I know the morning is wiser than the nighttime

Mina kvällskänslor har slagit sig in i morgonen. Och jag är så ledsen. Så ledsen över att höra saker som "du går på gräs!" som om jag inte har fucking känsel bara för att jag inte kan se. Så trött på att bemöta alla med respekt, för de vill ju väl, när jag bara vill skrattgråta i en pöl på marken. Så ledsen över att jag inte har vågat prata tillräckligt om det här och istället har hånskrattat åt folk som "är för blinda". Som om jag var så jävla mycket bättre. Som om det är fel att "se blind ut". hur ska jag annars se ut? Det är så himla märkligt och jag vill inte vill inte vill inte.
 
Jag är så ledsen över tjejen på youtube som raljerar om att demisexualitet inte finns. "You want a human conection? Good for you! That's everyone!" Nej, ditt jävla spån, det är inte alla. Det finns folk som vill ligga med främlingar på krogen. Det finns folk som ser en bild på en snygg tjej/kille/whatever och och kan tänka sexuella tankar om den personen. Det-kan-inte-demisexuella. "I mean, why would that need a label?" Du behöver ingen label för du har aldrig mått dåligt över det, uppenbarligen! Du kan inte förstå att vara tillsammans med någon som man vet kan tänka tankar man själv inte kan förstå. Det behövs en label för att förklara. Jag är inte ledsen, jag är arg. Arg och ledsen i ett.
 
Jag är ledsen när jag ska somna. När jag ska vakna. När jag är ensam och när jag måste ha någon omkring mig. Jag vill gömma mig i en famn och glömma att det inte går att finnas ordentligt. För det gör det inte. Ska vi ta min 2016-lärdom igen? behov spelar ingen roll. Du behöver vara själv och jag behöver att du inte är det. Då vinner du. Så ska det vara också. Men ledsen är jag lik förbannat.
 
Jag är ledsen för att jag måste ta alla initiativ och försöka vara med överallt. Lika ledsen för att jag, när någon annan tar initiativ, är otacksam och motbjudande. Ledsen över lag. ledsen för att jag måste hålla på med ledsenhet när jag borde hålla på med glädje och värme och allt sånt. Blä, nu ska jag fokusera på julmust. Det blir bra det med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0