Jag älskar din mjälte!

Nä, jag kom inte på nån rubriklåt idag, så det blev ett utrop från Stellabella när vi pratade om att älska någons insida och hur man kan tolka det bokstavligt.
 
Hallå hej jag hinner egentligen inte blåga, men jag orkade inte igårkväll så jag drämmer av det nu. Och vilken dag jag hade igår! Jag åkte in till stan och träffade mamma och pappa, som var upe i huvudstaden. Vi gick till en fiskrestaurang och åt fish and chips, som var så jävla gott. Det var fancy fisk så man kände sig lite extra lyxig lol. Vi satt ute trots lite för kallt och pratade om allt möjligt som pågått sen sist, och sen blev det shoppingäventyr. Vi landade på stadium och jag hittade till slut skor, och också en amazing säljartjej som föreslog att jag skulle ställa fötterna på en scanner och kolla hur jag belastar för att köpa någon fancy sula. Det slutade med att både jag, mamma och pappa köpte fancy sulor, haha. Kingig var den tjejen, ge henne en befodran tack.
 
Sen var vi otroligt sugna på en öl / ett glas vin, Så vi landade på ett eminent café och drack nämnda drycker och jag och mamma åt en otrolig choklad- och kolapaj. Alltså vill bo på det stället! Så det gjorde vi ett tag och där pratade vi om representation, ickebinära och vad grejen är där (det var starkt), tjejer med konstiga skor som gick utanför (jag blev kär) och annat jox. Sen tog vi en paus på deras hotell innan vi åkte till mariatorget, där vi skulle till Stellas mamma, men först tog vi ett glas på en scottish pub. De hade jättegulliga vinglas och jag ville sno dem, men jag trodde också att Fredrik Strage var där och det var han inte, så jag blev besviken.
 
väl hos Stellas mamma joinade just Stella och v vi hade en så bra kväll. Vi åt lammspett med en massa röror till, drack fancy vin och pratade mycket om bordet de skulle köpa, hur folk lyssnar på poddar, musik (mest lou reed och echo and the bunnymen), att inte synka livsplan med sina partners och en hel massa annat. Vi åt god cheesecake och hade det bara riktigt bra, och sen åkte vi hem och jag och Stella var zombies typ. Och nu är vi vakna och vilken sekund som helst dyker föräldrarna upp, för nu jävlar blir det balkongfix! Paaaarty!

But when is it enough, when do I call my feelings on their bluff?

Rubriklåt: Homeless med Maria Mena, för vi lyssnade på victoria-skivan när vi bakade och satan vad bra den äääär
 
Hallå hej, jag har inte somnat än så kan lika gärna skriva ett riktigt inlägg också. Och vilken dag det har varit! Först lyckades jag sova på förmiddagen, så jag slapp leka morgonmänniska som jag gjort lately. Inte så konstigt då att jag inte somnar, men ändå. Sen researchade jag en del (för avsnitt 19...vi släppte 16 igår...aja) och sen bakade vi hallonpaj! Det var mysigt och jag sjöng med till alla låtar för jag kan hela den skivan utantill (det är inte många skivor jag kan säga det om, oklart varför också) och livet var så bra.
 
På kvällen åkte vi till Kista och hade lite date night. Eller ja, vi åt middag på o'learys. Det var så jääävla gott! Höjdpunkten från detta var när jag skulle kolla vad det var för sås jag hade fått, så jag bestämde mig av oklar anledning för att lukta på såsen, men när jag tog såsskålen mot mitt fejs såg det ut som om jag skulle shotta den. Stella höll på att få slag. Vi jämförde listor på vilka män vi tycker om (hon kom på 18, jag kom på 13, men det var bara vårt första utkast sa vi), upplevde deras konstiga musik och hade det väldigt bra. Och sen kom vi hem och åt vår goda paj och goslade. Och nu har Stella somnat, fuck yeah! Blir så töntglad när hon somnar, särskilt som inatt när hon inte har kunnat somna på jättelänge. Och ja, det ska väl jag också prova. Godnatt!

Allt är lätt och fint med dig, inget är svårt, hur blev det så?

Rubriklåt: En gång till med steget
 
Igår hade jag en dålig kväll. Jag kände mig värdelös och som om jag bara var i vägen hemma. Till slut sa jag det till Stella, att jag inte ville ha det såhär men inte visste hur jag skulle göra något åt det. Jag vill lära mig laga mat och städa mer och kunna mer och skriva en bokjävel. Men jag vet inte hur. Jag måste börja från början på så många saker och det finns ingen som riktigt kan lära mig. Och jag vill inte vara en börda för min viktigaste.
 
Men grejen är ju att min flickvän är bäst. "Men de grejerna du gör i hushållet, du tycker inte att de räknas men de gör ju det!" sa hon. "Jag hatar att tömma kattlådor, det är det värsta jag vet och du gör det!" Jag känner mig så ofta som en tioåring när jag fixar sysslor för det känns som sånt ett barn hjälper till med, men det är ju sysslor det också. Och grejen är ju att Stella inte är en sån där magisk seende som kan allt. Hon är inte frisk hon heller, vi har problem båda två. Och vi kan prata om det tillsammans. Vi kan kramas och gråta lite över hur läskigt det är och sen lösa det så gott vi kan. Idag bakade vi tillsammans och inget läskigt hände. Det gick bara bra. Det kan gå bra med annat också. Vi kan någon gång komma till en punkt när jag kan laga middag till min tjej. För vi är rimliga och bra och framför allt är hon rimligast och bäst. Seriöst hur fick jag det såhär fint? Most spoiled person alive är jag. Nu ska jag gå och klappa på min tjeja och sen tömma diskmaskinen så vi kan få in tallrikarna vi precis åt hallonpaj på. Livet hörni.

Three soft words, a silent prayer, a plea for sweet redemption

Rubriklåt: Three med good harvest, från veckans cirkelskiva
 
Hallå hej! Jag har inte bloggat ordentligt kände jag nu, men det har ju inte hänt så mycket heller. Men detta har hänt:
-Jag har varit oerhört switchy och Emma Black har haft en massa känslor om hur konstigt det är att vara en karaktär i en så kontroversiell grej som harry potter är nu, och lite så. Det kanske vi bloggar om sen, jag vet inte.
-Jag har hittat det sjukaste på länge: "shifting realities". Det är folk som upplever att deras undermedvetna kan hamna i en annan verklighet när de sover, alltså inte lucid dreaming utan en planerad annan verklighet som ska kännas helt på riktigt. Bliiir såååå obehagad. Som EB sa: "I, the daughter of Sirius Black, think this is too cringe." då är det illa.
-Vi har inte lämnat hemmet som ni nog förstår, men har ändå haft det mysligt. Ätit korv som vi ofta gör, skrattat åt knäppa grejer och pågått.
-Jag har känt en sån samhörighet med mina twittervänner. Det känns så coolt att jag faktiskt har träffat vänner där? So blessed
-Jaha, nähä, det här blev mest ett litet hej. Ses väl imorgon, då...ska vi åtminstone ut tror jag!

