shit about funny people

jag ryckte upp mig igår och åkte in till festligheterna igen, efter en jävla massa plättar för att orka. Då såg vi anders och johan testar, inför nästa års köp mjölk-show (konstigt det låter). vi skulle där skriva vad vi ville bli och vad vi blev samt vad vi blir stressade av. sen fick de mobba oss ganska friskt för det. men vi tycker om dem ändå, det gör vi!:D
 
sen såg vi babben, och alltså jag vet inte om jag vill kalla det standupkomik egentligen. jag tycker mest det var lite mysigt. hon berättade saker om sitt liv de senaste åren, sjöng lite catchy låtar, blev ibland helt gripande och har ju som bekant världens charmigaste dialekt. Så det var fint, och sen satt vi och pratade på stortorget en stund innan jag och pappa gick för att se kringlan och någon annan grabb vid namn thomas som pratade om västerlandets fall. en jävligt speciell samhällskritisk grej som blandade matlagningsprogram, sommar i p1-parodier och statusar om pannkakor på facebook. riktigt bra grejer! vi lärde oss om det humana sättet att ta livet av en mårdhund (rubriken om den hade fått vara på svenska, lätt!), höra om grymlings (återanvänt skit från pang prego, men förjävla bra skit) och lite allt möjligt. om det är en riktig show som är längre, hade jag nog gärna åkt och ett den tror jag.:)
 
sen åt vi på italia (restaurangen, itne pizzerian. det fick jag veta efter ett bra tag. ;)) och sen satt vi på the old bull och lyssnade på ett lagom ointressant coverband. vi såg late night-showen, men den orkar inte jag prata om nu faktiskt. den var ganska tråkig. helt okay, men you know. så det var min kväll. ett citat, sen avlägsnar jag mig.
 
mamma: servitören kommer ju aldrig!
cia: men gå in och gör en insats, du som är så otrevlig ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0