryter kontakten bara sådär och annat sånt. Och nu är jag här, badrumsskåpet here I come! Fast nä ska ringa Lilla först. Hon är sjuk så jag ska trösta na <3

If you miss the train I'm on, you will know that I am gone

Rubriklåt: 500 miles med the hooters, en riktig dänga från flyttlistan (en listan fucking proppad med dängor)
 
Hallå från en riktigt trött Emma! Och en Stella som just nu värmer en paj som hon ska äta. Gott för henne. Och igår var det ju packardags! Och vi hann med en massa faktiskt! Vi har packat en massa jox och tömt både lilla byrån, skrivbordsskåpet och sängbordet (satan vad mycket skräp det var där!) och dessutom en massa glas och tallrikar och grejs. Så idag ska vi packa kläder är tanken, men vi är sååå tröttaaaa lol.
 
På kvällen kom mamma och vi fixade också en del, och sen åkte vi till lägenheten för middag. Vi åkte ner i garaget och alltså åkte vi hiss med bil! Hur cooolt! Framtiden är här. Vi fick kött med mos av pappa och pratade om deras grannar (jag skrattade alldeles för mycket åt deras efternamn och trodde att två var flator men det var mamma och dotter), mammas coola barskåp och annat jox. Sen kom vi hem igen, pappa fick upp den magiska skrivbordslådan som varit låst i minst tre år (sjukt konstigt mög låg i den) och vi vilade och sov en massa såklart. Och tittade på kitchen nightmares och sånt, och nu ska vi ta oss till stan somehow. När Stella ätit sin paj, såklart.

Folk överallt men inga e som vi e

Rubriklåt: Inga e som vi e med little jinder och melo, från veckans cirkel-hopkok och också något jag och Lilla brukar säga på bäbiska för att vi är så konstiga lol
 
Hallå från vårt gosliga lilla land! Vi tittar på todd och har ätit frukost woop och ska snart börja göra ansträngande saker men jag är på väg att somna sittandes. So yeah. Och jag ska get yall up to speed, och i söndags efter blåget tittade vi på en dokumentär om en sjuk i huvet skola. Det var jätte-upprörande och jag blev genuint ledsen för alla dessa människoöden. Skulle rekommendera den men vet inte vad den heter lol.
 
Igår var en så goslig dag. Vi vaknade sakta och åt lunch och kramades och på eftermiddagen kom Lilla! Vi lyssnade på bra låtar och frågade henne om olika musikteori-grejer, så hon fick flexa alla sina skills och vara the shit. Vi åt donuts (jag älskar donuts) och mamma kom för att planera flyttgrejer, så det känns liiite bättre. Sen beställde vi mat och tittade på Felix och tramsade i största allmänhet, vilket var jättemysligt, och sen var det progg-dags! Robert hade gett mig progg i cirkelen och Lilla ville vara med och lyssna, så vi öppnade gelehallonen och partajade med proggen. Den var lite cray, men också spännande, och ändå kul att cirkla i grupp tycker jag! Men när Lilla åkte hem var vi jättetrötta och sov som små bäbar, och idag...japp vi är trötta nu med. Men dagen har redan varit cray, för en stackars bäb-fågel fastnade mellan nätet och balkongen! Stella fick rädda hen och få ut hen, till jossans stora upprördhet. Fågelbäben är hos sin mamma nu i alla fall, tur det. Och nu ska jag samla kraft så vi kan packa!

I thought if I could touch this place or feel it, this brokenness inside me might start healing

Rubriklåt: The house that built me med Miranda Lambert
 
I fredags lämnade mamma och pappa nycklarna till huset. Någon annan ska bo där nu. Någon annan ska sova där, äta där, skratta och prata och gråta där. Och det är för sjukt. Vi har bott där sen 2003, men mormor har bott där sen 1969. Ingen som inte är släkt med oss har någonsin bott där och nu ska några andra som inte bryr sig om oss bo där? Någon jag inte har träffat?
 
