yaaay blogg.se loggade in mig! nu ska vi se om det blir ett inlägg också...

vispen: ...oj. ditt intresse fascinerar mig.;) men okay, vi tar det från början...mormorchips är stjärnformade, vet faktiskt inte vad de heter, folk kallar de bara "stjärnor". vi kallar de mormorchips i den här familjen eftersom mormor alltid hade sånna när vi var barn. Vera ska till emmaboda, hon åker idag och jag är avundsjuk! vill också åka någonstans den här veckan. Sen ska vi prata godis också...vi köte faktiskt inte lösgodis i fredags utan zoo, polly, daim och någon lakritssak. jag köper nästan aldrig lösgodis, men när jag gör det älskar jag punchpraliner och i princip allt som innehåller choklad. hm, nu blev jag sugen på lösgodis! Nu ska vi se om jag missade något jag skulle svara på. ja den andra kommentaren, jo du känner mig nog ganska mycket efter att ha läst bloggen. Träffade ju sandy och marie för ett tag sen, som jag knappt kände, och de kunde ju rätt mycket om mig efter att ha läst min blogg.;) och såg du inte att du själv var citerad i listan? du var juupphov till det sista citatet :)
 
...och nu till att försöka skriva något annat här i inlägget. igår hade sidan damp, så min resension såg kaos ut (men jag orkar inte skriva om den) och jag fick inget annat skrivet. men jag gjorde inte så mycket igår; plockade vinbär, lagade mat till folket, umgicks med folket, sov. hann med en pizza däremellan också yay. men idag måste jag hitta på något innan jag imploderar, vet bara inte vad...den här veckan är i princip helt tom! ge mig förslag på vad jag kan göra, people?

Kommentarer
Postat av: vispen

Om du hade bott i Stockholm hade du mer än gärna fått följa med mig på Allsång på Skansen. Där blir man alltid glad tack vare den bra stämningen och allsången.

2012-07-24 @ 13:31:40
URL: http://vispen91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0