Nu kommer jag tillbaks till en värld jag aldrig lämnat

Rubriklåt: Nu kommer jag tillbaks med Linda Bengtsing, för ibland måsste ja ge lite uppmärksamhet till gamla okända schlager-bops! Seriöst älskar den här jävla låten och vi hörde den i d-moll-listan igår
 
Hallå hej nu blev det länge sen. Så kan det gå. Och natt blev det dessutom, men det är ju inget nytt. Igår var det hursomhelst söndag och då kom Onna hit och hängde, och lämnade tillbaka min telefon. Det var väl tur det så jag kan...använda den till...saker. Hon tycker att jag borde ha en doro-telefon utan tal för jag använder den så sällan. Det tycker (faktiskt) inte jag. Men ja vi hängde, lyssnade på konstiga låtar som ni ser, åt fiskpinnar och sen kladdkaka (ej hembakt obs) och pratade om konstiga namn, hur sjukt Onna tycker det är att man säger någons namn under sex (hon vill hellre bara ha ett random samtal säger hon) och hur taskig Onna var i Stellas dröm för jättelänge sen. Hon tyckte att våra tallrikar luktade lik :( Drömmar är så jävla weird.
 
Och idag har det varit måndag och vi har mest fixat hemma. Tvättat hundra lakan, städat och diskat en massa och sånt, så nu ska jag bara tvätta en maaaaassaaaaa kläder imorgon också. Sen är det...säkert dags för någon annan syssla. Fan. Aja...vi har också ätit fisksoppa och skrattat massor åt knäppa skämt (som när jag sjöng en sång om svett on the bopps, som i bröst, men till melodin av blood on the leaves...det är en hemsk melodi att sjunga på så ni vet) och haft det bra. Och nu kan ingen av oss sova så vi gick upp och ska äta nattmacka och ha det bra en stund. Innan jag avslutar detta dåliga inlägg vill jag nämna detta: Idag fick man veta tre deltagare i så mycket bättre, tre personer hörde av sig till mig om detta viktiga och alla tre fokuserade på olika deltagare. Det är bevis på att mitt brand är bäst. Det var allt, godnatt!

Thought I packed it all but I forgot my heart

Rubriklåt: So far away med Amanda Jenssen, för vi lyssnade massor på henne igår och den låten hade jag typ glömt hur bra den var
 
Hallå från tröttma och tröttla! Vi sitter i soffan som två skal av människor och Sherlock sover som en liten sten bredvid oss så det blir trångt i soffan. Hon inte bry. Men ja, det är lördag har jag hört och igårkväll kom ju Daisy och Alex tillbaka! De hade varit i Umeå och vänt, så livet var ju rimligt. Vi köpte maxmat och babblade på, och sen spelade vi in en till podd! Och jävlar vilken hejdundrande podd det blev! Lång som fan, men riktigt kul också. Vi drack sen bubbel (i alla fall Daisy och jag), lyssnade på Amanda Jenssen och pratade om traumasaker som vi tydligen gör, musik och en massa annat. De är så mysliga och snela och jag är så glad att ha dem i mitt liv!
 
Imorse släpade vi oss upp, åt frukost och vaknade till, men när de åkt sov jag såklart som en jävla sten hela dagen. Så vi har inte gjort mycket idag kan jag säga, mest kramats och tittat på jox. Nu ser vi en hemsk dokumentär som vi ofta gör och jag längtar redan till nästa sömn. Det kommer bli amazing. Rimligt av mig osv, men vi ses imorgon!

Ett år genom åren: April

Yes, dags för april-delen i ett år genom åren-serien. Ha så kul med min nykära töntighet från många år sen!
 

April

Eller ”being as in love with you as I am”

 

Jag är aldrig beredd på hur starka mina känslor är. Den här gången smög de på mig, trodde jag, men nu har de utvecklats till en full blown storm och jag kan inte andas. Jag har flytt in på mitt rum och försöker tvinga ner luft i lungorna. Luften samarbetar inte. Snart måste jag lämna rummet igen och möta de andra. Jag kommer på mig själv med att undra vilken bil jag kommer att hamna i när vi åker in till stan. Jag skulle så otroligt gärna vilja sitta i hans bil och det är en tanke jag inte helt kan hantera.

 

Jag hamnar inte i hans bil, utan får åka med Å. Det är kanske tur. Efter vårt uppträdande på biblioteket, kulturhuset, konsthallen eller vad nu huset egentligen kallas går vi alla och fikar på uteservering. Jag märker hur jag håller koll på varje rörelse han gör. Det är obehagligt nostalgiskt och jag har inte saknat känslan. Men jag blir gladare när vi sitter i solen och pratar, och när Å föreslår att vi ska shoppa nya kläder inför Parisresan om några veckor hör jag mig själv hålla med. När jag ändå känner såhär kan jag lika gärna passa på att göra saker jag inte egentligen kan. Som att shoppa. Det har jag ju aldrig kunnat, men om Å säger att jag kan så kanske jag kan.

 

På kvällen äter vi glass på varsin sten. Vårkvällen känns i hela kroppen och Å låter mig prata om honom. Det gör jag också, nästan maniskt. Jag ältar varje skickat sms och varje ord, som tjejer i min ålder ska göra. Å tröttnar inte, hon tröttnar aldrig på mig fast hon kanske borde.

”Får jag säga något väldigt cheesy?” frågar jag. ”Jag är så otroligt glad att du är i mitt liv.”

För det är en sån dag när man säger så. Jag kan säga och göra vad som helst. När jag låser upp dörren till mitt rum är jag trött, men istället för att sova lyssnar jag på angels med the xx. Jag vet inte om låten är bra, inte egentligen, Men den känns precis som jag. Sångerskans röst som brinner utan att någonsin slå över, musiken som låter som att hålla andan och le, trummorna som plötsligt bryter in och orden som letar sig in i mig. ”Being as in love with you as I am.” det är ju precis så. Jag går fram till min keyboard och försöker lista ut hur jag ska spela låten. Till slut lyckas jag hitta gitarrslingan och kan spela den hjälpligt, men när jag sjunger till tappar jag fokus direkt. Det gör inget, för känslan läcker ut genom fingrarna och jag kan sjunga inombords om att lära mig nya saker som ingen annan ser. För ingen annan verkar ha förstått hur fantastisk han är. Jag gjorde det ju inte heller först. Det är redan nästan otänkbart. Jag vill sjunga låten för honom, få honom att höra hur jag känner, men jag har provat det förut och det fungerar aldrig. Tror jag.