Jag vet inte om det är husets "fel", men jag tycker det är så svårt att förstå att man kan sälja och köpa bostäder. Liksom jag bor ju här, det betyder väl något? Men det gör ju inte det! Ingen kommer bry sig om vilka vi var i huset, vad vi tänkte och vad vi gjorde. Det är bara ett hus. Och min lägenhet, men älskade fina lägenhet, den är inte min. Jag bor här just nu men om sex dagar bor någon annan där och om ett år lär jag sälja den. Sen kommer ingen att bry sig om att jag har bott där. Och jag då? Jag ska bo i husby, men det finns ingen historia där. Och utan huset, var finns historia då? Ingenstans. Inga väggar som vet vem jag är. Ingen trädgård jag varit i. Och de gamla väggarna vet inte hellr för de är väggar. Det är så svårt för mig att gräppa att huset inte saknar mig som jag saknar huset. Jag kanske är sjuk i huvet? Förmodligen. Men det är så läskigt nu att jag inte vet var hemma är riktigt, alla flyttar, inget är stabilt. Men ja, dags att börja packa dagens flyttlåda då...

Jag är varken aktiv eller synskadad, så det där får du lösa själv

Hej från en jättetrött Emma! Trots otroligt mycket sömn är jag supermegatrött blä. Men igår var jag mindre trött och dessutom i osby! Vi fick åka dit med old man (woho sa jag, neej sa Stella) och när vi kom fram fick vi kött från grillen (Stella trodde inte på att hon sett grillen innan, men jag hade rätt) och allmänt bra häng. Vi hade inga sagor till maten, men vi förfasades av små händelser i blindvärlden och roastade aktiva (en blindförening, Stella sa rubriken om detta). Robert dissade mig på många opåkallade sätt, vi åt lyxglass, vi lyssnade på otroligt mycket konstig musik (och lite bra), jag och Annoushka skrev konstiga barnböcker bara för att och det var en generellt väldigt goslig kväll. Så var det även imorse med frukost och allmänt babbel, och ganska mycket sorg över min flytt (jag kommer sakna eeeer!), och sen åkte vi hem och tog såklart en fyra timmars nap. Det måste vi få! Och nu har jag varit och handlat och vi tittar på Felix, så allt är som det ska förutom att jag nästan somnar sittande lol. Så...godnatt?

We never get along, I think I think Drake got it all wrong

Rubriklåt: New friends med Maty Noyes, en stemmig låt vi vibeade till imorse
 
Hallå från mig och Stella! Hon äter chips med stor pasion, men det kan inte jag göra för jag sitter härborta och blågar. Tråkigt anser jag. Men vad som var otråkigt var igår när Cia hade partaj! Vi satt på hennes gård och firade Johannas och Amandas examen (som var länge sen men nu kunde vi fira). Vi drack bubbel och pratade väldigt mycket om flyttar, för alla fucking flyttar, och sen åt vi olika sallader och Stella kom! Hon ska stanna jättelänge yaaaay! Vi pratade om lås på svt, om Johannas kille kände Ina Lundström för att han är från göteborg (det gjorde han inte lol) och väldigt mycket om historier som kanske inte har hänt. Johanna pratade om en eventuell spökhund och Patrik (hennes kille då) pratade om en man som attackerat honom mitt i natten. "Så kom det man man med en jävla motorsåg, eller...nej en maskete menar jag!" japp samma sak.
 
Efter denna saga gick vi hem, drack lite te och somnade och kramade sönder varandra för sånt gör vi. Och imorse vaknade vi av att Jossan på något absurt sätt lyckats sätta igång musik, och inte musik som vi lyssnade på innan ens utan bara musik. Stemma-listan, to be exact, så weird! Kände att universum fuckade med mig lite där. Men vi vaknade sent igen och lyssnade på Stemmalistan frivilligt, åt kräm och åkte in till stan. Där köpte vi vin och sen gick vi äntligen till ben & jerry-stället! där åt hon våffla och jag åt milkshake och alla fucking mådde. Jag älskar milkshake det är liiiivet! Och nu är vi hemma och tittar på todd och vilar innan det blir osby-times. Det är ett bra liv tamigfan.

