I don't sleep at all or I sleep too much, can't sleep through a crying baby or a garbage truck

Rubriklåt: Borrowed rooms and old wood floors med Emily Scott Robinson, från den gångna veckans cirkelskiva
 
Hej från den här otroligt trötta emman! Seriöst, det är nästan pinsamt hur trött jag är. Jag kan knappt röra mig och får inget gjort och vill bara sova. Sova eller dricka cola, det är typ mina två modes just nu. Stella diskar tror jag? Hon är bra och orkar saker. Jag ska också orka lite saker snart, typ tvätta ska jag göra. Så ja, det är ett patetiskt jävla liv jag lever i den här sängen, men jag försöker hålla modet uppe. Stella är bra och vi har kramats otroligt mycket, och tittat mycket på alla mot alla eller ala mot ala som vi säger för vi är konstiga. Det är ett bra program när ens hjärna är gjord av nån oklar sörja. Fattar inte ens vad jag har gjort för att det ska bli så här illa med utmattningen? Det var ändå länge sen det var det, känns det som! Jag vill orka gå ut och handla idag och tvätta och städa! Något av det ska nog gå åtminstone, men vilket återstår väl att se. Så, nu har jag hälsat på er lite, och så säger vi hejdå till februari på det här lite för deppiga sättet. Så kan det gå!

Nej, jag har inte så många vänner, förutom det har jag även rätt

Tilda: Haha är så avundsjuk på era konstiga videor!
 
Hallå från mitt hem! Jag kom inte på nån bra låt, så jag drämde till med en rubrik från flashback. Kan ha citerat den nyligen i blågen men tror inte jag gjorde det? Men skitsamma. Nu är jag hursomhelst hemma, men imorse vaknade jag till att Onnas brandvarnare gick. eller jag hade vaknat innan men vaknade så att säga ordentligt då. Men hon var kickass och stängde av den och gröten blev ändå okej om än tjock. All onna-mat kan inte bli perfekt liksom. Vi lyssnade på lite böcker och chillade, och sen åkte jag hem under mycket krångel med sl och utrop och fanskap. Men det gick bra och jag kom hem, för att äntligen se på spåret-finalen och äta chips! Vi hade många känslor, men det var kul och gick okej-bra för oss tyckte jag. Sen tog vi en låååång nap, som dock pajades för jag hade en viiiidrig mardröm där jag bara var jättekonstig och typ spårade allmänt. Men, sidenote till Robert, jag flög nästan i den! Jag liksom kunde glida längs marken när jag gick med någon, som om personen jag gick med tog all vikt typ? Så inte flyg men ändå nåt sånt. Vidrig dröm var det i alla fall.
 
Sen poddade vi! Det blir nog bra, fast jag var lite off så det är oklart tbh. Men sen var det mello och alltså, jag gillade medina mest, det känns weird! Känns annars mest som nonsens, somnade nästan av tråk ibland tyvärr. Och vi har sett alla mot alla och nu ska jag slockna. Ska inte vakna på minst tolv timmar så ni vet. Minst!

We're not where we thought we'd be

Rubriklåt: Good God med Maria Mena, en riktigt bra låt som vi hörde för en stund sen. Lite konstig rubrik kanske, men när man sjunger den raden känns det verkligen som en sånguppvärmning och det är kul.
 
Hallå gänget! Nu ska jag sova, men såklart blåga först om denna låååånga dag! Jag vaknade osunt tidigt efter ett par timmars sömn, men jag fick äggröra på rostat bröd och den var fucking perfekt så det var ändå okej. onna jobbade och jag chillade och skrev lite, och sen åkte vi till hennes terapi. Jag skulle vara med och typ...bidra med mitt perspektiv. Det var kul och riktigt svårt, och nu mobbar hon mig för att jag charmade terapeuten. Det var inte meeeningen! "det är inte mitt fel att jag är så jävla betagande" kan jag ha sagt till Onna sen lol.
 
Men sen jävlar, sen kom Tova! Och alltså, Tova. Hon...är ju verkligen jag? Vem okejade detta undrar jag? Fast hon gillar inte choklad så kanske inte. Detta är alltså en annan blind tjeja som vi har känt fast inte känt i flera år och nu träffade jag henne äntligen. Hon kan dock osunt (!) mycket om skamkalas, så hon känner mig obehagligt väl. Hon droppade en massa referenser till skamkalas som jag inte själv tog lol. Men vi hade det så mysligt! Vi åt onnas eminenta kycklingpasta och pratade om till exempel fanfictions, hur man fattar att man har en läggning, läskiga / äckliga ljud, spellisteregler, de bästa tonarterna, musik på konstiga språk och en jävla massa annat. Så jääävla mysig kväll! Och vi fick gott te och onnas goda hallongrottor så jag mådde fan bra. Och nu måste den här kroppen fan sova! Kommer det gå? Igår gick det fan sådär kan jag säga men man kan ju hoppas. Ses hemma imorgon!

Mitt bra är inte lika bra och mitt sämre är alltid sämre

Rubriklåt: Mer som du med hemliga klubben
 
Det är så märkligt med hjärnan. Hur den fungerar. Och inte fungerar. Skarpsynt osv men jag vill bara prata om det. Om hur konstiga vi alla är och varför. Vi är bollar av kaos och jag fattar inte varför. Genuint jag förstår inte vad som är sjukdom och vad som bara är...konstighet? För just nu känner jag mig inte sjuk. Jag känner mig ganska frisk, på många sätt. Men om jag var frisk hade jag ju kunnat jobba och det...det kan jag ju inte. Jag hade kunnat söka färdtjänst. Men det kan jag inte, så jag måste vara sjuk. Men vad ska jag göra åt det? Vad ska någon av oss göra åt det? Vi kan behandla de stora sjukdomarna, laga och lappa, men vad händer med härvan under dem? Vad händer med allt trassligt och trasigt längst inne? Vi är ju så trötta och fucking ynkliga, vi har jobbat så hårt allihop. Och det känns inte som att vi kan bli friska. Det känns inte som att det går. Det borde gå, det måste gå, men jag fattar inte hur. För vad ska räknas som frisk ens? Vad ska räknas som att man mår bra när man ändå är...ett haveri? För hur blir man mindre av ett haveri? Jag vill inte att det ska vara såhär! Jag vill att det ska vara varmt och tryggt och friskt men det är bara...konstigt! Vi är konstiga allihop och det finns ingen vård som täcker "jag är lite sjuk i huvet!" det ska man bara lära sig att hantera. Jag förstår inte. Det var tyvärr inte något mer muntert än så jag / vi hade att säga denna eftermiddag.

