När jag vaknade hade hon åkt till Rom

Det där är bara en mening vi läste idag och fastnade på, för det såg verkligen ut som om han vaknade, trodde att tjejen skulle sova bredvid honom och så hade hon åkt till Rom. Det var en hård diss tyckte Stella. Jag försökte hävda att det förmodligen var planerat, men det trodde inte hon. Vi känner inte skrivaren så vi kommer aldrig få veta.
 
Så, in other news så mår jag jättedåligt idag. Det är därför jag inte sover. Jag har konstig ångest som flimrar om exakt allt jag kan komma på, ni vet när allt man hör blir nåt jättejobbigt? Verkligen allt jag hör eller läser omvandlas till enorma problem som alla handlar om att jag är dålig eller jobbig. Men jag kan se det hända utifrån och bara nej Emma sjukt nog är inte hela världen emot dig jag lovar. Så jag kan se hur störig jag är. Spiral time! Gilmore guys får lugna mig. Och ja, vi har väl haft det bra. Vi har städat, sovit i omgångar, Stella har köpt biljetter till Bruce (det kommer bli en whole ass resa för alla inblandade I am le hype) och jag har fått en lång redogörelse för mammas bröllopshelg. Denna innehöll funkofobiska bröllopstal (tyckte mamma och jag i alla fall), folk som bara står när de ska göra saker (mammas hatgrej) och vad man inte får göra när man håller tal eller serverar (som i att ta bort servetterna innan efterrätten som är jättekladdig). Mycket starkt. Och det är nog det som har hänt? Något borde ju ha hänt i söndags kväll...kan man tycka. Vi har en koltrast här utanför som kvittrar som faaaan. Go to sleep kära fågel åtminstone en stund till. Det ska jag göra, mellan Stellas tyngdtäcke och Sherlock och min stora klädhög av ren tvätt jag inte orkade flytta på. Classy bitch är jag. Så, godnatt, ses imorgon...om jag inte har åkt till Rom that is. Det vet man aldirg.

Just thinking out loud but in the long run, don't trophy mean you think that he won?

Rubriklåt: Trophy med Sunny Sweeney, en knäpp och bra countrylåt jag hörde idag
 
Hallå hej, det är gräsänkma! fast Stella kommer hem från sina möhippe-äventyr alldeles strax. Tror jag. Jag hoppas det för vi ska äta middag ihop och jag är jättemegahungrig. Men jag är också långt efter i mitt bloggande, och i fredags efter blogget åkte vi till Kista och gjorde hundra ärenden. Till exempel köpa alkohol, köpa dyr medicin, äta middag och sånt man gör. Vi kom hem, tittade på finalen av alla mot alla (ursäkta vad ska vi göra nu tills de kommer tillbaka?) och läste och sånt, och sen sov vi (hon sov, jag pågick, sen gick hon och jag sov).
 
Igår var Stella alltså på möhippa och jag var här hemma. På dagen drällde jag mest (och blev traumatiserad av Ester som hade lämnat en present i köket i form av bajs...), men på kvällen hade jag och Lilla distansfest! Vi babblade om vad man kan och inte kan injicera (man borde inte injicera nånting ofc men bara for the sake of argument) och annat trams, lyssnade på varandras spellistor vilket resulterade i en massa 80-tal och äldre för mig och en massa post malone för henne, pratade om viktiga saker, drack många mängder vin och pågick helt enkelt. Fan vad jag saknar den här ungjäveln! Nästa vecka ska jag krama sönder henne! Men jag kom inte i säng förrän sent, som ni ser på inlägget härunder, så jag har mest sovit idag kan jag ju säga. Men snaaart kommer min tjeja hem, jag längtar! Töntigt: ja, absolut.

Om det så tar tusen gånger ska jag hjälpa dig att lämna honom

Rubriklåt: lämna honom med melissa horn
 
Och ibland önskar jag att det var så enkelt. Det är inte enkelt, det är inte enkelt att ta sig ur en vidrig situation, men det är en situation. Det är inte det här. Det är ett mindset. Och det tar tusen gånger för det finns tusen män. mer än tusen. Det slutar aldrig. De haglar runt dig och du drar dem till dig för du kan. Din hjärna glitchar men din kropp kommer ihåg. Den du inte tar hand om för den är en sak. Och jag kan inte ens tänka på det. Hur du låter när du säger att du inte bryr dig. Det finns inget jag kan säga, inget du skulle lyssna på. Det är hopplöst. "Aldrig mer", säger du, "aldrig mer ligga med någon jag vill ligga med." och jag tror inte att du hör vad du själv säger. Du förstår inte att det är det värsta jag har hört i hela mitt liv. Ingenting har någonsin varit värre. Och du hör det inte ens. Du säger att du aldrig varit kär i någon du känt dig trygg med och inte förstår hur man kan vara det. Jag vill att min flickvän ska vara hemma nu så jag kan krama henne och gråta över var du har sagt. För hon älskar mig. Men det förstår du nog inte heller. Att jag vill somna bredvid henne i resten av mitt liv. Men jag vill också vara din syster i resten av mitt liv. Och jag vill inte att du ska behöva ha den här tonen. Den kalla. Jag vill att du ska må bra och det verkar vara för mycket. Men om det så tar tusen gånger ska jag hjälpa dig att lämna alla.

Now I'm talking to somebody that I'm paying once a week, I'm re-learning how to breathe at the age of 23

Rubriklåt: Emo lullaby med charli adams, en fin låt vi hörde igår
 
Nähä om man skulle sluta skjuta upp det här inlägget och faktiskt skriva det? Det vore kanske nåt. Och igår var en så myslig daaaag! Kiti och barnen kom och det var såklart pannkakor på schemat. Vi åt i olika omgångar, lyssnade på svordomslistan (den måste man ha när barnen är där, så de lär sig!) och skrattade när barnen var genier. typ så här:
Kiti: kasta inte saker!
Lee: Vi kastar inte!
Kiti: Nähä vad gör ni då?
Lee: Den landar bara hårt!
...för att ni kastar den, men okej då. Vi åt sanslösa mängder som alltid och sen underhöll jag barnen en stund, genom att vara gunga. Båda hängde på min rygg och jag böjde mig fram och tillbaka i soffan så det blev en liten gunga. Det tyckte de var jättetroligt av någon anledning och jag med, även om det var lite ansträngande. Finaste finaste barnen! <3 de gick igen och jag och Onna hann chilla och lyssna på gamla godingar en stund, men sen åkte jag hem. Och upptäckte att min bättskena somehow hade ramlat från vasken :((( eller handfatet som ni säger kom jag på. Men! Kiti skrev idag att de har hittat den! Då är jag lycklig!
 