 

Dagen efter går jag direkt över till Å. Hon välkomnar mig med first aid kit, som hon provar att lyssna på för att de ska låta som hennes älskade mumford and sons, och ger mig ett par solglasögon som hon hittat. Jag som klagat på hur solen gör ont i ögonen blir jätteglad och hennes våriga energi smittar av sig när hon dansar runt och gör sig i ordning. När Å är glad är världen glad och snart är vi redo att fortsätta shoppingäventyret. Jag som hatar att prova kläder i vanliga fall provar klänning efter klänning och köper till och med två, vilket förvånar mig mer än något av det andra. Men det är ju en sån dag, idag igen, när jag kan göra precis vad som helst. Och när vi landat på vårt favoritcaffé Thimons och planerat för vårt kommande skrivprojekt, då piper det till i min väska.

”Thimons idag igen? Jag såg er allt.”

Han hade verkligen inte behövt höra av sig. Han ville inget viktigt, bara säga att han såg oss. Det känns som om jag vunnit högsta vinsten och jag gör mitt bästa för att mitt svar ska bli så skämtsamt och sarkastiskt som möjligt. Fingrarna mot telefonen darrar, hur töntigt det än är. Och när jag svarat säger Å det jag inte helt vågat tänka:

”Han skrev inte till mig, bara till dig. Det finns kanske en anledning till det.”


I will wait, I will wait for you

Rubriklåt: I will wait med Mumford & sons, från veckans cirkel-hopkok och en riktigt vårig låt i min värld
 
Hallå från våren! Vi väntar på Daisy och Alex som ska komma tillbaka från Umeå, men tills de kommer kan jag blåga. Men när jag lämnade bloggen sist skulle jag åka hem från Onna, and so I did, men när jag satte mig på tunnelbanan insåg jag att jag inte hade någon telefon. Såååå det var en spännande resa, som alltså inkluderade tågbyte med bokad sl-ledsagning. Thank fucking god att ledisen dök upp och att Stella hade koll på vilket tåg jag kom med, så inget hände, men det var otroligt läskigt. Jag kom hem i alla fall och vi åt hamburgare (men vi hade inte fått någon gurka i vår mathemshandling, vad är detta för beteende) och tittade på alla mot alla. Det var typ det.
 
Idag har jag sovit en del, men drömde också hemska drömmar om konstiga familjehemligheter men också om ett band med fyra killar som kallade sig "the kvartettes". ja, med kv. jag tyckte att de var töntar. Men på eftermiddagen åkte vi till Kista för att köpa viktiga grejer, och såklart för att äta glass i solen! Det blåste en del tyvärr, men glass i solen är ändå peak liv. Och ja, det är det som har hänt. Jag saknar min telefon (jo faktiskt) men annars mår jag bra, och snart blir det gäster och mer fyra-personer-podd!

Det är väl dags att gå hem men jag står kvar, varför bryr jag mig, bryr jag mig ens?

Rubriklåt: Bon voyage med dotter, such a goddamn banger som vi har nynnat på en del idag
 
Hallå från onna-hemmet! Här har jag hängt i ett dygn nu typ och ska snart åka hem. Hon behöver ju lite extra stöd nu för hennes katter har åkt nu :( hon har behövt lämna bort dem och det är heartbreaking! Jag kom hit i alla fall och vi åt fläskkaré med pommes (mummms), lyssnade på boklistan och pladdrade om terapi, ord som inte finns (plantationer till exempel) och kattsaknaden, och när hon somnat lyssnade jag på cirkelskiva och hade det bra. Fast vad konstigt det är att kunna ha sladdar och grejer ute och inga katter kommer och äter dem! Så ska det ju inte vara!
 
Idag vaknade vi kräktidigt såklart, men Onna lagade äggröra och bacon som blev helt perfekt! Jag vrålade av hype lol. Hon jobbade en del och efter ett tag gick vi ut och åt glass i solen. Det var amazing! Vi fick sol och en hel jävla fågelkavalkad på köpet, och gott var det med glass dessutom. Vår är fan det bästa. Sen har vi jobbat och haft det bra, och jag hittade en sjuk grej: att forskare hävdar att man inte kan vara född blind och utveckla schizofreni. What the actual fuck? Det kan ju inte vara så! Men så hävdar folk. Jag kunde inte riktigt släppa detta, men har också skrivit lite och nu lyssnar vi på mer bokar och jag ska snart åka hem. Det kommer bli mysligt för där är min tjejbo och mina kattor! För dem saknar jag, tönt som jag är. Ses imorgon!

I don't have money on my mind, money on my mind, I do it for I do it for the love

Rubriklåt: Money on my mind med Sam Smith, som pratades om en del igår
(jag väntade en timme mellan inläggen åtminstone lol)
 
Hallå mina små bloggbollar! Ni blev bollar nu idk. Jag sitter i soffan och dricker cola för att samla energi för att gå ut, och tittar på dr phil som Stella har på i bakgrunden när hon jobbar. Jag blir arg för de pratar om att sprida andras nudes och jag känner bara att folk måste sluuuuta ta nakenbiler på sig själva det är en så konstig grej! Men jag vet att jag är den enda personen i världen som tycker detta basically så jag får väl leva med det.
 
Men igår fick vi ju besök, nämligen Alex och Daisy! De hade kört upp från Göteborg och stannat här på vägen till Umeå. Så drömigt! Vi åt lasagne och pratade om en massa queerigheter såklart, och sen spelade vi in podd för allt vad vi hade. Det blev en spännande podd och vi blev bland annat rådda att flytta till Island. Det kommer kanske maka sense men typ inte. Efter podden satt vi uppe en stund till och pratade och det blev some heavy trauma shit, som det ofta blir i queera spaces, och jag chockade alla med att jag har en snäll pappa. De trodde inte att såna fanns men de finns! (okej de hade kanske träffat 1 snäll pappa innan men knappt.) Alex sa geniala saker som "jag får kalla kårar av tanken på att sysselsätta mig", vi bondade mycket om mat, jag och Daisy sjöng taylor swift och allt var så bra! "Det är inte lika jobbigt att umgås när det är med queers", sa Stella när vi skulle sova. Finaste.<3
 
Imorse släpade vi alla oss upp och åt frukost ("men jag äter ju inte frukost!" skrek Daisy plötsligt, för hon hade glömt) och och pratade lite mer jox innan de åkte igen. De kommer tillbaka på fredag så det blir lite förvirrande för både oss och blågen. Och dagen har gått lite nu, jag har varit helt utmattad men börjar vakna till och ska ta mig ur huset. Vi ses imorgon!