Don't say I'm out of touch with this rampant chaos, your reality

Rubriklåt: Imaginary med Evanescence, som vi vibeade till idag
 
Hallå från Onnas soffa! Här ligger jag och ska sova, för jag är trött som en bäb, men först blåga såklart. Och idag har grajor hänt, för jag har hängt massor med Kiti! Vi skulle skrivfika, men mycket skriv blev det inte, dock prat om skriv vilket är viktigt! Och chailatte vilket också är viktigt! Vi catchade up och pratade om karaktärer och hur man bygger dem (vem fan vet?) och bonusfamiljer och en massa annat. Sen gick vi och hämtade barnen och alltså åh baaaaarnen! Lee ville direkt visa mig alla julklappar de hade fått och Luna ville leka massor med mig och sin leksakskatt. den kunde äta och sen bajsa ut det! Sjukt tyckte jag. Den hade också en bajsplockare som man kunde plocka upp bajset med, fast Luna använde den för att nypa allt och alla för det var en dum bajsplockare. "jag måste köpa en ny som är snäll!" sa hon. Det var en myslig lek! Vi lyssnade också på rock/metal från 00-talet som Johannes (Kitis kille) hade startat, så förutom rubriklåten blev det stark vibing till here without you, you found me och en massa nickelback. Jag blew his mind med att de var från canada och inte nya seland som han trodde. Men det gör inget för han gjorde mycket god lasagne som vi åt och när barnen lagt sig lyssnade vi på svensk pop och hyllade gay musik för det måste man. Och nu ligger jag här och ska sova och alltså fucking hell det är krig what is that about. Kan världen chilla snela. Jag kan i alla fall för jag ska soooova hoppas jag. Vore stelt annars.

Nya människor i mitt liv på min telefon, jag vet inte vem de är och vart de kommer från

Rubriklåt: Aqua aura med fricky, för han och cleo har gjort slut fick jag veta idag och det är ju jättesorgligt!
 
Hallå gänget, här ligger jag i sängen. På fel sida också, för Stellabella ville dricka te och då ska hon ju såklart få ligga ytterst. Vi tittar på alla mot alla och fnittrar och har det bra, och det är en bra dag idag. Saker som har hänt idag är till exempel detta:
-Florence har släppt en ny låtjävel! Den är en jävla bop och jag har känslor!
-Vi har tittat på mushmushmush och haft starka känslor om vår gay fave. han är söt.
-De hade läsk i maten! Läsk överallt säger jag!
-Stella fick feeling vid 22 och gjorde kladdkaka. Därför älskar man henne.
-När kakan var i ugnen fick hon ännu mer feeling och letade upp all fakta hon hittade om släkten von sydow. Det var starkt.
-Vi har gått igenom många känslostadier idag. Det är så mysligt för när den ena känner nåt kan den bara gå till den andra och säga "jag är lesen!" eller "jag är glad!" och så får man appropriate reaktioner.
-Vi har också pratat om våra första dejter och allt vi kom ihåg. Tydligen sa jag på vår andra dejt att "när du blir kär i mig kommer du vara mycket i Skåne!" alltså ursäkta men vad hade jag för helt sinnessjukt självförtroende? Vad höll jag på med? I mean it worked men ändå?
-Nu berättade stella om sina videos hn ser när man städar bilar. hon kollar också ofta på hovar som kratsas och hörlurar som rengörs. Det vill jag också göra för det låter skönt. Vi tycker att den känslan borde heta nåt men vi kommer inte på.
-Vi gillar att döpa känslor och grejer. Vi är roliga. Vi har också lagt upp ett nytt avsnitt av vår podd för vi älskar vår podd!
-Och nu ska vi sova som små sov-bäbar. Godnatt!

There's no such thing as good grief, sleep with you in a sex dream

Rubriklåt: Good grief med Hayley Williams, för jag såg en jättebra intervju / konversation med henne igår och tänkte på den här fina låten, och också stelaste att ha sexdrömmar om sitt ex? tror inte jag har haft det, eller jo förresten nevermind
 
Hallå gänget jag är heeeemma! Älskar mitt hem så ni vet. Det tog ju ett bra tag att komma hem, så jag fick möta min tjejbo i Kista och springa till hennes tandis-tid. Det gick jättefort där och vi stapplade hem, eller i alla fall jag för jag var så trött, och såg ohyggligt många avsnitt av alla mot alla. Vi fick därifrån tre starka citat (okej bara två var därifrån men ändån) som jag vill bjuda på: "gurkor är kinderägg för bögar", "kasus går lättare ner med konjak" och "det luktar lönnsirap om hakkorset". Vill ha samtliga på en vägg och förstår inte vad något av det betyder. På kvällen åt vi även choklad och lyssnade på ett eminent avsnitt av vad blir det för mord, eller själva mordet var i alla fall eminent (as murders go liksom), och jag somnade ish i tid.
 
Idag har jag såklart sovit och vilat en jävla massa. Det kunde ni väl ana kände jag. Vi har ätit mat från kycklingstället, kramats, skrattat, hängt med katterna och haft det mysligt som man ska. Älskar att vara hemma för då kan man ligga ner nästan jämt och då mår man ju riktigt jävla jävelbra ändå. Folk som går upp och sen inte lägger sig igen förrän på kvällen I do not trust you. Förutom kanske team osby ni har gjort er förtjänta av lite trust ändå. Alla andra: ni är galna. Men nu är det läggdags hävdar Stellabella, så jag ska väl acceptera detta och försöka sova. Ändå peppad på det.

hon kanske bor i Finland, där har jag aldrig varit

Rubriklåt: Finland med David Sutrick, en underrated svensk banger som vi hörde igår och också let's be real vem fan har varit i Finland? Inte jag i alla fall!
 
Hallå från ett försenat snälltåg! Jag skulle varit framme för en kvart sen men jag så att säga är inte det. Kul liv. Jag kämpar mig genom den här tråååkiga tiden och kom på att ja då kan jag lika gärna blogga. Men seriöst saktar vi in igen nu? Nej det gjorde vi nog inte. För i så fall hade jag kanske eventuellt börjat kasta saker och det närmaste kastbara jag har är min telefon så det vore obra. Men jag tänkte i detta inlägg till exempel förklara lite saker som miss Tilda inte hängde med på, till exempel att Melissa Horn inte var med på min fest. Det var bara en otroligt dåligt strukturerad mening. "du hade nog varit lite mer starstruck då", sa hon smart nog. Och ja, jag skrev "glurr" och förklarade det inte, glurr är vaniljkräm. Det kommer från prostens barnbarn som är en ikonisk barnbok och seriöst det finns inget coolare än folk som vet vad glurr är.
 
Så, min sista tid i skåne ska jag prata om och igår efter blogget kom team osby och hängde! Vi lyssnade på cirkel-musik, så vi pratade mycket om musik och hur mycket Anna hatar cirkelen fast också nu börjar fatta grejen saaaakta. Hon är gullig tycker jag. Vi pratade om att ingen har varit i Finland och också att hitta en sångare mellan finland och grekland (och hur man åker mellan dem), att "den gode Karsten kämpar" (som Robert sa) och vad som har hänt sen sist, vilket inte var mycket kom vi fram till. Sen åt vi spagetti och köttfärssås (som var extra god tyckte jag) och pratade mycket om konserter och jag upptäckte att sweden rock är samtidigt som florence spelar i stockholm. Imma riot fuck allt. Oooch royal republic spelar i lund, hype tänkte jag, men det är när jag ska gå på thåström med henrik! huuuur är detta möjligt! Lol hon som sitter bredvid mig sa just "hallå älskling!" och jag fick en hjärtattack för jag fattade först inte att hon pratade i telefon. hennes "älskling" är i kina fick jag veta nu, kul för hen. Aja...vi åt fantastisk chokladfondant som mamma gjorde och hade det bra, och sen åkte de hem. Då var jag så trött att det kändes som om jag skulle dö eller nåt, men jag satt bredvid mamma när hon såg en film...och såklart fick jag jättestarka känslor för att filmen var så jobbig. Det var ju inte optimalt. Jag lyckades också trigga mig till actual illamående innan jag somnade, så det är ju starkt. Mennnn jag lyckades somna och ta mig iväg imorse, och nu fucking bor jag på detta tåg men vi kör fort som attan nu så vi ska komma fram någon jävla gång. Jag vill heeeem nu på momangen! Fast det är snö har Stella sagt. Det tycker jag är taskigt. Men tar ändå snön hellre än detta tåg för jag vill hem. Nog klagat, ses hemma!

