där är hon ju..

Jag är inne på tsrfc nu, brukar gå in för en nostalgitripp i augusti. Nåja, det har hänt ett par gånger. Jaja. Det var ju inte det jag skulle säga. Bara det att jag har ett helt liv där. Eller nej, för vi har ju inte de andra forumen tillgängliga för åskådning. Men mycket finns kvar, mycket av det vackra. Gentianas gamla liv. Skulle jag kunna gå tillbaka till rowlingfanclub-livet? Skulle jag palla, är det sån jag är? Kanske inte. Kanske är Sirius och Satan (numero tres) en för stor del av den världen för att jag ska kunna undvika dem forever. Kanske finns det ingen plats för mig där. Kanske vill jag inte ens ha den platsen, kanske rowlingfanclub gjordes för patetiska wannabe-författare som var sååå fantastiska och sär skrev och grejimojor. orkar jag den världen? Answer: no. Men jag måste hitta en värld för mig, ett liv att leva, ett fack att passa in i. Jag kan inte sitta på den här stolen hela mitt liv fatta det! Visst, jag gör saker, det är inte som om jag inte gör något. I morgon ska jag till exempel vara med Amanda. Men ändå..det blir så jobbigt. Liksom. Att inte ha en stil och ett fack att krypa in i. Ingen imidge. Jag har varit "filosoferande författare" nu ett tag, och det vill jag vara, tror jag. Men det är något man måste ha en imigge av i alla fall! Äsch jag vet inte. Usch jag äter vitkol för min äckliga mage, smakar skit. Jaja nu ska ni slippa mig.

Kommentarer
Postat av: Yohn

Kanske du borde sluta leta efter ett fack att passa in i och bara låta livet ha sin gång. Man kommer ju alltid någonstans. - John

2008-08-15 @ 18:58:19
URL: http://http/employed.blogg.se
Postat av: ScarredSoul

Emma, du är speciell. det är det som är ditt fack. du ahr ett alldeles eget. och TSRFC SUGER HÅRT ;(

Postat av: RonjaR

jag tycker inte att tsrfc suger årt, men jag tycker att om du inte pasaar in där ska du inte heller försöka göra det. Jag tycker också att du inte ska försöka hitta ett fack, för som Jhon skrev, men kommer alltid någonstans, även om jag ibland håller med om att du behöver socialisera dig mer.

2008-08-16 @ 23:05:32
URL: http://musikfreakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0