Mellanvångsvägen 14 c

Jag har varit i lägenheten för allra sista gången. För absolut sista gången har jag slagit koden (som till och med är ny nu), öppnat porten (som inte har gnisslat på fem år minst), gått upp för lilla trappan och låst upp min dörr. Den som inte ens är min längre. Jag har sovit min sista natt i sängen som nu är såld till någon annan, suttit i soffan för sista gången där allt hände. För verkligen allt har ju hänt i den där lägenheten. Jag har gråtit på golvet, skrattat högre och mer än någonsin, haft riktigt bra sex, haft riktigt dåligt sex, ridit ut ångestnätter, skålat i bubbel, blivit kär, dumpat någon jag trodde skulle vara min framtid, sjungit så högt jag orkade, levt ett helt liv. Jag kommer aldrig att vara där igen. Aldrig äta en fryspizza i soffan, aldrig duscha i den trånga duschen jag tvingade in för att få plats med en tvättmaskin, aldrig fånga kvällssolen på balkongen...fucking balkongen! Förstår ni att jag aldrig kommer sitta på den igen? Aldrig någonsin!
 
Nu ska någon annan bo där. En ny 21-åring i sitt första egna hem. Vad ska hända då? Ska hon bli kär, gråta, skratta, leva? Kommer lägenheten ta hand om henne som den tog hand om mig? Kommer hon känna vibbarna i hela kroppen som jag gjorde? Kommer hon fylla den med musik och människor eller bara titta på tv efter jobbet? Bara tanke på en tv i min lägenhet fick mig att rysa lite. Men den är ju inte min. Den är såld. Truly the end of an era. The start of a new era. Jag ligger i en annan säng i en annan lägenhet och jag bor här nu. Idag kommer nätet till vår balkong så vi faktiskt kan använda den. För viv bor här. Det vill jag berätta för Emma 2015, som nervöst flyttade in i sin egna lilla lägenhet. Det var så jävla länge sen. Det har hänt så mycket. Och nu ska den där fina lägenheten se någon annans liv hända. Det gör mig yr i huvet men på ett bra sätt, tror jag. För det är här jag ska vara.

I know that money ain't important and it don't mean you're the best, but I earned it all myself and I'm a millionairess

Rubriklåt: Venus fly trap med Marina, från förra veckans cirkelskiva
 
Hallå från hemmet! Sängen ligger jag i och vi lyssnar på det nya flashbackavsnittet medans Stellabella jobbar. Vi har ingen katt i sängen just nu men annars mår vi utmärkt. Vi kom hem igår och landade självklart i sängen, där vi lyssnade på ett mord och somnade som stenar. Men vi fick släpa oss upp igen och ta oss iväg, för vi skulle ha påsk- och fölsedagsmiddag med hela den hildénska klanen. Det var jättemysigt och vi åt smörgåstårta och en massa annan påskig mat, med kaniner på servetterna och allt. "jag är antingen sysslolös eller influencer!" sa Anja om det. Vi pratade om att köra orimligt snabbt ("jag har kört min bil i 180. På e4an. men det var inte så mycket folk..." snälla sluta), tandtrauman, sunkhak i skåne vs stockholm och allt möjligt. Vi åt citronkaka och drack giorgiskt vin (det är tydligen en grej) och hade det bra, men sen åkte vi hem för vi var jättetrötta såklart. Och Stella fick inte ens sova länge för hon skulle ju jobba! Hemskt ju! Men vi gick till affären åtminstone, och det var fucking strålande sol! Så vi åt glass i solen på en bänkjävel! Jag åt en fancy glass med massa kolasås, drömigt som fan, och alla var out and about och fan vad jag älskar sooolen! Våååår forever! Och snart får vi besök, fakking livet slutar aldrig!

Upp och hoppa Jesus, Come on, ny ska hela jävla gänget ner på stan

Rubriklåt: Upp och hoppa med jävlaranamma, en banger från den bästa (och kanske enda) påskskivan
 
Hallå från ett soligt tåg! Seriöst solen strålar och det är så jävla fantastiskt. Vill gifta mig med solen men detta vet ni. Så nu ska jag berätta om gårdagskvällen med team osby som kom och hängde. Vi lyssnade på påskskivan och sjöng med alternativt glömde bort vad fan som hände i låtarna (sjuka grejer hände). Sen solade vi lite på balkongen (rip den fina balkongen I am heartbroken), beställde mat från kryddan och pratade om vad som hänt i våra liv (inte mycket alls), musik såklart och annat jox. Maten var svingod och vi fortsatte pladdra, även om jag literally inte kunde säga ett enda ord ordentligt. Oklart vad det var för fel på mig. Vi åt stjärnor (aka mormorchips) och jag och Annoushka drack bubbel med stor pasion som man bör, Robert och jag cirkelpratade som vi alltid gör och alltså jag har saknat dem! <3
 
Efter lite felix och sånt sov vi och idag är vi på tåget helt enkelt. Bebbar sjunger bakom oss och när vi satte oss var en tjej jätteledsen på andra sidan gången. Hon grät i telefon med någon och jag ville krama henne :( hon lät så söndrig liksom! Lilla tjejen <3 och ja, nu sitter vi här och snart är vi hemma. Med kattornaaaaa!

Jesus needed a three day weekend to sort out all his bullshit, figure out the treason

Rubriklåt: Bell in santa fe med Halsey, en påsk-referens ju! Geni är jag!
 
Hallå från lägenheten för sista sista sista gången eveeeer! Nu händer det ju! Och jag ska berätta om mitt gosliga liv och igår åkte vi på utflykt med mamma och pappa. Stella körde bil som en queen (serri hon var bäst) och vi åkte till en gård för att äta lunch. Vi åt riktigt goda burgare, iaf pappa och jag, mamma åt påsktallrik och Stella åt pannkakor så vi hade det bra allihop. Det var riktigt fint där och vi drack mystisk läsk och hade det bra. Och sen tog vi oss till Eslövs sybehörsaffär (rimligt mål ja, men Stella behövde en tråd) och sen till flinkmans café, där vi åt kakor och satt ute och hyllade alla gay servitörer (flinkman är en drag queen så det är lite av en grej). Där fanns dessutom en massa coola figurer, typ en cowboyboot i porslin! Och en stor jävla häst i metallskrot, alltså life size! Sjuuuuukaste!
 
Efter denna superutflykt tog vi oss hem och sov som stenar ett tag, men på kvällen researchade vi satan. Vi ska spela in två avsnitt nästa vecka, så vi satt och researchade olika artister, så mysligt! Så jag lärde mig mycket nya grejor och så, och sen sov vi såklart. Och idag har vi varit hos mamma och pappa igen och åt laxrester (mums!), deklarerade (mindre mums...) och umgicks, och nu är vi här. Snart kommer team osby hit och sen lämnar vi skåne imorgon. Men nu ska jag känna lite balkongsol på mitt ansikte tror jag bestämt!