There may be lovers who hold out their hands, but they'll never love you like I can

Rubriklåt: Like I can med Sam Smith, som jag och MJ beltade ut i köket igår
Tilda: Haha saaame, också the knife-snutten men den fick jag lyssna på två gånger för att komma på det. Så fort vi hade spolat tillbaka sjöng jag med jättehögt och mamma och pappa förstod 0
 
Hallå ni! Nu har jag varit på fest jävlaridet och är såklart så trött att jag knappt kan formulera en tanke. Har seriöst haft så många dumma tankar det senaste dygnet ni anar inte. Men fest var jag på, hos Lo och MJ! Ni ba "vänta vilka?" men jag tror ni vet vem Lo är, iaf om jag säger louise istället. MJ är hens sambo och vi firade både hens fölsedag och att de flyttat ihop. Så drömigt det vaaar! Nästan det första som hände var att Moltas hälsade med "jag följer dig på twitter men vet inte om du följer mig?" vilket är kul för det är exakt vad jag skulle säga till honom. Jag åt goda kakor och skrattade åt Lo som hävdade att hen hade begränsat mängden taylor-låtar på festen (det gick måttligt bra med den begränsningen), gjorde tipspromenad om deras förhållande och livet var så mysligt. Jag och Madde fick äntligen träffas och prata om blindhet vs autism (det finns så myckeeeet där!) och Melissa Horn, jag och Moltas bondade om country (jag tipsade tre personer vid olika tillfällen om adeem the artist lol), jag och Alex (inte ledis-Alex alltså utan hen som var med på skrivkursen jag ledde) pratade om criminal minds och symbios-vänskaper och Lo fyllde i Keylas tatueringar med pennor för det var rimligt tyckte hen. Jag pratade öppet om att vara ett system i olika sammanhang vilket var så jävla coolt och efter mina och Alexs långa samtal hamnade jag i köket med MJ och hens kompis Kian. Då sjöng vi Sam Smith som jag sa, de sjöng en musikallåt eller vad det var till allas förfäran och glädje och sen beltade vi tre ut ring of keys från funhome. Ändå att sjunga en butch-anthem och ha klänning på sig, det kändes starkt. Jag och nämnda Kian pratade en massa engelska och sen var klockan plötsligt 01, så jag fick ringa efter förälder-hämtning och gå hem. Tråkigt ju, men så otroligt mysigt med en massa queers! Ickebinära flator äger hela världen these are the true facts.
 
Idag vaknade vi alla ganska sent och efter en stund åkte jag och mamma till min gamla lägenhet. Hur konstigt att åka dit och ringa på? Och så ser allt annorlunda ut fast också samma! Vi pratade om visningar och fotograferingar och sånt man gör när man säljer lägenheter, så nu är hyresgäst-Frida med på noterna osv. Och nu är jag i lägenheten och har ätit fläskpannkaka (!) och snart kommer Anna och Robert vilket är: hype! men jag är så trött är jag ens en person :( eh nej factually I am not one person men det var inte det jag meeenade! Anyway, vi ses imorgon, på tåget eller hemma!

För nu ska vi ut och supa och vi ska aldrig sluta

Rubriklåt: Sova när vi dör med ringnäs-ronny, kanske inte det mest sofistikerade rubrikvalet men vi gastade den igår och det vill man ju göra ibland
 
Hallå från en otroligt trött emma! Jag måste rycka upp mig, för snart ska jag gå på fest (!!!), men det blir svårt för jag var hos Lilla igår och hade sjöslag. Det var vi fan värda! Vi började kvällen med att sjunga utav bara helvete till rubriklåten och andra tramslåtar, skrev om låtar som vi gör (till exempel om batman) och sen lagade hon kotletter med bollar och ovanligt god aioli (den var köpt obs men ändå goood). Såååå gooootttt! vinet flödade, Emma Black berättade typ hela sin livshistoria för Lilla och det blev djupt, som det ofta blir. Vi letade upp random låtar på youtube (ibland jättetriggiga låtar), spelade lite tillsammans för varför inte liksom, åt delikatobollar och hade det bra. vi kollade klockan och den var halv ett, bra tyckte vi, men sen kollade vi igen och den var...fem i fyra. Huuur hände detta?
 
Så vi var jättetrötta när vi vaknade idag, men jag lyckades äta ett päron (#PäronbloggenReturns) (päronet smakade jättekonstigt?) och sen hämtade mamma och pappa mig. De hade varit iväg för att hitta ett gammalt bord att såga sönder, men det blev en gammal stol att såga sönder istället. Så kan det gå. Vi gjorde lite ärenden på olika ställen och väl hemma åt vi soppa och tittade på på spåret. Hosier var ett svar yaaay! Sen sov jag i ett par timmar och nu precis åt vi fläskkaré med klyftpotatis. Mår fan otroligt bra kan jag säga, och snart blire partaj!

I change my mind daily

Rubriklåt: I know this med Laleh, som jag lyssnade på när jag skrev förra "inlägget" för då vare florence och laleh som gällde
(ja två inlägg på rad, läs nedan för kul grejs! det är faktiskt ganska kul)
 
Hallå från Lund! jag sitter i soffan och känner mig just nu som ett spån, för jag insåg att jag inte ska på fest i malmö imorgon, utan i lund! Det är ju myyyycket enklare! Och ja, hit kom jag igår, efter en oerhört tråkig tågresa. Jag hade inte ens internet, tragiskt vare. Men jag kom hit och pappa mötte mig, så vi gick hem till lägenheten med en stor orkester som spelade Nanne Grönvall i bakgrunden. Grönwall? Eller kanske Gröhnvall? Inte fan vet väl jag! Vi satt hursomhelst sen och pratade lite alla tre, om typ vad som hänt och ska hända och sånt, och om min lägenhetsförsäljning! Vi har en mäklare nu! (Ja, Alex, du får hemnet-länken så fort den finns, jag lovar!) Sen gick de och la sig och jag tittade på youtube och kände olika känslor som jag gör, och somnade inte på hundratusen år såklart.
 
Så idag sov jag, efter äggfrukost såklart, och sen har det varit en bra dag. Vi åt kebablunch (det var orimligt mycket mat!), jag fick bubbelplast att poppa, deras soffbord kom äntligen fram (de har kört med en bricka på lådor nu i några månader, så det här är lyx!) och plötsligt dök både mormor och Sara upp för fika. Mamma hade köpt semlor och vi åt dem och pratade om Saras bröllop och dess viktiga färgtema, åt vilket håll knudan ligger (det var ett torg tydligen), konserter jag vill gå på och en massa annat jox. Och jag har skrivit grejs och sjungit knäppa låtar med Sara, och nu ska jag åka till lilla och krama sönder henne! Sönder ska jag krama!

