vi vet i alla fall vem som bryr sig om bönder...

Hej hej hej hej!
Är ni taggade på en midnattsbloggning som är minst ett dygn försenad? För det är jag! (Dock inte på förseningen. Men ändå.)
 
Jag har haft en märklig, men spektakulär helg i Stockholm hos den lika märkliga, men spektakulära Hanna Falkendal! Jag tågade dit väldigt länge (jag är ovan...) och sen åkte vi ut till Farsta där hon numera bor. Jag vinkade till blindhuset på vägen och mindade alla gaps. Trevligt ändå. Väl där gjorde vi tortelini (eller kräk-pasta som jag döpte den till, förlåt till den) och drack Emma Carolina-vin. Eller...det heter egentligen Santa Carolina-vin, men jag fick det av Ia och Jonne på releasefesten och då ändrade hon så att det stod Emma Carolina. Det var gott och vi flippade ur i vanlig ordning. Vi pratade väldigt mycket om "bangande" i dess olika betydelser och efter en väldigt oväntad plot twist (som jag inte tänker detaljera eftersom jag helt enkelt inte vill...detaljera? Vem är jag ens) pratade vi också väldigt mycket om bönder. De som bryr sig om bönder är för övrigt Annie Lööf och Johannes. Varför? Jag har absolut ingen aning.
 
I söndags vaknade vi oväntat tidigt (elva) och läste
facebookgruppskonversationer och annat rimligt. Vi diskuterade även straighta grabbars gay-tendenser. "Men alltså...han kan vara...homoerotisk med...en vägg!" utbrasst jag slutligen från djupet av mitt väsen och det blev någon slags catchfrase. Vi tog oss upp och åt chips till frukost. Hanna är den ultimata personen att äta chips och dippa (eller dips som hon säger) med, för hon äter dippan och jag äter chipsen. Alla nöjda. Vi lyssnade på musik, målade naglar (mina är lila obviously) och pratade om väldigt märliga ämnen. Hanna har en tendens att plötsligt fråga "hur känner du kring..." + valfritt ord, helt utan sammanhang. Exempel: Göteborg, Fifty shades of grey, Gunilla Persson eller bara helt enkelt musik (och då betyder frågan "ska vi lyssna på musik?"). Det blir alltid spännande när hon inleder med de orden, för man har på riktigt ingen aning om vad som ska komma. På kvällen gjorde vi (hon) hursomhelst middag bestående av fake-kött, bollar och tsatsiki. Fake-kött är inte min grej men med tsatsiki är allt min grej. Sen åt vi pudding och drack punsch (jag hatar punsch men jag har bestämt mig för att tycka om det ändå...that's mature and all) och jag fick Hanna att skaffa en twitter. Detta resulterade i många "vem är jag ens" från henne. Hon är ungefär lika bra på tekniska förändringar som jag. So...yeah.
 
Igår (måndag) var...en märklig dag. Vi stapplade upp vid 7 (eller snarare flög jag upp i en oanad pigghet...som snabbt försvann) och åkte till hannas seminarie. Jag fick inte vara med (även om de pratade om lss, I resent this), så jag satt på espresso house i tre timmar. Note to self: Börja aldrig en dag med pepsi. Jag trodde jag var imun mot sockerchocker...men icke. När Hanna hämtat mig igen åt vi lunch på subway och sen tågade jag hem. Sen dess har inget spännande hänt. Idag har jag wasteat tid, basically. Så, hoppas ni har bra liv, jag har bra liv. Tror jag. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0