Marley, är det nån som sett min marley, för jag hittar inte hem

Rubriklåt: marley med Ayla, det är nästan skamligt att ha den som rubrik när det inte är varmt men jag och Sara supervibeade till den låten igår så aja
 
 
Hallå gänget! Nu ska jag berätta om superpåskadagen 2022, och vad kul vi hade! Vi tog oss till mamma och pappa, där såklart Sara och Benjamin var, och där åt vi som vanligt påskbrunch. Sara hade gjort amerikanska pannkakor som många åt med sirap (Benjamin upptäckte att sirapsflaskor har markeringar så man ska veta hur mycket man häller upp och kunde iiiinte släppa det) och ibland med mammas hemgjorda blåbärssylt ("var fick du blåbär ifrån?" "frysen!" okej) och det fanns också ägg och köttbullar och bacon och allt möjligt annat. Det var riiiktigt nice!
 
Och efter en liten lyssna på Ayla och vila-paus var det dags för årets äggjakt! Vi gick tyvärr fel en del, så det blev en lite orimlig runda, men vi hade kul och de ledtrådar vi fattade var väldigt roliga. Stella nailade en ledtråd på en sekund men vi andra höll inte med (hon hade rätt), Sara såg ut som fan på alla bilder vi tog och allt var mysligt om än kallt. Det ska vara varmare idag har jag hört men idk om jag tror på det. Vi kom hursomhelst hem efter avstickare till en pakistansk affär och sånt där, och där spelade vi besservisser såklart. Jag var oerhört bra i början och oerhört dålig sen, vi betonade saker fel hela tiden och allt var gosligt.
 
Sen tittade jag och Sara på en serie som hon gillar och jag råkade ha turen att se en tonårslesbisk romans! "tyst Emma det är ett gay couple på skärmen!" bra ally är hon. Och sen kom mormor och det blev laxmiddag! Muuuums! Vi tryckte i oss maten med stor pasion och pratade om potatis, killar som står och kissar (upphör för fan), demens och en massa anant som kanske inte lät så kul men vi hade kul i alla fall. Mamma bjöd på pasionsfrukt-mousse och vi mådde bra, men var trötta, så vi åkte hem och skulle sova. men jag somnade inte på en miljard timmar! Det var så dååååligt! Så jag borde vara tröttare än jag är idag, men är ganska glad och pepp på dagens äventyr. Ses efter sagda äventyr!

He calls me the devil, I make him wanna sin

Rubriklåt: Hotter than hell med Dua Lipa, som vi hörde idag och ändå en oväntat bra låt
 
Hallå från mellanvångsvägen! Livet är så konstigt hörni. Här sitter vi i soffan så många har suttit i, vi ska inatt sova i min gamla säng, men ingenting är som vanligt. Det är fel möbler på fel ställen, fel saker i lådorna, allt är fel! Jag får paniiiik! Men ja, det känns ändå fint att få klappa på lägenheten innan den försvinner.
 
Men ja, idag började orimligt jävla tidigt med att vi stapplade ut ur huset 06:30. Vi hamnade på ett vidrigt fullt tåg, men vi tog oss genom den resan också, och när vi kom fram till Lund mötte vi pappa som skulle ge oss en nyckel hit, men när han ändå var där gick vi och åt lunch på viggos. Där fick både jag och pappa så mycket sås på våra burgare att det fucking rann överallt, men det var gott så det gjorde inte jättemycket. Vi pratade om oerhört homosexuella män (som ibland till och med är hetero) och anant jag inte minns och sen landade vi här. Efter en liten nap kom Saga hit för lite eftermiddagsdamhäng och så mysigt det var! Hon quizade mig på taylor swifts singlar (jag var kingen), bubbel dracks av de som dricker bubbel och vi pratade mycket om låtar om queers gjorda av heteros, hur äldre cispersoner benämner transpersoner, vad som är gen z och inte, restauranger som ger sina rätter / drinkar fancy namn man inte vill beställa och en massa annat. Det var väldigt fint att hänga med henne, och dessutom gav hon mig en vårkappa! Bara sådär! Hon skulle göra sig av med den och tänkte på mig, och den passar som en fakking dröm! Så livet var bra, men nu på kvällen har både jag och Stella varit seriösa wrecks av utmattning och bara mått sämst över typ allt som gick att må sämst om. Men nu ska vi sova, det behöver vi! Ses efter megapåsken imorgon!

Det är henne du besjunger och mig du kan få

Rubriklåt: Vacker vid vatten med Maud Lindström, en härlig visdänga
 
Hallå från sängen! Om sex timmar ska jag vakna och stappla upp, så det är synd om mig. Jättesynd. Men idag har varit en goslig dag. Stella har skrivit en pledering (eller "pläd" som det sen fick heta), jag la upp ett härligt litet poddavsnitt och vi tog en härlig eftermiddagsnap för det var det dummaste vi kunde gjort. Eller det kanske bara var jag som sov, vem vet. Sen lagade Stella broccolisoppa som var hur god som helst, och sen spelade vi in en härlig podd som mest gick ut på låtrekommendationer. Det blev den viben. Och efter podden var det pannkaksdags! Japp, podd mellan matar, rimligt. Vi lyssnade på homohits-listan och när jag tog en stor tugga pannkaka med nutella, banan och grädde samtidigt som strula med siri spelades, då nådde jag fan en lesbisk utopi. Fan vad bra jag mådde. Och det var den här lilla dagen, nu ska jag verkligen försöka sova så fort som möjligt så jag får lite jävla sömn! Ses...i min gamla lägenhet! Sjuuukt visst?

I don't hate you babe, it's worse than that, cause you hurt me and I don't react

Rubriklåt: Resentment med Kesha
 
Jag undrar om du tycker om mig. Och ännu mer undrar jag om du tycker om mig. Det borde jag inte undra. Jag vet att jag älskar dig, men det säger ganska lite. Och jag vet att jag inte kommer ifrån dig, att det inte går. Men satan vad trött jag är. På att skriva såna här inlägg, på att fundera på hur fan vi ska lösa att vara vänner öht. Åren bara går och det blir inte bättre. Hela tiden händer fler små saker som gör ont. Vi glömmer hela tiden bort allt för det är så mycket. Konflikterna avlöser varandra och så har jag det inte med någon annan. Så jag borde ge upp. Men det går inte. Det finns inget sätt och det känns som för mycket drama ändå. Allt handlar till slut om att undvika drama. Jag vill vara lätt att umgås med, smidig och bra, men du tycker ändå att jag är drama. För dramat läcker ur våra porer hela tiden, all toxic skit spiller ut när vi minst anar det. och jag blir så fucking trött. Det gör ont i hela kroppen och jag vill inte behöva tjata mer. Men jag vill inte ge upp heller för då ger jag alla rätt. Vilket jag inte vill, fast det inte spelar någon roll. So I keep going. Inget förändras, någonsin.

Jag vill aldrig höra råd, jag vill spela som jag vill, jag spelar för att glömma att jag själv finnes till

Rubriklåt: Spelmannen med Sofia Karlsson, en fin folk-låt som jag dessutom drömde om inatt. Jag skulle sjunga på min systers dop (alltså Sara skulle döpa sig som vuxen fast hon är ju döpt? ny kyrka kanske?) men kunde inga låtar jag skulle göra så det blev denna. Hade helt glömt det fram till nyligen.
 
