man ba herregud tämj er

Idag sken solen. Jag kände den. Den värmde mig. Jag kunde känna på Annas jackärm var solen hade värmt. Om jag nästan började gråta? Ja. Om jag har en vår-låt i rubriken bara för det, fast det är minusgrader? Ja. Vad skulle jag annars göra?
 
Som detta spoilar har jag skrivit med Anna idag. Men vilken Anna spoilade jag ju inte, och det var H. Vi satt på espresso house och jobbade, pratade, nästan-skämtade och var tyyyp produktiva. När vi inte orkade mer gick vi och åt lunch på surf schack (efter att ha hittat sooolen) och pratade om böcker som hette samma saker men var olika (det var högst orimligt) och hatade på en random tjej som tyckte att en bloggerska var oansvarig för att hon inte hade icke-vita vänner. Som om hon skulle skaffa nya vänner bara för att de inte var vita? Alltså sätt dig the fuck ner. Hursomhelst, sen gick vi till sol (inte solen dock :() och jag skrev en glad scen mellan andrea och Hedvig! Ni som inte vet fattar inte, men för er som vet...ni vet vilken ansträngning detta var. Men så kul när jag lyckades!
 
när jag kom hem bråkade jag med Josef (hon är craaaayyyy just nu) (inte exakt nu, tror hon sover?) och åt middag och lyssnade på poddar och sånt. Och peppade boken så sjukt mycket. Boookeeen alltså. Men kan den få en titel snart? I need one.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0