för det var länge sen vi var negativa här

det senaste typ dygnet har jag fått höra att om jag ska vara såhär otrevlig när jag varit borta så får det vara, att jag måste sluta vara så upprörd, att jag "inte skulle kunna komma upp på morgnarna", att jag inte äter och att om jag failar skolan kommer jag förstöra mitt liv.

...ursäkta? say freaking what? för det första: om man jämför med hur jag är utanför hemmet är jag i det närmaste änglalik. jag svär hela tiden, är taskig mot folk när jag gillar dem och är allmänt ganska konstig. iallafall nu för tiden. här hemma är jag ändå väldigt normal och det är för att jag måste vara det. jag hatar normala saker. det är deprimerande. men det får vara så, liksom. sen kan jag mycket väl ha varit otrevlig, det är inte det, men i allmänhet liksom.

för det andra: jag är morgonmänniska. eller snarare är jag en person som mår bättre av att gå upp än att sova. jag gör det inte alltid, för det kan vara nice att sova, men det är ju inte som om jag försover mig eller så. what´s up with that?

för det tredje: jag äter. vissa dagar är man inte hungrig, men oftast är man det och då äter man. jag förstår inte vad i det som är svårt att förstå?

för det fjärde(yes, really): ja, okay, jag har skrivit ig på ett prov nu. it´s freaking done. men jag har också väldigt många mvg:n. nästan alla mina slutbetyg i gymnasiekurser är mvg. jag tror inte jag har så stor risk att faila skolan. man måste faktiskt inte vara bäst hela tiden utan man kan vara lite okay för allt är faktiskt inte så jävla viktigt. nu säger jag inte att det var okay av mig att skriva ig, för det var det verkligen inte, men det är väl i så fall min sak eller? är det bara jag som är förespråkare av "gör dina egna misstag"-principen? är det bara en naiv tanke, kanske? I dunno...

usch jag bara spyr på hela världen lite. inte bara just dessa punkter. lite andra är: när folk inte säger vad de vill utan ska ha någon annan att göra det, att man aldrig kan vara spontan eller bara ta saker som de kommer, att saker liksom inte kommer alls, att jag skadar folk fast jag inte vill (obviously, när vill man det egentligen), saknad, min fuckade dygnsrytm (ena dagen går jag och lägger mig 6 och nästa 21, makes sense and so on), att jag behöver någon att elta med men jag vet ingen riktigt, att allt bara är mög osv osv. munter dag. jag vill ha en full lenght skoldag imorgon thank you very much men det kommer jag inte få. jag behöver det. komma härifrån mer. jag hatar det här huset! och nu måste jag gå innan det här inlägget blir för långt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0