Hallå gänget! Jag ligger i sängen och Stella sover, hoppas jag. Jag är törstig och min hjärna försöker få mig att dricka mer cola. Jag säger emot men hjärnan tjatar. Det vore ju så goooott. Men jag måste också sova. Jävla mög. Men ja, igår gick vi in till Husby centrum för att handla, men också för att testa det nya cafféet som öppnat! Där fanns cola på glasflaska och bra bord, så jag vill lära mig hitta dit och jobba där. Det är väääldigt blind-långt dock så jag vet inte. Nu kom Sherlock och la sig på sitt ställe, kan jag berätta. Anyhow, vi kom hem och åt korv stroganoff och tittade på "worst roommate ever" på netflix. Det var två avsnitt om den sjukaste hyresgästen som jag hört om i vad blir det för mord (den meningen makar ingen sense) och vi blev helt förstörda över katter, hype över en cool kvinna och hade det bra. Myslig kväll hade vi.
 
Idag var Stella i tingsrätten och slaktade alltoch jag var här och typ tvättade och pågick. Vi har sen drällt, pratat en massa om vår lilla podd (vi blev delade på en lesbisk instagram idaaaag) och haft det bra. Och jag måste fan sova nu, för på torsdag ska vi upp tidigt så jag måste ordna dygnet. Jag har redan stress över detta. Men det går nog bra säger vi. Ses imorgon I guess!

We need to be able to smash the piano keys, even though it sounds uuugly

Rubriklåt: Pretty privilege med Blegh, en deranged låt jag lyssnade på nyss
 
Hallå hej! Jag tänkte blogga tidigare, men nu stressblågar jag istället lol, och det blir blogg om igår när jag var out and about! Jag var hos Onna och dit kom också Tova, och vilken myslig dag vi hade! Vi åt pasta med baconsås och pratade om ljud och hur det funkar egentligen och verkligen blindkacklade gärnet. Och sen blev det dags för dagens höjdpunkt, vi skulle läsa fanfiction! Klassikern "en sommarlovskväll framför datorn" plöjdes och vi skrattade så fan åt "pojken som menar allvar" (det är det bästa jag vet), "jag målar en äggröra. har jag sagt att jag älskar äggröra?"), "lycka till med de onda planerna xoxo" och en massa massa annat trams. Vi fick också utbilda Tova i msn-smileys, prata om hur sociala medier var förr och äta Onnas kaotiska men jättegoda kolapaj. Jag saknar kolapajen idag så ni vet.
 
När kvällen kom åt vi middag från bun meat bun och Stella kom! Vi njöt av milkshakes och pratade betygstrauman och annat skol-jox, tonarter och en massa annat jag inte minns nu, och sen åkte vi hem. Där tittade vi på lite mög och sov, och idag har vi städat och tvättat och hållit på som duktiga tjejor. Jag löste till och med ett problem med logistik istället för med kaos! Jag var stolt! Och nu ska vi gå på mini-utflykt, ses imorgon säkert!

Det är en dag imorgon, det var en dag igår

Rubriklåt: Se dig om med Lars Winnerbäck, som vi lyssnade på igår och också I mean he's not wrong?
 
Hallå hej! Jag är sen som en tönt, och borde ha åkt iväg för länge sen, men det visste inte jag! Det var oklart som fan faktiskt även om ingen skulle hålla med. Men jag måste ändå dricka upp mitt te innan jag kommer, så jag bloggar samtidigt om gårdagen. Då sov vi massor såklart, och hade en riktig gosdag. Vi åt glass, kramades, kattgosade, lyssnade på poddar (ibland vår egen) och pågick, och sen åt vi fancy köttmiddag för det var vi värda. Det blev riktigt bra kött! På kvällen pratade jag med Lilla och team Osby som hängde och vi gaggade om vilka som kremerar folk, hur jag förhåller mig till att berätta saker ("jag antar att om jag berättar för Emma så har jag berättat för alla!") och hur det ska gå till att bo i en tom lägenhet i påsk. Det kommer faktiskt att vara ganska spännande. Sen skrev jag en oerhörd prata till podden, som kommer bli...en resa i emmas hjärna mer än någonting annat. Jag kämpar på! Jag gillar ju när det handlar mer om mig än artisten lol, men så kan det vara. Och sen sov vi till slut och nu är det hög tid för teet att svalna så jag kan åka hemifrån! Vilken dröm för er, för det blir bloggning om något annat än mitt hem!

So I take off my face, cause it reminds me how it all went wrong

Rubriklåt: Organs med of monsters and men, som väl är lite väl dramatisk men man känner fan så ibland
 
Jag undrar om kaoset någonsin kommer klinga av. Seriöst, det har bara pågått och pågått i två år nu och det slutar aaaldrig. Har flera gånger önskat att jag hade ett nyhetsbrev med "emmas kaos" som jag kunde skicka till mina kompisar så de hade koll. Men det ska ju sluta snart, tänker man, så det behövs ju inget sånt hahahaha. Men det bara pågår! Och oftast mår jag bra, ikväll mår jag bra, men det hinner ifatt en hela tiden. Plötsligt slår random tankar ner i ens huvud och man kan inte värja sig. Plötsligt förstår jag innebörden i en långärmad klänning, får ett meddelande på messenger som osäkrar hela vårt liv eller oroar mig för att det allra värsta ska hända en av mina närmaste för att det är en reell möjlighet. Hela tiden får jag ny info som gör att tåget kör ännu längre från rälsen. Och grejen är ju att det alltid kan bli värre. Just nu är det bara tre olika personer som är i totalt kaos. "bara" tre. Det kan bli fler, det kan bli alla. Någon kan hamna på sjukhus, någon kan bli hemlös, någon kan dö. Så jag borde inte klaga. Men alltså det måste klinga av snart. Jag vill inte ha emmas kaos-nyhetsbrevet och jag vill inte gå runt och vara orolig hela jävla tiden. Men det finns inget att göra åt saken ens, för någon som kaosar måste själv vilja sluta kaosa. And usually they don't. Så jag vill bara lägga av. Lite så.

Du skulle aldrig skriva långa brev där du uttömmande förklarade att jag trots allt i själva verket vill ha dig, jag har bara inte märkt det

Rubriklåt: Åhlens med skator, en otrolig låt jag hörde häromdagen
 
Hallå oj jävlar klockan är tjugo över tre. Fan då. Men ja, det är nattbloggning. Stella sover, sherlock sover vid mina fötter, nyss låg jossan och vibeade på mitt bröst så jag peakade i livet. Också så sjukt att de kan vara i sängen samtidigt? I flera minuter? Bananas!
 
