Alla kan ju inte vara lika smarta som vi jämt

Det har gått och blivit en ny dag här i **nederländerna**. Det heter tydligen så för att det ligger unden vattenytan? Vilket det ju inte gör...jag kan så att säga andas. Skriver bara detta för att provocera Shass nu. Hon kommer snart sitta i närheten av mig och läsa det, så det är rimligt. Hennes Ingmar pratar på samtidigt som min, fast just nu pratar han holländska. Tror jag.
 
Igår när blogget var hänt gick vi ut en promenad med Sylvia. Vi körde till en park där det till exempel fanns en massa djur, till exempel (ja jag kunde ha fixat den meningen men det hände inte) en get-bebis som drack mjölk från en kos juver. Oj, nu hamnade vi i en lång diskussion om fantasy och Taylor Swift. Anyway...jag fick jätteont i min töntiga fot, så vi satte oss på en bänk i solen och sen gick vi och drack dryck och pratade på en café-moj. Oj, nu ringer det på dörren! Det var en styck Sylvia igen. Det här går ju...bra. Hursomhelst, när vi var borta började vi också spåna på karaktärer till min nya bok! Bara en sån sak! En av karaktärerna blev Shass bästis och vi har pratat mycket om henne.
 
På kvällen lagade jag och Shass pastagratäng. Det var en något spännande upplevelse och jag fick träna på att klippa lök, hälla saker i pannor (det gick ibland bra...host host) och...vad gjorde jag mer? Rörde väldigt mycket i pannor, gjorde jag. Och blev kallad duktig ungefär heeela tiden. Dumma flygbolagunge! :( Det blev i alla fall hur jävla gott som helst. Och sen satt vi i köket hela kvällen och bara pratade. Mest handlade det om våra issues: Olika ångestar, behandlingar, psykologer, tankar och allt annat sånt. Vi förstår varandra läskigt bra när det handlar om ångest, även om vi inte har samma problem så kommer de liksom från samma ställe i oss. Eller vad man säger. Och plötsligt var klockan halv två och man bara...jaha.
 
Idag vaknade jag och innan jag hade hunnit gå upp kikade en shass in: "Sover du? Här är en kopp te. Jag ställer den bredvid din säng." Om jag blir bortskämd? Ja. Jag fick hjälp med datorn av Sven (hennes pojkvän ifall jag hade glömt att nämna det) och nu ska vi snart ut i solen och äta glass. Facebook har sagt att det ska vara sol idag, så jag litar på dem. Jag frågade inte ens. De bara sa det. Så vi hörs imorgon, tror jag! Just det, rubriken sa Shass idag. Det är dessvärre sant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0