no one goes to heaven

Jaha, nähä, jag somnar visst inte än så det är lika bra att blogga lite. Och det är lika bra att ha en deppig rubrik om tro, för...tro är deppigt. tror jag. ...hahahahaha det där var inte med flit! Jag är fan helt slut i huvet.
 
Men idag var Linus här. Vi spelade in en nyårsvideo till us och den blev konst, fast framför allt det som togs bort. "vi klipper bort det här. Jag ska klippa mig imorgon!" jag kan ha kastat mig bakåt i soffan och skrattat sönder när han sa detta. Off record pratade vi också om betyg och vilka som har vilka uppgifter i ens hjärna. Till exempel har "ruben" uppgiften att skapa tankebilder och filmer och andra fantasifoster. Jag har, om ni ännu inte märkt det, en något överaktiv Ruben. Förlåt för det. Annars var Linus väldigt rimlig: "jag går igenom min engelska vokabulär. Det går ganska fort." Bra med självinsikt, ändå.
 
Vi åkte in till stan och åt nyårsmiddag på glorias efter detta (vem fan bygger en mening så?). Där skålade vi in det nya jobb-året och åt god mat och undrade om servitören var charmig eller sexistisk. Jag vet fan inte. Vi pratade också om korshalsband och vem som är gud och annat som passar till min rubrik jäää. Jag minns väl inte allt vi pratade om heller. Och nu ligger jag här, har spänningshuvudvärk och sover inte tydligen. Snälla sov, Emma. God natt från mig till bloggvärlden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0