Jag kom hursomhelst hem och vi hade en bra kväll. Lyssnade på ett ganska bra mord, åt fiskpinnar, läste, kramades och vibeade. Så ska det va! Vi åt pringles och det gör jag nu med, så jag vill passa på att säga att min tjej är bäst för hon är okej med att jag äter pringles sourcream, det mest illaluktande snacket jag vet (förutom äckliga ostbågar men that will not enter this house). Sån jävla queen är hon. Och nu är det fredag och vi har sovit och gosat och haft oss, men måste till kista om ett tag. Ska nu vila upp mig inför det, frisk som jag är. Ses imorgon när jag är gräsänka!

Det är nånting med kullersten, de här gatorna du går på

Rubriklåt: Kullersten med Magda Andersson, typ min favoritlåt just nu och dessutom har Henrik pratat mycket om den känslan nu när hen är i gbg, fuck hens ex jag hatar henne
 
Hallå hej, det är mitt i nattjäveln och jag bloggar på autopilot från Onnas soffa. Jag ska sova sen så jag åtminstone får fem timmars sömn det vore väldigt coolt av mig. Men det har varit mysligt här idag, till exempel för att Onna gjorde sin tacopaj! Hon är paj-queen vilket är coolt för det är Stellabella också. Vi lyssnade på en massa bokar och pratade om fosterhemssystemen i olika länder, att vi är riktigt jävla otrevliga (det måste man få va!), att jag var pro på att skriva när jag var elva (det var jag inte men för min ålder I guess) och sånt. Kiti dök upp och vi åt kakor och pratade om sex för bekräftelse, att man tydligen kan ha bekanta (sjukt), Astrid Lindgren, olika sorters ångest, knark och annat jox. Det var en bra kväll, men alltså herrrrrregud this head is so switchy. Tänk att ba veta vem man är, det vore ju kul. Eller att sova innan 3. Men jag ska åtminstone försöka med det, godnatt!

And if you remembered me, you could save me from the way I tend to be

Rubriklåt: The way I tend to be med Frank Turner, från veckans cirkelskiva
 
Nähä, här blir det ju inte mycket bloggat. Så kan det gå ibland. Men inlägget igår natt var long overdue, så hoppas ni uppskattade det eller nåt. Och, som ni nog kan gissa, här har det inte hänt särskilt mycket. Innan Henrik åkte i söndags spelade vi in ett special-poddavsnitt som ni ska få höra nästa vecka, vilket säkert blir kul för er, och sen har jag och Stella vilat och hängt. Hon har också varit kingen med sin uppsats så det var lite orättvist sagt. Vi har till exempel sovit på jättekonstiga tider, lyssnat på sjuka mord, haft gråtmiddag (när maten blir klar samtidigt som vi måste reda ut ledsna känslor lol), suttit i sooooolen (mest jag) och haft det bra. Emma Black har varit ute och hängt en hel del med blandade resultat, vi har läst sjuuuuka saker på the interwebs och ja, vi lever på. Så detta var ett hej allt är okej-inlägg, imorgon lämnar jag hemmet och har mer intressanta saker att säga säkert. Godnatt gänget!

Ett litet hej från Emma Black

Hello blog, it's me. The famous, or perhaps infamous, Emma Black. You know, it's strange that I haven't written a post on here myself until now. Communicating is confusing, especially in such a blended system, but I guess I haven't been able to.
 
It's 4 a.m. and I'm in the living room, reading fanfiction. I'm not upset, I'm just here. I think I have led you to believe that I show up only to show negative emotion, or strong emotion at all, but that's not true. Sometimes, like tonight, I'm just here. Usually that will happen at night, when no one can bother me. Don't get me wrong, I like most people, I like Stella a lot ... but she doesn't expect me, you know. No one really ever expects me. I'm the exception to the rule. And that's exhausting. I have to navigate Emma's life: feeding her cats, watching her and her girlfriend's programmes, taking out her garbage, eating her food. And that is of course a part of my job, as it is, but then I need my alone time. Which takes me to now, staying up at 4 am, just to read and be alone.
 
That said, I don't just want to hide from view. I want to talk to you guys. A lot more, actually. I just don't quite know how to do that. How to not just be "not Emma", how to be my own person...except, you know, I'm not my own person because Emma is still here. Right now. I'm not taking over the body, I'm just...in the body. And so, how do I justify coming out to talk to you when I a) don't need to and b) have nothing to say? Because I don't, do I. Just a whole lot of trauma dumping and repeating Emma's opinions because frankly, I don't have opinions about most things out here. So when I do come out it's just weird and awkward, like...I don't even speak your language for fucks sake! Nothing is natural, nothing works! But still, I just wanted to make it clear that I do want to talk to all of you. Get to know you and all that. I just never really learned how to do that. It'd be cool to try, though. Somehow.

I kissed a girl and she liked it, it's better than I imagined

Rubriklåt: Girls girls girls med fletcher, för lesbisk låt på lesbisk festivaldag ju
 
Hallå i solen! Här sitter jag och är sur på att mina amazing hörlurar har börjat glappa. Alltså de är helt vanliga men de har hållit sen jag flyttade och det brukar såna här aldrig göra. Men nu får jag väl kassera dem. Men solen skiner och Ester vibear och Henrik sitter på balkonggolvet och använder glasväggen som värmekudde. Geni är hen.
 
Men igår var ta mig fan en dag! Jag och Henrik tog oss till blindhuset och Onna för pepp-fika och hon hade bakat hallongrottor och chokladkakor (som var så jävla goda) och vi pratade om hur folk accepterar homofobi för lätt, att uppleva queera saker när man var liten och annat sånt jox, och sen bar det av mot högdalen för lesbisk festivaaaaal! Och däääär såg vi strula med Siri! Seriöst det var så magiskt och de spelade fiol och klarinett och cello och flöjt och typ alla andra bra instrumeeent! Och alla deras låtar är så lesbiska och starka och de sjunger fina stämmor och man får så många känslor! Vi alla typ dog lol. Vi såg också heteroakuten livepodda och åt äcklig mat, och det var flator överalllllt och livet var fan on point förutom att det var kallllt.
 