Jag är skurken eller superhjälten med tårar under kappan, jag är han som hittar lyckan i botten utav flaskan

Rubriklåt: Stad i ljus med Silvana Imam och Marzena, eller "stad i juice" som jag vitsade igår i och med marzenas brytning, funny jokes
 
Hallå från en frustrerad memma! Jag är arg på folk som suger, men också på min bandspelare som har bestämt sig för att alla band är nedsaktade. Det tycker jag är dåligt! Men det är varmt vilket är bra och jag ska berätta om min gårdag och då var jag i höör med Lilla och Annoushka. Hon jobbar där nu och ville visa oss den eminenta restaurangen exakt bredvid kontoret, så dit åkte vi på middag. Där åt vi jättegoda hamburgare (kan vitlöksburgare bli mer av en standard ja tack) och ovanligt goda pommes och såklart hade vi en del kackel att kackla. Vi skrattade mycket åt konstiga saker, pratade om att "göra en Anna" och att det kan betyda flera saker att "göra en Marie", hyllade våra favorit-pensionärer (särskilt Hans för han är bäst) och lyckades inte beställa efterrätt vilket ju faktiskt sög. Sen åkte jag och Lilla hem till maj där vi drack cider, lyssnade på hiphop och lekte gissa fråga tänka för I can not be stopped det går ej. Vi gick också igenom lite mer band, så hon fick höra min äckliga barnröst...hon hävdar att den är cute. Så hon fick höra mig tramsa i största allmänhet och intervjua folk och sånt, och efter lite knäpp sång ("batman han bor i london town!") och sagoberättande om när Umbridge var rektor (men mest om hur kingig kingsley är) sov vi. Sista systersovet i lägenheten :( heartbreaking! Och idag har jag sovit och vilat och försökt banda och varit arg och nu snart ska jag iväg. Ska nu kolla om det har blivit sol på balkongen för jag behöver lite jävla sol genast.

So would you hold me please, I'm trying hard to breathe, I'm just surviving

Rubriklåt: Cover my eyes med la roux, från veckans cirkelskiva
 
Hej från en sliten Memma! Men solen skiner och jag ska gå ut på balkongen snart, men där kan jag ju inte blogga längre blä. Men jag ska blogga om min gårdagskväll i Malmö med Skogis! Vi sågs utanför ved, vårt älskade sunkhak med goda drinkar, men det var fucking stängt? Alltså superjävlastängt? Eventuellt stängt för evigt! Så molokna och kränkta gick vi till nyhavn och där fick vi vin av en tjej med snygg eyeliner (Skogis var otroligt hype) och åt fish and chips. Vi babblade om allt sjukt som har hänt och det tog en jävla tid, herregud alltså. Skogis satte huvet på spiken med att säga "om x säger något alls tror jag inte på det. Om han säger typ "jag har varit i Varberg" skulle jag ba "have you though?"" fucking exakt så. Vi kacklade på och skrattade mycket (men inte lika mycket som våra bordsgrannar, holy shit), och efter ett gäng glas gick vi vidare till balthasar. Där såg vi en av Skogis snygga vänner, så vi tappade det lite, men vi hade det bra ändå och skrattade och babblade. Vi analyserade svartsjuka, när bisexuella faktiskt är störiga att vi båda är psykologfria just nu (så sjukt) och en hel del annat. Sen blev det totalkaos med en Emma Black som kom fram, en Skogis som gick på toa när taxin kom och två emmor som lyckades ta sig ut ur lokalen. Starkt kämpat var det, men vi kom hem och var tyvärr så att säga aspackade lol. Så kan det gå!
 
Idag har jag sovit i omgångar och sen släpat mig iväg till stan och Alex. Vi satt på espresso house som vi ofta gör och jag fick höra om hens resa till göteborg och annat sånt. Men wow vad trött jag är. Och nu lyssnar jag på flashback och Lilla är här och vi ska, somehow, ut på äventyr snart. Ses efter dessa!

Jag har mina rötter i flädjeby utanför Lund, det visste jag inte ens själv om för ett år sen

Rubriklåt: Kort biografi med litet testamente med Thåström, lite för lund, lite för att jag går till mina rötter och lite för att jag hörde den
 
