Vi har inga deadlines

jag har inte orkat blogga så mycket alls men det gör inget, för rubriken stämmer. Det är vårt motto, eller ett av många. Men vi har det underbart här. Vi har gått längs stranden och druckit sangria. Jag satte mina drinkpinnar (eller min och mammas då) i håret och såg fantastisk ut. Vi har poolat och skrattat mycket i själva poolen. Jag och mamma sjöng julsånger och vi pratade om alla vi känt som dött och annat jättepeppigt. Vi har ätit god mat och jag har blivit uppvaktad av servitörer för de gillar sånt här. Det gör inte jag men ändå.
 
Det har också varit karneval här. Vi såg karnevalståget och dessutom sardinens begravningståg (jamen jag vet väl inte varför) och försökt lyssna på dj mendez "carnaval". Det gick dock inte. Jag har druckit en jättegod banandrink och igår åt de tapas och jag var mest along for the ride. Nu sitter jag på hotellet och skriver (eller ja just nu bloggar jag), men ska snart gå ner till poolen tror jag. Det är ungefär det som har hänt, men jag har två saker att berätta innan jag slutar:
1) Jane Bond finns på spotify! Två låtar finns och det låter bra!
2) Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar alla. God damn.

Kommentarer
Postat av: Shass

Fint att se att du har det så bra man kan önska just nu.
Sitter och lyssnar på Jane Bond medan jag skriver det här. Jag gillar! Har sparat båda låtarna i en av mina spellistor så jag inte ska tappa bort dem. :)

Fortsätt njuta och skämma bort dig själv. Kram!

2017-03-13 @ 17:26:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0