prosa och lyrik enligt tallriksmodellen

Hej hej jag är tillbaka!
Inte för att ni har saknat mig, men jag har saknat er. Och jag skriver från min nya dator! Han är lätt som en fjäder och smal som en anorektiker och han har skitkonstiga knappar men han är riktigt bra. Så nu är jag "emma upgraded" som syster säger. Ny telefon, käpp och dator och så ny bil i familjen också. Och idag ska jag premiäranvända ny klänning, woho! jag är bara ny. Fast ångesten är gammal och den har jagat mig överallt de senaste dagarna. Det suger ifall ni undrar. Och sen sist har följande hänt:
-Jag har tittat jättemycket på Nashville. Alltså mer än vanligt. Snart är allt slut, vilket är tragiskt. Men oj vad spännande allt var! Alla var så duma och sen så snälla och sen dog ingen fast nästan.
-Jag har firat mormor som fyllde år! Vi åt god mat och delikata dumlekakor och pratade om färger, höraparater, tomteboda och bonde söker fru.
-Jag har pratat jättelänge med Hannah om att ha barn, att vara blind och ha barn, att älska sina barn och sånt. Hon är bäst som ringer för att hon är orolig för mig. <3
-Jag har också pratat med min syster. Det var länge sen. Jag saknar henne! Kom hem slarla <3
-Jag har haft årets sista föreläsning. Där sa jag rubriken och fick krama alla igen. Delphine och hennes man körde hem mig och nu är jag här. Snart är jag i malmö för fler äventyr. Ses efter dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0