Hallå och hej från en Emma som snart ska åka hemifrån! Så då är det ju dags att blåga såklart. Det är som vanligt. Och mest ska jag blogga om att jag faktiskt orkade hålla på med kassettbanden! Och satan vilken jävla resa det är. Jag visste ju att jag skulle låta fruktansvärd på alla band, men jag är aldrig redo för min cringey stockholmska som låter som en jävla chipmunk. Hemskt är det. Men också lite kul, speciellt att höra andra prata! Jag hängde en del med mitt livs nemesis, hör jag, och vad söt hon var när hon inte var psycho! Hörde också precis mig och min lågstadiepojkvän leka och tramsa och fnittra och alltså åh så söta vi är! Det är med honom jag är mest mig själv på de här banden och det hade jag absolut inte räknat med. Fascineras också av hur mycket journalist jag var, framför allt i 10-årsåldern, och alltså det är så lite vad jag blev? Sure, jag blev poddare, men också en som hatar att intervjua folk för folk är så tråååkiga! Somnar ju typ. Så det var väl så jag utvecklades, jag blev mer narsisistisk hmm jaha nähä det var ju inte så muntert. Vi kan tänka på att jag precis hörde mig och min barndomscrush leka att jag var hennes flickvän istället <3 hur söta? Givetvis lekte hon kille men ändån. Lovar att hon är fett hetero nu. Sad. Men ja alltså inget annat av vikt har hänt, jag har ätit thaimat och släppt vår blindpodd (lyssna genast!) och det är nog allt. Ses när jag äntligen lämnat hemmet igen wooooop!

I loved you the first time I saw you, and you know I love you still

Rubriklåt: Party of one med Brandi Carlile och Sam Smith, kanske inte en så bra rubrikrad men den är väldigt fin i själva låten och vi lyssnade på den igår
 
Hej hallå! Här sitter jag, ganska ångig och allt sånt, men har kämpat mig in på blågen nu så let's do this. Igår var jag hos Lilla på goskväll och alltså det var så länge sen jag träffade min bebbesyster faktiskt! Inte okej! Men vi åt kycklingsallad (jag älskar lillas kycklingsallad och vill äta den jämt!), lyssnade på knäppa listor (jag råkade bli hype över en dålig maroon 5-låt och traumatisera Lilla över hur grova låtar faktiskt är...) och såklart pratade vi om en massa grajs. Hon hade köpt donuts som vi åt med stor pasion (jag fucking älskar donuts yall), vi freakade ur lite om att jag ska fucking flyttaaa (om två fucking veckor! how!) och vi pratade om hur man hanterar när folk ljuger och andra jobbiga grajor. Men alltså åh vad skönt det var att träffa hennnne! Tänk att det ska vara såhär jämt nu? Ursäkta hallå vad har jag gett mig in på :(( eller ja okej det kommer bli bra men ändån. Och idag...idag har jag bara legat i min säng, lyssnat på poddar och varit en blobb. Men jag tror det är en sån ångest man borde snap out of, så jag ska försöka göra det. Kanske orkar jag gå igenom kassettbanden som har stått här i flera månader? Kanske!

Ni som håller flaskan kär, varför hamnar ni alltid här

Rubriklåt: Ni som håller flaskan kär med Julia Frej
 
De får dig att tro att det som händer är normalt. Smyger in lögner i vanliga samtal, ändrar sin historia, säger "det har jag aldrig sagt" och "det har aldrig hänt". Får dig att tro att det är du som har fel, för då kan de använda det emot dig. Det är inget de gör medvetet, det sitter i muskelminnet. Att undvika tydlig kommunikation är a och o för deras överlevnad.
 
Så de får dig att tro att det är du som är orimlig. De älskar ju dig, varför litar du inte på dem? Varför är du så tjatig, negativ, paranoid, självisk? De ger ju dig allt! Och nej, jag vet precis vad du tänker, de måste inte säga det här. De måste inte förolämpa dig. De kan visa allt detta med enorma känsloyttringar, stora gester, stora ord. Nej, stora gester är inte alltid fina. Inte om de får dig att känna dig otillräcklig eller orimlig som påpekar allt det där andra.
 
Förvirring är det bästa de vet. Rör ihop detaljer, få allt att verka lite oklart för det klara klarar de inte av. Det är det missbruk ofta är, att få allt att bli mindre klart i huvudet. Så de ljuger om allt möjligt skit för de vet knappt själva längre. Alla lögner är inte logiska, allt är inte taktik. Det mesta är överlevnad.
 
Men de får dig att känna dig så viktig! Du är det bästa som hänt dem, den enda som förstår, deras bästa vän! Ja tro fan det, för du står ut. Om du tittar omkring dig har de flesta andra försvunnit. Och om allt inte är i extremer, om du inte är det viktigaste de har, hur ska de då kunna hålla dig i deras kaotiska, svartvita värld av mörker och glitter? Det finns ingen vardag där, ingen trygg sömn och inga måltider på rimliga tider för vardag är tråkigt.
 
