så vi kollade på dåliga filmer, satte resten av världen på snoose

Shass: Hmm, det är ett kusmi-te (obs förstår att det inte stavas så men skriver fonetiskt ellr vad man säger) som jag tror heter st Petersburg?

 

Jag försöker börja det här inlägget, men jag svälter ihjäl, så jag tänker gå och hämta ett äpple. Nu är äpplet hämtat och jag kan börja själva inlägget, yaaay. Igår efter bloggningen åt jag middag med pappa, och sen åkte jag hem. Då kom Anna H hem till mig (lät lite som om det var en slump, det var det inte) och vi inledde världens bästa idé: redaktörskväll. Först hann vi dock prata jättelänge om tolkningsföreträde, väldigt kränkande ord (eftersom jag höll på att säga ett av dem av misstag) och annat dravvel. Sen kickade vi igång redaktörandet. Vi hade en (dålig) bok framför oss och läste ett kapitel stycke för stycke, och sen mening för mening. Och så såg vi vad vi kunde göra. Strök, omformulerade och putsade.

-Jag har så fruktansvärt roligt!

-Jag har också så roligt!

-Får man ha så här roligt? Är det lagligt?

Detta var ett samtal vi hade. Jag blev arg (hur kan en bok bli utgiven där ett dels inte följs upp av ett annat dels?), vi diskuterade huruvida träd svajar (they don't), havssaltchips åts, vin dracks och skratt skrattades. Rubriklåtraden är dels en referens till att konsumera dålig underhållning och dels (titta! så ska det va!) en referens till att Anna tyckte att man kan snoosa ett alarm. Men det är väl människan som snoosar, tycker jag? Jag förstår på riktigt inte. Hursomhelst årets bästa kväll hittills, tror jag!

 

Idag har egentligen bara två saker hänt. Jag har skrivit in mig på nation (äntligen hände det!) och invigt min spis. En äkta ugnspizza värmdes i ugnen och alltså wow, det funkar! jag har en spis! om ni hade missat det ;) Så nu är ni up to date, mina små folk. Kul för er, tycker jag, men mest för mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0