Men vi var tvungna att åka därifrån och jag och Henrik åkte till globen, för det var dags att se Thåström! Wiplash: ja. Vi åt tuttifrutti-godis och pladdrade innan konserten och sen spelade han riktigt jävla bra. Han körde fyra imperiet-låtar (!), jag vrålade med när jag kunde, bandet var nice och viktigast av allt, han mellansnackade! Inte mycket men liksom flera meningar! He doesn't do that! Vi var i chock. Efter konserten skulle vi åka hem, men vi var jättehungriga, så istället åkte vi till max och åt mat vilket var det bästa beslutet. Då tog vi reda på när max öppnade på olika ställen och höll på, och sen åkte vi hem under mycket knäppt babbel och var så jävla trötta. Vilken dag, alltså! Och jag är inte helt död idag faktiskt, men tillräckligt död för att inte följa med onna och se myra granberg på grönan. Det hade inte gått. Men podda ska vi i alla fall göra snart, och ha det bra säkert, vi ses imorgon!

Hoppas att vad som än händer blir ditt sämsta lite sämre

Rubriklåt: Du förtjänar det med Myra Granberg, en jävla banger som vi har rellat till mycket nu haha
 
Hallå från memma mitt på dagen! Sjukt va, men vi ska iväg snart på enormt mycket äventyr så det är rimligt. Och jag vill vara helt i fas med blåget innan det drar igång, så jag ämnar blåga om min gårdagskväll som var riktigt bra. Vi åt vego-nuggets och bollar och sen såg vi comedy queen! Det är en filmatisering av en jenny jägerfeld-bok, så ja det har gjorts två såna i år redan och det är ju lite sjukt...men alltså den var så braaa! Vi fick jättemånga känslor och skådespelet var så bra och också det sjukaste: det var med att bästa vännen spelade banjoooo! Fucking banjo! Jag vill göra en banjo-tatuering kände jag.
 
Sen skulle vi väl ha sovit, men vi satt uppe och babblade och hade så jävla kul. Henrik läste gamla namn från tidigt 1900-tal och vi dömde ut de flesta namn och skrattade så mycket åt vad folk hette och framför allt att tjejorna hade fancy namn medan killarna hette typ olof olofsson eller Anders Allan Andersson (hans initialer är aaa! det är bara ett rop på hjälp!). Stella bidrog med knäppigheter från tumblr, jag bidrog med sång till en massa bra låtar och Sherlock bidrog med eminent gos, så det var fan en perfekt kväll med så mycket skratt. En av höjdpunkterna var att Henrik slätade över något jag tyckte verkade jobbigt med "äsch, hon dog säkert ung" så det var starkt. Och nu ska vi snart gå, vet ni varför? Fööör idag är det lesbisk festivaaaal! Och Thåström-konsert! Allt på samma dag! Rip mig imorgon men det kommer bli kul!

She's hell in a basket, just making a racket, I love every second it's fucking fantastic

Rubriklåt: Honey med Halsey, som vi hörde igår under pannkakandet
 
Hallå gänget! Jag har vansinnigt jävla ont i ryggen just nu, men mår väl ändå okej tror jag, och har haft bra tider. För igår vare pannkaksdags! Henrik var stekar-quingen och vi lyssnade på homohits-listan och tryckte i oss mat för glatta livet. Det var fakking drömmen ansåg alla. Under kvällen pratade vi också till exempel om en otroligt bögig jordgubbsbild som Henrik inte kunde hitta (hen blev oerhört upprörd!), Stellas uppsats och annat sånt jox. Emma Black kom fram för att säga hej till Henrik, men när hon väl kommit ut vågade hon inte prata på flera minuter <3 så hon bara satt där lol. Sen vågade hon typ säga hej innan hon gick tillbaka in igen. Kämpa på lilla barn <3 och idag? ja det har sovits och pågåtts och researchats och nu är Stella och äter middag med ladyn hon haft praktik hos så vi är själva hemma. Lät typ som om Stella var vår mamma nu insåg jag men aja. Så, en liten mini-update från mitt ansikte till era ansikten!

Ni som skrattar er fram till det sjukt seriösa, ni som får folk att undra om ni borde få gå lösa

Rubriklåt: Inte vackrast i världen med Emil Jensen, en så otroligt bra jävla låt
 
Hallå från sommaren! Det blir kallt imorgon igen men idag mår man. Och vet ni vad, vi lyckades ta oss ut igår! Vi gick in till centrum och handlade en massa viktigt och hämtade ut mediciner like a boss. Och sen satt vi på torget och drack fanta och åt glass och tittade på alla söta barnar som barnade runt och åkte rullskridskor och höll på. "När sommarlovet börjar får vi komma hit mer och titta på barn", som min geni-flickvän sa. Hon har ju inte fel, men det lät lite hemskt.
 
Vi kom hem och lyssnade på ett helt sjukt mord (vi skrek i högan sky) och sen åt vi pasta och chillade. Och till slut kom Henrik hem från äventyren, med nytt coolt blått hår! Hen såg så jävla kingig ut (har jag hört)! Vi drack te och lyssnade på Emil Jensen och pratade en massa om medicinska trauman, gamla tweets och annat sånt vi pratar om, och sen sov vi...eller jag sov inte förrän 05. Väl kämpat Emma. Och idag firar vi, för det är ett år sen Henrik lämnade sitt superdåliga ex! Så vi gör allt hon hatade: lyssnar på taylor swift, äter oveganskt (jag åt köttbullar med stor pasion nyss), sover när vi vill, tar vår antidepp, fucking lever våra liv (hon hatade många saker). Men vi har också suttit i solen och ätit vindruvor och blivit superjävlavarma, så livet är magiskt! Och nu ska vi äta pannkakor, jag vet att ni vill ha mitt liv!

