jag flyger runt som värsta fågeln nowadays..

länge sen känns det som. Igår fick jag inte ens sätta på datorn, för vid frukosten ringde Agnes och ville ha med mig på stan. Så jag slängde bort planerna på en lugn förmiddag och åkte iväg.

Vi började med att gå omkring i Lunds affärer, kolla på emokläder, förfasa oss över Toras spenderande i Japan, prata med oss själva och springa in och ut ur reabutiker. Det enda som köptes var en bok för tio kr, dagens agnes. Det är föräldrar som har skrivit ned vad deras dotter Agnes har sagt, hon var sju när boken gavs ut. Helt oslagbart ibland. Vi ramlade även på vår lärare och danskan från skrylle, men hon och hennes ryggsäck gick innan hon såg oss. Bra tyckte vi.

Tanken var egentligen att vi skulle hitta skor åt Agnes, men det gjorde vi icke. Vi kollade sen även på nova där vi först åt lunch, sen gick i affärer (the man who can´t be moved spelades på radion. jag skrek när Agnes tog mig därifårn.xD) och sen fikade vi lite på espresso house innan vi flydde. Jag skulle nemligen till Åhus, till Peter och Nettan likt förra året. Vi pratade om barnfödsel, åt kyckling, såg twilight och idag åkte vi och åt glass som man bör i Åhus. Sluter med ett par citat och sen skiljs vi åt.

I bilen spelar vi frågespel:
Sara: Pappa fuskar!
vi: hur då?
Sara: Han kan alla frågor!

ur dagens Agnes:
Agnes: vet du var älvorna bor?
någon: nej?
Agnes(spökröst): I tyskland..

ännu ett därifrån. Så djupt!
"Kärlek gör ont. Man gifter sig, sen skaffar man barn, det gör ont när barnen ska ut. Kolla, kärlek gör ont!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0