Ett år genom åren: Januari

Detta är en ny grej jag har kommit på, för jag ville skriva lite riktigt skriv i bloggen. Så, idén är såhär: Jag ska skriva tolv texter, en per månad, och den ska handla om något som hänt den månaden i mitt liv. Men alltså inte samma år, utan det kan vara typ januari 2017 och februari 2021. (det kommer det inte vara men typ.) Och det är ju februari, så det kanske är uppenbart, men jag kommer inte lägga upp en text per månad utan lite när jag får feeling. Kanske två i veckan, kanske ingen på tre månader. Så det har inget med 2022 att göra. Om ni fattar nu, och det hoppas jag, så får ni nu läsa januari-berättelsen!
 

Januari

Eller ”på någon form av fucking kant”

 

Det är söndag. Jag och mamma har bakat kärleksmumskakor med glurr. ”Det blir aldrig vanliga kakor när man bakar med dig”, säger mamma. Nä, tänker jag, vad är poängen med det? Världens tråkigaste helg håller på att ta slut, fast måndagar är ju också nästan helg. Bara en lektion på morgonen och den lektionen är meningslös, för han är inte där. Jag får inte tänka så, får inte kategorisera upplevelser i om de är med honom eller inte, men det blir så ändå. Torsdagens gemu blir veckans höjdpunkt för då är det bara vi och några andra. De där luncherna när jag får sitta med honom och skratta. Hur jag visar mina känslor med hur arg jag blir hela tiden, kallar honom mary sue och fräser åt honom. När vi skriver fram och tillbaka i kommentarstrådar och jag inte kan tänka på något annat. Demonen i mig som sträcker ut sig och klöser sig fram för att hon har tröttnat. Men hon är inte här nu, demonen. Jag kände hur hon drog sig tillbaka igår, vaknade och kände att jag var tillbaka i mig själv. Det var så påtagligt att jag mailade Tina från bup, som jag inte ens går till längre, och frågade om hon trodde att jag hade en personlighetsklyvning. Jag vet ju vad hon kommer svara men det känns verkligen så.

 

Jag har precis pratat med A. Det är fint att vi pratar i telefon ibland, fast hon bor tre hållplatser bort. Hon lyssnar på en massa Damien Rice och påminner mig om 9 crimes, att hon tänker på mig när hon hör den. ”it’s the wrong kind of place to be thinking of you” sjunger tjejen han duettar med och jo, det kan jag relatera till. ”It’s a small crime, and I’ve got no excuse.” det är ju sant, såklart. Det är tusen small crimes hela tiden. Jag tänker tillbaka på veckan som gått. I tisdags när A satt med oss på lunchen. ”Vad ska jag göra med mitt liv?” frågade jag rakt ut. ”Gör slut med din flickvän”, sa A direkt. Han satt mittemot mig och jag önskade att han kanske inte skulle göra det, för jag ville inte att han skulle höra om mina kärleksproblem. Och det A sa var ju inte sant, jag behövde inte alls göra slut med min flickvän, det skulle lösa sig ändå. Fast hur vet jag inte riktigt. Häromdagen skrev jag i bloggen att jag är ”på någon form av fucking kant” och precis så är det ju. Bara att jag skriver det är bevis på hur långt det har gått. Hon läser inte bloggen längre, min flickvän, den gör för ont säger hon … men om hon läste, skulle hon förstå? Har jag ens berättat för henne om ”fucking kant”, kanten in till e-huset i skolan som vi alltid säger just ”fucking kant” när vi kliver över? Jag tror inte att jag har sagt det, för det är jag och han som säger så och om han är inblandad försöker jag låta bli att säga något. Det går i och för sig inte så bra, för han spiller över i allt.

”Du borde skriva en lista”, säger A i telefonen efter att ha berättat om sina kompisars kärleksbekymmer. ”En lista på allt det jobbiga i ert förhållande, så du har det framför dig.”

En lista låter inte helt dumt, ändå. Det finns ju några saker att skriva på den, det finns det ju alltid. Kanske några extra med oss. Så jag skriver. Snabbt och fokuserat, i listform. Börjar med sånt alla redan känner till. Inte för att någon annan ska läsa, men det är lättast så. Jag skriver om när jag ringde polisen, om när jag inte kan gå och lägga mig när jag vill, om musiken jag inte får lyssna på för den är hennes. Jag fortsätter. Kommer in på saker som ingen annan har fått höra, saker jag inte ens nämnt för henne, för det är ingen idé. All skräck, alla tårar, alla gånger jag har ljugit för att jag inte visste bättre. Det väller ur mig och när det tar slut, åtminstone för nu, är jag på sida fyra. Fuck. Så där mycket skulle det absolut inte bli…

 

Man skulle kunna säga att insikten har kommit krypande. Under veckan i Egypten när jag mest sov och tänkte på någon annan. Under de senaste våldsamt stormande skoldagarna. När alla har sagt att jag ska tänka på mig själv och hon sagt att jag är självisk. För jag har ju varit självisk. ”There’s no salvation for me now”, har jag sjungit och gett upp. Sökt upp honom så fort jag kunnat. Inte oroat mig tillräckligt när hon ringde på Ica och skrek att hon skulle åka in till psyket. Tänkt att något måste hända den här veckan, något bara fucking måste hända för annars orkar jag inte mer. Så jag borde vara beredd, men jag är inte det. När insikten väl kommer är den ett skyfall av oåterkallerlig sanning. Jag kommer ingenstans. Och jag har trott att det handlar om honom, att han är problemet, men så är det inte. Han är oviktig. Det handlar om oss. Om mig och henne och inga andra. Och jag måste göra precis det A sa. Göra slut med min flickvän. Helvete. Jag går ut i köket och berättar för mamma att jag skrivit listan, för jag vet inte hur man låter bli.

”Ska du inte skriva en lista med det bra då?” frågar mamma och det förvånar mig. Jag tänker att hon borde bli glad över det här. Hon har väl väntat på att jag ska göra slut? Och nej, ingen lista med det bra. Det behöver jag inte, för det är redan alldeles uppenbart att de dåliga sidorna väger över. Det har väl varit uppenbart hela tiden.

 

Men jag kan inte berätta för henne ikväll. Hon är på väg hem från Gotland nu, med F. Det är ingen på skolan, det funkar inte, hon får inte vara ensam när jag berättar. Det måste finnas folk som fångar upp henne. Det här är farligt, jag vet ju det, men det går inte att göra något åt. Jag kan inte stanna för hennes skull, eller för min skull. But it’s a conversation I cant have tonight, som florence sjunger. Hon har vetat hela tiden, eller jag har vetat för jag har hört det i hennes låtar. Jag försöker andas, göra andra saker, men chocken i vad jag måste göra går inte ur. Det är en larvig chock, jag visste ju redan, men ändå visste jag inte alls. Och jag har inte så lång tid på mig att smälta informationen. Imorgon, bestämmer jag. Då är jag hemma hela dagen och hon har folk omkring sig. Det kommer gå bra. Men samtidigt som jag bestämmer det hör jag ljudet av ett SMS. Hon är hemma.