Och varför är vardag tråkig? För vardag innebär att man inte kan missbruka. Deras favoritsubstans blir svårare att ta och hantera. Då är det lättare att bygga murar av kaos runt sig. Murar av kaos, känslor och brist på info. För det värsta som kan hända är att de måste sluta. Inte bara sluta missbruka, utan sluta kaosa över lag. De vill inte behöva vara i den vanliga världen. Men den vanliga världen är bättre. Den är på riktigt det.
 
Nej jag är ingen expert på missbruk. Jag har inga erfarenheter av det. I don't need any. Jag har kanske inte alla rätt här men så här mycket vet jag: Det är inte värt det att vara med en missbrukare som inte aktivt vill bli bättre. Det behövde jag säga. Tack för mig godnatt.

Saw you in the magazine they're calling you messia, they must be living in a dream they couldn't be more wrong

Rubriklåt: Penny dreadful med Skyclad, en riktig jävla dänga som jag och Robert sjöng i lördags
 
Hallå och hej jag har fått igång ingmar! hahaha "jag" eller hur. Nä, pappa hittade en sladd som håller igång datorn, men inte laddar den, så den är konstant på 5 % men it works. Men det är garanti på den tydligen så det kommer inte kosta pengar för the boys att fixa den när de får tillbaka den. Behändigt.
 
Så, jag ska blogga om mitt life såklart och i lördags kom ju Robert. Vi skulle fira cirkelen som fyller två år! Vi hade fått en gästskiva från Saga, nämligen haims senaste, så vi lyssnade på den och skrattade åt konstiga ljud och förvånades över olika stilar och grejer de höll på med. Sen beställde vi mat och pratade om musik såklart, men också nyheter (med genuina reaktioner som "neeeee!" med det sorgligaste tonfallet ever), deckare, flyttpanik och en massa annat. Vi åt en efterrätt som mammas kompis hade bakat (bästa brownien ever!) och lyssnade på pappas gästskiva, som denna gång var ksmb. Detta var ibland mycket bra och ibland ett jävla haveri, men vi hade i alla fall oftast kul. Vi sjöng cirkellåtar som rubriklåten och sammanfattade det gångna cirkelåret, och hade såklart en bra tid. När han åkt tänkte jag sova, men Lilla och Annoushka ringde och vi babblade ett tag. Höjdpunkten från detta var när jag och Lilla mjauade och Annoushka pratade låtsasdanska och hon ropade "jag är en dansk katt, mjaauuu!" med konstig brytning. Skrattade: mycket.
 
Igår var knappt en dag, men jag var i himma-huset i alla fall. Jag sa hejdå till huset och åt biltema-korv (<3), köpte en sladd till ingmar (fast det var fel sladd) och handlade. Sen lyssnade jag på gamla mord-poddavsnitt och sov och åt chips resten av dagen, och idag har jag varit i stan och ätit lunch med mamma och pappa för att få hit ingmar igen. Det var lite traumatiskt för mig, för jag råkade äta en hel (eller två hela) jalapenos och det var det starkaste jag varit mer om. Hur gillar folk sånt? Jag kunde knappt tänka för det brände så mycket för fan! Coleslaw var det enda som hjälpte för det var lite grädde i det. Weak bitch är jag. Men nu är jag hemma och kan data som jag vill, och ja det var väl allt jag hade att berätta. Vi ses blogg-gänget!

Jag har gett upp så många gånger att jag tröttnat på det med

Rubriklåt: Stockholm 2010 med Eddie Lövholm Eriksson, en låt jag och Linus gillar mycket helt enkelt
 
Hej från en jättetrött emma! Jag är dessutom svinstressad för min dator vägrar laddas. Vägrar. Jag fucking hatar allllt. Okej inte allt men typ! Men okej jag ska blogga om min gårdag och vara mer peppande I guess, och vi hade en bra tid. Vi gick igenom gamla barnsånger ("spränga kloster" är en bra sådan) och babblade, och sen gick vi in till stan. Linus ville se klosterkyrkan, så vi gick dit, men det var begravning där så vi kunde inte gå in. Den var tydligen fin på utsidan i alla fall. Det är min favoritkyrka i Lund ifall ni undrar. Vi köpte sen alkohol för kvällen och åt mat på subway, och tog oss hem genom supermegaregnet som plötsligt kom.
 
