skåne har varit skånskt en gång i tiden

sandy: ja det är väl tur det! För övrigt kände jag mig tvungen att kolla hur länge jag har hållit på med det där med rubrikerna, och upptäckte att jag var katastrofal på det! jag började någon gång på sommaren 09, tror jag, men inte förrän februari 2011 (!) klarar jag hela månaden utan att fucka up. it hurt my eyes. ...bildligt talat. (....bildligt? bra ordval emma...verkligen.)
vispen: glad you like it :)
 
så, idag var vi först på mossby och fikade. jag och syster lanserade en vadslagning om vilken som skulle bli nästa låt på radion, men det gick inte så bra för oss. Man tror ju att stationer som nrj spelar samma skit om och om igen, men det är faktiskt fler låtar i omlopp än vad man tror. några rätt fick vi, men oftast kom låtarna när ingen av oss hade bettat på den. så många frustrerade rop hördes. Vi underhöll oss också med vokalsång och att skapa andra teman till låtar. Aldrig mer ska jag höra the final countdown utan att tänka på jordnötter. ;) och ja, fikan var förstås fabulous så som den alltid är på mossby. Men det är mest för att man får ta hur mycket man vill.
 
sen hade vi systerkväll jag och syster (no really?) och såg a very potter musical. den är lika awesome som den alltid har varit och sara tyckte faktiskt om den lite! "you think killing people might make them like you, but it just doesn´t. it just makes people dead." man måste ju älska det! Sen såg vi lite gilmore girls, för det är ju det vi är bäst på, och lyckades för en gångs skull se ett bra avsnitt istället för ett jättedeppigt! yay us!;)
 
nu ska jag dock sova bort min magvärk. jag får seriöst ont i magen varje gång jag sitter i soffan där nere, i alla fall nästan varje gång. och just sån värk får jag aldrig annars. the fuck is up with that? ...random useless info ftw!

Kommentarer
Postat av: vispen

Kul att slå vad om vilka låtar man tror kommer att spelas :) Du verkar ofta göra roliga saker med din syster, kul att ni har liknande intressen. lovisa och jag gör saker lite då och då men tyvärr inte särskilt ofta.
Oj, fick man ta hur mycket man ville alltså? Vad fanns det då? Kram kära du :)

2012-08-04 @ 23:43:23
URL: http://vispen91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0