”Every moment I spend with you is a moment I treassure”, skriver hon. Det är från I don’t wanna miss a thing. Hennes sätt att säga att hon saknar mig. Hur ska jag svara? Vad kan jag säga? Jag skriver något kort, men övertygande tycker jag själv. Om att inget är fel. Men när hon loggar in på MSN skriver jag ändå att jag inte orkar skriva just nu, för jag mår inte bra. Så brukar jag inte säga, men det borde gå. Hon borde köpa det.

 

Det gör hon inte, såklart. När jag har gått och lagt mig ringer hon. Det är inget alternativ att inte svara, så jag svarar. Försöker låta som vanligt, men hon hör direkt att något inte stämmer. Hon har alltid kunnat läsa mig som en öppen bok. Så det måste bli nu. Fast jag skulle vara vuxen och göra det på en bra tid så måste det bli nu, när hon precis kommit hem, på natten. Jag säger att jag vill göra slut. Att det inte fungerar längre. På svenska, säger jag det, för att hon helt ska förstå att jag menar allvar. Jag pratar långsamt och tålmodigt, så långsamt och tålmodigt att det slår över i norrländska. Fan. Hoppas att hon inte märker något. Det gör hon nog inte, för hon faller i bitar. Det visste jag att hon skulle göra. Hon skriker nej, nej det går inte och jag måste säga jo, det funkar inte, det måste bli såhär. Jag måste låta kall, för om hon hittar en känsla kommer hon att hålla fast vid den tills jag ändrar mig. Jag får inte ändra mig. Hon ger luren till F, ber henne att övertala mig.

”Jag vet inte vad jag ska säga”, säger F. Jag tycker synd om henne.

”Inte jag heller”, säger jag.

”Jag kan inte vara din kompis längre”, säger hon längre från luren. ”Jag kan ingenting.”

”Jo”, säger F lugnt, ”det kan du.”

Jag älskar F i den stunden, för jag vet att någon kommer att ta hand om henne. Någon kommer att finnas när jag inte gör det. Efter en stund till läggs luren på och F skriver att hon har sprungit ut. Jag borde få panik, men F är där, F kommer att hämta in henne och lösa situationen. Jag sitter med telefonen i handen och en märklig känsla sprider sig i kroppen. Men jag ska inte vara ensam, tänker jag, det har jag lärt mig nu. Så jag går in till mamma och pappa.

”Jag har gjort slut”, berättar jag.

”Varför?” frågar mamma. Jag blir helt ställd, för varför frågar hon det? Det är väl ganska uppenbart? Jag lägger mig mellan dem och de frågar hur jag mår.

”Bra. Jag är nog glad, det känns … som om jag vill ta en promenad eller något.”

Det är sant. Adrenalinet pumpar, för jag vet att jag gjorde det. Att jag gjorde rätt. Jag vet att det inte är över, vet att jag kommer gråta i telefonen imorgon, men nu? Nu känns det bra. Pappa ger mig sina hörlurar och säger åt mig att lyssna på hans bok tills jag lugnar mig. Jag lyssnar på någon komiker som har åsikter om allt och inget, tills jag konstigt nog somnar. Det kommer att bli fruktansvärt, men jag är inte på kanten längre. Det hände något den här veckan ändå.


but most of all he taught me to forgive, how to keep a cool head and love the one you're with

Rubriklåt: Most of all med Brandi Carlile, för har lyssnat massor på henne de senaste dagarna
 
Hallå hej, snart åker jag till Skåne! Jättesnart faktiskt, så ska skriva snabbt som attan. Men igår var en dag, och jag föreläste på socialhögskolan! På zoom då, men ändå. Jag babblade på, as I always do, och de hade så smarta frågor för det har de alltid. Jag fick frågan av vad det bästa bemötandet jag fått var, och det hade jag verkligen inget svar på? Det är svårt att komma ihåg när saker är bra, tyvärr. De var i alla fall kickass, fan vilka bra socionomer vi kommer få, och fan vad många av dem jag har pratat med nu ändå kom jag på! Har ändå haft 8 såna här föreläsningar nu.
 
Sen spelade vi in en podd, vilket var korkat, för katterna var totalt batshit. Vi ska alltid spela in när de redan har ätit och lugnat ner sig, har vi lärt oss nu. Vi åt sen kyckling med bollar och jag var otroligt otroligt switchy. Till slut beskrev jag det som "du vet när man skär en köttbit men så går det inte så bra så det blir en tråd mellan två bitar? Så är jag nu, jag bara dinglar åt alla håll!" det var ganska obehagligt och framför allt ansträngande. Ingen kunde sova på natten, så vi låg och pladdrade en bra stund, skönt att inte vara ensam på icke-sömn-tåget ändå. Men båda lyckades slockna till slut och idag har Stella pluggat och jag packat och sånt. Hon har tenta imorgon och det är en jävla massa koll i lagboken som pågår. Serri har ni sett en lagbok nån gång? Den är enorm! eeenoooorm! Det visste jag ju, men jag har inte sett den innan och blev ganska ställd. Så, nu har jag blågat och ska åka in till stan, sjukt att vara bland folk ju! Och snart är jag ta mig fan i Skåne, det var inte igår!

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Rubriklåt: Sen en tid tillbaka med Melissa Horn, från veckans cirkel-hopkok
Tilda: Du borde ändå! Men jag kommer nog bara gå på florence-dagen. funderade på lördagen också men njä
 
Hallå från en fortfarande ångestig och trött emma! Så, såklart somnade jag inte efter inlägget. När Stella vaknade vid halv sju var Emma Black i en stark ångest-tailspin och mådde så dåligt att hon bara...stod på olika ställen och höll i dörrkarmar. Det var starkt. Men vi fick frukost och en lergigan och en kram och skratt åt det otroligt konstiga namnet "torkbus" (uttalas på engelska), så det kändes ändå okej. Men lergigan, alltså, fy fan! Jag fick så mycket restless legs att jag höll på att totalt tappa det! Och när jag vaknade för att packa upp en massa mat upptäckte jag att jag, någon gång under min lergigan-flipp, hade tagit av mig trosorna och kastat iväg dem till fotändan av sängen. Helt rimlig sak att göra, förutom då att jag hade på mig dem för att jag hade mens. Detta var avdelningen "saker ni inte ville veta", men det var konstigt!
 
Jag somnade igen och vaknade när Stella kom hem. Då lyssnade vi på nya flashback, åt fryspizza och tittade på en dokumentär på svt om barn och religion. Jag fick ledsna känslor över allt de berättade, men jag har också många ledsna känslor generellt, så it makes sense. Men jag lyssnade på en cirkelmix på nästan tio olika språk (!) och nu tittar vi på alla mot alla. Stella har fan varit uppe i nitton timmar nu, hon måste sova tycker jag! Jag ska också prova att sova lite, trots att jag inte varit uppe så jättelänge, det kanske till och med går. Jag ska ju göra viktiga saker imorgon faktiskt! Så, lite miserabelt är livet, men snart är jag i skåne!