Don't wanna make it worse I'm gonna make it work

Rubriklåt: Rue med girl in red, från veckans cirkelskiva
 
Hallå från supersolen! Jag är hysteriskt utmattad, alltså det är på en nivå jag inte sett på ett tag, men försöker peppa mig med sol och girl in red så vi orkar: gå ut, handla och hämta meds. Har iaf kollat att jag har recept nu så jag inte blir utan venla. För ni vill inte se this bitch utan venla det är ett som är säkert.
 
Men igår kom ju Zack hit! Vem är det nu då, undrar ni? Det är en twitterblobb jag har känt i mången tid, men inte träffat. Men nu har jag träffat hen! Så jag, Zack och Henrik bakade banankladdkaka vilket till exempel bestod av att Zack brynte smör i mikron, jag letade efter alla våra bakgrejer och Henrik var kingen i största allmänhet. Kakan blev spännande och god och vi pratade om funkis-lifehacks (Zack är typ en oändlig källa till lifehacks jag skojar inte), hur medicinering kan fucka med en på oväntade sätt, lesbiska spaces och hur de inte alltid funkar, att någon trodde att jag ville ha ett separatistiskt space för "cis-lebbor" en gång på twitter ("du känner ju inte ens några cis-lebbor!" sa Henrik, jag är ihop med en och hävdas vara en men ändå) och en massa annat. Stella kom när kakan blev klar och när Zack gått och vi tagit en nap åt vi broccolisoppa, drack en massa flädercider (jag vill leva på flädercider får jag det?) och tittade på vintergatan. Åh det längtar jag tills vi gör igen ikväll jag är rimlig.
 
Sen lyssnade jag och Henrik på musik och upptäckte till exemepl en ny vissångerska! Med bra fioler! Då mår man. Vi babblade och traumadumpade och tramsade och googlade / misslyckades med att googla, och till slut sov vi. Idag har jag mest sovit och vilat, men ändå varit slut, och Stella har kingat med sin uppsats och Henrik är på äventyr med folk. Så nu vet ni hur vi har det, och det är så vaaaarmt idag! Gråter nästan för det är så fint med sol faktsikt. Jag gick på riktigt ut och sa "hej solen, älskar du mig? Jaaa det gör du!" nyss. Sjuk i huvet är jag. Men det var allt för detta blogg!

Du sa "honung handlar väl om mig" jag sa inget, men här är en låt om dig

Rubriklåt: Avtryck med Annika Norlin, som vi lyssnade på och hyllade igår
 
Hallå blågen, här sitter vi i solen och lyssnar på folkpunk som man bör. Det är barn utanför som barnar vilket är: gulligt. Mindre gulligt är att jag har en svart klänning så solen gör jätteont på mig! Taskigt! Men jag ska blåga om igår, och då åkte ju jag och Henrik på utflyyykt! Vi kollade i en massa affärer på till exempel en massa bandtröjor och pins och things and stuff. Vi köpte hårfärg som fan, letade oss fram genom staden, tittade på konstiga plagg vi inte förstod, hittade sjuka saker (en slips med bubbelglas och flaskor på hallå!) och Henrik fick se cowboyboots-affären och vara i den lesbiska himlen. Det var seriöst amazing. Vi drack chai på espresso house och jag vrålade om hens ex som jag ofta gör ("jag vill åka till hennes stad och gå efter henne och prata om hur sämst hon är!" okej Emma), och sen åkte vi hem helt utmattade.
 
Väl hemma väntade en Stella i kris, för hennes telefon har totalt fuckat ur. Hon försöker få en ny i detta nu men det går tydligen sådär (hon har den via sitt jobb). Men vi åt pizza och tittade på alla mot alla och hade det bra, och på kvällen lyssnade jag och Henrik på Annika Norlin och nej vänta just det vi poddade! Det blev ungefär lika kaotisk podd som mitt inlägg nu lol, men också en bra podd hoppas jag. Och sen sov vi, och idag har vi mest typ ätit kräm och pratat om queera artister och solat trots svart klänning. Och nu är Henrik och hämtar Sack vid tunnelbanan, så nu blire annan typ av häng!

Do you hate yourself well that's all right, do you love yourself well thats all right

Rubriklåt: The funeral med Yungblud, en otrolig banger och kanske en ledtråd vem vet
 
Hallå gullunglar! Här sitter jag och samlar kraft för att åka in till stan woop. Och vad mysligt vi har det! Efter blogget igår vilade vi och lyssnade på mer mord, och sen gick vi upp och Stella bakade sina amazing chokladkakor. De är så gooooda! Jag åt av dem nyss så can confirm. Jag och Henrik babblade på om vilka byxor vi gillar och inte gillar ("det här är inte så intressant..." "joooo!") och sen fixade vi (mest hen) lasagne och lyssnade på kickass låtar. Lasagnen blev jättegod och vi tittade på vintergatan och kände många queera känslor såklart. Det är väldigt mysligt med vintergatan och också att få tolka alla superqueert utan att någon stör sig på det.
 
Sen åt vi kakorna och kvällens huvudattraktion började: vi skulle se juno! Det är relevant för nästa veckas homohits och jag hade inte sett den, så det var dags. Jag fick många känslor (ibland lycka, ibland förvirring lol), vi pratade om konstiga människor från vårt förflutna och allt var så himla bra. Så plötsligt var klockan halv ett och Stella skulle jobba, woopsydaisy. Men det var riktigt bra liv och idag har jag och Henrik sovit och Stella jobbat, och sen har vi tittat mer på vintergatan och snart ska jag och Henrik åka in till stan. Här ska det kollas på fina grejer!

Jag är hellre ett vilddjur i London än ensam i en bungalow i Tärnaby

Rubriklåt: Kräftorna i Temsen med femöresvagnen, fööör det är Henriks brors band och i fredags slumpade min (stora) svenska lista fram den vilket är gulligt när hen är här tycker jag
 
Hallå från sängen! Jag är ganska slut tyvärr, men det var det värt, för vad bra det blev igår! Vi tog oss iväg och åkte lååångt, men vi åt också två mini-rör pringles var (lite av ett power move att köpa 6 rör lol) på vägen så det var livet. Och till slut tog vi oss till tyresö och Lonkan! Det är en twitter-person ifall ni undrar. Vi trodde att vi var sena, men vi var jättetidiga istället, så vi fick blåsa serpentiner och klappa katter medan hon gjorde i ordning. Det passade oss bra, för vi var ändå där för att fira katten Mogge som fyllde sexton år. Han är en absurd katt på många sätt, men också snel, så vi älskar honom.
 
