Men världen är inte särskilt komisk

Blue: Ja, så långt är jag med, men jag tänkte att bandet hade en annan stavning (har för mig att Ingemar uttalar det annorlunda).
 
Mer humorfestivalande idag. Vi såg "6-pack edition" som alltså bestod av sex komiker. Bland dessa fanns Björn Gustavsson, som jag konstaterade inte borde hålla på med stand-up alls. De andra höll inte med mig. Där fanns också en amerikansk tjej som pratade väldigt bra om att inte vilja ha barn. Hon var mycket bättre so yay. Det fanns också andra muppar men det är inte så spännande känner jag.
 
Sen såg vi Sigge och Anna-Lena A.K.A Astrid. Det var ganska awesome att se Sigge uppträda eller "en lektion där jag inte får avbryta" som jag sa. Hann också säga hej till dem och bli glad. Jag, mamma, pappa, Cia och Hans åt sen mat och pratade om...Twin peaks, olika fiskar, Amy Winehouse, jinglar och...annat som jag inte alls kommer ihåg.
 
För att prata om något helt annat: Egentligen borde jag inte blogga på ett tag. Jag borde ej heller twittra, facebooka eller interneta alls. Jag borde sluta vända ut och in på mig själv för jag ooorkaaar inte mer. Jag gör verkligen inte det. Det är antagligen bara ett dåligtmående jag själv orsakar, på något sätt, men jag orkar inte ändå. Det är så lätt att gräva ner sig i sina egna tankar och bräka fram dem på en töntig blogg i cyberspace. Det borde jag alltså inte. Kommer ändå göra det, men...ja. Det blir inte rolig bloggning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0