Idag har jag hursomhelst varit ute, sjukt nog. Visste ni att det är så kallt att man vill dö? I had no idea men seriöst det är så kallt! Och det blåste iskall snö-vind! Jag skrek "sluta!" åt vinden, det gjorde den inte. :( men vi var i kista och åt middag och handlade, vilket väl var okej, men vi var kränkta över att det var en massa folk där. Jävla folk kan de sluta vara på...ställen. Men vi lyckades få hem allt vi skulle ha och sen spelade vi in en podd! Teaser: det kommer ingå spindlar i podden. Inte i vårt hem obs utan i det vi berättar. Oj jävlar, nu flög Sherlock upp men la sig igen. Hon drömmer nog något sjukt. Undrar vad katter drömmer? Anyway...annars är det mest spännande som hänt idag att Stella har attackerats av folk som, sjukt nog, försvarar Micael Jackson från pedofilanklagelserna. De här människorna pratar inte ens svenska, men hittade hennes svenska tweet om leaving neverland och gick loss. De kallade henne caren, skojar inte. Hon var ganska nöjd med det men folk är fan psycho in the head. Så, det var allt mitt pladder för i afton, godnatt!

I don't know who you are but I, I'm with you

Rubriklåt: I'm with you med Avril Lavigne, från veckans cirkel-hopkok
 
Hallå från natten! Stella, hennes tyngdtäcke och Sherlock tar upp hela sängjäveln, men annars är det bra. Jag har inte haft störig ångest idag woop! Men jävlar vad det händer jobbiga saker hela tiden. Man är fan aldrig redo. Liksom inte kris-saker, men random vidrigheter som bara pågår hela hela hela tiden. Man blir trött. Men idag har varit en dag och jag har till exempel pratat med Linus och försökt fånga hans tanke-bollar om olika saker. Jag beskrev det som att jag stod och höll upp händerna för att fånga hans passningar och han sa att han tänkte på mig mer som en målvakt. "men jag vill ju fånga dina bollar, inte skydda målet!" vi har rimliga samtal. Jag tror i alla fall att jag lyckades fånga bollarna någorlunda!Vi pratade också om olika sinnessjuka grejer vi gör och att han måste chilla med att bjuda en massa tjejer på fika. Jag tänkte mig att han ba sprang runt och bjöd alla på fika men det var inte riktigt så det var lol.
 
Sen hade Jag och Stella en bra och konstig kväll med äggmackor, svingod bananglass och leaving neverland. "jag vill se nåt heeemskt!" sa hon, så det blev den. Ja den är fan riktigt hemsk. Just att ingen tyckte det var konstigt att barnen ville sova hos Micael...jag kan inte ens tänka mig att be om en sån grej? "hej mamma får jag sova hos den här andra vuxna"? Okej det där lät som victim blaming, det var det inte, det är bara så jävla sjukt i huvet att han kom undan med det så länge. Vill mörda honom fast han redan är död. Så, det var den här lilla dagen, en torsdag bland alla. Ses imorgon I suppose med ännu ett litet mini-inlägg!

Men en blick förändrar allt, jag var kanske ung men inte dum

Rubriklåt: Fotoalbum med Molly Sandén, för jag lyssnar på henne i podd i detta nu
 
Hallå hej, kanske dags att blåga igen ja. Jag har inte gjort särskilt mycket så det är därför jag har varit lite off. Det jag mest har gjort är att lyssna på en massa avsnitt av podden "hemma hos strage", där fredrik strage intervjuar en massa artister och de pratar om musik och grejor. Seriöst jag vill vara en lesbisk fredrik strage det är mitt mål i livet. Jag är ju redan typ det men ska bli ännu mer det, ska bara prata om musik i allt jag gör. Ni ska veta att varje avsnitt av homohits går åt till att jag tvingar mig att hålla käft om hundra tusen saker jag vill berätta. Det går ju inte att berätta allt jag tänker om musik för då får inget annat plats lol.
 
Men förutom musik så mår jag jättedåligt. Mitt dygn är kaos igen, som ni ser, och jag har haft sån sjuk ångest idag. Den bara pågick och pågick heeela tiden blä. Men idag var det också mushmushmush-final! vi gillade båda som var i final, så det gjorde inget vem som vann, men serri vilken hög nivå de hade. Oj vad sugen jag blev på flädersaft nu för övrigt. Det vore så gooottt. Och alltså katterna har varit så fina idag, alla har klängt och goslat. Jossan har legat i sängen med mig flera gånger idag och började bita på mina lurar vilket kanske inte är så bra men det är som the old jossa. Jag är så tacksam att ha henne tillbaka jag vet att jag tjatar men det ääär så. Men ja vad har mer hänt? Jag har pratat mycket med Henrik om hurula och andrea gibson och sånt, och ätit lax med min tjejbo, och drägglat över hur sexig hon är i sin sammetskavaj när hon ska på business things. Satan alltså ni ska vara avundsjuka på mig som har den här ladyn sovande bredvid mig ska ni veta. Varför är alla mina blogginlägg bara rambles nowadays? Flåt, jag ska sova nu istället. Det är nog bra för mig.

We just try to ignore the elephant somehow

Rubriklåt: Elephant med Jason Isbell, en av de sorgligaste och bästa låtarna ever
 
Det är ett år sen du försvann. Det borde det inte kunna vara, för du borde inte ha kunnat försvinna, men det kunde du. Det är en sån klyscha att de bästa försvinner, att gud tar sina bästa först eller vad det heter, men så var det verkligen. Du var en av de bästa, alla såg det. Det går inte att missa.
 
Jag lär ut dina uttryck till min tjej. Idag när jag tänkte på dig och grät mot hennes t-shirt frågade jag "vilken tölla är det här?" för det heter tölla, inte tröja, det lärde du mig. Jag grät mer när jag sa att jag aldrig får vara favojitbebbe mer om Stella sa "man slutar aldrig vara favoritbebbe." Jag sa såklart åt henne att det inte går att säga det med r, men det gjorde inget, för hon kramade mig och hon lär sig alla dina uttryck för hon vet att de är viktiga. Att du är viktig.
 