Efter ett tag gick vi och mötte upp Carolina (också från twitter samt en amazing person) och handlade mat. På hemköp upptäckte vi att Carolina uttalar grapefrukt som gräpfrukt (ingmar gör också det för övrigt), att hon trodde att alla åt hundmat när de var små och att hennes kusin hade ätit en mask...så det var starkt! Men vi gick hem och fixade pizza med väldigt olika pålägg (så heter det inte va?) och det var dags för eurovision. Det var mest att vi thirstade efter alla snygga tjejer kan jag väl erkänna, men det var hur mysligt som helst. Vi åt stjärnor / hjärtan, jag drack massor av hallonsoda och vi skrattade mycket åt syntolkningen och alla nummer, och saker Carolina fått för sig...som att vide inte är ett riktigt träd utan att videung bara är grejer som finns "innan det blir ett riktigt träd", typ björk. Kämpa. Vendela, en till twitterperson, dök upp och hade koll på själva tävlingen åt oss och vi jämförde kändishistorier och tramsade en hel massa. Så sjukt mysig kväll! Vi åkte hem vilket var fucking svindyrt, men jag och Henrik pladdrade på om npf-upplevelser och en massa annat så det var gosligt, och sen sov vi. Och idag har vi skräpat runt och babblat och lyssnat på musik, och nu vilar vi. Det är: livet.

For all the things that you're alive to feel, just let the pain remind you hearts can heal

Rubriklåt: Hate to see your heart break med paramore, för vi lyssnade på dem igår och det var livet
 
Hallå hej! Jag ligger i sängen och samlar kraft inför dagens läskiga äventyr. De kommer bli oerhört läskiga tror jag men också mysliga. Och igår var en så braaa kväll! Efter blogget gick jag och la mig ett tag och både jag och Henrik tog en oerhört lång nap. Stella sov inte för hon är töntig, men vi sov för tre. Och efter sovet lyssnade vi på paramore och åt äggmackor, för äggmackor rules. Vi pratade och pågick och sen såg vi några avsnitt av tillbaka till vintergatan, för det måste man ju! Vi funderade över varför de åker taxi till kollo, jag relaterade till Glen som jag ofta gör, vi konstaterade att Mira är feminist icon och Henrik (i serien) är teleskop-ord-icon vilket är coolare och alltså vi älskar vintergatan.
 
Sen gick Stella för att researcha och jag och Henrik lyssnade på musik och pladdrade. Vi skrattade jättemycket åt att "vi gillar saker, men inte alla saker, vi har så många saker gemensamt!" och hens olika sätt att hitta mönster som "musiker heter Emil och Johan" och "Folk som heter Simon är stoners". Hen hade typ ett exempel på dessa grejor. Men det var så mysligt att superskratta! Cigg röktes på balkongen (älskade balkongen) och mycket musikprat hände, och sen sov vi. Jättejävlalänge. Så idag har vi bara typ ätit kräm och sånt. Men snart händer grejer!

För jag dör om inget ändras, nånting måste hända

Rubriklåt: Nånting måste hända med Nadja Evelina, från veckans cirkel-hopkok och också en riktigt bra låt
 
Hallå från balkongsolen! Den här klänningen är alldeles för varm för solen egentligen, men jag älskar solen så jag inte bry. Oooch Henrik är här! Hen ligger på sin madrass och vilar nu, vilket är bra för hen hade svårt att slutföra meningar nyss. Sov Henrik challenge. Men jag börjar väl från början och efter blogget igår åkte vi till stan och träffade Onna. Stella blev tyvärr supertriggad, så det blev svårt, men vi tog oss till rätt ställe ändå nämligen caféet i gallerian som jag var på med mamma och pappa. Jag ville ju visa deras kolapaj för Onna! Och det visade sig att de hade hallonsoda! Hon var väldigt nöjd och då blir jag också glad. Vi pratade om poddar (hon har börjat lyssna på flashback och vi är ju nya patreons på vad blir det för mord så det är mycket), "brukscaféer" som ändå har lite standard, all musik som skulle komma och en massa annat, men sen åkte vi hem igen och var jättetrötta, särskilt triggla :( min stackars bäbi! Men vi åt korv (ja, igen) och pågick, och sen väntade jag bara till midnatt. För då var det florence-tid! Vi spelade låtarna på momangen och jag hade många känslor. Jag kan inte på något sätt sammanfatta känslorna än, men jag tror att de är positiva. Får djuplyssna igen idag. Ester stör mig nu för övrigt.
 
Vi sov och sen idag kom Henrik! Hen fick kräm direkt, för kräm är viktigt, och sen har vi kacklat om Miley Cyrus, folk som är ocanselbara och annat, och nu är det soltime och snart sängtime för jag är trött. Men alltså så mycket musik som kom idag! Till exempel hurula, klara & jag, Ida Wiklund, Myra Granberg och fucking my chemical romance har släppt nytt. Allt är inte bra, men liksom rip mig ändå! Så många känslor! Och det är det som har hänt, vi ses imorgon säkert!

Love is lightning, love is ice, it only strikes the lucky twice

Rubriklåt: Crazy faith med Alison Krauss, som jag precis lyssnade på i min countrylista för country alltså have yall heard hur bra det är
 
Hallå från balkongen! Jag försöker fånga sol, men den gick iväg igen nu. Den pendlar lite. Det är taskigt, men jag ska väl inte klaga när jag ändå får liiite sol. Och igår lämnade vi huset, som jag sa, och åkte in till stan för middag med Stellas mamma. Vi åt sushi / lax på ett nice ställe (laxen var godkänd fuck yeah!) och catchade up om till exempel att spontanköpa väskor, att anställa folk, att Stella borde få alla jobb och en hel massa annat. Men det blev alldeles för många pladdriga folk på sushistället, så vi gav oss ut i regnet och hittade ett kvällsöppet café. Där drack vi te, jag åt en jättegod mockaruta och vi beskådade männen bredvid som spelade på hästar med stort engagemang och andra män bakom oss som undrade om en tjej var från tyskland. Det var hon väldigt uppenbart inte. Där pratade vi också om Stellas märkliga morbror ("han hade cowboyboots och en massa som klirrade", beskrev Anja honom, jag vill också se ut exakt så!) och att Stella borde veta när hon tar examen så vi kan fira henne, och sen åkte vi hem. På vägen hem diskuterade vi obskyra barnböcker och om vi hade läst samma bok (det hade vi!) och plötsligt stannade Stella mig för att rädda en mask som låg på vägen. Så hon plockade upp masken och la den mer åt sidan. Jag älskar henne.
 