Chainsmoking cigarettes, she tried vaping but she hated it

rubriklåt: Womyn who bartend med adeem the artist, en bra låtjävel jag lyssnade på igår
 
Hej från en otroligt mixed up emma som bara är rävås för att hon ska blogga! Co-fronting does have its advantages. Jag äter nutella och bananer för att inte klättra ur mitt eget skinn, men det känns ändå lite bättre nu. Och igår var jag fan utanför huset! Vi åkte till Kista, mest för att komma ut, och när vi gick in i gallerian såg vi...en affisch där det stod att Florence skulle spela i stockholm i juni! "Vi måste hitta ett ställe vi kan stå så vi kan googla!" ropade jag direkt. Och det stämmer, she does! På nån konstig festival på ett slott! Om jag tänker vara där: damn right. Så vi var hype över detta, men åt också middag och typ var i chock över att vi var bland folk, och sen åkte vi hem. Spännande va.
 
Och idag...nä. Boendestödet var här, så här ser ganska bra ut nu, men i övrigt har inte mycket hänt. Jag har sovit såklart, och skrivit jox, och inte mått särskilt bra tyvärr. Stella gjorde indiska köttbullar, that was a thing that happened I guess. Hon är bra. Hon var snel innan när vi var ledsna och rädda. Men ja, nähä, vad fucking meningslöst det här inlägget var då. Någonting måste väl för fan ha hänt i mitt liv? Det skulle väl vara florence, då. Tänk att jag får gå på konserter den här sommaren. Om inte allt går åt helvete igen. Which, quite frankly, it just might.

Men jag gör det ba för pengarnananana, banken, jag ser bara diamonds

Rubriklåt: Puss & kram med Daniela Rathana, such a goddamn bop men också...jag tror den handlar om prostitution? och det känns ju inte så bra...men den är bra ändå!
 
Hallå från hostaren! Fast jag hostar liiite mindre idag, tror jag. Stella hävdar det åtminstone. Och nä vi lämnade inte hememt igår, men det var åtminstone mello! Vi åt maxmat och livetwittrade som man bör, och här är mina mellotankar:
-Ett tjejband, mums! som dessutom inte var mjäkiga! så ska mam hare!
-oooch en transkvinna! då fucking mår man! Twitter tappade det, med all rätt.
-Eva! Min drottning Eva Rydberg slaktade allt! Vill hylla henne för evigt <3
-Vill dock o-hylla alla som gillade john töntvik. kräkvik sa jag igår men det var lite överdrivet kände jag nu.
 
Så, det var väl det som hände, och sen på natten gick vi lite system-loss som ni såg. Det måste man göra på nätterna ibland tycker jag. Stella tentapluggar dagarna i enda, jag försöker skriva och podd-researcha och hålla på, och nu ska vi gå ut för det har jag bestämt! Stella tog ett negativt test och allt. Jag ville inte spotta i ett till rör men vi tänker gå på hennes resultat och yoloa för det har gått nio fakking dagar. Det är vi värda. Så, lite mellotankar fick ni nu, kul för någon säkert. Tänk vad mycket roligare det blir snart här i blågen när jag åker till skåne och hänger med människor!

I was fighting, but I just feel too tired to be fighting, guess I'm not the fighting kind

Rubriklåt: A bad dream med Keane, passande och från veckans cirkelmix
 
Det är så mycket ni fortfarande inte vet. Så mycket jag inte kan sätta ord på. Jag kanske inte måste göra det heller, men det känns så. För det är så många delar av oss ni inte känner. Vissa har lärt sig känna igen henne nu, rösten, det låga skrattet. Ni försöker så gott ni kan och vi är så otroligt glada att ni gör det. Men hon ska inte vara som hon är med er. Det är inte så hon är skapat att vara. Alla hennes faktiska impulser begravs, för de behövs inte.
 
Hon lärde sig att skydda. Skydda mig, egentligen, men helst de hon minns från sitt andra liv. Hon vill så fucking gärna prata om det men kan inte utan att någon frågar. Och framför allt kan hon inte skydda någon längre. Alla känsloyttringar hon är bygd av vittrar bort, för i riktiga livet är allt ganska...lugnt. Och när hon skriker, som hon fortfarande gör ibland, finns det inget att skrika om. Hon vill slåss för någon, slåss för de sina, men måste lära sig att äta middag med sin hosts flickvän och vara trevlig istället. Det är svårt att vänja sig vid. Så mycket pasion och ilska och sorg måste tryckas undan. Och jag vill förklara för er, men det går inte för jag förstår det inte själv. Vi förstår det inte men vi kämpar på. Det går dessutom ganska bra. Men vissa nätter vill hon hem så mycket att jag knappt kan andas.

Det var knappt att de till taxin hann, det var så Victoria försvann

Rubriklåt: Vickans tango med strula med siri, för lite lesbisk progg behöver man ju
 
Hallå i fredagsnatten! Förutom hosta är jag nu återställd från corona-strapatsen. Okej liite täpt är jag väl också, men inte så särskilt skulle jag ändå säga. Då mår man ju! Och om jag har sovit nu alltså, ja jävlar. Det var fucking maaagiskt att få sova det ska jag säga er! Så det är nästan bara det jag har gjort, men när jag vaknade till liv lyssnade vi på frank turners nya skiva! Lilla beskrev den som "såå skjikig!" på messenger och alltså ja, det håller jag med om. Men lite av skrikandet tyckte jag också var rediga bangers! Så ska man ju ha det! Och sen fixade vi hamburgare och hypade inför kvällens höjdpunkt, på spåret med våra favoritlag! "våra flickvänner och våra pojkvänner", som jag sa. och flickvännerna vann! Vår ina i finaaaal! <3 och alltså var det bara jag eller sjöng maggio lite extra bra? Hon verkade ha jävligt kul och det gillar man ju.
 
Sen spelade vi in veckans podd! Den blev ganska annorlunda från andra avsnitt och jag klunkade vatten för att inte hosta vilket ändå gick helt okej. Men jävlar vad stella utklassar mig i research each and every time det är faktiskt nästan lite pinsamt. Så jag satte direkt igång med nästa research-projekt och alltså iiiiiiiii jag längtar redan så jag håller på att få panik! Det kommer bli den bästa podden hoppas jag! Och nu ska vi sova, så det här blev ett snabbt litet hallå, längtar tills jag lämnar hemmet och har saker att blogga om igen kan jag ju lova. Ses imorgon, tänk om jag har lämnat hemmet då? Ingen vet!

Wish I was a Freight train baby, wish I didn't have a heart

Rubriklåt: Freight train med Kacey Chambers, en myslig låt jag lärt mig från min tjejbo och som vi hörde igår när hon bakade
 
Hallå från insomnia-emma! Jag somnade aldrig efter förra inlägget nä. Så det blev mentalist, försöka sova, ge upp, äta banan, mer mentalist, vänta. Kul va. Jag sov lite på eftermiddagen som tur var, medans Stella pluggade och pågick, och sen på kvällen fick jag äta stellas goda tårta. Den är såhär: kakdeg, chokladmousse och choklad-ganache (yolo-stavning). Mäktigt? Absolut. Men orimligt gott? Eeeh ja. "Det är det bästa när man bakar, när det bara är klägg! Inga nyanser!" sa Stella. She's right. Jag har hostat, men nästäppan börjar looowkey ge med sig tror jag, eller kanske inte vem vet. Stella pluggade lite mer och jag tänkte däcka, men istället...skrev jag lite bok! Den ni! Plötsligt bara finns mina nya karaktärer på datan! Det är ju för fan magiskt! Men det här är absolut över min förmåga när det kommer till att beskriva saker, för jag måste (eller vill) beskriva utseenden på coola folk och det är jävligt svårt. Jag jobbar påre men det går obra. Men skriver, det gör jag! Så, ändå en bra spillra till dag, och nu ska jag fan sova om det så blir det sista jag fucking gör. Godnatt, vi ses när jag kan tänka en sammanhängande tanke igen (det kan jag verkligen inte nu)!

