tönters gonna tönt

Herregud i himlavalvet (på himlavalvet?) vad trött jag är. Eller matt. Jag är helt stel och konstig i kroppen och vet knappt vem jag är. Men okej, igår hade jag respons. Vi pratade om våra söta barnböcker om död, arbete, djur som blev lim och min bok om den här lilla katten som ligger på mina ben så jag måste skriva sjukt obekvämt. Det var mycket härligt och efter några timmar hemma åkte jag in till stan igen och träffade Anna H. Vi åt mat på surf schack (<3) och jag drack glöggigt vin medan jag pratade om allt konstigt som hänt mig sen sist och vi behandlade olika skolgrejer.
 
Sen gick vi till Lunds nya pub (podd skrev jag först) och den är klart godkänd. Där pratade vi om bloggfesten (och började säga bl framför allt vi sa..."är det där en blöl eller en blider? Jag ska ta ett glas blin i alla fall..."), bitterhet i kärlek, att ha deadlines på att göra slut, ansikten under bord (det satt på riktigt ett stenansikte under bordet) och en massa annat pladder. Precis vad jag behövde, var det. Blanna är bläst!
 
idag var projektet att läxhjälpa i Kävlinge igen. Det gick väl halvbra, hjälpte en tjej med att skriva formell text...vad nu det är. Sen pratade vi alla om fåglar i afganistan (hur stavas det? förstår inte) och hade trevligt. Jag sjöng en sång, Jan läste en kristen saga, allt var rimligt. Alltså varför berättar jag ingenting intressant? håller jag på att utveckla ett privatliv? Hjäääälp! Just det, rubriken är sagd av Annas bästa vän. Så sant sagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0