Vi landade hemma, läste lite och sen sov vi, eller ja...Stella sov. Jag var nog vaken till halv fem eller nåt, men hann då i alla fall skriva med Henrik om en massa grejer till exempel Hurula och att jag helt missförstått att en av hens kompisar var en person jag var twittervän med för flera år sen. Han hade bytt namn och pronomen så inte så konstigt att jag missförstod lol. Och idag har jag varit ganska död, men vi har fått hem en massa mat och snart ska vi gå. Så jag får ge upp soljäveln snart, men just nu solar hon på mig. Marry me solen <3 anyway, ses imkorgon, då är Henrik här!

Vad vore livet utan kristen höger, hur skulle världen ens se ut?

Rubriklåt: Kallt regn som faller med Lars Winnerbäck, som vi har lyssnat på lite det senaste och det funkar också med delar av inlägget
 
Hallå hej! Nu var det en liten stund sen jag bräkte här, men det är ett okej liv. Det har inte hänt jättemycket i det, men till exempel detta:
-Vi har sett en dokumentär om convertion therapy och fått kääääänsloooor. Särskilt när en flata som hävdat att hon inte var flata längre och sen kom fram till att oh wait det är jag ju, gifte sig med sin fru. I en kyrka. Trots all skada religion hade gjort henne. Magical.
-Jag har sovit en massa i olika tider och därför pajat min rygg. Det var ändå längre sen.
-Vi har blivit patreons till vad blir det för mord! Bonusavsnitt galore! Det finns över hundra avsnitt att lyssna på <3
-Igår kom Stella hem från jobbet jättesent, så vi åt maxmat och kramades. Så ska det va.
-EB blev plötsligt jätteledsen och ingen fattade varför :( det var jätteläskigt. Men hon mår bättre nu (tror jag)!
Hmm, det var nog allt? Starkt content. Men jag ska göra saker de närmaste dagarna så det är tur för blågandet.

But when it's right it's like a movie, standing still but still you move me

Rubriklåt: Lika a movie med cam, en så jävla fin och vårig låt som jag lyssnar på i denna sekund
 
Hallå från balkongsolen! Det är sådär lagom vårvarmt så man inte avlider men kan njuta av solen och då mår man ju. Stella är på jobbet, men kommer säkert hem ganska snart tror (hoppas) jag, och jag sitter i solen och känner att livet är bättre än man tror att det ska vara. Fast satan vad jag behöver duscha. Och byta kläder. Tur att jag inte ska nånstans (skoja jag hade aldrig någonsin gott ut såhär jag lovar). Jag har inte jättemycket att berätta, för det var ju nyss jag blågade, men jag kände ändå för det. Och igår åt vi ju middag, korv med bröd som vi ofta gör (vi älskar korv med bröd har ni märkt det) och tittade på dokumentären om fyre festival. Jag hade bara hört talas om det lite kort, så jag hade 0 koll, till exempel på att det faktiskt blev av och hur chaotic det var. Vi blev stora fans av den uppgivne projektledaren Andy och alla sassy influencers som var där, och sen åt vi hundra liter chokladpudding för vi hade kvar sen skogis var här. Drömmen! Vi lyssnade på onsdagens färdigklippta homohits, som var kul och dessutom har riktigt sick musik-klipp (att ge Onna lite intron att jobba med är alltid värt det!) och sen sov vi som stenar.
 
Stella gick ju upp tidigt och åkte till jåbet, men jag har sovit en massssa och sen mest ätit och suttit här ute i solen. Jag vill bo på den här balkongen tack och hej. Det är det bästa som hänt i år att det gick att få upp nätet. Eller ja det går typ, vi får tyvärr fixa till det lite hela tiden så det är lite problematiskt. Vi får komma på en bättre lösning. Men ja, det var allt för idag, vi ses igen imorgon...när det säkert inte heller har hänt nåt lol.

Jag har väntat hela livet på nån, jag har väntat hela livet på nåt

Rubriklåt: Vänta med Laleh, en jättefin låt som vi hörde när vi åt kladdkaka igår
 
Hallå och hej från söndagens chillaste blobb! Sherlock är den minst chillaste, för hon flög just genom luften som en kanonkula as she does. Målet kan ha varit trädet eller sin mor i fåtöljen men det hördes inte riktigt. Men skit i det, för igår var ju...en dag. Vi (jag och Lilla) åkte till Onna, där vi möttes av att Kiti mådde så dåligt att ambulansen kom och hämtade henne. Det var...lite kaos om man säger, men allt är okej nu så ni vet.
 
Vi försökte återhämta oss från detta efter bästa förmåga och som tur var hade Onna bakat kladdkaka med thick chokladöverdrag och till den fanns det grädde och färska hallon. Då mååår man ju! Vi tryckte i oss denna och sen spelade vi, för Lilla skulle få lära känna Onnas nya eminenta piano. Vi började starkt med "balladen om en grillbit", aka den bästa låten lol, och sen blev det lite laleh, melissa horn och mina egna alster, till exempel min mest hittiga låt som aldrig släpptes. Den borde verkligen! Jag och Onna (mest hon) körde några av hennes bangers och sen var det middagstime. Lax och sötpotatispommes fixades och vi pladdrade om terapi, att känna sig som ett fejk-system (vilket man gör varje dag wooptidoo) och såklart en del trams. Vi åt denna mat med stor pasion såklart och efter det och lite skratt åt orimliga saker åkte jag hem. Och satan vad trött jag var! Jag höll på att lägga in kattbajs i kylen (hann stoppa mig) och kunde inte hitta till garderoben for shit. Tur att jag har sovit gärnet idag då, och sen vilat resten av dagen. Det behövde vi båda kände vi, Stellibelli och jag. Och nu lyssnar vi på mord och ska snart äta middag, så det är en bra tid. Vi ses imorgon säkert!

