that´s because it´s a game!

nu är jag hemma efter 25 timmar hos miss Bennet himself och även de två aronarna. Vi kallar dem i fortsättningen för aron och ekblad (detta var den jag mötte för första gången igår). skriver lite random saker här, för det är fint och sådär:

det blev en sjuk mängd dataspelande för pojkarna. men inget för mig. surprise!

jag fick vanan att prata rakt ut i stil med "du!" och "han där borta!" i hopp om att den jag menade skulle höra. vilket denne nästan aldrig gjorde, men jag vägrade kalla folk vid namn i alla fall. xD

det blev också en del pang prego. of course. xD

vi skulle ha filmkväll var det tänkt, men det gick inte så bra. vi försökte först kolla på sagan om ringen men det slutade med att aron spelade mindcraft, ekblad kollade på aron när han spelade mindcraft, viktor kollade på filmen och jag kollade på viktor för han skulle förklara filmen (av vilken jag inte hörde ett skit). Sen var det lite tvärtom när vi framåt morgonen skulle se the dark night, men då var det ekblad som faktiskt kollade på filmen. men den såg vi klart idag faktiskt. duktigt va?

ekblad hade sönder ett bord typ nyss. good job och sådär.

viktor var omogen och jag slutade blängblicka honom ganska fort. man orkar ju inte.

om man lägger sig på en stekpanna betyder det att man bryr sig. iallafall enligt aron...innan han somnade...

idag tog jag notering på det första alla sa. jag sa "why you make weird sound?", ekblad sa "folk vaknar!", aron sa "meloner!" och viktor sa "fast nää". ;)

jag döpte viktors nya gitarr till bellatrix. just because.

hans föräldrar är freaking epic! jag ville inte äta deras mat (vegetarisk creepysaker) och frågade "jag får inte komma hit mer va?" och någon av dem (xD) svarade "jodå, men du får ingen mat! den får du ta med själv!":D

hans syster, den berömda, är...intressant. enough said bout that.

jag har varit irriterande. mest irriterande var jag nog antingen när jag använde vampire voice eller när jag sa åt miss bennet att han var söt när han försökte vara creepy. mwahahaha.

på tal om det: jag är våldsam! "jag vill skjuta någon" var ett direkt klassiskt citat.

jag var väldans oblind. faktiskt. vandrade omkring i huset och skulle jag ha något fick jag fan fråga. det enda som märktes var att ekblad vägrade sluta säga var chipspåsen låg så fort jag skulle hitta den. liksom...jag vet? xD men ja, hans första gång så.

det blev väldigt konstig stämning. väldigt ofta.

jag har sovit för lite men är inte ens trött.

nu ska jag gå. xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0