jag är fädd för får och för spya, jag kunde vatt rädd för typ...torg

marie: yay! hur ska jag få denna cola, då? och ja eller hur! det där med låtar kan gå över styr. som med det mesta annat här i världen.;)
 
repet med kr igår gick riktigt bra. vi spelade 32, vilket var mycket roligare än vad jag förväntade mig. när vi blev trötta på att vara yberseriösa spelade vi en poppversion av den, som skrek efter en banjo. jag vill ha en banjospelare! och en violinist! och en pianist! och alla andra instrument! men jag har bara mig själv och min musikslav, men det låter ganska bra det med. nightmare in calgary låter riktigt, riktigt bra nu. hur pepp är ni på att se detta spektakel live? för jag är jävligt pepp på att spela det! och snart ska jag göra det också!:) eller ja, det hoppas jag iallafall. men en annan sak jag skulle nämna med 32 är att eftersom den har en så mystisk text (se: rubriken) blir det väldigt mycket comedy när kr ska suflera. jag tappar bort mig och han sjunger "spya!" helt randomly. ;) att höra honom sjunga låten var också...en upplevelse. för oss båda. ^^
 
nog ylat om detta. idag är jag ledig. eller nä, för jag ska prova studentmössa omg sjut mig. men annars har jag ingenting att hitta på idag, och det känns riktigt skönt faktiskt. ska väl få klart den berömda valsen antar jag. som inte är så berömd, men det känns som om den är det. om jag ska spela vill jag ju såklart ha med den! och spela ska jag. ska kontakta folk angående detta idag, faktiskt. men vänta det var ju detta jag iiinte skulle prata om mer. det gick sådär. men nu är jag trött på att blogga, så nu gör jag itne det mer.

Kommentarer
Postat av: Marie

Du får väl springa och köpa den, I guess! :D ... och ja... How deep is your love med The BeeGees, eller hur de nu stavar sig, är en av mina R-låtar... Kan fortfarande lysa som en sol när jag hör den ibland... ... och You bring the sun out. :)

2012-11-21 @ 12:37:54
URL: http://www.ismen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0