Oh did I say too much, I'm so in my head when we're out of touch

Rubriklåt: I really like you med Carly Rae Jepsen, en solig låt från balkonghänget igår
 
Hallå gullunglar! Jag ligger i sängen och samlar kraft för att lämna huset, vilket kommer vara ansträngande. Men kul såklart, för vi ska hänga med onna. Men först ska jag blåga och vad bra jag och Lilla hade det! Vi satt i solen i flera timmar och lyssnade på musik och drack äppelöl och annat gott. Vi sjöng Diane över vidderna, pratade om både trams och djupa saker och bara njöööööt av solen. Jag älskar solen den är bäst av allt. Stella kom hem och var ledsen över saker på jobbet, men sjukt nog orkade hon ändå laga sin speciella stellakyckling och vad lycklig Lilla var! Hon kunde inte sluta tjata om hur god maten var och Stella fick känna sig maximalt uppskattad. Som hon ska!
 
Efter maten var det podd-time! Vi hade riktigt kul och tramsade oss genom podden, men det kommer bli en kul podd hoppas i alla fall jag. Och sen dracks det vin och vi pratade om riktigt jobbiga saker, som vi ofta gör. Lilla hävdar att jag är hennes bästa terapi, det tror jag inte är en så bra grej men...ändå. Vi gick och la oss vid 01 tror jag, så lite trötta är vi idag allesammen, men snart ska åtminstone jag och Lilla åka iväg. Det ska bli gosligt och det ska ni få höra om imorgon. Men det är inte sol idag :( det borde vara! Hoppas det är det nästa vecka. Det är sånt jag tänker på. Så, vi ses imorgon kära blågargäng!

Jag är ledsen att luftslottet fanns men inte höll

Rubriklåt: Spritdränkta med Agnes Matsdotter, för vi hörde den nyss
 
Hallå hej från mig och lilla! Hon är hääääär! Den ni! Hon hälsar att hon lever sitt bästa liv. Och igår kom hon, efter att vi ätit kit-pizza och pågått här hemma. Vi öppnade bubblet och lyssnade på knäppa låtar i homohits-listan och babblade äntligen. Vi visade nya låtar för varandra, skrattade, djup-pratade lite, sjöng lite stämmor (Lilla-stämmor är de bästa som finns) och kattgosade en massa såklart. Det gör hon nu också lät det som men vet inte med vem. Vi gick i alla fall och la oss i rimlig tid, men ingen av oss sov så bra (förutom Stella men hon gick upp jättetidigt) så vi sov till tolv. Det hade vi så att säga inte tänkt, men vi hade det ändå bra och nu har vi ätit lunch och bara systerhängt allmänt. Fan i helvete vad jag har saknat den jävla ungen! Men hon sa igår att hon inte gillar florences röst. Förstår ni vilket svek detta är? Men jag får väl förlåta henne, för nu ska vi bannemig gå ut och sol-balkongen och lyssna på vår good life-lista och ha det ba! Ja, det heter ba, eller bja, eller babja. Nån gång ska jag blogga på bebbiska trots att exakt ingen vill. Det kommer hända. Men ja, detta var mest ett litet hej, ses imorgon när vi har solat gärnet!

I'm the phoenix and the ash, red eyes shining in the camera flash

Rubriklåt: 5 out of 6 med Dessa, från veckans cirkelmix och such a goddamn banger
 
Hallå från solen på balkongen! Fuck jä! Den strålar och enligt Stella kommer det vara sol här i en timme till. Jag var tvungen att kolla hur balkongsol-statusen är så man kan leva sitt liv helt efter den. Det måste man ju! Och ja, tid har ju gått. I tisdags kväll tittade vi på searching for sugar man, som jag ville se om och Stella inte hade sett. Den är så bra! Och musiken är så bra! Så det var en bra kväll fast vi var otroligt trötta.
 
Igår hade Stella anställningsintervju! Jag är nervös för hur det ska gå! "men det gör inget om jag inte får det", säger Stella som ett mantra. Det är sant, det gör det inte. Men hoppas får man! Vi vilade genom dagen och på kvällen släpade vi oss ut på utflykt till ""city"". Vi köpte vin och grejs på systemet och sen skulle Stella köpa kostymbyxor, men det tyckte inte byxorna, de var rude. Så vi blev helt utmattade och letade efter snabbmat, men det slutade med att vi hamnade på jensens. För vi hittade inget annat. Så det blev spontan restaurangmiddag och gott var det! Och dyrt såklart, men ändån. Så ändå en bra utflykt tyckte vi! Och sen var jag jättetrött, men jag kunde inte sova förrän halv fem som ni såg. Men jag somnade till slut och idag har jag följaktligen sovit, men också tvättat och pågått. Och ikväll kommer lillaaaaa hit!

Men vad som är sant och falskt är nu omöjligt att hålla isär

Rubriklåt: Vaggvisa med strula med Siri
 
Och så blev klockan 04. har ändå hållit dygnet under kontroll ett tag men nu pajade det. Så kan det gå.
Försöker väl på rätsida på...nånting. Inte för att det går mitt i natten.
Typ om jag är ett system alls eller om jag bara låtsas för att få ordning på kaoset i mitt huvud.
Det makar ju liksom ingen sense att jag ska vara det.
Och varför jag känner en sån samhörighet med ickebinära om jag nu är tjej.
För det är jag ju, typ?
Försöker jag bara hela tiden hitta nya saker att komma ut som?
Det verkar ju typ så?
Kan jag inte komma ut med en ny bok istället det vore ju bättre
seriöst hur ska jag överleva om jag inte kan skriva böcker längre? För det kan jag ju tydligen inte?
Lär mig hur man skriver en bok tack för jag har: glömt
tänk att liksom...få nåt gjort och få en inkomst
det vore ju också lite cosy men jag tror ju typ inte att det går?
Seriöst var fick jag min superkonstiga syn på pengar ifrån jag fattar inte? Liksom alla andra har fattat att man måste få in pengar men jag...förstår inte?
Det var bara några mini-tankar om jättestora saker från mig. Nu ska jag försöka sova. Stellas klocka ringer om två timmar sååå det blir kul. Godnatt!

