that´s when you sing along!

hej igen!

Känner att uppdateringen blir konstig, men har varit på liseberg och på en snabbvisit hos farmor för att hämta lukas. Amanda (kusinen) följde med och det gjorde allting väldigt trevligt. I bilen lyssnade vi på en massa musik men den som satte sig på vårt (systers) huvud var känn ingen sorg för mig göteborg. Göteborg verkade dock gråta, för det regnade mycket på oss när vi åkte.

Jag är, om ni inte visste det, en riktig karusellmes. Ingen fart och fläkt här inte. Hela dagen försökte folk få mig att åka balder på diverse uppfinningsrika sätt, men jag gav inte med mig. Dock åkte jag bergbanan, vilket är min första berg-och dalbana på 6 år. Det var väldigt väldigt läskigt och mitt starkaste minne från åkturen är att skrika "jag ska aldrig i mitt fucking liv göra om detta!". Det är nog ganska sant, för det blir nog inte i första taget. Men det är iallafall inte traumatiskt längre och det känns väldigt bra att ha gjort det.

Andra saker som hände var slänggungor som gav mig lock i öronen och vi lärde oss att man inte bör åka med far i snurrkaruseller, för de snurrar dubbelt så fort. Sara och jag åkte en barnkarusell och vi blev manglade då båten bestämde sig för att luta rakt åt helvete. Aj. Vi hade även en konstiga ljud-orgie i virvelvinden, det lät som störda indianer ungefär tyckte jag. Dessutom hade vi en faslig tur med lotter. 5 kg choklad och 600 g chiops införskaffades. Vi äter redan upp det för fullt.

Sen åkte vi till the grandparents och hela klanen Johansson med Daniella i spätsen joinade oss.
"han som kommer snart är min fosterpappa, han jobbar gämt. Han heter Magnus, men det är inte viktigt. Han jobbar ändå. För utom när han dricker kaffe."

Orkar inte säga så mycket mer än så idag, för jag är så oerhört oerhört trött.

Kommentarer
Postat av: Sharon

Skönt att slippa vara ensam karusellmes. Åkte berg-och-dalbanan på Ölands Djurpark när jag var sju och lovade mig själv att aldrig göra om det igen (samma dag tvingade jag dem att stanna en annan karusell eftersom jag tyckte den var så sjuhelvetes otäck...). När jag var 14 tänkte jag "äh vad fan, jag var sju den gången... Berg-och -dalbanan, here I come!".

Jag sätter mig inte i en berg-och-dalbana igen. Och då är Ölands Djurparks en relativt liten och ofarlig en, tydligen...



Diggar din stavning av kejsare förresten. nice nice nice. ;)

2009-07-29 @ 03:30:49
URL: http://shass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0