När vi kom hem lyssnade vi på podd och skrattade åt "Ulla", och sen spelade vi in egen podd. Det blev en kul och weird podd tyckte vi! Det blir kul för er! Och då var kvällen igång. Vi (Linus) lagade kycklingburgare, vi lyssnade på våra favoritlåtar (alltså de vi båda gillar), vi sjöng mycket fint, vi skickade videos till folk, vi drack konstiga kola-shots (de var weird), vi försökte komma ihåg låtar i vår lista (vi kom båda ihåg låtar som inte låg där...) och generellt hade vi det himla bra. Vi pratade såklart om teologi och sånt, vilket resulterade i att jag rantade om att synd är ett dåligt konsept. Det är det! Vi somnade vid halv två tror jag och idag åkte han hem, och jag sov på dagen för det behövde jag. Och snart kommer Robert herregud hur ska detta gå ingen vet men om datorn ville ladda vore det bättre...

She's moving on but I guess I'm not, yeah we all want what we ain't got

Rubriklåt: What we ain't got med Jake Owen, en bra countrylåt som jag och Linus gillar
 
Hallå och hej från mig och Linus! Eller ja det är ju bara jag som blågar men ändån. Vi gjorde precis en sketch om sd:s riksdagsgrupp som klappar händerna när de inte ska, så vi är på topp. Han kom hit igår och då hade vi en härlig tid med country music och kladdkaka. Vi pratade om att ladda i sexton år (det var mycket kul tyckte vi), att ta ett steg mellan ungern och frankrike, alla sorters fika som finns, att "det är så mycket man kan men så lite man ska" och en massa annat där vi mest tyckte väldigt olika. Vi sjöng countrydängor (som inte handlade om busschaufförer fast linus trodde det) och diskuterade vilka som skulle dö och annat mörkt, för det tyckte vi var rimligt.
 
På kvällen tog vi oss in till stan och träffade hans tjeja Sofie! Vi gick till john bull och åt fish and chips och pratade om monogami (får man pussa någon utan att bli ihop? Får man tycka att någon är söt när man är i ett förhållande? Tydligen inte...), läskiga superkristna de känner, vad Linus inte kan som han borde kunna (sjuka grejor!) och en massa annat grejs. Jag drack stooora glas vin (det var en grej där) och vi hade det bra, jag godkänner henne (för min åsikt är ju så viktig). Vi kom hem och pratade lite mer, sov och nu är det fredag och vi har ätit kräm (kräääm!), tittat på youtubeklipp, skrattat åt konstiga saker och pågått. Snart ska vi ta oss in till stan. Ansträngande. Ses imorgon!

Söker finna godan ro, men allt kommer igen

Rubriklåt: Sömnlös med Sanna Carlstedt
 
Halv fem på morgonen och här sitter jag. Jag hade verkligen behövt sova och ladda om, för all energi behövs de här dagarna, men nej. Sömnen ville inte vara med. Och jag vet inte vad jag ska göra åt sömnen alltså. "sov inte på dagarna då emma" men såhär, om man behöver sova tolv timmar ibland och inte somnar typ 21 msåte man ju sova på dagen. Och man kan ju inte ens få melatonin längre så jag vetefan vad jag borde be om ens? Jag önskar att jag hade sömnmedicin men när man lowkey har hypersomni kan man ju inte be om knark för att få sova! Kan man det? För jag är så trött på det här jävla livet jag vill bara få somna! Förr i tiden kunde jag lägga mig ner och ba somna do yall remember? Det tog typ en kvart! Jag fattade inte folk som gick upp mitt i natten, för "då somnar de ju inte", men alltså det finns en gräns på hur många timmar man orkar ligga i sängen och inte sova. Det är så fucking tråkigt och jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt saken? Hur får jag tyst på mitt huvud? Ja, jag vet att jag borde träna. Men jag vet inte hur! Seriöst fuck alla seende som ba kan gå promenader casually, eller gå på gym utan att det är en hel dags projekt, fuck er alla! Tänk om jag bara fick sova och må bra och inte bara vara en boll av ångest det vore coolt. Fuck it ska väl gå tillbaka till sängen då...

