Drömterapi och allitterationer

Oj, vad mitt blogginlägg igår förvirrade mig. Jag sov extremt oroligt och hade ungefär 28000 drömmar. Innan jag vaknade hade jagen väldigt klar dröm om att jag var hos en psykolog och hade ett terapisamtal om mina personligheter. Sjukaste. Den utspelade sig samtidigt i Lund och Nässjö och slutade med att jag förvirrat frågade psykologen vad hon hette, eftersom jag hade glömt fråga. När jag vaknade kändes det inte alls som om jag hade sovit. Tyvärr började jag 08:00 och fick släpa mig till skolan för en lagom tråkig föreläsning. Men sen åt jag lunch med Agnes och Agnes är alltid bra! Vi var dock ungefär lika trötta. Ingen bra kombo. Följande gestalltade sig mellan mig och café-personen (jag vet inte vad sådana kallas, insåg jag nu):
jag beställer: Kycklingpaj. (Nä jag pratar inte i ettordsmeningar till folk sådär men jag kom inte på hur man formulerar sig eller alltså eh whatever)
Café-person: Något annat?
Jag: Cola tack.
C: Går pepsi bra?
J: Ja.
C: bra. Vissa är lite petiga.
j: Det är jag också egentligen...men det blir en allitteration, så det är okay. Paj och pepsi alltså.
Jag ser det lite som min uppgift att förvirra folk i kassor. Det är kul för dem, tänker jag. Hursomhelst...sen kom jag hem och spenderade lite tid med syster. Vi provade polly och diskuterade filosofer, djupa som vi är. Eller inte. Sen har jag mest...tänkt, I guess. Så mycket tankar. Jag vill skriva ett långt inlägg om det, men det är så tråkigt, så jag låter bli. Tänker nog sova istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0