Den här är till alla som behöver, tro mig det går, jag var bajs i skolan men det löste sig ändå

Rubriklåt: Powerpuffstil med Jelassi, such a banger som också är om skola which fits för Stellabella har superpluggat idag
 
Hallå hej nu är jag trött på coronaaaaa! Jag är trött på hosta och snor och täpt näsa och ont i bihålor! Jag vill vara superfrisk imorgon! Så det tänker jag ta mig fan vara! Stella har åtminstone varit lite frisk idag och pluggat en otrolig massa. Hon ska göra ett superintressant examensarbete och peppen är enorm! Tentaplugget är väl lite mindre hypigt kanske, men ändån. Hon har också gjort en jättespännande cookie dough mousse cake som vi ska äta! imorgon, för moussen skulle "sova" som Stella uttryckte det när den skulle stelna. "Så, nu ska den sova" sa hon och gick. Min tjejbo är så gullig I can not. Vi har tittat på trams, jag har sovit på dagen när Stella lyssnade på hundra flashbackavsnitt till sitt plugg (varje gång jag vaknade var det ett nytt tyckte jag), jag har tryckt in chips i mitt fejs (ibland även mat) och nu ska jag försöka sova. Men min bihåla gör ont! Det är otroligt störigt! Hoppas den inte spårar för då kommer jag ha ett miserabelt jävla liv. Om detta får ni höra imorgon, ha det bra så länge, hoppas det blir lite mer kul content då!

Her cool eyes are haunting me, I let down her faith in me

Rubriklåt: Gone med grant, en riktigt snygg låt som jag lyssnade på precis
 
Hallå från sent på natten-coronaland! jag ska slockna snarast, men är så satans täpt så det är inte lätt alltså. Men just nu skulle jag nog säga att snörvlighet och hosta är mina enda symptom, så det går absolut åt rätt håll! Men imorse när jag vaknade trodde jag verkligen inte det, för då hade jag svettats gärnet hela natten. Ursäkta tmi, men jag hade russinfingrar. Skojar inte. Men jag tog mig upp och då såg jag att min hyresgäst i lund skrivit att hon ska säga upp lägenheten, så jag konfererade med mina föräldrar och här ska säljas lägenhet! Så jävla läskigt och kul! Det lär ta lite tid såklart, men ändå, hypen är otroligt stor!
 
Sen har vi väl kämpat oss genom dagen. jag har sovit som en liden sten ganska mycket, Stella har researchat till podd och vi lyssnade på nya flashback forever, vilket innehöll en så sorglig prata att jag bara grät och grät som en jävla fontän av gråt. jag brukar sällan gråta åt sånt andra gråter åt, men jävlar i gatan här vare gråt. Det är inte lätt, men det var lite skönt ändå tyckte jag. Och det var nog allt från coronaland idag, tror jag? Inte ett så starkt inlägg kanske, men lite actual news och det är ju kul för...någon. Harebra!

Oavsett vad jag tycker om penisar i övrigt...

...Är vad Stella sa precis. Hon hade sen ett långt resonemang om att kukar borde vara bättre på att mensa, för de har en mindre yta som blodet kan hamna på. Jag försökte argumentera emot detta, men jag hade inte så mycket att komma med, bara en känsla av att hon hade fel. Vad tror ni? Skulle killar (och andra med kuk) ha bättre förutsättningar att mensa?
 
Efter detta vulgära, hallå från coronaland! Det är mycket bättre idag. har inte så mycket feber, lite oklara temperatur-hopp men inte alls som igår. Hostar som en anka (vad sjukt om ankor hostade) (det kanske de gör?) och har lite halsont och snuva, men har kunnat sitta upp i ganska långa stunder idag. Är Ändå starkt jobbat. Hoppas hostan lägger sig slightly tills vi spelar in podd, för detta går ju inte! Men ja, idag...vaknade 05 med en fruktansvärd känsla, var så varm att svetten rann och huvudvärken från helvetet. Det kändes verkligen exakt som bakfylla, fick typ påminna mig själv om att jag inte hade supit. Jag var helt kaos i huvudet också, typ halvsov fast inte och kunde inte formulera mig for shit i mina egna tankar. Till slut gav jag upp och väckte min tjejbo för att fråga om värktabletter. Hon är så praktisk, för hon vaknar inte av typ någonting men vaknar på dirren när man säger hennes namn för att sen slockna igen när problemet är löst (om hon inte måste gå upp eller så). Hon lyckades till och med förklara var på det oerhört belamrade köksbordet tabletterna stod, geni! Men jag lyckades somna om, hon vaknade några timmar senare och mådde skit, ester kräktes och kissade i sopskyffeln (nej vänta det blev fel syftning, hon kräktes inte i sopskyffeln), allt var missär. Men vi somnade om och vaknade vid 14, och vad mycket bättre vi mådde då! Vi kunde båda äta lunch och jag kunde också äta några av alla delikatobollar jag köpt! Vad glad jag var av detta alltså. Stella har researchat (satan vilket avsnitt ni får nästa vecka, men först avsnitt 5 såklart, jobbigt att vara före hela tiden) och jag läste och red ut den sista febern, vi gjorde vissa hussysslor väldigt motvilligt (långt ifrån alla vi borde gjort) och ja vi har kämpat på. Nu borde vi verkligen sova, så jag ska ta mig lide hostmedicin och kanske en ipren for the night och sen sova. Hejdå från coronaland!

Come and take a walk on the wild side, let me kiss you hard in the pouring rain, you like your girls insane

Rubriklåt: Born to die med Lana del Rey, från veckans cirkelskiva
 
Hallå från mitt miserabla coronaland! Japp, symptomen har catchat up med mig och nu har jag feber och hostar och mår röv. Är säker på att om jag kollat hade jag säkert haft typ 37.4 men skit mår jag regardless. Hela mitt skinn skaver och ibland är jag så kall att jag måste klänga på min tjejbo under minst ett täcke och ibland är jag för varm för att ha kläder på mig öht. Jag vet, stark klassisk feber, nästan lite löjligt. Men jag kämpar på! Stella också, men hon mår bättre idag åtminstone. Hon är mest helt slut och slemmig i halsen säger hon. Men alltså äre sant att man måste vara hemma tre dagar efter sista symptomdagen? Det är ju jättelänge! Det säger folk i alla fall. Folk är över lag väldigt invested i vårt sjukdomsförlopp och det är ju lite kul tycker jag. Vi har smak och lukt kvar, thank the heavens! Så ja, vi har mest legat helt slut i sängen, men vi har också fått massa mat hemkört så nu har vi snacks och snel mat och juice för juice är viktigt när man är sjuk. Jag har också lyckats tvätta en maskin (superhjälte är jag) och vi har fått apoteket-leverans från stellas mamma. Med extra semlor! Det var fint att bli lite mammad även utan sin mamma. Hon mammade mig över telefon istället. Seriöst jag känner ingen som blir så ynklig vid varje jävla sjukdom som jag. Blir 1 minibebis på momangen. Som tur är har jag min tjejbo som också är ynklig och som är bra på att klappa mig när jag gnäller om nåt random som händer i min kropp. Nu ska jag stappla i säng, eller ja först tömma kattlådor, det kommer vara väldigt okul. Jag hatar att böja mig ner när huvet är helt dunkigt av feber! Det är dåligt :( men det blir jobbigare imorgon annars så Imma do it. Ses imorgon för fler riveting covid updates!