Can't feel my legs, I'm feeling like a liar at best

Rubriklåt: Hope med Arlo Parks som jag sjöng med stark pasion innan idag för jag har en sämst jävla dag och den hjälper
 
 Hallå från tåget! Jag har ingen aning om var vi är men vi kör i alla fall och det är bra för innan stod vi stilla jättelänge. Så himla oklart varför. Fuck nu stannade vi hoppas det är på en station I literally have no idea. Men jag ska trotsa min ångest och blogga woho! Och jag ska blogga om igår när Onna, Kiti och barnen kom. De hade med sig glass (<3) och när vi glassat oss gick vi ut till gården och barnen lekte loss. Lee bestämde att alla saker var robotar, barnen bråkade en del, Onna hittade kompisgungan och var väldigt nöjd och alltså man vill ju verkligen bo med en kompisgunga utanför dörren alltså. Tänk att jag supersnart gör det! Bananas!
 
Efter ett tag gick vi in och beställde mat under mycket krångel och barnbråk ("jag vet Lee, ibland när man är grinig vill man ragequitta allt" rimligt Kiti) och när maten kom kom också min tjeja. Det var tur för jag var mycket ångig. Vi åt maxmat och barnen sprang runt och lekte hundar (tror jag?) och när de skulle gå sa Lee "det är så roligt att vara här!" sötboll är hon. De är båda sötbollar och jag saknar dem redan. Med det sagt var det skönt att de gick, för jag mådde inte så bra, så att lyssna på nya flashback med Stella och sen titta på felix var bättre. <3 Och idag? Idag är en fruktansvärd dag. Har mått så otroligt dåligt och knappt kunnat röra mig, men somehow tog jag mig upp på ett jävla tåg och är på väg hem. Längtar till min jävla säng kan jag säga. Men jag lyssnar på gilmore guys och det känns ändå lite bättre, så jag hoppas jag mår bättre imorgon.

Underbara saker kommer hända oss

Rubriklåt: Underbara saker kommer hända oss med terra, från veckans cirkelmix (mixvecka wooop)
 
Hallå och hej! Jag sitter i soffan och lyssnar på goblet of wine och väntar på att husby ska invaderas av onna, kiti, lee och luna. Snart händer detta men hoppas jag hinner blåga först. Det gör jag nog, för det har inte hänt så mycket. Igår jobbade Stella och jag sov basically hela dagen, men när hon kom hem hade vi en goslig tid. Vi mådde båda lite off, men vi lyssnade på en p3 dokumentär som gjorde mig upprörd men där vi älskade en snel man och Stella gjorde en god sallad. Den åt jag alldeles nyss till lunch muuums. Vi kramades och pratade om våra tryggaste platser och sånt, och när Stella hade somnat lyssnade jag på eldkvarn (rekommenderas ej) och sen en mycket bra och kul countryskiva (rekommenderas mer). Så jag satt uppe väldigt sent wooops, och idag har jag pratat lite med lilla och ätit sallad som sagt och nu väntar jag på gänget. Hoppas de hittar hit för jag kan inte hjälpa dem lol. Så, det var ett litet hej från mig, ha det bra allesammen! Är allesammen norska? Skitsamma.

I hope you never find a sock to match the other one, hey will your daddy pay your taxes now that I'm done

Rubriklåt: Tights on my boat med the chicks, från veckans cirkelskiva
Tilda: Haha, Sverige är kanske ganska litet? Men det kommer jag ihåg tror jag, hade iaf ett vagt minne av att nån av dina syrror bodde i norrköpingstrakten!
 
Hallå igen gänget! Nu är det natt och Stella sover, men jag sitter uppe och ämnar blogga klart om min helg. Så himla nice att pausa blogget såhär, rekommenderar (lol). Men ja igår eftermiddags kom alltså Peter och Arild och efter lite kaffedrickande och båt-ösande gick vi för att bada. Eller the dudes badade, det gjorde inte vi. Vad är liksom grejen med att bada om man inte vill bli svalkad? Where's the fun? Jag fattar inte! Vi kom i alla fall tillbaka och Peter blandade riktigt fancy drinkar. Jag fick min och rättade honom direkt på hans uttal, så jag är ju charmig haha, men det var riktigt gott! Om ni undrar fick jag cava, apple sourz och vit rom, mummms. Jag måste bli en sån person som har drink-grejer hemma och blandar dem och är on point med allt sånt. Exakt den personen ska jag bli! ...nån gång.
 
