Det kommer en bil här och hämtar dig

Blue: Jaha, jag trodde att du menade tvärtom. Men du menar alltså att överklassen är mer chill med att dricka ensam? Eller? Som vän av ordning måste jag dock säga att jag har sett dig dricka ensam. Bara för att vara jobbig. Eller ja, jag var med en stund på telefon men ändå.
 
Min gårdagskväll var så bra, you guys. (är jag störig som mår så här bra? Ja jag är störig oavsett mående) Jag och Anna träffades i stan och åt på surf schack, för det måste man. Det var gott som vanligt och allt var bra förutom att Annas burgare blivit upplagd av en idiot. Sen tog vi tåget till malmö och hamnade i en intensiv diskussion om en bok vi båda har läst någorlunda nyligen och varför vi verkligen inte förstod vad som hände i den. Sjukt märklig bok.
 
Vi kom fram till Malmö och hade lite tid att spendera, så vi satte oss på en random bar. Samtal om detta:
A: Vi kan ta ett glas i malmö först.
e: ja, glas är alltid bra!
A: Inte innehållet i dem, såklart, utan bara glasen.
E: Exakt! Vi ska bara titta på glas!
Kul eftersom jag ju älskar glas. Kan meddela att jag fick ett jättefult glas! Tittade inte på Annas, för hon drack öl och ölglas är sjukt ointressant. På baren pratade vi hursomhelst om incest i litteraturen, klassfolk och annat vi pratar om. Meeen sen gick vi till malmö live, för vi skulle se Emil Jensen! Egentligen var vi mest där för förbandet, vår älskade iiris Viljanen, men hon hade ställt in! Trauma.
 
Men Emil var fantastisk. Första halvan innehöll låtar jag verkligen kunde relatera till, sjukt snygga arr, ett underbart "föredrag" (kul att jag skrev så, för han tjatade om ordet underbar) och annat som väl var kul men inte spektakulärt. I pausen skulle vi köpa paus-vin, men det tog hundra år, så vi köpte det till slut och fick svepa det jättefort medan Anna flippade ur över basket och var söt. Sen kom andra halvan, och alltså...alltså! Det kanske var pausvinets fel, men jag var helt uppfylld av allt som hände. Första låten, den i rubriken, fick mig att tänka över ordet "hämta" och inse att det är ett av mina hatord i livet. Hatar att vara en sån som blir hämtad, hatar. Men han spelade fler låtar jag kunde, körde sin vanliga spoken Word-grej som jag älskar (det var ju halva konserten men ja) och sen kom klubbkören! Och de spelade en av hans låtar som en mashup med Rihannas where have you been! Detta är bäst för att:
1) jag älskar Rihanna
2) Jag älskar mashups
3) Emils bästa citat enligt mig är "alla finns lika mycket. Du finns lika mycket som Rihanna."
4) Jag hade sagt det citatet till Anna i pausen, så det var on our minds. Hon sa att det lät som nåt jag skulle tycka om och det var fint.
5) Just where have you been är en av mina och systers låtar, som vi sjunger vokalsång på!
Så, nog tjatat. Herregud vad långt jag skriver! Men de slutade med "igen", som jag älskar, och allt var så fint att jag knappt sörgde Iiris längre. Hon kommer dessutom snart till Malmö så då ska vi se henne istället. Och när vi kom ut var det superstorm! Anna svor över vinden och jag bara log och log. älskaaaar superstorm! Det var riktigt länge sen jag fick stå i en. Så det är det som har hänt, för idag har jag bara suttit hemma. Hittills i alla fall. Nu är jag trött över att ha skrivit så här glatt, det är itne vant. Men herregud nu satsradade jag och felstavade och började meningar med men. Nu lägger jag ner.

Kommentarer
Postat av: Blue

Ja, jag minns den gången. Jag mådde dock inte alls bra så det var ju ett rätt destruktivt beteende. Det är en av få hänger jag gjort det. Det var väl typ 3 år sen eller nåt och jag har inte gjort det sen dess, så jag skulle ändå vilja påstå att jag kan säga att jag aldrig gör det.

2017-04-23 @ 17:03:20
URL: http://jeennypersson.blogg.se/
Postat av: Blue

Ja, jag minns den gången. Jag mådde dock inte alls bra så det var ju ett rätt destruktivt beteende. Det är en av få hänger jag gjort det. Det var väl typ 3 år sen eller nåt och jag har inte gjort det sen dess, så jag skulle ändå vilja påstå att jag kan säga att jag aldrig gör det.

2017-04-23 @ 17:03:22
Postat av: Blue

Varför postas mina kommentarer dubbelt?

2017-04-23 @ 17:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0