We all want, we all need fashion

Hi strangers!
Idag har varit den bästa dagen! (tjatigt: jadå) Jag och Filippa sågs för super-shoppingdag till min sommar. Vi åkte till Burlöv center, för jag hade fått för mig att det var det enda skånska köpcentret med själ. Vi kom fram och gick planlöst i affärer, provade halva KappAhls (giss om stavningen) sortiment och gick vilse tills vi hamnade på cubus och fick supernapp. Två klänningar och ett par shorts inhandlades! En av dem tog jag på mig så fort jag kom hem och den är så bekväm. älsk. Expediten frågade om jag ville vara med i cubus kundklubb och jag tyckte att det var jättekul för jag trodde att det stavades kubus så det blev kkk. Så besviken.
 
Sen blev vi sura på Burlöv för att de inte hade så många affärer som vi trodde, så vi åkte till malmö. Där hämtade Filippa ut ett paket och sen var det såklart fikapaus! Vi ville ha väldigt olika saker, så vi gick till condecos uteservering. Hon beställde en sallad och jag beställde en milkshake från ett stånd bredvid. Älskar Filippa för att hon brydde sig om min craving och letade upp en milkshake åt mig! Så gooottt och solen sken och samtalet flöt. bästa känslan! Vi gick sen till Indiska och jag provade en miljon klänningar, men ingen av dem var bra. Jag är typ kränkt av indiska nu. Det är ju min bästa affär!
 
Vi tog oss hem på ett jättevarmt tåg (det var inte ok) och jag köpte asian express-mat som jag sen åt på min älskade balkong. Det är verkligen det bästa jag vet att sitta på den. Sen satt jag mest här och chillade, förutom när jag pratade med Linus. Vi pratade om...grejer. Jag vet inte. Typ spyfobi och kryssningar och...sånt. Ingen vet. Herregud vad trött jag är. Måste sova exakt nu god natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0