Jag och Stella plockade lite vinbär (<3) och sen åt vi middag. Den var lite läskig, men det gjorde inget för vi hade trevligt ändå. Vi pratade om dokumentärer, att folk tydligen använder linkedin på riktigt (stor chock! Yall ni kan få jobb på linkedin hur sjukt!), körkortsteori och en hel jävla massa annat. Anja hade bakat en goood blåbärs- och hallonpaj (jag vill ha den nu hallå) och jag smakade äcklig whiskey (förlåt den är säkert god om man bry), men sen blev alla soviga redan vid 22 så vi fick sova. Tråkigt ansåg jag.
 
Idag åkte vi hem och Stella fick köra till norrköping. det gick bra tycker jag <3 och efter lite tågåkning och sånt kom vi heeem. Då sov vi såklart, för hallå haru träffat oss, och sen har vi chillat. Tittat på Felix, beställt mat (superbesvikande lax) och sen! Sen fick jag en garanterad hyresgäst! Vilket dock betyder att jag lämnar lägenheten redan den 22/8. Jag flyttar några dagar senare, men ändå tidigare än jag räknat med. Så nu vet ni det om ni bry, och även om ni inte bry. Men nä hörni, om man kanske skulle sova?

Hej och tack för kaffet jag är glad att vara här, älskar fan att åka men hatar ett farväl

Rubriklåt: Tack för kaffet med Timbuktu och Dregen, mest för att det är en åkig låt och jag har varit iväg...ibland är det inte så jävla genomtänkt round here
 
Hallå gänget jag är i husby! Jag sitter i soffan och vi kollar på Felix och Stella samlar nog kraft för att göra te. Det behöver hon för hon inte må :( men det ska vi inte prata om nu (konstigt om vi skulle det), utan om vår helg i kvarsebo. Jag åkte till Norrköping i fredags och där mötte jag Stella, och efter en chailatte på espresso house (alltså äntligen en rimlig chailatte!) satte vi oss på bussen mot kvarsebo. Efter ett tag gick Stellas mamma på och vi var helt själva på bussen, "en stor taxi" som hon sa. Men sen var vi framme vid deras sommarstuga! Sommarstugor är så sjukt yall it just is. Men vi gick runt och tittade på allt som hade växt, bland annat en helt sjukt stor squash som literally såg ut som en jävla stock. Stella ansåg att hela squash-landet var väldigt porrigt. Det hade regnat, så det kom hundratals mördarsniglar och åt upp allt de såg, till Stellas mammas oerhörda ilska. Så ibland sprang hon iväg med snigelsaxen och klippte sönder en massa sniglar med stor pasion. Vi tyckte synd om dem :(
 
Jag och Stella la oss i soffan och chillade och såg på när Anja (tröttnade på att skriva Stellas mamma nu) lagade mat. Till exempel skrattade vi mycket när hon gick ut till grillen och ropade "yeah!" hon kände sig hånad. Men god mat blev det! Grillad fläskfilé med hemodlad potatis och morötter (antar att de också var hemodlade) och tsatsiki mummms. Det var det bästa och vi satt ute och pratade om resor, vad man lärt sig de senaste tio åren, barn och sport och hur det samverkar, att Stella säger "olympiska spelen" istället för os (jag skrattade jättemycket åt detta) och en massa annat jox. Mycket trevlig kväll!
 
Igår vaknade vi lagom sent och åt frukost på altanen. Det var mysligt och vi diskuterade stadsplanering och allt nytt som ska hända i tunnelbanan, ändå spännande hur det ska gå till. Vi tog oss på en liten promenad till kvarsebos stora attraktion, fiket, och där drack vi äppelmust och åt kakor. Anja blev skandaliserad (så heter det( för hon trodde att jag köpt en chokladboll men fått en kokosboll. Hon menade gräddbulle och det var inte en sån jag fick, men det såg ut så faktiskt. På fiket pratade vi en massa om färger och hur konstiga frukter är, alltså meloner har olika färg utanpå och inuti? Det är flera frukter som har det tydligen? Och vattenmeloner är röda inuti did yall know? Genomskinliga och röda! Sjukt! Vi gick hursomhelst hem igen och vilade lite, åt soppa och pannkakor till lunch (mummmms) och efter någon timme kom Anjas man Peter och hans son Arild (aka den första broren jag träffade) dit. Och nu avslutar jag detta inlägg, för jag vill inte run out of steam så jag delar upp det i två. Det är inte bara för att jag vill ha fler rubriker (faktiskt), utan jag önskar jag hade börjat göra så för länge sen.

RSS 2.0