mina rubriker är för djupa och sånt håller vi oss fan inte med (fast det är ju just det vi gör, men aa)

nejmen hejsan!
ja idag har jag först haft kör, och sen kuhi ("varför gör ingen någonting?" "vi har kulturhistoria." "jaha, såklart. hur kunde jag tro nåt annat.") för att sedan ha körkonsert på gården. Jag och Anna (som i anna, inte som i ana, hon stod någon helt annan stans bland sina altkompisar...varför jag kände att jag behövde förtydliga detta är en gåta men det gjorde jag) förfsade oss över namnen folk hade. typ haralt och albert. whaat. ;)

sen hade jag lunch där Aron makade sense hela tiden, men det fattade inte jag. förutom en gång, för då makade han ingen sense alls utan fick sigenare i en bok till tyska skådespelare. då...slog agnes mig. jag förstår fortfarande inte vad hon slog mig för? hon verkade nemligen som om hon förstod vad han menade. men hur fan skulle det gå till, när han inte själv förstod det? nu vet jag att agnes inte längre följer denna blogg, men om hon skulle råka läsa detta kan hon gärna förklara...för jag förstår inte vad jag gjorde för fel?

aaanyway...nej vad är detta. byt låt emma! tack emma. aja, sen gick vi och såg någon teater om droger. så kan det va. jag berättade för alla att tidelag var lagligt i sverige, för det tyckte jag att alla borde veta. det var faktiskt inte så obehagligt som det låter. bara nästan. xD sen hade jag matte, och försökte få tag på tobias för ingemar är i 40minutersläge av någon anledning. men sen har jag suttit här, ätit popcorn, druckit påskmust och pratat med mig själv. man kommer inte fram till så mycket, kom jag fram till. men nu ska jag gå härifrån, alltså rent bildligt talat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0