Jag fick ligga första gången på en stadsbuss i Lund

Så ingen direkt rubriklåt idag, utan ett citat från oscar zias skåne-låt i mello ikväll. Seriöst though jag behöver mer svensk musik att ha i rubriker lol
 
Hallå från coronaland! Japp, även denna unga dam har nu positivt provsvar. Jag var tvungen att spotta i ett rör och sen var Stella tvungen att 1. kolla att jag hade spottat tillräckligt länge och 2. blanda spottet med en vätska för att sen droppa det på en moj. True love av henne ändå. Men det blev två sträck, för som jag skrev till lilla så hade testet "sträckar som gravidtest!" men några symptom har jag ännu inte. De kanske kommer imorgon spänningen stiger. Så vi har mest sovit och kramats idag och Stella har varit sjuk lite sådär allmänt. Jag har inte varit på tacokväll hos onna och inte träffat tova där som jag äntligen skulle få och inte ätit bountykaka som hon hade bakat (jag är heartbroken), men åtminstone ätit pizza och sett mello. Där var min queen shirley med! Hon var inte så bra men det trodde jag inte heller. mer kul var att Cornelia fick hela flattwitter att gå upp i brygga och att hon kom till final! Jag älskar att mellotwittra med alla flator (och Linus). Vi hade också köpt glass från pizzerian som vi tryckte i oss, fast den var helt isig :( Tilda tyckte att vi skulle stämma dem men då hade vi ätit upp glassen så det var lide svårt att bevisa. Och nu ska vi sova, ses imorgon så får ni se om jag har symptom...det är typ m

We were two ships in the night, hellbent on trying to survive and capsized

Rubriklåt: Capsized med you + me, som jag citerade för tilda igår natt för vi är typ aldrig vakna samtidigt nu. Inte så att hon har ett rimligt dygn, men hon vaknar vid 04 när jag somnar. Så vi är two ships passing in the night. Hon kände igen låten lite kär blir man ju i henne
 
Hallå ni! Här ligger jag och lyssnar på gilmore guys och försöker att inte skratta högt för att väcka min tjejbo. Hon måste sova, vet ni varför? För hon råkade testa positivt för tönt-corona ikväll. Så då måste man supersova! Vi vaknade i rimlig tid imorse, men vi gjorde inte så mycket, utan bara goslade och hade det bra. Men sen åkte vi iväg! (vi visste inte att hon hade corona hon hade inte ens symptom när vi åkte I swear!)
 
Vi åkte till mariatorget och köpte bh till Stella på en cool butik med stora bh-storlekar som spelade regina spector och bright eyes och grejer. Då mår man ju! Sen gick vi till Stellas mamma och där var också Jack. Vi åt kyckling med potatismos och pratade om respons på texter, citron-situationer och otroligt starka citat som deras lillebror sagt. Vi skrattade otroligt mycket åt "vad vill du ha från affären?" "en färsk frukt från ica maxi!" fucking genialt. Och sen tittade vi på en massa teckningar och berättelser som Stella och Jack hade gjort! Vi skrattade åt hur mycket Stella hatade frågor, "orm-vampyrerna!" och att landa på jupiter i maklig takt (god forbid att man är hetsig ju!), och det var en otrolig samling teckningar. Mycket mysligt var det! Sen kom vi hem och fick veta att Stella har coronavirus och tittade på på spåret och åt popcorn. Jättemycket popcorn. Och nu ska jag sova, jag är faktiskt jättetr

Så de som vet de vet, hey

Rubriklåt: Dsvdv med Beri, en riktig banger jag lyssnat på en del lately
 
Hallå det är inte efter midnatt när jag bloggar! Ni borde vara i chock. Och det har varit chill och gosiga små dagar här hemma. Vi kör listinlägg tänker jag, så detta har hänt:
-Igår gjorde Stella potatissoppa som var: mycket god. Hon är en bra matlagare! Vi tittade också på mushmushmush och efter stängning, för vi älskar efter stängning! Våra faves är kvar <3
-Jag har tittat på mentalist och haft starka känslor, som nu precis när jag hoppade ut och ropade att det var mitt bästa avsnitt. It was!
-Vi har spelat in podddd! Jag var helt värdelös, men Stella var rolig så jag hoppas det blir överlevligt.
-Inatt skrev en person jag lowkey känner till mig och ville prata om system för att hen tror att hen har osdd. Seriöst detta var det finaste jag varit med om! Att någon tänker att jag är en trygg person att ta upp sånt med. Can not handle <3
-Jag har sovit på helt fruktansvärda tider. Det går inte så bra.
-Nu kom Stella in och sa "Emma, min älskling, skulle du vilja ha popcorn?" hon tyckte inte att detta var ett konstigt beteende. Det tycker jag.
-Så nu går jag upp och äter popcorn med min tjejbo.
-Vet ni vad? Jag älskar att bo här. Det ska ni veta.

You got a heart like mine, I can name every color

Rubriklåt: Lonely together med Caitlyn Smith, som jag hörde ikväll och som är fin helt enkelt
 
Hej från mitt kaos-dygn! Jag mår inte så bra, men ska slockna efter att ha bloggat och det är nog bra. Så, igår efter blogget gick vi ju iväg. Vi hade inget vi egentligen skulle göra, men jag ville ut bestämde jag, så vi åkte till Kista. Där pantade vi hundratusen burkar och sen fikade vi på espresso house. Deras varma choklad är godare än jag kommer ihåg ändå. Där försökte jag förklara skillnaden mellan post malone och the weeknd, vilket verkligen inte gick, och sen tittade vi på kläder. "Titta, a texture!" ropade Stella och visade mig olika material. Det var fan livet, men vi hittade inget vi ville ha.
 
Sen kom vi hem och åt otroligt god lax med bollar. Jag höll serri på att tappa det för den var så god. Och jag researchade massor till avsnitt 5 av podden, vilket var så jäääävla kul! Höll på att totalt flippa ur och att inte spoila Stella om allt var typ fysiskt svårt. Och sen skulle jag sova, men det blev inget nä, utan jag...tittade på mentalist, försökte sova, försökte skriva istället, väntade på morgonen, typ så. Så idag har ju inte varit en så bra dag, tyvärr. Jag höll mig vaken ett tag, slocknade vid halv två, vaknade när Stella kom hem, sov mig igenom det nya flashback-avsnittet (jag vet, inte okej alls!) och var 1 spillra. Men nu, nu ska jag sova och ingen kan stoppa mig! Okej kanske någon, men helst inte, jag vill bara ha ett okej dygn igen fan.

RSS 2.0