Det är så mycket jag vill berätta för dig. En del riktigt jobbiga saker, men de är inte mina att berätta. Men jag vill berätta att jag har flyttat, att allt känns bra i min relation, att jag mår ganska bra nästan jämt, att jag åt cookies idag som fick mig att tänka på chokladfondanten du bakade när vi alla var sockersugna och gnälliga i västris. Det är egentligen mest små saker. och att jag önskar att jag var med resten av din familj idag. Jag tänker på kvällen efter din begravning, på äggmackor och lådvin i västris och att jag kände mig hemma fast jag kanske inte borde. För ni släppte alltid in mig. Du ifrågasatte aldrig att jag plötsligt var din dotters syster, du bara sa okej det är detta vi gör nu. Och jag vill inte att du ska ha försvunnit. Jag vill att du ska vara på din plats. Det är inte rimligt att du inte är det. Men vi kämpar på ändå allihop, vi skrattar och kramas och vi använder dina uttryck så mycket vi kan. Vi saknar dig Matte.
/Favojitbebbe

Tre grejer idag bara

Om detta bara är ett inlägg för att kunna skriva det jag vill skriva? Korrekt analys. men detta är tre grejer idag:
-Alltså vi har fått Jossan tillbaka och jag vill prata mer om det. Hon låg ju i sängen häromdagen, och idag låg hon på mig och slickade på min hand! men more importantly, hon gömmer sig nästan aldrig och leker som besatt med en random leksak hon hittade och verkar må så jävla bra. Jag trodde faktiskt inte att hon skulle gå tillbaka till hur hon var innan men det verkar fan bli så!
-Fakking färdtjänstansökan alltså, kan vi prata lite om det. Seriöst, det står inte ens var man ska skicka möget. Jag kommer lösa det alltså, men det är så sjukt att det inte framgår? hur ska jag veta detta tänker de? Och att alla frågor handlar om kollektivtrafiken...jo alltså jag kan åka den, men då hamnar jag ju ba på en tunnelbanestation? vart ska jag gå sen, menar ni?
-Dagens anledning till att bli arg på cisheteros: om man träffar någon som presenterar sig som "henrik", som man jobbar med i flera månader och folk säger "han" om, hur kan man då kalla den personen för "hon" och tjej? Alltså om någon heter fakking henrik? Ja jag är arg på Henriks kollegor för de är dumma i sina huvuden och hen orkar / vågar inte rätta dem så jag vill göra det. Vill ba bröla "henrik är ingen tjej era dumma korkade töntar!"
 
Så, det var tre grejer. Bara sådär.

I've never seen her look more happy, I guess from ashes we can really grow

Rubriklåt: My best friend's weddings med the chicks, för vi lyssnade på dem idag och det är en fin låt
 
Hallå blogg-blobbar! Hur mår ni denna afton? Bra hoppas jag, det gör vi. Vi har haft en så snel och goslig helg! Igår var vi iväg i Kista, eller mest var det Stella och Emma Black som var iväg haha, men ändå. Vi åt middag på kycklingstället bland alldeles för mycket folk, och sen handlade vi en massa jox. Till exempel påskmust! Älskar must! Och dumle! Man mår ju. Vi lyssnade också på en dokumentär om de finska krigsbarnen, som var riktigt bra men också så jääävla hemsk. Ett parti fick vi stänga av ljudet för det var så vidrigt. Älskar dokumentärer och att lyssna på dem med min tjejbo <3
 
Idag har vi sovit helt orimligt mycket. Det var: magiskt. Men vi har kramats och tittat på tv-grejer och haft det bra, förutom när vi råkade sätta på alla mot allas absolut första avsnitt och fick total panik för att ingenting var som det skulle. "De kommer från andra hålleeet!" skrek Stella och vi var förtvivlade. Jag har pratat med Lilla om allt vi inte vet om den andra längre, hur stort Lund är (inte särskilt), hur man inkluderar partners i familjen och annat gosligt. jag saknar hennnne! Hon är inte ens hemma på påsken när jag kommer ner jävla unge. Men ja, nu på kvällen har Stella bakat cookies (!) och vi har lyssnat på bra musik som the chicks som jag sa och också brian falon, som jag typ har fattat grejen med nu tror jag. Så vi har det bra, ses imorgon säkert!

Sweetheart i London, jerie i Paris, älskling i Stockholm naturligtvis

Rubriklåt: Kärlekens små ord med Ulla Billkvist, en ikonisk homohits-banger som vi lyssnade på igår
 
Hallå från stockholms lataste par! Vi ligger i sängen och dräller, eller förlåt lataste trio för Sherlock ligger också här. Vi lyssnar på mord och ska väl snart äta något kanske eventuellt, och igår var också en rätt chill dag. Stella jobbade en del med ett sorgligt vårdnadsfall nu igen, men barnet är i ett bra familjehem nu så vi blev glada! Hoppas han får bo där alltid! <3 förutom det flyttade jag våra glas till glasskåpet för att frigöra lite köksplats, vilket typ inte gick så bra, för de tog inte så mycket plats som jag trodde. Hur fan ska vi få plats med alla våra koppar och annat jox det vill vi kunna! Det är faktiskt ett stort problem! Jag tvättade och pågick, Stella var väldigt trött och väldigt gullig hela dagen (seriöst jag höll på att dö av söt) och på kvällen åt vi maxmat (#snabbmatsvecka) och såg en dokumentär om barnäktenskap. Deeeet vaaaar så sjukt! En pappa lät sin dotter gifta sig med en vuxen man för att mannen gav honom ett flak öl! I usa, i modern tid! Det var helt bananas :( men innan vi somnade fick vi en otrolig presang från livet, nämligen: Jossan kom och la sig i sängen med oss och låg där i typ en timme! Det är det legit sjukaste som hänt för hon har inte ens varit i närheten av det sen vi flyttade! We're getting jossan back <3 det har verkat så i flera veckor nu men vi har inte vågat tro på det. Jag är så lycklig över det! Och nu har vi sovit som fakking stenar, och hmm undrar om någon ringde till mig nu. Det borde jag kolla va. Vi ses imorgon, när jag förhoppningsvis till exempel varit utomhus!

You're gonna move to new york and experiment with communism, go down on a girl after reading her some Frants Fanon

Rubriklåt: It's gonna be okay, baby med Muna, min fakking favoritlåt just nu
 
Hallå mitt i natten! Stellabella försöker få sig själv att bli trött med äckligt örtte och walter-videos, jag dricker cola och vibear. Så ska man ha det. Och idag har varit en helt okej dag skulle jag säga. Stella har varit på rättegång i uppsala och det tog hundra år, men jag lyssnade på nya skivor och hade det bra. Och på kvällen spelade vi in ett ganska härligt poddavsnitt, tycker i alla fall jag själv. Det blev knäppt men också ganska intressant. Vi har tittat på alla mot alla såklart och jag har ställt rimliga frågor som "vad skulle du vilja plocka för läsk från ditt träd om du hade ett sockerdricksträd?" och "vad är din bästa grej med vanilj?" jag är rimlig. En annan rimlig grej från min hjärna idag är att jag drömde om en ny vän. Han hette Ryan och var en så himla bra vän som stöttade mig genom jättekonstiga dröm-events (till exempel att bli ihop med mitt ex igen...god help me). När jag vaknade saknade jag Ryan :( en sån vän skulle man ha! Alltså åh stackars Stella som inte får fakking sova. Hennes kropp får fan lägga av med detta beteende snart :( jag blir orolig! Hon har inte ens fuckat med sina sömn-meds vad fan? Aja, det här är ju mest bara pladder nu, så godnatt.

RSS 2.0