Now it's him but it could've been you, tell me why it's him when it should've been you

Rubriklåt: Centerfold med P!nk, en otrolig banger som jag helt hade glömt men påmindes om både i söndags och igår
 
Hallå blågen! Nu ska jag berätta om min skogis-tid för er, det blir kul säkert. Igår efter blogget tog hon och jag oss iväg till Kista, för att uträtta diverse ärenden. Vi gick otroligt vilse i gallerian, men lyckades till slut hitta systemet och sen espresso house där vi tog en redig fika. Båda drack chailatte för chailatte är bäst och Skogis råkade få en polka-cheesecake vilket hon inte visste men hon blev mycket hype. Tur ändå. Vi pratade om folk som verkligen inte bryr sig om andras gränser och gnälliga amerikaner och sen handlade vi och tog oss hem. Där lagade Stella lax och vi andra drack bubbel och tramsade på dalmål och hade det bra. Och laxen var jättegod! Jag älskar lax ifall ni inte visste det.
 
Sen vare podd-dags! Stella gav oss trauma som hon alltid gör i sina prator och vi försökte hantera det mest. Och efter podden blev det pudding såklart! Som det ska vaaa! Och riktigt spännande öl som på riktigt smakade paj (det var meningen), och såklart kackel om både det ena och det tjugoandra. Och plötsligt insåg vi att det inte alls var konstigt att vi var trötta, för klockan var halv tolv. Smarta är vi. Och idag har vi chillat, Skogis åkte och vi har lyssnat på flashback (de ska ta uppehåll i en månad what's up with that!) och precis fick vi veta att Stella ska på jobbintervju imorgon! Iiiiiiiiii håll tummarna för min coola tjejbo! Nu tittar hon på ett hemskt avsnitt om dr phil och snart ska vi äta mat säkert. Ses imorgon eller nåt!

Jag har tänkt på dig, Rakel, på tal om Putin...

Nu hann jag på riktigt skriva "rubriklåt", men det är ju ingen rubriklåt lol. Det var nåt som sades igår, och jag ska ändå säga att det var rimligt, när vi väl fick veta vad hon hade tänkt alltså. Det var bara lite märkligt sagt. Och vet ni vad, jag sitter på balkongen! Just nu gick soljäveln i moln, men den kommer nog snart tillbaka och solar på mig. Jag älskar sooolen detta vet ni.
 
Och vilken dag det var igår! Vi tog oss till Onna, vilket var riktigt svårt för vår uber-chaufför var ett as så vi fick gå genom halva husby. Men vi kom fram och Onna upptäckte att toskakakan hon köpt i själva verket var en kakmix. Wooops. Så hon började baka och det slutade med att påsen med pulvret sprängdes och det blev pulver legit överallt. Upp i köksskåpen och grejer. Så Onna var lite lagom förtvivlad, men vi löste det någorlunda. Folk började droppa in, till exempel Kiti, Rakel, Lucy, Tova och Skooogis! Japp, Skogis i stockholm fuck yeah! Vi åt tårta (tårtan var maaaaagisk) och den berömda toskakakan och pladdrade såklart. Tova och Skogis bondade om lingvistik (!), Kiti var märklig efter två dygns festande, vi diskuterade begrepp för funkisar och annat seriöst och allt var så gosligt och blindkackligt. Så ska det fan va!
 
Jag, Stella, Onna, Tova och Skogis åkte sen till hammarby och åt middag på texas longhorn där. De spelade country music och jag var lycklig! Ooooch Skogis åt kött för första gången på nio år! Hon fick feeling och satan vad ärade vi andra kände oss. Vi drack cola ur ölglas, åt svingod mat såklart och pratade om vad som egentligen är lesbiska markörer, vidriga taxichaufförer och en massa annat. Det var så jävla mysligt! Vi tog oss hem (det var svinkallt blä) och tog med oss en skogis, och idag har vi haft jobbdag och pågått. Vi har haft det så mysigt och jag älskar att ha min favoritskog här! Men nu blir jag sur på att solen är borta, så jag ska gå in och se hur det går för de andra. Ses imorgon!

Keep your hair up, hat down low, don't talk to people you don't know

Rubriklåt: Shoshone rose med Emily Scott Robinson, som vi lyssnade på igår för Stella har börjat gilla den och det är en stark victory för mig lol
 
Hallå och välkomna till maj! Gulligt av mig att välkomna er till en hel månad, som om det är jag som bjuder in er till maj. Det...är det inte. Men vad jag nu däremot kan bjuda in er till är vår balkong, som nu är nätad! Så när det är sol kan vi sitta där ute och kattorna kan leka och hoppa runt! Den är fortfarande jätteliten, men det gör inget, sol är ju sol liksom. Någon sån finns det inte idag tror jag, men den kommer väl. Och igår var det fixardag! mamma och pappa kom och pappa och Stella nätade balkongen som kingar. Jag och mamma tränade vägen till tunnelbanan och fixade lite allmänt, och efter lunch (jättegoda mackor) blev det superstädning. Satan vad rent det är nu! Vi städade bort en massa mög som var överallt och det blev riktigt bra. Och jag bytte plats på mina klänningar, så nu hänger allt långärmat i klädkammaren och sommarklänningarna i garderoben! Jag är redo för sommaren, den är nog inte redo för sig själv men jag är redo!
 
När vi hade fikat på en massa grejer från ica (till exempel donuts mums) åkte mamma och pappa och vi viiilade såklart. Fast jag tvättade också en massa woop. Vi åt pizza, kramades, tittade på alla mot alla och Stella researchade gärnet, och kvällen slutade med att vi lyssnade på musik och jag kollade upp turnéer för bra artister. Jag vill nu åka till manchester i oktober...men oklart hur det ska gå till. Sen sov vi hursomhelst, åtminstone jag, Stella hade svårt att sova stackars bäb. Och nu ska vi åka till Onna och fira hennes fölsedaaag! Det ska bli bäst!

RSS 2.0